⭕️طی ۲ روز تعطیلی در یک هفته از سال:
🔹حدود ۵ درصد مردم ایران به مشهد سفر کردند
🔸و حدود ۴ درصد به شمال کشور!
🔹ازدحام در فرودگاه امام خمینی به حدی بود که برخی به سختی به پرواز هایشان رسیدند.
🔸طی دوهفته قبل، مردم ۱۲ میلیارد دلار برای خرید خودرو در بانکها پول مسدود کردند.
🔹مجموع خودرو تولید داخل در سال به ۱۶۰۰,۰۰۰ دستگاه رسیده.
🔸ظرفیت کنسرت ها با بلیط ۲ و ۵ میلیونی به سرعت تکمیل می شود.
🔹طی هفته قبل اعلام شد مردم ایران چهارمین دارنده ارز دیجیتال جهان هستند.
🔸بالاترین سرانه مصرف بنزین، نان، برق، آب و لوازم آرایش جهان مربوط به کشور ما است.
🔹پس از روسیه، بالاترین میزان توریست ترکیه مربوط به ایران است
🔸اورژانس اعلام کرد یک نفر ۴۲۰۰۰ بار مزاحمت تلفنی داشته اما چون ممکن است روزی برایش مشکل پیش بیاید تلفنش را مسدود نمی کنیم!
🔹مغازه های محلات عموما یا هایپرمارکت شده اند، یا املاکی و یا فست فود های متعدد که تا نیمه های شب شلوغ هستند.
✍اما رسانه کاری کرده که عموم مردم احساس کنند فقیرترین و بدبخت ترین ملت دنیا هستند.
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اندکی با سیستم امنیتی دشمن اصلی خودمان آشنا شویم تا ببینیم در برابر این هجمه سازمان یافته، اولویت با زد و خوردهای بچه گانه داخلی و یا آب کردن دارایی های خودمان است یا سرشاخ شدن با تروریسم باذات_ استکبار جهانی_ ام الفساد قرن_ شیطان بزرگ آمریکا.
🏷 #راستی_آزمایی
⁉️ فرمی که ثابتی (نماینده تهران) منتشر کرده و در آن از گرفتن خانه سازمانی انصراف داده، برای نمایندگان شهرستانها است
🟢 نتیجه بررسی: درست
🔸 براساس بند الف ماده دوم آییننامه مربوط به شرایط و طرز استفاده از خانههای سازمانی، «استفاده از خانههای سازمانی منحصراً برای کارکنان انتقالی یا مأمور خدمت است و کارکنان محلی و افرادی که برای همان محل استخدام میشوند، حق استفاده از خانههای مذکور را ندارند».
🔹 بر اساس این آییننامه، نمایندگان تهران که از قبل در این شهر سکونت داشتهاند، حق استفاده از خانههای سازمانی را ندارند. بنابراین امیرحسین ثابتی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، حق گرفتن منزل سازمانی را نداشته است.
🔸 بر همین اساس، ادعای کاربر در مورد تعلق این فرم به نمایندگان شهرستانها و عدم وجود حق گرفتن مسکن سازمانی برای امیرحسین ثابتی، درست ارزیابی میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مختار: بن شداد؛ من بنا ندارم ثمره قیام شیعه را با تند روی ها و ندانم کاری ها نابود کنم، شیعه از دست فتواهای ناسنجیده امثال شما کم غرامت نداده.
هیچوقت ضرورت های زمانه خود را درک نکردهاید
هیچوقت، هیچوقت بر صراط عدالت حرکت نکرده اید
همیشه یا افراط کرده اید یا تفریط.
اگر خود را شیعه علی می دانید و اگر میخواهید حکومت یاران علی بعد از سی سال شکست و تلخ کامی نتیجه بدهد، بروید و با خود و خدایتان خلوت کنید و در کاری که به آن جاهلید و علم ندارید دخالت نکنید و فتواهای صد من یک غاز ندهید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مختار: بن شداد؛ من بنا ندارم ثمره قیام شیعه را با تند روی ها و ندانم کاری ها نابود کنم، شیعه از دست فتواهای ناسنجیده امثال شما کم غرامت نداده.
هیچوقت ضرورت های زمانه خود را درک نکردهاید
هیچوقت، هیچوقت بر صراط عدالت حرکت نکرده اید
همیشه یا افراط کرده اید یا تفریط.
اگر خود را شیعه علی می دانید و اگر میخواهید حکومت یاران علی بعد از سی سال شکست و تلخ کامی نتیجه بدهد، بروید و با خود و خدایتان خلوت کنید و در کاری که به آن جاهلید و علم ندارید دخالت نکنید و فتواهای صد من یک غاز ندهید!
💢ندیدن زحمات دولت قبل بیانصافی است!
🔹به اذعان بسیاری از کارشناسان، رویکرد و جهتگیری دولت سیزدهم، کشور را در مسیر درست قرار داد؛ به گونهای که بیشتر شاخصهای کلان اقتصادی در سال ۱۴۰۳ به نسبت سال ۱۴۰۰ بهبود یافتند. ریلگذاری درست کشور در دولت سیزدهم منجر به این شد تا پس از شهادت خادم جمهور، عملکرد این دولت در مجموع، بارها از سوی رهبری و اغلب کارشناسان اقتصادی مورد تمجید قرار گیرد و حتی رهبری شهید رئیسی را در تراز امیرکبیر تحلیل کنند.
🔸با وجود این، رصد جراید و فضای مجازی نشان میدهد یک خط رسانهای دقیقی با ظرافت و تکنیکهای عملیات روانی به دنبال از بین بردن محبوبیت شهید رئیسی و القای ناکارآمدی او در اذهان عمومی است. این خط رسانهای با ظرافت ماهرانهای ضمن استفاده گزینشی از اطلاعات و برداشتهای ناقص از آمار سعی دارد دستاوردها و موفقیتهای دولت سیزدهم را انکار و اینگونه وانمود کند که دولت چهاردهم صرفاً یک ویرانه تحویل گرفته است!
🔹برای نمونه، نادیده انگاشتن اقدامات دولت سیزدهم در تأمین و توسعه برق، تفسیرهای جهتدار از میزان ذخایره گاز و بنزین کشور، القای خالی بودن موجودی خزانه و ... مواردی هستند که جریان رسانهای با دستکاری آمار، برداشتها و تحلیلهای ناقص از اطلاعات و تحریف واقعیات سعی میکند موفقیتهای دولت شهید رئیسی را انکار کرده و اینگونه القا کند که دولت چهاردهم وضعیت مناسبی از زیرساختها را به نسبت سال ۱۴۰۰ تحویل نگرفته است.
🔸فارغ از مبرهن بودن نادرستی بسیاری از ادعاهای این افراد، مسئله مهم این است که چنین دستوری از یک جریان سیاسی چه نسبتی با شعار آنها در برهه اخیر مبنی بر وفاق ملی دارد؟ وفاق ملی باید در سایه همدلی و وحدت تحقق یابد یا در سایه اتهام زنی و نادیده انگاشتن زحمات و دستاوردهای دولت گذشته؟ البته منظور این نیست که نقد نکنیم، بلکه سخن این است که چگونه نقد کنیم که پازل دشمن را در جنگ شناختی تکمیل نکنیم. اگر این جریان سیاسی مدعی است، هدف از وفاق ملی ایجاد امید در جامعه است، آنگاه این سؤال مطرح میشود که بزرگنمایی مشکلات کشور و ایجاد ناامیدی نسبت به آنچه با آن روبهرو هستیم، چگونه با هدف آنها همخوانی دارد؟
🔹مسئله مبارزه با فساد و حل و فصل مشکلات معیشت مردم، کارویژهٔ همه دولتها بوده و بدیهی است جریان اصلاحطلب یا اصولگرا با آگاهی کامل نسبت به مشکلات کشور به عرصه انتخابات وارد میشوند و لذا آنگاه که از سوی مردم، انتخاب و مأمور تشکیل دولت میشوند، باید پیش از مقصرسازی دولتهای گذشته که به ناامیدی در جامعه منجر میشود، همت خود را بر تحقق شعارهای خود متمرکز کنند. همچون شهید رئیسی عزیز که در بدو شروع دولت فرمودند: «تمایلی ندارم که در تریبون بگویم چه چیزی را تحویل گرفتیم... آمدهام که برای مردم خدمت کنم.»
🔰دست تو پوست گردو ماندن!
✍ محسن صیاد قنبری
▫️در خصوص تحولات قفقاز و کریدور زنگزور صحبتها زیاد شده است. منطقه جنوبی قفقاز که دو کشور آذربایجان و ارمنستان در آنجا قرار دارند همیشه کانون توجه قدرتهای منطقهای و بینالمللی بوده است. اروپا که بعد از محدودیت گاز روسیه دچار مشکل شده به نفت و گاز آذربایجان چشم دوخته است.
▫️روسیه هم از زمان شروع جنگ این کشور با اوکراین و بدنبال آن تحریمهای غرب بر ضد این کشور، به دنبال تعمیق ارتباطات خود با کشورهای مشترکالمنافع و منطقه است تا بلکه بتواند از فشار تحریمها بکاهد .
▫️از طرف دیگر منطقه قفقاز جنوبی نقش حیاتی در ژئواستراتژی ایران دارد.
▫️احداث کریدور زنگزور میتواند تهدیداتی برای ابعاد مختلف امنیتی ایران از جمله انرژی، ترانزیت، ژئوپلیتیکی و حتی مسائل فرهنگی در پی داشته باشد.
▫️اولویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره بر زیست مسالمت آمیز و به دور از هرگونه تنش سیاسی و مرزی با کشورهای همسایه بوده و خواهد بود. اما در عین حال امنیت مرزی و ژئوپلیتیکی پیرامون خود را خط قرمز خود دانسته و با هیچ کشوری اعم از دوست و دشمن تعارف ندارد.
▫️مقام معظم رهبری (مدظله) نیز در دیدار سران روسیه، ارمنستان و ترکیه با ایشان، مخالفت قاطع خودشان را با ایجاد این کریدور اعلام نمودند.
▫️روسیه کشوری است که نمیتوان مانند ایران اسلامی تقوای سیاسی را از آن انتظار داشت. به تجربه ثابت گردیده که سیاست بینالمللی این کشور بر مبنای بدست آوردن منافع به هر قیمت ممکن میباشد که موضعگیری این کشور را دیروز در مورد جزایر سهگانه ایران و امروز در مورد کریدور زنگزور دیدیم. روسیه گرچه با ایران روابط راهبردی دارد اما نمیتواند به مدت طولانی ادامهدار و حتی دوستانه باشد چراکه دغدغههای مشترکی همچون پیشروی ناتو، تحریمهای غرب و مبارزه با تروریسم از جمله بقایای داعش در سوریه و عراق و همچنین نیاز به موقعیت بینظیر ژئوپلیتیک ایران، این دو کشور را بهم نزدیک نموده است و تضمینی وجود ندارد که اگر در فرداهایی جنگ روسیه با اوکراین به پایان برسد و این کشور با آمریکا و غرب آشتی نماید و به موازات آن تحریمها برداشته شود، روابط راهبردیاش با ایران و همچنین منطقه حفظ گردد.
▫️ارمنستان هم باید بداند که با این روند (نزدیک شدن به اروپا)، عواقبی در انتظارش میباشد چراکه یکی از بزرگترین چالشهای اقتصادی و ژئوپلیتیکی این کشور، محصور بودن در خشکی و عدم دسترسی به آبهای آزاد است. از چهار مرز بینالمللی این کشور، دو مرز با ترکیه و آذربایجان از دهه ۱۹۹۰ بهطور کامل بسته شده است. این کشور قربانی بازیهای غرب خواهد شد و در این راه یقیناً آذربایجان به دنبال منافع حداکثری خود از این مسیر ترانزیتی است تا به موازات آن با وصل شدن به ترکیه، غرب نیز بابت نفت و گاز این کشور بهرهمند گردد و دست ارمنستان تو پوست گردو بماند.
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چگونه رقابت چین، آمریکا و روسیه را به فرصت تبدیل کنیم؟
▪️نگاه به شرق
🔹مجید شاکری، اقتصاددان و کارشناس مسائل بینالملل به تسنیم گفت:ایران در میان رقابت قدرتهای بزرگ بین المللی یعنی آمریکا، چین و روسیه است.این رقابت در حال حاضر موجب فرسایش ایران است، اما می توان این معادله را تغییر داد.
🔹کشورهایی هستند که رقابت قدرت های بزرگ را در داخل خاکشان سامان دهند؟ بله، به عنوان مثال ویتنام. این کشور با اینکه جنگ خونین با چین و آمریکا داشته است طوری رقابت این دو قدرت را سامان داده که تبدیل به معجزه رشد شده است.
🔹گام اول برای این رشد این است که بدانید شما چه می خواهید؟ آن چیزی که میخواهید در اختیار چه کسی است؟ دیگران از شما چه میخواهند؟
🔹خبرگزاری تسنیم در پروندهای با عنوان «شریک راه ابریشم» به ارزیابی راهبرد نگاه به شرق در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و روابط دو جانبه ی میان ایران و چین پرداخته است.
🔰عبور از قبیلهگرایی و دوقطبیسازی؛ کلید کمک به دولت در عبور از چالشها
🔹#دولت_چهاردهم در بدو شروع خدمت با چالشهای اقتصادی از جمله تورم، نوسانات ارز و کاهش درآمدهای نفتی و همزمان وقوع برخی تحولات منطقهای مانند حواشی اخیر شکل گرفته در رابطه با کریدور #زنگزور و فتنه جدید آمریکاییها برای افزایش دایره تحریمها روبرو شده است، در اینچنین شرایطی برای غلبه بر این چالشها و پیشبرد اهداف #برنامه_هفتم_توسعه که مورد تاکید رهبر فرزانه انقلاب(حفظهالله) است، دولت بیش از هر زمانی نیازمند همراهی و هم افزایی تمام افراد و جریانات دوستدار انقلاب اسلامی است.
🔹با عنایت به این نکته و نظر به شروع فعالیت دولت چهاردهم و تاکیدات موکد رهبر معظم انقلاب(حفظهالله) در رابطه با اهمیت حمایت از دولت جدید در مسیر پیشبرد مسائل و اولویتهای اساسی کشور، ضرورت تعامل نیروهای انقلابی خصوصا نخبگان با دولت جدید، بهعنوان یکی از موضوعات کلیدی در مسیر پیشرفت کشور مورد توجه قرار گرفته است.
🔹بر کسی پوشیده نیست که این دولت با شعار #وفاق_ملی و همگرایی تشکیل شده و در شرایطی پیچیده از نظر داخلی و خارجی فعالیت خود را آغاز کرده است. پیچیده از این باب که امروز انبوهی از مطالبات و اولویتهای اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی، در کنار لیست بلند بالایی از تحریمها و فشارهای بینالمللی پیش روی دولت قرار دارد و طبیعتاً حل و فصل آنها جز از طریق همکاری و همراهی همه نخبگان صاحب تخصص کشور خصوصا بدنه نخبگانی جبهه انقلابی از جمله اقشار تخصصی #بسیج ممکن نیست.
🔹دقت کنیم که رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیر موفقیت رئیس جمهور چهاردهم را موفقیت همه خواندند و بر ضرورت همکاری همهجانبه با دولت در راستای دستیابی این دولت به موفقیت تأکید کردند و فرمودند: «باید همه به رئیسجمهور منتخب در ادای وظایف کمک کنیم.» این جمله بهوضوح یک #توصیه_راهبردی و نشاندهنده اهمیت و ضرورت عبور دوستداران حقیقی انقلاب از هرگونه #قبیلهگرایی و #دوقطبیسازی و تمرکز بر حمایت و تقویت قوه مجریه در مسیر خدمت به انقلاب و ملت است.
🔹خوشبختانه رئیس جمهور محترم نیز بر این نکته باور دارد که نیروهای انقلابی در حوزههای گوناگون از جمله نظامی، فرهنگی و اقتصادی و البته علمی تجربههای ارزشمند و گرانبهایی دارند که هر یک از آنها به نوبه خود میتواند نقش مؤثری در حل مسائل کشور ایفا کنند.
🔹همچنین، این نیروها میتوانند در کاهش تنشهای اجتماعی و بازسازی اعتماد عمومی و تولید سرمایه اجتماعی نقش مؤثری ایفا کنند. همکاری نخبگان متخصص انقلابی با دولت در رفع مشکلات معیشتی مردم و تقویت نظام آموزشی و فرهنگی، میتواند به افزایش سرمایه اجتماعی و کاهش نارضایتیهای موجود کمک کند.
🔹در پایان دقت کنیم که همگرایی و همافزایی نیروهای انقلابی با دولت چهاردهم نهتنها برای مقابله با چالشها بلکه برای استفاده از فرصتهای مادی و معنوی موجود در جهت توسعه و پیشرفت ملی و بینالمللی کشور و تحقق منویات داهیانه رهبر حکیم انقلاب در عرصه #حکمرانی_خردمندانه ضروری است.
✍🏼#نوید_کمالی
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 ادعای عجیبِ اتصال گسترده به استارلینک در ایران
🍃🌹🍃
🔻در یک اقدام هماهنگ ازسوی گروهی از کاربران، تب استارلینک باز هم در شبکههای اجتماعی داغ شد. این کاربران با ارسال محتواهایی با مضمون شبیه به هم، ادعا کردند اینترنت ماهوارهایِ استارلینک در سطح گسترده در ایران فعال شده است.
🔸محتوای اصلیِ مورد تمرکز این کاربران، نقشههایی از یک سایت است که با این توضیح منتشر شده: اینترنت ماهوارهایِ استارلینک در بیشتر مناطق ایران فعال شده و بسیاری از مردم در حال استفاده از آن هستند؛ بسیاری نیز آن را سفارش داده و در لیست انتظار هستند.
🔹اما نقشهای که با نام «کاربران متصل به استارلینک» در سطح گسترده بازنشر شده، در وبگاه satellitemap قابلمشاهده است. این نقشه، ماهوارههای استارلینک را نشان میدهد که در نقاط مختلف مدار روی کره زمین قرار دارند و اطلاعاتی در خصوص اتصال به آن را نمیدهد. بخشی از این وبگاه هم مدعی است کاربران استارلینک را نشان میدهد که نقاط سبزرنگ، برای افرادی است که اکنون در حال استفادهاند و نقاط قرمز، کاربرانی هستند که برای استفاده از اینترنت استارلینک درخواست دادهاند.
🔺همهٔ این خبرسازیها حول شایعهٔ فعالشدن بیسروصدای استارلینک در ایران، در حالی است که طبق قوانین بینالمللی، اینترنت ماهوارهای در هر کشور باید طبق قواعد سرزمینیِ آن کشور(لندینگرایت) فعال شود و بر همین اساس امکان فعالشدن این حجم از اتصال به اینترنت ماهوارهای وجود ندارد.
#جهاد_تبیین | #روشنگری
🔺این تصویری از بی سابقه ترین تظاهرات علیه نتانیاهو است که جمعیت آن بیش از ۴۱۰ هزار نفر تخمین زده شده است؛ جالب است بدانید بر اساس برخی آمارها، پس از عملیات ۷ اکتبر بین ۵۰۰ هزار تا یک میلیون نفر از فلسطین اشغالی فرار کرده اند. اگر خواستید تصوری از انبوه فراری ها داشته باشید به این خیابان که فقط بخش اندکی از ۴۱۰ هزار تظاهرات کننده را نشان میدهد دقت کنید!
گزارش مؤسسه صهیونیستی درباره ضربات «طوفان الاقصی» به رژیم صهیونیستی
🔺مؤسسه مطالعات امنیت داخلی «اسرائیل» در گزارشی به بررسی ضربات مقاومت به رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات طوفان الاقصی پرداخت.
🔺بر اساس این گزارش از آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون ۱۶۶۴ صهیونیست به هلاکت رسیدهاند که ۷۰۶ نفر از آنان را نظامیان صهیونیست تشکیل میدهند. علاوه بر این ۱۷ هزار و ۸۰۹ صهیونیست نیز در درگیری میان مبارزان مقاومت و صهیونیستها زخمی شدهاند.
🔺از آغاز جنگ غزه تاکنون آژیر هشدار در ۹۳۵ شهرک صهیونیستنشین به صدا درآمده است و صهیونیستها ۱۵ هزار بار ناچار شدهاند به مناطق امن پناه ببرند.
🔺همچنین نزدیک به ۱۴۳ هزار صهیونیست از محل اقامت خود تخلیه شدهاند و نزدیک به ۲۰ هزار پرتابه نیز از سوی جنبشهای مقاومت فلسطین به سوی اراضی اشغالی شلیک شده است.