افول موریانه وار امریکا - مشترک.pdf
6.15M
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
📎 #دانلود
📚 کتاب را میتوانیداینجا رایگان دریافت کنید.
📕 #معرفی_کتاب:
👈🏻 #افول_موریانه_وار آمریکا
✳️ کاری از پژوهشکده شهید صدر
🖊 کتابی در نوع خود جامع که به ابعاد مختلف افول آمریکا در زمینههای #اقتصادی، #نظامی، #فرهنگی، #حقوق_بشر، بینالمللی و ... میپردازد. در این کتاب سعی شده با استفاده از شواهد و آمارهای ارائه شده از طرف نهادهای آمریکایی و نیز نظرات دانشمندان مختلف، حجم و شدت افول آمریکا و جایگاه باور به آن در نظر مردم و اندیشمندان نمایش داده شود.
اعتدال رندی.docx
32.6K
🔺روحانی از رفراندوم حرف می زند تا بقول خودش دعوایی 40 ساله بین تعامل گرایان و تقابل گرایان را با همه پرسی حل کند.
🔹بگذریم که همه می دانیم مشکل اصلی روحانی کارنامه ی خالی ست نه دعوای تخیلی چهل ساله؛
🔹بگذریم که روحانی راهی را که تعامل می نامد رفته و تمام تلاشش را کرده و نتیجه اش جلوی چشم مردم است؛
🔹بگذریم که این دعوا که روحانی می گوید تخیلی است و موضع نظام، تعامل با کل دنیا بجز دو کشور اسراییل و آمریکاست و روحانی قبلا مذاکره با آمریکا را دیوانگی خوانده...
اما یک سوال
⭕️روحانی که خود را نماینده ی طیف تعامل گرا می داند، آیا تعامل را بلد است و در انجام آن موفق بوده؟
به این اطلاعات توجه کنید:
❌محمدرضا پورابراهیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: «کشورهای چین، هند، روسیه، افغانستان، عراق و ترکیه و... طرفهای اصلی معاملات تجاری ما هستند و ۹۰ درصد تجارت ما با این ۱۰ کشور و ۱۰ درصد تجارت ما با ۱۰۰ کشور دیگر دنیاست. بسیاری از سفرای ما در این ۱۰ کشور به مبانی اقتصادی آشنایی ندارد. چطور ما انتظار داریم که در جنگ اقتصادی موفق شویم؟!»
❌«ایران ۱۵ همسایه با حدود ۶۰۰ میلیون جمعیت دارد که در آن ۲۰۰۰ میلیارد دلار تجارت صورت میگیرد و سهم صادرات ایران تنها ۳۶ میلیارد دلار یعنی کمتر از ۲ درصد است. اگر ایران تنها ۵ درصد از صادرات همسایگان را تامین کند، می توان حداقل ۵.۷ میلیون شغل ایجاد کرد.»
❌معاونت اقتصادی وزارت خارجه بیش از توفیق در ایجاد تسهیلات صادرات، در ایجاد تسهیلات واردات موفق بوده است! به عنوان مثال وضعیت تجاری ما با ترکیه چگونه است که ۸۰ درصد از حجم مبادلات دو طرف صادرات ترکیه به ایران است و ۲۰ درصد آن صادرات ایران است که عمدتاً هم در حوزههای نفت و گاز است؟
🔻متاسفانه روحانی در این دعوای خیالی و رفراندومی که موضوعش کلی و غیر دقیق، توهین به شعور مردم، توهین به موضع شفاف و معقول نظام درباره ی تعامل، و یک آبروریزی بین المللی برای کشور است، حتی نمی تواند نماینده ی قابل دفاعی برای موضع ادعایی اش باشد.
#رفراندوم_سناریوی_فرار
📝 #رها_عبداللهی
🔴 #کوروش به چه کسی افتخار خواهد کرد؟
🔹 ملی گرا اگر حقیقتا ملی گرا باشد شرف دارد بر غرب گرا! اما حقیقت آن است که ملی گرایی در کشور همیشه توسط غربگرایان ترویج شده است؛ آن هم نه بخاطر ایران که به واسطه مقابله با اسلام!
🔹 آنان که ادعا ملی گرایی داشتند یا گرد دیگ پلو سفارت انگلستان جمع بودند یا در جلسات شبانه سفیر آمریکا شرکت کردند! ؛ کاپیتولاسیون آمریکایی را غربگرایان پذیرفتند و ملی گرایان استقبال کردند؛ فقط حضرت روح الله بود که لب به اعتراض گشود و از ایرانی دفاع کرد!
🔹 فرزندان معنوی امام بودند که اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک ایران جدا شود، اما کارنامه ی ملی گرایان و غرب گرایان پر است از این دست خیانت ها!
🔹 حتی اگر کوروش هم روزی بخواهد لب به سخن بگشاید از حماسه بچه رزمنده های لباس خاکی فکه و شلمچه و... خواهد گفت؛ سلام بر ابراهیم خواهد داد و از #حججی_هایی که برای اینکه فرهادهای وطنش خواب شیرین ببینند و طعم تلخ جنگ را در همدان و کرمانشاه نچشند از زندگی و فرزندش گذشت خواهد گفت ، نه از کت و شلوار پوش های کرواتیِ ادکلن فرانسوی زده که لاتین را بهتر از پارسی صحبت می کنند!
عبدالله گنجی :
حرکت مردم عراق و لبنان مانند حرکتهای صنفی خودمان شروع شد اما در امواج بعدی #مدیریت_انحراف حاکم میشود
هدفگذاری برای غایت حرکت در عراق به سمت بی دولتی و سپس #دولت_سازی آمریکایی پیش میرود و غایت لبنان به سمت خلع سلاح مقاومت.از کجا شروع،درکجا ادامه یافت،به کجا ختم خواهد شد؟تعقیب کنید
لبنان و عراق، پیشبینی تحولات برخلاف لبنان، ناآرامیها در عراق تا حدی آرامش پیدا کرده است به جز کربلا که در روز گذشته شرایط ویژهای داشت و گروههای انحرافی شامل سرخیها و یمانیها سلاح به دست وارد میدان شدند و تعداد زیادی را مجروح کردند، بقیه شهرهای این کشور و بخصوص بغداد شرایط آرامتری داشت. بیانیه جداگانه سه گروه بزرگ شیعه شامل ائتلاف فتح، ائتلاف دولت قانون و حزب حکمت ملی و دعوت آنان به آرامش و اعلام اینکه پیگیری مطالبات مردم فقط در شرایط آرام امکانپذیر است، در واقع بر ادامه کار دولت عادل عبدالمهدی تأکید کردند...http://kayhan.ir/fa/print/173476
همه پرسی تعامل یا تقابل.docx
19.2K
🌐 طراحان همه پرسی تعامل و تقابل به دنبال چه چیزی هستند؟
✅به نظر می رسد هدف شکستن یک پارچگی کشور شبیه برگزیت در انگلیس و به دنبال آن ایجاد نا امنی و تلاش در جهت سرنگونی نظام و براندازی نرم.
❎به نظر شما طراحان این گونه طرح ها
نمی فهمند یا هدف دیگری را دنبال می کنند؟
🔺امروز جناب #نقویان پس از نزدیک به یکسال فعالیت در #هسته_گزینش با انتشار نامهای سربسته از مسئولیت خود #استعفا دادهاند؛ هرچند سوال اساسی اینجاست که چرا بعد از حدود یکسال تازه امروز ایشان به این نتیجه رسیدهاند که برای به سامان رساندن این امر خطیر ناتوان و #ناکارآمد هستند اما با توجه به شعر معناداری که در این نامه نوشتهاند (مهر بر لب زده خون میخورم و خاموشم) بنظر نمیرسد دلیل این استعفا صرفاً مشکلات شخصی و کارهای علمی بر زمین مانده باشد !!
❇️ البته کاش جناب نقویان به این نکته توجه میکردند که پا پس کشیدن از #مسئولیت، آنهم بدون صحبت از دلایل این استعفا و موانعِ موجود، میتواند مصداق بارز #همدستی و مشارکت با عاملانِ آن مشکلات محسوب شود!!
#قاسم_زاده
🔴 #تحولات_لبنان | یک تحلیل و یک چرایی
🔻چرا سعد حریری استعفا داد؟؛ استعفای حریری از سه جهت قابل پیشبینی بود:
1⃣ شخصیت سعد حریری: باید به این مساله توجه شود که او مرد روزهای سخت و شرایطی بحرانی نیست و نخستوزیری را نیز با هنر سیاسی شخصی کسب نکرده است. صرفا پسر رفیق حریری بودن، او را به سمت نخستوزیری رسانده است. بنابراین، طبیعی است که در شرایط بحرانی نتواند به کار خود ادامه دهد.
2⃣ در سطح دوم سعد حریری به عنوان رئیس فراکسیون «المستقبل» در منطقه عضو جریانی است که ادامه کار دولت به شکل و آرایش نیروی فعلی را نمیپسندید و خواستار انحلال دولت بودند.
3⃣ دلیل سومی که مهمتر از دو دلیل اول هستند و در جریان استعفای حریری بیشترین نقش را داشت، در ارتباط با سیاست آن جریانی است که دست پنهان را در استعفای حریری دارند. این جریان خواهان آن بودند که انرژی ایجابیای جهت باقی ماندن معترضان در کف خیابانها به مردم تزریق شود و در نهایت شاهد هستیم که آنها با استعفای حریری چنین هدفی را دنبال میکنند.
🔻 #تحلیل: به نظر میرسد استعفای حریری جهشی را در اعتراضات کشور لبنان ایجاد میکند و احتمالا از نظر کمی، اعتراضات بیشتر نیز خواهد شد و از نظر روشی، به نظر میرسد تظاهرات به خشونت بیشتر گرایش پیدا کند. در سطحی دیگر در نتیجه افزایش تعداد معترضان و خشونت، در خیابانهای لبنان، فشارها به سمت استعفای میشل عون، رئیسجمهور لبنان معطوف خواهد شد. گزینه بعدی نیز فشار بر محور مقاومت بعد از مجبور کردن عون به کنارهگیری است.
🖌 #زارعی
12.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری_تحولات_عراق
🔺 پاییز داغ در عراق و پدیدهای بنام مقتدی صدر
🔴 واقعیت ماجرای عراق چیست؟
🔹بعد از شروع دور دوم اعتراضات در عراق و در شرایطی که عادل عبدالمهدی در تلاش بود تا راهکار مناسبی برای پاسخگویی به مطالبات صنفی و اقتصادی مردمی پیدا کند، متاسفانه شعارها از سوی برخی از شخصیت های اثر گذار داخلی از جمله مقتدی صدر و حیدرالعبادی و ... به سمت استعفای دولت و برگزاری انتخابات زود هنگام هدایت گردید.
🔹 نقش آفرینی بازیگران خارجی و تلاش آن ها برای جهت دهی به تجمعات مردمی خصوصا در روزهای اخیر هم واقعیتی غیرقابل انکار است. تا جایی که شاهدیم اعتراضات از مسیر اصلی و صنفی خود خارج شد و با شعارهایی در جهت تضعیف برخی اشخاص و سیاه نمایی وضعیت کشور، سیاست خارجی و حتی زیرسؤال بردن الحشدالشعبی همراه شد. آمریکا، سعودی، امارات و حتی رژیم صهیونیستی در این شرایط فرصت را مناسب دیدند و ضمن تلاش برای دامن زدن به اعتراضات، سعی کردند تجمعات به سمت خشونت سوق داده شود و با مدیریت برخی عناصر داخلی و استفاده از کوته بینی آن ها و بهره برداری از رسانه های متعدد تحولات به سمت سوی تحقق اهدافی مشخص هدایت شد.
🔹بررسی پوشش رسانه ای حوادث عراق در رسانه های وابسته به عربستان و آمریکا و کثرت اخبار مرتبط با تحولات عراق و نوع اخبار این رسانه ها از جمله در شبکه های العربیه، الحره، الهدف و ... و همچنین اخبار و کلیپ های متعدد منتشر شده در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی آشکارا حکایت از سعی سیاستگذاران این رسانه ها برای تحریک معترضین و جهت دهی اعتراضات به سمت اهداف فوق دارد.
❇️ واقعیت ماجرا این است که گرچه بایست به مطالبات مردمی توجه شود ولی مطلوب دشمنان عراق یک خلاء سیاسی در پرتوی یک کودتای سیاسی است. خلایی که نه تنها مشکلات را برطرف نخواهد کرد بلکه بستری خواهد شد برای افزایش مشکلات؛ ناامنی و رویش تفکر بعثی و تروریسم. ( #ادامه_دارد)
🖌 #محمدصادق_مصطفوی