🔴 باستانگرایی و انقلاب اسلامی
🔸#باستانگرایی با هدف رقیق کردن علقه و تعلق به هویت اسلامی؛ یک طراحی قدیمی و البته ناکارآمد دشمن است. این ایده هرگز نتوانست در مقابل امواج انقلاب اسلامی مقاومت کند و جذاب و جنبش ساز نبود و نیست.
🔹در این زمینه نکاتی گفتنی است:
🔻۱. باید دقت کرد که بازتولید ایده باستانگرایی تنها در صورت اشتباه و حساسیت بیجای برخی #جریانات_مذهبی داخلی ممکن است مسئله ساز شود. آن هم به این دلیل که انرژی دوقطبی سازی که یک گرایش سلبی است با گرایش باستانگرایی (به منزله یک انرژی فرهنگی ایجابی) برهم نهی پیدا میکند و در یک راستا عمل میکند.
🔻۲. از طرف دیگر؛ از آنجایی که حاکمیت، مروج اسلام است و ابزارهای وسیع گفتمان سازی و ترویج ایده خود را داراست و قدرت را به دست دارد؛ اتفاقا در این شرایط مناسب است حساسیت بیجا در مورد ایدههای فرهنگی کم خطر را کنار بگذارد.
🔻۳. سعه صدر فرهنگی جمهوری اسلامی به معنای عقب نشینی از اصول نیست بلکه نوعی نجابت فرهنگی و وسیع نگری فکری است که سبب میشود گفتمانهای غیر در طول زمان در گفتمان انقلاب اسلامی هضم شوند یا از درجه اهمیت بیافتند.
🔻۴. این مسائل در بستر طبیعی گفت و گوهای اجتماعی و فکری در طول زمان حل خواهد شد. #حادسازی و #امنیتی کردن گرایشات باستانگرایی؛ اشتباه بزرگی است.
🔻۵. به نظر میرسد جریانی کاملاً مشکوک یا با نگاه بسیار خوشبینانه نادان در حال دوگانهسازی و تقابل اسلامیت _ ایرانیت است. این موضوع در بلندمدت آثار بشدت مخربی بر فضای فکری، فرهنگی و اجتماعی جامعه خواهد گذاشت. اساساً حضرت امام (ره) و بخصوص رهبری معظم این هنر بزرگ را داشتند که این دو را بههم پیوند زدند و جلوهای جدید از ترکیب دین و ملیت را در قالب جمهوری اسلامی به صحنه آوردند. سیره رسول خدا (ص) نیز هرگز نفی کامل تاریخ جاهلیت نبود و در موارد متعددی بر برجستگیهای مثبت دوران کهن عرب جاهلی صحه میگذاشتند.
📚 #تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیکتاتوری شاه به روایت مهرزاد بروجردی کارشناس شبکه منوتو
در زمان محمدرضا پهلوی، چه افرادی نماینده مجلس میشدند؟
پینوشت؛ این صحبت ها رو پهلوی پرستای (برعنداز) بشنون میگن این از خودشونه!😐
[ #تحولات_عراق ]
🔴 هادی العامری خواستار تغییر نظام پارلمانی عراق به ریاستجمهوری شد
🔹 رئیس ائتلاف الفتح عراق نظام پارلمانی در این کشور را ناکارآمد دانست و خواستار تغییرات در قانون اساسی عراق شد.
🔹 عامری با بیان اینکه کشور عراق به اصلاحات و تغییرات ریشهای در قانون اساسی نیاز دارد، گفت: «شکست سیستم پارلمانی در عراق محرز شده است برای همین، چارهای جز تبدیل آن به نظامی که مناسب اوضاع ما باشد، نیست».
🔹 نظام سیاسی در عراق نظام پارلمانی بوده و نخستوزیر در این کشور بالاترین مقام اجرایی است و منصب ریاستجمهوری بیشتر تشریفاتی و فاقد قدرت اجرایی است.
🔴 اصلاح طلبانِ ایران، صدری های عراق و ۱۴مارسِ لبنان ؛ شباهتی عجیب و شوم !
✔️شاید این سه جریان در نگاه اول هیچ گونه اشتراک و شباهتی باهم نداشته باشند اما این سه گروه با همه تفاوت هایی که باهم دارند در یک داستان، به هم شباهت دارند. قصه پر غصه، عجیب و مشترکِ این سه جریان شنیدنی است...
🔹در ایران اصلاح طلبان، تمام قد در حمایت از شیخِ تدبیر و امید وارد شدند و با ائتلافی منفعت طلبانه دو قوه مجریه و مقننه را بدست گرفتند.
اما از آنجا که مرد عمل نیستند و حرف و ادعا را بیشتر از کار و زحمت بلدند، بلافاصله بعد از تَکرارِ پیروزی در انتخابات خرداد ۹۶ ، بازی عجیبِ خود را که در تاریخ حکومت ها و جریانات سیاسی جهان بی سابقه بود آغاز کردند. یعنی در عین حال که در دولت و مجلس حضور دارند ، به انتقادهای تند علیه دولت و حکومت روی آورده و با آمدن برخی از مردم به خیابان ها و گِل آلودکردنِ آب فضای سیاسی کشور ، سعی در ماهی گیری داشتند. انگار نه انگار که در همین زمان، خودشان در مسند قدرت هستند.
🔺نکته جالب تر و عجیب تر اینکه از هر توان و اختیارِ خود در قدرت استفاده می کردند که با تصمیمات شاذ و سختگیرانه اقدام به افزایش نارضایتی در بین اقشار ضعیفِ جامعه نموده و در آتشِ اعتراضات بدمند.
بیننا و بین الله ... ناجوانمردانه تر و شوم تر از این بازیِ کثیفِ سیاسی ، سراغ دارید؟
🔹دقیقاً شبیه همین بازی را جریان صدر در عراق انجام می دهد. این گروه با هر ترفندی بود توانست در نظام پارلمانی عراق جزئی از گروه های پیروز و صاحب کرسی در مجلس و مناصبِ مختلف سیاسی و حکومتی باشد. اما حالا قصد موج سواری در امواج اعتراضات علیه حکومت را دارد و شعار سرنگونی حکومتی را می دهد که خود از اعضای همین حکومت است!!!
🔹همین داستان را در رابطه با جریان ۱۴مارس و حزب المستقبلِ سعد حریری در لبنان شاهد هستیم. نخست وزیر و رئیسِ دولت ، همین حریری است که با سیاست های مالیاتی سختگیرانه اوضاع را برای قشرهای ضعیف لبنانی سخت تر می کند و در عین حال طرفداران و حامیانِ همیشگی همین جریان، خیابان ها را علیه حکومت، صحنه اعتراض و اغتشاش می کنند.
🔺وقیحانه ترین اتفاق هم پیوستن سعد حریری بعد از استعفاء به صف معترضین است!!! یعنی عامل همه نابسامانی ها ، خودش مدعی شده است!!!
🔺نکته بسیار مهم و کلیدی این است که بازی در این نقشِ بسیار پیچیده و متتاقض ، نیازمند شخصیت های منفعت طلب، متناقض، پیچیده، غیر شفاف و رنگ به رنگی است که هر سه جریان مذکور مملو از این گونه شخصیت هاست...
#قاسم_اکبری
🔴 درس #دشمن_شناسی در دانشگاه افسری
🔻چهار توصیه رهبرانقلاب در دانشگاه افسری ارتش:
1⃣ به دشمن نباید اعتماد کرد و نباید به او خوشبینی سادهلوحانه داشت.
2⃣ نباید لحظهای از تحرکات دشمن چشم برداشت و غافل شد.
3⃣ نباید دشمن را ناتوان و حقیر شمرد، بلکه باید آن را در اندازههای خود شناخت و برای مقابله آماده بود.
4⃣ نباید به پیروزیها غرّه شد، چراکه یک لحظه غفلت میتواند همانند جنگ اُحد، پیروزی را تبدیل به شکست کند حتی با حضور پیامبر(ص) در میدان.
4_5902428629811333131.pdf
58.5K
✅ تجدید سازمان راهبرد فشار حداکثری
در این یادداشت که در شماره امروز روز نامه وطن امروز (11 آبان 1398) منتشر شده توضیح داده ام که راهبرد فشار حداکثری امریکا علیه ایران چگونه شکست خورده و چگونه امریکا درصدد است با تکیه بر غربگرایان درایران و منطقه، دوباره این راهبرد را از نو سازماندهی کند
« مهدی محمدی »
به بهانه ۱۳ آبان
🔴 خودتان را برای مبارزه با #استکبار آماده کنید.....
🔻پاسخ های رهبر انقلاب به ۱۰ پرسش در مورد نسبت جمهوری اسلامی و آمریکا
1⃣ #استکبار به چه معناست؟
یعنی آن کسانی که در همه کارها مداخله میکنند برای حفظ منافع خود؛ حق تحمیل بر ملت ها را برای خود قائل است، پاسخگو هم به هیچ کس نیست.
2⃣ #مبارزه با استکبار یعنی چه؟
یعنی یک ملّتی زیر بار مداخلهجویی و تحمیل قدرت استکبارگر نرود.
3⃣ #منطق مبارزه با استکبار چیست؟
مبارزه با استکبار در انقلاب اسلامی، یک حرکت خردمندانه و متکی به عقلانیت است.
4⃣ #سابقه_دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی چیست؟
اولین حکومتی که با حرکت مردم ایران به طور جدی مخالفت کرد، آمریکا بود... در اولین ماههای پیروزی انقلاب در حالی که هنوز سفارت آمریکا در ایران باز بود، مجلس سنای آمریکا یک قطعنامه شدید اللحنی علیه جمهوری اسلامی صادر کرد...
5⃣ دعوای جمهوری اسلامی با دنیای استکبار و آمریکا بر سر چیست؟
رژیم ایالات متحده آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم، داعیه ابرقدرتی مطلق دنیا را داشت... در حساس ترین نقطه، انقلاب اسلامی در ایران به وجود آمد که مهمترین شعارش مقابله با ظلم و استکبار بود... از یک چنین نقطهای آمریکاییها بیرون رانده شدند.
6⃣ جمهوری اسلامی به دنبال چیست؟
جمهوری اسلامی دنبال استقلال، آزادی، منافع ملی و پیشرفت علم و فناوری در کشور است؛ اینها حقوق این ملت است.
7⃣ #وضعیت_فعلی ما در مبارزه با استکبار چگونه است؟
دست ما پر است؛ ما فکر درست داریم. امروز جمهوری اسلامی هم سلاح دارد، هم پول دارد، هم علم و فناوری دارد، هم قدرت ساخت دارد، هم اعتبار دارد، هم میلیونها استعداد دارد.
8⃣ #پایان این مبارزه چه خواهد بود؟
پایان این راه، بن بست برای رژیم طاغوت و استکبارگر آمریکاست.
9⃣ برای پیروزی چه شرایطی لازم است؟
باید مراقب بود؛ باید فهمید که چالش هست. اگر دچار نفهمی و راحت طلبی شدیم، شکست میخوریم. اگر متکی به خدا و دین خدا بودید، قطعاً پیروز میشوید.
🔟 تکلیف مبارزه با استکبار بعد از مذاکره چیست؟
مبارزه با استکبار تعطیل پذیر نیست؛ این جزو مبانی انقلاب است... خودتان را آماده کنید برای ادامه مبارزه با استکبار.
ایام انتخابات یادتان هست؟ روحانی میگفت اینها بیایند بین مردم دیوار میکشند! حالا روحانی رییس یک قوه شده و رییسی، رییس قوه دیگر، اما چه کسی دیوار کشیده؟
📸 بالا: حضور سرزده و بدون تشریفات سید ابراهیم رئیسی بین کارگران معترض کارخانه ماشینسازی تبریز
📸 پایین: حضور رئیس جمهور روحانی با لندکروز و دیواری از محافظین بین کارگران کارخانه مپنا (زمانی که کارگری اعتراض نداشته...
هفته قبل روحانی در جلسه هیأت دولت گفته که اگر دولت بعدی همسو با ما نباشد، داعشی است...
خدا به خیر بگذراند با دولت همسو...
🔺 حمید رسایی
🔴پای یک زن به میان آمد.....
⏪ طرح سوال از آذری جهرمی در خصوص نقش ارتباطات فامیلی در قراردادهای بیمه ای با رایتل
سیده حمیده زرآبادی با طرح سوالی خواستار پاسخگویی وزیر ارتباطات درباره نقش یک زن در انعقاد قراردادهای کلان بیمهای با اپراتور رایتل شد.متن این سوال به شرح زیر است:
۱- آیا خانم ثنا اسدیان با جنابعالی ارتباط فامیلی دارد؟ در صورت پاسخ مثبت، نسبت دقیق ایشان را اعلام کنید.
۲- با توجه به فعالیت کوتاه مدت این نمایندگی، چگونه این خانم توانسته است انحصار کلیه خدمات بیمهای شرکت بزرگ و مهمی همچون رایتل را بهدست آورد؟
۳- شرح دقیق چگونگی روند واگذاری بیمهنامهها به این نمایندگی تازهکار چیست؟ آیا در اینخصوص مناقصهای برگزار شده است؟
۴- دریافت کارمزدهای از چند صد میلیون ریالی تا بیش از یک میلیارد ریالی این نمایندگی در ماه از همان بدو تأسیس در حالی که نمایندگیهای قدیمی صنعت بیمه درگیر دریافت کارمزد پایینی در این سالها هستند. در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات چگونه رخ داده است؟
۵- بررسی لیست کامل پرتفوی نمایندگی از ابتدا تاکنون و ارتباطات نامبرده با وزیر و مدیران ارشد وزارتخانه و سازمانهای سروه نشان از یک رانت بزرگ در کارمزد این نمایندگی دارد، در اینخصوص بهصورت دقیق و شفاف توضیح دهید.
۶- در بررسی سبد پرتفوی این نمایندگی نشان از وجود یک انحصار خاص در حوزه شرکتهای زیرمجموعه بخش فناوری اطلاعات و ای تی میباشد مانند: رایتل، شاتل، آسیاتک، دانک، فرابرد دادههای ایرانیان و ترانه سبز تهران، علت چنین اتفاقی چیست؟
۷- آیا تمرکز حضور در شرکتها در پرتفوی این نمایندگی نشان از یک رانت سازمان یافته برای نامبرده نیست؟
۸- نقش همسر خانم ثنا اسدیان (آقای نوابزاده) در انعقاد قراردادهای کلان بیمهای با شرکتهای حوزهای با شرکتهای حوزه ای تی چیست؟ نسبت نوابزاده با شما چیست؟ که در قامت مشاور بیمهای مخابرات حداقل سابقه در امر بیمهگری برای سرنوشت بیمه سازمانهای بزرگی همچون مخابرات تصمیمگیری میکند؟»
🔴 دیدگاه یک تحلیلگر....
🖌 #سیدیاسر_جبرائیلی نوشت:
🔹 همین تیتر روزنامه ایران درباره "پیوستن به FATF" کافی است که بدانیم یا این بزرگواران دانش کافی درباره FATF ندارند و ملتفت نیستند چه بلایی میخواهند سر کشور بیاورند، یا اینکه همچون برجام قصد بزککاری و فریب افکار عمومی را دارند.
🔹پیوستن به FATF، یعنی اینکه ایران به مجموعه ۳۶ کشور(بعلاوه رژیم صهیونیستی) بپیوندد که اعضای اصلی FATF هستند و درباره مسائل آن تصمیمگیری میکنند. بقیه کشورهای عالم هم سیاهلشکری هستند که نقشی در تصمیمگیریها ندارند و صرفا مجری توصیههای FATF هستند.
🔹باید برای چندمین بار تاکید کنیم که FATF هیچ جایگاه حقوقی و الزامآوری در نظام بینالمللی ندارد و صرفا یک مجموعه بینالدولی، نه بینالمللی، است. رفتن زیر بار این نهاد، فراتر از خسارات آن، مشروعیت بخشی به نهادی است که جامعه بینالمللی نه نقشی در راهبردهای و جهتگیریهای آن دارد و نه سهمی در تصمیمگیریهایش. یک شورای امنیت جدید است بدون اینکه حتی یک مجمع عمومی کمخاصیت چون سازمان ملل داشته باشد
رهبر انقلاب:
صرف اینکه حق با ما باشد، ما پیش نمیرویم؛حق همراه با ایستادگی امیرالمؤمنین در جنگ صفین فرمود:لا یحمل هذا العلم الّا اهل البصر والصّبر.این پرچم را کسانی میتوانند بلند کنند که اولاً بصیرت داشته باشند، بفهمند قضیه چیست،هدف چیست؛ ثانیاً صبر داشته باشند صبر یعنی استقامت!
شهید محمدباقر صدر:
خداوند برای پیروزی مؤمنان راه میانبری وعده نداده است باید تلاش نمایند
****
ومن تاب معک
روحانی :
بعضی ها فکر می کنند از آسمان یک اختیاراتی دارند که می توانند بر زمینیان فرمان صادر کنند! حتی پیغمبر هم چنین اختیاری نداشت! اینطور نیست، اینطور نکنید!
#حجاریان و #سروش و #اکبر_گنجی باید برای این فرزند حوزه لنگ بیندازند
#عرفی_گرایی
#به_بهانه_۱۳_آبان
🔴 واقعاً #انقلاب_دوم بود؟
🔻حضرت امام درباره واقعه ۱۳ آبان فرمودند: "انقلاب دوم" و البته مهمتر از انقلاب اول . اما چرا انقلاب دوم؛ چرا مهمتر؟
خروش مردم علیه نظام طاغوت با آن تاریخ استبدادی چندصدساله و آن حرکت اجتماعی گسترده می شود انقلاب اول، تسخیر سفارت آمریکا توسط چند جوان دانشجو در جریان یک راه پیمایی می شود انقلاب دوم و البته مهمتر از انقلاب اول.
🔻واقعا منطقش چیست؟
امام را می شناسیم. حرف ذوقی نمی زند. فقیه و عارف است. می بیند و می گوید. وقتی می گوید "ما همه هیچیم"؛ لب و حاق دریافت های نظری و علمی عرفانی اش را در یک کلمه جمع کرده است و هدیه می کند. تعابیر امام فراتر از یک ادیب و سیاستمدار است. تعبیر "انقلاب دوم" از سر تعارفات اجتماعی نیست.
🔻پس چیست؟
راز این جمله را در پیام شفاهی سیداحمدخمینی به دانشجویان تسخیر کننده ببینید؛ "امام فرمود:همه ملت پشتیبان این حرکتند"
پس اولا حرکت چند دانشجو نیست. حرکت یک ملت است که بروز وظهورش در یک حادثه است.
🔻اما چرا انقلاب دوم و چرا مهمتر؟
اساسا انقلاب اول نقطه آغازش قیام امام علیه یک قانون آمریکایی(کاپیتولاسیون) است . رهبری مبدا اشغال سفارت را در همین نقطه از تاریخ می داند.
اما مبارزه امام از استبداد شروع می شود. سال ۱۳۴۳ می فرماید:" آمریکا از انگلیس بدتر و ... همه از همه بدتر اما امروز سروکار ما با این خبیث هاست(شاه)."
انقلاب اول، انقلاب مردم علیه "دست آمریکا" بود. آنروز ملت "دست" آمریکا را دیدند و قیام کردند. اما بعد انقلاب اول، مردم خود آمریکا را دیدند. در گزارش های سفارت آمریکا آمده است که "از ۱۴ مهر ۵۷ روزی یک حادثه علیه منافع آمریکا شکل گرفته است"
این رشد یک جامعه است که دشمن اصلی را ببیند. لذا می شود انقلاب دوم و مهمتر. بدین جهت رهبرانقلاب می گوید "شعار مرگ برآمریکا را کسی یاد مردم نداد؛ از اعماق جانشان بود."
❇️ اما برای این روزها؛
آنچه انقلاب دوم را شکل داد رشد مردم است. رشد آگاهی هاست. استکبار ستیزی یک فهم است نه صرفا یک شعار. اگر امام فرمود "مرگ بر آمریکا"، شعار نیست و "ذکر" است به جهت شعور ضمیمه ای آنست. "مرگ بر آمریکا" عمقش تبری است و از اصول توحیدی. لذا نباید با آن مثل یک شعار صرف سیاسی رفتار کرد. لقلقه زبان نیست و باید بر جان و قلب و ذهن مردم نشاند تا به تعبیر امام ذکر شود. هرچقدر شناخت قوی تر شود برائت اجتماعی موثرتر می افتد.
اگر اینطور ماجرا را فهم کنیم؛ کار حکومت و نخبگان و رسانه و دیگر نهادها تنها در تهییج و برانگیختن و مشت گره نیست. باید ذهن ها و قلب ها قبل "الا الله"، "لااله" را درک کند.
🖌 #محسن_مهدیان
به بهانه۱۳آبان
🔴 " سی نما در یک نما "
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده (کارشناس زمانه)
🔻گوشه ای از جنایات آمریکایی علیه ایران:
1⃣ #سکانس_اول
🔹جنایات آمریکا قبل از انقلاب اسلامی:
۱- اجرای کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲
۲-نقش و کمک امنیتی و آموزشی آمریکا در راه اندازی و اداره سازمان مخوف ساواک
۳-حمایت شدید آمریکا از سرکوب مخالفان رژیم شاه و اعتراضات مردمی؛
۴- مخالفت با ملی شدن صنعت نفت و تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای امنیت به همراه انگلیس؛
۵- طراحی کودتای ناموفق نظامی با مأموریت مخفی ژنرال هایزر در سال۱۳۵۷
2⃣ #سکانس_دوم:
🔸جنایات آمریکا در فاصله پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی:
۶. رها کردن پروژه های صنعتی متعدد علیرغم انعقاد قراردادهای قانونی و أخذ هزینه های آن ها؛
۷. طراحی نقشه تجزیه ایران و حمایت از گروههای تجزیه طلب؛
۸. اعمال تحریم اقتصادی: دستور قطع خرید نفت از ایران و دستور توقیف همه دارایی های دولت ایران در آمریکا؛
۹. طراحی اقدام نظامی برای نجات گروگانها و بمباران پایگاههای هوایی سراسر ایران در اردیبهشت ۱۳۵۹ و شکست آن در جریان واقعه طبس؛
۱۰ . بمباران تأسیسات نفتی ایران در دوران جنگ تحمیلی.
3⃣ #سکانس_سوم:
🔹جنایات آمریکا در دوران جنگ تحمیلی:
۱۱. تشویق و تحریک عراق به آغاز جنگ تحمیلی در شهریور۱۳۵۹ و حمایت همه جانبه از رژیم صدام؛
۱۲. بکارگیری خط مشی براندازی و مهار علیه ایران؛
۱۳. حمایت از تحرکات تجزیه طلبانه در آذربایجان،خوزستان، کردستان و...؛
۱۴. ارایه کمک وسیع مالی، تسلیحاتی و اطلاعاتی به عراق در جنگ تحمیلی؛
۱۵- مجهز ساختن عراق به سلاح های شیمیایی و میکروبی؛
۱۶. حمله به سکوهای نفتی ایران در سال۱۳۶۶
۱۷. شهادت ده ها مسافر ایرانی در خلیج فارس در سال ۱۳۶۶
4⃣ #سکانس_چهارم:
🔸جنایات آمریکا پس از دوران جنگ تحمیلی:
۱۷. اتخاذ و تشدید تحریم های ظالمانه و غیرقانونی علیه ملت ایران؛
۱۸. قرار دادن ایران در فهرست حامیان تروریسم؛
۱۹. اعمال سیاست مهار دوگانه علیه ایران در سال ۱۳۷۲
۲۰. تصویب بودجه در کنگره آمریکا برای براندازی جمهوری اسلامی ایران؛
۲۱. طراحی و حمایت از قطعنامه های متعدد علیه وضعیت حقوق بشر در ایران؛
۲۲. اتهام محور شرارت به ایران؛
۲۳. طراحی ناتوی فرهنگی علیه جمهوری اسلامی ایران؛
۲۴. تلاش جهت محروم ساختن ملت ایران از دانش و فناوری هسته ای؛
۲۵. کمک و حمایت از ترور دانشمندان هسته ای ایران؛
۲۶. حمایت از جندالشیطان عبدالمالک ریگی و گروه های تروریستی فعال علیه ملت جمهوری اسلامی ایران.
۲۷. اسلام هراسی و ایران هراسی
۲۸. تلاش گسترده جهت اجماع جهانی علیه ایران در سازمان های بین المللی
۲۹. نفوذ، جاسوسی ،جنگ سایبری و حمایت از قاتلان پدر آرمیتا و علیرضا،...
۳۰. جنگ اقتصادی و دستور ظالمانه بازگشت تحریم ها با عهدشکنی فاحش در پسابرجام
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
تحلیلی درباره حوادث اخیر لبنان و عراق؛
غرب بدنبال الگوی «بیدولتسازی» در عراق و لبنان است.به طور طبیعی دو نکتهی روشن در سخنان کوتاه و اخیر رهبر انقلاب اسلامی در مورد تحولات عراق و لبنان وجود دارد؛ یکی ضرورت حفظ امنیت و مقابله با تحولاتی که به سلب امنیت کشورها و منطقه میانجامد. ایشان دلایلی را نیز ذکر کردند؛ اولاً عدهای هستند که از این ناامنی سود میبرند. ثانیاً و در وهلهی دوم این مطلب بسیار مهم که این مطالبات مردمی برحق است.http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=43870
جریان شناسی تاریخ صدر اسلام..pptx
9.06M
⚖️جریان شناسی فکری – سیاسی صدر اسلام
📗بر اساس کتاب
جریان شناسی فکری سیاسی صدر اسلام
اثر حجت الاسلام دکتر سلیمانی💯
🖋تنظیم کننده دکتر حسن شفیعی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚠️ اگر مسئولان ساده لوحی میکردند و با آمریکا مذاکره میکردند، هیچ چیز گیرشان نمیآمد
👈 روایت رهبر انقلاب از موشکهای ایرانی برد ۲ هزار کیلومتر و خطای یک متر
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان:
🔹️ اگر مسئولان جمهوری اسلامی سادهلوحی میکردند و میرفتند #مذاکره میکردند، هیچ چیز گیرشان نمیآمد؛ نه تحریم و نه فشارها کم نمیشد و به محض اینکه مشغول مذاکره میشدند، توقعات جدیدی مطرح میشد که موشک نداشته باشید و ... .
🔺️ امروز جوانان ما موشکهایی میسازند که دو هزار کیلومتر برد دارد و با خطای یک متر به هر کجا میخواهند میخورد. طرف مقابل میگوید باید این موشکها را از بین ببرید و نابود کنید و موشکتان ۱۵۰ کیلومتر برد داشته باشد. اگر قبول کنید که پدرتان درآمده و اگر قبول نکنید، همان آش [است] و همان کاسه. ۹۸/۸/۱۲
🏷 #دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 هشدار رهبر انقلاب به مسئولان:
❔ چرا از واردات بیرویه و زائد جلوگیری نمیکنید؟
⚠️ ثروت بادآوردهی برخی افراد در اولویت است یا جوان بیکار کشور؟
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان:
🔹️ یکی از راههای #رونق_تولید، جلوگیری از #واردات زائد و بیرویه است. چرا مسئولان جلوگیری نمیکنند از این مسئله؟ یک کسانی با واردات تنفّس میکنند؛ ثروت بادآوردهشان وابسته به واردات است و نمیگذارند جلوی واردات زائد که #تولید_داخلی را به شکست میکشاند، گرفته شود. اینها در اولویتاند یا آن جوان بیکار کشور؟ ۹۸/۸/۱۲
#دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir
🌼 رهبرانقلاب(امروز): « منع مذاکره با آمریکا منطق محکمی دارد »
🔻 چند دلیل برای غیرعقلانی بودن هرگونه مذاکره و در هر سطحی با آمریکا
1⃣ ایران در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما با آمریکا درقالب گروه 1+5 برای دست یافتن به توافق برجام مذاکرات طولانی مدتی را برگزار کردند. برجام توافقی با جزئیات و مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل بود. باید توجه داشت که خروج از برجام توسط آمریکا با معیارهای حقوق بینالملل در تناقض آشکار قرار داشت. در این راستا مذاکره مجدد با آمریکا رویهای خطرناک را موجب خواهد شد که این کشور پس از استفاده از مزایای یک توافق از آن خارج شده و هزینهها را به طرف مقابل تحمیل کند. ایران باید با این رویه مقابله کند.
2⃣ مذاکره مجدد به احتمال فراوان آمریکا را دچار خطا در محاسبات خواهد کرد. عمده هدف آمریکا از اعمال فشار حداکثری بر ایران را میتوان کشاندن ایران به پای میز مذاکره جامع با آمریکا دانست. در صورتی که ایران به این خواسته تن دهد آمریکا را در کارآمدی این سیاست متقاعد کرده و راه را جهت اعمال فشارهای بیشتر در آینده میگشاید.
3⃣ خواسته های آمریکا حدیقف ندارد . در شرایط حاضر مذاکره احتمالی با آمریکا نه تنها بر سر موضوع هستهای خواهد بود بلکه مسائل دفاعی و منطقهای را نیز شامل خواهد شد. حضور در چنین مزاکرهای بدون تضمین دریافت امتیازهای معادل هزینهای گزاف بر امنیت ملی کشور خواهد داشت و عقلانی به نظر نمیرسد. هیچ انسان غیور و حاکمیت عاقل روی مسائل ناموسی ملی خود مذاکره نمیکند.
4⃣ ضمناً با شرایط ذکر شده اشاره به این نکته ضروری است که مذاکره در هر سطحی و توسط هر مقامی حامل یک پیام واحد بوده و آن، کارآمدی سیاست #فشار_حداکثری علیه ایران است. پیامی که در صورت تحقق دومینوی بهانه_فشار تداوم خواهد داشت و بعد از آن ملت ایران یک روز خوش نخواهد دید
5⃣ تجربه و نتیجه اعتماد مصدق به آمریکا، #برجام و مذاکرات صلح فلسطین، کوبا و اخیراً کره شمالی میتواند برای غیرمنطقی بودن مذاکرات کفایت کند.
هدایت شده از بصیر
4_5902428629811333131.pdf
58.5K
✅ تجدید سازمان راهبرد فشار حداکثری
در این یادداشت که در شماره امروز روز نامه وطن امروز (11 آبان 1398) منتشر شده توضیح داده ام که راهبرد فشار حداکثری امریکا علیه ایران چگونه شکست خورده و چگونه امریکا درصدد است با تکیه بر غربگرایان درایران و منطقه، دوباره این راهبرد را از نو سازماندهی کند
« مهدی محمدی »
سردار سلامی هر موقع از اتاقش خارج شده در حاشیه یک شهر یا منطقه ای محروم دهها پروژه محرومیت زدایی را افتتاح کرده.دیروز هم اعلام کرد ما از طرف رهبری در این باره ماموریت داریم.
امروز که تحریم بخش ساختمان و عمران ایران به بهانه ارتباط با سپاه رقم خورد ارزش این کار و عصبانیت دشمن بهتر قابل درک شد.
⚡️چرا برجام را آتش نزدیم؟
پس از فرمایشات دیشب رهبر انقلاب درباره رعایت نشدن شروط ایشان در برجام، کسانی دور افتادهاند که چرا ایشان که گفته بودند اگر آمریکا برجام را پاره کند، ما آن را آتش خواهیم زد، این کار را نکردند؟
پاسخ این مسئله کاملا روشن است. به قول حضرت آقا، اگر چشم و گوش باز کنیم خواهیم دید که با وجود خروج آمریکا، رئیس جمهور ما همچنان برجام را سخت در آغوش کشیده، همه هستیاش را به برجام گره زده و اداره کشور را بدون برجام ناممکن توصیف میکند.
در چنین شرایطی، اگر برجام آتش زده میشد، باید نظام فکر سوختن رئیس جمهور را هم میکرد و این، به هیچ وجه به صلاح کشور نبوده و نیست. به عبارت دیگر، وقتی خروج ایران از برجام با تداوم دولت آقای روحانی جمع شدنی نیست، چارهای جز تحمل این هر دو وجود ندارد.
🔴فتنه ی عراق را باید نخبگان عراق جمع کنند/جوانان مقاومت با رسانه های خود به کمک عراق بشتابند.
🔺اعتراضات معیشتی عراق خیلی زود تبدیل به فتنه ای شد که نقاط قوت عراق را نشانه گرفت و نقاط ضعفش را روز به روز پررنگ تر کرد.
🔺در عراق، شعارهای ضد ایرانی (هم پیمان روزهای سخت عراق) شنیده و توسط رسانه ها پررنگ می شود؛ فرماندهان حشدالشعبی ( قهرمانان عراق) در معرض ترور فیزیکی و شخصیتی قرار می گیرند؛ امکانات عمومی و اموال شخصی مردم تخریب می شود. شایعات ضد امنیتی بسرعت منتشر می شوند و اوضاع با شدت بسمت ناامنی می رود.
🔹دلارهای آمریکایی کف خیابان ها پخش می شود تا مردم را در خیابان نگه دارد؛ شبکه های اجتماعی مجازی و ماهواره ای شبانه روز در حال پمپاژ اخبار دروغ و انحراف افکار عمومی به سمت دودستگی، کینه و انتقام هستند...
🔹داعشی ها و بعثی ها و گروه های منحرف از سوراخ های خود بیرون خزیده اند و مشغول گسترش ناامنی و مسموم کردن فضا و کشته سازی هستند.
🔹مردمی که هنوز دو سال نیست از چنگ جنایت های داعش رها شده اند، بخاطر مشکلات معیشتی و مطالبات بحق شان، دارند با دست خود کشور را به کفتارها می دهند.
🔹در این شرایط نخبگان عراقی کجا هستند؟چرا نقششان در آگاهی بخشی به جامعه ای که فقط تلنگری برای به خود آمدن و درست دیدن وقایع نیاز دارد، کم رنگ است؟
🔹از شخصیت های سیاسی مثل مقتدی صدر و حیدر العبادی که بدنبال منافع قدرت طلبانه ی خود هستند توقعی نیست. مواضع مرجعیت اعلای عراق آیت الله سیستانی نیز که هر هفته در خطبه های نمازجمعه نجف قرائت می شود، گرچه قوی و تاثیرگذار است؛ اما بخاطر محدود بودن به تریبون نمازجمعه بُرد و قوت همسنگی با موج قوی تبلیغات لحظه ای معاندان را ندارد. برخی علما مثل برخی ائمه جمعه تلاش هایی در جهت روشنگری و آگاهی بخشی مردم دارند. اما به گونه ای نیست که موازنه ای با تبلیغات جنگ نرم مثلث عبری عربی غربی پیدا کند.
🔹مردم عراق در میان غبار فتنه تنها مانده اند و فتنه بر جهل مردم سواری می کند و خونریزی و خرابکاری به بار می آورد.
🔹روشنگری خواص، خلاء بزرگ امروز عراق است. در شرایطی که #رهبری_مقتدر، #روشنگری_خواص و #بصیرت_مردم نباشد، فتنه توفیق می یابد مردم را سردرگم کند؛ همچون گیاهان جدا شده از ساقه ای در دست طوفان، هر آن به سویی پراکنده می شوند و هیچ استقراری نمی یابند و حتی گذشته ی نه چندان دور دوران صدام، اشغال نظامی آمریکا و جنایات داعش را از یاد می برند.
🔹این سه عامل، مزیت های کشور عزیز ماست که باعث می شود فتنه ی عظیمی مثل #فتنه_۸۸ خیلی زود از حالت مردمی خارج و کوچک شود؛ قدر این سه عامل را بدانیم و در حفظ و تقویتشان کوشا باشیم.
🔹فتنه ی عراق با دست قدرتمند مقاومت جمع خواهد شد. اما آسیبی که مردم عراق در این میان می بینند، به سختی جمع خواهد شد.
🔹نخبگان مومن عراقی باید با تأسی به منبع و منطق جوشان و وحدت آفرین اهل بیت علیهم السلام، جوانان عراقی را از این تنهایی درآورند. باید حقایق را آنقدر فریاد زد تا شایعات را ابطال کند. ریشه های فتنه، از فساد و اشکالات ساختار سیاسی تا نگاه قومیتی و نقش نفوذ در به آشوب کشیده شدن کشور... حرف حقی که با شجاعت گفته شود، ده ها برابر باطل بُرد دارد. این سنت الهی ست.
🔻جوانان جبهه مقاومت باید در این مسیر به کمک نخبگان عراقی بشتابند و شعارهای وحدت آقرین و تألیف قلوب آور را در فضای مجازی غالب سازند. مسامحه و تعلل عاقبت خوبی ندارد.
✍ رها عبداللهی