eitaa logo
بصیر
366 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
6.5هزار ویدیو
438 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
سروش ۱۰ میلیون نفری شد/ ایجاد ۱.۴ میلیون کانال روی پیام‌رسان سروش مدیر عامل پیام رسان سروش: 🔹سروش در حال حاضر بیش از ۱۰ میلیون کاربر دارد و حدود ۷.۵ میلیون کاربر آن فعال می باشند. 🔹در سروش روزانه به طور همزمان یک میلیون آپلود و دانلود صورت می گیرد که حجم دانلود روزانه در حدود ۱۰۰ ترابایت است. 🔹در سروش ۱.۴ میلیون کانال و ۷۵۰ هزار گروه ساخته شده است و بیش از ۷۵ میلیون بازدید از پست‌های کانال‌ها صورت می گیرد. 🔹برای رسیدن به محصول ایده‌آل مسیری را در پیش داریم که تنها با صبر و همراهی کاربران امکانپذیر است.
🎀 ؛ چالش طلبی آمریکا 💠 یعنی قهرمانی که با لحاظ اولویت هایی چون لزوم مردم و حفظ اوجب واجبات یعنی ، بطور موقت ، تن به نرمش می دهد ؛ به امید تحقق اهداف بالاتر و والاتر 🔹در مقطعی در اوایل دهه ۹۰ و با افزایش فشار های اقتصادی و معیشتی و پر رنگ شدن حاشیه های دولتمردان و نیز به حاشیه رفتن اولویت های رهبری به خصوص در اقتصاد مقاومتی و و عدم حساسیت بر نفوذ و دشمنی دشمن و از طرف دیگر تجمیل و بزک کردن او در رسانه ها و مطبوعات خاص و ...همه و همه دست به دست هم داد تا در انتخاب لبِ مرزی ۹۲، جناب آقای روحانی با دولت تدبیر و امید و نمایش کلید ، با را بعنوان مطالبه عمومی و شاه کلید جهش اقتصادی و معیشتی، جا انداخت و با ۵۰/۷ درصد رییس جمهور قانونی ایران شد . 🔹 رهبر انقلاب با تعبیر ، بدون دراُفتادن مستقیم و وحدت شکن با نظر اکثریت، و با هدف حفظ بنیان مرصوص، اجازه مذاکره فقط در موضوع هسته ای و با هدف رفع احتمالی تحریم های ظالمانه را به این دولت دادند و همگان را به تماشای یک #پر_هزینه و به نام دعوت نمودند و مانند امام راحل ؛ هیچگاه پشت تیم مذاکره کننده را خالی نکردند و تا جایی که گوش شنوایی بود و وجدان بیداری ؛ نصیحت کردند و توصیه داشتند. 🔹اما ظاهرا برجامی که از دیگ پلوی فرنگی مآبان و غرب گرایان بیرون آمده بود ، میرفت تا شیخ فضل الله های زمانه را بدار بکشد و نصر الله ها و انصارالله ها و حاج قاسم ها را از پشت خیمه ابوسفیانیان برگرداند. 🔹اما تدابیر رهبری معظم انقلاب و حضور توأم با مردم و هوشیاری بازوان نظامی و اطلاعاتی نظام، مانع مسیر انقلاب تا به اکنون شده است. 🔹با اقدام ترامپ به پاره کردن ، می توان جامعه ایرانی را با این سوال مواجه کرد که آیا هنوز هم در دشمنی دشمن و سوء نیت او به ملت ایران شک هست یا نه؟ و از جواب های مردم ، هماهنگی و یکدلی و اتحاد در برابر آمریکا و صهیونیسم یهودی ، مسیحی ، و مسلمان را دریافت نمود. 🔹این همان نتیجه ای بود که رهبری انقلاب با به دنبالش بودند و اکنون با هزینه زمانی و مالی فراوان بدست آمده است . گر این نتیجه پاس داشته نشود و با ساده لوحی در آغوش اذناب آمریکا کنیم،آنگاه با تحمیل برجام های منطقه ای ، موشکی و حقوق بشری ، دیدن رقص گرگ ها پای چوبه دارها و پهن شدن فرش قرمز برای رضاخان ها دور ار ذهن نیست... 🔹 آری خیلی بیشتر از است.. فَاستقِم کَما اُمِرت... ✍
🔻 سید یاسر جبرائیلی: 🔹همانگونه که رئیس کل بانک مرکزی ایران گفته است، ایران از برجام تقریبا هیچ عایدی نداشت 🔹مهم‌ترین تحریم هایی که باید برداشته می‌شد تحریم‌های مالی بود که آمریکا نه تنها این تحریم ها را لغو نکرد، بلکه تحریم های جدیدی علیه ایران اعمال کرد. 🔹ایران هرچند نفت بیشتری فروخت، اما دسترسی به دلارهای نفتی بسیار محدود بود و نسبت به قبل از برجام تفاوتی نکرد. 🔹باید گفت ایران در سال های گذشته با تحریم ها و بدون برجام زندگی کرده است و پایان برجام تاثیری بر اقتصاد ایران نخواهد گذاشت. 🔹در مقابل، پس از اجرای برجام بازار ایران به روی کالاها و خدمات خارجی گشوده شد و به منفی شدن ۸۰ درصدی تراز تجاری ایران با ۲۰ کشور منجر شد. 🔹ایران در دو سال گذشته بالغ بر ۳۰ میلیارد دلار کسری حساب سرمایه تجربه کرده است. ترازی که قبل از برجام مثبت بود. 🔹معتقدم با پایان برجام برخی مشکلات اقتصادی ایران از جمله رکود حل خواهد شد. 🔹(در پاسخ به سوال مجری درباره سرنوشت حضور توتال) من از ابتدا مخالف حضور این شرکت در ایران بوده‌ام. شرکت‌های ایرانی قادر به انجام بسیاری از پروژه‌هایی هستند که به غربی ها سپرده شده است. 🔹مشکلات ارزی اخیر ایران ناشی از ایراد ساختاری در مدیریت مصرف ارز و نیز وابستگی به نظام مالی غرب است. 🔹اروپایی ها اگر خواهان ادامه برجام هستند، همانطوریکه رهبرمعظم انقلاب آیت الله خامنه‌ای فرمودند، باید تضمین‌های عینی بدهند. حضور یکی دو شرکت در ایران کافی نخواهد بود.
🔴 آیا پشت پرده برجام خیانتی بزرگتر کرده اند؟ من اگر جای رئیسی یا قالیباف بودم، وقتی حسن روحانی گفت "رفقای شما شهر موشک‌ها را نشان دادند تا برجام را خراب کنند"، از او سوال می‌کردم "برجام چه ربطی به موشک‌های ما دارد؟ چه تعهدی درباره موشک‌ها داده‌اید که نمایش موشک‌ها را برجام‌خراب‌کن می‌خوانید؟ کشور را تا کجا معامله کرده‌اید؟" « سید یاسر جبرائیلی »
«برجام ‌بدون امريکا» چگونه؟ جوان: آیا پدیده جدید «برجام بدون امریکا» اساساً شدنی است؟ در اروپا و در چین، چندان مایه‌ای برای ایستادن مقابل امریکا دیده نمی‌شود.. امروز اروپاییان ترجیح می‌دهند در کنار امریکا به تخریب روانی برجام و گرفتن امتیازهای بیشتر با برجام‌های مکمل کمک کنند و برای معاهده‌ای که امضا کرده‌اند، اشک نمی‌ریزند. یک روز قبل از آنکه روحانی پیشنهاد تأمین خواسته‌های برجامی ایران را به اروپا بدهد، اروپا تکلیفش را با چنین پیشنهادی یکسره کرد. از جمله وزیر خارجه سابق آلمان در گفت‌وگو با اشپیگل اینگونه ایرانی‌‌ها را از «برجام بدون امریکا» ‌ترساند: «اگر امریکا از برنامه جامع اقدام مشترک خارج شود‌، دیگر هیچ کشوری در ایران سرمایه‌گذاری نخواهد کرد و دولت روحانی تحت فشار قرار می‌گیرد و ایران هم برنامه هسته‌ای خود را از سر می‌گیرد. در نتیجه امریکا و اسرائیل را بر آن خواهد داشت که با اقدام نظامی به این وضعیت واکنش نشان دهند وخطر بروز جنگ‌های 30 ساله وجود دارد. »‌واضح است که روی این سخن با ایران است، اگرچه ظاهراً هشدار به امریکا درباره خروج از برجام به حساب می‌آید.
دکتر سراج 🔴جولان، شکست بزرگ اسرائیل🔴 🔷چرا عملیات علیه اسرائیل در جبهه جولان، تنها یک شکست نظامی نیست و باید آن را شکستی بزرگ و مهلک برای این رژیم جعلی دانست؟ 🔷پس از عملیات اسرائیل علیه مستشاران ایرانی در فرودگاه t4 مقامات اسرائیل برای ممانعت از اقدام متقابل ایران، به رایزنی دیپلماتیک روی آورند و پس از واسطه‌های اروپایی، نتانیاهو شخصا به دیدار پوتین رفت. از این منظر عملیات جولان، «شکست دیپلماتیک» اسرائیل بود. غافلگیری در برابر حمله و «شکست اطلاعاتی» دومین شکست این رژیم ننگین بود. «شکست در نبرد هوایی» و انهدام کامل و گسترده اهداف مورد آماج را باید سومین شکست رژیم صهیونیستی دانست. چهارمین شکست اسرائیل در عملیات جولان، «شکست هیمنه و اعتبار» بود. اسرائیل نبردِ پرستیژ و حیثیت را به جبهه مقاومت باخت. ناکام ماندن سیاست افزایش تنش نظامی علیه ایران در سوریه نیز «شکست در نبرد محاسباتی» را برای اسرائیل رقم زد. 🔷بنابراین عملیات در جبهه جولان، چند شکست بسیار بزرگ و راهبردی را به رژیم صهیونیستی تحمیل کرد. در این عملیات توانایی نظامی-فنی اسرائیل در برابر تاکتیک‌های فریب و تهاجمی مقاومت تحقیر شد.
🔻چرا رهبر معظم انقلاب برجام را آتش نزدند؟! ✍وحید یامین پور: 🔹در طی روزهای اخیر پس از خروج آمریکا از برجام بسیاری می پرسند چرا علیرغم تحقق پیش بینی ها و افشا شدن ضعف های ساختاری سند سفهی برجام، رهبرمعظم انقلاب برخلاف سخن پیشین خود مبنی بر آتش زدن برجام ، باز هم به دولت مجال داد تا برجام را از طریق اخذ تضمین از اروپایی ها ادامه دهد؟ 🔻برای درک موضع رهبرمعظم انقلاب دو نکته به نظر می رسد: 🔸اول: موضع دولت و سخنان آقای رئیس جمهور دقایقی بعد از اعلام خروج آمریکا از برجام، نشان داد که دولت نمی خواهد مسوولیت این شکست را بپذیرد و تصمیم دارد با تاکید بر چند جانبه بودن این تعهد همچنان از جسم بی رمق برجام استفاده تبلیغاتی کند. بنابراین چنانچه رهبر انقلاب رأساً خروج از برجام را اعلام می کردند، پرونده برجام برای سوءاستفاده های تبلیغاتی باز می ماند. بهترین شیوه این بود که ورشکستگی برجام توسط خود دولت اعلام شود چرا که همانطور که رهبر انقلاب پیش بینی کردند تضمین کردن واقعی برجام توسط سه کشور اروپایی بسیار بعید به نظر می رسد. 🔸دوم: دولت منتخب مردم طی سه سالی که از امضای برجام می گذرد در بدترین شرایط خود از نظر مقبولیت و اعتماد عمومی قرار دارد. شکست برجام به عنوان تنها طرح مدیریت کلان کشور و اعلام بازگشتن تحریم ها (که هیچ وقت برداشته نشده بودند) در واقع به معنای ورشکستگی مطلق دولت است. اگر امروز پروژه برجام از دستور کار دولت خارج شود، چه طرحی برای سه سال باقی مانده ی دولت در دستور کار باقی می ماند؟ تقریباً هیچ! 🔹بنابراین با توجه به خصوصیات روانی و سیاسی دولت طبعاً می توانیم پیش بینی کنیم با خارج شدن برجام از دستور کار، دولت به ایجاد التهابات روانی کاذب و تحریک احساسات عمومی و بازی با پرونده های حاشیه ای رو خواهد آورد و آسیب چنین دولتی بیش از دولتی است که بناست با لفاظی در مورد آینده ی مبهم برجام وقت باقی مانده را سپری کند. 🔹بنابراین باید بین ناامیدی مطلق از بهبود اوضاع و گذران وقت با اندکی امید به آینده یکی را انتخاب کرد و انتخاب دوم که ما را به آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و تغییر از طریق صندوق رای نزدیک می کند، عقلانی تر است.
🎀اهمیت راهبردی عملیات جولان 🔷با تحمیل یک ماه انتظار کُشنده و آماده‌باش نظامی-امنیتیِ فرساینده به اسرائیل، عملیات جولان با غافلگیری اطلاعاتی کامل انجام شد. اهمیت راهبردی و پیام‌های این عملیات چه بود؟ ♦️اهمیت راهبردی عملیات نظامی در جولان 1⃣پاسخ به سیاست افزایش تنش نظامی در سوریه 2⃣به چالش کشده شدن برتری اطلاعاتی اسرائیل 3⃣تغییر وضعیت نظامی سوریه از دفاع به تهاجم 4⃣تحقیر توانایی‌های پدافند هوایی اسرائیل 5⃣امکان بازگشایی جبهه سوم در برابر اسرائیل 6⃣شکسته شدن هیمنه نظامی رژیم صهیونیستی 🔷گشوده شدن آتش در جبهه جولان، آن‌هم پس از ۴۴ سال، سیگنال‌های یک پیام راهبردی به اسرائیل بود؛ بدین ترتیب که سیاست افزایش تنش نظامی در سوریه، از یک سو منجر به گشوده شدن جبهه سوم مقاومت در سوریه می‌گردد و از سوی دیگر، ناامن سازی فضای هوایی اسرائیل را به دنبال خواهد داشت. بنابراین پس از عملیات در جولان، مقامات صهیونیستی چاره‌ای جز تجدید نظر در محاسبات راهبردی نخواهند داشت. « دکتر رضا سراج »
✅ اقدام جالب قوه قضائیه! ◀ علی رغم تلاشهای استاندار البرز، ویلای غیر مجاز رحمانی فضلی وزیر کشور در ساوجبلاغ با حکم دادستانی تخریب شد! @Drseddighi
🚨معضل عجيبي به نام بند ٣٧ برجام: 🔻این روزها که داستان برجام به بندهای نهایی آن که مکانیزم حل اختلافات و دعاوی است رسیده است، بار دیگر مشکلات بند 37 برجام بروز پیدا کرده است. بندی که از ابتدا با مخالفت بسیاری مواجه شد و باعث درگیری لفظی شدید ظریف و جلیلی در حضور سران نظام شد. نگارنده جزئیات این برخورد را از زبان حاضرین در جلسه شنیده است. بندی که آقای ظریف گفته است انتظار داشته است روسیه و چین با آن مخالفت کنند! و آن ها هم گفته اند که وقتی خودتان در جلسات خصوصی با آمریکایی ها این را پذیرفتید، دیگر چه انتظاری از ما دارید ... امّا بند 37 چیست؟ این بند می گوید که اگر یکی از اعضاء از اجرای برجام شکایت داشته باشد، و نتواند اختلاف خود را با حسن نیت در کمیته ی دعاوی حل کند، "متعاقب دریافت ابلاغ طرف شاکی شوراي امنیت سازمان ملل متحد می بایست منطبق با رویه هاي خود در خصوص قطعنامه اي براي تداوم لغو تحریم ها راي گیري نماید. چنانچه قطعنامه فوق الذکر ظرف 30 روز از تاریخ ابلاغ به تصویب نرسد، آنگاه مفاد قطعنامه هاي سابق شوراي امنیت سازمان ملل متحد مجددا اعمال خواهند شد، مگر اینکه شوراي امنیت سازمان ملل متحد به نحو دیگري تصمیمگیري نماید". معنای عملی این بند چیست؟ 🔻اولاً: ذکر شده است که رای گیری در خصوص "تداوم لغو تحریم ها" ست. یعنی برای ادامه ی تعلیق باید در شورای امنیت رای گیری شود، مطابق با رویه ی سازمان ملل! که در آن حق وتو هم وجود دارد. لذا عملا اجماع و رای گیری وجود نخواهد داشت و اگر تنها و تنها یکی از کشورهای صاحب حق وتو با ادامه ی تعلیق مخالفت کند، تمام تحریم ها بازخواهد گشت! نه فقط آمریکا، اگر فرانسه به ادامه ی تعلیق رای ندهد کل تحریم ها ملزوم الاجراست و باز خواهد گشت. نکته ی ظریفی که آمریکایی ها در این بند کار گذاشته اند همینجاست که در مورد "ادامه ی تعلیق تحریم ها" رای گیری می شود و نه در مورد "بازگشت تحریم ها"! که روسیه و چین نتوانند آن را وتو کنند. 🔻 ثانیاً: اگر ایران به سازمان ملل از تخلف اجرای برجام از جانب آمریکا شکایتی کند، باید در شورای امنیت رای گیری شود که تعلیق تحریم ها ادامه یابد یا خیر! و کافیست آمریکا ادامه ی تعلیق را وتو کند. این بند باعث می شود ایران اصلا نتواند به شورای امنیت از آمریکا برای تخلف از برجام شکایت کند. 🔻 ثالثاً: اگر ایران بتواند به نحوی با هماهنگی اروپا، روسيه و چين و ساير كشورها جلسه را از رسمیت بیندازد و نگذارد که جلسه ی شورای امنیت در خصوص ادامه ی تعلیق تحریم ها تشکیل شود، پس از سی روز به صورت اتوماتیک تمام قطع نامه های قبلی و تحریم ها بازخواهد گشت! مگر در چه حالتی؟ که جلسه ای تشکیل شود و تصمیم سوّمی بگیرد. که بالطبع این تصمیم نیز با وتوی آمریکا مواجه خواهد شد. لذا عملا این راهکار نیز از دست ایران خارج است و اجماع جهانی را به هم می زند. با توضیحات فوق، پرواضح است که برجام یک توافق جهانی نیست. هریک از اعضاء چین، روسیه، آمریکا، انگلیس و فرانسه اگر از اجرای برجام توسط ایران ناراضی باشند می توانند بدون هماهنگی با سایر کشورها، کل قطع نامه های قبلی را بازگردانند. ترامپ هم به سادگی می تواند بدون هیچ دلیل مشخصی، به تنهایی کل تحریم ها را بازگرداند و مخالفت اروپا تاثیری در آن نخواهد داشت. حال اینکار را خواهد کرد؟ خیر. برنامه ی ترامپ حساب شده تر از آن چیزی است که فکر می شود. و میخواهند ایران را مجبور کنند که خودش از توافق بیرون بیاید.
🔴 چرا ایران برجام را آتش نزد؟ 🔸برای بسیاری این سوال پیش آمده که با توجه به خروج آمریکا از برجام، چرا ایران _ همانطور که وعده داده بود _ برجام را به آتش نکشید؟ خروج از برجام و را باید به بهترین شکل مدیریت کرد. در پاسخ، به نکاتی کوتاه اشاره می شود: 🔻۱. رسما اعلام کرده است که هم چنان به برجام پای بند است از این رو یکطرفه برجام توسط ایران به معنی اعلام خروج ایران از برجام است. این اعلام خروج بهانه کافی به دست اروپائیان خواهد داد تا اندک تعهد و پای بندی ظاهری خود را زیر پا گذاشته و عدم انجام تعهدات اقتصادی شان را نیز به گردن ایران بیندازند. در آن حالت، نتایج (برجام) برای ایران مضاعف خواهد شد. 🔻۲. علاقه مند است که ایران با آتش زدن برجام خیلی سریع از اروپا فاصله بگیرد. هرچند اروپا طی هفته های آتی چنین خواهد کرد اما ایران نباید به دست خود‌ عامل این وحدت باشد. آتش زدن زود هنگام برجام به معنی ایجاد و یکپارچگی سریع ائتلاف آمریکایی _ اروپائی است. 🔻۳. ایران تا حد امکان باید اروپا را در فشار و در مقابل آمریکا قرار دهد. آتش زدن برجام ، تقویت موضع اروپا در همسویی با آمریکاست. هزینه بی ارادگی و تحقیر اروپا در مقابل آمریکا باید به عنوان یک صحنه مهم تاریخی ثبت شود.  🔻۴. ایران دو هفته به اروپا فرصت داده تا لازم را برای انجام تعهدات برجامی و اقتصادی بدهد. اخذ تضمین قطعی، دستور رهبری معظم بود که علنا اعلام شد. هرچند بی اراده هرگز نمی تواند این تضمین را بدهد اما باید این امتیاز را از اروپایی ها گرفت. با آتش زدن زود هنگام برجام ، ایران بیش از گذشته دچار خسارت خواهد شد. 💠 از این رو برای آتش زدن برجام فرصت کافی هست.