فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به خدا ایران اون خرابهای نیست که رسانهها نشون میدن!
کشور ما پتانسیل بهترینهای دنیا رو داره. چیزایی که تو کشورای دیگه میبینیم و بهشون غبطه میخوریم، خودمون بهترینهاش رو داریم.
فقط کافیه گول رسانهها رو نخوریم!
16.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیلگر عرب: اقتدار ایران، آمریکا و متحدانش را شوکه کرده است!
فتنهها و تحریمها نتوانستند ایران را به زانو درآورند.
دکتر ناصر المالکی، تحلیلگر سیاسی:آمریکا هیچوقت نمیتواند باایران مانندنوکران نگاه کند و چماق بالای سرش بگیرد.آمریکا بعضی از کشورها رافقط به چشم برده نگاه میکند.
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باید روزی هزار بار خدارو شکر کنیم بخاطر نعمت جمهوری اسلامی، که به ایران داده
فقط یک لحظه تصور کنید، حکومت بیفته دست اینا!
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت به اهالی رسانه و صاحبان قلم تموم شد!
امروز جنگ نرم اهمیتش از جنگ سخت بیشتر است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داشتیم ژاپن میشدیم که انقلاب شد!
پاسخ #شهریار_زرشناس از ادبیات داستانی زمان پهلوی دوم
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افسانه ای نقل میشود که هویدا #سیزده_سال قیمت خوکار بیک را ثابت نگه داشت!!
۱.‼️کمک مالی به روحانیون منتقد حکومت ایران یکی از اولویتهای ۵۱ پروژه براندازی در ایران است!
❗️حد فاصل سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ مبلغ ۴.۶ میلیون دلار در زمینه تقویت روزنامهنگاری مستقل، اتحادیه کارگری، دانشجویی، وکلا، روحانیون و توانمندساری زنان و... سرمایهگذاری شده است.
🔽اسناد منتشر شده توسط کریدل:
https://thecradle.co/articles-id/28854
۱. معنا این سند مالی این نیست که هر روحانی منتقد از آمریکا پول میگیرد! خیر. دستگاههای اطلاعاتی در پوشش چندین موسسه و فرد که رابط هستند بدون آنکه طرف مورد نظر متوجه باشد از او حمایت و جهتدهی میکنند.
۲. سرمایهگذاری آمریکا درست و دقیق است. بخش مهم نیروهای مذهبی در کشور که در تمام بحرانها پای کار انقلاب و نظام بودهاند باید دچار تردید، شک و تزلزل شوند. مذهبی بمانند اما از نظام جدا شوند. جدا ساختن این مردم مذهبی از طریق افرادی ممکن است که خودشان مذهبی و روحانی باشند.
۳. در واقع فرد و خانواده مذهبی، اهل روضه و مقیدات مذهبی باشند اما هیچ تعلق خاطری به اسلام اجتماعی و سیاسی نداشته باشند.
۴. این استحاله دورنی جمهوری اسلامی است.
۵. در سالهای اخیر این جنس روحانی منتقد بسیار وایرال میشوند.
۶. من معتقدم این جریان در هیأتها و مداحسازی هم بعنوان الگو زندگی سکولار وارد شده است.
⚠️متعدد در نوشتهها و جلسات این طیف را نقد و هدفمند به شما معرفی کردیم. پشت این هماهنگی که یک عده روحانی و مداح بصورت همزمان به ویژه از سال ۱۴۰۱ به بعد به منتقد و قهرمان مقابله با حکومت دینی تبدیل شوند حتما یک دست نامرئی برای ارتباط و اتصال وجود دارد. سربرآوردن افراد روحانی غیرمشهور که در بازه زمانی کوتاه در شبکههای اجتماعی به شهرت میرسند و نظرات آنان ضریب داده میشود یک امر طبیعی نیست.
محور انتقادات دو چیز است:
۱.نقد به شخص رهبری بدون پروا و شجاعت
۲. نفی تشکیل حکومت اسلامی تا پیش از ظهور
✏️دکتر علیرضا زادبر
🔰 فارن افرز: دیوانهنمایی ترامپ احتمالا شکست چشمگیری میخورد
🔸خیلی دشوار است که راهبرد «مرد دیوانه» ترامپ جواب بدهد. بهندرت پیش میآید که شهرت دیوانگی نتیجه دهد. سران کشورهایی که سعی کردهاند دیوانه به نظر برسند، اغلب در متقاعد کردن دشمنان خود شکست میخورند. برخی دیگر موفق میشوند، اما درمییابند که شهرت آنها به دیوانگی، مخالفان را متقاعد میکند که نمیتوان به آنها اعتماد کرد.
🔸این تحلیل را نشریه آمریکایی «فارن افرز» منتشر کرد که در زمینه روابط خارجی فعالیت میکند. فارن افرز نوشت: ترامپ از اولین بار که در سال ۲۰۱۶ نامزد انتخابات شد، خود را بهعنوان یک رهبر غیرقابل پیشبینی معرفی کرد. ترامپ در سال ۲۰۱۸، هنگام بحث در مورد مذاکرات با کرهشمالی، خود را دیوانه نامید و امسال هم در پاسخ به این پرسش که چگونه به محاصره تایوان توسط چین پاسخ خواهد داد، گفت: «من مجبور نخواهم بود؛ زیرا شی جین پینگ به من احترام میگذارد و میداند که من دیوانه هستم.»
🔸ترامپ اولین رهبری نیست که سیاست خارجی نامنظم را پذیرفته است. برای چند دهه، سران کشورها در سراسر جهان آنچه را که بهعنوان نظریه «مرد دیوانه» شناخته میشود، به کار میگیرند: یعنی این ایده که با عمل کردن به شیوهای بسیار ناپایدار، میتوانند مخالفان را بهگونهای بترسانند تا خواستهشان را قبول کنند. اما ترامپ در مورد نظریه «مرد دیوانه» باید مراقب و محتاط باشد؛ زیرا تحقیقات نشان میدهد استفاده موفقیتآمیز از آن بسیار دشوار است.
🔸نظریه «مرد دیوانه» ممکن است نظریهای محبوب باشد، اما از نظر تاریخی برای طرفدارانش کار چندانی انجام نداده است. نیکسون نتوانست ویتنام شمالی و متحدان شوروی آنها را به دیوانگی خود متقاعد کند و در نهایت مجبور شد از ویتنام عقبنشینی کند.
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پول خرج میکنن که به شما بگن بدبختی
🔸یکی از دلایلی که ایرانی با اولین مشکل فکر میکنه بدبخته چیه؟!
🔸پول خرج میکنند که شما فکر کنی هیچ کجای دنیا هیچ اتفاقی نمیافتد.
🔰 اشک تمساح متهمان گرانی برای قاتلان زورگیر
🔸روزنامه زنجیرهای اعتماد ضمن ابراز همدلی با قاتلان دانشجوی داشگاه تهران، علت این جنایت را مشکلات اقتصادی موجود در کشور دانست و ضمناً مدعی شد اعدام جنایتکاران بینتیجه است.
🔸این روزنامه، به قلم محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان مینویسد: «دزدان چهبسا دیر یا زود هزینه سنگینی را برای این جنایت خود بپردازند. اهمیت این مسئله در مقرونبهصرفه شدن سرقت به ویژه سرقت تلفن همراه یا لپتاپ به هر قیمتی است. نتیجه دستگیری احتمالی دو ضارب که از طرف دستگاه قضائی و نیروی انتظامی وعده انجام آن داده شده، چه خواهد بود؟ ضارب از منظر قتل عمد محکوم به قصاص میشود و شریک او نیز به ۱۰ سال زندان محکوم خواهد شد و از منظر عمومی هر دو را محارب شناخته و به اعدام محکوم خواهند کرد. همین امروز اعلام شد که ۳ سارق خشن به همین عنوان محکوم به اعدام شدهاند. فراموش نکنیم که یک جوان کشته شده است و در موفقترین حالت از نظر سیاست رسمی، قرار است دو جوان دیگر هم کشته شوند!
🔸درباره یادداشت اعتماد باید یادآور شد که اولاً مجازات مجرمان خشن و جنایتکار، تا حد زیادی در مقابل شیوع این جرائم بازدارنده است و در تمام جوامع، اگر چنین جنایتکارانی مجازات نشوند، حتماً دامنه جنایت بسیار گستردهتر خواهد شد. به بیان دیگر، مجازات مجرمان خشن در هیچ جامعهای، موجب به صفر رسیدن این جنایتها نمیشود، اما تا حدود زیادی مانع انتشار و گسترش آن است.
🔸ثانیاً اگرچه مشکلات اقتصادی در ارتکاب دزدی مؤثر است، اما تنها عامل نیست. بلکه در اغلب اوقات، تربیتناشدگی یا بدتربیتشدگی افراد، عامل موثرتری است. چنان که مثلاً یک فعال سیاسی برخوردار، بیآنکه مشکل اقتصادی داشته باشد، به فروش اطلاعات کشورش به بیگانگان تن میدهد و مقرونبهصرفه میبیند و عذاب وجدان هم نمیگیرد! وجدان و شرافت نداشتن و مرتکب خیانت و جنایت شدن، عارضه به مراتب بدتری از تنگنای اقتصادی است.
🔸ثالثاً روزنامه اعتماد میگوید: «رشد اقتصادی و درآمد و مزد کارگر در ۱۳ سال گذشته در مقایسه با رشد تورم کاهش یافته است»، اما نمیگوید که آدرس تحریمهای فلجکننده را برخی دستاندرکاران فتنه سبز دادند، سپس همان تحریمها و ادعای لغوشان را سکوی پیروزی در انتخابات قرار دادند و ادعا کردند «با رونق بخشیدن به اقتصاد (در مقابل واگذاری برنامه هستهای) مردم را از پول یارانه بینیاز میکنند و به کارخانه رونق میدهند و تحریمها را نه تعلیق بلکه یکجا لغو میکنند»
🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات
⁉️ سؤال ۲۵؛ چرا آمریکا اتحادیه اروپا را از مذاکرات اوکراین حذف کرد؟
🍃🌹🍃
🔰کسینجر سال ۲۰۱۴ در کتابی با عنوان "نظم جهانی" ، ضمن اذعان بر افول #آمریکا دوران کنونی را در نظام بینالملل، دوران گذار معرفی میکند که مرحلهی رقابت قدرتهای جهانی و منطقهای برای کسب جایگاه بهتر در نظم جدید پیشرو محسوب میشود.
🔹از نظر کسینجر ۵ ظرفیت در حال حاضر در گود رقابت ظرفیتهای بیشتری دارند؛ آمریکا، روسیه، چین، اتحادیه اروپا و تمدن اسلامی (شما بخوانید محور مقاومت)
🔹#آمریکا در حال حاضر با روشهای متفاوت، رسالت خود را تضعیف سایر بازیگران دانسته و لذا در مقابل اروپا هم با وجود اینکه متحد آمریکا به حساب میآیند، سعی دارد تا ظرفیتهای قدرتش را افزایش ندهد
🔹تاکتیک جمهوریخواهان و دموکراتها برای تضعیف اتحادیه اروپا متفاوت است. اساساً جنگ #اوکراین سیاست آمریکا بود و دموکراتها معتقدند که روند فرسایشی شدن جنگ هم باعث تضعیف #روسیه است و هم اتحادیه اروپا، اما #ترامپ معتقد است که اکنون زمان آن رسیده که جنگ خاتمه یابد بنا به دلایل زیر:
- کسب امتیازات لازم از اوکراین و روسیه
- کاهش هزینههای آمریکا با توجه به شعار ترامپ
- تضعیف ساختاری اتحادیه اروپا
🔹سیاست ترامپ برای تضعیف اروپا زدن مستقیم ساختار اتحادیه اروپا است با چند راهبرد:
- تضعیف اتحادیه اروپا و تلاش برای کنار زدن ساختار اتحادیه از مناسبات
- فشار اقتصادی با افزایش تعرفهها
- تهدید ناتو (احتمال خروج آمریکا از ناتو) و...
لذا اینکه آمریکا میگوید اروپا در مذاکرات اوکراین حذف شده به همین دلیل است .
✍ مصطفی برزکار