🔴 نبرد اصلی در فضای مجازی است
◀️ نقش حساس فضای مجازی در مقابله با نبرد اقتصادی دشمن
🔻 دولت آمریکا در پیشبرد نبرد اقتصادی علیه ایران، بیشتر از تحریم و بسته های تحریمی، بر روی شبکه های اجتماعی سرمایه گذاری کرده است! چرا که به علت دسترسی سریع و آسان و کم هزینه، بستر مناسبی برای #فضاسازی_روانی و #مرعوب_سازی و #وحشت_آفرینی و دروغ پردازی در بین افکار عمومی است.
آمریکا نبرد اقتصادی را به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی کشانیده است. اما تاسف برانگیز است که تنها تعداد معدودی از بچه های آتش به اختیار جبهه انقلابی در این نبرد نا برابر دیده میشوند که با دستان خالی و تحمل هزاران مشقت و فشار از سوی جریان نفوذ و عناصر آلوده امنیتی ، شبانه روزی به عملیات روانی علیه دشمن و پاسخ به شبهات و هجمه ها در فضای مجازی مشغولند...
نمیدانم از انبوه قرارگاه ها و نهادهای مسئول با بودجه های نجومی در حوزه رسانه و فضای مجازی چه گزارشاتی از عملکرد پوچ آنها بروی میز مقامات عالیرتبه میرود ، اما حقیقتا اینجا وسط معرکه جنگ در فضای مجازی هیچ اثری از آنها دیده نمیشود و فقط تعدادی معدود از بچه های انقلاب آتش به اختیار میجنگند
دولت هم ضمن حمایت عملی از پیام رسان های داخلی باید بودجه و امکانات کافی برای فعالان مجازی واقعی در شبکه های اجتماعی جهت مقابله با جنگ نرمِ اقتصادی اختصاص دهد. تنها دست بوسی و خم شدن صرف در مقابل به اصطلاح مخالفان و منتقدان کاری از پیش نمی برد.
✅خروج سه میلیون و 500 هزار سکه از کشور با هدایت عربستان!
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از خروج خروج سه میلیون و 500 هزار سکه از کشور و انتقال آن با سلیمانیه عراق خبر داد.
جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی افزود: در 2 ماه گذشته سه میلیون و 500 هزار سکه از کشور جمع آوری شده و به سلیمانیه عراق ارسال شد.
وی با بیان اینکه سعودیها برای جنگ اقتصادی علیه ایران در سلیمانیه عراق قرارگاه زدند، گفت: سعودیها 13 نفر را مامور کردند که در بازار تهران هر چه سکه و دلار آوردند، خریداری کنید.
این افراد ماموریت داشتند که هر چه سکه و دلار در بازار تهران بوده را حتی 20 درصد بالاتر از قیمت هم خریداری کنند. وی افزود: سپاه سه نفر از این افراد را دستگیر کرده است.
✅آیا آمریکا از تحریم ایران موفق رسيدن به اهداف خود می شود?
✅فرض های آمریکا برای تحریم ایران چیست?
جواب سوالات لینک زیر👇👇👇👇👇
https://goo.gl/RnyZuh
🔴بیبیسی/ مهدوی آزاد، تحلیلگر سیاسی:
واقعیت تلخ این است که دولت #روحانی پس از عقب نشینیهای مکرر در حوزههای سیاسی و اجتماعی، حالا در حال واگذاری عرصه سیاست خارجی به گفتمان #سپاه پاسداران است. نفس این که روحانی با آن شعارهای معروف در دیپلماسی به وادی تهدید افتاده نشان می دهد که گفتمان #قاسم_سلیمانی در حال چیرگی است.
🔴مذاکره با اروپا چه شروطی داشت؟🔴
🔷مذاکره با اروپا باید در چارچوب شروط تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب انجام شود. نباید داستان عبور از خطوط قرمز در برجام تکرار شود.
♦شروط رهبر انقلاب در مذاکره با اروپا
1⃣ثابت کنند بیصداقتی و بدعهدی ندارند
2⃣جبران دو سال سکوت در مقابل آمریکا
3⃣عدم طرح موضوع موشکی در مذاکرات
4⃣صدور قطعنامه علیه نقض مکرر برجام
5⃣عدم طرح موضوع منطقهای در مذاکرات
6⃣مقابله اروپا با تحریمهای آمریکا علیه ایران
7⃣ارائه تضمین کامل برای فروش نفت ایران
8⃣تضمین خرید نفت از ایران پس از تحریم
9⃣تضمین تجارت از سوی بانکهای اروپا
🔷رهبر انقلاب پس از تعیین چارچوب مذاکره با اروپا فرمودند : «ما با این سه کشور دعوا نداریم، اما اعتماد نداریم به آنها؛ آن هم متکی است به سابقهشان. اگر اروپاییها در پاسخگویی به مطالبات ما تعلل کردند، حق ایران برای آغاز فعالیتهای هستهای مخفوظ است. وقتی دیدیم برجام فایدهای ندارد، یکی از راههایش این است که برویم سراغ بازیافت فعالیتهای تعطیلشده.»
« رضا سراج »
🔴تقلید صدای رئیس جمهور راست بود؟
🔻روزنامه جوان نوشت:
🔹سال گذشته، جواد کریمی قدوسی، نماینده مردم مشهد در مجلس مدعی شد که حسین فریدون برادر حسن روحانی به علت تقلید صدای رئیس جمهور در دستگاه قضایی پرونده دارد. او در گفتوگویی اعلام کرد که «حسین فریدون با تقلید صدای روحانی طی تماسهایی با مراکز اقتصادی در راستای ترخیص کالاهای غیرمجاز اقدام کرده و از آنها خواسته تا جلوی واردات این کالاها را نگیرند.
🔹پس از این افشاگری، فریدون از کریمی قدوسی شکایت کرد و این نماینده دو بار به دادگاه رفت.
🔹در روزهای اخیر خبر رسیده که قاضی پرونده پس از مشاهده مستندات اعلام کرده که شکایت وارد نیست و قرار منع تعقیب برای این نماینده مجلس صادر میکند.
🔹همین قرار منع تعقیب یعنی که ادعای کریمی قدوسی راست بوده و او دروغی نگفته است. البته وکیل فریدون به این حکم اعتراض کرده، بدون آنکه سخنان کریمی قدوسی را تکذیب کند.
«مطهری»، نایب رئیس مجلس:
🔹اگر صادرات نفت ایران را به صفر برسانند تنگه هرمز را میبندیم.
🔹آمریکاییها آمادگی جنگ جدید در خلیج فارس را ندارند، از این رو سخن آقای رئیس جمهور تهدید خوبی بود که آثار مثبتی خواهد داشت و عامل بازدارنده ای برای ممانعت از صادرات نفت ایران خواهد بود.
🔴 دلار تورمی و پایان هژمونی آمریکا...
🔻اصولا از نگاه نظامی شناخت دشمن و توانایی ها و امکانات او یکی از اساسی ترین مباحث برای مقابله با اقدامات او است. همین مبنا را می توان در سایر موضوعات دید. در نگاه اول شاید تصور شود که برتری نظامی آمریکا در سطح جهان با داشتن حدود نیمی از توان نظامی موجود روی زمین، زرادخانه های انبوه هسته ای، قدرت فناوری نظامی و انواع توانایی های هوشمند نظامی است، که این همه ماجرا نیست! چرا که مهم تر از این توان هزینه ایجاد آن است.
دلیل قدرت یافتن آمریکا به خصوص از سال ۱۹۷۱ به این سو #دلار است. دلار آمریکا که در ابتدا بعد از جنگ جهانی دوم با پشتوانه بزرگترین ذخیره طلای دنیا در آمریکا، منتشر می شد، از این سال به بعد توسط نیکسون به عنوان یک ارز جهانی و ورق پاره که خودش صاحب ارزش است ارتباطش با طلا قطع شد.
لذا آمریکا هرچقدر که می خواست دلار چاپ کرد و می کند و با یک کاغذ پاره ای که هیچ ارزش واقعی ندارد ربای جهانی را رقم می زند. یعنی دلار بی ارزش غیرواقعی را می دهد و جنس واقعی را وارد چرخه مصرف می کند. با این اقدام حجم انبوهی از بدهی ملی در آمریکا رقم خورده و از طرفی بین سال ۱۹۷۱تا ۲۰۰۱ این روند، تورم ۲۰۰۰ درصدی را ایجاد کرده است. اما کماکان آمریکا ادامه حیات می دهد چون هنوز دلار تورمی آقایی می کند.
در این میان با توجه به این راهبرد زیبا که «برای نابودی دشمن باید به استراتژی او حمله کرد نه خود او»، حمله ما به دشمن اصلی که آمریکا است تنها از طریق حمله به دلار و خوار و ذلیل کردن آن محقق می شود.
✍ #علیرضا_جلالیان (کارشناس )
سئوالاتی که محسن غرویان باید درباره "صنعت توریست" پاسخ دهد
🔰حمید رسایی: آقای محسن غرویان از روحانيون تجديدنظر طلب قم که همواره نظراتش در رسانه های برانداز اصلاح طلب و رسانه های بیگانه بازتاب می یابد، اخیرا گفته است:
"توریست ها از نظر شرعی و فقهی، جبری در اجرای موازین دینی ما ندارند، آنها میتوانند خودشان حجاب را اختیار کنند و از نظر مذهبی اجباری برای آنها وجود ندارد. به نظر من اگر این مسئله فرهنگسازی شود و مردم بتوانند این مسئله را هضم کنند، قابل انجام است، همانطور که ما به کشورهای دیگر میرویم و طبق قوانین خودمان عمل میکنیم، باید به توریستها هم اجازه داده شود در کشور ما طبق قوانین خودشان عمل کنند... برای عملی کردن این مباحث باید همواره آنها را در جامعه مطرح کنیم. باید بدانیم که نمیتوانیم احکام فقهی خود را بر توریستها الزام کنیم. صاحب نظران باید در این خصوص به صورت منطقی سخن بگویند تا به مرحله تصمیم و قانون برسد."
طبعا در پاسخ به کسی که به عنوان استاد حوزه، چنین سطحی طرح موضوع و مشکل گشایی می کند، توقع پاسخ هایی مبتنى بر بدیهی ترین اصول دینی بی فایده است که اگر فایده داشت، امثال او اینقدر سطحی استدلال نمی کردند. بنابر این با طرح چند سئوال قابل فهم (البته ان شالله) که پاسخ های آقای غرویان را حتما به دنبال خواهد داشت، اميدوارم وی به لوازم این نوع اظهارنظرهای سطحی بيشتر پی ببرد.
نکات قابل تاملی که ایشان در این گفتگو بیان کرده، موارد زیر است:
توریست ها از نظر شرعی، جبری در اجرای موازين ما ندارند.
مردم باید ابن تفاوت فرهنگی را هضم کنند تا توریست آزاد باشد.
ما در کشورهای دیگر مطابق ضوابط و فرهنگ خودمان عمل می کنیم، آنها هم باید در داخل کشور بر اساس فرهنگ و قوانين خودشان عمل کنند.
نمی توانیم احکام فقهی خودمان را بر توریست ها الزام کنیم.
بر این اساس از جناب غرویان سئوال می کنم:
۱. مطابق قوانين توریست ها، شرب الکل در کوچه و خیابان نه تنها قبیح نیست که لازمه زندگی امروزی است...
۲. مطابق قوانين توریست ها، هر مرد یا زنی اختیار دارد با هر پوششی که می پسندد در انظار عمومی ظاهرا شود، حتی بدون هرگونه لباسی و به صورت کاملاً عریان...
۳. مطابق قوانين توریست ها، هر مرد و زنی می توانند در انظار عمومی، به هر شکل که بخواهند با یکدیگر مشغول شوند و هر عملی که دوست دارند انجام دهند حتی...!
۴. مطابق قوانين توریست ها، حتی دو جنس موافق می توانند با یکدیگر ازدواج کنند تا جایی که در برخی کشورها، کلیسا ملزم به خواندن خطبه عقد آنهاست چیزی که نه در حيوانات بلکه در گیاهان هم رایج نیست...
آنچه به عنوان نمونه یادآوری شد، در بین همه توریست ها به طور یکسان حاکم نیست ولی در بسیاری از کشورها بویژه توریست های غربی امری مجاز و بلکه رایج است.
خب جناب غرویان! نظرتان چیست؟ اکثریت توریست ها در انجام هر یک از این اقدامات در کشور خودشان آزادند، طبعا مطابق نظر مشعشع شما وقتی وارد کشور ما می شوند نه تنها در حجاب که در تمام این امور، حق دارند مطابق قوانين و فرهنگ خودشان عمل کنند همانطور که ما هیچ یک از این رفتارهای شنیع را مطابق احکام و قوانين خودمان در داخل و خارج از کشور انجام نمی دهیم.
حالا در همه ایران نه اما اگر قرار بر اجرای آزمایشی اين ایده شما شد، قبول می کنید محدوده ای کوچک در برابر منزل شخصی تان در قم به عنوان محدوده آزمایشی (پایلوت) برای این کار مشخص شود تا برخی توریست ها بدون مزاحمت، آزادانه بتوانند مطابق قوانين، آداب و سنن خودشان رفتار توریستی کنند؟ باور کنید اگر حضرتعالی که این مسائل را از نزدیک می بینید، توانستید آن را "هضم" کنید، احتمالا دیگر افراد محله، شهر و کشور هم هضم خواهند کرد.
پ ن: شاید افاضه کنید که این موارد شامل حکمی که داده ام نمی شود، پاسخ اين است که توریست ها خواهند گفت به همان دلیلی که حکم حجاب استثنا شد، ابن موارد هم باید استثنا شود...
🔴جنگ هووها در حرم سرای رسانه...‼️
🔻در دوران قاجار که حرمسراهای شاهی پر رونق بوده است، بین زنان قبله عالم! رقابتی سخت بوده برای سوگلی شدن و پیشی گرفتن از رقیبان برای بردن دل شاه و کسب قدرت بیشتر در دربار!
رسانه ملی این روزها در حرمسرای رسانه ای دنیا کاری سخت و پیچیده دارد برای بردن دل مخاطب و اثرگذاری!با هووهایی سرسخت،
جذاب و دلربا!
شبکه های اجتماعی و شهروند خبرنگارهایی که سریع تر از رسانه ملی و بدون ملاحظات عرفی و قانونی خبر مخابره می کنند، ماهواره هایی که سریال های رنگارنگ شان هنرمندانه با جاذبه های جنسی آراسته شده، شبکه پخش فیلم و سریال خانوادگی که رقیب جدی سریال های سیما شده و انواع و اقسام انیمیشن های روز دنیا و کنسول های بازی که کودکان و نوجوانان را از نشستن پای شبکه نهال و پویا و امید منصرف کند!
رسانه ملی آیا برای رقابت با این هووهای سرسخت برنامه ای دارد؟
🔴 کفه سنگین یاس و ناامیدی در شبکه های اجتماعی!
✍حمیدخوشایند
🔻 در اینکه فضای اقتصادی کشور و معیشت مردم به خصوص طبقات پایین وضعیت مطلوبی ندارد هیچ شک و شبهه ای نیست. چیزی است که مردم آن را می بینند و لمس می کنند.
اما نکته قابل تاملی که وجود دارد این است که تصویری که از اوضاع اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در شبکه های اجتماعی به تصویر کشیده می شود به مراتب عمیق تر و بدتر از فضای حقیقی و واقعی است.
باید قبول کنیم شبکه های اجتماعی با تمام محاسن و مزایایی که دارند، اما در شرایط کنونی که کشور درگیر یک تهاجم اقتصادی پیچیده است، در موارد متعدد و بر اثر برخی بی تدبیری ها و رهاسازی فضای مجازی توسط متولیان آن، نقش مخربی ایفا می کنند و با تولید محتوای مایوس کننده و سیاه نمایی، فضای امید را از جامعه سلب می کنند.
کافیست فقط برای ساعتی پای شبکه های اجتماعی بشنیم. آن وقت است که می بینیم در این ترازو کفه یاس و ناامیدی بر امید و امیدواری بشدت سنگینی می کند.
جالب است که عده ای از این نقش مخرب و فضاسازی منفی روانی و وحشت آفرینی با عنوان روشنگری و آگاهسازی نام می برند!!
✍یکی رفته زیر توییت ترامپ نوشته: آقای ترامپ! به ما کمک کن. توی خوزستان آب نداریم. یه آمریکایی هم زیر پستش نوشته: شبیه مردم ما در شهر Flint میشیگان که هنوز آب خوردن ندارن
🔻مشکل مردم آبادان و خرمشهر با طرح قرار گاه خاتم رفع شد ولی مردمFlint آمریکا سه ساله آب ندارن، آب بطری میخورن سرب رفته توی بدنشون چند نفر کشته شدن و هزاران نفر بیمار