eitaa logo
بصیر
334 دنبال‌کننده
9هزار عکس
6.1هزار ویدیو
385 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴از باند « » بیشتر بدانید.. 🔻جزئیات نقش باند «مظلومین» در بحران‌های ارزی طی دو دهه گذشته: ✳️در زمان تحقیقات در سال‌های ۹۰ و ۹۱ از این متهمان که در همان بحران ارزی به همراه جمشید بسم الله دستگیر شده بودند هیچگونه صحبتی از هماهنگی بانک مرکزی با اقدامات این افراد نبوده است و حتی لحظه دستگیری، « » در حال فرار از طریق یکی از مرزهای غربی بوده و اگر ارتباطی بین وی و بانک مرکزی بوده است نیازی به فرار نداشت لذا این مورد قابل تامل و پیگیری است. ✳️حمید مظلومین در دهه ۷۰ نیز از عوامل بحران ارزی بوده و در همان سال‌ها نیز دستگیر و مجوز صرافی وی باطل شده بود اما در ادامه از نام و حساب‌های بانکی افراد دیگری استفاده می‌کرده است. ✳️حمید مظلومین از حساب فرد دیگری برای اقدامات تبهکارانه خود استفاده می‌کرده است و ماهیانه مبلغی حدود چند صد میلیون تومان به حساب وی واریز می‌کرده است. ✳️گردش مالی حساب این فرد در سال چند هزار میلیارد تومان بوده است ✳️این باند که متشکل از پدر و فرزندی بوده‌اند تقریبا در تمامی بحران‌های ارزی دهه ۷۰ به بعد حضوری فعال داشته‌اند و با روش‌های مختلف سعی در دور زدن مراجع نظارتی، امنیتی و قضایی را داشته‌اند
🔴 احضار ۱۸ نفر از نوچه‌های سلطان سکه فرمانده انتظامی پایتخت: 🔹۱۸ نفر از نوچه‌ها و عوامل باند سلطان سکه به پلیس احضار شدند؛ تعدادی بازداشت و عده‌ای نیز با قرار وثیقه آزاد شده‌اند. 🔹این فرد در سال ۹۱ به اعدام محکوم شده بود. 🔹با کمک بانک مرکزی، حساب‌های این افراد به طور دقیق در حال بررسی است. 🔹برخی از افرادی که به عنوان عوامل سلطان سکه دستگیر شده‌اند جزو ۹۰ نفری بودند که در ۲۵ اسفند ۹۶ دستگیر شده بودند و با قرار وثیقه ۸ و ۱۰ میلیاردی آزاد بودند. 🔹پنجاه نفر از لیست خریداران عمده سکه دراختیار پلیس است.
🔴دریافت ۳ میلیون یورو ارز دولتی توسط پدر داماد روحانی محمدحسین بهشتی پدر داماد حسن روحانی: 🔹پسرم و دختر آقای روحانی ۲۵ سال است ساکن اتریش هستند. 🔹بنده برای دریافت مبلغ ۳ میلیون و سیصد و خرده ای هزار یورو به نرخ دولتی، پول واریز کردم که تاکنون مبلغ دو میلیون یورو آن را داده اند و مابقی نیز باقی مانده است. 🔹 بنده نیز در مقابل دریافت این ارز برای واردات موز، مبلغ ۲۸ هزار تن سیب صادر کرده ام. 🔹کل اقوام آقای روحانی از اینکه ایشان رئیس جمهور شده اند ناراحتند زیرا رئیس جمهوری ایشان جز ضرر و درهای بسته برای اقوام چیزی نداشته است.
خبر ویژه تقلای رئیس‌حزب‌اشرافی برای تحریف نگاه امام درباره بازرگان دبیرکل حزب‌اشرافی کارگزاران به بهانه مرگ سخنگوی دولت موقت، به تبرئه و تحسین رئیس‌گروهک نهضت آزادی (بازرگان) پرداخت. روزنامه سازندگی روز گذشته به بهانه درگذشت امیرانتظام در سن 86 سالگی، اقدام به تحریف تاریخ درباره این جاسوس کددار سفارت آمریکا پرداخت. در کنار این موضوع کرباسچی هم دست به قلم شده و از امیرانتظام به عنوان سیاستمدار معتدل یاد کرد! اما جالب‌تر اینکه کرباسچی مدعی شده «شخصیتی مانند مهندس بازرگان که امام خمینی(ره) به عنوان اولین فرد اجرائی بعد از انقلاب به او اطمینان کرده و نخستین حکم اجرایی را به ایشان دادند و با وجود اینکه نسبت به جریان سیاسی مربوط به بازرگان اظهارنظرها و پاسخ‌های شاید متفاوتی داشتند اما هرگز تا پایان عمر امام(ره) نشنیدیم که نسبت به ویژگی‌های شخصیتی، اخلاقی و صداقت او انتقادی کرده باشند. شخص مهندس بازرگان نیز تا آخرین لحظات زندگی نسبت به اتهاماتی که به مرحوم امیرانتظام زده شد و برائت ایشان، ابراز بیانات صریح می‌کرد. بارها مرحوم بازرگان به صداقت و امانت او تاکید کرده بود.» ادعای کرباسچی درباره نظر امام نسبت به بازرگان در حالی است که حضرت امام 30 بهمن 1366 در پاسخ به نامه سید علی‌اکبر محتشمی‌پور وزیرکشور وقت صراحتاً اعضای سازمان تروریستی منافقین را فرزندان عزیز مهندس بازرگان خواندند و فرمودند:‌ آنـچه بايد اجمالا گفت آن است كه پرونده اين نهضت و همين طور عملكرد آن در دولت مـوقـت اول انـقـلاب شـهـادت مـى دهـد كـه نـهـضـت بـه اصـطـلاح آزادى طرفدار جدى وابستگى كشور ايران به امريكا است و در اين باره از هيچ كوششى فروگذار نكرده است... در هر صورت به حسب اين پرونده هاى قطور و نيز ملاقات هاى مكرر اعضاى نهضت چه در منازل خودشان و چه در سفارت آمريكا و به حسب آنچه من مشاهده كردم از انحرافات آنها كه اگـر خـداى مـتـعال عنايت نفرموده بود و مدتى در حكومت موقت باقى مانده بودند ملت هاى مـظلوم به ويژه ملت عزيز ما اكنون در زير چنگال آمريكا و مستشاران او دست و پا مى زدند و اسـلام عـزيـز چنان سيلى از اين ستمكاران مى‌خورد كه قرن‌ها سر بلند نمى كرد و به حـسـب امـور بسيار ديگر نهضت به اصطلاح آزادى صلاحيت براى هيچ امرى از امور دولتى يـا قـانـونـگـذارى يـا قـضـايى را ندارند و ضرر آنها به اعتبار آن كه متظاهر به اسلام هـستند و با اين حربه جوانان عزيز ما را منحرف خواهند كرد و نيز با دخالت بى مورد در تفسير قرآن كريم و احاديث شريفه و تاويل‌هاى جاهلانه موجب فساد عظيم ممكن است بشوند از ضـرر گـروهـك هـاى ديـگر حتى منافقين (اين فرزندان عزيز مهندس بازرگان) بيشتر و بالاتر است.
28.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم | چرا در سوریه می‌جنگیم؟ (3) 🆔 @basirat_fa
🔴 دیدار هیات دولت با رهبری معظم؛ پیام های ضمنی و نکات ناگفته 💠 دیدار اعضای هیات دولت با رهبری معظم انقلاب حاوی نکات بسیار مهم و توصیه های کاربردی معظم له برای عبور از شرایط سخت اقتصادی بود. اما پیام های ضمنی و نکات ناگفته این دیدار نیز واجد توجه مضاعف است: 🔻۱. آنچه مشخص است رهبری معظم برای خارج کردن دولت از انفعال، ناامیدی و شوک ناشی از بیهوده بودن دل بستن به برجام!! شخصا وارد میدان شده اند. 🔻۲. روحانی و دولت طی پنج سال گذشته تمام محاسبات و برنامه خود را در سبد آمریکا (برجام) قرار داده بود که با پایان برجام عملا خود را خلع سلاح شده می بیند. 🔻۳. ملاقات رهبری معظم با دولت دقیقا در سالروز برجام انجام شد. در واقع رهبری در سالروز برجام با نقد تلویحی دستاوردهای برجام ؛ بر توانایی ها و ظرفیت های واقعی ایران تاکید کردند. 🔻۴. به این فراز کلیدی از فرمایشات رهبری دقت کنید: 🔸"جداً معتقدم دولت به شرط انجام اقداماتِ لازم، خواهد توانست بر مشکلات فائق آید و توطئه‌های آمریکا را ناکام بگذارد." گرچه هزینه بسیاری به واسطه به غرب (بخوانید برجام!!) بر کشور تحمیل شد و از طرف دیگر دولت فعلی توان مدیریتی بالایی ندارد و بسیاری از ظرفیت های انسانی_سرمایه ای کشور را بلااستفاده رها کرده است اما با وجود همه این نواقص؛ همین دولت، توان ناکام گذاشتن آمریکا را دارد. 🔻۵. (مهم) فرمایشات امیدآفرین و رهنمودهای کاربردی رهبری عزیز در شرایط زمانی خاص خطاب به تیم دولت ابراز شد. شرایط به گونه ای است که [فرصت طلب] اصلاحات و فتنه، به جز !! و !!! راهکاری در برابر دولت روحانی و عبور از تنگنای اقتصادی ندارد. شرکای اعتدال!!! به جای چاره اندیشی برای اقتصاد و مدیریت کشور؛  تنها دغدغه شان؛ تکرار استمرار حضور در قدرت است. تجربه تلخ برجام صرفا توسط روحانی اجرا شد اما مقدمات نظری و رسانه ای آن توسط همین جریان !!! ایجاد شد. 🔻۶. فارغ از هیاهوها و با بی توجهی محض به انتخابات و غیرانتخابات؛ جریان ارزشی و انقلابی می بایست برای‌ حل مشکلات مردم و کشور مسئولانه و همدلانه اقدام کند.
🔹حتّی با ترکیه هم حاضر نیستند [بسازند]؛ چون یک گرایش اسلامی آنجا وجود دارد؛ با اسلام مخالفند «خاویر سولانا» دبیرکل اسبق ناتو و مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دو سال پس از کودتای نافرجام در ترکیه، در پیامی توئیتری اعلام کرد: «می‌خواهم اعتراف کنم. می‌دانستیم که در ۱۵ جولای (سال۲۰۱۶ میلادی) قراراست در ترکیه کودتائی روی دهد؛ اما به ترکیه کمکی نکردیم. به همین دلیل است که ناتو باید از آقای اردوغان عذرخواهی کند.» (این توئیت اکنون از صفحه او حذف شده است) ❓این اعتراف تاریخی در حالی صورت می‌گیرد که یک سوال اساسی در این خصوص وجود دارد؛ با وجود مطلع بودن ناتو از کودتا، آیا آمریکا نیز از آن آگاه بوده است؟ به نظر با توجه به نفوذ، سیطره و محوریت آمریکا در ناتو، پاسخ این سوال مثبت است. ❓سوال دیگر اما نقش آمریکا در این کودتا است. آیا آمریکا صرفا از این کودتا مطلع بوده است؟ دو گونه پاسخ به این سوال قابل طرح است؛ 1⃣نخست این‌که آمریکا بر اساس کارهای اطلاعاتی خود یا دیگر متحدانش در ناتو، صرفا مطلع بوده است که چنین کودتایی بناست در 15 جولای 2016 صورت گیرد. در این صورت این سوال اساسی مطرح می‌شود که چرا چنین اطلاع مهمی را با دولت ترکیه در میان نگذاشته است؟! اگر فرض را صرفا بر مطلع بودن آمریکا از کودتا و دست‌نداشتنش در آن بگذاریم، نتیجه این خواهد بود که آمریکا قطعا رغبتی به دولت اردوغان نداشته که آن را از کودتا مطلع نکرده است. 2⃣ پاسخ دوم بدین صورت است که آمریکا و متحدانش نه‌‌تنها از کودتا مطلع بوده‌اند که در طراحی آن نیز نقش ایفا کرده‌اند. از قضا وقتی آمریکا از کودتا آگاه بوده و به دولت ترکیه اطلاع نداده، ممکن است به این دلیل بوده باشد که خودش در طراحی آن اثرگذار بوده است. البته به نتیجه قطعی رسیدن در این خصوص، نیازمند اطلاعات بیشتر است. اما با اعتراف تاریخی خاویر سولانا، اتهام نقش‌آفرینی آمریکا در کودتای سال 2016 ترکیه، بیشتر از قبل شده است. ✔️ گفتنی است چند روز پس از کودتای نافرجام در ترکیه، رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنانی فرمودند: «شما ملاحظه کردید در کشور ترکیه؛ [البتّه‌] هنوز به نظر ما اثبات نشده است، امّا اتّهام قوی وجود دارد که این کودتایی که در ترکیه رخ داد، با تدبیر و تهیّه‌ی آمریکایی‌ها بود. اگر ثابت بشود، رسواییِ بزرگی برای آمریکا است. ترکیه کشوری بود که روابط خوبی با آمریکا داشت و میگفت متّحد منطقه‌ایِ آمریکا است؛ [امّا] حتّی با ترکیه هم حاضر نیستند [بسازند]؛ چون یک گرایش اسلامی آنجا وجود دارد؛ با اسلام مخالفند، با گرایش اسلامی مخالفند.»
هدایت شده از خبرگزاری فارس
ترکان:«اَرِنج» تیم روحانی باید تغییر کند عضو حزب اعتدال و توسعه: 🔹باید مردانی که برای مقابله با تحریم‌ها مناسب هستند را به عرصه بفرستیم. 🔹آن‌هایی که می‌خواهند همه چیز گل و بلبل باشد و از شورت و زیرپیراهنی تا کاسه و بشقابشان از خارج بیاید و بازار ایرانی، مملو از جنس خارجی و کالای ایرانی سرکوب شود، مردان این عرصه نیستند. 🔹به عده‌ای ارز ۴۲۰۰ تومانی دادیم که نباید می‌دادیم، اصلاً حرفه تجاری‌شان این کار نبود ولی چون دیدند ارز، مفت است، گرفتند. 🔹این‌ها ارزها را گرفتند و کالاها را به قیمت ۸ هزار تومان فروختند. کسانی که نمی‌توانند این عرصه را کنترل کنند، باید بروند. fna.ir/bna43a @Farsna
🔴 یک سفر با چند گام بلند 🔸راهبردی کردن رابطه ایران با قدرت‌های مهم آسیایی به عنوان «راه‌حل جامع» مسایل ایران و مهم‌ترین گام در ارتقاء سطح قدرت کنونی ایران به حساب می‌آید. امروز قدرت منطقه‌ای ایران در اندازه‌ای هست که بشود از آن به‌عنوان «بنیان» (Base) برقراری رابطه فعال با قدرت‌هایی نظیر چین، هند و روسیه استفاده کرد. در این میان برخلاف آنچه بعضی در داخل ایران تصور و تبلیغ می‌نمایند این سه قدرت، از یک سو «استحکام ساخت داخلی» جمهوری اسلامی را باور دارند و از سوی دیگر در این موضوع متفق‌القول‌اند که ایران نقش مهمی در مثلث «امنیت منطقه»، «توان همگرا ساختن تعداد زیادی از کشورهای منطقه» و «برخوردار بودن از زیرساخت‌های مستحکم انرژی» دارد و این ابعاد می‌تواند شکل‌دهنده به توافقی سرشار از سود برای همه باشد. این نگاه سه کشور هند، چین و روسیه به ایران است و مهم‌ترین پیش‌نیاز ما برای رسیدن به رابطه‌ای راهبردی با قدرت‌های آسیا می‌باشد. 🔸دقیقاً به همین دلیل، تحلیلگران برجسته بین‌المللی، سفر دکتر علی‌اکبر ولایتی به مسکو را «راهبردی» و دارای اهمیت تاریخی ارزیابی کردند. در این خصوص گفتنی‌هایی وجود دارد: 🔺1- غرب با نگاه به ساخت فکری ایران که طی ده‌ها سال و بلکه طی دو قرن شکل گرفته است، مطمئن بود که ایران به غیر از حل مسایل خود با غرب گزینه دیگری ندارد این نوع قضاوت نسبت به ایران البته گاهی وجهی افراطی به‌خود می‌گرفت تا جایی که بعضی ادعا می‌کردند که اساساً وقوع انقلاب اسلامی در ایران یک پروژه است و در کانتکس غرب قرار دارد. تردیدی در این نیست که غرب در این نگاه دچار خطاست ولی واقعاً پر بیراه هم نیست که غرب وقتی به روند فکری و سابقه بعضی از دستگاه‌های جمهوری اسلامی نگاه می‌کند به این جمع‌بندی برسد که ایران به راه‌حل دیگری به جز غرب نمی‌اندیشد بر این اساس اتحادیه اروپا بدون آنکه هیچ نگرانی از واکنش ایران داشته باشد بعد از دو ماه وقت‌گذرانی، بسته‌ای پیشنهاد کرد که در واقع دهن‌کجی به ایران بود. 🔺وقتی غرب بعضی تحلیل‌های داخلی‌ها و به‌خصوص وضع بعضی از رسانه‌های ما را نگاه می‌کند، خیالش از بابت مقاومت ایران تا حد زیادی راحت می‌شود. به منصب رسیدن بعضی از افراد «بسیار ضعیف» برای غربی‌ها شوق‌برانگیز است و این را به‌عنوان دلیلی مهم بر استمرار سیطره فرهنگی بر ایران تلقی می‌نماید. بر این اساس باید گفت اقداماتی از نوع در پیش گرفتن استراتژی «نگاه به شرق»، یک تهدید استراتژیک برای غرب تلقی می‌گردد و اگر از آن بوی استمرار استشمام کند یک بحران واقعی به حساب خواهد آورد. 🔺2- سفر «فرستاده ویژه» رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسکو بعد از شکست مذاکرات دوماهه ایران و اروپا بیانگر آن است که برخلاف تصور پیشین اروپایی‌ها، ایران نه تنها در بن‌بست قرار ندارد بلکه گزینه‌ای مهم‌تر از اروپا نیز در دسترس دارد. این موضوع نه فقط می‌تواند مسایل ایران را حل کند بلکه به‌عنوان یک الگو در حل مسایل با غرب مورد استفاده سایر ملت‌ها و دولت‌ها قرار گیرد. اگر الگوی انتقال از اروپا به آسیا برآمده از یک «تجربه موفق» باشد، آنگاه غرب دیگر حرفی برای گفتن نخواهد داشت و اثر واقعی مهم‌ترین برگ برنده آمریکا که «عملیات روانی» است تا حد بسیار زیادی از بین می‌رود. این در حالی است که اگر با دقت به صحنه تحولات بنگریم، از مناظر دیگر نیز اروپا و آمریکا قدرت پیشین خود را از دست داده‌اند. ✏سعدالله زارعی
⭕ چرا عربها پیشرفت میکنن اما ایران نه؟ بارها این را شنیده اید بخصوص آنهایی که به امارات و قطر سفر میکنند و برجهای بلند و ماشینهای هوش از سرشان میبرد. می گویند عربها نسبت به زمان پیشرفت کرده اند اما ما بعد از انقلاب عقب رفته ایم!!! حالا ببینید؛ یک کشور دو و نیم میلیون نفری که به اندازه چند منطقه پرچمعیت هم نمیرسد با سومین و چهارمین ذخایر گازی دنیا، پس از هشت روز بحران، بدلیل اقتصاد دلاری و گازی(مفت) و نداشتن هیچ گونه صنعتی از تخم مرغ، شیر، سبزیجات و مواد شوینده را وارد میکند!! بدلیل قطع روابط سعودی ها با قطر، این کشور کوچک اما تمام مایحتاج مردم خود را از ایران و از بنادر ایران میکند. چون اقتصاد خود محوری ندارند پول گاز و نفت را خرج میکنند و در دنیا پُز پیشرفت میدهند.
⭕️ با دستور حجت‌الاسلام رئیسی، بنیاد کرامت امام رضا(ع) با استقرار ستاد خدمت‌رسانی خود در خوزستان، روزانه بیش از ۶۰۰ هزار لیتر آب شرب در ۳۰ روستای اطراف شهرستان آبادان پخش می‌کند. ✍ بی مدیریتی دولتی ها رو دیگران باید جبران کنند!
⭕️ بعد از فیلتر تلگرام تنها ده درصد حجم بازدید از تلگرام از طریق فیلتر شکن‌های خارجی بوده است معاون دادستان کشور: 🔹بیش از ۳۰میلیون کاربر ایرانی با علم به داخلی بودن هاتگرام و تلگرام طلایی به آنها مراجعه کردند، درواقع با یک رفتار معنادار فیلترشکن ایرانی را بر خارجی ترجیح دادند. 🔹مسئولین فضای مجازی کشور به جای سرمایه گذاری برای دسترسی کاربران ایرانی به پیام رسان‌های خارجی تلاش خود را برای بالا بردن کیفیت پیام رسان‌های داخلی به کار گیرند.
🔻رئیس جمهور آمریکا: 🔹«صد در صد» از ناآرامی در ایران حمایت می‌کنیم. 🔹اگر ببینید، که در ایران چه خبر است،تورم دارد به سقف می‌رسد. 🔹آن‌ها در سرتاسر کشور تظاهرات‌های بزرگی دارند، احتمالا بزرگ‌تر از هرآنچه که پیش از این داشته‌اند.
🔻جامعه نخبگانی و تحلیلگران بخوانند 🔴مهمترین تفاوت "ما " و " آقا " 🔹فکر میکنید مهمترین تفاوت میان ما و رهبرانقلاب چیست؟ بصیرت؟ پیش بینی؟ اطلاعات روز؟ دشمن شناسی؟ همه این ها هست و دهها عنوان دیگر که می شود به آنها اضافه کرد. اما موضوع دیگری وجود دارد که جمع این عناوین است. 🔹اما کدام اختلاف است که سبک تحلیلی بخشی از جریان متدین و انقلابی را از رهبری انقلاب دور کرده است؟ پاسخ در کلید واژه " " است. رهبری انقلاب به غایت به آینده امیدوارست و اما ما.... 🔹امیدوار بودن تنها "مثبت اندیشی ساختگی" و "تلقین تصنعی روشن نگری" نیست. امیدوار بودن باید تبدیل به یک " " و " " شود. اعتقادی که از یک بینش و ایقان الهی برآمده است. 🔹رهبری انقلاب با نگاه به نظم قهری و طبیعی سنن الهی، باور دارند که حرکت مومنین مورد رحمت و نصرت الهی است و در " " حتمیت و قطعیت نهفته است. 🔹در این باره حرف بسیار است؛ اما آثار این تفاوت کجا خودش را نشان می دهد؟ چنین اختلافی چه اثری در سبک سیاست ورزی ما و رهبری دارد؟ 👌شما می توانید ده عنوان تفاوت سبک رفتاری ما و رهبری در موضوعات مختلف سیاسی و اجتماعی را در لینک زیر بخوانید: 👉fna.ir/bnarb2
درباره یک بیماری خطرناک در سیاست ایران 🔹یک بیماری خطرناک به سیاست ایران نفوذ کرده و درحال گسترش است: بیماری روس-هراسی*، آنهم در نازلترین شکل. بیماری که سال هشتادوهشت از شایعات زردترین رسانه‌های اپوزیسیون شروع و در شعار مرگ بر روسیه تجلی یافت ولی حالا به لیبرالها و غربگرایان و اصلاح‌طلبان رسمی داخل کشور سرایت کرده 🔸غربگرایان ایرانی با ارجاع مدام به زخمهای تاریخی ما از استعمارگری روسیه تزاری یا خیانتهای شوروی (در کودتای بیست و هشت مرداد یا فروش باواسطه اسلحه به صدام) روسیه را خطری «مساوی» و یکسان با امریکا جلوه میدهند. نوعی تحریک ناسیونالیستی افکار عمومی به منظور جلوگیری از نزدیکی تهران به مسکو. 🔹خطر نظامی: امریکا بزرگترین ابرقدرت نظامی تاریخ با بیش از هزار پایگاه نظامی در صد و سی کشور از جمله چهل و پنج پایگاه وسیع با حداقل صدوسی هزار سرباز دقیقا دورتادور مرزهای ایران است. روسیه بیست و شش پایگاه نظامی در شش جمهوری سابق + سوریه و ویتنام دارد و مطلقا هیچ حضور نظامی در مرزهای ایران ندارد 🔸خطر سیاسی: از کودتای بیست و هشت مرداد تا بهمن پنجاه و هفت ایران نه شریک یا برادر کوچکتر که مستعمره و برده و مطیع آمریکا بود. از ۵۸ تا همین امروز هم (بجز یکسال اخر اوباما) همواره مثل یک آقابالاسر بر تغییر نظام تاکید داشته، گزینه نظامی را هم هرگز برنداشته. آخرین بار روسیه در دهه بیست شمسی چنین وقاحتی داشت. 🔹خطر اقتصادی: امریکا از پنجاه و هشت مشغول جنگ اقتصادی با ایران بوده: انجماد اموال و تحریمهای دهه شصت، منع کامل هرگونه تجارت با ایران از سال هفتاد و چهار، تحریم بخشی از نظام بانکی از سال هشتاد و پنج وتحریم کامل نظام بانکی از سال نود. «فلج کننده ترین تحریمهای تاریخ» به قول اوباما که حتی برجام هم برطرفشان نکرد 🔸خطر اقتصادی: امریکا بزرگترین اقتصاد و بزرگترین زورگوی اقتصادی تاریخ است که برخلاف ادعای بازار آزادش، نرخ برابری ارزهای ملتها با دلار و تعرفه گمرکی را هم به کشورها تحمیل میکند. ضمانت اجرایی سلطه اقتصادی آمریکا البته نه فقط کیفیت اقتصاد که همان هزار پایگاه نظامیش در جهان است 🔹 اندازه اقتصاد روسیه اما کمتر از هشت درصد اقتصاد کل امریکا و نصف اقتصاد ایالت کالیفرنیا و حتی کمتر از اقتصاد تگزاس است. در چهل سال گذشته مانع اصلی عدم توسعه اقتصادی ایران جنگ تمام عیار اقتصادی امریکا بوده. اندازه کوچک اقتصاد روسیه یعنی روسیه اگر میخواست هم نمیتوانست دشمن جدی ایران باشد. 🔸 قیاس مع الفارق: همسایه شمالی ممکنست شریک/متحد خوب یا بدی باشد. اما پوتین ثابت کرده نیت/انگیزه/توان «دشمنی» با ایران را ندارد. بزرگترین ابرقدرت تاریخ اما ایران را یا مطیع و تحت نفوذ میخواهد یا دشمنی که باید نابود و تضعیف شود. جنس این دو رابطه اصلا یکی نیست تا با هم مقایسه شوند 🔹 اینکه استعمارگر سابق رسما از شراکت استراتژیک با ایران میگوید محصول قدرتمند شدن ایران درین چهل سالست. روسیه پذیرفته خاورمیانه‌ بدون اراده ایران شکل نمیگیرد. ولی امریکایی که حتی اروپا را در مقام شراکت نمیداند، هنوز امیدوارست ایران را له و تسلیم کند: به قیمت جنگ و تجزیه و تحریم 🔸در سیاست هیچ چیز ازلی ابدی نیست. همه چیز متاثر از وضعیت خاص نیروها در این لحظه است. توازن قوای بعد فروپاشی شوروی و بلامنازع شدن امریکا این امکان تاریخی را بوجود اورد که روسیه بدنبال شراکت بیاید. اگر روزی امریکا هم مقابل واقعیت ایران تسلیم شود، مسلما سیاستهای بسیاری عوض میشود 🔹امتیازگیری روسیه در سوریه، مذاکره با اسراییل، رقابت در خزر یا حتی خروجش شرکتهایش برای تحریم نشدن، همه عادی است و به معنی غیرقابل اعتماد بودن و خیانت نیست. روسیه و ایران شراکت استراتژیک برای جلوگیری از نفوذ نظامی غرب دارند نه رابطه‌ عاشقانه. اختلاف و رقابت بر سر منافع طبیعی‌است. 🔸روس‌هراسان دشمنی واقعی و حاضر آمریکا را با توهم خطر ساختگی روسیه یکی میگیرند. این بیماری اگر صادقانه باشد محصول فقر دانش و کندذهنی است و اگر به هدف تضعیف و مقابله با آمریکاستیزی جناح رقیب تظاهر به این بیماری کنند، کارشان خیانت و تکرار خط تبلیغی واشنگتن و ضدملی و ضدایرانی است.
🔴 پیشرفت ژاپن با نزدیک شدن به آمریکا‼ 🔻یکی از بزرگترین دروغ‌هایی که این روزها زیاد در فضای مجازی پمپاژ می‌شود این است که کشورهایی مثل ژاپن و کره جنوبی پس از نزدیک شدن به آمریکا پیشرفته و صنعتی شدند. صِرف نزدیک شدن یا دور شدن از یک کشور، هیچ کشوری را نه پیشرفته کرده نه عقب مانده. کشورهای زیادی را می‌توان نام برد که از نزدیک شدن به آمریکا هم فرا‌تر رفته و تبدیل به نوکر آن شده‌اند اما، رهبرانشان به دست همین آمریکا کشته شده، و هیچ نشانه‌ای از یک کشور صنعتی و پیشرفته هم ندارد. آیا عربستان یک کشور صنعتی است؟ کشورهای مرتجع عربی چطور؟ آیا لیبی به همین چند کشور غربی اعتماد نکرد؟ قذافی تا آنجا به برخی از رهبران این کشورها نزدیک شد که، هزینه تبلیغات انتخاباتی‌شان را هم از جیب ملتش می‌داد. سارکوزی، رئیس‌جمهور اسبق فرانسه به خاطر دریافت پول از رفیق و متحدش در لیبی چند باری به دادگاه کشیده شد. امروز قذافی کجاست؟ وضعیت لیبی چگونه است؟ تاریخ پر است از امثال قذافی... عقل می‌گوید، کشورها با تلاش و زحمت است که به جایی می‌رسند. امثال ژاپن و کره جنوبی امروز نان زحمات خود را می‌خورند. گفته می‌شود مهم‌ترین دلیل مرگ و میر مردان ژاپنی«پرکاری» است. صنعت خودروی ژاپن و کره جنوبی را آمریکا به این نقطه نرسانده است. اتفاقا این دو کشور در آن حوزه‌هایی که به آمریکا نزدیک شده‌اند، عقب افتاده و در آن حوزه‌هایی که روی پای خود ایستاده و و زحمت کشیده‌اند، پیشرفته‌اند. امثال ژاپن و کره جنوبی در حوزه سیاست و اقتدار نظامی، کشورهای عقب‌مانده‌ای هستند. ژاپن ارتش به معنای مصطلح در سایر کشورها ندارد و نظامیان این کشور اجازه مشارکت در عملیات‌های برون مرزی را ندارند. قانون اساسی این کشور را هم آمریکایی‌ها نوشته و تحمیل کرده‌اند. ژاپن فقط در حوزه اقتصاد و صنعت سرآمد است و آن را هم از صدقه سر زحمات خودشان دارند. ✍ بلوری
🔴یک تیر و دو نشان نفوذی های داخلی در عراق 🔻اعتراض ها در عراق به دلیل مشکلات رفاهی و عدم توجه دولت به مناطق جنوبی در حال تبدیل شدن به یک اعتراض گسترده و سراسری در کل عراق است. اما این اعتراض ها از چند جنبه دارای نکات خاصی است: 1⃣برخی ها در داخل عراق به این اعتراض ها سمت و سوی سیاسی دادند و ایران را مسبب این عامل به جهت عدم صادرات برق معرفی کردند. این در حالی است که هدف آنها زدن ایران بخاطر پیروزی اخیر نیروهای هم سوی ایران در انتخابات پارلمانی است. 2⃣هدف دوم تروریست های داخلی وارد کردن عراق برای ورود به بحران داخلی و استفاده از این بحران در جهت ظهور گروه های تروریستی و هسته های خفته داعش و بعثی ها است. 3⃣ائتلاف اخیر گروه های مقاومت همچون فتح و صدر، نشان از موافقت اولیه برای تشکیل دولت بود. در برابر این ائتلاف باید واکنشي صورت می گرفت. بهترین واکنش ، استفاده از همان مناطق تحت نفوذ این جریان ها در جهت ناکارآمدی آنها برای تشکیل دولت است. در نتیجه هدف بازیگران داخلی و خارجی معارض از این اعتراض ها از یک سو هدف قرار دادن و زیر سوال بردن ایران در افکار عمومی عراق است و از سوی دیگر عدم توانایی جریان های هم سوی ایران در تامین مشکلات مردم و در نهایت عدم کفایت این جریان ها در تشکيل دولت آینده است. ✍ محمدرضا فرهادی
🔴آمریکا به درگیری های «درعا» دعوت شد‼ 🔹طبق گزارش «المانیتور» آمریکا، معارضان سوری برای جلوگیری از ادامه پیروزی‌های ارتش سوریه در «درعا» و مناطق جنوبی، از واشنگتن، حمله به مواضع ارتش سوریه را خواستار شدند 🔹«شورشیان معارض» در جبهه جنوبی سوریه که زمانی ۴۰ هزار جنگجو بودند، اکنون به ۱۵ گروه با حدود ۸ هزار تا ۱۰ هزار نفر کاهش یافته و این تعداد قبل از شروع تلاش نظامیان طرفدار رژیم (بشار اسد) برای گرفتن کنترل درعا از دست شورشیان هم به شدت به حمایت‌های خارجی وابسته بوده‌اند»
ترامپ یکی از اموال اطلاعاتی روسیه است!!!. 💢نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به کنفرانس روسای جمهور آمریکا و روسیه، ترامپ را به خیانت متهم کرد و نوشت: ترامپ و پوتین هردو در یک جبهه، رودر روی آمریکا ایستاده اند. 🔸ترامپ از همان روز اولی که وارد کاخ سفید شد، هر سند و مدرکی که نهادهای امنیتی آمریکا درباره دخالت روسیه به نفع وی در انتخابات ارایه می کردند را با حمله به اوباما و دمکرات ها پاسخ می داد و هرگز پوتین را که با حمله سایبری روند دمکراتیک انتخابات آمریکا را نشانه رفت، مقصر نمی دانست. 🔸چنین رفتاری از شخصی در کسوت رئیس جمهوری بسیار زننده است و مغایر با منافع ملی آمریکا است و تنها ارزیابی که می توان از چنین رفتاری کرد این است که ترامپ یکی از اموال اطلاعاتی روسیه است.
♻️ سوراخی که هشت‌بار از آن گزیده شدیم❗️ 🔰سه سال پیش در چنین ایامی توافقی با 5+1 (امریکا، انگلیس، فرانسه، چین، روسيه و المان) موسوم به نهایی شد. اما برجامی که حسن روحانی القا می کرد آب خوردن مردم هم به تصويب آن بند است، تنها بعد از گذشت سه سال به چنان حال و روزی افتاده که دیگر کسی نامی هم از آن نمی‌برد. اما این برای بار اول نبود که گروهی ثابت در کشور ما با خوش‌بینی به طرف بدعهد مقابل روی می‌آورد و از آن رودست می‌خورد. 1⃣ بار اول – شکست مذاکره در دولت موقت آقای بازرگان گام اول مذاکره ایران و آمریکا با هدف عودت ۱۲/۵ میلیارد دلار هزینه تجهیزات نظامی خریداری شده توسط شاه از آمریکا انجام گرفت. دولت موقت، تجهیزات نظامی را مطابق وعده و به امید دریافت هزینه‌ آن تحویل نگرفت و آمریکا نیز هزینه‌های مقرر شده را بازپس نداد. 2⃣ بار دوم - شکست در مذاکره الجزایر برای آزادی گروگان‌های آمریکایی گام دوم، مذاکرات برای آزادسازی باقی مانده گروگان‌های لانه جاسوسی توسط تیمی که امروز خود را اصلاح‌طلب می نامد، در الجزایر انجام شد. ایران، گروگان‌ها را مطابق وعده آزاد کرد اما آمریکا نه تنها به وعده‌های خود عمل نکرد (۱۲/۵ میلیارد دلار را پس دهد، ایران را تهدید نکند و در امور داخلی ایران دخالت نکند) که از سال ۵۹ رسماً ایران را تحریم و محاصره‌ اقتصادی کرد. 3⃣ بار سوم، شکست مذاکرات مک‌فارلین مک‌فارلین همراه با مشاور نخست وزیر اسرائیل – آمیرام نیر- به ایران می‌آیند. امام مخالف بودند. مک‌فارلین مطابق وعده‌ قبلی با خود ۵۰۰ موشک تاو آوردند که بر روی موشک‌ها آرم انبارهای رژیم صهیونیستی خورده بود؛ این سلاح تاریخ مصرف گذشته بود و می‌بایست از رده خارج میشد. سلاح‌ها بازپس فرستاده شد. 4⃣ بار چهارم – تحمیل جام زهر و قطعنامه 598 دخالت مستقیم در جنگ ایران و عراق و حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه از صدام علیرغم هشت سال تحمیل جنگ به ما، پیروزی قطعی ایران در سال‌های پایانی کاملا نمایان بود اما تفکر لیبرالیستی، نتیجه جنگ را پذیرش قطعنامه ۵۹۸ مبدل کرد و جام زهرا را به رهبر انقلاب نوشانید. 5⃣ بار پنجم – اعمال تحریم‌های هلمز برتون و داماتو در دوره‌ سازندگی و اصلاحات آمریکا مزد اقدامات خوشبینانه‌ دولت کارگزاران و سازندگی (که با سیاست پنجره‌های باز به روی غرب، روی کار آمدند و به مدت ۸ سال همه‌ قواعد و طرح‌های غربی‌ها در بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول، طرح وازکتومی و... را پیاده کردند) را با تصویب قانون هلمز – برتون و بویژه قانون داماتو دادند. 6⃣ بار ششم – قرار دادن ایران در لیست محور شرارت، در کنار عراق (صدام) و کره شمالی. محمد خاتمی پیشنهاد گفتگوی تمدن‌ها را در سازمان ملل ارائه کرد؛ آمریکا در همین سال، جنگ تمدن‌ها را آغاز کرد و حوادث یازدهم سپتامبر را براه انداخت. جرج بوش پسر به افغانستان یورش برد و دولت ما در این جریان با آمریکایی‌ها همکاری کرد؛ اما پس از آنکه خر آمریکا از پل گذشت، ایران را هم طراز با عراق (صدام) و کره‌ شمالی در لیست کشورهایی که محور شرارت می‌نامید، گذاشت. 7⃣ بار هفتم – شکست مذاکرات هسته‌ای در سعدآباد پاییز سال ۸۲ با اروپا وارد مذاکره شدیم. وزیر خارجه آلمان، انگلیس و فرانسه وارد ایران شدند. آقای روحانی تسلیم شد و ما تعلیق داوطلبانه را شروع کردیم. همه‌ تأسیسات هسته‌ای‌مان را پلمپ کردیم. سپس گفتند تعلیق موقت پذیرفته نیست باید تعلیق دائم داشته باشید. پروتکل الحاقی را نیز باید بپذیرید و حق داشتن یک سانترفیوژ را ندارید. ایران نیز برای پذیرش آن، کمی اعلام آمادگی کرد! تا سال ۸۳ مطابق خواست‌شان جلو رفتیم؛ اما اوایل سال ۸۴ که زیاده‌خواهی‌هایشان جدی شد، رهبر انقلاب دستور فک پلمپ مراكز هسته‌ای را صادر کردند. 8⃣ بار هشتم – شکست برجام که توسط حسن روحانی و علی لاریجانی مدیریت شد و به خاطر آن، بیش از سه سال افکار عمومی سرکار گذاشته شدند. درنهايت هم توانستند آن را به مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران تحمیل شد اما نتیجه آن در سال اول اجرا تقريبا هیچ بود و پس از آن هم اعمال تحریم های بیشتر و مطالبات به ناحق بيشتر از جمله درخواست تعهد جديد ایران درخصوص از بین بردن موشک‌های دوربرد و عدم حضور فعال در منطقه برای مبارزه با تروريسم.
🔹 دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه پیشرفت چند دهه گذشته ترکیه را مدیون محدودیت‌های داخلی ایران دانست و اعلام کرد، ایرانی‌ها در رتبه اول توریسم ترکیه هستند و هشت برابر آسیای میانه به این کشور سفر می‌کنند؛ به‌ گونه‌ای ‌که امسال حدود یک‌ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار هزینه گردشگری ایرانی‌ها در ترکیه شده است.
🚩 هکر صفحه مریم رجوی: پیشنهاد چند میلیون دلاری کشورهای دیگر را رد کردم 🔹صفحه مریم رجوی را که زدم حس می‌کردم این اتفاقات بیفتد و تماس و پیام‌های مشکوکی برای من ارسال شد. 🔹 آن‌ها میلیون‌ها دلار خرج می‌کنند که مسیح علی نژاد شب شهادت امام صادق کلیپ هتاکانه منتشر کند. من تمام پیچ‌هایی که این کلیپ را منتشر کردند را زدم. 🔹تاکنون بیش از سه هزار صفحه هتاک به اهل بیت و شیعه و نظام مقدس جمهوری اسلامی را در اینستاگرام بستم. 🔹از خارج از کشور خیلی پیشنهاد داشتم 🔹 شاهین نجفی از من خواست در آلمان در کنارش باشم. من جواب گفتم انقدر بدبخت نشدم که بیایم در جوار تو باشم. 🔹هک پیج عرب اسپورت را شش ماه کار کردم تا توانستم بگیرم. پیجی با یک میلیون دنبال کننده. آن‌ها پرچم مقدس ایران را آتش زدند. من خیلی به غیرتم برخورد می‌دانستم که این خبر هم در دنیا صدا می‌کند. صفحه آن‌ها را گرفتم پرچم ایران را در آن زدم و نوشتم که هیچ وقت برای ایران و ایرانی شاخ نشوید یا علی. 🔹من صفحه سلطنت طلبان را با 400 هزار دنبال کننده را زدم. در روز عاشورا آیینی به نام گل مالی در بین لر‌ها وجود دارد. آن‌ها با تمسخر این آیین به سیدالشهدا و تمامی قوم لر توهین کردند. آن صفحه را با اینکه امنیت بالایی داشت، در هک کردم. اول زیارت عاشورا را در پیج گذاشتم.