🔴 لعنت بر تو ای بوریس جانسون
🔹لعنت همیشگی بر تو ای "بوریس جانسون" با آن تئوری احمقانه و غیرعلمیِ «مصونیت جمعی شهروندان» که برخیها را به پیروی کورکورانه واداشت.
🔹ننگ دائمی بر شبکه همکار داخلی غرب و غربگرایان در ایران که همواره دچار مرض غرب پرستی بوده و توانمندیهای ملت خود را هیچ پنداشتهاند.
🔹نفرین بر بیعملی سی روزه (از ۶ اسفند ۹۸ تا ۶ فروردین ۹۹) و ممانعت از اجرای راهبرد بهداشتی قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا و اصرار بر راهبرد انگلیسی
🔹روحانی در ششم اسفند : «از روز شنبه همه روالها به صورت عادی خواهد بود.» روحانی در ششم فروردین : «از فردا تا شانزدهم فروردین با مسوولیت وزارت کشور محدودیت و سخت گیریهایی انجام میشود که مردم برای آنکه ضرورت حفاظت از زندگی آنهاست، آماده باشند. ممکن است برای سفرهای مردم مشکلاتی ایجاد کند و بوستانها بسته شود.»
#رضاسراج
🔴از بحران #کرونا فرصت بسازیم
🔰در این مدت اخیر، همکاری ویژه صنایع دولتی و خصوصی و شرکت های دانش بنیان و دانشگاه ها در تولید با کیفیت اقلام بهداشتی، دارویی، تجهیزات آزمایشگاهی و درمانی که برخی از آنان هیچ گاه در کشور خط تولید نداشته اند، نشان داد چه ظرفیت بالایی برای تولید محصولات دانش بنیان در کشور وجود دارد و چه راحت می شود قوانین و تبصره های دست و پاگیر را از سر راه تولید گشود.
🔰امروز می توان بازار این محصولات را در کشورهای منطقه و حتی دوردست برای خود تثبیت کرد. در حین مدیریت بحران، با بهره گیری از فرصت های پیش آمده به فکر #اقتصاد_پساکرونا باشیم.
#محمد_عبدالهی
🔹عباس عبدي فعال سياسي اصلاح طلب كه اين روزها از او به عنوان يكي از كاسبان سياسي كرونا ياد ميشود سرانجام نتوانست خودش را كنترل كند و حرف دلش را زد!
🔹دلشان برجام ميخواهد به هر قيمتي و اينبار قرار است كرونا را برجاميزه كنند
🔹جالب اينكه حاضر نيستند موفقيتهاي ايران در شرايط تحريم نسبت به اروپا و آمريكا و ناكارامدي غرب در مواجهه با برجام را مورد اشاره قرار دهند
🔹 بماند كه پاسخ نميدهند تجربه قبلي برجام براي شما كافي نبود؟ اينبار قرار است مردم چه تاواني بدهند؟
#بهزاد_مهرکش
🔺چرا این همه اصرار وجود دارد که ما کمک های آمریکا و پزشکان بدون مرز را دریافت کنیم؟ درحالی که آن ها حاضر نیستند تحریم های ایران را حتی موقتا کاهش دهند؛
درحالی که خودشان بهشدت محتاج کمک هستند؛
درحالی که ما تخت و نیرو و ماسک و تجهیزات به تعداد کافی داریم؛ البته به جز برخی اقلام دارویی یا دستگاه تنفسی که به علت موانع بانکی تحریم ها قادر به تهیه آن نیستیم و آمریکا هم قصد برداشتن آن ها را ندارد...
این همه اصرار به این دلایل است:
1️⃣کاهش تبعات رسانه ای قطع نکردن تحریم های ایران با وجود بحران کرونا
2️⃣ایجاد شکاف بین نظام و ملت به وسیله جنگ روانی
3️⃣ادراک سازی برای افکار عمومی از طریق منجی نمایی آمریکا
4⃣انداختن توپ در زمین ایران
5⃣بحث نفوذ و جاسوسی از طریق ارسال کمک های بشردوستانه و پزشکان (بخوانید جاسوسان) بدون مرز
محمد عبدالهی
📸 لحظه تحویل رسمی پایگاه "القیاره" از جانب نماینده ائتلاف امریکایی به نماینده نیروهای مسلح عراق
نکته قابل توجه و مشکوک اینکه هیچکدام از فرماندهان نظامی آمریکایی حاضر ، ماسک استفاده نکرده اند
در حالیکه تمامی نیروهای عراقی حاضر در پایگاه القیاره ماسک به صورت و دستکش بدست وبارعایت فاصله ازهم قرار دارند نیروهای آمریکایی بدون هیچ گونه لوازم محافظت شخصی و یا نگرانی واسترس باخیال راحت درحال انجام مراحل تحویل پایگاه به نیروهای عراقی هستند
به فاصله نیروهای عراقی ؛همچنین فاصله نیروهای خارجی دقت کنید
ویروس آمریکایی / جنگ بیولوژیک
🔴 سلبریتی غربی و سلبریتی ایرانی
🔻 مفهوم سلبریتی از نیمه اول قرن بیستم در آمریکا تولید شد. با گسترش صنعت سینما چهره های هنری، ورزشی و ... را باشروطی در اذهان مردم برجسته نمودند که بتوانند از محبوبیتی که از آنها نزد افکار عمومی می سازند در جهت تحکیم مبانی سیاست های خود استفاده کنند و درواقع در این فرآیند سلبریتی ها سمپات حکومت شدند.
🔹چندی پیش در خبرها آمده بود که پلیس فرانسه یکی از معترضان چاقو بدست را با ۷ گلوله به قتل رساند که بلافاصله سلبریتی های فرانسوی در حمایت از اقدام پلیس، مقتول را تروریست نامیدند.
🔹حالا خودتان رفتار سلبریتی های فرانسوی را با سلبریتی های ایرانی مقایسه کنید! ؛ برخی سلبریتی های وطنی در جریان اغتشاشات بنزینی آبان ماه سال گذشته بدون توجه به درد واقعی منتقدین محترم، #اشرار_آدمکش_مزدور را بی گناه توصیف کردند. امروزه نیز در کوران کرونا نه تنها اقدامات ارزشمند کادر محترم درمانی، نیروهای مسلح، و نیروهای جهادی را نمی بینند تازه با وقاحت بیمارستان و نقاهتگاه پیشرفته ارتش انقلابی را هم به سخره می گیرند... و این درحالی است که رونالدو فوتبالیست مطرح پرتغالی کلیه هتلهایش را در اختیار درمان بیماران کرونایی کشورش قرار می دهد.. اینجاست که باید به برخی سلبریتی های وطن فروش گفت ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان ...
🔹 چقدر خطا میکنند جوانان محترم و احساسی که چنین سلبریتی های نمک نشناس را به عنوان الگوی زندگی و مرجعیت فکری خود انتخاب میکنند!
🔺 #اندکی_تفکر
🖌 #وحید_محبی
🔴 نگاهی آینده پژوهانه به دنیای پسا کرونا
🖌 #دکتر_حسین_ظفری (دکترای آینده پژوهی از دانشگاه تهران)
🔻 از زمانی که این ویروس تاجدار رخ نموده است، این پرسش در اذهان می چرخد که دنیای پسا #کرونا چگونه خواهد بود؟ آیا دنیای جدیدی شکل خواهد گرفت؟ اگر پاسخ مثبت است، چه تغییراتی در جهان آینده نمایان خواهد شد؟
🔹بسیاری از متفکران معتقدند همانگونه که این بیماری زندگی ها را از بین برده است، تعاملات اقتصادی را مختل کرده و عملکرد ابرقدرتهای جهانی را (بر خلاف تصویر به ظاهر زیبای شان) در معرض دید جهانی قرار داده است؛ منجر به تغییر و تحولات دائمی در قدرت سیاسی و اقتصادی و حتی تعاملات فرهنگی در سطوح مختلف جهانی خواهد شد که علایم آن از هم اکنون در حال نمایان شدن است در این راستا مهمترین تغییرات جهان جدید علی الخصوص در حوزه اقتصادی به قرار زیر است:
🔹 تا کنون روندها به سمت ضعیف شدن هرچه بیشتر دولتها گرایش داشت اما این پاندمیک باعث شد که مردم و به ویژه بیماران بیش از گذشته به دولت ها نیاز پیدا کنند و احتمالاً تقویت نقش دولت ها و قدرتمند شدن نهادهای حاکمیت از اثرات کروناویروس خواهد بود.
🔹اگر با همین روند پیش رویم به احتمال زیاد، گرایش جهان از آمریکا به سمت چین تمایل پیدا خواهد کرد و اساساً استراتژی نگاه به شرق پررنگ تر خواهد شد مگر آنکه تغییرات اساسی در «استراتژی های خودمحورِ» فعلیِ واشنگتن رخ دهد.
🔹 اگرچه #کرونا پیوستگی امنیتی و ایمنی بین کشورها را به نمایش گذاشت اما در حوزه اقتصادی و با قرنطینه شدن کشورها، ایده اقتصاد جهانی و تعاملات سودمند اقتصادی فی مابین کشورها، دچار ابهام اساسی شده است. #کوید19 سبب می شود تا دولت ها، شرکت ها و جوامع به سود کمتر و پایداری بیشتر فکر کنند و مجبور شوند که ظرفیت داخلی خود را برای مقابله با دوره های طولانی انزوای اقتصادی تقویت کنند. در این راستا «اقتصاد مقاوم» و نگاه به داخل و استقلال اقتصادی پررنگ تر از گذشته خواهد شد.
🔹 تعاملات مجازی به ویژه کسب و کارهای اینترنتی تقویت خواهد شد و شغل های جدیدی در درون دنیای مجازی شکل خواهد گرفت. کسب و کارهای اینترنت محور در کشورهای در حال توسعه شدت و سرعت بیشتری خواهد گرفت.
🔹 اگرچه کشورهای ضعیف از نظر اقتصادی و سیاسی، ضعیف تر می شوند اما کشورهای با اقتصاد بزرگتر، ضرر بسیار بیشتری خواهند دید و همین امر سبب می شود تا فاصله بین کشورهای در حال توسعه با کشورهای توسعه یافته کمتر شود. به نظر می رسد که در این بحران، اتحادیه اروپا بیشترین ضرر را ببیند.
🔻 دو نکته هم در مورد ایران:
🔷اولاً فارغ از نگاه جهانی، به نظر می رسد در که کشور خودمان (ایران)، فعالیت های عمومی دولت بصورت هدفمند به سمت مردمی تر شدن سوق پیدا می کند و عملاً نقش گروههای مردمی در کمک به دولت تقویت خواهد شد. همانگونه که در مهار کرونا، بخش زیادی از فعالیت های عمومی و خدماتی توسط گروههای مردمی، بسیج و گروههای جهادی به انجام رسید.
🔷ثانیاً اگرچه آینده نزدیک ایران نیز همچون سایر کشورها، طعم پیامدهای منفی کرونا را در اقتصاد خواهد چشید اما به دلیل اعمال سیاست های اقتصاد مقاومتی، زودتر از سایر کشورها به سمت الگوی نگاه به داخل و سیاست «اقتصادِ مقاوم و غیر وابسته» حرکت کرده است که به احتمال زیاد به نسبت سایر کشورها می تواند با سرعت بیشتری بازسازی اقتصادی را به انجام برساند و از بسیاری کشورها پیشی گیرد (البته به شرط همت مسئولان مربوطه).
⭕️ تا چند ماه پیش ایران و آمریکا دعوا میکردن سر مسائل انرژی هستهای، الان بحث سر اینه که آفتابه ما از دستمال توالت شما کارایی بیشتری داره اگر تحریمارو لغو کنید تکنولوژی ساختشو بهتون میدیم .
🔴 تاكنون ٢١ هواپيمای کمکهای چين به ايران ارسال شده است
سفیر ایران در چین:
🔹۵۰۰ اتاق پیش ساخته بیمارستانی اهدایی ۲ شرکت چینی به تهران ارسال میشود.
🔹این محموله قابلیت تجهیز فوری یک بیمارستان صحرایی۵۰۰ تخته خوابی را دارد.
🔹تاکنون ۲۱ هواپیما حامل کمک از چین به ایران برای مقابله با کرونا ارسال شده است.
⏪نکته: کشورهای پرمدعای غربی هم ۷ جاسوس پزشک نما با هزار عدد ماسک برامون فرستادن کلی هم تحریمها رو اضافه کردن