وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح:
□ یکی از کشورهای منطقه اعتراف کرد برای تحقق نقشههای خود و کشاندن آشوب به ایران و پشتیبانی از گروههای تروریستی در عراق و سوریه، 137 میلیارد دلار هزینه کرده است که در همین زمینه آمریکاییها و بقیه بالغ بر 500 میلیارد دلار برای ایجاد ناامنی در منطقه هزینه کردند.
آمریکا چه زمانی حمله میکند؟
با بررسی جنگهای آمریکا در سالیان اخیر به نکته مهمی دست خواهیم یافت!
🔻ایالات متحده زمانی تصمیم به حمله نظامی در پنتاگون میگیرد که قبل تر در وزارت خارجه با قدرت دیپلماسی و صد البته ساپورت عناصر نفوذی داخلی و خیانت آنها!
عامل بازدارندگی کشور هدف را نابود کرده باشد!
1_لیبی
زمانی در لیبی منطقه پرواز ممنوع و حمله نظامی ناتو رخ داد که قبل تر قذافی به بهانه دستیابی به سلاح اتمی، تحت تحریم های گسترده قرار گرفت، مقاومت خود را شکست، واو به واو خواسته های آمریکا را اجرا،
تمام تاسیسات هستهای با تمام پیچ و مهره هایش بار کشتی کرد و به آمریکا فرستاد!
(اینکه اوباما به نتانیاهو گفت اگر میتوانستم پیچ و مهره های تأسیسات هستهای ایران را باز کنم، حتماً میکردم، چون قبلاً در لیبی انجام داده بودند)
نتیجه:
جنگ داخلی، نا امنی، دخالت خارجی منطقه پرواز ممنوع، حیات خلوت داعش
2_عراق
آمریکا زمانی که به عراق حمله نظامی کرد، که قبل از آن به بهانه سلاح های کشتار جمعی،
با دیپلماسی عراق را مجبور به پذیرش پروتکل الحاقی و اجازه بازرسی های نامحدود کردند!
و وقتی زیر و بم عراق جاسوسی شد با یک حمله نظامی هدفمند و برق آسا با کمترین هزینه و تلفات ارتش قدرتمند عراق را که خود غرب آن را تجهیز کرده بود نابود شد
نتیجه:
جنگ داخلی، نا امنی، کشتار بیش از یک میلیون و ششصد هزار عراقی اشغال داعش!
3_سوریه
بلافاصله بعد از اینکه رژیم سوریه سلاح های شیمیایی خود که عامل بازدارنده در مقابل حملات اسرائیل بود، را از کشور خارج کرد و خود را خلع سلاح کرد با حمله موشکی آمریکا به پایگاه شعیرات مواجه شد، و از آن روز حملات پیاپی اسرائیل را به خاک خود تحمل میکند چیزی که تا قبل از خلع سلاح شیمیایی بی سابقه بود
نتیجه حمله:
جنگ داخلی، قتل عام مردم، به توبره کشیده شدن خاک شهر ها اشغال داعش!
4 و 5 و 6_افغانستان، یمن و لبنان!
آمریکا سابقه مذاکره با این کشورها را ندارد چون اصولاً این کشورهای ضعیفتر (در زمان حمله)
عامل بازدارنده ای برای گرفتن نداشتند و مستقیم مورد حمله نظامی خشک قرار گرفتند!
در شبیه سازیهای انجام شده در جنگ بین ایران و آمریکا در پنتاگون،
قدرت و توان موشکی ایران، مهمترین عامل بازدارنده و بالا برنده تلفات و نیروی انسانی و نابودی ادوات ارتش آمریکاست!
در حقیقت تنها چیزی که جلوی حمله به ایران را گرفته، قدرت اتمی،
حضور منطقه ای و توان موشکی ماست! قدرت اتمی که در دولت اول روحانی و با برجام یک گرفته شد!
در مذاکرات مد نظر ترامپ قطعاً توان موشکی طلب خواهد شد! غرب گرایان آن را هم بدهند، تفاوت چندانی با سوریه لیبی و عراق نخواهیم داشت!
⚫ درسهای اقتصادی برای دولتمردان ایران
🔴 ترکها برای مقابله با سقوط ارزش پول ملیشان چه کردند؟
🔵مردم ترکیه در برابر این سقوط ارزش پول ملی خود در برابر دلار آمریکا دست به کار شدند و به جای اینکه برخی به سوداگری و دلالی در بازار کمک کنند، در اقدامی نمادین دلارهای آمریکایی را سوزاندند تا وحدت خود را برای حفظ اقتصاد کشورشان نشان دهند.
🔺 تنها عملکرد دولت در این عرصه تغییر رئیس کل بانک مرکزی بود که دوره ریاست اش تمام شد و جالب اینجاست که رئیس کل جدید، ماموریت خود را نیمه کاره رها کرد و به کشور بازگشت.
🔺آنچه در این چند ماهه از دلتمردان دیده می شود اگر نگوییم دست روی دست گذاشتن است، بیشتر انفعال مدیریتی و بیبرنامگی مشهود بود.
مشروح در لینک زیر🔻
👉👉 mshrgh.ir/880541
⭕️ #شایعه
🔹دارایی های ضبط شده آقازاده های ایرانی
🔻فوری ⭕️ وزیر امور خارجه امریڪا اعلام کرد
پول های ضبط شده ی فرزندان مسئولین ایرانی به عبارت زیر می باشند :
(ذکر اسامی ۶۶ نفر با مقدار دلار)
🔴 #پاسخ
🔸سلام و عرض ادب
1⃣ صدور چنین پیامی از سوی منبع خبر(وزارت خارجه آمریکا) و محتوای آن کاملا ساختگی است و هر چند صباحی به صورت دلفینی پیام های دروغ اینچنینی که حاصل زحمت ۳ دقیقه هر نویسنده ای می تواند باشد منتشر میشود.
2⃣ پیام های اینچنینی متاسفانه توسط برخی ادمین کانال های سیاسی به دروغ جهت فریب و جذب مخاطب در موضوع تبادل لینک نوشته و منتشر میشود. که برخی از دوستان محترم با زودباوری در انتشار آن همت می گمارند .
3⃣ رویترز اخیرا با فاش کردن یک پروژه آمریکایی مدعی شد دو وزارتخانه آمریکایی به دنبال سیاه نمایی و ناامیدکردن و بدبین کردن مردم ایران نسبت به مسئولان ایران هستند.
4⃣ ذکر بند سوم به معنای نفی سوء مدیریت ها و برخی نارضایتی های عمومی نیست . لیکن در شرایط فعلی با توجه به نقشه دشمن (اظهارات وزیرخارجه آمریکا در کتابخانه ریگان مبتنی بر جنگ روانی) هوشیاری کاربران محترم در فضای مجازی را می طلبد.
✍ #محمدصادق_سلطانزاده
پیشنهاد ۲ اقدام عملیاتی به بانک مرکزی برای بیاثر کردن تحریمها
🔹شبکه تحلیلگران اقتصاد مقاومتی در نامهای به رئیس کل بانک مرکزی، ۲ اقدام فوری و عملیاتی جهت بی اثر کردن تحریم ها پیشنهاد کرد.
🔹انعقاد و عملیاتی نمودن پیمان پولی دوجانبه با کشورهای طرف تجاری از قبیل روسیه، چین، هند، عراق، ترکیه، پاکستان و سایر کشورهای مستعد و شرکای اصلی تجاری و راه اندازی و استفاده از پیام رسان مالی جایگزین سوئیفت در مبادلات مالی ۲ پیشنهاد این شبکه بوده است.
🔹به عقیده این شبکه، بانک مرکزی طی ۵ سال اخیر، اقدام قابل توجهی در این راستا انجام نداده و همین مسئله باعث تشدید نوسانات ارزی، تاثیرپذیری اقتصاد از خروج آمریکا از برجام و اثرگذاری تحریم های جدید شده است.
شکست راهبرد آبی تلآویو؛ نتانیاهو مراقب «پارچ آبش» باشد!
🔹در حالی که نتانیاهو اخیرا گفته بود ایران باید برای رفع مسئله کمبود آب از تجربیات تلآویو کمک بگیرد، وزیر انرژی کابینه او میگوید بحران آب در فلسطین اشغالی وضعیت «بسیار بسیار وخیمی» دارد.
🔹خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته با وجود خوشبینی سالهای گذشته تلآویو به حل بحران آبی با استفاده از فناوری آب شیرینکنی، این راهبرد بینتیجه مانده و اکنون بار دیگر تلویزیون اسرائیل با شعار «اسرائیل در حال خشک شدن است»، از اسرائیلیها میخواهد در مصرف آب صرفهجویی کنند.
📝در لینک زیر بخوانید👇
fna.ir/bnte1x
این دو تنگه را ببندید؛
تنگه هرمز که زیر پنجه ماست
✍ در مقابل رجز دشمن باید رجز خواند اما در مقابل اقدام او باید عمل کرد. بلکه بهترین دفاع، پیشدستی در حمله و جنگیدن در زمین دشمن است. آقای روحانی اخیرا در جواب تهدیدهای مقامات آمریکایی به درستی گفت "تنگه های زیادی داریم که تنگه هرمز یکی از آنهاست. اگر قرار باشد نگذارند نفت ما صادر شود، نفت هیچ کشوری در منطقه صادر نمی شود".
🔹متحدان و دوستان ایران، وسعت عراق را برای اشغالگران آمریکایی تبدیل به تنگنای جهنم کردند و آمریکا مجبور شد بسیاری از نیروهایش را پس از خسارت و باخت بزرگ، از عراق خارج کند. اگر روزی بنا بر مصاف و قدرت نمایی باشد، آمریکایی ها در چهار گوشه منطقه، آتش کوبنده ایران و متحدانش را در ابعادی بسیار وسیع تر خواهند چشید.
♦️اما حقیقتا، امروز نه با جنگ نظامی درگیر هستیم و نه تنگه هرمز مجال اقدام نظامی آمریکاست. آخرین مدل جنگ های آمریکا، جنگ نیابتی بود که سر افعی داعش در عراق و سوریه به سنگ کوبیده شد. اما جنگ های نیابتی و مستقیم دیگری در حوزه "غیر نظامی" در جریان است. تنگه هایی وجود دارد که دشمن از طریق آنها معبر می گشاید و شبیخون می زند.
🔹ضمانت و پشتوانه تهدید درست آقای روحانی به این است که اگر به قلب و پاشنه آشیل های دشمن ضربه نمی زنیم - و باید بزنیم- لااقل تنگه های شبیخون و عملیات او را ببندیم. یکی از این تنگه ها، "تروریسم اقتصادی و اخلالگری هم آهنگ با دشمن" و دیگری " فضای مجازی" است. دشمن برای به تحلیل بردن اقتصاد ما، نابودی منابع ارزی و طلا، ایجاد التهاب مصنوعی و تورم انتظاری برنامه دارد.
♦️برخی شبکه ها ماموریت دارند و این نقشه را با تزریق پول و ایجاد التهاب مالی- رسانه ای به اجرا می گذارندو گروهی دیگر، از سر بی غیرتی و زیاده طلبی، پول های کلان در بازار می ریزند و موج های بزرگی برای بلعیدن هر چیز قابل احتکار و بلوکه به راه می اندازند که نقشه دشمن را تسهیل می کند. این تنگه را باید با قاطعیت و بی ملاحظه بست. سخنان وزیر اطلاعات مبنی بر اینکه "با متخلفان اقتصادی نباید برخوردهای قهرآمیز کرد ... دستگیری و زندانی کردن برای برخورد با بدهکاران بانکی متخلفاشتباه است"، نوعی بدفهمی از عملیات دشمن در تنگه اقتصاد را بازگو می کرد و از رهبر معظم انقلاب تذکر گرفت.
🔹تنگه دومی که حتی از تنگه اول مهم تر است، گستره بی حفاظ فضای مجازی است؛ جایی که شبکه های اخلال و عملیات روانی سرویس های جاسوسی دشمن، لا بلای عنوان غلط انداز "شبکه اجتماعی"، نفوذ و استتار عملیات می کنند. از وزیر ارتباطات تا وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی، اذعان کرده اندکه برخی کانال ها و پیام رسان ها در خدمت تروریست ها و آشوبگران سیاسی و اخلالگران اقتصادی عمل می کنند.
✅ جدیت رجز آقای رئیس جمهور و دولت درباره مقابله جانانه با جنگ جدید دشمن، به میزان جدیت در قبال این دو تنگه خطیر سنجیده می شود؛ جایی که باید حساب مردم و فعالان پاکدست اقتصادی و کاربران فضای قانونمند مجازی و رسانه ای، از حساب اخلالگران و خرابکاران و تروریست های رسانه ای، فرهنگی و اقتصادی جدا گردد. و ضمن برخورد قاطع و بی ملاحظه با این شبکه ویرانگر، معبر رخنه آنها بسته شود. این تنگه ها به اندازه تنگه هرمز مهم است. دولت اگر جدی و مصمم است، از این دو تنگه استراتژیک آغاز کند.
بعد از لو دادن مخفيگاه چگوارا توسط يك چوپان
به او گفتند چرا مردي كه تمام زندگي خود را
به دفاع از شما پرداخت چنين كردي؟
چوپان گفت:
درگيري سربازان او باعث رم كردن گوسفندانم
شده بود!!
#آینده_روشن
✍محمود باقری
🔹این روزها که با اقشار مختلف مردم هم صحبت میشوم به آینده روشن این مملکت امیدوارتر میشوم!
🔹حال دیگر سخن از مذاکره، خریدار ندارد چراکه اولین سوالشان این است که مذاکره و توافق و اجرای برجام چه شد که این بشود؟!
ولی آنچه از آنها می شنوم اشتراک عجیبی در ارایه راه حل برای برون رفت از مشکلات اقتصادی است:
1.چرا فساد است؟
2.چرا رانت است؟
3. چه معنی دارد آقازادگی؟
4. چرا قوه قضاییه با فساد برخورد جدی نمی کند؟
5. چرا برای تامین یه تیکه پلاستیک برای #کارت_ملی وابستگی داریم؟!
6.این افزایش قیمت ها ناشی از تحریم نیست چرا دولت کاری نمیکند؟!
در دل این سوالها،این باور است که ما برای گذر از پیچ تاریخی باید از درون اصلاح کنیم و به ظرفیت های درونی تکیه کنیم و این یعنی اینکه اميدوارانه میشود معضلات بزرگ را حل کرد، یعنی #آینده_روشن
🔴رسانه آمریکایی: بعید است ترامپ فرصت عکس یادگاری با ایرانیها داشته باشد
«نشنالاینترست»:
🔹دولت آمریکا بایستی بداند که توافق دیگری [با ایران ] در کار نخواهد بود.
🔹ایرانیها علاقهای به مذاکره با آمریکا ندارند.
💢اگر روحانی مذاکرات جدید را قبول کند، در کشورش به عنوان فردی وطنفروش مورد سرزنش قرار خواهد گرفت، مانند شاهان قاجار که یک قرن پیش کشورشان را به انگلیسیها و روسها فروختند.
شرایط امروز و ملاحظات آن*
جامعهي ايران در يک نگاه کلي از سه طبقهبالا(مرفه)، متوسط و متوسط به پائين تشکيل شده است که علیرغم فشار بر معيشت همه آنها اوضاع کنوني، به دليل افزايش نرخ تورم، شيوهي رويارويي هر يک از آنها با وضعيت موجود اقتصاد کشور که در آن شاهد دلاريزه شدن اقتصاد و نوسانات چشمگير بازار هستيم، تفاوت دارد؛ در حالي که طبقهي مرفه يا سرمايهدار جامعه معمولاً به شرايط موجود به عنوان يک بزنگاه نگاه کرده و ميکوشد تا در بستر آن براي حفظ دارايي و سرمايه خود تلاش کند، به گونهاي که بعد از سپري شدن شرايط پرتلاطم کنوني و ايجاد ثبات نسبي در اقتصاد، نه تنها از توان اقتصادي آنها کاسته نشود، بلکه بر ميزان اين توانايي افزوده شود و يا حداقل اينکه در ميزاني همسطح قبل حفظ شود. طبقهي متوسط نيز کم و بيش در اين شرايط براي حفظ دارايي خود تلاش ميکند؛ بدين نحو تا با تبديل نقدينگي خود به کالا، از ميزان تأثيرات نوسانات بازار بر خود بکاهد. با اين حال، طبقهي متوسط برخلاف طبقه سرمايهدار، توان چنداني براي حفظ قدرت اقتصادي خود در شرايط متلاطم بازار ندارد و از اينرو، همواره با بيم و اميد به اوضاع بازار مينگرد و چندان مايل به تداوم اوضاع پرتلاطم کنوني نيست.
در اين ميان، تنها طبقه متوسط به پائين جامعه است که بيش از همه از اوضاع موجود متضرر ميشود؛ زيرا دارايي مالي چنداني ندارد که در شرايط موجود براي حفظ ارزش آن به تکاپو بيفتد و از اين طريق بتواند در مقابل نوسانات بازار به نوعي توازن نسبي براي خود دست يابد. در واقع، در شرايط موجود اين طبقه بيش از همه از نوسانات بازار و تورم آسيب ميبيند. اين طبقه نيز همانند طبقهي متوسط با بيم و اميد به اوضاع موجود مينگرد؛ بيم از آن روي که با تداوم شرايط موجود، متضرر بوده و اميد از آن روي که اوضاع موجود به زودي سپري شود و ثبات نسبي بر بازار حاکم شود.
نکتهي مهم در اين ميان عبارت است از اينکه طبقهي متوسط و متوسط به پائين جامعه، بخش عمدهي جمعيت کشور را تشکيل ميدهند و اتفاقاً در شرايط موجود هر دوي آنها متضرر هستند. به عبارت ديگر، از آنجا که اينها در شرايط موجود متضرر هستند، طبيعي است که ناراضي هم باشند. بنابراين، براساس تئوريهاي موجود (مانند تئوري محروميت نسبي تد رابرت گار که طبق آن تداوم محروميت، پتانسيل خشونت را افزايش ميدهد) اين بخش از جامعه جزو ناراضيان به حساب آمده و امکان تحريک پذيري و روي آوردن به خشونت در ميان ايشان وجود دارد. اما آنچه در عمل مشاهده ميشود نوعي طمانيه و خويشتنداري اين بخش آسيب ديده جامعه است، که ترجيح ميدهد اعتراضات خود را از طرق مدني و به کمک رسانه ها و ... منتقل نمايد تا آنکه با تحريک ضدانقلاب به خيابان آمده و با اغتشاشگري و ايجاد ناامني صداي خود را به گوش مسئولين برساند. نمونه مشي و رفتار اين بخش از جامعه را ميتوان در ناکامي ضدانقلاب در دعوت به اعتراضات سراسري در روز پنج شنبه ۱۱ / ۵ / ۱۳۹۷ مشاهده نمود که با عدم همراهي طبقات متوسط و محروم جامعه همراه بود.
در تبيين اين رفتار بايد گفت که به نظر ميرسد در شرايط کنوني، همهي آحاد مردم با هوشمندي و حساسيت خاصي اوضاع کشور را رصد ميکنند و با بهرهگيري از تجربيات تاريخي، نيک ميدانند که هرگونه اقدام سياسي شتابزده و ناشيانه در شرايط موجود عليه نظام، نه تنها کمکي به حل مسائل آنها نميکند، بلکه زمينههاي لازم را براي دخالت خارجي و در نتيجه، پيچيدهتر شدن شرايط کشور فراهم ميکند. به نظر ميرسد که اين هوشمندي، سرمايهاي بينظير براي دولتمردان است تا با اتکاي به آن بتوانند به طور جدي براي حل مشکلات موجود کشور اقدام کنند.
البته در مورد اقشار محروم جامعه نبايد از فاکتورهاي عقيدتي و ايدئولوژيک و نقش آنها در همنوايي با مسئولان غافل بود؛ زيرا اين طبقه که علاوه بر خواستههاي اقتصادي، ملاحظات ارزشي – ايدئولوژيک نيز دارد، خود را صاحبان انقلاب دانسته و همواره بيشترين همدلي و هماهنگي را با نظام داشته است و در شرايط کنوني، روي آوردن به اعتراض و هرگونه اقدام سياسي اعتراضي را نه تنها حلال مشکلات کشور نميداند، بلکه به نوعي آن را در تضاد با باورهاي ديني و تعلقات ارزشي – ايدئولوژيک خود قلمداد اين شرايط اين وظيفهي دولتمردان است که دوچندان شده و بايد هرچه سريعتر براي بازگرداندن ثبات به بازار و اطمينانبخشي به مردم، اقدامات مقتضي را انجام دهند.
*دکتر مصطفی قربانی
#کارنامه_سیاه
🔴 داستان پایان هژمونی
🔻پرونده ایالات متحده امریکا در رابطه با جنایت علیه بشریت وامور ضدبشری بسیار سیاه است از حمله اتمی به هیروشیما و ناکازاکی و به خاک و خون کشیدن مردم عراق و افغانستان گرفته تا حمله به پرواز هواپیمای مسافری کشورمان همگی در تاریخ ثبت است.
از بمباران بیمارستانی در قندوز افغانستان در سال۲۰۱۵ که بیش از ۶۰ شهید و مجروح به جای گذاشت تا حمله ائتلاف سعودی- عربی به بیمارستانی در الحدیده یمن نشان از این دارد نه تنها امریکا به هیچ پیمان بین المللی پایبند نیست بلکه با اقدامات خودسرانه خود پا را از منشور سازمان ملل و حتی شورای امنیت فراتر نهاده تا خود را تنها کدخدای دهکده جهانی بنامد غافل از اینکه با اندک مطالعه تاریخ خواهد دریافت امپراطوری روم نیز با هزینه های زیاد نظامی بدون تحلیل جهان پیرامون خود باعث فروپاشی از درونش گردید.
نوام چامسکی هم آمریکا را امپراطوری در حال سقوط مینامد و فرید زکریا از جهان پساآمریکایی سخن میگوید و به تعبیر بوچانان سیاستمدار جمهوری خواه آمریکایی ، آمریکا اکنون جهانی را به ارث گذاشته است که در آن کره شمالی به سلاح هستهای دست یافته، چین به قدرتی بزرگ تبدیل شده، روسیه ناوگان و هواپیماهای خود را روانه حریم هوایی ناتو کرده و فقط سایهای از ناتو باقی مانده است.
و نهایتاً جمهوری اسلامی ایران علی رغم تمام فشارها برهم زننده نظم نوین جهانی به سرکردگی امریکا و بازیگر معادله ساز و قدرت منطقه ای شده است.
✍ #وحید_محبی
روحانی: به مجلس میآیم و حقایق را بازگو میکنم
نامه رئیس جمهور به رئیس مجلس:
سوال تعدادی از نمایندگان، در چارچوب قانون اساسی و زمان و شرایط مناسب مطرح نشده است.
🔹برای جلوگیری از هر نوع اختلاف بین قوا و احترام به مجلس شورای اسلامی، در فرصت مقرر به مجلس خواهم آمد.
🔹البته این امر می تواند فرصت خوبی باشد تا برخی از حقایق را برای مردم عزیز کشورم بازگو نمایم که آنها صاحب واقعی کشورند و مشروعیت من و شما نیز از آراء آنها است.
✔ اختصاصی مشرق
◼ جزئیات شهادت یار دیرینه حاج قاسم سلیمانی/ مغز متفکر موشکی سوریه که بود و چگونه ترور شد؟ + عکس و نقشه میدانی
🔴شب گذشته در شرقی شهر «مصیاف» در غرب استان حماه صدای انفجار مهیبی شنیده شد که منابع میدانی دقایقی بعد اعلام کردند، دکتر «عزیز اسبر»، مدیر مرکز پژوهش های علمی «مصیاف» در جریان این انفجار به شهادت رسید.
🔴دکتر اسبر آگاه و مَحرم اسرار قدرت موشکی جبهه مقاومت بود و این مسئله صهیونیست ها را به شدت آزار می داد چرا که روزانه شاهد افزایش قدرت در این بخش بودند.
🔴این دانشمند شهید سوری در مقام ریاست مرکز تحقیقات علمی مصایف یکی از مغرهای متفکر موشکی بود و به نوعی یکی از حلقه های اتصال موشکی سوریه، حزب الله و ایران بود.
تصاویر مرتبط و مشروح خبر در لینک زیر 👇
👉👉 mshrgh.ir/881100
⭕️ تولید بنزین ایران ۵۰ درصد افزایش یافت
🔸 مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران:
🔹 از ابتدای سال تاکنون به طور میانگین روزانه ۹۳ میلیون لیتر بنزین در کشور تولید شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۶، حدود ۵۰ درصد رشد نشان میدهد.
🔹 میانگین تولید روزانه بنزین کشور در ۶ ماه نخست سال ۹۶، ۶۳ میلیون لیتر در روز بود که در ۳ ماه پایانی همان سال با افتتاح فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس به روزانه ۷۸ میلیون لیتر افزایش یافت.
🔹 خوشبختانه در تولید بنزین موردنیاز کشور به خودکفایی رسیدهایم.
برگی از تاریخ اسلام / سید محمد حسین مرکبی
🌹جوسازی:
🌀یکی از حربه های کارآمد در برخورد با دشمن ، جوسازی است.
خصم ما در طول تاریخ از این سلاح بخوبی استفاده کرده، بطوری که بخشی از علم تاریخ، شناخت و پدافند در برابر این راه کارهاست!
🌀آنها در حال جو سازی بوده اند و به عکس، ما معمولا دفاعی عمل کردیم، البته بعد از دیدن لطمه های اساسی !
مثلا معاویه برای جنگ بر علیه امام علی (ع) با حیله و نیرنگ لشکر بزرگی را فراهم کرد، این کار او چنان دقیق و حسابشده بود که امروز هم این واقعه قابل بررسی است ، خلاصه ای از این داستان را که عبرت آموز است در این جا یاد آور می شویم:
🌀معاویه یکی از بزرگان شام که نامش شرحبیل كندى بود و در شهری دور از معاویه زندگی می کرد فراخواند، اما قبل از حرکت او به طرف دمشق، گروهى را كه مورد قبول شرحبیل بودند خواست و آنان را بر راه او مستقر کرد.
🎯شرحبیل که به طرف دمشق می آمد، در طول راه با هریک از عوامل سرسپرده معاویه که برخورد می کرد، آنها مى گفتند كه على، عثمان را كشته و موضوع را در دل او پرورش می دادند.
هنگامى كه شرحبیل به دمشق رسید معاویه به بزرگان شام دستور داد از او استقبال كنند و به او از قتل عثمان و لزوم خونخواهی بگویند.
🎯 شرحبیل کاملا آماده انفجار شد و خشمگین پیش معاویه آمد و گفت همه مى گویند علی عثمان را كشته، به خدا سوگند اگر با او بیعت كنى ترا از شام بیرون خواهیم كرد. معاویه گفت هرگز از دستور شما سرپیچى نمى كنم.
🌀معاویه گفت به شهرهاى شام برو و بگو كه ما در طلب خون عثمان هستیم و برای ما بیعت بگیر.
شرحبیل به شهرهاى شام رفت و به مردم گفت اى مردم: على، عثمان را كشته و بر سرزمین ها پیروز شده.
🌀 به این شکل با تبلیغات وسیع و بی امان، سپاهی فراهم شد برای جنگ با خلیفه مسلمین ، سپاهی که همگی آنها باور داشتند که امام علی (ع) قاتل عثمان بوده و باید قصاص شود!!
📚 منبع: اخبارالطوال/ترجمه،ص:198- (با حذف و اضافه)
تحلیل:
🔸این نمونه ای از ایجاد جو روانی بود که با طرح و نقشه قبلی اجرا و افکار مردم توسط معاویه، مهندسی شد.
🔸بخشی از مردم ما اکنون تحت تاثیر جو روانی دشمن قرار دارند و با استفاده از ماهواره و کانال های ضد انقلاب در فضای مجازی ، خود را در معرض این تبلیغات قرار داده اند.
🔸متخصصین جنگ روانی باید برای ناکارآمد کردن جو روانی دشمن برنامه ریزی کنند، تا از اتلاف سرمایه های ملی و معنوی کاسته شود.
🔸یاد آور می شویم که پیامبر (ص) شهر مکه را با ایجاد جو روانی و به رخ کشیدن عظمت لشکر اسلام، فتح کردند نه با قدرت بازو و شمشیر.
🔸اکنون مثلا در فضای مجازی ایجاد کانال های هماهنگ و پاسخگو و پشتیبانی آنها از یکدیگر و تقویت صدای یاران هم سنگر ، یک راه کار است که می تواند استوانه ای قوی و قابل اعتماد برای مردم در برابر خصم باشد.
🔸از طرف دیگر بیان نقاط ضعف دشمن می تواند به مردم روحیه بدهد و جو خوبی ایجاد کند ، در حالی که به عکس آن عمل می شود و مثلا در برنامه بیست و سی ، ضعف هایی بیان می شود که مردم در آن دخالتی ندارند و فقط بین مسؤلین است که خودشان باید حل کنند و در بوق کردن آن برای 80 میلیون نفر، خلاف مصلحت است و تداعی کننده هرج و مرج و بی قانونی است.
#غول_نقدینگی
🔴 نقدینگی به یک میلیون و ۵۸۲ هزار میلیارد تومان رسید.
🔹براساس آمار بانک مرکزی، حجم نقدینگی در پایان خرداد ماه امسال، به عدد ۱ میلیون و ۵۸۲ هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان رسیده است.
🔹نقدینگی در یک سال منتهی به خرداد ماه امسال ۲۰.۴ درصد و در سه ماهه اول امسال ۳.۴ درصد رشد داشته است.
فردا نخستین دور تحریم های امریکا علیه ایران اجرا می شود. این تحریم ها متمرکز بر دلار، طلا و فلزات گرانبهاست اما از آنجا که اثر روانی پدیده ‘افزایش قیمت’ به دلیل افزایش نجومی قیمت ارز و سکه در ماه های اخیر عملا تخلیه شده، بنابراین بعید است که با شوک جدیدی روبرو شویم. اکنون چند نکته مهم است:
۱- اروپا که مدعی حفظ برجام است، در عمل با تحریم های جدید چه خواهد کرد؟
۲- دولت چه پاسخ هسته ای به تحریم های جدید خواهد داد؟
۳- بدنه حامی دولت چقدر قادر به اجتناب از فروافتادن در دام ‘تقاضای مذاکره با ترامپ’ خواهد بود؟
۴- دولت تا چه حد موفق به ایجاد آرامش در اقتصاد روزمره بویژه حوزه کالاهای اساسی، کالاهای ضروری و دارو خواهد بود؟
🔺یک مقام وزارت خزانهداری آمریکا به شرط عدم افشای نام به خبرگزاری رویترز گفت اولین بسته تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران از ساعت ۱۲:۰۱ بامداد سهشنبه به وقت منطقه زمانی شرقی (برابر با ۰۸:۳۰ صبح سهشنبه ۱۶ مردادماه) اجرایی خواهد شد.
🔴 ظریف:
🔹چه کسی باور می کند ترامپ در مذاکره جدی است.
🔹آنچه اسراییل و همسایگان ناپخته ما بر نابودی آن کمر بستهاند موجودیت کشوری به نام ایران است و این خیالی خام بیش نیست.
🔸ما شرایط بحرانی را پشت سر گذاشتیم و الان شرایط بحرانی نداریم.
🔴 «تختروانچی» معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور:
🔹صریح میگویم،مذاکره با آمریکا فایدهای ندارد.
🔹شایعه مذاکره از طریق عمان دروغ است.
🔹رابطه و تعامل دولت با نیروهای مسلح بسیار خوب است.