فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📝 «مگه انقلاب کردیم شما شغالها به جایی برسید؟!»
🔸انتقادهای استاد رائفیپور به سوءاستفاده عدهای از انقلاب
@basir_72
#دانستنی_ها
💢 این وسایل در زمان خاموشی هم برق مصرف میکنند.
@basir_72
#تلنگر
📌 راهپیمایی 22 بهمن که نشانه تجدید بیعت مردم با انقلاب است و هر سال در فضای باز صورت میگرفت به خاطر سلامتی مردم امسال به صورت ماشینی برگزار میشود ولی جشنواره فیلم فجر همچنان مثل سالهای گذشته برگزار شد و برخلاف قوانین ستاد ملی مبارزه با کرونا که بایستی سالنهای سینما نصف جمعیت باشند آن طور که باید نبودند تصویر بالا را بگذارید کنار صحبتهای بازیگر خانمی که اخیراً در پیج شخصیش ایراد گرفته بود که چرا سلبریتیهای ایران میمیرند! واقعاً به این جماعت همیشه طلبکار چی باید گفت؟!
@basir_72
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📝 «مبنای دشمنی در انقلاب ما چیه؟»
👊 چرا ما با بعضی کشورها دشمن هستیم؟
👈 هر کافری الزاما دشمن ما نیست
👈ممکنه یه شیعه معمم نماز شب خون هم دشمن باشه
📥سخنرانی کامل این کلیپ 👇
🌐 https://t.me/Masafbox/3393
@basir_72
❣ #همسرانه
💑 خشــم خود را مدیریت و کنتـرل کنید!
🔸همسـرانی که بتواننـد در ناراحـتی هایی که برایشان پیش می آید، خشمگین نشوند و عصبانیت را از میان ببرند، بزرگترین خدمت را به زندگی زناشویی خود کرده اند.
🔸خشم در زندگی زناشویی جایی ندارد و اگر دو نفر همدیگر را دوست دارند که دیگر خشم نباید باشد و اگر مشکل پیش می آید که می تواند با صحبت و همفکری نرم و عاشقانه و یا در نهایت مشاوره و ریش سفیدی بزرگان آن را حل کرد؛ پس نیازی به خشم و داد زدن نیست.
@basir_72
#فرزند_دلبندم
بچه با پول گم کردن یاد میگیره که چطور پول گم نکنه. مثلا با بچه به پاساژ رفتین دوهزار بدین دستش بستنی بخره. هی بهش نگین "پولتو بده من گم نکنی" "پولتو بده من بزارم تو قلکت برات قایم کنم..."
کودک وقتی رسید به بستنی فروشی دست کرد تو جیبش و دید که پولش نیست، اینجا میفهمه گم کردن یعنی چی. میفهمه...
بهش نگین 'صد دفعه گفتم پولتو بذار جیبت گم نشه" اینا توهین وتحقیره. اگر توهین وتحقیرش کنین تو سن نوجوانی باهاتون لجبازی میکنه. بستنی را نخرید بذارین گریشو بکنه. دفعه بعد پول بهش بدین بگین بخر.
ما یک شرایط را بارها برای کودک تکرار میکنیم تا او انتخاب کردن را یاد بگیره . شما فقط راهنمایی کنید بذارین فرزندتان خودش انتخاب کنه.
{دکتر اسلامی}
@basir_72
✍چرا اگر کسی عمل ناصوابی انجام دهد بر نسلش تأثیر می گذارد و تا هفت نسل بعد از او باید تاوان گناه او را بپردازند؟ آیا این بی عدالتی نیست؟!
🌺 پاسخ:
در این خصوص باید به چند نکته توجه بفرمایید:
📌نکته اول:
تنها یک روایت در این خصوص یافت شد که از امام رضا(علیه السلام) نقل شده که چنین فرموده اند:
«أَوْحَى اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَى نَبِيٍّ مِنَ الْأَنْبِيَاءِ إِذَا أُطِعْتُ رَضِيتُ وَ إِذَا رَضِيتُ بَارَكْتُ وَ لَيْسَ لِبَرَكَتِي نِهَايَةٌ وَ إِذَا عُصِيتُ غَضِبْتُ وَ إِذَا غَضِبْتُ لَعَنْتُ وَ لَعْنَتِي تَبْلُغُ السَّابِعَ مِنَ الْوَرَى»؛ خداوند عزوجل به یکی از انبیا وحی فرمود که هرگاه اطاعت شوم راضی میشوم، و هرگاه راضی شوم برکت دهم، برکتی که حد و مرزی ندارد، و هرگاه معصیت شوم غضب میکنم، و هر گاه غضب کنم لعنت می کنم، و لعنت من تا هفت نسل را شامل خواهد شد.(1)
☘️روایت مذکور به خاطر وجود محمد صالح الجوانیه در سلسله سند آن که شخصی مجهول است، ضعیف به شمار میرود، بنابراین به صرف یک روایت با سند ضعیف نمیشود چنین مطلبی را با قاطعیت پذیرفت.
📌نکته دوم:
قرآن کریم در آیات متعددی می فرماید: «لا تَزِرُ وازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرى»؛ هيچ گنهكارى گناه ديگرى را متحمّل نمى شود(2) بنابراین حتی با چشم پوشی از سند روایت فوق نمیتوان پذیرفت که خداوند تا هفت نسل بعد از انسان گنهکار را بدون اینکه گناهی مرتکب شده باشند مجازات کند، چرا که با نص قرآن در تعارض است.
📌نکته سوم:
طبق نکته دوم حتی اگر این تأثیرگذاری در نسل انسان گنهکار را بپذیریم باید این را هم بپذیریم که این تأثیرگذاری از باب مجازات نیست، مثل این که مثلا کسی را که قتلی انجام داده است اعدام میکنند، خب اثرات این اعدام هم دامن او را می گیرد و هم دامن خانواده اش را، اما هرگز هدف قاضی مجازات خانواده اش نیست، تأثیرگذاری این اعدام بر خانواده قاتل از باب مجازات ایشان نیست، بلکه از باب تأثیرگذاری تکوینی است.
✍️آنچه این برداشت را تقویت می کند این است که در بخش ابتدایی روایت خداوند می فرماید برکات من شامل حال نسل انسان نیکوکار میشود، نه پاداش من؛ بنابراین در آثار معصیت هم سخن از عذاب نیست، بلکه منظور از باقی ماندن آثار گناه در نسل، سختی ها و عدم برکت است، نه مجازات!
🔸به عبارت دیگر گناه دو تأثیر دارد، یک تأثیر تکلیفی و یک تأثیر تکوینی؛ مثلا کسی که مشورب میخورد اثر تکوینی اش این است که مست می شود، و اثر تکلیفی اش این است که شلاق خورده و مجازات میشود؛ گناهان دیگر هم دو تأثیر دارند، یک اثر تکلیفی است که فقط دامن خود گنهکار را می گیرد، و یک تأثیر تکوینی است که دامن نسل پس از او را هم می گیرد.
پی نوشت:
1. کلینی، محمد، الكافي ، ج2، ص275.
2. انعام:164/6؛ اسراء:15/17؛ فاطر:18/35؛ زمر:7/39؛ نجم:38/53.
@basir_72
آخرین اجرا آخرین اجرای
عمو نواب و آقا ماشاالله 🔔🔔
امشب چهارشنبه
در
مراسم جشن پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی باهمکاری پایگاه بسیج برادران
امشب شب چهارشنبه
از ساعت ۱۹:۳۰ الی ۲۱
با اجرای بسیار زیبای عمو نواب و آقا ماشاالله از مشهد مقدس شبکه خراسان رضوی
با جوایز ارزنده و قرعه کشی در پارک داخل شهرک 🌹🌹
شورای فرهنگی شهرک شهید نوری
@basir_72
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضور عروس و دامادهای کرجی در جشن ۲۲ بهمن😄
@basir_72
شکر خدا آخرین اجرای عمو نواب و آقا ماشاالله امشب به خوبی دوشب پیش اجرا شد .
تشکر می کنیم ازمدیریت محترم شهرک
ساکنین محترم شهرک
و پایگاه بسیج برادران
و مسئول فرهنگی شهرکو تاسیسات محترم
انشاالله که مورد توجه شما ساکنین محترم قرار گرفته باشه.
واینم تصاویری از اجرای امشب👇👇