🌹امروز آخرین جمعه ماه مبارک شعبان است. در خصوص فضیلت این روز آمده است: شیخ صدوق در کتاب عیون اخبار الرضا(ع) به اسناد خود از عبدالسلام بن صالح هروی روایت کرده است که او گفت: آخرین جمعه ماه شعبان، خدمت امام رضا(ع) رسیدم.
♦️حضرت به من فرمود: ای اباصلت! روزهای ماه شعبان سپری شدند و اینک آخرین جمعه آن فرا رسیده... در این روزهای باقی مانده از ماه شعبان، کوتاهیهای گذشتهات را جبران کن و اعمالی که مفید به حال تو باشد انجام بده و زیاد دعا و استغفار کن و بسیار تلاوت قرآن نما و از گناهانی که کردهای، توبه کن تا وقتی که ماه رمضان فرا میرسد، خود را برای خدا خالص و پاک کرده باشی.
♦️امانتهایی که به تو سپرده شده، به صاحبانش برگردان. اگر از مومنی کینه به دل داری، گرد و غبار کینه را از دلت پاک کن. گناه را از دلت ریشه کن نما و از خداوند بترس و در نهان و آشکار بر او توکل کن. در بقیه روزهای باقی مانده این دعا را زیاد بخوان: «اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ قَدْ غَفَرْتَ لَنَا فِی مَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ؛ خدایا اگر در آن قسمت از ماه شعبان که گذشته، ما را نیامرزیدهای، در آن قسمت که از این ماه باقیمانده، بیامرزان». به درستی که خداوند متعال در این ماه بندههای بسیاری را از آتش جهنم نجات میدهد.
@basir_72
#به_مددالهی_کرونا_را_شکست_میدهیم
1_301900169.mp3
2.71M
🌹جمعه ی آخر ماه شعبان...آیتالله مجتبی تهرانی
@basir_72
#به_مددالهی_کرونا_را_شکست_میدهیم
🌹در روایت آمده است، زمانى که رسول خدا(ص) هلال ماه رمضان را رؤیت مىکرد، روى شریفش را به جانب قبله میگرداند و میفرمود: اللَّهُمَّ أَهِلَّهُ عَلَیْنَا بِالْأَمْنِ وَ الْإِیمَانِ وَ السَّلامَةِ وَ الْإِسْلامِ وَ الْعَافِیَةِ الْمُجَلَّلَةِ وَ دِفَاعِ الْأَسْقَامِ(وَ الرِّزْقِ الْوَاسِعِ) وَ الْعَوْنِ عَلَى الصَّلاةِ وَ الصِّیَامِ وَ الْقِیَامِ وَ تِلاوَةِ الْقُرْآنِ اللَّهُمَّ سَلِّمْنَا لِشَهْرِ رَمَضَانَ وَ تَسَلَّمْهُ مِنَّا وَ سَلِّمْنَا فِیهِ حَتَّى یَنْقَضِیَ عَنَّا شَهْرُ رَمَضَانَ وَ قَدْ عَفَوْتَ عَنَّا وَ غَفَرْتَ لَنَا وَ رَحِمْتَنَا
♦️از حضرت صادق(ع) روایت شده که فرمودند: چون رؤیت هلال کردی، بگو: اللَّهُمَّ قَدْ حَضَرَ شَهْرُ رَمَضَانَ وَ قَدِ افْتَرَضْتَ عَلَیْنَا صِیَامَهُ وَ أَنْزَلْتَ فِیهِ الْقُرْآنَ هُدًى لِلنَّاسِ وَ بَیِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَ الْفُرْقَانِ اللَّهُمَّ أَعِنَّا عَلَى صِیَامِهِ وَ تَقَبَّلْهُ مِنَّا وَ سَلِّمْنَا فِیهِ وَ سَلِّمْنَا مِنْهُ وَ سَلِّمْهُ لَنَا فِی یُسْرٍ مِنْکَ وَ عَافِیَةٍ إِنَّکَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ.
♦️غسل شب اول ماه: روایت شده که هر کسی در شب اول ماه رمضان غسل کند تا ماه رمضان آینده خارش بدن به او نرسد، همچنین 30 کف آب بر سر بریزد تا ماه رمضان آینده با طهارت معنوى باشد.
♦️ زیارت قبر امام حسین(ع): هر که امام حسین(ع) را زیارت کند، گناهانش ریخته شود و ثواب حجاج و معتمران آن سال را دریابد
♦️دو رکعت نماز در شب اول: در هر رکعت سوره «حمد» و سوره «انعام» بخواند و از خدا بخواهد تا او را کفایت کند و از دردها و آنچه میترسد نگهداری کند.
@basir_72
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴از سیلی صحرای طبس تا سیلی عینالاسد، پیامی برای جهانیان
🗓۵ اردیبهشت؛ سالروز شکست مفتضحانه آمریکا (پنجه عقاب) در صحرای طبس
@basir_72
#به_مددالهی_کرونا_را_شکست_میدهیم
🔴 کرونا و دستورالعمل جدید در آمریکا
♦️ به دنبال مواجهه آمریکا با بحران کمبود تجهیزات پزشکی در پی شیوع کرونا، ایالت نیویورک با صدور دستورالعملی جدید به کارکنان بخش اورژانس اعلام کرد از این پس نیازی نیست خود را برای احیای بیماران ایست قلبی به زحمت بیندازند.
@basir_72
#به_مددالهی_کرونا_را_شکست_میدهی
❇️ بیان احکام شرعی ❇️
1⃣ - ابتدای و انتهای نیت روزه بطور عادی چه زمانی است❓
🔻 پاسخ🔻
🔶 (همه مراجع) نیت برای روزه ماه رمضان و نذر معین ، از اول شب تا اذان صبح و برای. روزه غیرمعین (مانند روزه قضا و نذر مطلق) از اول شب تا ظهر روز بعد است. نیت روزه مستحبی ، از اول شب شروع شده و تمام روز- تا موقعی که به اندازه نیت کردن به مغرب وقت داشته باشد.
➖➖➖➖➖➖➖➖
2⃣ - در ماه رمضان باید برای هر روز نیت کرد ، یا اینکه یک نیت در اول ماه کافی است❓
🔻 پاسخ 🔻
🔷 (همه مراجع) اگر شب اول ماه رمضان نیت کند که یک ماه را روزه بگیرد ، کافی است ؛ ولی بهتر است🔺احتیاط مستحب🔺 در هر شب ماه رمضان ، برای روزه فردای آن نیز ، نیت کند
🌷توضیح المسائل مراجع
@basir_72