🏅قهرمانان دفاع مقدس
💠حوزههای علمیه در خط مقدم جهاد و شهادت
🔸چکیده خروجی حوزههای علمیه ذیل تربیت ولایت در دوران دفاع مقدس:
♦️ ۳ هزار و ۸۹۰ شهید
♦️ ۳ هزار جانباز
♦️ ۳۰۰ آزاده
♦️ ۹۳ شهید روحانی مفقود الاثر
♦️ ۱۵۶ شهید روحانی ترور
♦️ ۳۰ شهید مجتهد مسلّم
♦️ ۷۰ شهید روحانی غواص
♦️ ۵۶۷ شهید تنها در عملیات کربلای ۵
🔹جامع روحانیت از حیث جمعیت، ۶ برابر و طبق سایر آمارها ۱۰ برابر دیگر اقشار جامعه، رزمنده، شهید، جانباز و آزاده تقدیم نظام اسلامی، ولایت فقیه و وطن کرده است
#هفته_دفاع_مقدس
#تا_پای_جان_برای_ایران
🎋@basir_basijtolab_dorche
4.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فیلم و حتما ببینید 👌
❌ مادرای عزیز
گاهی فقط
یک رفتار درست از شما،
میتونه آیندهی فرزندتون رو
زیر و رو کنه ✨
🎋@basir_basijtolab_dorche
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جالب بود گفتم تو هم ببینی👆
تفاوت رویای کانادا با ایران واقعی
گازکشی از زمین تا کره ماه😳
این رسانه است که اجازه نمیده واقعیت ها دیده بشن
🎋@basir_basijtolab_dorche
1.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما تسلیم نشدیم و نخواهیم شد!
@basir_basijtolab_dorche
🇮🇷✍️ #یادداشت_کوتاه
دشمن گفت «غنیسازی نباشد»، ما گفتیم «غنیسازی یعنی زندگی و استقلال»!
آمریکا بدعهدی کرد، تحریم افزود، اما ایمان و ارادهی ما را نتوانست بشکند.
این ملت هرگز تسلیم فشار و فریب نمیشود.
مذاکرهای که تحمیل باشد، مذاکره نیست!
راه ما راه عزت است، نه تسلیم.
همانگونه که سیدحسن نصرالله و حزبالله با ایمان و ایستادگی، امید دشمن را به یأس بدل کردند، ملت ایران نیز با وحدت و مقاومت، هر توطئهای را خنثی خواهد کرد.
عامل پیروزی ما اتحاد است؛ نه فقط در روز جنگ، که در همه میدانهای حیات ملی.
ایران به پشتوانهی مردم و دانشمندانش پیش خواهد رفت و هیچ قدرتی نمیتواند این حرکت را متوقف کند.
ما فرزندان عاشوراییم؛
عزت ما در سایهی خون شهیدان است؛
و فریادمان این است:
«نه سازش، نه تسلیم؛ پیشرفت، مقاومت، پیروزی!» ✊🔥
✍A_Sadeghi62
#هفته_دفاع_مقدس
#تا_پای_جان_برای_ایران
#فناروی_صلح_آمیز_هسته_ای
@basir_basijtolab_dorche
مواد گوشتی را چگونه نگهداری کنیم؟
🔹مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی: باکتریها در غذاهای خارج یخچالی بهسرعت رشد میکنند و از طریق مزه و بو هم قابلتشخیص نیستند.
🔹انجماد گوشت در دمای منفی ۱۸ درجه باعث غیرفعالشدن میکروبها (باکتری، مخمر و کپک) میشود.
🔹 البته غذاهایی که بیش از ۲ ساعت خارج از یخچال و یا یک ساعت در دمای بالاتر از ۳۲ درجه نگهداری شدند، هرگز نباید دوباره منجمد شوند.
🔹گوشتهای نپخته را میتوان نهایتا ۱۲ ماه منجمد نگه داشت و کنسرو گوشت و ماهی تا زمان بسیار طولانی (۲ تا ۵ سال) قابلنگهداری است.
🔹از نگهداری گوشت چرخکرده بهصورت منجمد بیش از ۳ ماه خودداری شود و گوشتهای فرآوری شده مثل گوشت قرمز دودی، ژامبون و بیکن نیز تنها برای یک یا ۲ ماه فریز شوند.
🔹قطعات مرغ را تا ۹ ماه میتوان منجمد نگه داشت، اما مرغ چرخشده و دل و جگر مرغ را بیش از ۴ ماه نباید در فریزر نگهداری کرد.
🔹اکثر گوشتهای نپخته را ۳ تا ۵ روز میتوان در یخچال نگهداری کرد، اما گوشت چرخکرده، کله پاچه، جگر و کلیه فقط یک تا ۲ روز در یخچال قابل نگهداری است.
🎋@basir_basijtolab_dorche