6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ گزارش شبکه برزیلی از تشییع شهید قاسم سليمانی:
"جانشین شهيد سليمانی: از شر آمریکا در منطقه خلاص خواهیم
@basirat283
.
♻️ مشورت دادن در انتخابات، حق انحصاری احزاب نیست
با افتخار یکی از شاگرد آیتالله مصباح هستم و الحمدلله نه در لیست حزب #پایداری ام و نه در لیست احزابی که دور آقای #حدادعادل حلقه زدهاند. دلیل فقط یک چیز بود: چون هر دو حزب، توقع دارند وقتی در مجلسم، نماینده حرف گوش کن و مطیع آنها باشم و این کار، تکلیفم نیست، سیره سیاست ورزی علامه مصباح یزدی هم نبوده و نیست.
با اینکه در لیست #پایداری نیستم و با برخی افراد این حزب، اختلاف نظر و به تصمیمات و روش انتخاباتیشان انتقاد دارم اما از منطق حاکم بر بیانیه آقای حدادعادل متأسفم، خصوصا وقتی میبینم #مشورت به مردم را حق انحصاری حلقه احزاب دور خود میداند و به صراحت از منطق #سهمیهبندی لیست ائتلاف سخن میگوید.
چرا این احزاب فکر میکنند مردم معطل آنهایند، در حالی که همه نظرسنجیها حکایت از رأی آوری یک لیست خاص نمیکند بلکه این بار مردم بر اساس عملکردها گزینش میکنند. احزاب به جای حق دانستن خودشان، پاسخ دهند منطق لیستی که به مردم ارائه خواهند داد چیست؟ چرا فلان فرد در لیستشان هست و آن دیگری نیست؟
🔺نقل از کانال حمید رسایی🔻
@basirat283
#پایگاه_بسیج_ایتا
مستند پرسه درمه شامل مستندات و اعترافات روحالله زم
دوشنبه بیست ویک بهمن بعد از خبر شبکه یک
@basirat283
#پایگاه_بسیج_ایتا
♨️تاکتیک های عملیات روانی اصلاحطلبان برای انتخابات 98
۱. پررنگ گردن احمدی نژاد: اصلاح طلبان بیان می کنند که نیروهای انقلاب ایده های احمدی نژاد را پی می گیرند، هر چند که با توجه به ضعف عملکردی دولت و اصلاح طلبان در مجلس و شورای شهر این حربه دیگر از کار افتاده است. مردم در دولتی که اصلاح طلبان به طور تمام قد از آن حمایت کردند به خوبی مشاهده کردند که چطور قیمت دلار ، سکه و طلا و سایر اجناس مانند مسکن و خودرو سر فلک کشید و به طور سرسام آوری گران شد.
۲. تفرقه افکنی میان گروه های سیاسی نیروهای انقلاب: اصلاح طلبان سعی می کنند که احزاب و گروه های سیاسی اصولگرا را در برابر هم توصیف کنند. این درحالی است که نیروهای انقلاب حتی اگر به لیست واحد هم نرسند، اشتراکات لیستشان بسیار خواهد بود و قطعا از همدیگر در برابر جناح روبرو حمایت خواهند کرد.
۳.حمله به نیروهای شاخص انقلابی از جمله قالیباف: قالیباف با توجه به سابقه 12 ساله مدیریت شهری تهران کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشته است. به باور بسیاری از کارشناسان وضعیت وی در شهر تهران برای کاندیداتوری بسیار مطلوب است. بعد از 12 سال شهرداری تهران وی حتی مورد تشویق اصلاح طلبان قرار گرفت و برخی از اصلاح طلبان شاخص تخریب وی توسط جریان خودی را تقبیح کردند.
۴. دوگانه سازی میان نیروهای شاخص انقلابی: جریان غربگرا سعی میکند آن دسته از شخصیت های انقلابی را که میان مردم(به ویژه جوانان و فعالان رسانهای) محبوبیت بیشتری دارند، در مقابل هم قرار دهد تا طرفداران آن دو نفر به تخریب یکدیگر بپردازند و از رقیب مشترک غافل شوند. دوگانه قالیباف-جلیلی از همین مورد است.
۵. حمله به شورای نگهبان: این موضوع با توجه به اینکه اصلاحطلبان عملکرد ضعیفی از خود در مجلس و شورای شهر به جای گذاشتند و از لحاظ کارآمدی حرفی برای گفتن ندارند، این روزها با شدت بیشتری پیگیری می شود.
@basirat283
#پایگاه_بسیج_ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #وظایف_رهبری از زبان خودشان
یکبار برای همیشه با وظیفه رهبری آشنا شویم تا سایر مسئولان نتوانند با زرنگی از مسئولیت خود شانه خالی کنند تا انتقاد ها از عملکرد خود را بسمت رهبری هدایت کنند
#بصیرت
@basirat283
#پایگاه_بسیج_ایتا
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 آقای تاجزاده شما و دوستان هستید که نمی گذارید مردم شغل و مسکن داشته باشند!
👈 بخشی از مناظره دکتر زاکانی با تاجزاده
#انتخابات
@basirat283
#پایگاه_بسیج_ایتا
🔺 آمدنیوز، عامل اصلی رد صلاحیت برخی از نمایندگان
⭕️ بنا بر اعترافات روح الله زم برخی از نمایندگان مجلس دهم به طور مستمر با وی ارتباط داشته و اطلاعات فراوانی از سوی این افراد در اختیار او قرار میگرفته است.
🚫 متأسفانه مستندات به دست آمده از ابزارهای دیجیتال روح الله زم نیز مؤید این ارتباط گسترده است. برخی از نمایندگان به طور مستمر با وی ارتباط داشته و اطلاعات برخی از جلسات و حتی اخبار محرمانه را در اختیار وی گذاشتهاند.
♦️ نکته جالب آنکه نام برخی از نمایندگان رد صلاحیت شده که در روزهای اخیر سر و صدای به پا کردهاند در جمع این افراد دیده میشود.
♦️ به نظر میرسد اعلام اسامی این نمایندگان پرمدعا و پر سر و صدا از سوی نهادهای امنیتی در روشن شدن وجوه مختلف اقدامات ضد ملی این افراد موثر خواهد بود.
🔻 در روزهای اخیر، ۹۰ نفر از نمایندگان مجلس دهم از سوی هیئت نظارت و اجرایی انتخابات رد صلاحیت شده بودند.
#انتخابات_مجلس
___
@basirat283
#پایگاه_بسیج_ایتا
❗️بیایید رای ندهیم❗️
💢این روزها هر چه به اسفند ماه نزدیکتر میشویم صحبت از انتخابات، لیست ها و افراد داخلشان، تخریب اعضای یک جناح توسط جناح دیگر، تخریب ساختارهای حکومت و امثالهم شدت میگیرد. اما موضوع دیگری که قبل از همه این موارد باید در نظر گرفت این است؛ آیا اصلا رای بدهیم؟
🔷کمی قبلتر برخی از افراد از جناح و طیف فکری خاصی شرکت در انتخابات را مشروط به شرایطی کردند؛ برخی از همان طیف هم میگفتند تنها راه، شرکت در انتخابات است.
❓حال سوال واقعی که میتوان مطرح کرد شرکت یا عدم شرکت در انتخابات است.
🔶کاری با صحبتهای افراد مختلف ندارم، خودمان هم دست بازیهای روانی فلان کس و بهمان کس ندهیم، انصافا خودمان بیاییم و با یه دو دو تا چهارتا عقلی کارمان را جلو ببریم. بیاییم این سوال را با خودمان مطرح کنیم که با این همه مشکل موجود بعد از رسیدن 41 امین سال انقلاب، رای دادن چه فایدهای دارد؟ این همه سال این همه آدم به مناسبتهای مختلف رفتن و رای دادن، آخرش چه شد؟ هنوز فساد داریم، هنوز در خیلی زمینهها عقبیم، هنوز اقتصادمان لنگ که چه عرض کنم، ناقص حرکت میکند، یه عده هم که این وسط گیر میدهند به حجاب و ورزشگاه و غیر و ذالک.
❗️اصلا بیاییم و رای ندهیم، به قولی این همه سال رای دادیم و هیچی نشد، حالا رای ندهیم و ببینیم چه میشود.
❇️صبح سوم اسفند ماه رسید و تیتر خبرهای رسانه های داخلی و خارجی یک عبارت است: "مردم ایران، انتخابات مجلس شورای اسلامی را تحریم کردند" یک عده خوشحالاند و یک عده ناراحت. اما همه ناراحتها فدای سر تصمیم ملت، خارجی ها هم برای خودشان خوش هستند. ما خودمان تصمیم گرفتیم و خودمان هم ادامش میدهیم. یک عده هم خارج از کشور حس کردند مقبولیت نظام فعلی کم شده و قصد حمله نظامی کردند و به نیروهایشان در داخل هم دستور دادن قاطی مردم اعتراضاتی رو به راه بیندازن و نیروهای امنیتی رو درگیر کنند.
🔹اما ایرادی ندارد، اگر قرار بود به این واسطه جنگی هم پیش بیاید، خودمان داوطلبانه سینه سپر میکنیم و میرویم برای جنگ. اتفاقا اخبار مربوط به مواردی از قبیل اینکه در درگیری و اعتراضات شهرهای ایران مغازه و سرمایههایمان را به آتش کشیدند به گوشمان نمیرسد و اگر عضوی از خانوادمان هم آسیب ببیند تا از جنگ برگردیم ان شاالله خوب میشود. تازه باب شهادت هم باز شده است.
✳️بعد جمع کردن درگیریهایی که مشابه آن را در آبان امسال و دی دو سال پیش یا 88 دیدیم میرویم سمت اینکه بعد مجلس، چطور قانون گذاری و نظارت بر آن را برای کشور عزیزمان رقم بزنیم. تازه دیگر شورا نگهبانی هم نداریم.
🔘ما دو راه داریم؛
1️⃣اختیارات همه نمایندگان را بدهیم به یک نفر و خیال خودمان را هم از انتخابات دیگر راحت میکنیم. اما دیگر ما نقشی نداریم؛ آن فرد خودش تصمیم میگیرد و ما هم باید انجام بدهیم.
❗️نظرات خودمان را چه کنیم؟ این مدل دیکتاتوری رو میگذاریم کنار و میرویم سراغ راه دوم، چه کاریه حتما این راه را انتخاب کنیم.
2️⃣کشور را ناحیه بندی میکنیم و از هر ناحیه به تناسب جمعیت عده ای را انتخاب میکنیم تا آن ها دور هم بنشینند و به نمایندگی از ما تصمیم بگیرند. تازه در این مدل تجربه هم داریم و میتوانیم ایراداتش را بر طرف کنیم.
🔺خب حالا باید نظم و روند انتخابات این افرادی که میخواهند وارد مجلس جدید بشوند رو به گونهای بچینیم تا مشکلاتی که پیش از این داشتیم مثل رد صلاحیتها که حتی صدای برخی اصولگرا ها را هم درآورده بود، نظارت استصوابی و امثالهم را نداشته باشیم. اصلا برای حل همچین مواردی با سیستم قبلی مخالفت کردیم.
#انتخابات
#مجلس
#تا_دوم_اسفند
🔅سلسله یادداشتهای پیرامون انتخابات مجلس/قسمت اول
✍️محمد هوشنگ
❗️شورای نگهبان، پَر❗️
قسمت اول
💢 حالا که شورای نگهبانی در کار نیست؛ برای کمک گرفتن و نظم دهی ذهن و ایده برداری میتوانیم به قانون مربوط به انتخابات سایر کشورها که پیشرفت های خوبی هم داشتند نگاه بندازیم تا در کنار نگاه به قانون اساسی قبلی خودمان بتوانیم ایراداتی که بوده را برطرف کنیم. مخصوصا که با شرایط فعلی دلسوزان کشور برای اصلاح قوانین هجوم میاورند که به مجلس جدید راه پیدا کنند؛ اما طبیعتا نمیشود همه بیایند و به لحاظ جمعیتی محدودیت خواهیم داشت.
🔸از طرفی ممکن هست عواملی در صدد این بر بیان که از انتخابات سو استفاده کنند، مخصوصا عواملی که از این تغییراتی که مردم خواستن ناراحت هستند و میخواهند سعی کنند دوباره شرایط را به قبل برگردانند تا منافع خودشان تامین شود.
1️⃣در فرانسه برای اینکه یک شخص بتواند نامزد انتخابات بشود باید 500 نفر که شامل نمایندگان مجلس و شوراها و... هستند از حداقل 30 استان طومار صلاحیت او را امضا کنند. از هر استان هم بیش از 50 امضا نمیشود جمع کرد.
2️⃣در آلمان؛ صحت و درستی فرایند انتخابات و سلب مصونیت و عزل نمایندگان از سمتشان را مجلس نمایندگان انجام میدهد. اگر هم اعتراضی باشد به این احکام، دادگاه قانون اساسی فدرال به آن رسیدگی میکند و نتیجه نهایی را اعلام میکند.
🔺نیمی از اعضا توسط مجلس فدرال (بوندستاگ) و نیمی دیگر توسط مجلس شورای ایالات (بوندسرات) انتخاب و همگی با فرمان رئیسجمهور فدرال منصوب میشوند.
3️⃣در انگلستان، نخست وزیر، وزیر کشور را تعیین میکند و وزارت کشور، طبق قانون، مسئولیت نظارت عالی بر بررسی و تأیید و رد صلاحیتهای نامزدهای نمایندگی مجلس را بر عهده دارد. همچنین چند نفر از اعضای دیوان عالی که به حکم قرعه انتخاب میشوند، اعتبارنامههای مجلس عوام را مورد رسیدگی قرار داده، گزارشی دائر بر تصویب یا عدم تصویب آنها به مجلس تقدیم میکنند و مجلس نیز گزارش هیأت قضایی را بدون بحث تأیید مینماید.
🔻اعضا هیئت قضائی به پیشتهاد ملکه و تائید پارلمان انتخاب میشوند اما معمولا افرادی که از سوی ملکه انتخاب میشوند رد نمیشوند.
4️⃣در ترکیه، قوه قضائیه وظیفه هدایت و سرپرستی انتخابات و همه پرسیها را بر عهده دارد. شورای عالی انتخابات تمامی اقدامهای اجرایی را به منظور تضمین برگزاری مناسب و منظم انتخابات از آغاز تا پایان به انجام رسانده، تحقیق و تصمیم دربارهی شکایتهای رسیده در مورد تخلفهای قبل و بعد از رأی گیری و تعیین انتخاب مجدد اعضای مجلس اعلای ملی ترکیه را اتخاذ مینماید. هیچ اعتراضی از سوی هیچ مقامی به تصمیم شورای عالی انتخابات وارد نیست.
🔺 7 نفر از اعضای آن توسط مجلس عمومی دادگاه عالی استیناف انتخاب شده و 5 نفر دیگر توسط مجلس عمومی شورای ایالتی که با رأی مخفی و با داشتن اکثریت مطلق از بین اعضای خود انتخاب میگردند.
❇️بقیه کشور ها هم به نحوی این روند را دارند. پس باید یک جمعی را جمع کنیم که تخصص لازم را داشته باشند تا هم متخصصترین افراد مشخص بشوند و یا افرادی که توانایی ندارند راه پیدا نکنند و هم عواملی که از وضعیت فعلی راضی نیستند نتوانند شرایط را به حالت پر از ایراد و نقصی که در این 41 سال بوده برگردانند.
⁉️حالا آن افراد مد نظر باید چه تخصص هایی داشته باشند؟
#انتخابات
#تا_دوم_اسفند
#شورای_نگهبان
🔅سلسله یادداشتهای پیرامون انتخابات مجلس/قسمت دوم
✍️محمد هوشنگ
❗️شورای نگهبان، پَر❗️
قسمت دوم
💢جمعی رو که میخواهیم جمع کنیم باید این توانایی را داشته باشند تا بتوانند افراد ناکارآمد و کارآمد را از هم تمییز بدهند. هر چه باشد بین همه افرادی که احساس تکلیف میکنند لزوما همه توانایی لازم را برای اداره امور و تصمیم سازی و تصمیم گیری در سطوح بالای کشور را ندارند ولی شاید فکر میکنند دارند. این افراد جدای از آن افرادی هستند که فقط میخواهند به سطوح قدرت متصل باشند تا بتوانند سو استفادههای خودشان را ببرند.
🔹طبیعتا هیچکدام از ما نمیخواهیم حوادث و روزهای تلخی که پیش از این بود و به نیت رهایی از آن هزینههای فراوان دادیم مجدد تکرار شود.
🔺کدام انسان عاقلی دوست دارد افرادی برای کشور، خانواده و خودش تصمیم بگیرند که به جای توجه به نیازهای اساسی مثل معیشت، کار، ازدواج، مشکلات آموزشی، مشکلات درمانی و... به فکر چند لایحه باشند که خوش خوشانِ افرادی بیگانه از این ملت و مردم باشد؛ و این جدای ضررهای آن لوایح است.
🔸کدام از ما حاضر هستیم افرادی را به #مجلس بفرستیم که فساد مالی دارند و معلوم نیست هزینههای انتخاباتیشان را چه کسان معلومالحالی تأمین میکنند. از کجا معلوم که افراد ارتباطات پنهانی نداشته باشند تا با گرفتن کرسیهای مجلس در سیر پیشرفت کشور نفوذ کنند و بخواهند خون مردم را بمکند و جیبهای خودشان را پر کنند و افکار فاسدشان را به کشور تزریق کنند و بدون اطلاع مردم کار خودشان را کنند.
❗️کار واقعا برای ما سخت میشود؛ افرادی که سوابق ناصوابی در کارنامهشان دارند اعم از فساد، رانت، حرکت به سمت خلاف آرمانهای مردم؛ اینها را چطور تشخیص بدهیم.
🔺مخصوصا نسل ما که خیلی موارد را در گذشته ندیدیم و این مدت مدام با سانسور، هر چه خودشان خواستند را به خورد ما دادند.
✅مَخلص کلام اینکه ما باید گروهی از افراد را در پیش چشم خودمان داشته باشیم که دارا بودن حداقلهای لازم برایشان اثبات شود؛
اینکه به فکر مردم و کشور هستند یا نه، توانایی مدیریت و تصمیم گیری بدون ارتباط با دستان پشت پرده خارج از کشور را دارند یا نه، فساد نکردند و البته تضمیمنی هم باشد که فساد نکنند، و مثل آن افرادی نباشند که فقط حلقه نزدیک به خودشان برایشان مهم هست و رانت بازی دارند، مشخص شود.
🔆افرادی باید از بین کسانی که به انتخابات هجوم میاورند بهترینها را گزینش کنند که حداقل شرایط را دارند و بالتبع خود باید دارای تخصص های لازم باشند و یا در کنار گروههای دیگر مثلا نهادهای امنیتی بتوانند موارد لازم را بررسی کنند.
✳️مثلا اینکه به اصول حقوقی مسلط باشند از بدیهیات است. یا اینکه با توجه به مسلمان و اکثریت شیعه بودن کشور اعتقادات لازم را داشته باشد. البته این به معنای نبود سایر مذاهب و ادیان الهی چون مسیحیت و... نیست. آن ها هم به تناسب جمعیت و محدوده تعدادی نماینده باید داشته باشند.
⁉️البته به نظر باید وظایف دیگری را هم انجام بدهند...
#انتخابات
#تا_دوم_اسفند
🔅سلسله یادداشتهای پیرامون انتخابات/قسمت سوم
✍ محمد هوشنگ