🚨بصورت زنده
🔰سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب روز نیمه شعبان برگزار خواهد شد
🔻حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی روز پنجشنبه، ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ مصادف با نیمهی شعبان، سالروز ولادت باسعادت قائم آل محمد (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با ملت شریف ایران مستقیم سخن خواهند گفت.
🔸️سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب ساعت ۱۱ صبح از شبکههای رسانهی ملی و همچنین از پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR و حسابهای اینستاگرام و توئیتر این پایگاه به زبانهای مختلف و بصورت زنده پخش خواهد شد.
@beinesh
✅ حرف روز (چهارشنبه 20 فروردین)
🔴 فلسفه صندوق توسعه
چند روز پیش رئیسجمهور طی نامهای به محضر رهبر معظم انقلاب درخواست مجوز برداشت از صندوق توسعه ملی را خدمت ایشان ارسال کرد. امام خامنهای پس از بیان رهنمودهایی از جمله مسیر استفاده از آن برای افزایش توان تولید داخل در حوزه مقابله با بیماری، موافقت نهایی خود را با برداشت یک میلیارد یورو اعلام کردند.
نکات تحلیلی:
1ـ بعد از تجربه نهچندان موفق حساب ذخیره ارزی، راهاندازی صندوق توسعه ملی با تصویب قانون پنجم توسعه در دستور کار قرار گرفت تا محلی امن و با چارچوبی مطمئنتر از گذشته برای ذخیره بخشی از ارز ناشی از نفت باشد.
2ـ درآمدهای صندوق توسعه ملی از منابع زیر تأمین میشود: حداقل معادل 30 درصد از منابع حاصل از صادرات نفت (نفت خام، میعانات گازی، گاز و فرآوردههای نفتی) در سالهای برنامه و تعیین مبلغ آن در قوانین بودجه سنواتی، حداقل 20 درصد ارزش صادرات تهاتری اقلام فوقالذكر و 50 درصد مانده نقدی حساب ذخیره ارزی در پایان سال 1389 و سالهای بعد نیز به حساب صندوق توسعه ملی واریز میشود.
3- منابع صندوق توسعه برای موارد زیر هزینه میشود: اعطای تسهیلات به بخشهای خصوصی، تعاونی و بنگاههای اقتصادی متعلق به مؤسسات عمومی غیردولتی برای تولید و توسعه سرمایهگذاریهای دارای توجیه فنی، مالی و اقتصادی، همچنین اعطای تسهیلات صادرات خدمات فنی و مهندسی به شرکتهای خصوصی و تعاونی ایرانی كه در مناقصههای خارجی از طریق منابع خود یا تسهیلات اتحادیهای (سندیكایی) برنده میشوند.
4ـ هدف از راهاندازی صندوق توسعه ملی این است که کشور بهتدریج از اقتصاد وابسته به نفت خارج شود و پولهای اندوخته از این صندوق در مصارف صنعتی، تعاونی و مقابله با بحرانها به کار گرفته شود.
نکته راهبردی
در شرایط فعلی که درآمدهای نفتی کشور کاهش یافته است، دولت باید به فلسفه تشکیل این صندوق متعهد باشد و از اندوختههای این صندوق کمتر به عنوان محلی برای تأمین نیازهای مالی جاری، کمبازده و غیرمولد که بخش قابل توجهی از آن به هزینههای دولت بازمیگردد، استفاده کند. دولت نباید این صندوق را به وضعیت صندوق ذخیره ارزی دچار کند؛ زیرا این صندوق پساندازی برای نسلهای آینده است، نه قلک مصارف یومیه دولت.
@beinesh
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پایان قرنطینه ووهان؛ آغاز بکار فرودگاه بینالمللی و قطار بین شهری در ووهان و حذف ممنوعیت خروج خودروها از شهر بعد از 70روز
@beinesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا کسی شهید نبود
شهید نمی شود...
@beinesh
🔻چرا ضدانقلاب دنبال قرنطینه است!؟
محسن مهدیان نوشت:
دقت کردید؟ منوتو و بی بی سی و ایران اینترنشنال هر روز فیلم هایی از شلوغی های شهر منتشر می کنند و گزارش می دهند که چرا در ایران قرنطینه اجرا نمی شود؟ منوتو چندین برنامه منتشر کرده است که چرا ایران مثل چین و هند و دیگر کشورها قوانین سخت برای عبور و مرور نمی گذارد.
واقعا چرا؟ چطور ممکن است رسانه های انگلیسی اجرای این نسخه را حتا در کشور خودشان توصیه نکنند اما سنگش را اینجا به سینه بزنند؟
اگر فکر می کنید نگران سلامتی من و شما هستند که هیچ؛ متن به کارتان نمی آید ولی بعدا در خلوت تان تنها به یک نمونه اخیر فکر کنید که چرا انقدر بی شرمانه با بالازدن یک گوشه از تحریم های ایران و بازگشت پول ملت مخالفت کردند.
بگذریم.
یک بار مرور کنیم ببینیم ضدانقلاب چه مسیری را آمد و چرا به قرنطینه رسید؟
یکم. ابتدا گفتند ایران اهمال کارست. خبرداشته از کرونا و بی اعتنایی کرده است. ماهان گیت برای اینجاست. اما بعدا مشخص شد ماهان تنها یک پرواز مسافربری داشته و انهم به درخواست ظریف برای بازگشت دانشجویان ایرانی بوده ست و باقی پروازها برای انتقال تجهیزات ضدکرونایی انجام شده است.
عبور کردند.
دوم. گفتند پنهان کارست. عکس هوایی واشنگتن پست از قبرهای جعلی و دسته جمعی برای این مرحله است. ثمر نداشت. ایران بافاصله جلوتر از دیگر کشورها در اطلاع رسانی بود.
سوم گفتند بی تدبیراند و ناتوان. پمپئو و ترامپ هم کمک آمدند. اما تولید کیت تشخیص ارزان قیمت و خودکفایی در ماسک و 13 هزار تخت خالی و رسیدگی به سالمند و کنترل بیماری اجازه نداد این اتهام جا بگیرد.
چهارم. در نهایت آمدند سراغ مردم. تلاش کردند با کلیدواژه "لیس زدن" مردم را مقابل اعتقادشان و با "چالش رقص" مردم را مقابل مردم قرار دهند؛ سخت شان بود پرستار و پزشک نماد ایثار و فداکاری شوند و مورد تکریم باشند.
ناکامی محض ماند و رد شدند.
حالا آمدند سراغ قرنطینه. اما چرا؟
خاطرتان هست اشک های پرستار قلابی را؟ همان که بعدا مشخص شد اجیر معصومه قمی کلایی ساقدوش ربع پهلوی بوده است.
در آن پروژه چه کردند؟ نیاز به پرستار مجنون داشتند تا پروژه اهمال کاری در جمهوری اسلامی را جلو ببرند. چون چنین پرستاری پیدا نکردند، "ساختند".
بله؛ تنها راه باقی مانده "رویدادسازی" است.
قرنطیه و محدودیت های سخت در ایران فوق العاده برای ضدانقلاب از جهت "رویدادسازی" جذاب است.
اولا تقابل مردم با مردم به جهت نگرانی و عصبیت. دوم تقابل مردم با حاکمیت از جهت نافرمانی ها. سوم تعطیلی کسب وکار و موج فقر . چهارم بحران اقتصادی و زمین گیر شدن دولت.
دوگانه سلامت-اقتصاد نیز امتداد همین است. مراقب باشیم
@beinesh