✅ برای کد ۹۹ در بیمارستان سپاه چه اقداماتی انجام می شود؟
⭕ تا قبل از پیگیری نماینده ولیفقیه در سپاه و دریافت حکم حضرت آقا درباره انجام عملیات کامل تدفین شرعی با رعایت ضوابط بهداشتی فوت شدگان کرونایی ، ما نیروی مستقر ۲۴ ساعته در بیمارستان داشتیم و به محض اینکه به اصطلاح کد ۹۹ را برای بیماری اعلام میکردند، بالای سر محتضر حاضر میشدند با اجرای ضوابط شرعی احتضار و بعد از فوت، عملیات تیمم و حداقل عملیات شرعی را برای میت انجام میدادند؛ به این صورت که سه بار با دست خود میت تیمم بدل از غسل سدر و کافور و آب خالص و سه بار هم با دست خود طلبه این تیمم انجام میگرفت.
⭕ به گزارش بصیرت ، حجتالاسلام «نوربخش یوسفی» مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در بیمارستان بقیهالله الاعظم(عج) با بیان جملات فوق افزود: اما پس از حکم حضرت آقا، تمام دغدغه این بود که آن حکم را در مورد اموات انجام بدهیم و بهسرعت غسالخانهای جدا از محیط بیمارستان مهیا و پروتکلهای بهداشتی کامل رعایت شد. طلاب عزیز آموزش لازم را دیدند و کار غسل و کفن حتی نماز بر میت همانجا انجام شد. بر پیکر فوتشدگان روضه و زیارت عاشورا خوانده شد و این اقدام باعث همدلی و تسلی خاطر خانواده فوتشدگان می شد.
⭕ بنا به تأکید نماینده ولیفقیه در سپاه، ما نمونهگیری از نقاط مختلف جسد میتها و نیز غسالهها را انجام دادیم و به آزمایشگاه منتقل کردیم و ثابت شد خطری از جانب میت متوجه دیگران نیست.
✅ گزارش روز(دوشنبه 8 اردیبهشت)
🔴 دولت چه کرده است؟!
🔸این روزها شیوع ویروس کرونا علاوه بر سلامتی مردم، بخش اقتصاد و معیشت آنان را نیز هدف قرار داده است. طبیعی است که در چنین شرایطی انتظار عمومی از مدیران و مسئولان، به خصوص از دولت بهعنوان قوه اجرایی کشور افزایش یابد. سؤال این است که دولت در پاسخ به این مطالبات عمومی چه اقداماتی انجام داده است؟
🔸گزارههای خبری: 1️⃣ دستور رئیسجمهوری به وزیر بهداشت مبنی بر تشکیل ستاد ملی مبارزه با کرونا در 4 اسفند ماه سال اخیر اولین اقدام دولتی در روزهای اولیه شیوع این ویروس منحوس بود که برای مدیریت دوران کرونایی انجام گرفت. این ستاد مسئولیت و اختیار تام اعمال محدودیتهای اجتماعی و ترافیکی، اعلام تعطیلیها در کشور، تهیه پروتکلهای بهداشتی محیطهای کسبوکار و بازگشایی اماکن اقتصادی، بازارها و... را بر عهده دارد و تاکنون با مدیریت منسجم خود توانسته است هم آمار صعودی کرونا در کشور را متوقف کند و آن را به شیب ملایم کاهش مبتلایان در کشور برساند و هم با بازگشایی هوشمند مراکز تجاری از اثرات منفی اقتصادی بر سفره بازاریان و کسبه بکاهد.
2️⃣ تصمیم به موقع امهال سه ماهه تسهیلات قرضالحسنه عموم مردم و اقساط وامهای کسبوکارهای زیاندیده از کرونا دیگر تصمیم دولت در ستاد مبارزه با کرونا در نیمههای اسفند ماه بود که به نوبه خود تأثیر ملموسی در کاهش آسیبهای اقتصادی جامعه داشته است.
3️⃣ تصویب و پرداخت وام قرضالحسنه یک تا دو میلیون تومانی به سرپرستان خانوار و آسیبدیدگان از کرونا از دیگر تصمیمات اقتصادی دولت در دوران کرونایی است.
🔸نکته تحلیلی: هرچند در دوره کرونایی انتظارات عمومی از دولت بیش از اقداماتی است که تاکنون انجام گرفته است؛ لکن باید به این نکته اذعان داشت که دولت با همه خدماتی که میتواند و باید برای شهروندان ارائه دهد و دستگیر آنان در این روزها باشد، خود بهعنوان سرپرست خانواده بزرگ ایرانی متضرر از اوضاع کرونایی است؛ دولت با کاهش بیسابقه قیمت نفت و به صفر رسیدن درآمدهای خود از این بخش مواجه است. مراودات تجاری ایران همچون سایر کشورهای جهان، به دلیل شیوع کرونا با اختلال مواجه شده و مرزهای صادراتی فعالیت سابق را ندارند و این در درازمدت موجب کاهش درآمدهای ارزی کشور میشود. افزایش هزینههای کرونایی دولت در بخشهای بهداشتی، درمانی، خدمات شهری، امور بانکی و... ازجمله مسائل دیگر است. واقعیت این است که هم مردم و هم دولت متضرر شرایط کرونایی شدهاند و برای برونرفت از آن همت همگانی دولت و مردم ضرورت دارد.
@beinesh
✅ خبر ویژه(دوشنبه 8 اردیبهشت)
🔻 ماهواره نور «فطرس» را هدایت میکند
فرمانده یگان پهپادی نیروی زمینی سپاه از عملیاتی شدن پهپاد «فطرس» در آیندهای نزدیک در این نیرو خبر داد. پیش از این، وضعیت تولید انبوه این پهپاد در هالهای از ابهام قرار داشت. این پهپاد به دلیل برد و ارتفاع پروازی بالا نیازمند امکانات ماهوارهای در سیستم هدایت پروازی خود است. پس از رونمایی از پهپاد فطرس با برآمدگی مربوط به تجهیزات ارتباط ماهوارهای، برخی کارشناسان خارجی به دلیل نبود ماهواره نظامی در نیروهای مسلح ایران، ساخت چنین پهپادی را مسخره کردند. شلیک ناگهانی و غافلگیرانه ماهواره نظامی ایران از سوی سپاه به فضا موجب شده است تهران توانایی کنترل پهپادها را در برد بلند به دست بیاورد. فطرس بزرگترین پهپاد ایرانی است که مأموریت شناساییـ رزمی دارد و دارای برد دو هزار کیلومتر و مداومت پروازی ۳۰ ساعت است.
@beinesh
مسیح مهاجری:
🔹رئیسجمهور برای بازگشایی هرچه زودتر مساجد، اماکن زیارتی و بقاع متبرکه تحت فشار شدیدی قرار دارد
🔹حفاظت از جان انسانها ایجاب میکند که باید برای مدتی از مستحبات به نفع یک واجب صرفنظر شود
🔹رفع محدودیت یکباره از مشاغل، بوستانها، و رفت و آمدهای بین استانی، اشتباه بود. این اشتباه را تکرار نکنید
@beinesh
🔴موارد مثبت روزانه کرونا در کشور پس از ۳۶ روز به کمتر از ۱۰۰۰ رسید/ شناسایی ۹۹۱ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور/ مسمومیت ۵۰۱۱ نفر در کشور به دلیل مصرف الکل تقلبی
🔸جهانپورُ سخنگوی وزارت بهداشت:
🔹از دیروز تا امروز ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۹۹۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.
🔹مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۹۱۴۷۲ نفر رسید.
@beinesh
💠 آثار شکرگزاری
🌷 امام جعفرصادق(ع):
اَلشُّكرُ زیادةٌ فیالنِّعمِ و اَمانٌ مِنَ الفَقرِ.
شكرگزاری باعث وفور نعمت و مصونیت از فقر و تهیدستی است.
📗 تحفالعقول، ص ٣٧٦
@beinesh
💠 فرازی از خطبه پیامبر(ص) در فضیلت ماه رمضان:
🌟 سفارش های پیامبر (ص) در این ماه مبارک (۳)
🌺 با گرسنگى و تشنگى خود در این ماه، گرسنگى و تشنگىِ روز قیامت را یاد کنید؛ به نیازمندان و بینوایانتان صدقه بدهید؛ به بزرگان خود احترام، و بر کوچکهایتان ترحّم، و به بستگانتان نیکى کنید؛
🌷وَ اذْكُرُوا بِجُوعِكُمْ وَ عَطَشِكُمْ فِيهِ جُوعَ يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَ عَطَشَهُ وَ تَصَدَّقُوا عَلَى فُقَرَائِكُمْ وَ مَسَاكِينِكُمْ وَ وَقِّرُوا كِبَارَكُمْ وَ ارْحَمُوا صِغَارَكُمْ وَ صِلُوا أَرْحَامَكُمْ
📗 اقبال الاعمال، ج1، ص 270.
@beinesh
⭕️رتبه هاي اول تا چهارم هزینه کنندگان نظامی در جهان:
💥اندیشکده بین المللی صلح استکهلم با بررسی بودجه نظامی
کشورهاي جهان اعلام کرد: آمریکا، چین، هند، روسیه وعربستان در رتبه هاي اول تا پنجم قرار دارند. در سال 2019
کشورهاي جهان 1917 میلیارد دلار براي مصارف نظامی هزینه
کرده اند که در مقایسه با سال 2018 ،6,3 درصد رشد نشان
میدهد. کرونا نشان داد کشورهایی که صدها میلیارد دلار براي
بخش نظامی خود هزینه کرده اند، از زیرساختهاي بهداشتی
مناسب براي مواجهه با این ویروس بهره مند نیستند.
@beinesh