هدایت شده از توییتا
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه عمر تو رسانههاشون سعی کردن جمهوری اسلامی ایرانو دشمن سنیها نشون بدن اما حالا خودشون اقرار میکنن ایران تنها کشور حامی مردم سنی مذهب غزهست...
وَمَكَرُواْ وَمَكَرَ ٱللَّهُۖ وَٱللَّهُ خَيۡرُ ٱلۡمَٰكِرِينَ
" شهاب پارسا "
@twiita
هدایت شده از توییتا
کاخ صدام حسین ۴۰ سال پیش روزی که صدام بر بالکن آن ایستاد ،به سمت ایران شلیک و ج.نگ را آغاز کرد
کاخ سفید جایی که کشورهای جهان اول برای جمهوری اسلامی شاخ و شانه میکشند
اما برای مدعیان در هر زمان ثابت شد، همه رو به زوالاند ابرقدرت و رهبر نظم نوین جهانی فقط سیدعلیست
"حلیفه"
@twiita
هدایت شده از توییتا
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این نکتهای که آقای رائفیپور درمورد بندر چابهار گفتن بطور کلی یکی از مهمترین اهداف شورش زن زندگی آزادی برای تمام ایران بود؛
حذف ایران از مسیر تمامی کریدورهای منطقه..
" آدم "
@twiita
هدایت شده از توییتا
درد اینجاست که یک غیر مسلمان برای دفاع از مردم مسلمان فلسطین کتاب می نویسه و توسط صهیونیسم شهید میشه، ولی در اینجا مذهبی هایی داریم که طرفدار رژیم اشغالگر هستند
امام علی علیه السلام
فرمود:به قرآن عمل کنیدمبادا غیر مسلمانان در عمل به قرآن نسبت به شما جلو دار باشند
#طوفان_الأقصى
" SetarehMahdi "
@twiita
هدایت شده از مدینه فاضله_محمدتقی شفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سامانه_همسان_گزینی
🔶🔸گزارش اخبار ۲۰:۳۰ از اجرای ماده ۳۷قانون جوانی جمعیت توسط سازمان تبلیغات اسلامی
🗓 ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۲
🔗گزارش کامل را اینجا ببینید
#قانون_جمعیت
~~~~🌸🍃🌸🍃🌸🍃~~~~
نکات ناب جمعیتی، تحکیم خانواده، تربیت فرزند و سبک زندگی در کانال
مدینه فاضله_استاد شفیعی
👇👇👇
@madinefazele1001
https://eitaa.com/madine_fazele
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
از شهر جنّت صفت تا شرّ جهنم صفت
🔹سلام خدا بر حکیم وارسته مرحوم آیتالله حائری شیرازی که چنین فرمود: "حافظ خیلی به آسمان خیره میشود. در ابیاتش میبینید که ستارهها را به اسم میشناسد، به صفت میشناسد و خیلی خوب به صور فلکی آشناست. پیداست که خیلی در این معنا مطالعه میکند. انسان وقتی آسمان را ندید، دنیایش میشود همین زندگی کوچک و مختصر. نگاه به آسمان یعنی نگاه دقیقتر به هستی و وسعت هستی. نگاه به آسمان یعنی نگاه به ابدیت و زمان طولانی. یعنی نگاه به مکان وسیع. این خیلی به انسان کمک میکند برای بلندنظری. وقتی اینطور آن عالم را دید، یک شوقی پیدا میکند که از این جای کوچک و تنگ، خودش را بیرون بکشد. اگر میخواهی خدا برایت بزرگ شود، به آسمان نگاه کن". در تکمیل فرمایش حکیمانه ایشان، چند نکته تقدیم میشود:
🔹اینکه برخلاف سدههای قبل، هنرمندان ما کمتر موفق به خلق آثار فاخر هنری (اعم از شعر و معماری و ...) میشوند بیدلیل نیست. هنرمندی که در آپارتمانهای قوطی کبریتیِ کلانشهرها محصور شده است و برخلاف اسلاف خود که دائما در معرض رویت آسمان و ستارهها و سایر آیات الهی بودند، از زیارت این نشانههای الهی محروم است چطور میتواند خودش را از چاه طبیعت بیرون بکشد و اثر فاخر هنری خلق کند؟ در شهر سنتی، بافت شهری افقی و خانههای فراخ و متجانس با آسمان، به هنرمند وسعت دیدی میداد که وسعت دل را به دنبال داشت؛ اما شهر ضیق و عمودی معاصر با لانههای تنگ و ضیق، هم وسعت دید هنرمند را از او سلب کرده است و هم به تبعش، فراخی دل او را.
🔹این دوگانگیِ شهرها و خانههای سنتی و معاصر را در دوگانگیِ توصیفات قرآن برای بهشت و جهنم نیز میتوان دید. قرآن کریم بهشت را فراخ و جهنم را تنگ و ضیق توصیف میفرماید: "جَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّمَاوَاتُ وَالْأَرْضُ: بهشتی که پهنای آن همه آسمانها و زمین را فرا گرفته است" (آل عمران/۱۳۳)؛ "وَإِذَا أُلْقُوا مِنْهَا مَكَانًا ضَيِّقًا: و هنگامی که آنان را در حالی که با غل و زنجیر به هم بسته شدهاند در مکانی تنگ از آن آتش سوزان بیفکنند" (فرقان/۱۳). لذا شهرهای عمودی و متراکم معاصر با لانههای ضیقی که به شهروندانشان عرضه میکنند جهنم صفت هستند؛ برخلاف شهرهای سنتیِ افقی که با خانههای فراخ و گسترده، جنت صفت بودند.
🔹جالب آنکه مفهوم ضیق و تنگی، در قرآن کریم یکبار دیگر نیز استفاده شده است که آن هم برای زندگی افرادی است که از یاد خدا اعراض میکنند. زندگی تهی از یاد خدا، مملو از ضیق است و شهر و شرّ معاصر با محدود کردن عرضه آیات و نشانههای الهی به شهروندان، عملا آنها را چنان در بستری غفلتزا محصور و محدود کرده است که در مقایسه با شهر سنتی، به مراتب کمتر در معرض یاد خدا و رویت نشانههای الهی (اعم از دیدن طلوع و غروب خورشید، دیدن آسمان و ستارهها و ...) قرار میگیرند. حالا به توجه به نکات فوق خودتان قضاوت بفرمایید که آیا این محروم کردن شهروندان از آیات الهی، هیچ تاثیری بر ضیق و تنگیِ خلق و خوی آنها و افزایش قابل توجه سرانه اختلافات خانوادگی و آسیبها و نزاعهای اجتماعی و ... ندارد؟! و آیا بهتر نیست که حاکمیت، هزینههای هنگفتی که برای تدبیر این نوع آسیبهای اجتماعی میکند را صرف بازنگری در سیاستهای شهرسازی و مدیریت شهری کند تا بتواند مسئله را از ریشه حل کند و به جای معلولها، به علتها بپردازد؟!
@baladetayyeb
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
🔹پیرو یادداشت منتشر شده درباره تشبیه شهرهای افقی و فراخِ سنتی به بهشت و فراخیِ جنّت، و تشبیه شهرهای متراکم، ضیق و عمودی ما به جهنم و تنگیِ دوزخ، یکی از عزیزان این شبهه را مطرح کرده است که اگر قرار بود شهرها را به جای توسعه عمودی، افقی توسعه دهیم اکنون مثلا مساحت تهران ۴ برابر مساحت فعلی میشد که چنین چیزی ممکن نبود. عرض میشود که اولا چنین نیست که با بازکردن کمربند کلانشهرها، لزوما هیچ حد یقفی برای توسعه آنها وجود نداشته باشد؛ زیرا ظرفیت زیست پذیری شهر و کشش اقتصادی شهر، خودش به عاملی تنظیم کننده برای رشد شهر تبدیل میشود.
🔹ثانیا برفرض که مثلا مساحت تهران یا قم یا سایر کلانشهرها، چند برابر میشد و جمعیت به جای متراکمسازی در ارتفاع، در سطح توزیع میشد چه اتفاقی میافتاد؟ مگر همین الان که لندن با جمعیت برابر با تهران، حدود ۳ برابر تهران مساحت دارد چه اتفاقی افتاده است؟! و یا مثلا مگر سیدنی که با جمعیتی نزدیک به مشهد، بیش از ۳۰ برابر مشهد مساحت دارد چه اتفاقی افتاده است؟! هیچ اتفاقی! فقط عاقلانه رفتار کردن آنها و توزیع متوازن جمعیت در مساحتی فراخ سبب شده است به مراتب کمتر از ما با مشکلاتی نظیر آلودگی هوا و ترافیک و ... دست و پنجه نرم کنند.
🔹ثالثا مدیران ما باید بدانند که هرچقدر به شهرهای کوچکتر و روستاها زمین الحاق کنند بحران مسکن حل نخواهد شد زیرا عمده تقاضا برای مسکن، در کلانشهرهای ما است و تا زمانی که کمربند این کلانشهرها باز نشود و عرضه زمین و توسعه افقی، به صورت کاملا جدی (و نه شعاری) در این کلانشهرها اجرا نشود مسئله مسکن حل نخواهد شد. برای بحران مسکن در کلانشهرها در شرایط فعلی گریزی نداریم جز یکی از این دو انتخاب: یا توسعه عمودی و بارگذاریهای بیش از پیش در محدوده فعلی کلانشهرها که معنایش ترافیک و آلودگی هوای بیشتر و سایر معضلات زیست محیطی و اجتماعی و ... است، و یا توسعه افقی و بازکردن کمربند کلانشهرها که نتیجهاش اجتناب از چنین معضلاتی است؛ یعنی همان راهکاری که بسیاری از کلانشهرهای دیگر جهان اجرا کردهاند و اکنون باوجود آنکه مساحت شهرهایشان چندبرابر کلانشهرهای ما است هیچ اتفاق خاصی هم نیافتاده است!
@baladetayyeb
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
کلاس مشاوره.mp3
24.05M
🔺جلسه عطر خوش زندگی در دفتر مقام معظم رهبری قم
🎙حجتالاسلام والمسلمین تراشیون/ ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
موضوعات مطرح شده:
▫️تغذیه و خواب، مهمترین مراحل تربیت 1:56
▫️تأثیرات تغذیه بر رفتار:
۱_ کاهش عصبانيت و پرخاشگری 9:19
۲_ کاهش اضطراب و استرس 11:20
۳_ تقویت توجه و تمرکز 14:15
۴_ نشاط و شادابی 25:10
۵_ شکلگیری رفتارهای متعادل 26:40
۶_ تقویت اعتماد به نفس که منجر به عزت نفس میشود 28:16
۷_ تقویت حافظه 31:48
۸_ تعادل در اعضاء و جوارح 38:42
۹_ جلوگیری از سردرگمی و گیجی 43:42
۱۰_ خوش خلقی و خوش کلامی 44:51
◽️جمعبندی تمام ده نکته بیان شده 45:47
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از توییتر انقلابی
ازدواج کنید...ازدواج خیلی خوبه
تنها دو نفری ک تا همیشه برای هم میمونن زن و شوهرند.
فقط ب قول امام صادق(ع) زن (شوهر) شبیه گردنبند میمونه خوب دقت کنید چ گردنبندی ب گردن آویزون میکنید.
🗣 رضوانیپور
@twtenghelabi
هدایت شده از خانواده شادحرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای تنبک زدن 😂
حجتالاسلام قرائتی
http://eitaa.com/joinchat/844759061C34e859f037
کانال شاد خانواده👆
هدایت شده از توییتا
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ساندیسیهای صادراتی جمهوری اسلامی به اقصی نقاط جهان 😁✌️🏻
شهید آوینی:
در عالم رازی است که جز به بهای خون فاش نمی شود.
#طوفان_الاقصی
@twiita