هدایت شده از مسیر هشترود
#محرمانه
📍کوتاه درباره احراز صلاحیتها(یادداشت روز)
@secret_file
🔻حسین شریعتمداری:دیروز نتیجه نهایی بررسی صلاحیت نامزدهای ریاستجمهوری از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور اعلام شد و آقایان، سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی را
به عنوان نامزدهایی که صلاحیت آنها برای تصدی پست ریاست جمهوری احراز شده است، معرفی شدند. برخی از نامزدها که احراز صلاحیت نشده بودند، از جمله آقایان لاریجانی، پزشکیان، جهانگیری، ضرغامی و هاشمی در اقدامی درخور تحسین اعلام کردند که نتیجه اعلام شده را پذیرفتهاند.
و اما، اعلام نتیجه نهایی بررسیهای شورای نگهبان به فاصله کوتاهی پس از انتشار خبر، با واکنشهای مثبت و منفی قابل ملاحظه و تقریباً بسیاری روبهرو شد. وجیزه پیشروی اشارهای گذرا به چند نکته در همین خصوص است.
۱- وظیفه شورای نگهبان بررسی صلاحیت نامزدها و احراز یا عدم احراز صلاحیت آنها برای تصدی پست حساس و سرنوشتساز ریاستجمهوری است. شورای نگهبان خصوصیات، سوابق و عملکرد و ... نامزدها را با شرایطی که در قانون آمده است به بررسی و ارزیابی مینشیند و درصورتی که شرایط و خصوصیات آنها با آنچه در قانون به تصریح آمده است منطبق بود، صلاحیت آنان را مورد تائید قرار داده و
به عنوان نامزدی که صلاحیتش احراز شده است معرفی میکند. به بیان دیگر، دست شورای نگهبان برای اعمال
- خدای نخواسته- سلایق شخصی بسته است.
۲- ممکن است برخی از نامزدها که صلاحیت آنها برای ریاست جمهوری - و نه پستهای دیگر، نظیر وزارت و نمایندگی مجلس و امثال آن - احراز نشده است به نظر و یا عملکرد شورای نگهبان اعتراض داشته باشند. در این حالت، دو گزینه قابل تصور است. اول آنکه شورای نگهبان دلایل عدم احراز را برای عموم اعلام کند! که شورای نگهبان برای حفظ حرمت نامزدها و حفاظت از حریم خصوصی آنها، از این اقدام منع شده است و دوم اینکه دلایل یاد شده به اطلاع خود نامزدها برسد که این اقدام از سوی شورای نگهبان صورت گرفته و راه آن برای هیچ نامزدی مسدود نیست!
۳- گفته میشود انتظار آن بوده و هست که شورای نگهبان برای هر یک از جناحها و سلیقههای سیاسی موجود در کشور، نامزد معرفی کند که باید گفت وظیفه قانونی شورای نگهبان احراز صلاحیت نامزدهای ثبتنام کرده - صرفنظر از وابستگیهای حزبی و جناحی آنها- است. بنابراین، ابتدا باید نامزد واجد صلاحیت ثبتنام کند و سپس انتظار احراز صلاحیت داشته باشد! وظیفه شورای نگهبان سامان دادن به امور گروهها و احزاب نیست!
۴- برخی نیز با تاکید بر ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیشروی ابراز میدارند که رد صلاحیت برخی از نامزدهای یک جناح میتواند به مشارکت حداکثری آسیب برساند ! که در این خصوص باید گفت؛
الف- جناح مورد اشاره نیز نامزدهای احراز صلاحیت شده همسو با خود را دارد و چنانچه بر این باورند که نامزدهای اصلی آنها ثبتنام نکردهاند! باید خود پاسخگو باشند و این تقصیر یا قصور به شورای نگهبان ربطی ندارد.
ب- مشارکت حداکثری اگرچه یک ضرورت حیاتی و نیاز ضروری است ولی مسئولیت آن بر عهده شورای نگهبان نیست. این شورا نمیتواند گزاره یاد شده را به شرایط ضروری نامزدها اضافه کند! و اساساً مصلحتاندیشی بیرون از شرح وظایف شورای نگهبان است. چرا؟! زیرا مصلحتاندیشی یک مقوله کیفی است و مادام که به کمیت و یکگزاره کمّی تبدیل نشده است قابل اندازهگیری نخواهد بود و میتواند زمینه و مقدمهای برای فشلشدن امور مربوط به احراز صلاحیت نامزدها باشد.
ج- فراهم آوردن زمینه مشارکت حداکثری بیش و پیش از همه بر عهده مسئولان و بهویژه مسئولان اجرایي کشور و عملکرد مثبت و یا منفی آنهاست. به عنوان مثال کسانی که با کمکاری و بیتدبیریخود، مردم را به صف مرغ میفرستند، به صف رای لطمه میزنند ! این سکه اما روی دیگری هم دارد. بخوانید !
د- نامزدهای مطرح برای ریاست جمهوری از کره مریخ که نیامدهاند! آنها در مسئولیتهای قبلی خود عملکردی داشتهاند که برای مردم نیز شناخته شده است و از میزان دلبستگی و یا بیخیالی و بیتعهدی آنان در قبال مشکلات باخبرند. بنابر این اگر در میان نامزدها افرادی را ببینند که نشانهها و سوابق مثبتی از دلسوزی و پاکدستی و پاکباختگی آنها در ذهن دارند، با میل و رغبت بیشتری پای صندوقها خواهند آمد.
@masir8rood
هدایت شده از مسیر هشترود
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ فرزندان نامزدهای تایید صلاحیت شده کجا هستند؟
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
🔰 توصیههای رهبر معظم انقلاب به نامزدها برای رعایت اخلاق انتخاباتی
🍃🌻🍃
1⃣ میدان انتخابات میدان مسابقهی خدمت است. قرآن به ما دستور میدهد: «فَاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِ» دنبالهی کار نیک با هم مسابقه بدهید. نامزدها با یک چنین نگاه بایستی به انتخابات نگاه کنند.
2⃣ نفرت پراکنی و اتهامات چنین و چنان یا شعارهای غیرواقع بینانه هم داده نشود. شعارهای غیرواقع بینانه گاهی ممکن است فریب مردم تلقی بشود. نه. با توجه به امکانات کشور و واقعیات کشور بایستی شعار داد و وعده داد و چه کرد. این جوری بایستی عمل کرد.
3⃣ ملاحظات اخلاقی جداً رعایت بشود. یعنی واقعاً اگر چنانچه نامزدهای انتخاباتمان هم در مناظراتشان، هم در مصاحبههایی که با آنها میشود، سؤال جوابهایی که با آنها میشود، اخلاق اسلامی را رعایت بکنند، این سرریز میشود در جامعه، آحاد مردم ملاحظات اخلاقی را یاد میگیرند و رعایت میکنند. این سرمشقی برای آنها خواهد شد. و هنجارشکنی هم نکنند.
4⃣ راه حل بعضیها برای اینکه بیشتر دیده بشوند، بیشتر شنیده بشوند، این است که هنجارشکنی کنند، خطوط قرمز نظام را به قول خودشان بشکنند. نظام جمهوری اسلامی یک نظام مستقر و پابرجاست، یک نظام جاافتاده است، خطوط اصلی نظام مشخص است. این جور نباشد که سعی کنند حالا با شکستن این حدود و ثغور مهم نظام جمهوری اسلامی برای خودشان یک موقعیتی دست و پا کنند که موقعیت هم به دست نمیآید. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از معیار
18.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک
✅ موضوع: با کسی که رأی نمی دهد، چطور مواجه شویم؟
🍃🌻🍃
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_آگاهانه
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از روشنا آذربایجان شرقی
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینیم | کلیپ #اختصاصی
🔰 مرا متقاعد کن!
🔻قسمت اول
💯 #پیشنهاد_دانلود
#کلیپ
#ایران_قوی
#محتوا_انتخابات_1400
➖➖➖➖
✅✏️ با ما در کانال روشنای آذربایجانشرقی همراه باشید👇
🆔 @az_roshana
🆔 @az_roshana
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
✴️ سروش:
http://sapp.ir/az_roshana
✴️ ایتا:
https://eitaa.com/az_roshana
✴️روبیکا:
https://rubika.ir/roshangaran_az
eitaa.com/masir_az
🗣 باز نشر حداکثری جهت حضور پر شور همراه با انتخاب آگاهانه📦
هدایت شده از روشنا
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید | رای ندادن تاثیر ندارد؟!
🔶 پاسخ به شبهات انتخاباتی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از مسیر هشترود
⭕برخی مدعی هستند حضور فلان شخص موجب افزایش مشارکت می شود و اگر نباشد مردم انگیزه حضور ندارند.
آمار های رسمی خلاف این را نشان می دهد.
سال ٩٢پس از رد صلاحیت مرحوم هاشمی مشارکت نزدیک ٧٣درصد؛ سال٩۶ پس از رد صلاحیت احمدینژاد مشارکت ٧٣درصد.
برخی مشارکت پایین را به جای نارضایتی "عناد" با نظام تحلیل میکنند.
در صورتی که طبق نظر سنجی دانشگاه مریلند فقط ۵ درصد ایرانیها اساس جمهوری اسلامی را قبول ندارند.
سال٧٢ نارضایتی موجب شد کمتر از ۵١ درصد مردم در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند.
چهار سال بعد یعنی سال ٧۶ این مشارکت به ٨٠ درصد رسید...
🔗 @menare_az
هدایت شده از روشنا آذربایجان شرقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رای من فایده نداره!!! من اعتراض دارم!! هیچ فرقی نمیکنه...!➖➖➖➖
✅✏️ با ما در کانال روشنای آذربایجانشرقی همراه باشید👇
🆔 @az_roshana
🆔 @az_roshana
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
✴️ سروش:
http://sapp.ir/az_roshana
✴️ ایتا:
https://eitaa.com/az_roshana
✴️روبیکا:
https://rubika.ir/roshangaran_az
🗣 باز نشر حداکثری جهت حضور پر شور همراه با انتخاب آگاهانه📦
هدایت شده از روشنا
3711179334.pdf
9.09M
🔰 #بخوانید | ایرانِ حاج قاسم
🔻 چگونه در کارزار انتخابات، مرد میدان باشیم؟!
▪️ پیشنهاداتی برای چگونگی دعوت مردم به مشارکت...
#اختصاصی_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir