7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمله بامدادی اشغالگران آمریکایی به مقر حشد الشعبی در مرز سوریه و عراق
🔻بامداد امروز (دوشنبه) خبرگزاری رسمی سوریه از بمباران انبارهای مهمات در مرز عراق و سوریه توسط نیروهای اشغالگر آمریکایی خبر داد که بر اثر آن ۴ شهید و ۳ مجروح بر جا گذاشته است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
❇️ رئیسی: سند تحول قضایی ادامه مییابد/ برای هر مدیریت یک نظارت تعریف شده است
🔻سخنان دیشب رئیسی با سیمای ملی در دو محور قابلجمع است، یک محور وظایفی که در قوه قضائیه داشته و دارد و محور دوم مربوط به برنامههای پیش رو برای سکان ریاست جمهوری:
محور اول: «سند تحول قضایی وابسته به من نیست که با رفتن من ادامه پیدا نکند. روز قبل انتخابات هم داشتم پروندههای قضایی را بررسی میکردم و نگذاشتم وظیفه قضاییام تعطیل شود. برای مدیر بعدی کار زمینمانده نگذاشتم».
محور دوم: «تولید، مسئله اول من در مقام ریاست جمهوری است. مسئله بهبود کسبوکار یکی از محورهای کاری ما در دولت خواهد بود. مجموعه اقدامات ما این اطمینان را ایجاد کرد که اراده نظام، مبارزه با فساد است. ما باید در دولت هم ساختارهای فسادزا را اصلاح کنیم و اگر با این دقت، بازهم پرونده فسادی ساخته شد، انتظار از دستگاه قضا برخورد عادلانه خواهد بود. مجری باید طبق قانون کارش را انجام بدهد و دستودلش نلرزد، اما در کنار هر مدیریت یک نظارت نیز تعریف شده است».
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
♨️ گفتوگوی صبح صادق با حمید داودآبادی در باب «شهادتطلبی»ـ بخش اول
جاسوس صهیونیستی میخواست سلاح ما را بدزدد!
🔻اگر چه عبارت «شهادتطلبی» و عملیات شهادت طلبانه بارها و بارها از رسانهها و سخنرانیها به گوش رسیده، اما اطلاعات ما از این سلاح قوی و مؤثر، بسیار اندک است. انتشار کتاب دو جلدی «شهادتطلبان» به همت انتشارات شهید کاظمی و به قلم «حمید داودآبادی» ما را بر آن داشت تا با این بهانه، نگاه دوبارهای به این موضوع مهم در جهان بیندازیم. حمید داودآبادی در این گفتوگو، ما را ترغیب کرده تا با شناخت سلاح «شهادتطلبی» آن را با نمونههای مشابه که در دست استکبار جهانی است، اشتباه نگیریم...
✅ بصیرت
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/331705
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
♨️کسری بودجه؛ مسئله اصلی دولت سیزدهم
دولت سیزدهم کمتر از ۴۰ روز دیگر سکان اداره کشور را در دست خواهد گرفت، این در حالی است که کشور در شروع کار خود با دو مسئله کلان در حوزه اقتصاد مواجه است؛ ازیکطرف مشکلات اقتصادی کشور بسیار گسترده و بلاتکلیف است و از طرف دیگر انتظارات برای رفع مشکلات اقتصادی در بازه زمانی کوتاهمدت بسیار بالاست. در این شرایط یکی از ضرورتهای بازگشت آرامش به کشور، مدیریت افکار عمومی و منطقی کردن خواستههاست. ازجمله چالشهای اساسی دولت سیزدهم در شش ماه اول عمر خود، حل معضل کسری بودجه ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی است.
👈نکات تحلیلی
1️⃣ افزایش هزینههای دولت به دلیل تورم بالا در سال گذشته و عدم پیشبینی منابع مالی مشخص باعث شده است که در سال جاری با کسری بسیار زیادی مواجه باشیم؛ یکی از اختلافات اصلی مجلس و دولت در بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ نیز شفاف نبودن منابع آن بود. آینده فروشی از طریق انتشار اوراق قرضه، انتظار فروش روزانه ۲۳۰۰۰۰۰ بشکه نفت و میعانات گازی و دل بستن به انجام توافق و آزادسازی منابع ارزی ایران، ازجمله منابع کسری آفرین در بودجه ۱۴۰۰ میباشند.
2️⃣ یکی از دلایل اصلی تورم در طول سالهای گذشته کسری بودجه و استقراض از بانک مرکزی بوده است؛ یعنی برای پرداخت هزینههای ضروری مانند حقوق کارکنان، دولت اقدام به چاپ پول میکند. درحالیکه دولت فعلی با کمبود منابع مالی مواجه است، هزینههای جاری همه دستگاهها را مدام افزایش داده است. بررسیها نشان میدهد که بانک مرکزی فقط در دوره مسئولیت آقای همتی پایه پولی کشور را از ۲۲۰ هزار میلیارد تومان به ۴۸۹ هزار میلیارد تومان افزایش داده است.
3️⃣ درحالیکه به نظر بسیاری از کارشناسان اقتصادی در چنین شرایطی بانک مرکزی اقدام به فروش اوراق قرضه نماید تا لااقل اثرات تورمی کمتری داشته باشد، مشاهدات نشان میدهد که بازار فروش اوراق در فصل اول سال ۱۴۰۰ بسیار راکد بوده است و دست دولت برای تأمین منابع موردنیاز از این طریق نیز باز نیست. ضمن اینکه فروش اوراق در سالهای گذشته که بازخرید آنها باید در سال جاری صورت گیرد، یکی از محلهای کسری بودجه دولت است!
👈نکته راهبردی
هرچند رفع مشکلات اقتصادی کنونی با اقدامات فوری قابل حل نیست ولیکن به اذعان کارشناسان اقتصادی و با توجه به ظرفیت های موجود کشور، همانطور که رئیس جمهور منتخب نیز تأکید دارند، سر و سامان دادن به برخی مشکلات اقتصادی در کشور مدت زمان طولانی طول نخواهد کشید که موجب سرخوردگی و ناامیدی مردم شود.
✍️علی کارگر
✅ بصیرت
#نکات_راهبردی
#نکات_تحلیلی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
🔰 تصاویری از دیدار رئیس و مسئولان قوهی قضائیه با رهبر معظم انقلاب؛ امروز ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت | حرکت آقای رئیسی در قوهقضائیه جهادی و شبانهروزی بود
🔻 رهبر انقلاب: لازم است خدا قوّت عرض کنیم به جناب آقای رئیسی. حرکت ایشان در قوهی قضائیه مصداق همان چیزی بود که ما همیشه تکرار میکنیم؛یعنی حرکت جهادی، جدی، شبانهروزی، پرتلاش و پرانگیزه. ۱۴۰۰/۴/۷
💻 @Khamenei_ir
بیانات در دیدار با مسئولین قوه قضاییه.mp3
16.56M
🎵بشنوید|صوت کامل بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس و مسئولان قوه قضائیه؛ امروز ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
42.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید|فیلم کامل بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس و مسئولان قوه قضائیه؛ امروز ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
♨️ تاکتیک آمریکا برای ماندن در افغانستان
چند وقتی است که اخبار زیادی از رسانهها و خبرگزاریهای مختلف غربی در رابطه با وضعیت افغانستان و پیشرویهای طالبان به جهان مخابره میشود. خبرهایی که بسیاری از آنها دروغ و کذب محض است و صرفاً ابعاد تبلیغاتی و رسانهای دارد. برای پی بردن به واقعیتهای موجود و بررسی بیشتر شرایط ذکر چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣ انتشار اخبار کذب و جعلی همچون تصرف ۸۰ درصدی شهرهای افغانستان توسط طالبان، نشان از یک نوع عملیات رسانهای- روانی در جهت ناامن نشان دادن افغانستان است. این رسانهها بهگونهای وانمود میکنند که عامل اصلی این اتفاقات، خروج آمریکا از این کشور است. این در حالی است که خود آمریکا عامل اصلی ناامنی در افغانستان است.
2⃣ ایجاد موجی از وحشت رسانهای و تبلیغاتی همچون تصرف ۸۰ درصدی مناطق افغانستان در راستای ایجاد یک ماشین روانی گسترده برای تصرف بیشتر مناطق توسط طالبان است. این گزاره بیشتر به دنبال ایجاد ترس در افکار عمومی و نیروهای نظامی افغان است. روشی که داعش در سال ۲۰۱۴ در جهت تصرف مناطق مختلف عراق و سوریه از آن استفاده کرد. همین روش اکنون توسط رسانههای غربی در افغانستان در حال اجراست. لازم به ذکر است که از ۴۵۰ شهرستان افغانستان، ۹۰ شهر آن در اختیار طالبان است.
3⃣ ایجاد ناامنی گسترده و همزمانی آن با خروج نیروهای آمریکایی، نشان از توافقات پشت پردهای دارد که این همزمانی را ایجاد کرده است. رفتن اشرف غنی به آمریکا در برهه کنونی و عدم مبارزه جدی با طالبان توسط نیروهای امنیتی و نظامی، همگی از ابعاد نهانی از ماجرا حکایت دارد که رویههای آن بعدها آشکار خواهد شد.
4⃣ از زمانی که بحث خروج آمریکا از افغانستان مطرح شده است، گزارههای ناامنی در این کشور بیشتر و در ابعاد مکانی گسترده تر شده است؛ از انفجارهای مقابل مدارس تا قضایای کنونی، همگی از ایجاد یک نوع سناریوی مشترک توسط آمریکا با عوامل داخلی همسوی خود است که بتواند همچنان در این کشور حضور داشته باشد.
👈نکته پایانی
برخی اعتقاد دارند که آمریکا موافق تسلط طالبان بر افغانستان و تشکیل دولت توسط این گروه است؛ اما آنچه آمریکا به دنبال آن است؛ در وهله اول، تضمین حضور خود و در وهله دوم، ایجاد یک دولت ملی متشکل از افراد وابسته است. ابعاد این دولت ملی برآمده از تشکلهای سیاسی مختلف با گرایشهای متضاد است. امری که بههیچعنوان در کشوری همچون افغانستان قابل پیادهسازی نیست. درنتیجه آمریکا با این اقدام به دنبال تشکیل یک دولت شکننده، بدون هر نوع همگرایی است تا در خلأ امنیتی حاصلشده از خلأ سیاسی در این کشور، حضور خود را تثبیت کند.
✍️ محمدرضا فرهادی
✅ بصیرت
#نکات_راهبردی
#نکات_تحلیلی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir