فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید|همه چیز در مورد رئیس جمهور جدید ایران
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
❇️ نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه ۳۰ خردادماه
✨انتخابات تمام شد اما...
✨آدرس غلط پای صندوق رأی!
✨۱۰۰۰ شکایت از عملکرد وزارت کشور در برگزاری انتخابات
✨رهبر معظم انقلاب: فرصت
خدمتگزاری به کشور و ملت را قدر بدانید
✨تلاش آمریکا برای بستن توافق با دولت روحانی
✨ پیام تبریک شخصیتهای داخلی و خارجی به رئیسی
✨ روحانی: دولت کاملاً در کنار رئیسجمهور منتخب است
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/331537
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
❇️ صبح صادق ۱۰۰۴ منتشر شد
🔺پیروزی بزرگ ملت
🔺استیصال ریاض!
🔺رشد تولید اصلاح گر اقتصاد
🔺تاکتیک های بی اثر
🔺هشتمین رئیس جمهور
🔺پیروزی مردم و شکست تحریمی ها
🔺نقش رهبری در خلق شگفتی ۱۴۰۰
🔺 مردم معجزه کردند
🔺 حل مشکلات مردم با تعامل
🔺 کالبد شکافی خط تحریم
🔗ادامه مطلب در لینک زیر :
https://basirat.ir/fa/news/331540
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
♨️ پیروزی مردم و شکست تحریمیها
انتخابات 28 خرداد 1400 در یک فضای سنگین و متفاوت از همه انتخابات پیشین برگزار شد و یک بار دیگر مردم ایران محاسبات دشمنان را برهم زده و جهانیان را شگفتزده کردند.
در این انتخابات به چالش کشیدن جمهوری اسلامی از طریق کاهش مشارکت مردم تنها راهبرد دشمن برای تضعیف ایران در منطقه بود. بر اساس همین راهبرد، یک جبهه ی ضد مشارکت برای ترغیب مردم به قهر با صندوقهای رأی تشکیل دادند که در این جبهه حداقل سه ضلع، با هدایت سرویسها و شبکههای جاسوسی دشمن فعال شده و طی ماههای گذشته برای رسیدن به این هدف تلاش کردند:
1⃣ جریان رسانهای اعم از شبکههای ماهوارهای و شبکههای اجتماعی در فضای مجازی؛
2⃣ جریان ضد انقلاب و معاندین و مخالفان از منافقین گرفته تا احمدینژاد؛
3⃣ جریان نفوذ در داخل کشور، به ویژه کسانی که در دستگاهها و سازمان نفوذ کردهاند.
👈 نکته پایانی
نکته بسیار مهم در راهبردهای جبهه ضد مشارکت برای پیادهسازی پروژه تحریم، استفاده ابزاری از عنوان «مردم» و خود را دلسوز و طرفدار مردم معرفی کردن بود. محاسبه دشمنان این بود که با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی و نارضایتیهای عمومی مردم، از طریق القای یأس و ناامیدی و بیاعتماد کردن آنان نسبت به سلامت انتخابات و بیفایده بودن رأی دادن، میتوانند یک قهر ملی را با صندوقهای رأی برای اولین بار پدید آورند و نظام را با چالشهای سیاسی، امنیتی و دیگر بحرانها مواجه کنند؛ اما با هدایتهای پیامبرگونه و بهنگام رهبر حکیم انقلاب جبهه تحریمیها در این انتخابات با شکست سنگین مواجه شد و مردم ایران علاوه بر دست رد زدن به سینه آنان، با حضوری پرشور ، انتخابی شایسته نیز انجام داده و نقش خود را برای تشکیل یک دولت انقلابی تحولگرا ایفا کردند. با این انتخابات فصل نوینی برای انقلاب اسلامی و ملت ایران رقم خواهد خورد.
✍ گزیده ای از نوشتار دکتر یدالله جوانی
✅ بصیرت
#نکات_راهبردی
#نکات_تحلیلی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
🗓 امروز دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
♨️ روزنامه های دوشنبه ۳۱ خردادماه👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/331565
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
❇️ نخستین نشست خبری رئیسجمهور
🔻نخستین نشست خبری سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور منتخب مردم، ساعت ۱۲ امروز دوشنبه با حضور نمایندگان رسانهها برگزار میشود.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
❇️ نشریه اخبار و تحلیلهای دوشنبه ۳۱ خردادماه
✨چالشها و فرصتهای اقتصادی دولت سیزدهم
✨دلایل کاهش مشارکت چیست؟
✨دولت سیزدهم؛ دولتی فراجناحی با انتخاب شایستگان
✨تیر خلاص بر شقیقه اصلاحطلبان!
✨نتایج مذاکرات وین از نگاه تیم ایرانی تا آمریکا و اروپا
✨آمریکا سامانههای دفاعی خود را از خاورمیانه خارج میکند!
✨طرحی برای برداشتن تعطیلی اجباری مراکز تجاری!
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/331568
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
♨️ فتح یک گام از سه گام
فرمول کار بزرگ از منظر مقام معظم رهبری حرکت عمومی مردم، همراه با ایمان و غیرت دینی در صحنه های انقلاب در سه مرحله انتخاب، نظارت و مشارکت می باشد.
1⃣ اولین مرحله پیروزی با مجاهدت روشنگران و پیشتازی اقشار متدین و انقلابی در دعوت همگانی و لبیک گویی به فرمان رهبری و حماسه مشارکت پرشور ملت و انتخاب آگاهانه ی گزینه مناسب حجت الاسلام والمسلمین رئیسی انجام شد.
2⃣ اینک مرحله مهم دوم نظارت مردم بر مسئولان جایگاهی در کشور ندارد و قانونمند نیست.
3⃣ و همچنین مرحله سوم مشارکت مردم و حمایت آنان در پیشبرد دولت اسلامی، جامعه و کشور نمونه اسلامی و نیز تمدن نوین اسلامی شفاف نیست.
از امروز فضای جدید با گفتمان دولت تحول آفرین مطرح می شود. به نظر شما برای نظارت و مشارکت قانونمند مردم مانند انتخاب مسئولان که مکانیزم انتخابات را طراحی کردیم، مردم را چگونه در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی پای کار انقلاب داشته باشیم؟
✍ رمضان شعبانی سارویی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
❇️ تیر خلاص بر شقیقه اصلاحطلبان!
🔻«صادق زیباکلام» تحلیلگر سیاسی جریان اصلاحطلب در تحلیل سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و نتایج آن، در روزنامه شرق نوشت:
«رهبری اصلاحات اگرچه با تأخیر، اما تمامقد به حمایت از آقای همتی برخاست. یکی پس از دیگری چهرههای اصلاحطلب از شخص آقای خاتمی گرفته تا جناب کروبی، غلامحسین کرباسچی، حسین مرعشی تا چهرههای روشنفکری همچون دکتر عبدالکریم سروش و استاد مصطفی ملکیان مردم را به شرکت در انتخابات و رأی به آقای همتی دعوت کردند.
اما هیچیک از آن حمایتها و دعوتها نتوانست یخی را آب کند. دو و نیم میلیون رأی برای آقای همتی در حقیقت تیر خلاصی در شقیقه اصلاحطلبان بعد از ۲۴ سال حیات سیاسیشان بود. در بدبینانهترین حالت دستکم ۱۰ میلیون و در خوشبینانهترین حالت حتی رفتن به دور دوم را اصلاحطلبان برای نامزدشان پیشبینی کرده بودند؛ اما شکست آنان بهمراتب سنگینتر از دیگران بود.
درنهایت مردم پیروز این انتخابات بودند؛ چه کسانی که رأی دادند و نامزد خود را بر صدر نشاندند و چه کسانی که رأی ندادند تا انتقاد خود را به گوش مسئولان برسانند.»
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 استوری ویژه میلاد امام رضا(ع)
#امام_رضا_ع
#دهه_کرامت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحقیر مشاور وزیر خارجه سعودی در پخش زنده شبکه روسیاالیوم توسط دکتر "خلیل نصرالله"، کارشناس بخش عربی شبکه راشاتودی: شما انتخابات برگزار کنید اگر 2 درصد هم شرکت کردند ما می گوییم بزرگترین انتخابات تاریخ را شما رقم زدید!!
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
واکنش ضرغامی به یک ادعای کذب
🔹به دنبال توییت حسن خجسته در انتقاد از تحریمیها، احمدینژاد در ادعای عجیبی او را متهم کرد که قصد سفر به سرزمینهای اشغالی را داشته و به همین دلیل از صداوسیما برکنار شده. ادعای که ضرغامی آن را تکذیب و نسبت به آن ابراز تعجب کرد.
🔸پیش از این هم به دنبال اظهارات حدادعادل در جریان یک سخنرانی که از احتمال ردصلاحیت احمدینژاد سخن گفته بود، وی بلافاصله مدعی شد که حدادعادل دستان فرح دیبا را بوسیده. ادعایی که همان زمان تکذیب شد و حتی مورد اعتراض مشاورین احمدینژاد قرار گرفت.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
♨️ چالشها و فرصتهای اقتصادی دولت سیزدهم
فصل انتخابات تمام شد و اینک ملت با امید به بهتر شدن اقتصاد، منتظر شروع دولت جدید و تحقق وعدهها است؛ اما سؤال اصلی این است که رئیسجمهور منتخب ملت، از کجا و چگونه باید شروع کند؟!
👈نکات تحلیلی
بیشک مهمترین مسئله امروز کشور اقتصاد است و رئیسجمهورمیبایست بیشتر توان خویش را بر رفع این معضل متمرکز کند:
1️⃣ در یک شمای کلی از اقتصاد، میتوان ضعفها را به دو دسته تقسیم کرد:
الف) نظام اقتصادی: تحول در زمینه هدفمند کردن یارانهها، اصلاح نظام مالیات، بانك، گمرك، نظام توزیع، ارزشگذارى پول ملى و بهرهورى، باید محورهای اصلی طرح تحول نظام اقتصادی باشد.
ب) رویکردها: امروز در هیچ زمینه از مشکلات کنونیِ اقتصادی، فاقد برنامه و منابع لازم نیستیم. درواقع عمده مشکلات در مدیریت اجرایی و نظامِ رویکردی حاکم بر آن مدیریت است.
2️⃣ بههرحال اصلاح نظام اقتصادی و تغییر در رویکردها مستلزم برنامهای حداقل ۵ ساله است؛ لذا نمیتوان انتظار ایجاد تغییر فراگیر و بنیادین در کوتاهمدت در حوزه اقتصاد داشت.
3️⃣ در برهه کوتاهمدت یکساله، بزرگترین چالش دولت، کسری بودجه است. گزارش مرکز پژوهشها نشان میدهد کسری بودجه ۱۴۰۰ به میزان ۳۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود که باید از پایه پولی تأمین شود که حتی در بهترین شرایط نیز ۱۷۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه برای دولت قابل پوشش نخواهد بود. درنتیجه این امر بهطورکلی آثار تورمی شدیدی به دنبال خواهد داشت.
4️⃣ با این وجود تمامی مشکلات پیش رو، دورنمای نزدیک نشان از روشن بودن امیدهاست؛ تولید واکسن کرونا، شکست نظام تحریم، افزایش فروش نفت و ... همگی ازجمله مواردی است که اگر در کنار رفتارهای امیدآفرین قرار گیرند، میتواند جامعه را برای پذیرش تغییرات بنیادین آماده سازد.
👈 نکته راهبردی
ایجاد تغییرات بنیادین در اقتصاد مستلزم تغییر رویکردها و اصلاح نظام اقتصادی در بلندمدت است؛ اما در کوتاهمدت نیز نکات امیدآفرین فراوانی وجود دارند که اگر در کنار رفتارهایی از جنس مبارزه با فساد، میان مردم بودن و ...قرار بگیرد، قطعاً میتواند کشور را برای نیل به اهداف عالی اقتصادی، امیدوار و آماده سازد.
✍️ علی محمدی
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
📺 شبکههای مهم خبری عربی در حال پوشش زنده کنفرانس خبری رئیس جمهور منتخب ایران آیتالله «سید ابراهیم رئیسی» هستند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشست خبری آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب مردم ایران در سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ظهر امروز با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی برگزار شد.
🔻یکی از نکات جالب این نشست خبری سوال خبرنگار شبکه «راپلی» روسیه از رئیس جمهور منتخب بود؛ او از آیتالله رئیسی پرسید در صورت لغو و برداشته شدن تحریمها شما حاضر به ملاقات دونفره با رئیس جمهور آمریکا هستید؟
پاسخ آیتالله رئیسی به این سوال تنها یک کلمه بدون هرگونه توضیح اضافهای بود؛ «خیر»!
🔻در حالی که رئیسی تلاش داشت در این نشست سوالات را به تفصیل پاسخ دهد، کوتاهترین پاسخش مربوط به مذاکره مستقیم با آمریکا است که میتوان آن را در چارچوب سیاست خارجی دولت سیزدهم در چهار سال آینده و بر مبنای سه اصل اساسی سیاست خارجی ایران یعنی عزت، حکمت و مصلحت تفسیر کرد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
♨️دلایل کاهش مشارکت چیست؟
یکی از سؤالاتی که این روزها در مورد انتخابات پرسیده میشود این است که چرا میزان مشارکت مردم در این انتخابات پایینتر از سایر انتخاباتها بود؟
🔻 برخی از دلایل مستند کاهش مشارکت به شرح زیر است:
1️⃣ درصد مشارکت در دورههای مختلف ریاست جمهوری بدین شرح است:
دوره اول ۶۷.۴۱ درصد، دوره دوم ۶۴.۲۳ درصد، دوره سوم ۷۴.۲۶ درصد، دوره چهارم ۵۴.۷۸ درصد، دوره پنجم ۵۴.۵۹ درصد، دوره ششم ۵۰.۶۶ درصد، دوره هفتم ۷۹.۹۲ درصد، دوره هشتم ۶۶.۷۷، دوره نهم ۵۹.۷۶ درصد، دوره دهم ۸۴.۸۳ درصد، دوره یازدهم ۷۲.۹۴ درصد، دوره دوازدهم ۷۳.۳۳ درصد و دوره سیزدهم ۴۸.۸ درصد.
2️⃣ عوامل متعددی برای کاهش میزان مشارکت نسبت به سایر انتخاباتها بیان میشود؛
🔸اول؛ عملکرد ضعیف آقای روحانی بزرگترین ضربه را به جمهوریت نظام و کاهش مشارکت زد و جمع زیادی از کسانی که در دوره قبل به وی رأی داده بودند را از شرکت در انتخابات منصرف کرد.
🔹دوم؛ در تمام نظرسنجیها میزان رأی منفی به آقای رئیسی بسیار پایینتر از سایر نامزدها بود و حتی بر اساس نظرسنجیهای قبل از انتخابات ۶۸.۱ درصد از افرادی که در سال ۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی داده بودند، اعلام کرده بودند در انتخابات پیشرو شرکت خواهند کرد.
🔸سوم؛ وضعیت معیشت، تورم، رشد نقدینگی باعث نارضایتی بخشهایی از جامعه حتی حامیان سابق دولت شده بود. در نظرسنجی بسیج مشکلات روزافزون اقتصادی با حدود ۳۰ درصد مهمترین عامل تردید پاسخگویان برای شرکت در انتخابات بیان شد و ۲۸ درصد هم اعلام کردند که به خاطر عملکرد دولت فعلی در انتخابات شرکت نمیکنند. این نشان میدهد که مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی دولت در کاهش مشارکت نقش داشته است و نمیتوان بهسادگی از کنار آن گذشت.
🔹چهارم؛ بیماری کرونا بهعنوان یک عامل مؤثر بر کاهش مشارکت نیز مؤثر است که در نظرسنجیها حدود ۲۸ درصد اعلام کرده بودند بر عدم مشارکت تأثیرگذار است.
3️⃣ در همه دورههای ۱۳ گانه ریاست جمهوری، میانگین مشارکت ۶۵ درصد بوده است و حدود ۳۰ درصد در همه انتخاباتها شرکت نداشتهاند؛ بنابراین عدم مشارکت بخشی از جامعه، صرفاً مربوط به این دوره از انتخابات مربوط نمیشود.
👈نکته پایانی:
همانگونه که در آمارها بیان شد، نباید کاهش مشارکت را تک علتی دنبال کنیم و دلایل مختلفی در بروز آن نقش داشتهاند. بااینحال، رئیسجمهور منتخب، رئیسجمهور همه ملت ایران است و باید از همه ظرفیتهای انسانی کشور بدون توجه به قطببندیهای سیاسی استفاده کند.
✍️ فرهاد مهدوی
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید|خیر در برابر No!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
⬅️ سردار دلها : «امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص).»
⬅️ مدافعانِ حرم فقط آنهایی نیستند که در سوریه و عراق در برابر داعش ایستادند؛ آن دسته از هموطنان خارج از کشور که علیرغم فحاشی و هتک حرمت براندازان، غیرتمندانه پای صندوق رأی آمدند هم مدافعانِ حرمِ جمهوریِ اسلامیِ ایران هستند.
#انتخابات
#غیرت_ایرانی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
🗓 امروز سه شنبه ۰۱ تیر ۱۴۰۰
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir