🔰چیزهایی که درباره طرح صیانت از کاربران فضای مجازی نمی دانیم
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
🌐 واکنش جهانپور به ۳ شایعه در خصوص واکسنهای داخلی
کیانوش جهانپور:
🔻ما کارخانههای واکسن سازی متعددی نداریم و تنها دارای دو کارخانه واکسن سازی هستیم که یکی در مسیر تولید انبوه قرار گرفته و تولید انبوه دیگری تازه آغاز شده است و آن واکسنی که در مسیر تولید انبوه قرار دارد کووایران برکت است و پاستور هم به تازگی تولید انبوه را آغاز کرده است و من از این صحبتها تعجب میکنم.
🔻سخنگوی سازمان غذا و دارو همچنین در واکنش به صحبتهایی که مطرح میکنند، سختگیریها نسبت به تولید یک واکسن خاص کمتر از بقیه بوده است و اگر در مورد سایر واکسنها هم اینگونه برخورد میشد، هم اکنون آنها هم به تولید انبوه رسیده بودند؟، گفت: این بحثها متاسفانه وجود دارد و هیچ ماست بندی نمیگوید که ماست من ترش است.
🔻اگر ما رویکرد حرفهای نداشته باشیم و یا به هر دلیلی نخواهیم اطلاعات درست را ارائه دهیم طبیعتا ممکن است این سوتفاهم ها ایجاد شود.
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
#پایش_برخط
👈🏻 تشویش اذهان عمومی توسط رسانههای دولتی به بهانه بررسی یک طرح در مجلس؛ مدعیالعموم کجاست؟
🔹اقدام مجلس در بررسی "طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی" و تحریف آن بهعنوان مسدودسازی، به اسم رمز دولتیها برای تخریب مجلس یازدهم تبدیلشده است
🔹درحالیکه این طرح باهدف نظاممند ساختن پلتفرمهای خارجی در دستور کار قرارگرفته، رسانههایی چون ایسنا، ایرنا، خبرآنلاین و انتخاب، مشغول هجمه سنگین و شبانهروزی علیه آن هستند
🔹برچسبهای واهی چون "طرح ضداینترنت"، "مسدودسازی"، "محدودسازی فضای مجازی"، "الگوی کره شمالی" و یا تیترهایی تأملبرانگیز چون "اینترنت را قطع کنید تا راهی جز ریختن در خیابان باقی نماند!"، "فیلترینگ درراه است"، "کسبوکار مردم درخطر!" و ... ازجمله موارد عملیات روانی دولتیها در روزهای اخیر است که ضرورت ورود و اقدام مدعیالعموم در جهت صیانت از آرامش روانی شهروندان را دوچندان مینماید
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🗞 روزنامه های یکشنبه ۱۰ مرداد ماه👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/332535
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه ۱۰ مرداد
✨متن یا حاشیه!
✨دلم میخواست بشود و نشد!
✨رسانه چینی: سخنرانی آمریکا برای تغییر موضع ایران فایدهای ندارد
✨تیغی که در گلوی آمریکاست!
✨شبکه خبری قطرخطاب به بوش پسر: خفه شو!
✨اژهای: جلوههای آزادی مشروع در جامعه تبیین شود
✨ادعای بیاساس رژیم صهیونیستی درباره ایران!
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/332533
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
⭕️ صادرات ترکیه به سوریه ۱۳ برابر ایران شد
🔰 بازار سوریه را هم نتوانستیم تامین کنیم
▪️نود اقتصادی:
🔹در سال ۱۳۸۹ صادرات ایران به سوریه ۵۱۶ میلیون دلار بود که این میزان طی ۱۰ سال اخیر بهطورقابلتوجهی در دولت روحانی کاهش یافته و تا سال ۱۳۹۹ به ۱۲۳ میلیون دلار رسیده است. یعنی در ۱۰ سال قبل صادرات ایران به سوریه ۴ برابر بیشتر از امروز بوده است.
🔹کاهش صادرات ایران به سوریه درحالی است که صادرات ترکیه به سوریه در سال گذشته نزدیک به یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار و ۱۳ برابر صادرات کشورمان بوده است.
🔹قابل ذکر است در سال گذشته سوریه ۴ میلیارد و ۱۴۰ میلیون دلار واردات رسمی داشته که ترکیه با تامین بیش از ۳۸ درصد آن، در رتبه اول قرار دارد.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
♨ دلم میخواست بشود و نشد!
*رئیسجمهور روحانی، پنجشنبه ۷ مرداد در آیین بهرهبرداری از طرحهای ملّی وزارت راه و شهرسازی، گفت: «لیست بلندی از کارهایی که دلم میخواست بشود و نشد در دست دارم... اگر تحریم نبود راهآهن سریعالسیر تهران- اصفهان انجام میشد... اگر برجام ادامه پیدا میکرد، ۲۰۰ هواپیمای نو وارد کشور میشد... چرا رئیسجمهور روحانی بعد از ۸ سال ریاست، اعتراف به ناکامی در تحقق لیست بلندبالایی دارد؟!
👈 گزاره تحلیلی
پاسخ به این ناکامی، مبتنی بر دو نگاه است:
⬅️ یک نگاه، نگرش خود رئیسجمهور و همفکران اوست که از روز اول، همهچیز را به برجام و تحریم گره زدند و همین دلبستگی و وابستگی، کمر لیست بلندبالای دکتر روحانی را شکست و به ناکامی کشاند.
⬅️ نگاه دوم، نگاه منتقدانی بود که بارها و بارها ضرورتسازی ساختگی را تذکر دادند، مضرات شرطی کردن اقتصاد کشور را دلسوزانه طرح و تبیین کردند و رها کردن دیو و دلبر سازی از ترامپ و بایدن را تا همین اواخر دولت مطالبه کردند؛ لکن رئیسجمهور محترم طی هشت سال تکیه بر کرسی ریاست قوه مجریه، با مقصرتراشی و حاشیهسازی، منتقدان و دلسوزان را با عباراتی همچون: «بیدین، حسود، کاسب تحریم، بی شناسنامه، بیسواد، عصر حجری، مزدور، ترسو، بیکار، دین نشناس، بزدل، فاسد، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، هوچی باز و ...» نوازش کرد.
⬅️ بیتوجهی به شعارهای انقلاب، کوتاه آمدن از ارزشها برای خوشایند غرب، ترس و خجالت و رودربایستی در مواضع انقلابی، نادیده گرفتن اصل ما میتوانیم، اکتفا به حداقلها و تخریب داشتهها، غفلت از جریان انقلابی، قبیله گرایی جناحی و بده بستانهای سیاسی و... همگی از عوامل اصلی عدم تحقق لیست بلندبالای دکتر روحانی است.
👈 نکته پایانی
در شهریورماه سال ۹۲ و در نخستین دیدار هیأت دولت یازدهم با رهبر معظم انقلاب، ظرفیتها و امکانات داخل کشور بهعنوان کلید حل مشکلات وعدم اعتماد و امید نبستن به خارج، از محورهای مهم سخنرانی مقام معظم رهبری بود. در آخرین دیدار نیز که اخیراً رقم خورد، کمتوجهی به آن توصیهها و تذکرات مداوم بعدی رهبر معظم انقلاب، امروز مایه درس عبرت برای دولتمردان آینده، همه فعالان در صحنه سیاسی کشور و ثبت در تاریخ شد: «در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد و آنها کمک نمیکنند و هر جا که بتوانند ضربه خواهند زد... هر جا که کارها را منوط به غرب و مذاکره با آن و آمریکا کردید، ناموفق بودید و هر جا که بدون اعتماد به غرب، حرکت و از آنها قطع امید کردید، موفق بودید و پیش رفتید»
✍ حسین عباسیان
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir