💢صفحه اول روزنامههای اقتصادی چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢صفحه اول روزنامههای ورزشی چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢نمایندگی ایران: هر حملهای به ایران، منافع و اتباع آن با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد
🔹نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد، خبر ارسال پیامهای متعدد از سوی آمریکا به ایران در دو روز گذشته را رد و اعلام کرد که هر حمله ای به خاک ایران، منافع و یا اتباع آن در خارج از مرزها با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
17.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 نون و نمک
🔻انتخابات یکی از مظاهر نان و نمک خوردن و نمکدان نشکستن است چه کسی که رای می آورد باید به رأی و سفره ای که مردم برای او فراهم کرده اند وفادار باشد و چه کسی که در دامن پر مهر این وطن بزرگ شده است و هم حق و هم تکلیف دارد که برای حراست از آن در انتخابات های متعدد که برگزار می شود با هربار رأی دادن برای چندین سال از وطن مراقبت کند. رسانه های بیگانه و سردمداران غرب درتلاش هستند که کام مردم را در این انتخابات تلخ کنند و آنها را از ادای وظیفه خود بازدارند.
#صبا
#قطب_نما
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲
🔗 ادامه مطلب را از اینجا بخوانید
📌#نشریه_اخبار_و_تحلیل_ها
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
💢دیدار جهادگران اقتصادی با رهبر انقلاب
🔹در دیدار روز گذشته حدود هزار نفر از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان با رهبر معظم انقلاب، ایشان ضمن اشاره به ظرفیت و توان کاملاً مؤثر بخش خصوصی برای تحقق اهداف کلان اقتصادی، «حمایت دولت، بهویژه رفع موانع فضای کسبوکار» و «مسئولیتپذیری بخش خصوصی» را دو ضرورت مهم و زمینهساز بهبود اوضاع و پیشرفت چشمگیر کشور برشمردند. در این دیدار معظمله اشاره دقیقی به سیاست کنترل نقدینگی برای مهار تورم داشتند که به مدیریت بسیار قوی و دقیقی نیاز دارد.
🔸اصولاً تورم در یک دستهبندی کلی به سه نوع تورم تقسیم میشوند: تورم از ناحیه تولیدکننده، تورم از ناحیه مصرفکننده و تورم انتظاری. کنترل نقدینگی نقش مؤثری در مهار تورم از ناحیه مصرفکننده دارد و دولت به منزله یکی از مهمترین راهبردهای اقتصادیاش این موضوع را مد نظر قرار داده است. در راستای این کار دولت سعی کرده است خلق پول را مدیریت کند. به این ترتیب، نه تنها خودش استقراض از بانک مرکزی را به صفر رسانده؛ بلکه به مدیریت نقدینگی در نظام بانکی و خلق پول و شبه پول در بانکها پرداخته است. بنابراین، در سال جاری تسهیلات پرداختی بانکها با محدودیت و مدیریت بیشتری مواجه شده است.
🔹نکته ظریف رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) این بود که وقتی پرداخت تسهیلات به فعالان اقتصادی محدود شده است، این محدودیت متوجه کدام صنایع بوده است؟ آیا شرکتهای دولتی یا صنایع بزرگ که ارتباطات گستردهای با شبکه پولی و مالی دارند هم محدود شدهاند یا اولین قربانی این سیاست تولیدکنندگان میانی و خرد هستند؟
🔸اینجاست که رهبر معظم انقلاب میفرمایند: «بانک مرکزی باید جوری مدیریت کنند کار را، این جور نباشد که حالا شرکتهای دولتی بیایند همین سهم محدود منابعی را که بناست بانکها بدهند، شرکتهای دولتی بردارند ببرند، یا شرکتهای خاص بردارند ببرند، شرکتهایی که افرادش زرنگترند، دست و پا دارترند، ارتباطات بیشتری دارند. این جور نباشد. این مدیریت لازم دارد. یک مدیریت، یعنی رعایت عدالت به معنای واقعی کلمه اینجا لازم است.»
🔹البته این اشاره رهبر معظم انقلاب نباید به اعتبارات بانکی محدود شود، بلکه سایر قوانین و مقرراتی که دولت و مجلس وضع میکنند نیز در معرض این آسیب هستند، برای نمونه گسترش چتر اخذ مالیات با اطلاعات پایانههای فروشگاهی به سیستم مالیاتی شامل فعالان اقتصادی شفاف جامعه شده است؛ اما بخش غیر شفاف جامعه در دایره مالیات قرار نمیگیرند یا برای نمونه در پرداخت مالیات از سوی اصناف، هزینههای آنها نیز لحاظ شود. بنابراین، وضع قوانین و مقررات اقتصادی باید از سوی افرادی متخصص، دقیق و عادل صورت بگیرد تا پیامدهایی بر خلاف قانون وضع شده نداشته باشد.
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa