💠 حدیث روز 💠
❇️ توصیه کلیدی أمیرالمؤمنین برای زندگی روزمره
🔻أمیرالمؤمنین علی عليهالسلام:
أجمِلُوا في الخِطابِ تَسمَعُوا جَميلَ الجَوابِ
❇️ زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد.
📚 غررالحكم، حدیث ۲۵۶۸
✅بصیرت_افزایی
|روشنگری دینی-سیاسی|
✔️ @basiratafzayi
✋
رهبر انقلاب در جلسه خصوصی درباره وضع کنونی کشور چه گفتند؟
🔺 آیت الله محمدمهدی شب زنده دار جهرمی عضو فقهای شورای نگهبان در درس خارج خود که در دارالتلاوه حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، به دیدار اخیر خود با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت:
🔹 شب پنجشنبه در جلسه ای که خدمت رهبر معظم انقلاب بودیم، ایشان بسیار با آرامش قلب در قبال برخی از دوستان که در جریانات اخیر دغدغه خاطر داشتند و ناراحت بودند، مواجه شدند.
🔹 رهبر انقلاب با قلبی مطمئن فرمودند: «هیچ مسأله ای نیست ، از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون از این فراز و نشیب ها فراوان داشته ایم، امروز جنگ اسلام و کفر است، کفر می خواهد مسلط شود و جلوی پیشروی اسلام و ارزش ها و آرمان های الهی را بگیرد، دشمنان ناراحت هستند و این کارها را انجام می دهند و افرادی هم در داخل دارند اما هیچگونه دغدغه خاطری نباید داشته باشیم.»
«اگر به وظیفه الهی خود عمل کنیم خداوند یاری خواهد کرد»،
🔹 آیت الله شب زنده دار اظهار داشت: همانگونه که توکل به خداوند متعال و ایمان به نصرت الهی در قلب امام راحل وجود داشت در قلب رهبر معظم انقلاب هم وجود دارد. تا وقتی که چنین رهبری وجود دارد که دل به خدا بسته و با توکل الهی کار می کند و قصد و نیت ایشان خالص بوده و با خداوند و اولیای الهی پیوند دارد مسائلی که پیش می آید از بین خواهد رفت که البته برای عده ای هم امتحان خواهد بود.
🔹 وی ابراز داشت: رهبر معظم انقلاب فرمودند: «هرکس از دستش کاری برای نصرت اسلام و نظام بر می آید حرام است که سکوت کند و کاری نکند»
✅بصیرت_افزایی
|روشنگری دینی-سیاسی|
✔️ @basiratafzayi
✋
اگر رئیسجمهور هنوز نماینده مجلس بود، با این چماق ناترازیهای دولت چه برخوردی میکرد؟
🔺اگر رئیسجمهور فعلی، هنوز نماینده مجلس بود، شاید یکی از تندترین منتقدان عملکرد دولت در حوزههای اقتصادی و سیاست خارجی میشد.
امروز دولت با بحرانی از بیبرنامگی و سوءمدیریت در حوزههای اقتصادی و حتی سیاست خارجی دستبهگریبان است.
هر روز چماق ناترازیها بر سر ملت کوبیده میشود در حالیکه دلارِ افسارگسیخته، سقوط ارزش پول ملی و کوچکتر شدن سفره مردم، تصویری تلخ از وضعیت موجود ارائه میدهد.
در سیاست خارجی هم ضعف در ابتکار عمل و فقدان دیپلماسیِ فعال، فرصتهای اقتصادی را از کشور میگیرد و در شرایطی که دشمنان با تحریمهای ظالمانه به کشور فشار میآورند، انتظار میرفت دولت از ابزارهای دیپلماسی انقلابی بهره گیرد، اما خروجی این رویکرد، چیزی جز انفعال و گسترش انزوای سیاسی نبوده است!
🔺از منظر اجتماعی، این بیتوجهی به معیشت و مطالبات مردم، فرسایش اعتماد عمومی را به همراه داشته است. سکوت دولت و اکتفا به توجیهگری، مردم را نسبت به آینده دلسرد میکند.
🔺رئیسجمهور محترم، با تجربهای که در مجلس داشتند، اگر امروز نماینده ملت بودند، بیشک چنین وضعیتی را برنمیتافتند و دولت را به پاسخگویی وادار میکردند.
آنچه مردم انتظار دارند، اتخاذ تصمیمات انقلابی برای عبور از بحرانهاست.
دیگر وقت توجیه گذشته است؛ وقت اقدام است. دولت باید با جسارت و تدبیر انقلابی، ثابت کند که دغدغهاش حل مشکلات مردم است.
✍ حسن باویر
✅بصیرت_افزایی
|روشنگری دینی-سیاسی|
✔️ @basiratafzayi
هدایت شده از تبلیغات مناسب ایتاء🍊
مشارکت در برگزاری هیئت بنیاد شهید پالیزوانی(ره)استان قم
به مناسبت شهادت امام هادی علیه السلام
این هیات مستقل بوده و به هیچ نهادی وابسته نیست از این رو برای برپایی هر چه باشکوه تر مجالس اهل بیت علیهم السلام به مساعدت اندیشه جویان و دیگر بانیان نیازمند است.
ان شاالله مراسم ۱۴ و ۱۵ ام دی ماه
شهادت آقا امام هادی علیه السلام
در مجتمع امام خمینی گلزار به صورت خانوادگی با سخنرانی استاد دکترعلی غلامی موسس و مدرس بنیاد شهیدپالیزوانی (کتب و اندیشه شهید مطهری رحمه الله) برقرار است.
با مساعدت در حد توان خود، تلاش برای جذب بانی و انتشار این پست به برگزاری هیات کمک می کنید.
🔸💳شماره کارت:
6219861806799952به نام: محدثه ردکا کلیک روی کارت ، کپی میشود 🔸بانیان گرامی در صورت تمایل جهت هماهنگی می توانند شماره ی ۰۹۰۴۵۴۳۲۵۷۸ در ارتباط باشند.
🔴رهبر معظم انقلاب: هرکس عصمت حضرت عیسی مسیح و حضرت مریم را منکر شود؛ از اسلام خارج است ، احترام ما به مسیحیت در اسلام این گونه است. ۱۳۹۴/۱۰/۰۳
✨میلاد حضرت عیسی بر تمامی موحدین جهان تهنیت باد✨
✅بصیرت_افزایی
|روشنگری دینی-سیاسی|
✔️ @basiratafzayi
عید کریسمس و سال نو میلادی رو به تمام جنایتکاران کراواتی اروپایی و آمریکایی تبریک میگم..
کریسمس مبارک کودک کش ها.. ✋
#کریسمس
#غزه
✅بصیرت_افزایی
|روشنگری دینی-سیاسی|
✔️ @basiratafzayi
آخرین تحلیل اوضاع منطقه - ۵ دی.mp3
6.03M
نگاهی به آخرین تحولات منطقه - ۵ دی
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️چرا اعتراضات در سوریه شدت گرفته است؟
🔸️چرا جولانی گروههای مسلح را به سرکوب تهدید کرد؟
🔸️ علت اعتراض دیروز علویان سوریه چیست؟
🔸️آیا دولت جولانی توان کنترل و مدیریت اوضاع را دارد؟
🔸️ چرا اسرائیل قادر به جلوگیری از عملیات های یمن نیست؟
📌 برای یافتن پاسخ سوالات بالا این فایل صوتی را با دقت گوش کنید
#تقوی_نیا
✅بصیرت_افزایی
|روشنگری دینی-سیاسی|
✔️ @basiratafzayi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای قتل نیم میلیون فرزند توسط والدینشان!!!
#سقط_جنین
✅بصیرت_افزایی
|روشنگری دینی-سیاسی|
✔️ @basiratafzayi
⭕️دلار مهم نیست ک چند میشه😏
مهم اینه ک پزشکیان مشتی را میره و تو هر کنفرانسی آیه و روایت یادش میره و با دیدن عکس زنش شروع میکنه به گریه ...
وزیر اقتصادش هم معلوم نیس چیکار میکنه
کاش یه نفر بود شش کلاس سواد داشت وضع رو سروسامان میداد 😒🙄
✅بصیرت_افزایی
|روشنگری دینی-سیاسی|
✔️ @basiratafzayi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ای درمان زخمها؛ اباصالح
🤲اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
🤲اللهماحفظقائدناالخامنهای
#آدینه
✅بصیرت_افزایی
|روشنگری دینی-سیاسی|
✔️ @basiratafzayi
📸 #اینفو | دیماه پُرحادثه
✅بصیرت_افزایی
|روشنگری دینی-سیاسی|
✔️ @basiratafzayi
🔴 #رمز_عبور | مثلث شوم از تهران تا شام
✍ محمدصادق_سلطانزاده
🔻۹ دی ماه در تقویم جمهوری اسلامی با نام روز بصیرت و میثاق امت باولایت نامگذاری شده است. گرچه علت این نامگذاری خلق حماسه مردمی در ۹ دی ۱۳۸۸ بود اما آنچه که میتواند در حرکت مستمر انقلاب این نامگذاری را به غایت اصلی و نهایی برساند بازخوانی درس ها و عبرت های حماسه ۹ دی ناظر به اقتضائات زمانی و به فراخور تحولات جدید می باشد. فلذا این روزها که اخبار حوادث عبرت آموز سوریه همچنان در صدر اخبار است و از یکسو رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با مداحان اهلبیت در یک هندسه مثلثی از
سه گانه «هراسافکنی، اختلافافکنی و یأسآفرینی» دشمنان گفتند میتوان با تکیه و تاکید بر راهبرد مشترک دشمنان در حوادث ۱۳۸۸ تهران و آذر۱۴۰۳ از زاویه ای جدید به تبیین موضوع پرداخت، چرا که تاملی در این سه گانه و تحولات سوریه حکایت از مخرج مشترک در حوادث پساانتخابات ۸۸ و آذر ماه ۱۴۰۳ سوریه است که در ادامه به اختصار بیان خواهد شد.
1⃣ هراس افکنی: در حوادث۱۳۸۸ یکی از برحسته ترین محورهای اتاق فکر دشمن در حوادث ۸۸ القاء ترس برای خطای محاسباتی ملت و مسئولین بود. برجسته سازی اغتشاشات خیابانی، ضریب دادن به اقدامات و بیانیه های سران فتنه، نمایش مکرر آتش سوزی اموال عمومی، کشته سازی، شب نامه نویسی های سریالی و حمایت های توئیتری از فتنه گران به موازات باج خواهی ، تهدیدات و حمایت های رسمی کاخ سفید که هیلاری کلینتون وزیرخارجه وقت آمریکا در کتاب «انتخاب های دشوار» صراحتاً به آن اشاره داشته است نمونه های عینی از هراس افکنی دشمن در فتنه ۱۳۸۸ بود.
🔹اما تحولات سریع آذرماه در سوریه که نهایتا موجب دولت بشار اسد شد گرچه با یک تحلیل و رویکرد واقع گرایانه تابع عوامل دور و نزدیک و متغیرهای فراوانی بود لیکن نمی توان نقش هراس افکنی و القاء ترس به عنوان یکی از محورهای اصلی بازوی رسانه ای هیئت تحریر الشام نادیده گرفت. البته رهبران اصلی تحریر الشام که در حوادث قبلی سوریه (۲۰۱۱ _ ۲۰۱۶) تیر تهدید و رعب آفرینی های وحشیانه شان ذیل پرچم داعش و النصره علیه ملت و دولت سوریه به سنگ خورده بود این بار با یک سفیدشویی هوشمندانه نوک پیکان ارعاب شان را به سمت نیروهای ارتش و امنیتی هدایت کردند و با انتشار ویدئوهایی علاوه بر عقب راندن نیروهای ارتش، راه رسیدن شان به قدرت با کمترین شلیک نظامی هموار ساختند.
2⃣ اختلاف افکنی: وحدت ملی در هر نظام سیاسی از عوامل موثر بر قدرت ملی است. البته اختلاف نظر در جوامع متکثر یک امر طبیعی به نظر میرسد ولی وحدت یعنی در مسائل اساسی کشور، آنجایی که پای منافع ملّت در میان است، اختلافات مذهبی، سیاسی،گروهی، قومی کنار گذاشته بشود، همه باید در کنار هم باشند.
رهبر انقلاب ۱۹ دی ۸۸ در تبیین راهبرد دشمن در فتنه ۸۸ اینگونه فرمودند که «مهمترین هدف از حوادث دوران فتنه این بود که بین آحاد ملت شکاف بیندازند». مرور حوادث ۸۸ موید این نکته است که دشمن در هشت ماه جنگ نرم از خرداد تا دی ۸۸ برای بر هم زدن امنیت ملی به هر شایعه، دروغ و تکنیک رسانه ای برای فعال سازی گسل های اختلاف افکن و دوقطبی ساز بین ملت و بین حاکمیت_ملت متوسل شده بود. پروژه اختلاف افکنی که با کلیدواژه تقلب کلیدخورده بود آنچنان ایران عزتمند که در انتخابات ۱۳۸۸ با رکوردشکنی در میزان مشارکت بر پشت بام دموکراسی صعود کرده بود تا لبه پرتگاه رساند که برخی تحلیل گران غربی همچون توماس فریدمن و فرید زکریا از آن حوادث به عنوان «بزرگترین چالش داخلی جمهوری اسلامی در سه دهه گذشته انقلاب» یاد کردند. یکی از ارکان عظمت حماسه ۹ دی خلق قاب ماندگار از وحدت ملی ایرانیان بود که مصادره آن توسط هر گرایش سیاسی خطاست.
🔹اما پروژه اختلاف افکنی در سوریه با یک جنجال خبری آغاز شد. در ۱۶ فوریه سال ۲۰۱۱ عدهای از دانشآموزان مدرسه «بَنی» در محله عَرَبِین درعا در سوریه، شعارهایی را بر ضد بشار اسد، روی دیوارهای مدرسه نوشتند و بلافاصله پس از آن خبری مبنی بر دستگیری و شکنجه این دانشآموزان در شبکه الجزیره منتشر شد. خبری که بعدها مورد تشکیک واقع شد، بهطوری که حتی عزمی بشاره، یکی از مخالفان جدی نظام سوریه و از سیاستگذاران شبکه الجزیره نیز در کتاب خود فاش کرد که اخبار شکنجه این کودکان صحت نداشته و درباره این ماجرا اغراق شدهاست.
🔹یکی از نکات درس و عبرت آموز سوریه این بود گاهی یک اتفاق کوچک اگر با شیطنت رسانه ای و حمایت اطلاعاتی بدخواهان همراه شود می تواند چنان دامنه اختلافات را وسیع و سرعت تحولات را تسریع کند که یک نظام سیاسی سقوط کند و در خلاء قدرت فرصت تعرض، اشغال و تجزیه به دشمنان بیرونی بدهد. چیزی که امروز در جنوب سوریه با تجاوز رژیم صهیونیستی و حمله به تاسیسات حیاتی آن شاهد هستیم.
#ادامه_دارد👇
✅بصیرت_افزایی
|روشنگری دینی-سیاسی|
✔️ @basiratafzayi