*♨️ مفقودی کیس کامپیوتر حاوی اطلاعات محرمانه*
🗯 شنیده شده چندی پیش یک کیس کامپیوتر متعلق به شرکت *"اکتشاف و تولید"* مفقود شده است این کیس دارای اطلاعاتی از قبیل مشخصات و محل استقرار چاه های گاز و مسیر خط لوله انتقال گاز بوده است.
خبرها نشان می دهد این کیس در اتاق استراحت چهار نفر از بازرسان خط لوله گاز مستقر بوده که هر چهار نفر در *کمپ خلیج فارس* از افراد غیربومی بوده اند.
📌 ویژگی مسئله در حساسیت و اهمیت استراتژیک حوزه پارس جنوبی است که با توجه به زنجیره اقدامات خرابکارانه احتمال سو استفاده از این اطلاعات جهت خرابکاری های آتی امکان پذیر است!
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴 پرورش یافتگان غرب
🔻 این سه نفر الان هر سه در راس امور کشور افغانستان هستند!
🔻اولی (از سمت چپ) رئیس جمهور افغانستان است، وسطی نماینده ی گروهک طالبان در مذاکره صلح با دولت آمریکا و سمت راستی سفیر امریکا در کشور افغانستان و هر سه سی-چهل سال قبل دانشجویان افغانی بودند که در دانشگاه های آمریکا بورسیه شده اند و آنجا زندگی کرده اند و درس خوانده اند!!
▪️یعنی حتی همان نماینده ی طالبان هم، یکی که دست پرورده ی پاکستان یا شوروی سابق یا هر قبرستان دیگری باشد نیست! .. همه ی آنها دست پرورده ی آمریکا هستند و در فیلمی که آمریکا دارد در افغانستان می سازد بازی می کنند!
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قول فرمانده کل سپاه به آمریکاییها
سردار سلامی در حاشیه مراسم رونمایی از واکسن نورا:
🔹به آمریکاییها قول میدهم به هر آنچه که آنها تحریم کردهاند دست خواهیم یافت و حاضریم دانش این پیشرفتها را به آنها هم بدهیم.
🔹به ملت ایران هم قول میدهم این پیشرفتها ثمره مقاومت آنها است و ادامه خواهد داشت.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
♨️ سناریویِ ناامن سازی؛ بهانه ای برای ماندن...
🔹 سال 1990 که دوران نظامِ دوقطبی با فروپاشی شوروی به پایان رسید، سرآغاز دوران جدیدی در نظام بین الملل بود و آمریکا که همواره در طول سالهای پس از جنگ جهانی دوم، خاورمیانه را به عنوان یکی از اساسیترین مناطقِ استراتژیک دنیا تلقی می کرد و بسیاری از سیاستهای خود در این منطقه را حولِ بازدارندگی شوروی و ممانعت از توسعه نفوذ آن کشور تنظیم می کرد، حال با فروپاشی شوروی و خروج آن از صحنه ی معادلات بین المللی و منطقه ای، آزادی و قدرت عمل گسترده ای در خاورمیانه بدست آورد.
👈 اما در کنار این آزادی عمل یک "خلا استراتژیک" نیز برای آمریکا بوجود آمد؛ یعنی آمریکایی که تا به حال در مسیر توازنِ قوا در نظامِ تک قطبی با هدف جلوگیری و مقابله با نفوذ شوروی، بهانه ای برای حضور در معادلات بین المللی و بویژه منطقه ای داشت حال این بهانه و علتِ مداخله را چگونه برای خود فراهم نماید؟
🔸 بنابراین آمریکا در جهت پر کردنِ این "خلا استرلاتژیک" با طراحیِ سناریوی ناامن سازی و تولید و پرورشِ گروه های افراطی در مسیر ایجادِ بحران در جهان از جمله منطقه ی ممتاز خاورمیانه؛ سعی در ایجاد بستری برای حضور خود در منطقه و جهان در قالب نظم نوین جهانی به بهانه ی تنبیه کشورهای یاغی و غیرمطیع و به تعبیر امروزین غیرعادی داشت.
👈 در نتیجه، پایه و اساس سیاست آمریکا در منطقه، سیاستِ متناقض و دوگانه ی تولید و تمدیدِ بحران و ناامنی از یک سو و رهبری ائتلاف مقابله با این ناامنی هایِ خودساخته از سوی دیگر است.
🔹 لذا تمدید و تشدید بحران در افغانستان در مسیر این سیاستِ مزوّرانه باید تحلیل شود و باید گفت؛ محرک اصلی این بحران، آمریکاست؛ چرا که به دنبال این است که اثبات کند، اگر می خواهید ما از منطقه خارج شویم، این شما و این هم، بحران هایی که در نبودِ ما دامانِ شما را می گیرد و جالب اینجاست که با شروع خروج نیروهای امریکایی از افغانستان، جیمز دابینز نماینده ویژه سابق آمریکا در افغانستان و کارشناس اندیشکده «رند» می گوید : « احتمالاً جنگ در این کشور افزایش خواهد یافت.» که در تفسیر این جمله باید گفت؛ با اصرار بر خروج نیروهای آمریکایی، بحران و ناامنی با طراحی خودِ آنها ساخته و پرداخته می شود تا بهانه¬ی حضورشان در منطقه و غارت منابعِ ارزانِ این جغرافیای غنی، حفظ شود...
🔸 در خصوص افغانستان و درستی این سناریوی بحران نمایی و ناامن سازی، وال استریت ژورنال نیز از برآورد جامعه اطلاعاتی آمریکا خبر داد که تنها ظرف ۶ تا ۱۲ ماه بعد از تکمیل فرایند خروج آمریکا از افغانستان، این احتمال که دولت کابل سقوط کند؛ وجود خواهد داشت، و این در حالیست که آمریکا ۲۰ سال پیش با ادعای تأمین امنیت، تهاجم نظامی خود به افغانستان را توجیه کرد و الان هم به نظر می آید که دولت واشنگتن به دنبال بزرگنمایی تبعات خروج خود از این کشور است، تا از افزایش ناامنی در این کشور به عنوان بهانهای برای تمدیدِ حضورش سوءاستفاده کنند و در کنار آن به دنبال احیای پروژه ی داعش در شرق ایران هستندکه البته با حضور پیشگیرانه ی نیروهای مسلح در مرز افغانستان، جلوی این طراحی شوم گرفته خواهد شد.
✍جواد خسروی(کارشناس سیاسی)
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
﷽
🔹امروز دوشنبه
۷ تیر ۱۴۰۰ هجری شمسی
۱۷ ذی القعده ۱۴۴۲ هجری قمری
۲۸ ژانویه ۲۰۲۱ میلادی
---------- 🌸🌸🌸-----------
💠 پیام روز :
خداوندا
کمکم کن پيماني را که در طوفان با تو بستم, در آرامش فراموش نکنم و در طوفان هاي زندگي با " خدا" باشم نه ناخدا
----------🌸🌸🌸----------
📿 ذکر روز دوشنبه:
🔹یا قاضی الحاجات
🔹ای برآورنده نیازها
-----------🌸🌸🌸-----------
🔸مهم ترین رویدادها
🔹شهادت آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام خمینی با انفجار بمب به دست منافقان در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی. (۱۳۶۰ ش)
🔹روز قوه قضاییه
🔹بمباران شیمیایی سردشت
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔳 حمله آمریکا به مواضع نیروهای حشد الشعبی
▪️صبح امروز جنگندههای اشغالگران آمریکایی به مواضع حشد الشعبی در منطقه مرزی البوکمال حمله کردند. بر اساس آنچه وزارت جنگ آمریکا اعلام کرده در این حمله به مواضع گردانهای حزب الله و سید شهداء عراق حمله شده است. به ادعای وزارت جنگ آمریکا در این حمله مواضع و انبارهای تسلیحات رزمندگان عراقی هدف قرار گرفته است
▪️ گفتنی است در این حمله ۴ تن از رزمندگان تیپ ۱۴ حشدالشعبی به شهادت رسیدند.
▪️ براساس آنچه امریکاییها ادعا کردهاند، این حمله پاسخی به حملات مداوم به پایگاه های آمریکایی در عراق است همچنین بدون اشاره به این نکته که آیا کاخ سفید در حمله به مواضع آشکار و مشخص نیروهای مسلح عراق از دولت مرکزی این کشور اجازه گرفته شده یا نه، ادعا شده که این حمله به گروه های نزدیک به ایران هشداری بوده مبنی بر مسلح کردن بیش از پیش آنها توسط ایران!!
▪️به نظر می رسد کاخ سفید از رژه باشکوه ۲ روز پیش سازمان حشد الشعبی بشدت عصبانی است و با این حمله خواسته به نوعی عصبانیت خود را نشان دهد.
▪️ گروه مقاومت کتائب سیدالشهداء عراق در واکنش به حمله آمریکا که در آن چهار نیروی عراقی شهید شدند اعلام کرد، از این پس پرندههای متخاصم آمریکا هدف گرفته میشوند.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
⁉️ مگر این سید چه کرده بود که این همه دشمن داشت؟
🔹«سیدمحمد حسینی بهشتی» پیش از انقلاب، مبارز بود و سروکارش با ساواک بود و پساز انقلاب رئیس دیوان عالی کشور بود و نایبرئیس مجلس خبرگان قانون اساسی بود و دبیرکل حزب جمهوری اسلامی بود و نویسنده و روشنفکر و سخنران هم بود. ولی کسانی که او را میشناختند به اینها نمیشناختند؛ به خودش و صفای باطنش و فضایل اخلاقیاش و زیباییهای رفتارش میشناختند و برایشان آقای بهشتی، فلان مقام و شخصیت انقلاب نبود؛ همان «آقای بهشتی» بود.
🔹حالا این آدم باصفا و خوشسخن و اندیشمند و اهل منطق و اهل گفتوگو، دشمن هم داشت؟ اندازه ریگ بیابان و چه دشمنانی هم. معلوم است دشمن زیاد دارد مردی که چنین بگوید: «در زمینه حق، گذشت نکنید. چون این فقط خیانت به یک مورد معین نیست. این ضعیفشدن روح حقیقتجویی و حقپرستی در جامعه است و جامعه را تاریک میکند و نمیگذارد چهره حق درخشندگی و گیرایی و جذابیت خود را داشته باشد».
⚠️کار به کجا رسیده بود؟
🔸اینکه بهشتی مظلوم بود، چطوری بود مظلومیت بهشتی؟ خیلیها نمیدانند ولی کار به جایی رسیده بود که مرگ بر بهشتی هم میگفتند و امام (ره) نیز یکبار فرمود که چرا دلش میسوخت برای بهشتی: «ایشان را من بیست سال بیشتر میشناختم. مراتب فضل ایشان و مراتب تفکر ایشان و مراتب تعهد ایشان بر من معلوم بود. و آنچه که من راجع به ایشان متأثر هستم، شهادت ایشان در مقابل او ناچیز است و آن مظلومیت ایشان در این کشور بود. مخالفین انقلاب، افرادی [را] که بیشتر متعهدند، مؤثرتر در انقلاباند، آنها را بیشتر مورد هدف قرار دادهاند. »
🔸دلسوزی امام (ره) فقط همین نبود؛ «این آقای بهشتی مسلمان، متعهد، مجتهد، این چه کرده بود که تو تاکسی مینشستی، میدیدی که دو نفر آدم به هم میرسند یک حرفشان فحش به اوست؟! تو اجتماعات، یک دستهای مرگ بر کی... خوب، شما ببینید چه ظلمی [بود] به یک همچو موجود فعالی، که مثل یک ملت بود برای این ملت ما».
📌در برابر این دشمنیها و تهمتها، بهشتی چه کرد؟ صبر. و خدا هم که صابران را دوست دارد و برای خدا هیچکار، کاری ندارد؛ خرجش چند تا منافق بود و ۲ تا بمب بزرگ که مثل «دروغ» و «تهمت» و «نفرت» هر چه بزرگتر، بهتر. ۷ تیر ۱۳۶۰ جانش را و قلب صبورش را و زبان حقگو را و سر و دست و پا را، همه را تقدیم کرد به خدا، در راه خدا و جَست و رَست.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
📸 جزئیات حضور مردم در انتخابات ۱۴۰۰ به تفکیک استان های مختلف
🔹جمال عرف، رئیس ستاد انتخابات کشور با تشریح جزئیات حضور مردم استانهای مختلف پای صندوقهای اخذ رای در انتخابات ۱۴۰۰، میزان مشارکت در ۳۱ استان کشور را اعلام کرد. #انتخابات۱۴۰۰
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
❌هفته حقوق بشر (به شر) آمریکایی
۶ تیر= ترور آیت الله خامنه ای
۷ تیر= ترور شهید بهشتی و ۷۲ یار انقلاب
۷تیر= بمباران شیمیایی سردشت
۱۱ تیر=ترور آیت الله صدوقی
۱۲ تیر= حمله ناو آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران
#روشنگری
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🏠 فروش اقساطی مسکن از ترس ریاستجمهوری رئیسی⁉️
🔹 در پی احتمال ریاستجمهوری رئیسی عدهای از مالکین خانههای خالی در شهرهای اطراف تهران برای جلب مشتری اقدام به فروش املاک خود بهصورت اقساط کردهاند.
🔸 ظاهراً این اقدام از سوی مشاوران املاک صورتگرفته است زیرا این جو راه افتاده که بهمحض ورود رئیسی در مسند ریاستجمهوری قیمت مسکن کاهش پیدا خواهد کرد به همین دلیل برای اینکه سازندگان از فرصت باقیمانده نهایت استفاده را ببرند و سود بالایی را کسب کنند اقدام به فروش مسکنهای خود بهصورت اقساط کردهاند.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل