📌جزئیات مهم از پشت پرده دستگیری فرمانده باهوش و محبوب اهل سنت عراق
🔸در روزهای گذشته اعتراض به وضعیت اقتصادی و خدمات ضعیف رفاهی در مناطق مرکزی و جنوبی عراق شدت گرفت و تظاهرات گسترده ضد دولتی در شهرهای مختلف به ویژه بغداد برگزار شد.
🔸در جریان تظاهرات در پایتخت عراق شماری از شهروندان به طرز مشکوکی توسط افراد ناشناس به قتل رسیدند و همین مسئله منجر به افزایش اعتراضات ضد دولتی شد و خشم مردم را برانگیخت.
🔸همزمان با تشدید اعتراضات، روز سه شنبه (چهارم خردادماه) گروهی از نیروهای امنیتی دولت عراق به سرکردگی «ابورغیف»، آقای «قاسم محمد کریم الخفاجی» مشهور به «قاسم مصلح»، فرمانده ارشد بسیج مردمی را در منطقه «الدوره» به بهانه قتل شماری از تظاهرکنندگان معروف از جمله «ایهاب الوزنی» در جنوب شهر بغداد دستگیر کردندو در نهایت با واکنش قاطع رزمندگان بسیج مردمی مواجه و مجبور شدند وی را آزاد کنند.
🔸آقای قاسم مصلح از فرماندهان بسیار معروف سازمان بسیج مردمی به شمار می آید و در حال حاضر فرماندهی تیپ «الطفوف» یا همان تیپ ۱۳ و مناطق غربی استان مهم و حساس الانبار را بر عهده دارد.
روند تحولات میدانی و آنچه که این روزها در مناطق جنوبی و مرکزی عراق می گذرد به خوبی نشان می دهد دستگیری فرمانده ارشد بسیج مردمی با دو هدف مشخص صورت گرفته است.
1️⃣نخست، دولت کاظمی همزمان با شروع اعتراضات مردمی با متهم کردن قاسم مصلح به دخالت در قتل تظاهر کنندگان مشهور (ایهاب الوزنی) تلاش کرد فرار به جلو کند و چهره بسیج مردمی را در میان مردم مخدوش کند.
مصطفی کاظمی نخست وزیر عراق که در اجرایی کردن شعارها و وعده های بهبود وضعیت اقتصادی ناکام مانده و به دنبال فرصتی برای توجیه ناتوانی دولتش است درصدد است از اعتراضات به سود خود بهره برداری کند و با متهم کردن بسیج مردمی میان تظاهرکنندگان محبوبیت حداقلی پیدا کند و این گونه القا کند که اجازه نمی دهد کسی به معترضان حمله کند که در مجموع این سناریوی به معنای موج سواری است.
2️⃣در بیان هدف دوم دستگیری فرمانده ارشد بسیج مردمی باید توضیح داد قاسم مصلح به طور دقیق تحرکات عناصر گروهک تروریستی داعش و کاروان های آمریکایی را در غرب استان الانبار و مرزهای مشترک با سوریه رصد می کند و حتی در چندین مورد اجازه ورود عناصر ارتش تروریستی آمریکا را به خاک عراق نداد و همین مسئله مقامات کاخ سفید و جریان همسو با آنان را در بغداد به شدت خشمگین کرد.
⚠️به گفته منابع آگاه میدانی، ارتش تروریستی آمریکا چندین بار تلاش کرد تروریست های داعش را به صورت مخفی و در میان کاروان های خود از خاک سوریه به داخل عراق منتقل کند که توسط این فرمانده زیرک و باهوش شناسایی و اجازه ورود پیدا نکرد.
🔸به نظر می رسد، یکی از اصلی ترین عوامل و اهداف دستگیری قاسم مصلح فرمانده شجاع بسیج مردمی همین مورد بوده و حتی از سوی دولت عراق به وی هشدار داده شده بود که در مرز مانع آمریکایی ها نشود اما او توجهی نکرد و از سوی نیروهای امنیتی تحت فرمان مصطفی کاظمی بازداشت شد.
⚠️این فرمانده ارشد بسیج مردمی پس از آزادی هم تهدید شده و به وی گفته شده اگر دوباره به غرب استان الانبار بازگردد احتمال هدف قرار گرفته شدن توسط ارتش تروریستی آمریکا یا ترورش توسط گروه های دیگر وجود دارد.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
آفتاب یزد: آمریکا کوتاه نمیآید عجله روحانی برای چیست؟
🔸فضاسازی غیرواقعی و چندباره آقای روحانی ظرف چند ماه اخیر درباره نهایی شدن توافق با آمریکا، موجب اعتراض روزنامه اصلاحطلب شد.
🔻روزنامه آفتاب یزد، در گزارشی با عنوان «عجله دولت برای چیست؟» نوشت:
🔹اگرچه «حسن روحانی» از رو به اتمام بودن مذاکرات و نتیجه بخش بودن آن میگوید اما «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در واکنش به سخنان «حسن روحانی» میگوید: مطمئن نیست که مذاکرات طرفهای برجام در وین در آستانه نتیجه دادن باشد. »
🔹وی که با شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل گفتوگو میکرد، با تکرار برخی ادعاهای بیاساس گفت که واشنگتن از اینکه مذاکرات وین در حال پایان یافتن باشد، اطمینان ندارد چرا که ما به آمادگی تهران برای بازگشت کامل به برجام مشکوک هستیم.
🔹بلینکن در پاسخ به پرسشی درباره سخنان روحانی مبنی بر اینکه نمایندگان غربی برای لغو تحریمهای اصلی علیه ایران توافق کردهاند و اکنون بحث درخصوص برخی نکات جزئی در حال انجام است، گفت: «حدس میزنم که در جریان باشید که این مذاکرات غیر مستقیم است. ما به طور مستقیم با ایران مذاکره نمیکنیم؛ این کار از طریق اتحادیه اروپا و سایر شرکا انجام میشود. معتقدم که ما پیشتر روشن کردهایم که هر یک از طرفین باید کاری انجام دهد تا به اجرای برجام بازگردد اما پرسش بیپاسخ این است که آیا ایران در واقع آماده است که به برجام بازگردد؟ هنوز چیزی معلوم نیست».
🔻آفتاب یزد در ادامه از قول یک تحلیلگر نوشت: اختلافات موجود، اختلافات پارادایمی است یعنی همان که موجب شد آقایان دل به توهم حل مسئله و رفع مشکل تحریم و رابطه با غرب و آمریکا ببندند و بر همین اساس گفتند هر گونه توافق بهتر ازعدم توافق است. الان هم آقای روحانی در همان موضع است. یعنی ایشان به هر قیمتی آماده توافق است. به همین دلیل هر چقدر هم تنازلی صورت گیرد ایشان عنوان میدارد توافق خوب است و عدم توافق به ضررشان است. لذا روحانی همان موضع اولیه برجام را امروز خیلی جدیتر دارد. خصوصا اینکه باید این توافق را در رقابتهای انتخاباتی خرج کند. و الا اگر موضع ملی باشد الان به هیچ عنوان بستری برای انجام توافق با طرف آمریکایی وجود ندارد.
🔸یادآور میشود بلینکن اخیراً تصریح کرد توافق برجام قابل برگشت نیست و باید بعدهای نظارتی مربوط به مباحث هستهای و غیرهستهای تقویت و طولانیتر شود.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
#پاسخ_به_شبهات_انتخاباتی
۸_ شورای نگهبان و آنچه بر عهده ماست؟
✅ از آنجا که نظام اسلامی صرفاً عهده دار مدیریت منابع مادی و امور دنیایی جامعه نیست و نسبت به سرنوشت آحاد افراد جامعه متکفل انجام وظایفی است، قاعدتاً تصدی مناصب و مسئولیت های اصلی و اساسی در این نظام، مستلزم احراز صلاحیت و اثبات تعهد لازم و کافی است.
ریاست جمهوری که بالاترین مقام رسمی کشور بعد از رهبری است یکی از مناصبی است که تصدی آن باید همراه با بالاترین سطح تعهد باشد. از این رو با توجه به حساسیت بالای چنین جایگاهی، قانونگذار شورای نگهبان را در این باره نه تنها ملزم به تایید صلاحیت، بلکه بالاتر از آن، احراز صلاحیت کرده است. در این باره اجمالا باید گفت که اصل بر عدم احراز است و احراز شرایط نیازمند اثبات است.
بر این اساس اولاً باید به اهمیت، صعوبت و سختی کار چنین نهادی اذعان کرد و ثانیاً در جریان احراز صلاحیت ها تا می توان از ایجاد هجمه و فضای تخریبی و تبلیغاتی علیه آن نهاد اجتناب کرد و ثالثاً به نتیجه چنین فرایند نفس گیر و طاقت فرسایی تمکین کرد.
خروجی احراز صلاحیت ها هر چه باشد چه مطابق و چه مخالف میل ما باید به آن احترام گذاشت چرا که احترام به قانون و لازمه ثبات، امنیت و توسعه و تکامل است.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
⁉️آیا ما انتخابات را مهندسی می کردیم؟!
1⃣ در این دوره برخی با رویت اتفاقات و حوادث اینگونه نتیجه گیری می کنند که نظام به نوعی ، مردم را برای رای دادن به نامزدی خاص ترغیب می کند و همه چیز برای رئیس جمهور شدن آن فرد مهیا شده است.
در حالی که بر اساس آنچه از تاریخ انقلاب ذکر خواهم کرد ، اینگونه نیست.
2⃣ در انتخابات اول ریاست جمهوری، در حالی که بسیاری از انقلابیون قصد داشتند آیت الله بهشتی را نامزد انتخابات نمایند، اما حضرت امام (ره) روحانیون را برای شرکت در انتخابات به عنوان نامزد منع فرمودند. همچنین فرمودند کسانی که به جمهوری اسلامی رای ندادند ، حق نامزدی ندارند.
در ادامه هم شرط ایرانی الاصل بودن کار دست نامزد اصلی حزب جمهوری اسلامی( جلال الدین فارسی) دارد و او نیز از رقابت ها حذف شد. با این شرایط یاد شده ، بسیاری از مردم خواسته یا نا خواسته جذب بنی صدر شدند و او در پایان رییس جمهور گردید.در آن زمان هیچ کس نگفت که قرار است نظام بنی صدر را رییس جمهور کند.
3⃣ در انتخابات دوم ریاست جمهوری هم بعد از فرار بنی صدر ، خود به خود جامعه، به سمت سرسخت ترین مخالف او یعنی شهید رجایی معطوف شد و ایشان هم دومین رییس جمهور مردمی شد. آن وقت هم با اینکه ۴ رقیب در مقابل شهید رجایی بودند، کسی نگفت نظام در حال مهندسی انتخابات است.
4⃣ در انتخابات ریاست جمهوری سوم هم اوضاع کشور درگیر ترورها بود. آیت الله خامنه اي در مسجد ابوذر ترور شدند و فردای آن روز شهید بهشتی به شهادت رسید.
در آن زمان در انتخاباتی زودرس ، نگاه های جامعه به سمت امام جمعه تهران که نماینده امام در شورای عالی دفاع و دبیر کل حزب جمهوری اسلامی بود، جلب شد و ایشان رییس جمهور گردید.
5⃣ در انتخابات چهارم ریاست جمهوری ، با اینکه به دلیل اختلاف کاری آیت الله خامنه ای با نخست وزیر وقت، ایشان تمایلی به نامزدی مجدد نداشت ، اما مجدد گرایش مردم به ایشان بود و امام ایشان را برای نامزدی تکلیف کردند.
6⃣ انتخابات پنجم در شرایطی شکل گرفت که جنگ تحمیلی تمام شده بود و امام (ره) دستور بازسازی و سازندگی داده بودند. اما روح ملکوتی ایشان طبق تقدیر الهی در خرداد ۶۸ عروج کرد و آیت الله خامنه ای که رییس جمهور بودند، از سوی خبرگان ملت ، به رهبری انقلاب اسلامی برگزیده شدند. در این میان دوباره نگاه جامعه به سوی یار دیرین امام و رهبری یعنی مرحوم هاشمی افتاد و ایشان در یک رقابت دو نفره با عباس شیبانی ، رییس جمهور شد و باز کسی نگفت همه چیز مهندسی شده است.
7⃣ انتخابات ششم هم هاشمی رقیبی نداشت و تنها احمد توکلی توانست کمی سیاست های او را نقد کند ، اما باز هم با آرای کمتر نسبت به دوره پنجم ، آقای هاشمی رییس جمهور شد.
8⃣ در انتخابات سال ۷۶ از روی عمد ، جریان چپ ، وابستگی خاتمی به هاشمی را کتمان کردند و او منتقد وضع موجود جلوه داده شد. او هم توانست با سخنان روشنفکرانه خود بخش نخبگانی و با طراحی پوستر سلام بر سه سید .... بخش مذهبی جامعه را با خود همراه کند.
9⃣ مدعیان امروزی انتصابات در انتخابات، در سال ۸۰ به نوعی همه چیز را برای ریاست جمهوری خاتمی فراهم کردند و برخی همفکران و اعضای دولتش به عنوان رقیب انتخاباتی معرفی شدند و در پایان دوباره خاتمی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد.
🔟 در انتخابات نهم ، با اینکه معین برای ادامه ی دولت اصلاحات نامزد شده بود اما بعد از ناکامی در دور اول انتخابات، جریان اصلاح طلب تمام قامت در پشت هاشمی ایستادند تا اتصال دو جریان تکنوکرات با تجديد نظر طلب بیش از پیش نمایان گردد.
در این بین ، مردم که از سیاست زدگی های دوران اصلاحات و حوادثی چون: فتنه ۷۸ و تحصن مجلس ششم خسته شده بودند، مجذوب سخنان عدالت محور شهردار وقت تهران شدند و در کارزار هاشمی _ احمدی نژاد، این شهردار تهران بود که برگزیده مردم شد.
1⃣1⃣در سال ۸۸ نیز مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه با رویت اقدامات احمدی نژاد نظیر : سفرهای استانی، یارانه ها، مسکن مهر و... به وی روی خوش نشان دادند و برای اولین بار یک رییس جمهور در دور دوم ریاستش از دور قبلش رای بیشتری آورد.
2⃣1⃣ در سال ۹۲ به دلیل عملکرد ضعیف احمدی نژاد در دو سال پایانی و تلاطم بازار ، روحانی در قامت منجی با شعار مذاکره با کدخدا مورد توجه قرار گرفت.
3⃣1⃣ در انتخابات دوازدهم هم همه چیز متاثر از برجام و امید به چیدن گلابی های برجام گذشت . اکثریت مردم به امید گشایش اقتصادی به واسطه برجام دوباره روحانی را برگزیدند .
✅ اما نکته پایانی:
همانگونه که رهبر معظم انقلاب امروز فرمودند؛ این مسئله که گفته می شود از قبل رییس جمهور مشخص است و رای دادن فایده ای ندارد، از برنامه های تخریبی دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام بوده است.
حال این ماییم که در خط دشمن کار کنیم یا در خط ولایت.
✍ سعید میرزایی
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔹امروز دوشنبه
۱۰ خرداد ۱۴۰۰ هجری شمسی
۱۹ شوال ۱۴۴۲ هجری قمری
۳۱ مه ۲۰۲۱ میلادی
---------- 🌸🌸🌸-----------
💠 پیام روز :
🌸 از کاسبی پرسیدند:
چگونه در این کوچه پرت و بی عابر کسب روزی میکنی؟
گفت:آن خدایی که فرشته مرگش
مرا در هر سوراخی که باشم پیدا میکند
چگونه فرشته روزیش مرا گم میکند.
----------🌸🌸🌸----------
📿 ذکر روز دوشنبه:
🔹یا قاضی الحاجات
🔹ای برآورنده نیازها
-----------🌸🌸🌸-----------
🔸مهم ترین رویدادها
🔹روز جهانی بدون دخانیات
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
💬 وضعیت مناسب ارزی کشور در آستانه انتخابات
▫️ شرایط مالی و ارزی کشور در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم در وضعیت مناسبی قرار دارد و پول فروش نفت و میعانات در ماههای اخیر به کشور بازگشته است.
▫️ بررسیها نشان میدهد که وضعیت ارزی کشور مناسب است و دولت با مشکل مالی در این حوزه مواجه نیست. بر همین اساس، به طور مثال مطرح میشود شرکتی که سال گذشته حسابش صفر بود امروز در وضعیت مالی مناسبی قرار دارد و بیش از ۳ میلیارد دلار موجودی دارد.
▫️ همچنین ظاهرا برخی از پولهای کشورمان در خارج مانند پولهای بلوکه شده ایران در کره جنوبی آزاد شدهاند. گفته میشود فروش نفت در کشور نیز در وضعیت خوبی قرار دارد.
▫️ محصولات نفتی همچون قیر، بنزین و میعانات گازی نیز در ماه های اخیر فروش خوبی داشته و حتی با افزایش تولید و صادرات روبرو شدهاند. از این نظر در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم اوضاع مالی کشور در وضعیت مناسبی قرار دارد.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
انتشار عکسهای دیدار سفیر امارات با خاخام یهودی جنجال آفرید
🔹انتشار عکسهای دیدار سفیر امارات در تلآویو با خاخام صهیونیست با انتقاد فعالان فضای مجازی و شبکههای اجتماعی در کشورهای عربی مواجه شد.
🔸 امارات که به گفته تحلیلگران رژیم صهیونیستی از نتایج جنگ غزه و پیروزی مقاومت خشمگین شده است و در نامهای به مقامات تل آویو این خشم خود را منعکس کرده است، در جدیدترین گام برای نزدیکی بیشتر به این رژیم، «محمد محمود آل خاجه» سفیر خود در سرزمینهای اشغالی را به دیدار با «شالوم کوهن» خاخام رژیم صهیونیستی که از او به عنوان «رییس شورای بزرگان تورات» نام برده میشود، فرستاد.
🔹انتشار عکسهای این دیدار به ویژه عکسی که نشان میدهد خاخام صهیونیست با دست کشیدن بر سر سفیر امارات به اصطلاح او را متبرک میکند، با انتقاد شدید افکار عمومی مواجه شده است .
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔺️خبرسازیها درباره ستاد سید ابراهیم رئیسی فاقد اعتبار است
🔹مهدی دوستی سخنگوی شورای هماهنگی ستادهای مردمی سید ابراهیم رئیسی در اولین اظهار نظر خود پس از انتصاب به این سمت، برخی خبرسازی ها در روزهای اخبر درباره برخی انتصابات در ستاد سید ابراهیم رئیسی را فاقد اعتبار دانست و گفت: آنچنان که آیت الله رئیسی در روز ثبت نام مطرح کردند، ایشان در ایام انتخابات برنامه ای برای تاسیس ستاد انتخاباتی نداشته و بر همین اساس اخبار مربوط به انتصابات در ستادهای ایشان فاقد اعتبار است.
🔹️دوستی با اشاره به تشکیل شورای هماهنگی ستادهای مردمی سید ابراهیم رئیسی در روزهای گذشته، تاکید کرد: در روزهای اخیر، با دستور آیت الله رئیسی، برای ایجاد هماهنگی نسبی در بین ستادهای خودجوش شکل گرفته در سطح کشور، این شورا مسئول ایجاد هماهنگی و ساماندهی کلی بین این ستادها گردیده است و به همین منظور در تهران و نیز استانها «شورای هماهنگی» با عضویت مسئولین هرکدام از ستادهای مردمی تشکیل گردیده است.
🔹وی گفت: ستادهای وابسته به هرکدام از نامزدهای محترم ریاست جمهوری که به نحوی اعلام انصراف نموده و هم اکنون به حمایت از آقای رئیسی اقدام کرده اند، نیز عضو «شوراهای هماهنگی» در تهران و استانها می باشند.
🔸دوستی با اشاره به انتشار برخی اخبار مبنی بر برخی انتصابات در ستاد آیت الله رئیسی در روزهای اخیر تصریح کرد: از آنجا که ستاد واحدی برای حمایت از آیت الله رئیسی شکل نگرفته است، در موضوع ساماندهی اقشار حامی ایشان نیز، مدل شورای هماهنگی هر قشر تکرار شده و اساسا برای هیچ کمیته ای مسئول خاص از جانب آیت الله رئیسی تعیین نشده و آنچه در رسانه ها منتشر شده، فاقد واقعیت است. با این حال کلیه ستادهای خودجوش مردمی، مکلف گردیده اند باتوجه به سیاستهای اعلامی آقای رئیسی ضمن استقبال از ابراز لطف و حمایت گسترده اقشار مختلف با گرایشهای مختلف سیاسی در سراسر کشور برای تحقق مشارکت حداکثری، زمینه فعالیت ایشان را فراهم نمایند.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل