رهبر انقلاب روز ۱۴ خرداد سخنرانی خواهند داشت
🔹امام خامنهای ساعت ۱۱ جمعه ۱۴ خرداد، بهمناسبت سی و دومین سالروز رحلت حضرت امام خمینی (ره) به صورت زنده از رسانه ملی سخنرانی میکنند.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
⬅️همنوایی چندباره گروهکها و مجمع روحانیون علیه شورای نگهبان
🔹گروهکهای نهضت آزادی و ملی مذهبی ادعا کردند در انتخابات شرکت نمیکنند و عملاً انتخابات را مثل گروهکهای سلطنتطلب و سازمان منافقین تحریم میکنند.
🔹در همین حال مجمع روحانیون نیز در نشست اخیر خود، با هجمه عناصر ضدانقلاب علیه عمل شورای نگهبان به مسئولیت قانونی خود همراهی کرد. به گزارش جماران، این جلسه که با حضور خاتمی برگزار شد، اعلام گردید که تصمیم شورای محترم نگهبان ضربه هولناکی به اعتبار نظام جمهوری اسلامی در داخل و خارج کشور زده. و حیرتانگیزتر این است که چنین تصمیم دور از تدبیری در آستانه ارتحال حضرت امام خمینی(ره)، بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ایران گرفته شده است. مجمع روحانیون مبارز مخالفت شدید خود را با این تصمیم و هر اقدامی که بر اعتبار نظام جمهوری اسلامی لطمه وارد میکند اعلام میدارد. همچنین مجمع بر تصمیم نهاد اجماعساز اصلاحطلبان مبنی بر عدم معرفی نامزد از طرف این جبهه، صحه مىگذارد و آن را اقدامى سنجیده و در جهت پرهیز از افتادن در دامى که مهندسان انتخاباتى تدارک دیدهاند مىداند.
🔹این فضاسازیها در حالی است که طبق اخبار موثق، اصلاحطلبان عزم جدی برای فعالیت انتخاباتی و حمایت از نامزد دارند اما چون ورود به این فاز، موجب میشد باب مباحث اجتماعی درباره کارنامه ائتلاف حاکم بر دولت باز شود و اصلاحطلبان را در جایگاه متهم (پاسخگویی) بنشاند، بنابراین تصمیم بر این شده که اولویت را بر مظلومنمایی و ناتوانی از معرفی نامزد بگذارند و سپس در روزهای پایانی بدون پاسخگویی، اقدام به حمایت از یکی از دو نامزد کنند و این شگرد را هم در زرورق ترساندن مردم از رقبای «خطرناک» بپیچند.
گفته میشود ستاد انتخاباتی برخی نامزدهای احراز صلاحیت نشده اصلاحطلبان نیز بدون علنی کردن، هم اکنون در خدمت دو نامزد حاضر در رقابتها قرار گرفته است.
🔹هماهنگ شدن مواضع نهضت آزادی و مجمع روحانیون، در حالی است که حضرت امام بارها تأکید کردند سازمان منافقین فرزندان معنوی نهضت آزادی هستند و اگر نهضتیها در دولت و مسند باقی میماندند، سیلیای میزدند که ایران و اسلام تا قرنها سر بلند نکند. اکنون موضع هماهنگ «مجمع روحانیون» و «نهضت آزادی»، فاز تازهای از خیانت و انتقام نسبت به خط و مکتب امام خمینی(ره) است.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔹امروز پنج شنبه
۱۳ خرداد ۱۴۰۰ هجری شمسی
۲۲ شوال ۱۴۴۲ هجری قمری
۳ ژانویه ۲۰۲۱ میلادی
---------- 🌸🌸🌸-----------
💠 پیام روز :
🌸بجای تماشای پنجره زندگی دیگران
از کتاب عمرت لذت ببر
داشته هایت را جلوی چشمانت قاب بگیر
و برای نداشته هایت تلاش کن
حسرت باغچه دیگران را نخور
در عوض باغبان دنیای خودت باش...
----------🌸🌸🌸-----------
📿 ذکر روز پنج شنبه:
🔹لا اله الا الله ملک الحق المبین
🔹نیست خدایی جز خدایی که سلطان حق آشکار است.
-----------🌸🌸🌸-----------
🔸مهم ترین رویدادها
🔹مناسبتی نداریم
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
ائتلاف اعتدال و اصلاحات
در حال اجرای کدام نقشه است؟
♦️تدریجا این تحلیل، قطعیت بیشتری پیدا می کند که جبهه اصلاح طلبان، قویا پای انتخابات هستند و صرفا بنای بر تمارض داشته اند.
🔹اخبار و قرائن متعدد نشان می دهد تقسیم کار، برای "تر و خشک کردن" دو نامزد اصلاح طلب، توسط این طیف انجام گرفته؛ شبیه سال 88 که عده ای سراغ موسوی و گروهی سراغ ستاد کروبی رفتند، تا حمله از دو طرف را ترتیب دهند و دو نامزد به اعتبار حضور دیگری، مجبور به اتخاذ مواضع هر چه رادیکال تر شوند.
♦️این بار البته چالش مهم آنها این است که در موقعیت (پوزیشن) دولت قرار دارند و نمی توانند از موضع اپوزیسیون دولت مستقر موضع بگیرند. ناچارند پاسخگوی کارنامه غیر قابل دفاع دولت ائتلافی باشند و این، پاشنه آشیل غیر قابل ترمیم آنهاست.
🔹به دلیل همین واقعیت، ردصلاحیت جهانگیری و لاریجانی و شریعتمداری و پزشکیان و...، بیش از آن که تهدید و محدودیتی برای شان باشد، فرصت محسوب می شد؛ فرصت مظلوم نمایی و در آوردن ادای قهر، برای گرفتن فرصت نقد دولت از جامعه به مدت چند هفته و درست در آستانه انتخابات.
♦️آنها تصور می کنند با ژست قهر و تمارض و مظلوم نمایی، می توانند شتاب بحث ها در نقد مدیریت دولت را بگیرند، موضوع انتخابات را بربایند، بحث قلابی "نامزد نداریم" را تبدیل به مسئله روز کنند و سرانجام ادعا کنند از سر اضطرار و به خاطر این که کشور دست طرف خطرناک انتخابات(!) نیفتد، از فلان نامزد حمایت می کنیم.
🔹سنگ مفت و گنجشک مفت! اگر رای نیاوردند -که احتمال قوی است- پیشاپیش بهانه اش را تراشیده و نقش سوء مدیریت دولت در ناراضی کردن مردم را پنهان کرده اند. اگر هم دری به تخته خورد و موج فریب مردم گرفت، بگویند با وجود رد صلاحیت نامزدها، موفق شدیم.
♦️آنها مشابه این شگرد را سال 92 درباره رد صلاحیت هاشمی به کار گرفتند؛ با این تفاوت که از آن زمان، هشت سال گذشته و دست مدعیان اعتدال و اصلاحات رو شده است.
🔹ادعای دعوای میان روحانی و همتی و عزل همتی نیز، در چهارچوب همین نقشه کلی "گریز از کارنامه آوار شده دولت"، قابل ارزیابی است.
♦️آنچه در این میان مهم است، این که همه دلسوزان کشور، نگذارند "عملیات ربایش موضوع انتخابات" (کارنامه ائتلاف حاکم بر دولت) به اجرا در آید. این بسیج گری ملی، صیانت از جمهوریت در برابر تقلای اشرافیت است.
✍محمد ایمانی
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
#پاسخ_به_شبهات_انتخاباتی
۱۱_ بعضی افراد به دلیل اینکه تبعیض در جامعه وجود دارد، تصمیم دارند در انتخابات شرکت نکنند، چگونه می توان این افراد را توجیه کرد؟
✅ در مواجهه با این قبیل افراد ابتدا باید سعی کرد تا وظیفه ملی و شرعی بودن شرکت در انتخابات برای آنها تبیین شود. ثانیاً مزایا و کارکردهای حضور حداکثری در انتخابات و ثالثاً تبعات و خسارتهای عدم مشارکت در انتخابات.
واقعیت آن است که هرگز ضعفها و نارساییهای موجود نمیتواند سبب غفلت از پرداختن به مصالح و منافع کلان و عامه شود. براین اساس، درست است که در جامعه تبعیضهایی وجود دارد، اما این نارسایی نباید موجب غفلت از حضور در انتخابات شود. اتفاقا میتوان در انتخابات با مطالبهی مبارزه با تبعیض از کاندیداها، امیدوار بود که گامهایی
برای رفع این نقیصه برداشته شود، اما با عدم حضور در انتخابات و نرساندن مطالبهی خود به گوش مسئولان نمیتوان امیدوار بود که برای تحقق مطالبات ما قدمی برداشته شود. علاوه بر این، باتوجه به نقشی که انتخابات میتواند در افزایش پرستیژ بینالمللی نظام داشته باشد، باید مزایا و خسارتهای عدم شرکت در انتخابات برای این قبیل افراد تبیین شود. از جمله اینکه عدم شرکت در انتخابات ممکن است باعث تنگتر شدن حلقهی تحریمهای ضد ایرانی شود.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
#پاسخ_به_شبهات_انتخاباتی
۱۲_ آیا برخی با هدف انتخابات، عموم مردم را به تزریق واکسن وادار می کنند؟
✅ واکسیناسیون عمومی چندماهی است تقریبا در همه کشور ها علاوه در کشور ایران شروع شده است، و اقشار مختلف جامعه براساس الویت واکسینه میشوند، همچنین وارد کردن واکسن کرونا و تولید آن بدست پزشکان ایرانی از دیگر اقداماتی است که در این برهه انجام شده است و ارتباطی با انتخابات ندارد.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔸 آیا جبهه انقلاب به وحدت می رسند ⁉️
🔹حجت الاسلام «غلامرضا مصباحی مقدم» سخنگوی جامعه روحانیت مبارز درباره احتمال کناره گیری نامزدها به نفع حجت الاسلام رییسی گفته است: «رییسی منحصرا نامزد شورای وحدت اصولگرایان است و اینکه دیگر نامزدهای اصولگرا به نفع رییسی از انتخابات کناره گیری کنند یا تا روز انتخابات در صحنه بمانند به نظر شخصی خود آنها بستگی دارد و ممکن است کناره گیری نکنند.»
🔸«حسین انواری» عضو شورای مرکزی حزب موتلفه هم گفت: بعد از مناظرات نامزدها، عقلایی است که ۴ نامزد اصولگرا (زاکانی، قاضی زاده هاشمی، رضایی وجلیلی) به نفع رییسی انصراف دهند.
🔸«لاله افتخاری» فعال سیاسی اصولگرا هم انصراف دیگر نامزدها به نفع حجت الاسلام رییسی را تصمیمی حکیمانه توصیف کرده و برای افرادی که به نفع رییس قوه قضائیه کنار نمی روند؛ ابراز تاسف کرده است.
🔸«مهدی چمران» عضو شورای ائتلاف هم گفته است: «کاندیداها باید در روزهای آخر انتخابات پا روی نفس خود بگذارند و عاقل باشند و به نفع یک نفر کنار بروند هر چند اگر کنار نروند رایی ندارند.»
🔹سعید جلیلی مهم ترین نامزدی است که بسیاری از اصولگرایان منتظر انصراف وی به نفع حجت الاسلام رییسی هستند؛ به ویژه آنکه در روزهای گذشته جبهه پایداری نامزد اصلح خود را رییس قوه قضائیه اعلام کرده و از اجماع بر سر حمایت از رییسی سخن گفته است. پایداری به عنوان جبهه همیشه حامی جلیلی با این اعلام احتمال انصراف جلیلی را افزایش داده است.
🔸نامزد اصولگرای دیگری که به نظر نمی رسد قصد ترک میدان رقابت انتخاباتی را داشته باشد؛ محسن رضایی است. چهره ای که بیشترین سابقه نامزدی در انتخابات را داراست و به نظر می رسد این بار مصمم تر از همیشه در کارزار رقابت ها حاضر شده است. گرچه برخی از تحلیلگرا به ویژه اقتصاددانان، درباره پشتوانه اقتصادی وعده های وی تشکیک می کنند؛ وی تمام وعده ها و ایده های خود را قابل اجرا و عملی می داند. کنایه ها و انتقادهایش از دیگر نامزدهای همفکر اصولگرا هم نشان می دهد که رضایی این بار هم برای رقابت سخت خود را آماده کرده است.
🔹کناره گیری «امیرحسین قاضی زاده هاشمی» دیگر چهره انتخابات ۱۴۰۰ با توجه به اظهارات انتقادی وی از نامزدهای پوششی؛ محل ابهام است. وی بارها تکرار کرده است که برای انتخابات برنامه مشخص داشته و برای اداره کشور دیدگاه ها و فکر دارد. «علیرضا زاکانی» را می توان محتمل ترین گزینه انصرافی به نفع حجت الاسلام رییسی دانست اما این تنها گمانه زنی های رسانه ای است و مشخص نیست اگر میزان اقبال به هریک از این نامزدها افزایش یابد آیا عطای حضور در پاستور را به لقای وحدت خواهند بخشید یا نه؟
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴 برای عراقچی
چند توصیه به عراقچی:
متن را پیش از امضاء بخوانید.
خودکار پرت نکنید.
کلمه Lift به معنای لغو نیست.
منافع ملی را به اشک شرمن نفروشید.
از او با موبایل مخفیانه عکس یادگاری نگیرید؛ خلاف شأن یک دیپلمات است.
وقت مذاکره را به خوشوبش و نمایش عکسهای خانوادگی هدر ندهید.
ضمنا شرمن یهودی است. کریسمس را به او تبریک نگویید!
✍🏻 احمد قدیری
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: چرا باید رأی دهیم؟
✍️علیاکبر صیدی
🍃🌻🍃
🔻به دلایل ذیل باید در انتخابات شرکت کرده به فرد اصلح رأی دهیم:
1️⃣ وجوب شرعی: بر اساسِ آیه ۱۲۰ سوره توبه و نظرِ صریح امام خمینی (ره) شرکت در انتخابات یک وظیفه شرعی و وجوب عینی است.
2️⃣ وجوب عقلی: عقل، بهعنوان یکی از راهنمایان انسان، حکم میکند که هر شهروندِ ایرانی، شخصاً با شرکت در انتخابات و گزینش اصلح، سرنوشتِ خود و کشورش را تعیین کند.
3️⃣ وظیفه ملی و اقتدار ملی: هر ایرانی، با شرکت در انتخابات، تیری به قلبِ دشمن شلیک کرده و #امنیتِ خود و کشور را تأمین میکند؛ زیرا حضور مردم درصحنههای نظام اسلامی، ازجمله #انتخابات، از مهمترین سازه های قدرتِ کشور ایران به شمار میرود.
4️⃣ شرکت در انتخابات، حق مسلم ماست که در سایه خون شهدا و زحمات ایثارگران و... به دست آمده است؛ و باید از این حق، به نحو شایسته استفاده کنیم.
🔺پس به یاری خداوند، با انتخاب اصلح، دست مفسدان و منافقان، از سفره انقلاب قطع خواهد شد.
#درست_انتخاب_کنیم
#روشنگری
#انتخابات
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴 رصد انتخابات
🔸 رئیسی: اگر با متلک پرانی مشکلات مردم درست می شد با همان سرهنگ و حقوق دان درست شده بود.
🔸 همتی: هیچگاه نمیگویم نمیگذارند کار کنم . اگر افرادی بخواهند ناخواسته من را وارد حواشی کنند، واقعیت را با مردم در میان میگذارم.
🔸 سعید جلیلی؛ امروز در کشور ۹۰ هزار میلیارد تومان دست ۱۱ نفر است و روزی ۲ هزار میلیارد تومان خلق پول میشود. کاهش جدی در ساخت مسکن در این ۸ سال داشتیم.
🔸 مهرعلیزاده: آیا مشکل قطعی برق خندهدار نیست؟ در زمان جنگ شاهد قطعی برق بودیم چون زیربناها از بین رفته بود اما الان چه بهانهای برای این قضیه است؟
🔸 زاکانی: لگه ننگی به دامن ندارم که دست آویز مفسدین باشد. در چهار دوره نمایندگی مجلس حتی یک واحد آپارتمان یا یک خودرو ثبت نام نکردم.
🔸 قاضیزاده هاشمی علت ناکارآمدی دولتها عدم همزمانی عملکرد آنها با نیاز مردم است . جامعه در حال حرکت و رو به رشد است اما نظام برنامهریزی دولتهای ما از نیاز مردم عقب اند
🔸 محسن رضایی: انگار برخی اصرار دارند که هیچ قاعده و منطقی را در انتخابات رعایت نکند حتی آنچه را که خود تعیین و اعلام کردند در شان رسانه ملی نیست که به موافقت تمامی نامزدها زمان مناظرات را تغییر دهد و آشکارا خلاف انصاف و قانون عمل کند.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
#مهم
💬 نتایج نظرسنجی روز گذشته صدا و سیما در مقایسه با نظرسنجی سه روز گذشته آن که در سطح ملی انجام شده، نشان میدهد که میزان مشارکت ۲٪ رشد داشته است. میزان رای کاندیداها هم در این نظر سنجی ها تغییرات قابل ملاحظه ای داشته است. آقای رئیسی با ۲٪ کاهش و آقایان رضایی با ۳٪ افزایش، آقای همتی۱/۵٪ افزایش و آقای جلیلی هم با ۱٪ افزایش رای همراه بوده است.
🔸 پی نوشت: این خبر نشان میدهد هر چه قدر تنور انتخابات داغتر شده و شور رقابت بیشتر گردد بر میزان مشارکت نیز افزوده میشود و میتوان امیدوار بود که اگر این روند رشد، به این شکل ادامه یابد میتوانیم شاهد مشارکت بالای ۵۰ درصد باشیم. همچنین فرایندها نشان میدهد که به میزان افزایش مشارکت، رای آقای رئیسی به آن میزان افزایش نمییابد، به عبارتی رای مرددین یا آنهایی که در فرایند رقابت تصمیم خود را میگیرند، بیشتر به سبد رای کاندیداهای دیگر میرود، مضاف بر اینکه آقایان رضایی و جلیلی از سبد رای آقای رئیسی نیز در این دوران رقابت کم کردهاند، به همین خاطر است که میزان رای این دو افزایش یافته است. ادامه این فرایند و عدم تغییر آن میتواند انتخابات را به دور دوم بکشاند.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
✅ چگونگی اصلح گزینی در انتخابات
✍️ با بررسی منظومه فکری رهبر معظم انقلاب به صورت عام و با بررسی ۶ سخنرانی انجام شده از اردیبهشت ۹۹ تا اردیبهشت ۱۴۰۰ توسط معظم له به طور خاص پیرامون انتخابات ۱۴۰۰ این موارد به عنوان شاخصه های اصلح برجستگی خاصی دارد:
1️⃣ ایمان، تقوا و اخلاق اسلامی
اگر فرد دوم کشور فاقد ایمان و تقوای لازم باشد یا در او ظهور و بروز جدی نداشته باشد نمیتوان به او اعتماد کرد و کلامش فاقد اثرگذاری و رفتارش به واگرایی اجزای حاکمیت منجر میشود. تجمل گرایی، اشرافی گرایی، پرهیز از ساده زیستی، و مردمی نبودن از اثرات فقدان این شاخص در کاندیدای اصلح میباشد.
2️⃣مدیریت و کفایت
ناگفته پیداست که مهمترین چالش امروز کشور چالش مدیریتی است و تلاش برای رفع این چالش از اهداف مهم انتخاب اصلح می باشد شاخص مدیریت، بیانگر لزوم تغییرات در شرایط فعلی می باشد و مردم باید جهت گزینش منتخب خویش این ویژگی را در اولویت قرار دهند .
3️⃣ عملکرد انقلابی و جهادی
به تعبیر رهبر معظم انقلاب با عملکرد اتوکشیده نمیشود کار کرد و باید برای حل مشکلات اساسی کشور با روحیه جهادی و انقلابی وارد میدان شد.دقت در این نکته حائز اهمیت است که رهبر انقلاب لفظ عملکرد را برای انقلابی و جهادی بودن به کار برده اند و این یعنی به پیشینه، سوابق و عملکرد افراد باید توجه داشت و البته این عملکرد تا امروز ساری و جاری و منشاء اثر بوده باشد .
4️⃣عدالتخواه و ضد فساد
تحقق عدالت ،آرمان مطلوب و غایت نهایت تشکیل نظام اسلامی است و عدالتخواهی به عنوان یک صفت برجسته می بایستی در سابقه و پیشینه و رفتار کاندیدای انتخابات در هر جایگاه و موقعیتی که بوده است وجود داشته باشد به قول معروف هرگز نمی توان با دستمال آلوده شیشه را پاک کرد.
5️⃣ معتقد به جوانان و به کارگیری آنان
در بیانیه گام دوم انقلاب که نقشه راه و منشور چهل سال دوم انقلاب اسلامی باشد دال مرکزی بیانیه، جوانان به عنوان پیشران های اصلی حرکت تکاملی انقلاب می باشند رئیس جمهور اصلح کسی است که به این ظرفیت از عمق جان باور داشته و در به کارگیری این ظرفیت و پتانسیل ارزشمند کوتاهی نورزد.
6️⃣ معتقد به توانمندیهای داخلی
این شاخص نیز در کلام رهبر حکیم و دوراندیش انقلاب نقش ویژهای برای شناخت کاندیدای اصلح دارد امروز و در چالش اصلی کشور یعنی چالش مدیریتی این معنا نقش مهمی در استحکام زیرساختهای داخلی کشور دارد.
7️⃣ امیدوار و پرنشاط
کاندیدای منفعل و وا داده و ناامید از تغییر وضع موجود هرگز نمی تواند مصداق یک رئیسجمهور پرنشاط، با انگیزه و امیدوار برای فتح قله های خودباوری و توسعه و عبور از گردنه های صعب العبور باشد.
8️⃣ شجاعت و مرعوب نشدن
نباید رئیسجمهور روحیه شاه سلطان حسینی داشته باشد که این روحیه همان نداشتن شجاعت و مرعوب شدن در برابر دشمن است امروز کشور در برابر تهدیدات و فشارهای دشمنان انقلاب اسلامی به رئیسجمهور شجاع نیاز دارد که با ادبیات جنگ و سایه جنگ توسط دشمن مرعوب نشود و روحیه مقاومت و ایستادگی کشور را دستمایه بازیهای سیاسی برای خلق دوقطبی های کاذب به هر قیمت و قرار ندهد.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔹امروز جمعه
۱۴ خرداد ۱۴۰۰ هجری شمسی
۲۳ شوال ۱۴۴۲ هجری قمری
۴ ژانویه ۲۰۲۱ میلادی
---------- 🌸🌸🌸-----------
💠 پیام روز :
🌸اگر می خواهید...
"خوشبخت " باشید,
زندگی را ...
به "یک هدف " گره بزنید,
نه به آدم ها و اشیاء ...
----------🌸🌸🌸----------
📿 ذکر روز جمعه:
🔹اللهم صل علی محمد و آل محمد
🔹خدایا درود فرست بر محمد و خاندان محمد
-----------🌸🌸🌸-----------
🔸مهم ترین رویدادها
🔹رحلت حضرت امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب. (۱۳۶۸ش)
🔹انتخاب آیت الله خامنه ای به رهبری. (۱۳۶۸ش)
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🌴شناخت امام در یک نگاه ...🌴
* نام:سید روح الله
* نام خانوادگی: مصطفوی
*سلسله نسب:موسوی خمینی
*نام پدر:سیدمصطفی
*نام مادر:هاجر
*تاریخ تولد:یکم مهرماه ۱۲۸۱
*محل تولد:خمین
* سال ازدواج:۲۷ سالگی/۱۳۰۸
* همسر:بانوخدیجه-دختر آیت الله میرزا محمدثقفی
* فرزندان:۲پسر-۵دختر (مصطفی.صدیقه.فریده.سعیده.لطیفه.فهیمه.احمد)
* مرتبه:آیت الله العظمی
* تحصیلات حوزوی: اجتهاد
*تخصص:فقه و اصول. فلسفه. عرفان.اخلاق. کلام.سیاست.
* مشاغل:مدرس حوزه علمیه قم.مرجع تقلید.رهبری انقلاب اسلامی و ولی مسلمین و بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران
*قیام خونین ۱۵خرداد سال ۱۳۴۲: ۶۱ سالگی
* تبعیدبه ترکیه ۱۳۴۳: به دلیل مخالفت با موضوع کاپیتولاسیون
* مهاجرت به نجف ۱۳۴۴: سیزده سال در نجف
* شهادت فرزندش سیدمصطفی ۱۳۵۶: سرآغاز حرکت های اعتراض جدید
*مهاجرت به کویت ۱۳۵۷: کویت اجازه ورود نداد
*مهاجرت به فرانسه مهرماه ۱۳۵۷: حدود ۴ماه
*بازگشت به ایران: بعد از۱۵ سال تبعید
* ۲۲ بهمن ۱۳۵۷: پیروزی انقلاب اسلامی
رهبری حکیمانه انقلاب و نظام: ده سال و جهارماه
*نگارش وصیت نامه و ارایه یک نسخه به امانت نزد خبرگان: ۲۶ بهمن ۱۳۶۱
*بازنگری در وصیت نامه ۵ سال بعد و قرار دادن یک نسخه در آستان قدس و یک نسخه نزد خبرگان: ۲۹ آذر ۱۳۶۶
*خوانش وصیت نامه ۱۵ خرداد ۱۳۶۸: یک روز پس از عروج ملکوتی
*مراسم تشییع ۱۷ خرداد ۱۳۶۸: بزرگ ترین رخداد تاریخ معاصر
*تاریخ رحلت: ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ / ۸۷ سالگی
*محل خاک سپاری: تهران- بهشت زهرا
* مهمترین تالیفات فرهنگی:
صحیفه امام -22 جلد
دیوان اشعار
شرح دعای سحر
شرح ۴۰ حدیث
شرح حدیث جنود عقل و جهل عرفانی
تعلیقه بر فواید الرضویه
تعلیقات علی شرح فصوص الحکم و مصباح الانس
مصباح الهدایه الی الخلافه و الولایه
سر الصلاة
معراج السالکین و صلوة العارفین
آداب الصلوة
مناهج الوصول الی علم الاصول
رسایل- دوجلد
تعلیقة علی العروة الوثقی
الطهارة - سه جلد
مکاسب محرمه- دوجلد
تعلیقة علی وسیلة النجاة
تحریر الوسیله- دوجلد
البیع- پنج جلد
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔰 کار بزرگ امام خلق و پیاده کردن عینی نظریه جمهوری اسلامی است
🔺 رهبر انقلاب، امروز: در بین نظامهای عالم که در یکی دو قرن اخیر تشکیل شده، بنده هیچ نظامی را سراغ ندارم که به اندازه جمهوری اسلامی پیشبینی زوالش شده باشد. از روز اول بدخواهانی که نمیتوانستند تشکیل نظام را هضم کنند، میگفتند این نظام تا دو ماه دیگر و ... از بین خواهد رفت.
🔹 اینها نگاهشان به خیلی از انقلابها و نظامهای برآمده از انقلابها بود. این انقلابها در سراسر جهان شروع شوقانگیز و پایان زهرآگینی داشتند.
🔹 راز پرشکوه و افتخار بخش ماندگاری این نظام این دو کلمه است: جمهوری و اسلامی؛ مردم و اسلام؛ جمهوری یعنی مردم و اسلام یعنی مردمسالاری دینی.
🔹 کار بزرگ امام بزرگوار ما این بود که این فکر و نظریه جمهوری اسلامی را خلق کرد و آن را وارد میدان نظریه های سیاسی گوناگون کرد. بعد به آن تحقق و عینیت بخشید.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔰 مخالفین نظریه جمهوری اسلامی امام خمینی چه کسانی بودند؟
🔺 رهبر انقلاب، امروز: هم در مورد حاکمیت اسلام و هم درباره جنبه مردمی بودن حکومت و مردمسالاری مخالفین سرسختی وجود داشت.
🔹عدهای سکولارها و غربیها بودند که معتقد بودند دین افیون جامعه است و نمیتواند حکومت مردم را در دست بگیرد.
🔹دستهای دیگر میگفتند دین نباید آلوده به سیاست شود و باید تقدس خود را حفظ کند که این افراد سکولارهای مذهبی هستند که مذهبیاند اما در واقع سکولارند. یعنی هیچ اعتقادی به دخالت دین در شؤون زندگی ندارند و مخالفت حاکمیت اسلامند.
🔹مخالفان مردمسالاریها هم دو جبهه بودند، یکی سکولارها که میگفتند مردمسالاری را باید تکنوکراتها دست بگیرند پس جمهوری اسلامی بی معنی است. عدهای دیگر میگفتند مردم کارهای نیستند و باید دین حکومت کند که نمونه افراطی آن در داعش مشاهده میشود.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔰 راه حل مشکلات، انتخاب درست است نه کناره گیری از صندوق رای
🔺 رهبر انقلاب، امروز: گفته میشود برخی بخاطر مشکلات معیشتی مردد هستند که در انتخابات شرکت نکنند. نبایستی این چیزها ما را دلسرد کند درباره انتخابات. اگر نابسامانی و ناکارآمدی وجود دارد باید آنرا با انتخاب درست و خوب جبران کنیم نه با عدم انتخاب. اگر ضعفی در مدیریتها وجود دارد راه چاره آن چیست؟ که ما در مدیریتها دخالت نکنیم؟ یا نه، یک مدیریت به معنای واقعی کلمه اسلامی و مردمی انتخاب کنیم.
در انتخاب باید دقت کرد. به وعده و حرف نمیشود اعتماد کرد. درباره خارجیها هم همین را میگویم . به مسئولین عزیز در همین قضایای هسته ای که در جریان است همین را میگویم. در مسائل مهم کشور هم همینجور است.
حرف آسان است. باید نگاه کرد این وعده را که این فرد میدهد آیا در گذشته این فرد عملی وجود دارد که این وعده را تصدیق کند یانه.
نامزدها وعده هایی را که مطمئن نیستند میتوانند انجام بدهند را ندهند. این وعده ها به ضرر کشور است. اگر چنانچه به ریاست جمهوری رسیدید و نتوانستید انجام دهید مردم را نسبت به نظام دلسرد میکنید. وعده هایی که اهل فن تایید میکنند قابل تحقق است را بدهید، اما این وعده هایی که پشتوانه عملی ندارد را این وعده ها را نباید داد چون موجب دلسردی مردم خواهد شد و این گناه است
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴در جریان عدم احراز صلاحیتها به بعضی از افرادی که صلاحیتشان احراز نشده بود جفا شد
🔹رهبر انقلاب: در جریان عدم احراز صلاحیت به برخی کسانی که صلاحیتشان احراز نشد جفا شد. به خودشان و خانوادههایشان نسبتهایی داده شد که معلوم شد خلاف است. فضای مجازی بدون هیچ قید و بندی این مسایل را منتشر کردند. مطالبه من این است که دستگاههای مسئول جبران کنند. گزارشهای خلاف واقع بود.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
منبع آگاه: احراز و عدم احراز هیچ کاندیدایی به وضعیت فرزندانش ربط نداشته است
درپی برخی واکنشها نسبت به بیانات امروز رهبر معظم انقلاب در جریان عدم احراز صلاحیتها:
🔹این موضوع به شایعهسازیها در فضای مجازی ربط دارد و در شورای نگهبان ردصلاحیت هیچ نامزدی بهخاطر حضور فرزندش در خارج از کشور نبوده است.
🔹این مباحث در جلسات شورای نگهبان مطرح شده اما دلیل ردصلاحیت هیچ فردی نبوده است.
🔹در همین دوره بعضی افراد که فرزندشان در خارج از کشور بوده و آنجا هم فوت کردهاند، تاییدصلاحیت شدند یا برخی که فرزندشان به خاطر اشکالات سفرهای متعدد در خارج از کشور در انتخابات مجلس ردصلاحیت شده بودند، خودشان در این دوره تایید شدهاند. #انتخابات۱۴۰۰
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴 احتمال تایید صلاحیت لاریجانی؟
🔹 رهبر انقلاب: در جریان عدم احراز صلاحیتها به بعضی از افرادی که صلاحیتشان احراز نشده بود جفا شد. نسبتهایی به خود یا خانواده این افراد داده شد که صحت نداشت.
✅✅ برخی با اشاره به سخنان امروز مقام معظم رهبری، آن را به تایید صلاحیت لاریجانی تعبیر می کنند. این در حالی است که به نظر می رسد اشاره ایشان، صرفا به طرح موضوع کذب تابعیت دختر علی لاریجانی در فضای مجازی است.
ردصلاحیت علی لاریجانی، بر اساس موضوع تابعیت دختر وی نبوده است.
نکته دوم آنکه قطعا اطلاع ایشان از این موضوع مربوط به همین امروز نیست. و اگر قرار به صدور حکم حکومتی بود زودتر انجام می گرفت؛ نه یک روز مانده به مناظره های تلویزیونی.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
#مهم
1⃣ تذکار نهایی رهبر انقلاب متوجه انعکاس اخبار کذب و لجن پراکنی های علیه دختر عفیف لاریجانی بود که متاسفانه عده ای با سوء استفاده از عدم احراز صلاحیت علی لاریجانی تهمت هایی علیه ایشان بیان کرده اند
2⃣ بلافاصله بعد از اعلام عدم احراز صلاحیت ها دو حقوقدان شورای نگهبان (قائم مقام و دکتر دهقان) در برنامه تلویزیونی تلویحاً دلیل عدم احراز صلاحیت را ناظر به موضوع تابعیت یا عدم تابعیت فلان فرزند نکردند
3⃣ قطعا اطلاع ایشان از این موضوع مربوط به همین امروز نیست. و اگر قرار به صدور حکم حکومتی بود زودتر انجام می گرفت؛ نه یک روز مانده به مناظره های تلویزیونی. اگر این موضوع موجب عدم احراز صلاحیت لاریجانی شده بود رهبری بلافاصله با تذکر به شورای نگهبان جهت رعایت حق الناس دستور لازم یا حکم حکومتی را صادر فرموده و تا زمان برنامه تلویزیونی ۱۴ خرداد صبر نمی کردند.
4⃣ نکته چهارم استفاده از واژه #افراد میباشد که معطوف به بداخلاقی های انتخاباتی صرفا علیه یک فرد و یک کاندیدا نمیباشد.
🔻توجه:
۱. متاسفانه برخی کانال ها مثل کانال اصلاحات نیوز در تلگرام با توهین به شعور مخاطبین خود، بر خلاف اصول اولیه خبرنگاری تحلیل و برداشت خودش را به صورت خبر کذب به رهبر انقلاب انتساب کرده و در انعکاس سخنان رهبری تیتر جعلی زده است که " رهبری: شورای نگهبان جبران کند" ؛
۲. فعلا با تفاوت قائل شدن بین دوگانه #خبر و #تحلیل میبایست با تامل و شتابزدگی به صورت قطعی قضاوت نکنیم./
✍محمدصادق سلطانزاده بشرویه
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
#مهم
🔴مقام معظم رهبری صرفا درباره یک گزارش خلاف که یکی از دلایل رد صلاحیت یک نامزد بوده صحبت کردند و از انتشار آن گزارش خلاف در فضای مجازی که باعث هتک حرمت آن نامزد و خانوادهاش شد گلایه کردند.
🔹این یک موضوع دینی و انسانی و یک تذکر اخلاقی بود، نه اعتراض به رد صلاحیتها؛ کما اینکه امام خامنهای در سخنرانی قبلی خود، تمام قد از عملکرد شورای نگهبان در احراز صلاحیتها دفاع کرده و فرمودند: "شورای محترم نگهبان بر طبق وظیفهی خودش آنچه را که باید انجام بدهد و لازم میدانست انجام داد، نامزدها را مشخص کرد."
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴خبر فوری
اطلاعیه شورای نگهبان در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری صادر شد + متن کامل
بسم الله الرحمن الرحیم
شورای نگهبان ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت امام صادق علیه السلام و سالگرد رحلت حضرت امام خمینی رحمت الله علیه معمار کبیر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز حادثه پانزدهم خرداد ماه و با تقدیر و تشکر از رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی اعلام مینماید، در حین بررسی صلاحیتهای داوطلبان ریاست جمهوری و پس از آن، در فضای مجازی و برخی رسانهها با استناد به بعضی از گزارشهای نادرست و غیرمستند در مورد برخی داوطلبان محترم و بستگان ایشان نسبتهای نادرستی داده شده است.
شورای نگهبان ضمن تاکید بر حفظ حرمت اشخاص و محکوم نمودن هتک حرمت و حیثیت داوطلبان و خانوادههای ایشان از کلیه رسانهها موکدا میخواهد با توجه به محرمانه بودن بررسی صلاحیتها در این شورا و با عنایت به اینکه در بررسیها مجموعهای از موضوعات، مستندات و مدارک مورد ارزیابی قرار گرفته و برخی گزارشهای نادرست در نظریه نهایی شورای نگهبان موثر نبوده است، از گمانهزنی و استناد به امور غیرواقعی و نادرست اجتناب نمایند.
در پایان طول عمر و سلامتی مقام معظم رهبری دامت برکاته را از خداوند متعال مسالت مینماییم.
شورای نگهبان
14 خرداد ماه 1400
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل