فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎬 #موشن_گرافیک
💠 موضوع: نبرد مجازی
🍃🌻🍃
✅ شیوه جنگ روانی علیه ایران در فضای مجازی
#روشنگری
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
💬 مراسم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاستجمهوری اسلامی ۱۲ مرداد برگزار میشود
🔹 مراسم تنفیذ سیزدهمین دورهی ریاست جمهوری اسلامی ایران سهشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ با حضور رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام در حسینیهی امام خمینی (ره) برگزار و منتخب ملت ایران توسط ولی فقیه به سِمت «ریاست جمهوری» منصوب میشود.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
💬 مراسم تنفیذ رئیس جمهور منتخب چگونه برگزار میشود؟؟
🔹پس از انتخاب رئیس جمهور توسط مردم در انتخابات ریاست جمهوری هر دوره، فاصلهای بین پایان کار دولت قبلی تا روی کار آمدن دولت جدید فرصت است که رئیس جمهور قبلی، دولت را آماده تحویل به دولت بعد کند.
🔹آغاز به کار رئیس جمهور منتخب در تمامی کشورهای دنیا آداب خاص دارد و در هر کشور طبق قانون آن کشور، فرد انتخاب شده باید مراحلی را تا رسیدن به جایگاه ریاست جمهوری طی کند تا طبق قانون اساسی، حضورش در منصب مربوط، به رسمیت شناخته شود.
🇮🇷 در ایران هم طبق بند ۹ اصل ۱۱۰ قانون اساسی، امضاء حکم ریاست جمهوری پس از انتخاب مردم صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری از جهت دارا بودن شرایطی که در این قانون میآید، باید قبل از انتخابات به تایید شورای نگهبان و در دوره اول به تایید رهبری برسد.
🔹تایید رهبری بر حکم ریاست جمهوری، به نوعی مجوز آغاز کار و به رسمیت شناخته شدن منتخب مردم برای حضور در منصب ریاست جمهوری است، به همین خاطر است که باید قبل از مراسم تحلیف انجام شود و مراسم تحلیف به فاصله کوتاهی از آن برگزار میشود.
🔹مراسم تنفیذ رئیس جمهور در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار میشود و در تاریخ به جز در دو مورد، همه مراسمات تنفیذ در این حسینیه برگزار شده است؛ در مرتبه اول امام خمینی (ره) در بیمارستان بستری بودند و مراسم تنفیذ بنی صدر در بیمارستان برگزار شد و در مرتبه دوم، تنفیذ حکم پنجمین دوره ریاست جمهوری و اولین دوره هاشمی رفسنجانی بود که به علت آماده نبودن حسینیه امام خمینی (ره)، این مراسم در حسینیه جماران برگزار شد.
🔹امسال هم مانند سایر سال ها، مراسم تنفیذ رئیس جمهور منتخب در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار میشود.
🔹سید ابراهیم رئیسی، هشتمین رئیس جمهور بعد از انقلاب اسلامی است که در سیزدهمین دوره ریاست جمهوری به پاستور میرود؛ حکم او نهمین حکم تنفیذی است که توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به امضا میرسد.
📌چه کسانی در مراسم تنفیذ حضور دارند؟
🔹رئیس جمهور و اعضای کابینه دولت فعلی به همراه سران قوا و نهادهای لشکری و کشوری به همراه شخصیتهای سیاسی و مذهبی از جمله شخصیتهای ایرانی هستند که در مراسم تنفیذ در حسینیه امام خمینی (ره) حضور خواهند داشت.سفرای برخی کشورها هم مهمانان خارجی مراسم را تشکیل میدهند.
🔻۱۲ مرداد در حسینیه امام خمینی چه میگذرد؟
🔹مراسم تنفیذ، صبح روز سه شنبه ۱۲ مرداد در حسینیه امام خمینی (ره) با قرائت قرآن مجید آغاز میشود و پس از پخش سرود ملی، وزیر کشور گزارشی درباره نحوه برگزاری انتخابات از ابتدا تا انتخاب شدن منتخب توسط مردم ارائه میدهد.
🔹پس از آن حجت الاسلام محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری، متن حکم تنفیذ را قرائت میکند و پس از قرائت متن حکم تنفیذ، رئیس جمهور پیشین، حکم تنفیذ خود را که در آغاز دوره ریاست جمهوری خود دریافت کرده است را به رهبر انقلاب تحویل میدهد.در ادامه مراسم، رهبر انقلاب حکم تنفیذ را که توسط خودشان امضا شده است را به رئیس جمهور جدید میدهند.
🔹پس از دریافت حکم تنفیذ، رئیس جمهور در جایگاه حاضر شده و سخنرانی خود را انجام خواهد داد و پس از آن مقام معظم رهبری به عنوان بخش پایانی مراسم، سخنرانی خود را انجام خواهند داد و مراسم به اتمام خواهد رسید.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔻وزیر بهداشت برای تعطیلی دو هفته ای به رهبر معظم انقلاب نامه نوشت
🔹سعید نمکی وزیر بهداشت در نامهای به رهبر معظم انقلاب: ضروریست شرایط مراکز درمانی در شورایعالی امنیت ملی مطرح گردد.
🔹در این خیز کرونا اگر تخت هم داشته باشیم نفر نداریم، مستهلک شدن و تخریب مستمر نیروی انسانی و زیرساخت های بخش سلامت نزدیک است و اگر خدای ناکرده رخ دهد فاجعه ای عظیم و غیر قابل جبرانست.
🔹 در این ایام گذار مداخله جدی حضرتعالی و به صحنه آوردن کلیه امکانات کشور برای مقابله جدی با این موج ویرانگر ضروریست. هر لحظه دیرتر تصمیم بگیریم ابعاد فاجعه وسیع تر و آوار آن بر دوش کشور سنگین تر خواهد شد.
🔹شاید دوهفته تعطیلی جدی و ایستادگی و بکارگیری نیروهای نظامی و انتظامی و برخورد محکم با شکستن پروتکل ها بتواند تا حد قابل توجهی از چرخش ویروس و بار بیمارستانها و فشار نفس گیر بر همکاران ما بکاهد.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔻️آخرین گمانه زنی ها از کابینه رئیسی
🔶تيم اقتصادی
🔹وزير اقتصاد: آقای فرزين، خاندوزی
🔹رئيس بانك مركزی: آقای طالبی (دبیر کل بانک مرکزی)
🔹سازمان برنامه و بودجه: آقای ميركاظمی
🔹صمت: آقای فاطمی امين
🔶وزارت ارتباطات:
🔹عیسی زارع پور
🔶وزارت رفاه:
🔹مهرداد بذرپاش، امیرآبادی فراهانی و رضوانی فر
🔶بنیاد شهید:
🔹اوحدی و محمد دهقان (شورای نگهبان)
🔶معاونت پارلمانی و حقوقی:
🔹محمد دهقان (شورای نگهبان)
🔶كشاورزي:
🔹آقای ساداتی نژاد
حجت الله عبدالملکی
🔶وزارت بهداشت:
🔹شانس بالای آقای قاضی زاده هاشمی و گزينه بعدی آقای مسجدی آرانی
🔶وزارت خارجه:
🔹شانس آقای علی باقری كنی و امير عبداللهيان و صفری تقريبا يكسان است.
🔶وزارت ورزش و جوانان:
🔹آقای كيومرث هاشمی و گزينه بعدی حميد سجادی
🔶وزارت نيرو:
🔹آقای علی آبادی
🔶ميراث فرهنگی:
🔹عزت الله ضرغامی
🔶وزارت كشور:
🔹آقای وحيدی
🔶وزارت نفت:
🔹آقايان رستم قاسمی، مهدی دوستی، بيات و اوجی (گفته می شود پیگیری آقای اوجی را میرکاظمی انجام می دهد)
🔶ارشاد:
🔹آقای محمدمهدی اسماعيلی،گزينه بعدی مختار پور
🔶راه و شهرسازی:
🔹محمد اسلامی (با ترکیب هادی عباسی) و گزینه بعدی سعيد محمد
🔶آموزش و پرورش:
🔹قیومی، صحرایی
🔶رئيس دفتر:
🔹آقای مرتضی بختياری و گزينه بعدی اسماعيلی (سخنگوی قوه)
🔶دادگستری:
🔹بهادری جهرمی، شانس بيشتری نسبت به اسماعيلی دارد.
🔶وزارت علوم:
🔹زولفی گل
🔶دفاع:
🔹ابقای حاتمی وزير فعلی محتمل تر است، گزينه بعدی حبيب الله سياری.
🔶وزارت اطلاعات:
🔹حجت الاسلام عبدالهی یا حجت الاسلام رمضانی
🔶معاونت علمی:
صاحب كار، خياطيان يا احتمال ابقای ستاری
✅نكته: البته تمامي اسامي بر اساس گمان زني ها و ديتاها است و احتمال تغيير لحظه آخري در گزينه ها وجود دارد.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 ویژه
📺 ببینید | #عبرت_آیندگان
🔰 مروری بر تجربه اعتماد به غرب، همراه با بیانات منتشر نشده رهبر انقلاب
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر #تهذیب در کار نباشد، علم توحید هم به درد نمیخورد
💢 #امام_خمینی: «شما میدانید که مرحوم شیخ فضل الله نوری را کی محاکمه کرد؟یک معمّم زنجانی؛ یک ملّای زنجانی محاکمه کرد و حکم قتل را او صادر کرد؛»
📅 به مناسبت شهادت آيت الله #شيخ_فضل_الله_نوری
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔹امروز دوشنبه
۱۱ مرداد ۱۴۰۰ هجری شمسی
۲۲ ذی الحجه ۱۴۴۲ هجری قمری
۲۳ ژوییه ۲۰۲۱ میلادی
---------- 🌸🌸🌸----------
💠 پیام روز:
به یاد داشته باش:
آینده کتابی ست
که امروز می نویسی
پس چیزی بنویس
که فردا از خواندن آن لذت ببری
----------🌸🌸🌸-----------
📿 ذکر روز دوشنبه:
🔹یا قاضی الحاجات
🔹ای برآورنده نیازها
-----------🌸🌸🌸------------
🔸مهم ترین رویدادها
🔹شهادت آیت الله شیخ فضل الله نوری. (۱۲۸۸ ش)
🔹شهادت میثم تمار. (۶۰ ق)
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
✍ترس شدید رژیم صهیونیستی
🔹️بعد از هدف قرار گرفتن کشتی رژیم صهیونیستی، یک خط خبری تحلیلی توسط اکانت های نزدیک به رژیم صهیونیستی مبنی بر اجازه آمریکا به رژیم صهیونیستی برای تلافی حمله به نفتکش این رژیم در توئیتر کلید خورده است و انگشت اتهام را در خصوص این حملات را به سمت جمهوری اسلامی ایران نشانه رفته اند. سخنگوی وزارت خارجه کشورمان این اتهامات را رد کرده است . صرف نظر از اینکه چه کسی کشتی انگلیسی را مورد هدف قرار داده است، فضای سازی رسانه ای رژیم صهیونیستی ناشی از چند نکته است :
1️⃣آسیب پذیر بودن رژیم صهیونیستی در دریا به واسطه اینکه نزدیک به ۸۰ درصد مراودات آن از طریق دریا انجام می پذیرد و این موضوع به رژیم جعلی صهیونیستی فشار وارد ساخته و به همین سبب سعی دارند با عملیات روانی از حملات احتمالی بعدی بکاهند
2️⃣جنبه دیگر این فضا سازی ها آن است که تحقیر این رژیم را بعد از حمله به کشتی به حاشیه براند و از آبروی رفته دفاع کند.
3️⃣آمریکا و اتحادیه اروپا را مجبور به واکنش در مقابل این حملات نمایند
✅ نکته اصلی آن است که اگر رژیم صهیونیستی از ادامه این فرایند ابایی نداشت، برای پاسخ گویی نیاز به تبلیغات نبود!! اما هر زمان صهیونیست ها دست به فضا سازی رسانه ای می زنند نشانه آن است که در میدان عمل سردرگم هستند.
#مصطفی_برزکار
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
💬 گزینه اصلی وزارت ارشاد چه کسی است؟
🔸حجت اسلامی قمی رئیس سازمان تبلیغات، دکتر حسینی وزیر سابق ارشاد و دکتر محمد مهدی اسماعیلی به عنوان سه گزینه وزارت ارشاد دولت آقای رئیسی نام برده میشوند.
🔸میان این گزینهها از دکتر اسماعیلی به عنوان گزینه اصلی تصدی وزارت ارشاد نام برده میشود که دارای سوابقی همچون معاون فرهنگی مرکزبررسیهای استراتژیک ریاست جمهور ی دولت نهم، مدیرکل نظارت سیمای صدا و سیما، نماینده سازمان صدا و سیما در شورا ی هنر، دبیر شورای تحقیقات سازمان صدا و سیما، عضو شورای پژوهشی مرکزموسیقی صدا و سیما، معاون پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی، معاون سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی استانداری اصفهان میباشد و از وی به عنوان افراد خوشنام و کارآمد جبهه انقلاب نام برده می شود.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
دستور رهبر انقلاب به رئیسجمهور: موضوع تعطیلی دوهفتهای در ستاد کرونا بررسی شود
🔹درپی نامه وزیر بهداشت، به رهبر انقلاب در خصوص موج سهمگین و پنجم کرونا و پیشنهاد تعطیلی دو هفتهای برای کاهش چرخش ویروس و بار بیمارستانها، رهبر معظم انقلاب از رئیسجمهور خواستند این موضوع در ستاد ملی کرونا بررسی شود و هر اقدامی که لازم است انجام گیرد.
🔸آقای نمکی در نامه روز گذشته خود به رهبر انقلاب پس از برشمردن علل و زمینههای گسترش بیماری و فشار سنگین بر کادر درمان، به صحنه آوردن کلیه امکانات کشور برای مقابله جدی با این پدیده را ضروری دانست و نوشت: «شاید دو هفته تعطیلی جدی و ایستادگی و بکارگیری نیروهای نظامی و انتظامی و برخورد با شکستن پروتکلها بتواند تا حد قابل توجهی از چرخش ویروس و بار بیمارستانها و فشار نفسگیر بر همکاران ما بکاهد».
🔹رونوشت دستور رهبر انقلاب، برای رئیسجمهور منتخب نیز ارسال شده است.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
⚠️وقتی اصلاح طلبان نگران تکرار دوران مدیریت جهادی در تهران هستند
🔹علی تاجرنیا، فعال چپ و از نمایندگان مستعفی مجلس ششم در بخشی از یک مصاحبه با اعتمادآنلاین در اظهار نظری پیرامون دوره جدید شهرداری تهران با مدیریت اصولگرایان گفته است: در دوره مدیریت پیشین شهرداری تهران، یعنی قبل از دوره اصلاحطلبان و در زمان مدیریت شهری محمدباقر قالیباف، شاهد فسادهای گستردهای بودیم. حجم پروندههایی که از آن دوران به صورت جدی مطرح شده، نشاندهنده این است که فسادهای گستردهای در آن مجموعه اتفاق افتاده که قوه قضائیه و مجلس با وجود همراه بودن با این مجموعه نتوانستهاند در مقابل آن سکوت کنند! بنابراین ما شاهد بزرگترین و حجیمترین پروندههای فساد در حوزه شهرداری هستیم.
او خطاب به منتخبین ششمین دوره شورای شهر تهران اظهار میدارد: اعضای شورای شهر ششم که ادعای انقلابیگری و ضدیت با فساد دارند، باید شهرداری انتخاب کنند که به این مسیر اعتقاد داشته باشد. برخی از کسانیکه به عنوان شهردار تهران مطرح هستند سابقه روشن و درخشانی در ارتباط با انقلابیگری و ضدیت با فساد ندارند. وجود یک تفکر کاملا سیاسی در مجموعه شهرداری، حرکتها را به این سمت میبرد که مساله سیاسی اهمیت ویژهای پیدا میکند و موضوع مبارزه با فساد و شفافیت در اولویتهای بعدی قرار میگیرد که در زمان مدیریت آقای قالیباف شاهد آن بودیم.
تاجرنیا تصریح میکند: در دوران شهرداری آقای قالیباف بسیاری از اعضای شورای شهر که افراد سالمی بودند به دلیل مصالح سیاسی در مقابل بسیاری از مشکلات اقتصادی و مالی آن زمان سکوت کردند و باید به این موضوع توجه ویژه شود.
🔻نکته ونظر:
🔹دوران شهرداری 12 ساله قالیباف در تهران تبدیل به یک کابوس بیپایان برای اصلاحطلبان و اعتدالیون شده است.
🔸دورانی که مردم به رأیالعین دیدند تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر مدیریت جهادی، بر پیشرفت کشور و بر امکان غلبه به تحریمها چگونه به سادگی اما به شرط رأی خوب مردم ممکن است و قالیباف الحق و الانصاف توانست یک تهران پیشرفته و ارزان را به مردم ارائه کند.
🔹این رخداد که بر باد دهنده تمام نمایشهای سیاهنمایی و بدخواهی علیه ایران بود؛ آنچنان دشمن خارجی و دنبالههای داخلی او را برآشفته ساخت که برای پاکسازی این کارنامه جهادی از ذهن مردم لشکر سلم و تور به راه انداختهاند.
🔸صحبتهای آقای تاجرنیا هم متأسفانه در همین راستا ارزیابی میشود و ارزش دیگری ندارد.
❗️نکته مهم اینجاست که تاجرنیا حتی یک برگ سند مبنی بر تخلف قالیباف در دوران شهرداری تهران نیز در دست ندارد.
⚠️اگر هم او و امثال او بخواهند، بگویند پس چرا در سازمان مدیریت قالیباف برخی پروندههای تخلف بروز یافت؛ پس مشخص میشود که این افراد نه فهم فلسفی از مقوله فساد دارند و نه اهل مطالعه تاریخ هستند!
🔸زیرا نمیدانند که فساد یک امر نفسانی است و همواره و توسط هرکسی امکان وقوع دارد و در گام بعد نیز آگاه نیستند که حتی در حکومت ائمه اطهار(س) نیز شاهد فساد بودهایم.
🔹این نکته بدیهیست که اگر امثال تاجرنیا صداقت بیشتری داشتند و به ناراحتی خود از کارنامه خوب قالیباف در عرصه اجرائیات اشاره میکردند؛ آنگاه عرصه سیاست شفافتر میشد و مردم با سهولت بیشتری به قضاوت میان تاجرنیا و نظرات او پیرامون قالیباف میپرداختند!
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
💬 خیانت روحانی به کلمات
🔹️ بالاخره روحانی رفت. او رفت؛ خاطراتش هم می رود. میراثی که او برای دولت بعدی گذاشت، از تورم ۵۲ درصدی و نقدینگی ۳۶۰۰ هزار میلیاردی و کوچک شدن ۳۵ درصدی سفره مردم و... هم گرچه سخت، بالاخره دیر یا زود دست خوش تغییر خواهد شد. اما خیانت او به برخی کلمات شاید به این زودی ها جبران نشود و تا مدت ها در حافظه جمعی بماند.
🔸️ روحانی به واژه «امید» خیانت کرد. آنجا که آن را به لبخند کدخدا شرطی کرد. او امید ملت را به نقطه ای گره زد که در دست بدخواه ملت بود. در دولت روحانی جامعه نه تنها برنامه عملیاتی برای قوی شدن در برابر تحریم ها مشاهده نکرد، بلکه مدام با گلایه ها و اتهام زنی های بخشی از حاکمیت علیه بخش دیگر آن مواجه شد که وانمود می کرد «نخواستن ها» و «نگذاشتن ها» و «سنگ اندازی ها» علت برهم خوردن توافقات با غرب شده. تقویت این دوقطبی در مقاطعی مثل انتخابات ۹۶، هم به اتحاد و انسجام مردم لطمه زد، هم امیدی که باید مولد مقاومت و ایستادگی می بود، کم رنگ و کم رنگ تر کرد. جامعه ی شرطی شده و در انتظار گشایش، به شدت مستعد پذیرش دوقطبی ها بود که بر شکاف اجتماعی و بروز کینه توزی حتی بین توده های مردمی افزود.
✅ روحانی به «عقلانیت» خیانت کرد. عقلانیتی که در مجمع عقلا با منطق تنش زدایی، جنگ را با جام زهر به پایان رساند، در دولت عقلا صاحب اختیار مملکت شده بود. می گفت عقلانیت در سازش با دنیاست؛ منطق مقاومت دنبال تقابل ذاتی با دنیاست و نتیجه اش هم تحریم و بالا رفتن قیمت هاست؛ باید برویم آثار بداخلاقی های ایدئولوژیک انقلاب را از دل دنیا در بیاوریم تا دنیا روی خوش نشان دهد و اوضاع زندگی مردم خوب شود! دستاورد ادعایی این عقلانیت برای کشور، هیچ گاه عملی نشد و جز تجاوزهای مکرر دولت های غربی به حقوق ملت ایران و تحریم های بی سابقه چند سال اخیر چیزی به دست نیامد.
🔹️ روحانی به «اعتدال» خیانت کرد. اعتدالی را که معرف امت میانه بود، به حرکت بر مسیر تعارض نداشتن با منافع غربی ها و به عبارتی به پروپای آمریکا نپیچیدن منحرف کرد. در این مسیر هرچه از منافع ما در تعارض با خواست غربی ها بود، می توانست وجه المصالحه قرار گیرد؛ حتی منافع راهبردی مان!
🔸️ روحانی به واژه «جامعه بین المللی» هم خیانت کرد. او افکار عمومی را به این باور رساند که جامعه بین المللی یعنی چهار کشور. اگر با آنان تعاملمان ردیف باشد یعنی دنیا به رویمان آغوش گشوده و اگر آنان روی ترش کنند، یعنی ما در انزوا هستیم. ذیل این باور ما فقط باید با کشورهایی ارتباط داشته باشیم که قدرت های غربی اجازه بدهند و هرکه را آنان نخواهند باید از گردونه روابطمان حذف کنیم. با همین رویکرد، ما سال ها شرکای تجاری مان در کشورهای همسایه و آسیای شرقی و آمریکای لاتین را از دست دادیم و بخش اقتصادی سفارت خانه هایمان عملا بی کار بودند و هیچ کمکی به بالا بردن تراز تجاری مان نکردند.
✅ روحانی به واژه «عزت» نیز خیانت کرد. از شعارهای او بازگرداندن عزت به پاسپورت ایرانی بود. اما در انتهای دولت او کارت های ملی هم بی عزت شدند؛ آنجا که برای دریافت دو شیشه روغن مردم باید آن را نشان می دادند!
🔹️ روحانی به اصل «مذاکره» هم خیانت کرد. مذاکره همیشه ابزاری بوده درخدمت تامین منافع. روحانی مذاکره را برای مذاکره می خواست. همین باعث شد پس از رسوا شدن طبل توخالی برجام، حتی در مذاکرات احیای برجام هم شکست بخورد و در بن بست قرار گیرد.
💢 فهرست این خیانت ها می تواند تا ده ها شماره امتداد پیدا کند. آسیب های این هشت سال بر پیکره سرمایه اجتماعی قابل شمارش نیست. امید که این روزگار بگذرد و روزهای بهتری در انتظار ملتمان باشد تا فرصت ترمیم زخم هایمان را پیدا کنیم. افوض امری الی الله...
🖌رها_عبداللهی
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔹امروز سه شنبه
۱۲ مرداد ۱۴۰۰ هجری شمسی
۲۳ ذی الحجه ۱۴۴۲ هجری قمری
۲۴ ژوییه ۲۰۲۱ میلادی
---------- 🌸🌸🌸----------
💠 پیام روز:
وقتی تو ليوان آنقدر آب بریزی که سر ریز شود
آن کسی که مقصر است لیوان نیست;
مقصر تو هستی که بیش از ظرفیت آن لیوان درونش آب ریخته ای.
مراقب ظرفیت اطرافیانت باش تا لبریزش نکنی...
----------🌸🌸🌸-----------
📿 ذکر روز سه شنبه:
🔹یا ارحم الراحمین
🔹ای مهربانترین مهربانان
-----------🌸🌸🌸------------
🔸مهم ترین رویدادها
🔹مناسبتی نداریم.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
💬 دولت مستغرق _ قسمت اول
دولت روحانی بالاخره در فرجه قانونی به پایان رسید و دولت مستعجل نشد، اما دولت مستغرق بود. در مسائل فرو رفته بود و بسیاری از شاخصها را فرو برد. بسیاری از مردم عادی را سیاسی کرد و رشد اعتراضات در ایران رکورددار شد. اینکه بگوییم دولت روحانی هیچ اقدام مثبتی نداشت قطعاً بیانصافی است، اما اگر بیان مردم شاخص اندازهگیری است، رضایتی را حس نمیکنیم. خروج ایران از بند هفتم منشور شورای امنیت یا توجه ویژه به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی نمونههای خوبی از هزاران کاری است که روحانی به صورت تکموردی انجام داد. در تحلیل چگونگی عمل دولت روحانی صرفاً نمیتوان به تحلیل سیاسی یا اقتصادی بسنده کرد. در تحلیل دولت روحانی باید جایگاهی برای مسائل اعتقادی باز کرد که در ادامه خواهد آمد. برخی دولت روحانی را بدشانسترین دولت بعد از انقلاب اسلامی میدانند که البته بر سر مفهوم کلمه شانس معمولاً در ایران مناقشه است. این شانس را باید به حوزه اعتقادی برد و براساس قاعده «نزن در کسی را که میزنند درت را» تحلیل نمود.
به زعم نگارنده نمیتوان دولت روحانی را بدون توجه به محورهای زیر فهمید، قضاوت کرد و در تاریخ ثبت نمود.
1⃣ درست است که تحریم یکی از عوامل ناکامی دولت روحانی بود، اما روحانی قبل از گرفتار شدن در کارنامه و برنامه و کارآمدی، گرفتار تنشهای زبانی شد. شاید ۵۰ درصد مشکلات روحانی به زبان وی برگردد. هر جا کم میآورد به بدترین شکل از زبان استفاده میکرد. ادبیات، الفاظ و مفاهیم وی جبههای را علیه وی گشود که فراتر از جریان و جناح بود و تا کف خیابان گسترده شد. زبان توهین برجسته بود. رقابت با نظام برای «رأی سیاه» در سال ۹۶ مشهود بود و تقریباً چیزی باقی نگذاشت. هر آنچه گفت امروز آیینه نقد او شد که «شما مذاکره بلدید؟ شما بلدید با دنیا حرف بزنید؟ آب و صابون، قتل و اعدام» و... محتوای وی در سال ۹۶ بود. با فهم اعتقادی میتوان گفت دولت دوم روحانی دولت رنج و درد بود که هم برای خود او و هم برای مردم این درد و رنج ملموس بود.
2⃣ روحانی لباس پیامبر پوشیده، اما برخلاف امام جنبههای معنوی /اخروی/فرهنگی / روحی را منتزع از حکومت میدانست و حکومت را مسئول یک بعد از حیات آدمی میدانست. بودجههای نهادهای فرهنگی با هدف ایجاد اعتراض و لوثشدگی به شبکههای اجتماعی فرستاده میشد تا مقابل معیشت مردم قرار گیرد و امثال زیباکلامها آن را مقابل محیط زیست و ... قرار دهند و به سخره بگیرند. روحانی به کار فرهنگی توسط نظام سیاسی اعتقادی نداشت و از بازگو کردن این بیاعتقادی ابایی نداشت.
3⃣ روحانی تیم منسجم نداشت. برای رأیآوری از راست عبور کرده بود و در به کارگیری چپها هم محتاط بود و هم بعضاً مانع داشت. بنابراین، عموماً سراغ کسانی میرفت که وسط لحاف خوابیده بودند و وقتی هم برای آنان نمیگذاشت. گرفتار روشنفکری و تساهل در مدیریت شده بود. هر کس هر کاری میخواست در دولت بکند راحت بود.
4⃣ روحانی جز مذاکره نسخهای نداشت و توسعه ایران را صرفاً در سرمایهگذاری خارجی آن هم از مسیر غرب میدانست و، چون اعتقاد نداشت که مشکل غرب با ما بر سر «وجود» است نه «حدود»، فرصت را از دست داد. هم به ظرفیتهای داخل باور کمی داشت و هم شرق را ناآرام و نامطمئن کرده بود.
5⃣ رئیس شورای عالی امنیت ملی بود، اما بارها و خصوصاً روزهای سی و یکم شهریور تلاش کرد ارتش و سپاه را مقابل هم قرار دهد یا ارجحیت یکی بر دیگری را تبیین کند و تا مرز جدایی ارتش از حکومت و قرار گرفتن آن در کنار مردم پیش رفت. خود ارتشیان از همه متعجبتر شده بودند.
6⃣ روحانی درباره کارهایی که معلوم نبود چه سرنوشتی داشته باشند با یقین صحبت میکرد و وعده میداد و دولت را بیاعتبار میکرد. وقتی میگفت «والله قسم اگر مسائل کشور راه حل نداشت نمیآمدم» و بعد از مفاهیمی مانند «نمیگذارند» یا «نمیتوانم بگویم» استفاده میکرد که از آن دو برداشت میشد؛ یا بیعرضگی را پنهان میکرد یا از ساختار قدرت داخلی و ماهیت و مواجهه امریکا با ایران بیخبر بود که هر دو آن سؤالبرانگیز است.
7⃣ مدیران ارشد روحانی عمدتاً ارضای مالی شده بودند و میلیاردر بودند، حقوق دولتی برایشان جذابیتی نداشت. ابایی نداشتند که در رسانه بگویند پورشهسوار میشوند یا عید نوروز به فرزندان سکه میدهند یا فرزندان در فرنگ هستند. این افراد به قول جهانگیری با پول زیاد خوب کار میکردند، اما اهل دردسر و سختی و بحران نبودند. بعضی مدیران یا خانواده آنها به چهار سال یا هشت سال دولت به عنوان فرصتی برای فربگی اقتصادی نگاه میکردند که در این دولت رکورددار پروندههای فساد شدیم.
◀️ ادامه دارد
✍ دکتر عبدالله گنجی
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
💬 دولت مستغرق _ قسمت دوم
8⃣ روحانی حرمت اعتدال را نگه نداشت.
در داخل هیچ کس نفهمید اعتدال یعنی چی؟ ۴۵ توهین به منتقدان واقعی و فرضی، و ۳۰ مورد تقابل کلامی علنی با رهبری مواردی بود که جبهه انقلاب را فراتر از کارنامه روحانی برد و گویی دعوا به مبانی رسیده بود.
9⃣ روحانی هر جا تحت فشار اصلاحطلبان- رأیدهنده- قرار میگرفت راه خلاصی را بلد بود؛ یا ابهامسازی با کلام میکرد یا رفراندوم را طرح میکرد یا گزاره «نمیتوان گفت» یا «اجازه نمیدهند»، یا «اگر با ما بود چه میکردیم» را به کار میبرد و گویی اصلاً پیش از ورود به قدرت، ساختار را نمیشناخته است و یا ریاگونه فرار میکرد.
0⃣1⃣ زبان روحانی، نخبگان سیاسی و عملکردش، مردم عادی را به تقابل با وی کشاند. در دولت روحانی بسیاری از مردم عادی سیاسی شدند و ناخودآگاه با درک مشکلات اقتصادی ذهن سیاسی یافتند و متوجه حکومت و دولت شدند و قضاوت میکردند. علت مشکلات را فساد میدانستند و... همینجا بخشی از سرمایه اجتماعی سوخت رفت.
1⃣1⃣ عملکرد دولت روحانی جز خودش و دو، سه نفر دیگر هیچ مدافعی نداشت. در عرصه سیاسی بعضاً اصلاحطلبان به دفاع میآمدند، اما در حوزه کارنامه و عملکرد هیچ کس حاضر به دفاع از دولت نبود. دولت، دولت تنها بود.
اینکه با برشماری بلایا و حوادث طبیعی و عملکرد ترامپ، دولت روحانی را بدشانسترین دولتها بدانیم باید تحلیل اعتقادی شود. روحانی با لباس پیامبر بود، اما در پوشش نظام دینی، عملگرایی سکولار را برگزید و خداوند نیز اکثر مسیرهای توفیق را برای وی سد نمود. سیل ویرانگر بیسابقه، تحریم بیسابقه، پدیدههای امنیتی نادر، سلسله زلزلهها، خشکسالی مفرط و تصمیمات فاحش اشتباه برای هجو و تخفیف روحانی دست به دست هم داده بودند.
نگارنده با توجه به هویت و کسوت روحانی معتقد است عزت اجتماعی روحانی افول کرد و مگر نه این است که عزت دست خداست؟
2⃣1⃣ سیاستهای کلی نظام که نقشه راه و ریل قوای کشور است، بعضاً با بیمهری روحانی مواجه یا با اکراه انجام شد. اشتیاق برای پیوستن به معاهدات بینالمللی پررنگ بود که سند ۲۰۳۰ و معاهده آب و هوایی نمونه آن بود. دولت در حوزه عمران و در شرایط سخت ارزی تلاشهای نسبتاً خوبی کرد، اما فضایی که روحانی با زبان علیه خود ایجاد کرده بود باعث بسته شدن چشمها و گوشها شده بود و هر قدر فریاد میزد که دولت افتخارات دارد، کارهای بینظیری کرده و مصداق میآورد، اما گوشی بدهکار نبود. این گوشهای جناح مقابل نبود که بدهکار نبود. گوشهای جریان همسو و مردم نیز بدهکار نبودند و این ظلم از ناحیه روحانی هم به همکارانش شد و هم به خودش. معتقدیم گلاویز شدن با راه و اهداف الهی امام عزت را از بین میبرد، حرف و عمل روحانی از این منظر باید بیشتر مورد تحلیل و مداقه قرار گیرد.
3⃣1⃣ از آن طرف جهانگیری میگفت این ما هستیم که به قرارگاه خاتم پروژه میدهیم، میتوانیم ندهیم یا پس بگیریم (در پاسخ به زیباکلام)، اما روحانی ابایی نداشت که سپاه را مداخلهکننده در اقتصاد بداند. در درون حاکمیت دشمنانی را مانع کار دولت برای مردم بداند... امروز پروژه سپاه ساخته را افتتاح میکرد و فردا به خاطر دستگیری فلان فرد نزدیک به خود به سپاه حمله میکرد. ظرفیتهای کوچک بیرون دولت مورد بیمهری روحانی بود که اگر نبود آنان را به کمک خود در شرایط تحریم میآورد. البته آنان بعضاً ایثارگرانه آمدند، اما دولت میلی به همافزایی نداشت و چالش با آنان را واجد تولید سرمایه اجتماعی اختصاصی برای دولت میدانست که نشد. این آیینه عبرت مقابل همه دولتها از جمله دولت رئیسی است؛ نه خداوند عزت را تضمین کرده است و نه مردم عقد اخوت بستهاند و نه نظام از اصول و چارچوبهای امام عدول خواهد کرد. نمیدانیم دولت رئیسی در عرصه کار و عملکرد چگونه عمل خواهد کرد، اما در حوزه زبان که ۵۰ درصد مشکلات روحانی را تشکیل میداد سرمایهای نخواهد سوزاند.
✍ دکتر عبدالله گنجی
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
📜 مشروعیت #رئیس_جمهور
💠 #امام_خمینی: «چون مشروعیت آن باید با نصب فقیه ولی امر باشد، این جانب رای ملت شریف را تنفیذ و ایشان را به سمت ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب نمودم.»
📅به مناسبت تنفيذ حكم ریاست جمهوری شهید #محمدعلی_رجایی از سوی امام خمیني(ره) |۱۱ مرداد ۱۳۶۰
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
📸 مروری بر تنفیذهای تاریخ جمهوری اسلامی ایران
🏷 #تنفیذ_سیزدهم
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
♨ پیام و مبناي تنفيذ
*امروز مراسم تنفیذ ریاست جمهوری است و آیتالله رئیسی که آرای مردمی در سیزدهمین رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری را کسب کرده است، با اذن ولیفقیه، برای مدت چهار سال بر مسند عالیترین قدرت اجرایی کشور مینشیند.
👈 گزاره تحلیلی
1⃣ ماجرای تنفيذ در جمهوری اسلامی، اقدامی صوری و نمایشی نیست، بلکه برآمده از فرایندی معتبر و قانونی است. در نظام اسلامی آنکس شایسته حکومت و مدیریت است که اولاً دارای صلاحیت بوده و ثانیاً مبتنی بر رضایت و انتخاب مردم به قدرت رسيده باشد که مؤید اعتبار تحقق آن، تنفيذ رهبری است. این اصل در قانون اساسی جمهوری اسلامی اینگونه قانونمند شده است که شورای نگهبان وظیفه خطیر بررسی صلاحیت نامزدهای انتخاباتی را دارد تا از میان آنان، آنکس که حداقلی از صلاحیت را دارد، مورد تأیید قرار دهد. در گام بعدی این وظیفه مردم است که مبتنی بر منطق کارآمدی و شایستهسالاری، از میان احراز صلاحيت شدگان، آن را که اصلح میدانند، برگزینند. صیانت از فرآیند سلامت برگزاری انتخابات نیز بر عهده شورای نگهبان گذاشته شده است. حال اگر نامزدی از میان نامزدهای مختلف، توسط شورای نگهبان احراز صلاحیت شده و رأی اکثریت مردم را در انتخاباتی سالم و مورد تأیید ناظر قانونی انتخابات کسب نماید، بدون شک حکم ریاست جمهوری وی توسط رهبری تنفیذ خواهد شد. بهواقع این فرآیند قانونی و سالم است که رهبری را در تنفیذ حکم ریاست جمهوری به حجت شرعی میرساند.
2⃣ مراسم تنفیذ نماد دیگری در امر حکمرانی در جمهوری اسلامی نیز هست و آن اینکه در این الگو، محوریت اداره کشور با شخص اول کشور که فقیه جامعالشرایط است، بوده و نفر دوم کشور باید با او هماهنگ و همسو گردد. نکته کلیدی که در اصل ۵۷ قانون اساسی نیز بهصراحت به آن اشاره شده است. بهواقع در عرصه مدیریت کلان کشور باید شاهد تک نوایی و صدای واحدی باشیم تا توان کشور، حداکثری شده و در خدمت پیشرفت و توسعه و حل مشکلات قرار گیرد. بخش عمده مشکلات مدیریتی کشور در طول دهههای اخیر از عدم تبعیت از این الگو و واگرایی و چندصدایی شدن در مدیریت کشور حاصل شده است.
👈 نکته پایانی
انتظار از آقای رئیسی آن است که با فهم منطق تنفیذ، بر عهدی که با مردم در قالب قانون اساسی بسته است، باقی بماند و بهعنوان نفر دوم کشور، پیرو نفر اول بوده و همسو و همگرا با دیگر سران قوا برای خدمت به مردم، فرصتهای پیش رو را قدر بداند و با همه توان در مسیر مبارزه با مشکلات قدم بردارد.
✍مهدی سعیدی
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔰 مراسم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاستجمهوری اسلامی آغاز شد
📺 این مراسم با رعایت دستورالعملها و شیوهنامههای بهداشتی در حال برگزاری و به صورت زنده و مستقیم از شبکههای صدا و سیما، سایت و صفحات KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی در حال پخش است.
🔺 در این برنامه وزیر کشور گزارشی از روند برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ ارائه میکند و پس از قرائت متن حکم تنفیذ رئیس جمهور منتخب و ایراد سخن توسط حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، رهبر انقلاب سخنرانی خواهند کرد.
#تنفیذ_سیزدهم
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
📜 حکم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران
🔻 بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
و الحمد للّه ربّ العالمین و صلّی اللّه علی محمّد و آله الطّاهرین سیّما بقیّة اللّه فی الارضین.
🔹 خداوند علیم و قدیر را سپاس میگویم که با فضل و عنایت خود، ایران را بار دیگر در آزمون سیاسی و اجتماعی انتخابات سرافراز فرمود و ملّت عظیمالشّأن در شرایطی پیچیده و دشوار، با حضور پُرمعنا و عزّتآفرین خود، حاکمیّت رأی مردم بر ادارهی امور کشور را نمایان ساخت، و با انتخاب شخصیّتی مردمی و عالیقدر از تبار سیادت و علم، و مزیّن به پرهیزکاری و خردمندی، و دارای سوابق درخشان مدیریّت، عزم راسخ خود را بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت و پیشرفت و آزادی و عزّت است نشان داد.
🔹 امروز میهن عزیزمان، تشنهی خدمت و آمادهی حرکت جهشی در همهی عرصهها، و نیازمند مدیریّتی باکفایت و جهادی و دانا و شجاع است که بتواند توانمندیهای آشکار و نهفتهی ملّت، بویژه جوانان را که بسیار فراتر از مشکلات است، بسیج کرده و به میدان کار و تلاش سازنده آورَد؛ موانع را از سر راه تولید بردارد؛ سیاست تقویت پول ملّی را بِجِد دنبال کند، و قشرهای متوسّط و پایین جامعه را که سنگینیِ مشکلات اقتصادی بر دوش آنها است، توانمند سازد؛ مدیریّتی که با مشی فرهنگی خردمندانه، مسیر اعتلای مادّی و معنوی ملّت ایران را هموار کرده، حرکت کشور به سمت جایگاه شایستهاش را شتاب بخشد.
🔹 اکنون با تشکّر از مردم عزیز و با پیروی از گزینش آنان، رأی به عالِم فرزانه و خستگیناپذیر و کارآزموده و مردمی، جناب حجّتالاسلام آقای سیّدابراهیم رئیسی را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم، و از خداوند متعال توفیق و سربلندی ایشان و همکارانشان را مسئلت مینمایم و یادآوری میکنم که رأی ملّت و تنفیذ اینجانب تا هنگامی است که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب ادامه داشته باشد، که به فضل الهی چنین خواهد بود؛ انشاءاللّه.
🔺 والسّلام علی عباداللّه الصّالحین
سیّدعلی خامنهای
۱۲ مرداد ۱۴۰۰
🏷 #تنفیذ_سیزدهم
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | لحظه اعطای حکم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران
🏷 #تنفیذ_سیزدهم
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
مراسم تنفیذ، نشانه عقلانیت و آرامش و طمأنینه حاکم بر کشور و مردم است
رهبر انقلاب: این مراسم، مراسم تنفیذ، که متکی است به قانون اساسی و به رسمی که امام بزرگوار بنیانگذاری کردند در کشور ، در طول این چند دهه بارها تکرار شده است و مظهری است از جابجایی مسئولیت بسیار مهم قوه مجریه که در واقع مدیریت کشور است به شکل عقلانی و به شکل آرام و متین؛ این بسیار مهم است. معمولا در بسیاری از کشورها این جابجای با کشمکش و اینها انجام میگیرد اینجا بحمدالله با آرامش با امنیت این جابجایی انجام میگیرد در دورههای مختلف، این دوره هم همین جور به فضل الهی؛ و هم نشانه عقلانیت و آرامش و طمأنینه عمومی حاکم بر کشور و مسئولین و مردم است و هم نشانه تنوع سیاسی است.
#تنفیذ_سیزدهم
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
رهبر انقلاب: بایستی از خداوند متعال تشکر کنیم که این توفیق را به ملت ایران عنایت کرد و توانستند یکبار دیگر این حرکت پرمعنای انتخابات را که نشانه مردمسالاری دینی است با موفقیت انجام بدهند. باید از مردم تشکر کنیم. باید به دولت دوازدهم و همکارانشان خسته نباشد بگیم و برای جناب آقای رئیسی و دولتشان و همکارانشان از خداوند متعال طلب توفیق و کمک و عنایت ویژه بکنیم.
#تنفیذ_سیزدهم
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🇮🇷💐
💐
✅ محورهای مهم سخنرانی مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران(۱)
🍃🌻🍃
🔻 برای جناب آقای رئیسی و دولت و همکارانشان توفیق کمک و عنایت ویژه میکینم.
🔹 به رئیس جمهور محترم دولت دوازدهم و همکارانشان خسته نباشید می گوییم و برای آقای رئیسی و همکارانشان طلب توفیق و عنایت ویژه می کنیم.
🔸 تنوع دولت هایی که آمده اند، نشانه آزادی و سلامت انتخابات است.
🔹توطئه تحریم انتخابات طراحی شده بود از مدتی پیش در محافل سیاسی دشمن و جمهوری اسلامی. در داخل هم برخی از روی قرض و برخی از روی غفلت همراهی ميکردند. اما مردم پاسخ خوبی به این ها دادند.
🔸 جا به جایی قدرت امیدآفرین است. اراده های تازه ای وارد میدان می شود و این برای همه کسانی که انگیزه خدمت دارند، امیدواری ایجاد می کند.
🔹 مسیر آقای رئیسی، مسیر درستی است. مسیری که کشور را به جایگاه خودش میرساند، تمسک به جایگاه اساسی انقلاب است.
🔸 توصیه ام به رئیس جمهور محترم این است که در شعارهای ایشان در میان مردم بودن تکرار شده است. این را از دست ندهید. دولت مردمی را در واقعیت محقق کنند.
🔹دولت باید مظهر رفاه باشد. برخی این تغییرهای موهوم باید با نگاه به وفاق آمیز به عموم مردم، این توهمات تضعیف کرد.
🔺 گفتگوی ساده با مردم از کارهایی است که به موفقیت دولت کمک خواهد کرد. صادقانه با مردم صحبت کنند و مشکلات را به مردم بگویند. حرف زدن با مردم از کارهای مهمی است که دولت باید متعهد باشد.
#تنفیذ_سیزدهم
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🇮🇷💐
💐
✅ محورهای مهم سخنرانی مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران (۲)
🍃🌻🍃
🔻 تکیه آقای رئیسی در بیانات انتخاباتی بر ارزشهای انقلاب، عدالت و مبارزه با فساد مشهود بود. این مسیر درستی است.
🔹 در تشکیل دولت باید سرعت عمل به خرج داد؛ هم رئیسجمهور محترم در معرفی وزرا و هم مجلس محترم در اظهار نظر در مورد وزرا شتاب به خرج بدهند.
🔸 باید با فساد و مفسد، بیامان مبارزه کنیم که آقای رئیسی در مسئولیت قبلی اقدامات خوبی کردند، لیکن اصل قضیه در دولت است و اینجا باید با فساد مقابله کرد.
🔹 حفظ روحیه مردمی بودن و غفلت نکردن از نظرات نخبگان
🔺 تقویت پول ملی و توجه به مردم مظلوم و ضعیفی که سختی کشیدند.
#تنفیذ_سیزدهم
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔹امروز چهارشنبه
۱۳ مرداد ۱۴۰۰ هجری شمسی
۲۴ ذی الحجه ۱۴۴۲ هجری قمری
۴ اوت ۲۰۲۱ میلادی
---------- 🌸🌸🌸----------
💠 پیام روز:
بجای تماشای پنجره زندگی دیگران
از کتاب عمرت لذت ببر
داشته هایت را جلوی چشمانت قاب بگیر
و برای نداشته هایت تلاش کن
حسرت باغچه دیگران را نخور
در عوض باغبان دنیای خودت باش...
----------🌸🌸🌸-----------
📿 ذکر روز چهارشنبه:
🔹یا حی و یا قیوم
🔹ای زنده و پاینده
-----------🌸🌸🌸------------
🔸مهم ترین رویدادها
🔹روز مباهله پیامبر اسلام (۱۰ ق)
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🌸تبريك كه عيد و هلهله آمده است!
با "انفســنـا" معامـله آمده است
🌸فرمود رضا كه برترين فضل عـلى
در مصحف حق مبـاهلـه آمده است
#روز_مباهله
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل