🛑 سگهای ولگرد و خطای حکمرانی
🔹 ظرف 2 روز دو کودک 4 و 7 ساله در دامگاه قم توسط سگ های ولگرد از بین رفتند. عمیقا خبر تلخی است.
اما خبر تلخ تر اینجاست که مسوولین محلی وقتی اقدام به جمع آوری دیرهنگام سگ ها کردند از سوی مدعیان دفاع از حقوق سگ مورد اعتراض واقع شدند. اینکه عده ای حقوق سگ های هار را دیدند و حق کودک معصوم را ندیدند معمای آزار دهنده این روزهای ماست که ریشه اش در غرب لیسی های مجازی است.
🔸 اما ماجرای غم انگیز تنها اینجا نیست. این دو خبر در کنار هم بهانه ای است برای این پرسش جدی که چرا در جمع آوری سگ های ولگرد دچار بی تصمیمی هستیم؟
✅ این بی ارادگی را کنار گزارش اخیر همشهری قرار دهید که در سال گذشته 90 درصد حیوان گزیدگی ها مربوط به سگ های ولگرد است و ایران در آسیب دیدن از سگ های هار مقام سوم را در دنیا داراست.
🔹 مساله اینجاست که مدیر ما در برآورد از واکنش افکار عمومی، دچار خطای تشخیص است و همین امر، مهمترین عامل در بی تصمیمی است. نمونه هایی از این دست بسیار است و تنها متوقف به سگ های ولگرد نیست.
🔸 مدیر در تحلیل واکنش جامعه به یک تصمیم، گرفتار رهزنی غلط انداز شبکه های اجتماعی است. اما چرا؟
1️⃣ فعالان شبکه های اجتماعی نمایی گویا از همه جامعه نیستند.
2️⃣ اینکه براورد موافق و مخالفان در شبکه های اجتماعی نیز همواره دقیق نیست.
3️⃣ مهمتر اینکه با فرض صحت، باز هم این آمار قابل اتکا نیست چرا که واکنش های طبیعی در فضای مجازی الزاما به معنای اعتقاد حقیقی افراد نیست؛ چراکه واکنش ها در شبکه های اجتماعی، واکنش های ناشی از شبکه است.
✅ با یک مثال مساله روشن می شود. اگر به همه کسانی که در دربی تهران دست به خرابکاری اتوبوس ها زدند، روز بعد بگوئید چرا اینکار را کردید حتما اظهار پشیمانی می کنند و خواهند گفت که مقهور فضای هیجانی جمع(شبکه) و دو قطبی استقلال و پرسپولیسی شدند.
🔹 اساسا واکنش ها در فضای مجازی گرفتار دوقطبی های موهوم و واکنش های نمایشی شبکه ای است. نمایش اینکه در اکثریت ایم. به همین دلیل است که به اعتقاد کارشناسان آماری، افکارسنجی در شبکه های اجتماعی تصویر دقیقی از اعتقاد مخاطبین نیست.
💢 با این توضیح گرفتار یک خطای آزاردهنده در حکمرانی هستیم. خیلی از مسوولین تصمیم درست را تشخیص می دهند اما اراده شان را مقابل تخمین های غلط شهودی از دست می دهند و جامعه را گرفتار بی تصمیمی می کنند.
✍ محسن مهدیان
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دیپلماتهای جاسوس
🔹سازمان اطلاعات سپاه دیپلماتهای سفارتخانههای خارجی که بهجای رایزنی، جاسوسی میکردند را شناسایی کرد.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
📆 تقویم روز
📌 پنجشنبه
☀️ ۱۶ تیر ۱۴۰۱
🌙 ۷ ذی الحجه ۱۴۴۳ قمری
🎄 7 جولای 2022 میلادی
✨ مناسبت روز :
. شهادت امام محمد باقر علیه السلام (۱۱۴ هـ.ق)
. روز مالیات
▪️2 روز تا روز عرفه
▪️3 روز تا عید سعید قربان
▪️8 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️11 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
📿 #ذکر_روز:
🤲 لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِکُ الْحَقُّ الْمُبین 🤲
نیست خدایی جز الله فرمانروای حق و آشکار
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#استوری | شهادت جانسوز پنجمین اختر تابناک آسمان ولایت حضرت امام محمد باقر علیه السلام را تسلیت می گوییم.
▪️◾️▪️
🏴 امام باقر علیه السلام: آنکه به خدای متعال توکل کند، مغلوب نشود.
#روشنگری
#جهاد_تبیین
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴چرا اقتصاد ایران مقابل تحریمها سقوط نکرد؟
"وحید شقاقیشهری" اقتصاددان:
🔹اقتصاد ایران تا دهه ۴۰ سنتی و کشاورزمحور بود و فعالیتهای اقتصادی این دهه برمبنای مونتاژ شکل گرفت.
🔹در دهه50 علاوهبر مونتاژ، واردات نیز به یکی از بخشهای مهم اقتصاد تبدیل شد که ردپای این موضوع را میتوان در راهاندازی کارخانهها و بنگاههای اقتصادی دهه۵۰ مشاهده کرد. با افزایش شدید قیمت نفت در دهه ۵۰، اقتصاد کشور بهسمت واردات حرکت کرد.
🔹وقوع جنگ تحمیلی و اعمال تحریمها به تلاش صنعتگران برای صادرات فرآوردههای نفتی انجامید.
🔹 کاهش صادرات نفتخام، یکی از سیاستهای مهم اقتصادی کشور در دو دهه اخیر است و با توجه به سرمایهگذاریهای صورتگرفته در صنایع پالایشی و پتروشیمی میتوان گفت چنانچه صادرات مشتقات نفتی جایگزین صادرات نفتخام شود، صنعت نفت به یکی از صنایع پیشران کشور تبدیل خواهد شد.
🔹کاهش خامفروشی و نیز تدابیر صورتگرفته در حوزه واردات کالا در دوران تحریم، به کاهش ناترازی تجاری منجرشده و همین موضوع مانع سقوط اقتصاد ایران درمقابل شوک تحریمها شده است.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
خانم آزادی.mp3
6.48M
#رزمایش_بیست_سوم
↙️ برگزاری نشست بصیرتی مجازی ثامن با محور
" باز خوانی حقوق بشر آمریکایی "
🎙استاد خانم آزادی
#حقوق_بشر_آمریکایی
#تولید_محتوا
#تعلیم_تربیت_آمل
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
💬 خط فریب کاری خالقان برجام دوباره فعال شده است
⏪علی اکبر صالحی: اگر برجام احیا نشود، مردم ایران به مشقت و سختی میافتند
🔸«علی اکبر صالحی» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در دولت روحانی و از اعضای تیم مذاکره کننده هسته ای در دوره وزارت ظریف در مصاحبه با روزنامه شرق گفت: «امیدواریم برجام احیا شود. اگر خدای ناکرده در این زمینه تعلل کنیم، دوباره وارد کلاف سردرگمی میشویم که باز کردنش با خداست و ملت باز باید سختی و مشقت بسیار تحمل کنند.»
🔺آقای صالحی در اظهارات مذکور با اشاره به اینکه برجام باید حتما احیا شود، تاکید کرده است که اگر خدای نکرده در این زمینه تعلل کنیم، ملت باید باز سختی و مشقت بسیار تحمل کنند.
🔺متاسفانه آقای صالحی به گونه ای القا کرده که گویی برجام در دولت روحانی فتح الفتوح اقتصادی ایجاد کرده بود و حالا چنانچه دوباره برجام احیا شود، به آن دوران بی نظیر بازمی گردیم!
🔺این در حالی است که صالحی- شهریور ۹۵ – با اذعان به بی دستاوردی برجام گفته بود: «در بعد تحریم و مسائل دیگر سیاسی، آمریکاییها از شیوه نادرستی استفاده میکنند، اگر ما وقتی برجام را تنظیم میکردیم دقت بیشتری میکردیم این فرصت برای آمریکا پیش نمیآمد که از این قابلیت تفسیر بودن سوءاستفاده کند.»
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
💢چرا میگن رضاخان روحت شاد؟
🔹یک روز رضاخان به مازندران مسافرت کرد، قرار شد یک روز در بابل توقف نماید،ولی خیلی از مردم بخاطر مصادره املاکشان توسط شاه به گدایی افتاده بودند، شهردار به خاطر اینکه رضاخان گدایان شهر را نبیند آنهاراجمع و درحمامهای عمومی شهرزندانی کرد
🔹تا رضاخان از شهر خارج شود،ولی بدلیل بارندگی شدید رضاخان ۳ روز در شهر ماند، پس از رفتن رضاخان وقتی در حمام ها را باز کردند,متاسفانه ۶۰_۷۰ نفر به دلیل نرسیدن غذا و نبود هوا از گرسنگی وخفگی مرده بودند.
📚 منبع: تاریخ20ساله ایران، حسین مکی(نماینده مجلس در زمان پهلوی)، جلد۶، صفحه۱۰۱_۱۰۲.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🌸 11 روز تا عید سعید غدیر خم
🍀 پیامبر اکرم صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم:
🔸 «حُبُّ عَلِیٍّ إِيمَانٌ وَ بُغْضُهُ كُفْرٌ.»
🔸 محبّت علی علیهالسّلام [عینِ] ایمان است و دشمنی با او کفر است.
📚 بحارالأنوار، ج 40، ص 25.
📎 #روز_شمار_غدیر #عیدآسمانی
📎 #عیدوحدت #غدیری_ام
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
#رزمایش_بیست_سوم
#یادداشت_کوتاه
💢 آمریکاییها حقوق بشر را قبول ندارند
مقام معظم رهبری در یکی از فرازهای سخنان خود در خصوص حقوق بشر آمریکایی تأکید میکنند:👇👇
«آمریکایی ها میگویند ما طرفدار حقوق بشریم! ما میگوییم: اصلاً شما حقوق بشر را قبول ندارید. شما معتقد به حقوق کمپانیها و سرمایهداران بزرگ آمریکایی هستید. شما معتقد به منافع نامشروع رژیم آمریکا در سراسر دنیا هستید». این بخش از بیانات رهبر انقلاب اسلامی به خوبی بیانگر آن است که طرفداری از حقوق بشر تنها ادعایی برای فریب افکار عمومی است.
کما اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه عنوان میکنند: «طرح مسئله حقوق بشر توسط آمریکا برای فریب و وسیله فشار است». نگاهی هرچند گذرا به تحولات و حوادث سیاسی در سراسر جهان از جمله در آسیای میانه و بطور خاص در افغانستان، قاره آفریقا، آمریکای لاتین و حتی در خود جامعه آمریکا به خوبی نشان میدهد که مصادیق بارز نقض فاحش حقوق بشر در درجه اول توسط خود آمریکاییها رقم میخورد.
بطور نمونه میتوان به اظهارات جدید یک مقام اروپایی در باره موارد نقض حقوق بشر آمریکا در افغانستان اشاره کرد. مایک والاس، یکی از اعضای ایرلندی پارلمان اروپا در یک نشست پارلمانی در استراسبورگ گفت که ایالات متحده و پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تاکنون با شعارهای بشردوستانه اما به بهانههای مختلف میلیونها دلار را برای نابودی افغانستان خرج کرده اند.
#حقوق_بشر_آمریکایی
#تولید_محتوا
#تعلیم_تربیت_آمل
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
#رزمایش_بیست_سوم
⁉️پرسش:
حقوق بشر آمریکایی چه رویکردی به ایران دارد؟
🔹پاسخ:
حقوق بشرآمریکایی همواره رویکردی متناقض به ایران داشته است .حمایت از رژیم ضد بشر پهلوی، فشار نظامی علیه نهضت اسلامی مردم ایران و سکوت در برابر ترور مردان، زنان و کودکان بی گناه که از سوی منافقین و گروه های وابسته سازماندهی می شد، تبلیغات علیه مجازات خائنان به منافع ملت ایران، جاسوسی علیه ایران و مداخله در انتخابات، حمایت همه جانبه از حمله صدام به ایران در قالب جنگ تحمیلی و تلاش در جهت براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از جمله مصادیق این رفتار متناقض و اثرات حقوق بشر آمریکایی در دنیا می باشد.
#حقوق_بشر_آمریکایی
#تولید_محتوا
#تعلیم_تربیت_آمل
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #موشن_گرافی
اقتصاد ترکیه چگونه از بین میرود؟
🔻سیاستهای پولی اشتباه اردوغان سبب شده است تا نرخ تورم ترکیه از ۷۰ درصد هم بگذرد.
🔻سیاست اشتباه اردوغان چه بود؟
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل