شیوهها و راهکارهای مشارکت آفرینی و انتخاب آگاهانه.pdf
238K
🔹جهت استفاده در نشست ها و گردهمایی های سیاسی👆👆👆
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام ، خدا قوت و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
آغاز رزمایش ثامن ۱۰
3.pdf
1.7M
🇮🇷🌸
🍀
💠 #سیاست ها و ملاحظات
✅ موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و آگاهانه
🍃🌻🍃
📛 ویژه سخنرانان و هادیان
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک
✅موضوع: جریانات سیاسی در سپهر سیاسی کشور
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: انتخابات در کشور ما مظهر «حماسهی سیاسی» است. ۱۳۹۲/۰۱/۰۱
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#انتخابات_۱۴۰۰
#روشنگری
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
✅ موضوع: انتخاب اصلح
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: یکی از ابعاد حق الناس در انتخابات، رای مردم به مجموعههای قابل اعتماد است. ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک (۲)
✅موضوع: مطالبهگری از دولت یا مردم
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: در درجهی اول، گسترش مشارکت و حضور گستردهی مردم در انتخابات اهمیت دارد.۱۳۹۲/۰۱/۰۱
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#انتخابات_۱۴۰۰
#روشنگری
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
✅ موضوع: چگونه میتوان کشور را سامان داد؟
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: انتخابات مصونیتبخش به کشور است.۱۳۹۰/۱۱/۱۴
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
2.pdf
599.2K
🇮🇷🌸
🍀
💠 #سخنواره
✅ موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و آگاهانه
🍃🌻🍃
⛔️ ویژه هادیان و سخنرانان
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔹امروز سه شنبه
۴ خرداد ۱۴۰۰ هجری شمسی
۱۳ شوال ۱۴۴۲ هجری قمری
۲۵ مه ۲۰۲۱ میلادی
---------- 🌸🌸🌸-----------
💠 پیام روز :
🌸اگر در " زندگی "
به درب بزرگی رسیدی,
که قفل بر آن بود;
نترس و نا امید نشو
چون اگر قرار بود باز نشود,
به جای آن دیوار میگذاشتند....
----------🌸🌸🌸----------
📿 ذکر روز سه شنبه:
🔹یا ارحم الراحمین
🔹ای مهربانترین مهربانان
-----------🌸🌸🌸-----------
🔸مهم ترین رویدادها
🔹روز دزفول
🔹روز مقاومت و پایداری
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
✅اعلام دلایل رد صلاحیت ها چه کمکی به شورای نگهبان می کند؟
👈از آنجا که شورای محترم نگهبان از بدو تشکیل تاکنون، طبق قانون از بیان علت ردصلاحیت داوطلبین انتخابات مختلف احتراز نموده است، لذا مغرضان داخلی و خارجی همواره از این اقدام به عنوان ابزاری برای زیر سوال بردن عملکرد شورا سوءاستفاده نموده و زمینه های تشکیک افکار عمومی را فراهم نموده اند.
👈با آن که شورا فقط مسئولیت احراز صلاحیت نامزدها طبق شرایط مندرج در قانون را برعهده دارد، اما فتنه گران و مغرضان و بعضأ افراد ناآگاه با تاکید بر این موضوع که افراد هنگامی ریسک ثبت نام در انتخابات را می پذیرند که در مورد عملکرد و سوابق خود اطمینان داشته باشند، زمینه های ابهام سازی و شبهه آفرینی را فراهم می نمایند.
👈این در حالی است که معمولأ در همه انتخابات های کشور، دستهای پنهان و بیگانه ای وجود دارند که با هدف تخریب عملکرد شورا، به ترغیب و هدایت برخی از افراد فاقد شرایط و یا حتی دارای سابقه منفی برای ثبت نام در انتخابات مبادرت می کنند.
👈گفته شده که همان دستهای پشت پرده گاهی نیز ترتیبی می دهند تا افراد موردنظر با ثبت نام و ارائه مدارک ناقص و جعلی، رد صلاحیت شوند، تا با دامن زدن به ابهامات، چهره و عملکرد شورا را مخدوش نمایند.
👈به همین دلیل شایسته است بیان علت رد صلاحیت و برخورد قانونی با خاطیان در مورد همه داوطلبین، به خصوص در مواردی که علت مربوط به عدم اعتبار و نقص مدارک ارائه شده از سوی افراد می شود و یا زمانی که رد صلاحیت مورد اعتراض (به اصطلاح داوطلبین و در واقع داوطلبان کاذب) قرار می گیرد، به عنوان یک پیش شرط در مقررات و شرایط ویژه ثبت نام انتخابات مختلف درج گردد تا از اقدام داوطلبین غیرواقعی برای ثبت نام صوری و در نتیجه بروز شبهات و ابهامات جلوگیری شود.
✍ احمدرضا هدایتی
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
#پاسخ_به_شبهات_انتخاباتی
۵_ هر برگه رای چه اهمیتی دارد؟
ممکن نیست که تمام نامزدهای انتخابات مثل هم باشند و پیروزی هرکدام از آنها بر زندگی ما اثر نگذارد. شرکت در انتخابات، یک فرایند آماری است و نه یک تصمیم فردی شرکت ما در انتخابات یک تصمیم فردی نیست، بلکه واکنشی است جمعی، که برآیند آن تاثیر مهمی خواهد داشت. به زبان سادهتر یک رای مهم است، چون من تنها کسی نیستم که میگوید یک رای مهم نیست.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
سخنگوی شورای نگهبان: دیشب نامه اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به وزارت کشور ارسال شده است
🔴 بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری شب گذشته در شورای نگهبان به پایان رسید.
اعضای شورای نگهبان دیروز درباره برخی داوطلبان ابهاماتی داشتند که با دعوت از این افراد توضیحات آنها را شنیدیم.
🔴🔴 سخنگوی شورای نگهبان: فقط 7 نفر از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان تاییدصلاحیت شدهاند
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴یک منبع آگاه: پس از اطلاع سیدابراهیم رییسی از آخرین نتایج احراز صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری، وی رایزنیهایی را با برخی بزرگان نظام و مسولان کشوری آغاز کرده تا درصورت امکان نسبت به امکان حضور یافتن برخی از نامزدها در رقابتهای انتخاباتی تجدید نظر صورت گیرد.
🔸رئیسی معتقد است با توجه به آخرین نتایج نظرسنجیهای معتبر کشور، حضور نامزدهایی با تنوع گرایشات سیاسی به افزایش مشارکت منجر می شود.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴 چالشی بنام احمدی نژاد
🔹 وقتی در ۱۲ اردیبهشت ۸۴ در قامت رئیس دولت نهم حکم تنفیذش را از رهبر انقلاب می گرفت هیچکس فکر نمی کرد که احمدی نژاد یک دهه بعد به یکی از چالش های جمهوری اسلامی تبدیل شود.
او که خاستگاه اصولگرایی دارد اما مدتهاست که از اصول فاصله گرفته و برای رسیدن به دولت بهار مسیر دیگری را برگزیده است . این سوپر انقلابی سابق حالا به منتقد جدی نظام مبدل شده است و هر از گاهی با یک گلکاری و بگم بگم جدید در صحنه فضای مجازی نمود پیدا می کند.
🔹 صرفنظر از علل و چرایی این گردش رفتار، حالا در آوردگاه انتخابات 1400 احمدی نژادبعنوان نامزد ریاست جمهوری تلاش میکند مجددا فرمان قوه مجریه را در اختیار بگیرد.
🔹 این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تهدید کرده است که در صورتی که شورای نگهبان صلاحیت او را تایید نکند انتخابات را تحریم خواهد کرد. علاوه بر این خبرهایی از تهدید به انتشار اخبار محرمانه و مکاتباتی که وی با مقامات عالی داشته به گوش می رسد. البته با توجه به سوابق گذشته و روحیه بهاری که او دارد چندان هم بعید نیست که برای بالا بردن هزینه رد صلاحیتش و فشار بر شورای نگهبان دست به هر کاری بزند.
به واقع او سعی دارد این پیام را به سیستم منتقل نماید که در صورتی که به او اجازه بازی ندهند، زمین بازی را به هم خواهد ریخت.
🔹 اکنون او شورای نگهبان را در یک بازی دو سر باخت قرار داده است که
یا باید عطای مشارکت هواداران احمدی نژاد و شور احتمالی را که حضور او ممکن است به انتخابات بدهد را به لقایش ببخشد، او را رد صلاحیت کند و هزینه های اقدامات ماجراجویانه بعدی او را به جان بخرد؛و یا اینکه به طمع افزایش مشارکت و بالا رفتن تب انتخابات او را تایید صلاحیت کند.
🔸 البته به فرض قبول قسم دوم باید انتظار هزینه سنگینتری را داشت زیرا تایید صلاحیت احمدی نژاد پایان ماجرا نیست کما اینکه اگر او در فرایند انتخابات رای لازم را کسب نکند به احتمال زیاد نظام را به تقلب در انتخابات متهم خواهد کرد و ممکن است باز هم قصه انتخابات سال ۸۸ تکرار شود و اگر هم بتواند با جلب آراء مردم بر جایگاه ریاست جمهوری بنشیند که معلوم نیست آخر و عاقبت کار به کجا ختم شود.
✍️ حسین حسینی نژاد(کارشناس سیاسی)
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔹۸ شاخص برای انتخاب درست؛
*دارای مدیریت و کفایت
*با ایمان
*معتقد به جوانان
*عدالتخواه و ضد فساد
*مردمی
*امیدوار
*معتقد به توانمندی های داخل
*دارای عملکرد انتخابی و جهادی
#انتخاب_اصلح
#روشنگری
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
وزارت کشور اسامی نهایی کاندیداهای ریاستجمهوری را اعلام کرد
🔹ستاد انتخابات وزارت کشور اسامی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را که صلاحیت آنان از سوی شورای نگهبان تایید شده، به این ترتیب اعلام کرد:
۱. سعید جلیلی
۲. سید ابراهیم رئیسی
۳. محسن رضایی
۴. علیرضا زاکانی
۵. امیرحسین قاضیزاده هاشمی
۶. محسن مهر علیزاده
۷. عبدالناصر همتی
🔹فعالیت انتخاباتی نامزدها از امروز آغاز شده و تا ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رای ادامه خواهد داشت.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴از رئیسی تا مهرعلیزاده؛ سوابق 7 کاندید انتخابات 1400 چیست؟
🔸درنهایت بعد از گذشت بیش از یک هفته شورای نگهبان لیست نامزدهای تایید صلاحیت شده را به وزارت کشور ابلاغ کرد. رئیسی، قاضیزاده هاشمی، مهرعلیزاده، جلیلی، همتی و رضائی کسانی هستند که به طور رسمی وارد کارزار انتخاباتی شدهاند.
🔸رئیس قوه قضا در پی تغییر مسئولیت
آیتالله رئیسی با حکم آیت الله یزدی رئیس وقت قوه قضائیه، به سمت دادستان تهران منصوب شد و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ بهمدت پنج سال این مسئولیت را بهعهده داشت. پس از آن و از سال ۱۳۷۳ به ریاست سازمان بازرسی کل کشور منصوب شد و این سمت را تا سال ۸۳ عهدهدار بود. رئیسی از سال ۸۳ تا سال ۹۳، بهمدت ۱۰ سال معاون اول قوه قضائیه و از سال ۹۳ تا سال ۹۵ نیز دادستان کل کشور بودند. همچنین وی از سال ۹۱ با حکم مقام معظم رهبری بهعنوان دادستان کل ویژه روحانیت و در نهایت با رحلت آیتالله واعظ طبسی بهعنوان تولیت آستان قدس رضوی منصوب شد.
🔸سعید جلیلی، بار دیگر در انتخابات ریاست جمهوری
سعید جلیلی در سال ۱۳۶۸ و با تصدی ” ریاست اداره بازرسی وزارت امور خارجه” به طور رسمی وارد فضای سیاسی کشور شد. او به مدت ۷ سال در این پست باقی ماند و پس از آن، به عنوان “معاون اول آمریکا در وزارت امور خارجه” مشغول به فعالیت شد.
🔸نائب رئیس اول مجلس یازدهم در میان نامزدهای انتخابات ۱۴۰۰
امیرحسین قاضیزاده هاشمی زاده دیگر نامزد تایید صلاحیتشده ریاستجمهوری هم اکنون نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی و نماینده مشهد در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی میباشد. او پسر عموی سید حسن قاضیزاده هاشمی؛ وزیر بهداشت دولت یازدهم و دوازدهم است.
🔸مهرعلیزاده نماینده اصلاح طلبان در قامت کاندید انتخاباتی
محسن مهرعلیزاده در انتخابات دور نهم ریاست جمهوری با حمایت نمایندگان مجلس استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان و خراسان و پیشنهاد سید محمد خاتمی رئیسجمهور وقت، وارد عرصه انتخابات شد.
محسن مهرعلیزاده در سال ۱۳۸۴ به عنوان نامزدهای جناح اصلاحطلب وارد کارزار نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران شده بودند، ابتدا توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شد، اما سپس با نامه رهبری، مجدداً تأیید صلاحیت شدند.
🔸زاکانی؛ قبل از انقلاب تا نامزدی انتخابات دولت سیزدهم
او نماینده پیشین مردم تهران در دورههای هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی از تهران و همچنین نماینده مردم شهر قم در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی است و ریاست کمیسیون ویژه بررسی برجام، نتایج و پیامدهای آن را برعهده داشتهاست.
🔸محسن رضایی، تلاشی بیش از یک دهه در مسیر پاستور
محسن رضائی پس از ۱۳۵۷ از پایهگذاران سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بهشمار میآمد. او عضو هیئت ۱۲ نفره تدوین اساسنامه سپاه پاسداران در زمستان ۱۳۵۷ بود و در اردیبهشت ۱۳۵۸ با پشتیبانی امام واحد اطلاعات سپاه را تأسیس کرد و اولین فرمانده این واحد شد.
در سال ۱۳۶۰ با حکم امام به فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب گردید و تا ۱۳۷۶ برای مدت ۱۶ سال در این جایگاه فعالیت نمود.
🔸سفیری که در مسیر چین برگردانده شد تا سروسامانی به بانک مرکزی داده باشد
عبدالناصر همتی، کاندید ریاستجهموری ۱۴۰۰ به پدر بیمه خصوصی ایران مشهور است، دکترای اقتصاد دارد و استاد دانشگاه تهران است. همتی همچنین کارشناس رسمی دادگستری در امور سرمایهگذاری، پولی و اعتباری است. او به مدت ۵ سال در زمان حسن روحانی عضو کمیته اقتصادی شورای عالی امنیت ملی بود.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔰 اندر حکایت عدم احراز صلاحیت ها...(1)
✍🏻 جواد خسروی (کارشناس سیاسی )
🔻 یکی از سخنانی که طی سالهای اخیر در مواجهه با ناکارآمدی دولت روحانی به کرّات شنیده میشد، این بود که چرا شورای نگهبان، صلاحیت حسن روحانی را برای انتخابات ریاستجمهوری تأیید کرده است؟ معنای این حرف این است که شورای نگهبان نباید مدیر و مدبر بودن حسن روحانی را تأیید میکرد تا کشور با چنین مشکلاتی مواجه نشود.
🔹 حال به انتخابات ۱۴۰۰ برگردیم. معاون اوّل دولت حسن روحانی که از قضا در بسیاری از ناکارآمدیهای اقتصادی ۸ سال اخیر نقش پررنگ داشته است و نامزدی آقای جهانگیری، با توجه به منع حضور آقای روحانی در این دوره، در حقیقت به معنای دولت سوم روحانی است.
🔸 حال شورای نگهبان باید بر مدیر و مدبر بودن وی، صحه بگذارد یا خیر؟ اگر شورای نگهبان، اسحاق جهانگیری را بهعنوان فردی مدیر و مدبر تأییدصلاحیت کند و وی زمام امور کشور را برای ۴ سال دیگر در دست بگیرد و باز شاهد استمرار مشکلات کنونی- بلکه افزایش آنها باشیم - آیا باز نوک پیکان اتهام متوجه شورای نگهبان نمیشود که چرا صلاحیت اسحاق جهانگیری را تأیید کرده است؟
💎 کمی تا اندکی تامل....
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
انتظار «مهندسی انتخابات» از شورای نگهبان نداشته باشیم!/ چرا عملکرد شورای نگهبان قابل افتخار است؟
🔹چهرههای نامداری در بین داوطلبان ریاست جمهوری حضور داشتند که عدم احراز صلاحیت آنها برای بخشی از افکار عمومی قابل هضم نیست. گویی پذیرفتهایم که برخی افراد و اسامی از مصونیت برخوردارند و باید آنان را از پیش تأییدشده دانست!
🔹از ردصلاحیت جهانگیری و پزشکیان و اینها که بگذریم، آیا ردصلاحیت فردی چون علی لاریجانی بهعنوان چهرهای که منتسب به نظام شناخته میشود و کمتر کسی تصور ردصلاحیتاش را داشت، نشانه آزادگی شورای نگهبان نیست؟ آیا نباید به این عملکرد افتخار کرد؟
🔹اگر شورای نگهبان با در نظر گرفتن مصلحتهای گوناگون از جمله ایجاد شور انتخاباتی و در نظر گرفتن وجهه برخی افراد و گروههای سیاسی نسبت به احراز صلاحیت آنها اقدام کند، دست به اقدامی زده که معمولاً نسبت به آن مورد اتهام قرار میگیرد؛ یعنی مهندسی انتخابات!
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔹امروز پنج شنبه
۶ خرداد ۱۴۰۰ هجری شمسی
۱۵ شوال ۱۴۴۲ هجری قمری
۲۷ مه ۲۰۲۱ میلادی
---------- 🌸🌸🌸-----------
💠 پیام روز :
🌸چه زیباست
زندگی کردن با امید...
نه امید به خود;
که غرور است.
نه امید به دیگران;
که تباهی است.
بلکه امید به خدا;
که خوشبختی است.
----------🌸🌸🌸----------
📿 ذکر روز پنج شنبه:
🔹لا اله الا الله ملک الحق المبین
🔹نیست خدایی جز خدایی که سلطان حق آشکار است.
-----------🌸🌸🌸-----------
🔸مهم ترین رویدادها
🔹شهادت حضرت حمزه. (۳ ق)
🔹وفات حضرت عبدالعظیم حسنی. (۲۵۲ ق)
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴درباره تصمیم جنجالی شورای نگهبان
🔻 ردصلاحیت ها گسترده تر از آن بود که پیش بینی می شد. واقعیت اینست که مخالفان و متحیران هم حق دارند. کدام حق؟ چند گزاره را با هم مرور کنیم.
1⃣ اول اینکه احراز صلاحیت با ردصلاحیت متفاوت است. همه را یک دست قضاوت نکنیم.
2⃣ وظیفه شورای نگهبان تنها و تنها اجرای مر قانون است. وظیفه شورای نگهبان نه ایجاد مشارکت است و نه صیانت از رقابت.
3⃣ شورای نگهبان ایندوره شفاف عمل کرد. همینکه شاخص های خود را مستند به سیاست های کلی انتخابات منتشر کرد قابل تقدیر است.
4⃣ ردصلاحیت علی لاریجانی در ترکیبی که برادر و برخی نزدیکان وی در شورا بودند ممدوح است.
5⃣ اثر تصمیم شورای نگهبان ممکن است در عمل منجر به حذف حامیان و بانیان وضع موجود باشد، اما شورای نگهبان مستند به قانون عمل می کند و علت تصمیمش مهم است نه اثرش. ایندو با هم متفاوت است.
✅ اما این ۵ گزاره به کنار؛
با همه اینها یک ملاحظه اساسی وجود دارد که نمی توان و نباید از کنار آن به سادگی گذشت. فراتر از شورای نگهبان، نظام حاکمیت ما باید برایش این حیرت اجتماعی پس از ردصلاحیت ها اهمیت داشته باشد و نباید به سادگی از کنارش بگذرد.
قرار نیست مردم از پشت درهای بسته از تصمیم شورای نگهبان قانع شوند. حجیت شورای نگهبان برای تصمیمش یک سویه ماجراست و اقناع افکارعمومی از این تصمیم سوی دیگر. اگر بی اعتنایی کنیم، هم مشروعیت انتخابات و هم مشروعیت شورای نگهبان صدمه می بیند.
بالاخره سوال است که فارغ از نقدهای سیاسی به برخی نامزدها، چطور ممکن است افرادی که تا همین امروز مورد اعتماد نظام بودند، امروز صلاحیت شان رد شود؟
✅ یک راه حل ساده وجود دارد
و آنهم شفافیت شورای نگهبان و نامزدها در بیان منطق ردصلاحیت ها و عدم احراز صلاحیت هاست.
شورا معتقد است بیان علنی علت ردصلاحیت ها خلاف اخلاق اسلامی است. حرف دقیق و درستی است. اما شورا می تواند مشروح دلائل و مستندات ردصلاحیت یا عدم احراز صلاحیت را در اختیار نامزد ها قرار دهد و افراد به اختیار و برای تنویر افکار عمومی، دلائل شورا را منتشر کنند.
راه حل نهایی اینست که رسانه ها و دلسوزان و منتقدان از نامزدها درخواست کنند، بجای اعتراض و حرف های کلی، مشروح دلائل ردصلاحیت خود را از شورای نگهبان مطالبه کنند و آنرا علنی و منتشر سازند.
این اقدام می تواند صلاحیت نامزد و تصمیم شورای نگهبان را مورد قضاوت شفاف افکار عمومی قرار دهد.
🖌 محسن_مهدیان
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
⁉️امکان پارتی بازی در شورای نگهبان فراهم بود،اما...
🔸شورای نگهبان ۱۲ عضو دارد ، ۶ نفر مجتهد که توسط رهبری انتخاب میشوند و ۶ نفر حقوقدان که توسط رئیس قوه قضائیه به مجلس معرفی و رئیس مجلس پس از کسب آرای موافقِ نمایندگان ، آنهارا به شورای نگهبان معرفی میکند ،
🔸در حال حاضر این ۶ نفر حقوقدان توسط آیت الله آملی لاریجانی و در زمان ریاست ایشان به مجلس معرفی و توسط علی لاریجانی که آن زمان رئیس مجلس بوده،به شورای نگهبان بعنوان ۶ نفر عضو حقوقدان معرفی شده اند .
🔸خوشبختانه آیت الله رئیسی و این مجلس هیچ نقشی در انتخاب این حقوقدانها نداشته اند ، وگرنه با سیل تهمتهایی مواجهه بود که نصیب جناب رئیسی و این مجلس میشد.
🔸پس بنابراین حقوقدانان شورای نگهبان توسط مسوولان سابق قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی منصوب شده اند و نه تنها دور وجود ندارد بلکه امکان پارتی بازی هم وجود ندارد.
🔸اگر شش نفر حقوقدان و آیت الله آملی به علی لاریجانی رای می دادند ،حتما علی لاریجانی امروز هشتمین نفر احراز صلاحیت شده بود.
🔸این هم یکی از نعمتهای انقلاب اسلامی است که در شورای نگهبان حتی اگر ۶نفر را خودت معرفی کرده باشی باز هم باعث نمیشود که رای خلاف قانون صادر و آخرتت را برای دیگران خراب کنی،به این پارسایی و پرهیزکاری شورای نگهبان افتخار کنید.
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔰 ارتباط تصویری نمایندگان مجلس با رهبر انقلاب
🔻 حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در اولین سالگرد آغاز به کار مجلس یازدهم از طریق ارتباط تصویری با صحن مجلس شورای اسلامی، با نمایندگان مردم سخن خواهند گفت. در این جلسه، رئیس مجلس گزارشی از عملکرد یکسالهی مجلس یازدهم شورای اسلامی را ارائه خواهد کرد.
🔹این دیدار که بصورت معمول در روزهای ابتدایی خرداد ماه سالهای گذشته -به مناسب آغاز بهکار اولین دورهی مجلس شورای اسلامی در خرداد ۱۳۵۹- در حضور رهبر انقلاب انجام میشد، امسال نیز همچون سال گذشته به دلیل رعایت دستورالعملهای بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا از طریق ارتباط تصویری برگزار خواهد شد.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴آقای حسن خمینی! شما آن کسی نیستید که میتواند درباره حل مشکلات مردم حرف بزند
سید علی صدرینیا، فعال رسانهای نوشت:
🔹سید حسن خمینی یکی دیگر از حامیان روحانی و تبلیغ کنندگان او بود؛ او در انتخابات ۱۳۹۲ در کنار هاشمی و خاتمی و ناطق حمایت خود را از روحانی اعلام کرد؛ پس از گذشت چهار سال اول و مشخص شدن همه ناکارآمدیها و ضعفهای روحانی باز هم سید حسن خمینی در انتخابات ۹۶ ویدئویی تبلیغاتی ضبط کرد و در آن گفت: "جا دارد که همه با هم یکبار دیگر به دولت جناب آقای روحانی اعتماد کنیم... اعتماد مجددی به این دولت داشته باشیم و با رأی به آقای روحانی آینده کشورمان را رقم بزنیم."
او از کارنامه روحانی دفاع کرد و برنامه اقتصادی او برای آینده را هم برنامهای مفید دانست.
🔹البته این حامی انتخاباتی روحانی، که از رقم زدن آینده کشور با اعتماد به روحانی سخن میگفت، در همه روزهای سخت و پر از ضعف و خطای دولت در این سالها، هوشمندانه و فرصتطلبانه سکوت کرد تا بار منفی این اتفاقات به نامش نوشته نشود؛ حتی آن روزی که دولت با تصمیم ناگهانی خود برای گرانی بنزین در آبان ۹۸ جامعه را شوکه کرد و آن همه هزینه بار آورد، باز هم سید حسن خمینی سکوت کرد و حاضر نشد اعتبارش را برای حمایت از دولت به میان بیاورد؛ انگار نه انگار که او شریک همه سیاهیهای دولت روحانی است.
🔹حالا این روزها و در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ دوباره نطق حامی روحانی باز شده و به شورای نگهبان حمله کرده و طلبکارانه گفته دولت برآمده از این انتخابات توان حل هیچ مشکلی را ندارد!
این روزها خیلیها درباره عملکرد شورای نگهبان سخن میگویند و حق هم دارند به عملکرد شورا نقد داشته باشند و نسبت به مشارکت و تشکیل دولت کارآمد و قوی و دارای پشتوانه نگران باشند؛ اما با کارنامهای که حسن روحانی، در هشت سال گذشته به جای گذاشته و کاری که در زندگی مردم کرده، حتما آقای حسن خمینی بعنوان یکی از حامیان جدی او، آن کسی نیست که صلاحیت داشته باشد تا درباره حل مشکلات مردم حرف بزند!
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔰 رهبر انقلاب: مردم بدانند اثر انتخابات تا چند سال باقی خواهد ماند / کسانی که نرفتن به پای صندوق را ترویج میکنند دلسوز مردم نیستند
🔻 حضرت آیت الله خامنهای، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: به مردم عزیزمان عرض میکنم؛ ملت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند.
👈 در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلق به خودتان بدانید که متعلق به شماست و از خدا کمک و هدایت بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه که درست و حق است و به کسی که شایسته است و بروید پای صندوق و رأی بدهید.
⛔️ به حرف این کسانی که ترویج میکنند که فایدهای ندارد، نرویم، نمیرویم پای صندوق رأی اعتنا نکنید. اینها دلسوز مردم نیستند. کسی که دلسوز مردم است مردم را از رفتن پای صندوق منع نمیکند. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#بسته_خبری | #انتخاب_درست_کار_درست
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔰 رهبر انقلاب: مجلس در یک سال اخیر نشان داد هم پرتلاش است هم با همت / تقدیر از سفرهای استانی رییس و نمایندگان مجلس / در کنار مردم بودن را ترک نکنید
🔻 حضرت آیت الله خامنهای، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: بحمداللّه مجلس در یک سالی که گذشت نشان داد که هم پرتلاش است، هم دارای همت بلند است، هم کارآمد است.
🔹بحمداللّه حضور نیروهای جوان و پرتوان در کنار نیروهایی که سوابق یا تقنینی دارند یا سوابق اجرایی دارند، موجب شده است که این مجلس توفیقات خوبی را به دست بیاورد، هم در زمینهی تصویب تعداد معتنابهی از لوایح و طرحها در موضوعات مهم و هم در زمینهی حضور مردمی، حضور در میان مردم و دیدن صحنههای واقعی زندگی مردم.
🔺سفرهای استانی رئیس محترم مجلس و رؤسای کمیسیونها و بعضی از نمایندگان محترم حقیقتاً حرکت و اقدام بسیار خوبی است و باید انشاءاللّه ادامه پیدا کند. حضور در کنار مردم را ترک نکنید. یکی از موفقیتهای بزرگ این است که بتوانید در کنار مردم باشید و در کنار مردم بمانید.۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#بسته_خبری | #انتخاب_درست_کار_درست
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔰 توصیه رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس: مراقب باشید که با عمل یا گفتار خودتان به مخالفین خود کمک نکنید!
🔻 حضرت آیت الله خامنهای، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: از شروع کار این مجلس یک عدهای برنامهی خودشان را این قرار دادند که یک تصویر منفی از مجلس نشان بدهند. اظهاراتی کردند، میکنند باز هم در فضاهای رسانهای گوناگون که امروز در اختیار همه است، اظهاراتی میکنند که انسان بوی دلسوزی را از این اظهارات نمیشنود.
🔺 آن توصیهای که من میخواهم بکنم این است که شما مراقب باشید که با عمل خودتان یا با گفتار خودتان به مخالفین خودتان کمک نکنید. توصیهی مؤکّد بنده این است. رفتار و گفتار در درون مجلس یازدهم باید جوری باشد که مخالفین این مجلس را تأیید نکند.۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#بسته_خبری | #انتخاب_درست_کار_درست
✅کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔰 سخن نگاشت | کسانی که نرفتن به پای صندوق را ترویج میکنند دلسوز مردم نیستند
👈🏻 در انتخابات شرکت کنید و انتخابات را متعلق به خود بدانید
🔺 رهبر انقلاب: ملت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند. در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلق به خودتان بدانید و از خدا کمک و هدایت بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه که درست و حق است و به کسی که شایسته است و بروید پای صندوق و رأی بدهید. به حرف این کسانی که ترویج میکنند که فایدهای ندارد، نرویم، نمیرویم پای صندوق رأی اعتنا نکنید. اینها دلسوز مردم نیستند. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#انتخاب_درست_کار_درست
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل