🇮🇷
📝 شش ماه بعد از راهاندازی اغتشاشات در ايران
🍃🌹🍃
🔻- قرارداد با چین نهایی شده است.
🔸- عربستان با ایران تفاهم می کند.
🔹- دریاچه ارومیه نفسی تازه میکند.
🔸- شبكه اينترنشنال آواره شده است.
🔹- مشکل بزرگ آب شرب در بوشهر حل شد.
🔸- ۱۵ قطار شيميايی در آمريكا واژگون شده.
🔹- بیمارستان بی نظیری در تهران افتتاح شد.
🔸- در عسلویه پالایشگاه بزرگی افتتاح میشود.
🔹- چين و هند به اتحاد ايران و روسيه پیوستهاند.
🔸- بی ثباتترين دوران تاريخ رژیمصهیونیستی شروع شده.
🔹- شروط ايران و يمن توسط آل سعود پذیرفته شد.
🔸- در جنگ ارزی، قیمت دلار از ۶۰ هزار تومان به حدود ۴۲ هزار تومان کاهش داده شد.
🔺- ناو جنگی و دهها شناور جدید به سازمان رزم نیروی دریایی #سپاه افزوده میشود
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
✅هشت نکته درباره ماجرای داغ شده رفراندوم
⭕️هدف گیری کتمان یک افتخار بزرگ
✍️در روزهای اخیر بحث شفاف مطرح شده «رفراندوم» در دیدار دانشجویان با رهبرانقلاب به طور تحریف شده توسط رسانه های ضدانقلاب و سیاسیون مغرض داخلی برجسته شد. پیش تر هم روحانی بحث رفراندوم را دوباره مطرح کرده بود.
🔻🔻نکاتی در این باره قابل ذکر است:
1️⃣رفراندوم علیه جمهوری اسلامی نیست بلکه توسط خود مسئولان کشور برای پیشبرد اهداف مدنظر پیشنهاد شده و اجرا خواهد شد و به طور کلی از ظرفیت های قانون اساسی جمهوری اسلامی است. اما از سوی رسانه ها و سیاسیون مغرض طوری القا می شود که گویی یک موضوع در تقابل با نظام است که جمهوری اسلامی از آن واهمه دارد و پاشینه آشیل اوست.
2️⃣اساسا رفراندوم برای موضوعات بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است نه آنکه به تعبیر رهبر معظم انقلاب به رویه تبدیل شود و فی الواقع در هیچ کجای دنیا اینگونه نیست که برای هر امری سراغ رفراندوم بروند. نبود امکان تحلیل در هر موضوع، هزینه، وقت گیری و... از مهم ترین دلایل مانع این کار است. از همه مهمتر این حجم از ساختار کشور و برگزاری انتخاباتهای عدیده برای انتخاب مسئولان دقیقا برای همین موضوع است که نمایندگان منتخب ملت در هر قسمتی به موضوعات مختلف بپردازند و تصمیم گیری کنند.
3️⃣بحث رفراندوم در حالی برجسته می شود که گویی در این کشور تاکنون مردم در هیچ تصمیم و انتخابی سهم نبوده اند. به عبارت دیگر در برجسته کردن بحث رفراندوم کم رنگ کردن و حتی کتمان انتخابات های گسترده و پرشور با حدنصاب های 85 درصدی هم مطرح است.
از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل نظام جمهوری اسلامی بیش از 40 انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و شوراهای شهر و روستا برگزار شده است. این یعنی مردم در انتخاب شخص اول کشور از طریق مجلس خبرگان، انتخاب شخص دوم کشور و رئیس قوه مجریه با اختیارات بسیار ویژه از جمله بودجه، انتخاب نمایندگان مجلس برای قانون گذاری و نظارت بر دولت و همچنین انتخاب گردانندگان شهر و روستا به طور کاملا جدی نقش دارند.
4️⃣ تاکنون سه بار هم رفراندوم برگزار شده است. در حالی که قریب به اکثریت مردم با همکاری یکدیگر شاه پهلوی خائن و دست نشانده را از کشور بیرون رانده و انقلاب اسلامی را برای تشکیل حکومت اسلامی به پیروزی رساندند اما امام راحل پس از پیروزی انقلاب برای تشکیل نظام جمهوری اسلامی از مردم نظر خواستند و 98 درصد مردم آری گفتند. مرحله بعد رفراندوم قانون اساسی بود و مرحله بعد اصلاحات قانون اساسی که در سال 68 برگزار شد.
5️⃣جریانی در داخل که دائما با ژست مردم گرایی پیشنهاد رفراندوم می دهد همان جریانی است که به وقت انعقاد برجام حاضر نبود حتی متن آن را در اختیار نمایندگان مجلس به عنوان منتخبان مردم برای بررسی قرار دهد چه رسد به آنکه مردم را از جزئیات مطلع کند و صریحا میگفت لبوفروش و راننده تاکسی که نباید نظر بدهند.
6️⃣همین جریان فوق الذکر در بزنگاه گیر افتادن در هجمه سوالات و ابهامات ناگاه پیشنهاد رفراندوم درباره برجام 150 صفحه ای می دهد چرا که حساب ویژهای روی بوقچی های تبلغایتی و دوقطبی ساز خود باز کرده بود و حتی بعدها مدیرمسئول یکی از همین رسانه ها صریحا به نقش بزک کننده این خسارت بزرگ اعتراف کرد.
7️⃣نکته جالب تر آنجاست که همین جریان بازی چندگانه ای را اجرا می کند. به وقت حضور در قدرت بحث رفراندوم را مطرح می کنند، به وقت کنار رفتن از قدرت بحث انتخابات پرشور را مطرح می کنند وقتی مسئولان برجسته کشور بر موضوع انتخابات رقابتی، امن، سالم و پرشور را تاکید مجدد می کنند آنها دوباره بحث رفراندوم را مطرح می کنند!
8️⃣بامزه ترین ماجرا در روزهای اخیر که بحث رفراندوم داغ شد آن بود که تفاله های رژیم دیکتاتور پهلوی و اقلیت بی عقلی که بعد از 45 سال در بازی رسانه ای به شاهزاده بی خاصیت به او وکالت دادند نگران قدرت تحلیل مردم شده بودند در حالی که همه تاکید امامین انقلاب در سال های سپری شده بر اهتمام مردم به نقش آفرینی در سرنوشت خود در انتخابات ها و تلاش همه به ویژه جوانان برای تحلیل همه وقایع بوده است. بازخوانی ماجرای 16 آذر و شهادت سه دانشجو توسط رژیم پهلوی به پای معاون رئیس جمهور امریکا یک حقیقت است و حضور دانشجویان در مقابل رهبرانقلاب و انتقادات بدون لکنت آنها و تقدیر رهبری از صراحت و اظهارات دانشجویان و تاکید بر ادامه رویه تفکر و تعقل هم حقیقت دیگری است.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
بازدید رضا پهلوی از مرکز بهائیت و باغ معروف آن ( در عکای شهر حیفا موسوم به بیت العدل).
سندی دیگر از پیوند ناگسستنی پهلوی با فرقه دست ساخته استعمار پیر.
در سالهای پایانی پهلوی دوم، مقدرات کشور شیعی مذهب ایران تماما در اختیار این فرقه صهیون پناه قرار گرفته بود.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
⁉️ در اثنای جنگ شناختی و تبلیغات رسانهای؛ امکانِ تحلیل درست مسئله برای مردم وجود دارد؟
🌀 هجمهی رسانهای در قالب جنگ روایتها با ارائه برداشت ناصواب از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص مقولهی رفراندوم، از همان ساعات ابتدایی شروع شد و جریانات مخدوش و معلومالحال رسانهای در داخل و خارج تلاش مذبوحانهای را برای قراردادن دیدگاه رهبری مقابل مردم آغاز و سعی کردند اینطور به مخاطب القاء کنند که رهبری گفته مردم تحلیل ندارند و نمیفهمند!!!
👈 مقام معظم رهبری در پاسخ به درخواست رفراندوم در مسایل کشور توسط یکی از دانشجویان فرمودند:«مگر همه مردمی که در رفراندوم باید شرکت کنند و شرکت میکنند، امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ این چه حرفی است؟ چطور میشود رفراندوم کرد، در مسائلی که تبلیغات میشود کرد، از همه طرف حرف میشود زد؟»
1️⃣ اولا این نوع برداشت گزینشی و تفسیر ناروا از بیانات مقام معظم رهبری خود دلیلی شد بر اثبات نکتهی دقیقا عقلانی و متکی بر تجربه و تاریخ که ایشان در خصوص نادرستی فراخوان خارج از ضابطه و عقلانیت پیرامون این روش قانونی یعنی رفراندوم فرمودند؛ چرا که فضای مشحون از دروغ، فریب و تحریفِ رسانهای بواقع امکان تحلیل درست را به مردم یک جامعه نمیدهد و با بمباران اطلاعاتی و تبلیغات دروغین رسانهای همانگونه که جای جلاد و شهید را عوض می نماید، بر باطل، لباس حق خواهد پوشاند و جامعه را به سمت اهداف شوم استکبار این گردانندگان رسانههای جهان سوق خواهد داد و به اسم اصلاح و تحول، افساد و ارتجاع را بر ملت تحمیل نمایند..
↙️ در عصری که به گفته بودریا، نظریهپرداز پسامدرن و صاحب نظریهی "واقعیت حاد"، یکی از مولفههای اصلی آن رسانههای همگانی است با قدرت بازنمایی هدفمند و غیر صادق از واقعیت که بر پایه اهداف و انگیزههای مشخص میتواند ابزاری قدرتمند برای تحمیل باورهایی معین به مخاطب باشد...
2️⃣ ثانیا استدلال مقام معظم رهبری در متن خود مبتنی بر امر واقع هست و از منظر دانشِ مدیریت و تدبیر در سطح یک جامعه بدرستی قابل فهم است؛ چرا که به تحقیق و تجربه اثبات شده که حاصلجمع و برایند حرف مردم در فرایند انتخابات و رای مردم بدست میآید، وگرنه یک جریان و گروه چگونه و بر کدام مبنای قابلِ سنجش میتواند منادی حرف مردم و نمایندهی همهی مردم یک جامعه باشد؟؟؟
3️⃣ ثالثا در کدام کشور غربی با ادعای مهدِ دموکراسی و آزادی و با چند صد سال سابقهی حکومتداری؛ به تعداد رفراندومهای انجام شده در ایران با عمرِ چهل و چند ساله، رفراندوم برگزار شده است؟؟؟
⬅️ نتیجه اینکه؛ جامعهی ما در مسیر حل چالشهای موجود، نیاز به یک جمعبندی ذهنی از واقعیتها و بر شمردن درست نقاطِ ضعف و قوت است تا با تبیین مطالبهی درست در مسیر ایجاد چرخهی رای خوب از عواملِ دخیل در نقاط قوت و پیشرفتها در جهتِ برطرف کردنِ نقاط ضعف و چالش، مطالبه، پیکیری و بهره برداری نمود...
✍️ جواد خسروی
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
📆 تقویم روز
📌 شنبه
☀️ ۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ۱ شوال ۱۴۴۴ هجری قمری
🎄 22 آوریل 2023 میلادی
✨ مناسبت روز :
. عید سعید فطر( تعطیل )
. سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (۱۳۵۸ هـ.ش)
. سالروز اعلام انقلاب فرهنگی (۱۳۵۹ هـ.ش)
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
📿 ذکر روز شنبه:
🔹یارب العالمین
🔹ای پروردگار جهانیان
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 اللهم اهل الکبریاء و العظمه ...
🍃🌹🍃
🌙حلول ماه شوال و #عید_فطر را تبریک عرض میکنیم
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل