فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تهیه کننده سریال گاندو: مستندات تمامی داستانهایی که در گاندو روایت کردیم وجود دارد
مجتبی امینی در برنامه جهان آرا:
🔸آقایانی که در دولت قبل این سریال را نقد کردند خودشان کاملا در جریانند که این ماجراها صحت داشته است
🔸آنها برای این که به مردم بابت قصورشان جواب ندهند، بازیهای ژورنالیستی را راه انداختند
🔸این سریال آنقدر برای آقایان گران تمام شد که از رئیسجمهور گرفته تا رئیس دفتر و... نسبت به این سریال جبهه گرفتند، چرا که ظرفیت نقد را نداشتند.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
⛔️ شبهه
۵٠ سال پيش، از علامه طباطبايی پرسیدند:
چطور ما مسلمانان نماز میخوانيم ولی بارانش در غـرب و سرزمینهای اروپایی میبارد !؟
علامه طباطبایی فرمود :
با توجه به آيۀ [وَلَو اَنَّ اَهل القُری] آنچه موجب نزول باران و رحمت می شود « رعايت حقوق شهروندان » است نه رعایت حقوق الهی! که این حقوق نیز در غرب و اروپا بهتر و بيشتر از سرزمین های اسلامی رعايت ميشود.
❇️ پاسخ:
1⃣ از جهت سند این متن فاقد اعتبار است و نویسنده هیچ سندی برای پیگیری ارایه نکرده است و یک مدعی قطعاً برای استحکام و اتقان کلام و ادعای خود تمام استدلالات و شواهد و مستندات خود را ارایه خواهد داد. پس اگر سند مشخص و واضحی در بین بود نویسنده از آن فروگذار نمیکرد.
2⃣ از حیث دلالت نیز ما کل آیه را می آوریم تا مخدوش بودن و خلاف بودن این حرف ثابت، بلکه ضدش اثبات شود.
وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ وَلَكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ [ اعراف: 96]
اگر مردم قريهها ايمان آورده و پرهيزگارى پيشه كرده بودند بركات آسمان و زمين را به رويشان مىگشوديم، ولى پيامبران را به دروغگويى نسبت دادند. ما نيز به كيفر كردارشان مؤاخذهشان كرديم.
3⃣ قرآن می فرماید: اگر ایمان می آوردند و تقوا پیشه میکردند....
آیا ایمان آوردن جدیدا جزء حقوق شهروندی محسوب میشود!!!
تقوا نیز متعلقش الله است که شامل پرهیز و اجتناب از جمیع محرمات الهی است نه حقوق شهروندی که اگر هم برفرض خیال فقط حق الناس و حقوق شهروندی را شامل می شد، باز هم حیثیت رعایت این حقوق، تقوا از خداست نه مخلوق!
4⃣ حالا اگر این توهمات مطرح در این قصه با فرض انتساب به یک مفسر بزرگ اسلام مثل حضرت علامه در نظر گرفته شود، عمق فاجعه بیشتر نمایان می شود.
مضافاً بر اینکه درک و فهم این همه فساد و رسوایی که نماد آن حقوق بشر امریکایی است، کار سختی نیست.
5⃣ اگر کسی اسم جنایات و خشونتها ، تجاوزها ، قتلها و نژاد پرستی ها و ... را بگذارد حقوق شهروندی، باید به انسانیت او شک کرد.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی میگوییم در اینستاگرام با فضای مسموم فرهنگی و اخلاقی زیست نکنید و محیط زیست مجازی خود را تغییر بدهید دقیقاً منظورمان همین حرفهایی است که این خانوم به زبان می آورد👏👏👏👏👏👏👏👏
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔴 سه دلیل شکست جبهه مخالفان در پنجشیر
1️⃣ قدرت تسلیحاتی و سازمانی طالبان در بسیج نیرو و کثرت جنگاوران آنان در حمله به پنجشیر
2️⃣ عدم کمک و حمایت کشورهای خارجی به نیروهای مدافع این ولایت و کمبودهای لجستیکی آنان
3️⃣ دخالت مستقیم و کمک ارتش پاکستان به طالبان در این نبرد به صورت اطلاعاتی ، هوایی و زمینی
🖌 دکتر_تقوی_نیا
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔴 نوه امام قم را به هم می ریزد
◀️ شهید حجت الاسلام #قدوسی به دفعات دیدار امام میرفت و یک نظری داشت و امام چیز دیگری میفرمودند و وقتی برمیگشت، کاملا معلوم بود که نظر امام را بر نظر خودشان ترجیح میداد و در عینحال اگر انتقادی به نظرش میرسید، صریحا به امام میگفت.
🔹 در آن زمان در #قم وضع مدارس و دبیرستانها کمی آشفته بود. ایشان خدمت امام رسیده بود. امام پرسیده بودند: «از وضع قم چه خبر؟» آقای قدوسی جواب داده بود: «وضع قم خوب است به شرطی که نوه شما[حسین مصطفوی] بگذارد.» امام هم پرسیده بودند: «مگر او در آنجا کاری میکند؟»
شهید قدوسی گفته بود: «بله، وضع دبیرستانها را به هم میریزد» امام فرموده بودند: «همان طور که با بقیه برخورد میکنید، با او هم برخورد کنید.»
📚 مصاحبه حجت الاسلام #حسینیان با ماهنامه شاهد یاران، شماره ۳۸، دی ماه ۱۳۸۷، صفحه ۱۵
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔴 رهبری تیم اقتصادی دولت ؛ رضایی یا مخبر؟
غلامرضا مصباحیمقدم فعال سیاسی اصولگرا درخصوص «تقسیم کار در تیم اقتصادی دولت و حضور دو چهره شاخص مانند محسن رضایی در جایگاه معاونت اقتصادی رئیس و محمد مخبر در جایگاه معاون اول و اینکه مسئولیت هماهنگی تیم اقتصادی برعهده چه کسی خواهد بود؟»، گفت: من معتقدم که باید رئیسجمهور خیلی شفاف نسبت به نفر ارشد اقتصادی دولت اعلام موضع کند، البته اعلام موضع کرده و شفاف هم بوده است؛ یعنی اینطور نیست که پنهان مانده باشد، ایشان اعلام کردهاند که آقای مخبر مسئول هماهنگی تیم اقتصادی دولت است و از این جهت ظاهرا جای نگرانی نیست.
وی ادامه داد: نقش آقای رضایی نقش معاونت اقتصادی است، معاونت اقتصادی در ادوار گذشته دولتها نقش مشاور داشته، نه نقش رهبری تیم اقتصادی دولت. اگر اکنون هم همینطور باشد، تصور نمیکنم مشکل یا دوگانگی به وجود بیاید. البته اگر احتمالا در این میان، بین این دو بزرگوار اختلافنظری پدید آمد، ما باید انتظار داشته باشیم که رئیسجمهور تعیین تکلیف کند و موضع اول ایشان که تاکنون اعلام شده این است که آقای مخبر مسئولیت این مساله را برعهده دارد
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
⭕️ مواظب مقدسنماها باشید!
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ آینده طالبان در صحنه سیاسی افغانستان از منظر استاد #محسن_پاک_آئین، کارشناس ارشد مسائل بینالملل:
📺 طالبان، برای کسب #مشروعیت بینالمللی و مقبولیت داخلی، چارهای جز جلب آرای عمومی مردم ندارد.
📺 هماهنگی با همسایگان، کشورهای منطقه و جامعه جهانی، مشروعیت بینالمللی را برای #طالبان به ارمغان خواهد آورد.
📺 بهترین گزینه برای #افغانستان، تشکیل یک دولت فراگیر با حضور همه گروهها و با همکاری کشورهای همسایه است.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔴 اولین خبر «شارلوت» چه زمانی منتشر شد؟
۲۷ مرداد ۱۳۹۵ خبری در نشریه شماره ۴۴۰۹ «اخبار و تحلیلها»، با عنوان «متوقف کردن خودروی مشکوک در کردستان» چاپ شد. محتوای خبر این بود: «نیروهای اطلاعات سپاه کردستان در شهرستان سقز، یک خودرو مشکوک به اقدامات جاسوسی را متوقف و سرنشینان آن را بازداشت کردند. یکی از مقامات امنیتی اطلاعات سپاه کردستان با اعلام این خبر، گفت: نیروهای امنیتی سپاه کردستان رفتار مشکوک یک خودروی پاجرو پلاک سیاسی را در شهرستان سقز زیر نظر گرفتند که درنهایت این خودرو در نزدیکی روستای «ایرنخواه» سقز متوقف شد. نیروهای سپاه سقز که شاهد فیلمبرداریهای مشکوک این خودرو از مجموعههای نظامی بودند، هنگامیکه دستور ایست به خودرو را دادند، آنها از محل فیلمبرداری متواری شدند. این خودرو در طول مسیر سه ایست بازرسی را بدون توقف رد کرد، اما درنهایت این افراد در تور امنیتی اطلاعات سپاه گرفتار و مجبور به متوقف کردن خودرو شدند. وی تصریح کرد: پس از بررسیهای اولیه مشخص شد، سرنشینان خودرو توقیفشده یک مرد به نام «سباستین سورن» و یک زن به نام «شارلوت لوپز وارونه والر» هستند که به ترتیب رایزن سیاسی فرانسه و دبیر دوم سفارت انگلیس در تهران هستند که بدون هماهنگی و مجوز بهصورت غیرقانونی در برخی مناطق استان کردستان تردّد میکنند. وی افزود: پس از انجام استعلامات از استان و تهران مشخص شد، این خودرو و افراد تنها مجوز اقامت در هتلی در سنندج را داشتهاند»
👈گزارههای تحلیلی:
1⃣ اکنونکه ۵ سال از این ماجرا میگذرد، همه ملت ایران با تماشای سریال گاندو، به دلایل و نحوه بازداشت آن جاسوسها پی بردهاند.
2⃣ در فاصله سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۴00، ایران به بهشت جاسوسهای غربی مبدل شده بود، قضیه تا جایی مهم بود که آنها در وزارت خارجه، دفتر ریاست جمهوری و بسیاری از اماکن و جلسات حساس دسترسی داشتند و در همان ایام، مقام معظم رهبری خطر نفوذ را بهدرستی گوشزد فرمودند؛ اما مسئولین امر بهجای توجه به این تذکرات دلسوزانه، به رهبر حکیم انقلاب نامه شکایت از گاندو و سپاه نوشتند!
3⃣ در همان ایام دستگیری این جاسوسها، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه آنها را تبرئه کرد و گفت: «وزارت امور خارجه در جریان سفر آنها به این منطقه بود و بدون هماهنگی هم انجام نشد. معمولاً هم وقتی وزارت امور خارجه در جریان این مسائل باشد، بالطبع نهادهای دیگر هم مطلع میشوند!». قاسمی تأکید کرد: «تخلف خاصی صورت نگرفته است». بااینحال، پس از به دام افتادن این جاسوسها، مشخص میشود که آنها با دوربینهای مدرن، سعی در نقطهیابی و شناسایی نقاط استراتژیک مرزی داشتهاند.
👈نکته پایانی: در پس فیلم گاندو، اسناد متقن و غیرقابلانکار دیگری از ارتباط مهرههای نفوذی در کشور با سرویسهای جاسوسی بیگانه وجود دارد که بنا به مصالحی بیان نشده است و پس از به نتیجه رسیدن پیگیریهای قضایی، به اطلاع عموم خواهد رسید. نیروهای اطلاعاتی و امنیتی چشمان بیدار ملت و خط مقدم مقابله با دشمنان هستند؛ هرچند که ممکن است مردم پس از سالها به آن پی ببرند و یا هرگز در جریان اقدامات سربازان گمنام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف قرار نگیرند.
✍ فرهاد مهدوی
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
260-sedayeenghelab_ir.mp3
5.1M
🔴 تحلیل سیاسی صوتی
💠 شکستهای آمریکا در افغانستان چگونه اتفاق افتاده است؟
🎙 کارشناس : دکتر حنیف غفاری
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
⭕️ چرا ایران به سوریه کمک کرد به افغانستان نه؟!
"چرا ایران شبیه سوریه و لبنان و عراق و فلسطین و یمن به افغانستان ورود نمی کند؟"
البته این شبهه را کسانی با تعریض گوشه دار مطرح می کنند که تا دیروز زمزمه مدام شان نه غزه نه لبنان بود. حالا چرا یاد آرمان مبارزه با ظلم شدند؟ چون این روزها خناسان و غداران رسانه ای، همه معرکه شان در موضوع افغانستان، عملیات روانی بر ذهن مخاطب ایرانی است. احتمالا دقیق شوید تائید می کنید/ بماند بعد.
بااین حال شبهه وارد است و البته مفید. چون یک چارچوب دقیق از سبک تعاملی انقلاب می دهد.
رهبری نسبت ما و افغانستان را ساده و روان توضیح دادند: "ما مدافع مردمیم" این جمله ساده از محکمات اندیشه سیاسی ماست. در مبارزه با قصاب صهیونیستی نیز کل موضع ایران همین است: رفراندوم. درباره ایران هم نظام اندیشه امامین چنین است: "مشروعیت انقلاب اسلامی از مردم است." زیباست؛ بماند.
ملاک حکمرانی خواست مردم است ولو ناحق بخواهند؛ سرنوشت شان بر گرده خودشان است و لاغیر. بهشت نیز زوری نیست.
✅ با این توضیح شبهه از بیخ تعیین تکلیف شده است؛ اما سه اصل برآمده از این مقدمه:
1⃣ اصل اول خواست مردم همان دیارست.
سوری و عراقی و فلسطینی اول خودشان ایستادند وبعد هم از ایران مدد خواستند تا مقابل متجاوز قدرت بگیرند. اما در افغانستان دولت با دمپائی فرار کرد و مردم نشستند تا طالب ها در کمترین زمان حاکم شوند. حوادث پنجشیر نیز برآمده از یک قوم است و مورد استقبال ملت قرار نگرفت و دلیلی ندارد ایران بغیر از محکومیت آدم کشی، وارد نزاع داخلی قومی و قبیله ای شود.
2⃣ اصل دوم خواست ملت های مجاهد است.
اهمیت جبهه مقاومت اینجااست. برای جمهوری اسلامی خواست ملت های مستقر در جبهه مقاومت مهم است. اینکه نکند جنگ داخلی ظاهری و باطنش تقابل با خروش ملت ها مقابل مجسمه شرارت و ظلم مجسم باشد.
اینجا نیز فرق سوریه و افغانستان است. در سوریه تلاش استکبار برای شکستن خط مقاومت بود ودر افغانستان نزاع پشتون و تاجیک و هزاره و غیره است.
3⃣ در نهایت اصل سوم خواست ملت ایران است.
جمهوری اسلامی اگر در سوریه و عراق با داعش نمی جنگید در کرمانشاه و تهران باید می جنگید. نزاع نیابتی به نفع خاکمان بود، حال آنکه در افغانستان چنین نیست. طالب ها نه داعش اند نه وهابی و نه القاعده. حتا خودشان هم یک دست نیستند. نسبت به گذشته و آینده شان نیز تصویر روشنی نیست. با این حال مهم است که حقوق ایران را به رسمت بشناسند. امنیت مرزها و حق آب هیرمند و جلوگیری از ترانزیت افیون و پرهیز از شیعه کشی و غیره.
باید حق مردم ایران باید به رسمیت بشناسند و قدم اول نیز در این راه مذاکره است تا بعد.
🖍 محسن مهدیان
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ عبدالباری عطوان:
📍تمام شد دورانی که اسرائیل با بلند کردن چند جنگنده، جنگ را به نفع خود تغییر میداد
🔸کشورهای عربی در مقابل بحران در لبنان به جز لفاظی چه کردند؟
🔹میگویند معلوم نیست نفتکش ها کجا هستند، بله با هوش ایرانی طرفید!
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat