فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 مقایسه پر طمطراق ترین دستاورد پهلوی: پل ورسک
با بخشی از ساخته های جمهوری اسلامی
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
✅چرا بی بی سی اعتبار خود را خرج حمایت ازجیش الظلم کرد؟
🔹 یک روز بعد از حمله تروریستی «جیشالظلم» به مقر انتظامی در راسک، تلویزیون فارسی «بیبیسی» با انتشار یک گزارش که محتوای آن رپرتاژآگهی و دفاع از عملکرد این گروهک تروریستی است، مخاطبان خود را غافلگیر کرد.
🔹 شهادت «محمدحسن براهویی» از مدافعان امنیت اهل سنت در این حمله تروریستی، روشنترین گواه برای رد ادعاهایی بود که از سوی حامیان «جیشالظلم» مطرح میشود؛ با این حال «بیبیسی» ترجیح داد یکبار دیگر با تلاش بیحاصل برای پوشاندن جوهره تروریستی این گروهک، ماهیت خود را آشکار کند!
🔹بر اساس مشی ثابت «بیبیسی» حتی در گزارش یک تصادف عادی خودرو در نزدیکی مراکز امنیتی، انتظامی و سفارتخانههای کشورهای دیگر، احتمال تروریستی بودن رخداد در کنار انعکاس خبر مطرح میشود، اما امروزچشم خود را بر روی حملهای بست که هم «مسلحانه» بود، هم علیه یک مرکز «انتظامی» بود و هم به شهادت ۱۱ نیروی پلیس که از «مردم» همین کشور بودند ، منجر شد.
🔹«بیبیسی» در بخش دیگری از گزارشش پا را فراتر نهاده و تشکیل این گروه تروریستی را به اعدام عبدالمالک ریگی سرکرده گروه تروریستی جند الشیطان مرتبط کرد؛ این در حالی است که «جیشالظلم» مولود خلف «جندالشیطان» به سرگردگی عبدالمالک ریگی است که بمبگذاری در مسجدی در زاهدان و کشتار ۲۵ زن، کودک و مرد نمازگزار و بیگناه تنها یکی از اقدامات تروریستیاش بود.
🔹«بیبیسی» در ادامه گزارشش، انگشت اشارهاش را به سوی سیستان و بلوچستان گرفته و اینگونه القاء کرد که ناامنیهای این استان، محصول احساس بیعدالتی و «سختگیریهای امنیتی» است و به این سوال جواب نداد اگر هدف گروهک تروریستی «جیشالظلم» و پدرخواندهاش «جندالشیطان» و برادرخواندهاش «جیشالنصر» اعتراض به وضعیت ادعایی مردم سیستان و بلوچستان بود، چرا به مردم و نیروی انتظامی این استان اعم از شیعه و سنی در تاسوکی، سراوان، مساجد و حالا راسک حمله کردند؟!
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 وضعیت خیابان های خارج (انگلستان) از لنز دوربین یک هموطن
قابل توجه غربگدایان سینه چاک غرب!
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔴 چرا رهبری #مشکلات_اقتصادی را حل نمیکند؟ و چرا برخی مسئولینی که توسط رهبری منصوب میشوند بد عمل میکنند؟
✅ پاسخ :
🔸 وظایف #ولی_فقیه، قوای سه گانه، سازمانها و نهادها و ...، همه در قانون اساسی تبیین شده است. آیا انتظار میرود رهبری تمامی ساختار اداره کشور را به هم بزنند، قوانین را ملغی کنند و خودشان از رئیس جمهور، نمایندگان و رئیس مجلس، تا تمامی مسئولان و کارمندان را عزل و نصب نمایند؟! آیا تمامی مشکلات و انحرافات، با عزل و نصبها برطرف میشود؟!
1⃣ کار رهبری در #انتصاب، این است که رئیس یا مسئولی متناسب با مقتضیات و امکانات برای یک مجموعهای انتخاب و منصوب نماید و کار اجرایی با ایشان نیست.
🔸 بدیهی است که اگر قرار باشد برای هر نهاد یا مجموعهای مسئولی بگمارند و سپس خودشان وارد عملیات اجرایی گردند، نه آن انتصاب معنا و مفهومی دارد و نه این کار شدنی است. این توقع، مثل این است که گفته شود: چون رئیس صدا و سیما را ایشان منصوب میکنند، پس تمامی مدیران، کارگردانان، بازیگران، فیلمنامه نویسان، مجریان اخبار و گزارشگران ورزشی و ... را نیز ایشان انتخاب کنند و در مقابل کوچکترین کارهای این مجموعه هم باید رهبری پاسخگو باشد! #قانون فقط عزل و نصب برخی نهادها را بر عهده رهبری گذاشته است.
تنها موردی که علاوه بر عزل و نصب مدیران، فرماندهی آن نیز به عهده رهبری است، امور #نظامی میباشد، زیرا ایشان در قانون اساسی فرمانده کل قواست. لذا میتوان #دستاوردها و نقاط ضعف نیروهای نظامی را با دستاوردهای کلیه امور غیر نظامی مقایسه کرد تا تفاوت مدیریت رهبر انقلاب با سایرین مشخص شود.
2⃣ بازوان اجرایی ولیّ فقیه، چه کسانی هستند؟ آیا به جز #قوای_سهگانه، نهادها و سازمانهای رسمی و مردم که هر کدام وظایف مشخصی دارند؟! آیا میتواند از آسمان نیرو بیاورد، یا باید با همینها کار کند؟ همه نهادهای انتصابی و انتخابی به عنوان بازوهای رهبری به شمار میروند. بنابراین اگر ضعیف عمل کنند، رهبری نمیتواند حکومت دیگر و مستقلی ایجاد نموده و شخصاً وارد امور اجرایی گردد.
🔸 گاهی مدیریتها، از رهبری گرفته تا منصوبین یا منتخبین، همه عالی هستند، اما بدنه ضعیف است، حال یا ضعف ناشی از کمبود #قوانین است، یا ضعف برنامهریزی، یا ضعف نیروی اجرایی، یا ضعف بودجه و به طور کلی ضعف بدنه! حال رهبری چه کند؟!
3⃣ ولی فقیه، در بالاترین افق و قلّۀ «رصد» قرار دارند؛ به لطف الهی به خاطر #ایمان، تقوا، دانش، بینش، شجاعت و سایر کمالات، دوست و دشمن، خیر و شر، راهکارهای کلّی برای عبور از مشکلات، مسیر صحیح رشد و #پیشرفت را میشناسند و میشناسانند. اما توجه، دقت و عمل، کار امّت است، چه نهادها و مسئولان و چه مردم.
🔸 اصلیترین و مهمترین کار در جلوگیری از انحرافات، #تبیین آنها و تذکر به آنها و روشن کردن راهکارها و تلاش برای مساعد نمودن شرایط جهت هدایت در صراط مستقیم و جلوگیری از انحرافات میباشد که در تبیین سیاستهای کلّی نظام محقق میگردد. لذا #رهبری نه وظیفه دارد و نه اصلاً میتواند که در اجرا، از تمامی انحرافات جلوگیری نماید.
4⃣ ولی فقیه، خود بارها به پرسش دربارۀ #وظایف_رهبری پاسخ دادهاند: «من هم بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد.» (12/4/1395).
رهبر انقلاب، این موضوع را اینگونه تبیین مینمایند:
در واقع رهبری، یک مدیریت کلان ارزشی است. همین طور که اشاره کردم، گاهی اوقات فشارها، مضیقهها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار میکند؛ رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، مسئولیت اجرائی نیست؛ دخالت در کارها هم نیست. حالا بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست. ... دستگاههای گوناگون - قوهی قضائیه، قوهی مجریه، قوهی مقننه - مثل همهی دنیا، کارهای موظف قانونی خودشان را دارند انجام میدهند، با اختیارات کاملی که در #قانون_اساسی معین شده؛ اما حرکت کلان و کلی #نظام_اسلامی به سمت آن آرمانها باید منحرف نشود؛ اگر منحرف شد، باید گریبان رهبری را گرفت، او را بایستی مسئول دانست؛ او مسئول است که نگذارد. (24/7/1390)
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
✅ پشت پرده رفتار بسیار مشکوک ارتش اسرائیل
✏️علیرضا تقوی نیا
🔸️اعلام رسمی ارتش اسرائیل مبنی بر کشتن اُسرای خود به صورت اشتباهی آنهم به صورتی که اعلام شد، بسیار مشکوک و جای تعجب دارد.
🔸️ارتش اسرائیل می توانست اعلام کند اینها نیز مانند سایر اُسرای هلاک شده قبلی، در بمباران کشته شده اند اما این که صریحا می گویند تک تیراندازان اسرائیلی، آنان را با وجود بالا بردن پارچه سفید هدف قرار داده اند، افکار عمومی صهیونیست ها را به شدت تکان داده است.
🔸️این خبر جبهه داخلی اسرائیل را به شدیدا تحریک کرد و سوال مهم اینست که مسئولان نظامی صهیونیست، چرا و با کدام هدف خبری را که می دانستند افکار عمومی جامعه صهیونیستی را به شدت ضد جنگ می شوراند ، اعلام کردند؟
در این مورد ۲ سناریو متصور است .
1️⃣ ارتش اسرائیل به هیچکدام از اهدافش نرسیده و روزانه تلفات بسیار بالایی را متحمل می شود و اقتصاد این رژیم دستخوش آسیب جدی گردیده است و فعلا افق روشنی برای پیروزی دیده نمی شود.
🔸️پس ارتش طی هماهنگی با دولت نتانیاهو ، این خبر را اعلام کرده تا بتواند افکار عمومی را برای پایان جنگ تحریک کند و خواست عمومی جامعه صهیونیست از جنگ تا پیروزی کامل، به آتش بس دائمی تغییر یابد.
2️⃣ اما احتمال دوم که به حقیقت نزدیکتر می نماید ، اینست که گالانت ، گانتز و بخشی از ارتش که مخالف نتانیاهو هستند و جنگ با تلفات کنونی را به ضرر استمرار حیات اسرائیل می دانند، با اعلام این خبر سعی در تحریک افکار عمومی دارند تا با آمپاس نخست وزیر ، او را مجبور به توقف جنگ نمایند.
🔸️گانتز و آیزنکوت و برخی اعضای کابینه جنگ، به خوبی می دانند اگر جنگ متوقف شود ، می توانند مسئولیت ناکامی را به گردن نتانیاهو و مدیریتش بیندازند و او را از قدرت برکنار کنند؛ چیزی که دولت دموکرات آمریکا هم خواهان آنست .
🔸️اما نتانیاهو این نبرد را جنگ تعیین سرنوشت حیات سیاسی خود می داند و احتمالا بر ادامه آن اصرار ورزد.
🔸️اوضاع جبهه داخلی اسرائیل خوب نیست اما نتانیاهو سعی دارد با کش دادن جنگ ، موقعیت خود را تحکیم و جایگاه بایدن را در افکار عمومی آمریکا تضعیف کند تا زمینه برای روی کار آمدن ترامپ فراهم شود.
🔸️لازم به ذکر است میزان محبوبیت بایدن پس از شروع جنگ غزه ،در ۷ ایالت حیاتی و سرنوشت ساز انتخاباتی ، کاهش چشمگیری داشته است و کنار رفتن او از قدرت ، یک شانس جدی برای در قدرت ماندن نتانیاهو ارزیابی می شود.
🔸 در نهایت باید گفت به هر دلیلی که باشد ، اعلام خبر کشتن ۳ اسیر اسرائیلی به دست ارتش این رژیم آن هم توسط سخنگوی این ارتش، عقلانی و بر اساس اصول اطلاع رسانی در زمان جنگ نیست و احتمالا هدفی خاص در پشت آن نهفته باشد.
🔸️هدفی که قطعا ، برانگیختن افکار عمومی اسرائیل در راستای شکل گیری خواست عمومی جهت پایان جنگ است.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
40.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اطلاعاتی جدید از ماجرای چای دبش
در تاریخ ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ با توجه به اطلاعات دریافتی در خصوص رفتار غیر عادی بانک مرکزی در تامین ارز ثبت سفارشهای این شرکت، وزارت جهاد کشاورزی طی نامهای خطاب به سازمان توسعه تجارت و رونوشت به بانک مرکزی درخواست تعلیق پرداخت ارز متعلق به گروه دبش را میکند.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فساد بیشتر دیده میشود یا مبارزه با فساد؟
⭕️ اختلاس، فساد و تخلف مالی چیزهایی هستند که جامعه همه را به اسم اختلاس میشناسد و برداشت یکسانی از آن دارد. با اینکه مبارزه با فساد پررنگتر از فساد است، اما تصور ذهنی جامعه متفاوت است.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی از تمرین تیراندازی انصارالله یمن
✅ داداشیها هیچ اعتقادی به اهداف فرضی و سیبل ندارن فقط واقعی کار میکنن😅👌
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمانِ شاه، ظاهر و باطن یکی بود!
🔹زمان شاه، مردم منافق نبودن؛ اهل #مشروب میرفت کاباره و اهل #نماز میرفت مسجد... اما الان چی؟
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
📌استاد یهودی دانشگاه نورتوست #آمریکا:
اخیرا در آمریکا دانشجویان طرفدار فلسطین:
۱-تهدید به مرگ شدهاند
۲-از محل کار اخراج شدهاند
۳-در لیست ممنوعیت برای تحصیل قرار گرفتند.
چرا؟
احساس خطر مسؤلان از یک "تغییر بنیادین" در نگاه جوانان آمریکا به موضوع فلسطین.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
گنجشک دریده!
فرق خرابکاری در دو مقطع
🔹اولین بار نیست که سامانه سوخت کشور، هدف حمله و خرابکاری قرار می گیرد. دو سال قبل هم (۴ آبان ۱۴۰۲) خرابکاری مشابهی رخ داد.
♦️رسانه های صهیونیستی، خرابکاری اخیر را به گروهی مجعول به نام "گنجشک درنده"(!) نسبت داده اند؛ اگرچه به نظر می رسد عنوان گنجشک دریده، با عنایت به حال و روز رژیم صهیونیستی و مزدورانش، مناسب تر است.
🔹تفاوت دو مقطع در این است که امروز، رژیم صهیونیستی و آمریکا زیر ضرب نیروهای مقاومت در منطقه هستند و اسرائیل، بدترین دوره در طول ۷۵ سال اشغالگری را سپری می کند.
♦️در کنار خسارات سنگین عملیات طوفان الاقصی برای صهیونیست ها، مقاومت یمن، کشتی های منسوب به رژیم صهیونیستی را هدف می گیرد یا توقیف می کند و به همین علت، بندر راهبردی و حیاتی ایلات در جنوب سرزمین های اشغالی، تعطیل شده است.
🔹خسارات صهیونیست ها در جنگ ۷۳ روزه، ۵۰ میلیارد دلار برآورد شده و این، علاوه بر نابودی بازدارندگی نظامی، رویدادی کمر شکن برای اسرائیل است که قطعا با اختلال چند ساعته در سامانه سوخت ایران، نه جبران می شود و نه حتی اندکی از درد بسیار آن می کاهد.
♦️دشمنان ملت های منطقه، قبلا صد ضربه می زدند و حتی یک ضربه نمی خوردند. اما حالا آن نا معادله دگرگون شده و در کنار شرارت هایی که عادت دائمی شان است، متحمل ضربات طاقت فرسا شده اند.
🔹شرارت و دشمنی، ذات رژیم صهیونیستی و آمریکاست. در برابر چنین دشمنانی، نمی شود غفلت پیشه کرد. در موضوع منشاء حمله، باید هر دو احتمال خارجی و داخلی (نفوذ) را مد نظر قرار داد.
♦️دو سال قبل در پی خرابکاری علیه شبکه سوخت، تحلیلی با عنوان "سایبر زیستی و نا هوشمندی؟!" در همین کانال منتشر کردیم که بازخوانی آن ضرورت دارد:
🔹برخی تحلیل گران درباره خرابکاری در سامانه هوشمند سوخت گفتند تا شبکه ملی اطلاعات امن و به روز نداشته باشیم، امکان اثرگذاری این قبیل حملات بالا خواهد بود.
♦️برخی دیگر پاسخ دادند چون سامانه، آفلاین بوده، ربطی به شبکه های خارجی ندارد و نباید از ماجرای خرابکاری، ضرورت کاهش وابستگی به شبکه های عاریتی را استخراج و بر شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد.
🔹درباره منشاء خارجی یا داخلی این اتفاق هم -که از سوی دبیر شورای عالی فضای مجازی، به "حمله سایبری توسط یک کشور خارجی" تعبیر شد- مجادلاتی پدید آمد. لا به لای بحث ها معلوم شد درباره مسئول امنیت سامانه هم اختلاف نظر هایی وجود دارد!
♦️اولا اغلب ما حاضر نیستیم اطلاعات مهم و اسرار مان را به "غیر" - چه رسد بیگانه متخاصم- بسپاریم. اگر کسی سفره دلش را پیش هر کس و ناکس باز کند یا اسرارش را روی دایره بریزد، رفتارش حمل بر نقصان عقل می شود؛ چه رسد به این که بخواهیم بساط اطلاعات و ارتباطات ملی را سر سفره بیگانگان پهن کنیم.
🔹ثانیا مصداق "شبکه ملی اطلاعات"، این نیست که یک سامانه "مثلا هوشمند" را سال ها به روز رسانی نکنیم! از مقتضیات شبکه اطلاعات "هوشمند و تراز"، روزآمد سازی و به روز رسانی در جهت صیانت دائم آن است.
♦️به استناد خلل ها و نواقص شبکه به روز نشده، نمی توان گفت که شبکه های ملی هم مثل شبکه های خارجی آسیب پذیرند، و بنابراین ترجیحی وجود ندارد. تفاوت در این است که خلل های شبکه ملی را می توان شناسایی و برطرف کرد، اما در قبال میزبان بیگانه، هیچ اختیار و امنیتی وجود ندارد.
🔹خرابکاری مذکور با وجود انگیزه خبیثانه مهاجمان، این حُسن را دارد که ما را متوجه کمین بدخواهان در قبال فضا های به ظاهر امن می کند.
اما درباره منشاء حملات سایبری از این دست، الزامی ندارد که دشمن راسا از مبداء واشنگتن و لندن و تل آویو اقدام کند. به عنوان مثال، یاهو نیوز شهریور ۱۳۹۸ درباره حمله سایبری سیا و موساد به تاسیسات نطنز در سال ۱۳۸۹ نوشت:
🔻"ویروس استاکس نت، به منظور خرابکاری در برنامه هستهای ایران راه اندازی شد و به طور موثر، آغازگر جنگ سایبری و دیجیتالی در قرن ۲۱ بود. شخصی که این بدافزار را به تاسیسات نطنز انتقال داد، از سوی سیا و موساد اجیر شده بود.
🔻یک مهندس استخدام شده از سوی سرویس جاسوسی هلند به آمریکایی ها گفت کدهای هدف مورد نظر را به سیستمهای سایت نطنز از طریق یک فلش USB منتقل کنند. سیا و موساد از طریق این مهندس مکانیک شاغل در نطنز، سلاح دیجیتالی را به داخل منتقل کردند.
🔻اطلاعاتی که او فراهم کرد، به مهاجمان کمک کرد بدافزار خود را روزآمد کنند و دقت لازم برای انجام حمله را بالا ببرند. آمریکا و اسرائیل در این عملیات از کمک هلند و آلمان و فرانسه و انگلیس برخوردار بودند".
🖊محمد ایمانی
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat