🔺بیم و امیدهای انتخابات چهاردهم
هنوز خیلی زود است قضاوت قطعی کنیم، اما من باب هشدار و تذکر هم که شده مناسب است در آغازین روزهای مجلس شورای اسلامی و در آغازین مرحله فرآیند انتخابات ریاست جمهوری قدری هشدار آمیز به صحنه نگاه کنیم تا بلکه برخی که بر روی تنش آلود کردن فضای عمومی جامعه و سیاهنمایاندن کشور برای ارتفاع موقعیت خود حساب باز کردهاند به خود آیند.
اگر آداب و شرایط حاکم بر انتخابات و رفتار سیاسی کاندیداها کماکان تغییر نکرده باشد، مع الاسف باید خود را برای یک دوره پرمناقشه و سرشار از سیاهنمایی آماده کرد. در این که ایران امروز در شرایطی توأم با ضعف و کاستیها قرار دارد تردیدی نیست. اما این همه ماجرا نیست؛ چرا که به دلائل گوناگون ایران ۱۴۰۳ دیگر ایران ۱۴۰۰ نیست و شرایط پیشین به گونهای بنیادین تغییر یافته است.
در عرصه منطقهای و جهانی بعد از عملیات وعده صادق جمهوری اسلامی، نه فقط به پایگاههای نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، بلکه مهمتر به همه راهبردهای چند دهه ناتو و خاصه آمریکا در غرب آسیا حملهور شد. اگر روزی فرا برسد که بتوان عملیات وعده صادق را از حیث نظامی و دادههای دیپلماتیک تجزیه و تحلیل کرد و ضعفهای سازمان سیاسی و نظامی غرب را با مردم در میان گذاشت، تازه آن هنگام ابعاد مختلف عملیات که نشاندهنده تکامل اراده سیاسی و توانمندی نظامی بیسابقه ایران است، برای مردم آشکار خواهد شد.
در زمینه سیاستخارجی، هیچگاه به اندازه دوره کنونی توازن گرایی در روابط خارجی و تثبیت ظرفیتهای های همسایگی فعال نبوده است. تنظیم روابط سازنده با کشورهای منطقه، عضویت کامل ایران در شانگهای و بریکس، اجرائی شدن توافق راهبردی ایران با چین و روسیه و در نهایت تداوم مذاکره برای رفع تحریمهای ظالمانه، هیچگاه در تاریخ ایران چنین موقعیت و فرصتهایی را پیشروی کشور نگذاشته است. از آنسو این شرایط خاص منطقهای و جهانی، زمینهها و ظرفیتهای اقتصادی قابل ملاحظهای را در اختیار مسؤلین برای حل مسائل معیشتی مردم قرار داده است.
حالا در این میانه و در حالیکه دولت سیزدهم در ظرف سه سال گذشته گامهای مؤثر و سازندهای را در عرصههای پیشگفته برداشته، کشور در حال برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم است. انتظار آن نیست که کاندیداها به طرح مسائل جاری کشور نپزدازند و به نقد سیاستهای موجود، خاصه در بخش اقتصادی مبادرت نورزند، که اقتضای انتخابات نیز همین است. اما انتظار نمیرود گروههای سیاسی و کاندیداها با سیاهنمایی شرایط کشور امید به اصلاح امور و اعتماد به مسئولین، که موتور محرکه شرکت مردم در انتخابات است را بکلی از بین ببرند.
🖍عزیز_غضنفری
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔴 تعریف لیبرالیسم
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🟡 ازدواج با کدام پول؟
🟢 ازدواج یارانه پنهان دارد!
🔹 خداوند در ازدواج آثار و برکاتی قرار داده است که چه بسا با محاسبات مادی و اندازه گیریهای بشری به چشم و حساب نیاید اما واقعیت ازدواج چون یارانه پنهانی است که هم آرامش میآورد و هم باعث رشد میشود هم مال و امکانات زندگی افزایش می یابد، با ازدواج است که انسان هم به وصال میرسد، هم آینده را میسازد.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔴 قابل توجه آنهایی که رشد اقتصادی دولت شهید رئیسی را فقط نفتی میدانند
🔹میانگین رشد محصول ناخالص داخلی بدون نفت در سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹، ۱ درصد و در سالهای ۱۴۰۰ تا نه ماهه اول سال ۱۴۰۲، ۴ درصد بوده است.
🔹متوسط رشد تولید بخش صنعت در سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ منفی۲.۳ درصد و در سالهای ۱۴۰۰ تا نه ماهه اول ۱۴۰۲، ۳.۸ درصد بوده است.
همچنین میانگین شاخص مقدار تولید بخش صنعت در سه سال پایانی دولت دوازدهم ۱.۲- درصد و در دولت سیزدهم ۴.۸ درصد بوده است.
🔹رشد میانگین تولید انواع سواری در دولت سیزدهم نسبت به سه سال پایانی دولت دوازدهم ۲۵ درصد بوده است. این عدد در مورد وانت ۸۷ درصد، اتوبوس، مینیبوس و ون ۶۸ درصد، کامیون، کامیونت و کشنده ۲۹۹ درصد، کمباین ۲۴۵ درصد و تراکتور ۵۷ درصد بوده است.
🔹رشد تولیدات پتروشیمی در دولت #شهید_رئیسی نسبت به سه ساله انتهایی دولت دوازدهم ۲۰ درصد، الیاف اکریلیک ۱۰۴ درصد، چرم ۸۷ درصد، انواع تلویزیون ۸۳ درصد، یخچال و فریزر ۵۵ درصد، ماشین لباسشویی ۹۶ درصد، فولاد خام ۱۴ درصد،شمش آلومینیوم ۷۴ درصد، کاشی وسرامیک ۲۶ درصد و شیشه جام ۶۰درصد بوده است.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
هرکه هست حرفش درست است
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔺 شاهکاری دیگر از حزب الله لبنان
🔹گزارش ها حاکی از آن است که رادار ردیابی و کشف موشک بالستیک EL/M-2080 Green Pine ارتش رژیم صهیونیستی با برد 500 تا 900 کیلومتر توسط حزب الله با حمله پهپاد انتحاری کاملا منهدم شد.
🔹اسرائیل از این نوع رادار 300 میلیون دلاری فقط 2 عدد دارد. یکی رو به شمال-شمال شرقی و دیگری رو به جنوب در مسیر حملات ارتش یمن به رهبری انصار الله قرار دارد.
🔹هر دو یار ایران عطش عجیبی برای موشک باران این بچه کش ها دارد.
🔹همانطور که میبینید در حال حاضر یکی از آنها امروز دود شد رفت هوا و این رادار که یک رادار حیاتی برای سامانههای پدافند هوایی پیکان و کل شبکه پدافند هوایی محسوب میشد و انهدام آن یک شاهکار اطلاعات عملیاتی ویژه برای حزب الله لبنان است . از این به بعد موشک های حزب الله لبنان ناگهانی روی سر صهاینه فرود می آید .
🔹بنابراین، شانس اسرائیل برای هشدار زودهنگام در برابر حملات موشکی بالستیک جدیدی که می تواند توسط ایران، سوریه، حزب الله، یمنی ها یا مقاومت اسلامی عراق انجام شود، کاهش یافته و به یک منطقه محدود کاهش یافته است.
حتی اگر رادار Kürecik و رادارهای دیگر در خلیج فارس وجود داشته باشد، اسرائیل برای ردیابی اهداف و انجام موفقیت آمیز حملات پدافند هوایی، به ویژه در فرآیند نزدیک شدن نهایی، به چنین رادارهایی نیاز حیاتی دارد.
🔹به دلیل مشکلات تولید، تنها 2 رادار ساخته شده بود و تعداد کمی از رادارهای مختلف از کلاس مشابه وجود دارد که شاید بتواند بخشی از این ضعف عمده را تا میزان بسیار کمی جبران کند.
🔹می توان گفت حزب الله به طور رسمی روند ایجاد شکاف در پدافند هوایی اسرائیل را ابتدا برای حملات تاکتیکی عملیاتی و سپس در سطح استراتژیک به پایان رسانده است.
🔹هنگامی که چنین تلفات راداری با گنبد آهنین که بیش از یک سوم پوشش راداری حیاتی اسرائیل را تشکیل میداده و پدافند هوایی پیکان، تاد و سایر پدافند هوایی که البته ذخایر مهمات آنها کاهش یافته ، همراه شود ، تداوم این جنگ برای اسرائیل منجر به شکست های استراتژیک خواهد شد که حتی با رسانه ها هم نمی توانند آن را پوشش دهند و سقوط به سرعت رخ خواهد داد.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در کشاورزی به ازای هر یک متر مکعب آبی که مصرف میکنیم ۱.۳ کیلوگرم تولید داریم که در حالی که این رقم در دنیا ۲.۵ کیلوگرم است
🔹میثم فرج الهی، رئیس مرکز مدیریت طرحهای کلان معاونت علمی رئیس جمهور: تولید ناخالص داخلی آلمان ۱۰ برابر ایران است ولی کل مصرف آب این کشور ۴۰ میلیارد مترمکعب است که این عدد در ایران ۱۰۰ میلیارد متر مکعب است.
🔹در آلمان به ازای هر یک مترمکعب مصرف گاز ۱۰۰ دلار تولید اتفاق میافتد که این عدد در کشور ما ۴.۲ دلار است.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
اخبار روزانه 13 خرداد.pdf
427.8K
اخبار روزانه 13 خرداد
ویژه مسابقه سیاسی کارکنان و دانشجویان
هدایت شده از بصیرت مدافعان سلامت
🔴 مسابقه سیاسی « راه و مرام خدمت»
🟢 جهت ثبت نام تماس بگیرید 👇
🔹 کارکنان رده ها با سیاسی رده
🔸 خانواده ها با تلفنهای 87555111 و 87555127 ( فرهنگی خانواده )
🔹دانشجویان ، سربازان ، وابستگان و کارکنان ستاد دانشگاه با تلفنهای 87555309 و 87555315 ( سیاسی دانشگاه )
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔺️روحت شاد اسطوره دیپلماسی عزت
🔹یکی از اقدامات بزرگ این مرد تبدیل تهدید برجام به فرصت بود. آن را دور نیانداخت، به غربی ها سیگنال مذاکره میداد اما به این میراث ظریف اعتنای چندانی هم نداشت؛ از طرفی با باز گذاشتن یک روزنه برجامی، آن را به اهرمی علیه سوء استفاده های احتمالی چین و روسیه تبدیل کرد تا فکر نکنند ایران غرب را کنار زده و حالا هرچه قدرت های شرقی بگویند را خواهد پذیرفت!
🔹شهید امیرعبداللهیان علیه آمریکا و اسرائیل آنقدر جبهه های جدید و زهر داری باز کرد، که اساسا بحث هسته ای که یک زمان بزرگترین اهرم فشار علیه جمهوری اسلامی بود، به موضوعی دست چندم بدل شد. آنقدر موثر عمل کرد که آرایش هجومی دشمن عملا دفاعی شد. او، هم جولان قدرت میداد و هم میلیاردها دلار از دارایی های بلوکه شده را همزمان آزاد میکرد.
🔹همه، رایزنی های منطقه ای و کشور به کشور رفتن هایش با اهداف سیاسی را میدیدند، اما گفته میشود ۷۰ درصد فعالیت هایش متمرکز بر نجات اقتصاد بود؛ چیزی که درباره آن خیلی کم گفته شده است. امیرعبداللهیان اعجوبه بود؛ مظلوم و محترم بی حاشیه بود، اما نماد قدرت و عزت جمهوری اسلامی هم بود. روحت شاد اسطوره دیپلماسی عزت؛ دیپلمات تکرار نشدنی⚘️
🖊انصاری
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔴امام دولت، دولت امام
🔺پوستر تطبیقی از دولتی با شاخص های مدنظر امام خمینی
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🟣 جریانهای سیاسی را چگونه بشناسیم؟
اگر با یک محصول هنری همانند فیلم، شعر، کاریکاتور و یا یک تحلیل سیاسی مواجه شوید، با چه روش و شاخصی به ارزیابی آن میپردازید؟ چگونه تشخیص میدهید که فلان محصول هنری، فکری یا سیاسی دقیقا همان تفکری را ارائه میدهد که شما دنبالش هستید؟ چگونه اطمینان پیدا میکنید که در دام حرفهای جذاب و فریبنده برخی شیادان سیاسی و هنری گرفتار نشدهاید؟
اینها سوالاتی است که میکوشیم در این یادداشت به آنها پاسخ دهیم؛ به طور کلی دو روش برای ارزیابی و قضاوت درباره محصولات فکری و هنری وجود دارد:
روش اول مراجعه به خود محصول و بررسی تکتک اجزاء و جوانب آن میباشد؛ به عنوان مثال هنگامی که قصد تحلیل و ارزیابی یک فیلم را دارید، تکتک سکانسهای آن را مورد بررسی قرار داده و براساس آن به یک قضاوت کلی درباره فیلم، دست پیدا میکنید؛ از آنجایی که در اغلب موارد، پیامهای مختلف و ضد و نقیضی در فیلم گنجانده شده است، به احتمال زیاد با اطرافیان خود درباره برآیند کلی فیلم به اختلاف میخورید؛ ارزیابی یکی از شما نسبت به آن فیلم، مثبت و ارزیابی دیگری، منفی خواهد بود! ولی واقعیت آن است که نمیتوان به صورت قطعی ادعا کرد "یکی از طرفین اشتباه میکنند"؛ چرا که هر کدام برای ادعای خود شواهدی از فیلم ارائه داده و قضاوت باب میل خود را از آن نتیجه میگیرند! در موضعگیریهای سیاسی نیز داستان از همین قرار است؛ چه بسا در عرصه سیاسی افرادی باشند که دقیقا نقطه مقابل یکدیگر موضعگیری کرده و در عین حال مواضع خود را مبتنی بر اندیشه رهبر انقلاب قلمداد کنند! درباره این روشِ ارزیابی باید گفت که اگرچه اطلاعات خوبی را درباره محصولات فکری ارائه داده و لایههای زیرین فیلم یا مواضع سیاسی را آشكار میکند ولی در اغلب اوقات قادر به ارائه یک قضاوت صحیح و متقن نمیباشد؛ خصوصا با وجود پیچیدگیهای زمانه کنونی و اختلاط چشمگیر حق و باطل در محصولات هنری، نمیتوان به این روش بسنده کرد.
در روش دوم به جای آن که غرق در جزئیات و ظرائف فیلم یا مواضع سیاسی شویم، اثر حاصل از آنها و به عبارتی انعکاس و بازتاب آنها در مخاطب را زیر ذرهبین قرار میدهیم؛ آیا آن محصول فکری یا سیاسی، شاخص امید را در مخاطبان خود افزایش داد یا منجر به ناامیدی آنان از آینده شد؟ آیا حس وطندوستی و میهنپرستی را در مخاطبان خود افزایش داد یا نقطه مقابل آن عمل کرد؟ آیا اعتماد عمومی به مسئولان کشور را ارتقا داد یا مخاطبان خود را نسبت به کارگزاران کشور بدبین کرد؟ آیا ایمان دینی مردم را تقویت کرد یا بذر تردید را در دل آنان کاشت؟ آنچه که در این روش اهمیت دارد، نه جزئیات و ریزهکاریهای محصول بلکه برآیند کلی آن میباشد؛ چه بسا برآیند کلی یک محصول، سیاهنمایی از وضعیت یک کشور بوده و در نهایت منجر به ناامیدی مخاطب شود ولی با این وجود در خود فیلم نیز شواهدی بر غیر آن برآیند کلی نیز دیده شود!
بیان مثالی در این زمینه خالی از لطف نیست؛ برخی افراد با استناد به بیانات رهبری مبنی بر مطالبهگری، نقد و ارزیابی عملکرد مسئولان، کار را تا جایی پیش میبرند که اعتماد عمومی به کارگزاران نظام دچار خدشه میشود و عجیبتر آن که این اقدام خود را به پای تبعیت از رهبری نظام مینویسند! قدری صریحتر بگوییم؛ ابتدا به این تعابیر رهبری که درباره رئیسی عزیز گفته شده است توجه کنید: "کارآمد، باکفایت، جامعالاطراف، خستگیناپذیر، کارآزموده در مدیریتهای کلان، مظهر شعارهای انقلاب، مردمی، فداکار، خدمتگزار صمیمی، مخلص و باارزش، برخوردار از صلاح و امانت، دارای سوابق درخشان مدیریتی، مجاهد، مخلص، سادهزیستی، مواضع انقلابی، روحیه جهادی"
حال برای لحظاتی ادعای برخی افراد که عناوینی همچون "انقلابی"، "ملیگرا"، "وطندوست" و... را یدک میکشند نادیده بگیرید و به این پرسش فکر کنید که آیا اثر و نتیجه مواضع آنان، مخاطبان را به چنین صفاتی درباره شهید رئیسی سوق میداد؟! اگر پاسخ مثبت باشد روشن میشود که مواضع آنان، در خط رهبری بوده و میتوان آنان را یک عنصر انقلابی دانست ولی اگر پاسخ منفی است آیا نباید در پیگیری و اعتماد به چنین افراد و کانالهایی تجدیدنظر کرد؟!
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat