✅ افزایش ابهامات در مورد علت مفقود شدن دو تفنگدار دریایی آمریکا در خلیج عدن
🔹با توجه به این واقعیت که مقامات آمریکایی بارها در مورد تعداد و علت کشته شدن سربازان ارتش این کشور بویژه آن گروه که در ماموریتهای خارجی شرکت می کنند اقدام به پنهانکاری و انتشار اطلاعات غیر واقعی نموده اند در این رخداد که ابهامات زیادی بر آن مترتب است نیز احتمال غیر واقعی بودن اطلاعات منتشر شده زیاد است.
🔹یازدهم ژانویه ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا، سنتکام اعلام کرد؛ دو عضو نخبه یگان ویژه نیروی دریایی این کشور در جریان عملیاتی شبانه در دریای سرخ برای بازرسی یک جهاز دریایی به آب افتاده اند و پس از آن مفقود شده اند.
🔹در اطلاعیه سنتکام تاکید شده که دو تفنگدار مفقود شده نیروی دریایی آمریکا بخشی از ائتلاف برای مقابله با حملات انصارالله یمن در دریای سرخ نبودهاند.
🔹اکنون و پس از ده روز جستجو برای یافتن دو تفنگدار دریایی مفقود شده، سنتکام با صدور اطلاعیه ای ضمن اعلام پایان عملیات جستجو از جان سپردن دو سرباز آمریکایی خبر داده است.
🔹بر اساس اطلاعیه سنتکام در طول ده روز گذشته واحدهای جستجو از آمریکا، اسپانیا و ژاپن بیش از ۲۱ هزار مایل مربع را به دنبال این دو نفر در دریای عدن و آبهای نزدیک به سواحل سومالی جستجو کردهاند اما به نتیجهای نرسیدهاند.
🔹عدم اشاره به نام، درجه و مسئولیت این دو نظامی که اکنون مرگ آنها اعلام شده، گمانه ها در خصوص امکان پنهانکاری مقامات نظامی آمریکا در مورد این رخداد را افزایش داده است.
🔹سوال مهمی که در مورد این حادثه وجود دارد و هنوز پاسخی به ان ارائه نشده این است که چگونه امکان دارد که دو نظامی که طبیعتا بخشی از یک واحد عملیاتی با تعداد دیگری سرباز بوده اند به درون دریا سقوط کنند اما همقطاران آنها که طبیعتا باید در محل حادثه حضور داشته باشند نتوانند اقدامی برای نجات دادن آنها انجام دهند که اصولا نباید کار سختی نیز باشد، انجام دهند؟!
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 بفرمایید انگلیس
مهد تمدن و رفاه😂
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
✅ افزایش حقوق کارکنان دولت؛ ۱۸ یا ۲۰ درصد؟
🔹️ماجرای اختلاف نظر دولت و مجلس بر سر میزان افزایش حقوق کارمندان، بار دیگر به موضوعی بحثبرانگیز بدل شده است. پس از فراز و نشیبهای فراوان حال سازمان برنامه و بودجه با افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان مشروط به تصویب منابع پایدار موافقت کرده و باید دید با توجه به نیاز به تامین منابع ۲۰ همتی برای اجرای این طرح، آیا سرانجام افزایش حقوق ۲۰درصدی عملیاتی میشود یا خیر؟
🔹ماجرا از این قرار است که دولت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، متوسط افزایش حقوق ۱۸ درصدی کارکنان دولت را پیشنهاد و اعلام کرد که براساس لایحه پیشنهادی، حقوقهای پایین افزایش بیش از ۱۸ درصدی و حقوقهای بالاتر، افزایش کمتر از ۱۸ درصد را خواهند داشت.
🔹پس از بررسی لایحه پیشنهادی دولت در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی، نمایندگان این مدل افزایش حقوق را رد و تصمیم به افزایش ۲۰ درصدی حقوق برای تمام پایههای حقوقی گرفتند و به موجب این تصمیم، موضوع افزایش حقوق کارکنان دولت بار دیگر به موضوعی بحثبرانگیز در لایحه بودجه سال آینده بدل شد.
🔹احسان خاندوزی سخنگوی اقتصادی دولت در نشست خبری هفته گذشته خود اعلام کرد که تصمیم کمیسیون تلفیق به ۲۰ همت منابع جدید نیاز دارد و تنها در صورت تصویب این منابع است که دولت امکان پیادهسازی این طرح بدون کسری بودجه را خواهد داشت.
🔹معاون پارلمانی رئیس جمهور نیز در گفتوگویی تاکید کرده که اگر افزایش حقوق کارکنان از ۱۸ درصد به ۲۰ درصد در صحن مجلس هم به تصویب برسد، شورای نگهبان ایراد میگیرد؛ همانطور که به برنامه اشکالات متعددی گرفته است.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 پاسخ قرآن ، به بخشی از مستند عمامه های صورتی ‼️
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
⭕️مخاطب بایدها در افزایش مشارکت
🔹تبیین یکی از آن واژههایی است که خودش به شدت نیاز به تبیین دارد؛ چراکه برداشت غلط از آن میتواند به ضدتبیین تبدیل شود. یکی از مواردی که در مورد این مفهوم باید به یاد داشته باشیم آن است که تبیین، مستقلا هیچ مخاطبی را قانع نمیکند؛ بلکه باید به یک حقیقت و واقعیتی تکیه داشته باشد. مثلا عملکرد خوبی رقم خورده و ما آن را تبیین میکنیم یا دشمن، دروغی گفته و ما با سلاح استدلال آن را خنثی میکنیم. اگر این پشتوانه نباشد هیچ گوش شنوایی برای تبیین ما وجود نخواهد نداشت. یکی از مسائلی که در این برهه نیاز به تبیین دارد مشارکت در انتخابات است. برای افزایش مشارکت، صدور بخشنامه، ارائه راهبرد، تبیین چرایی حضور و مسائلی از این دست، هم خیلی سخت است و هم خیلی کماثر. برای افزایش مشارکت باید دید چه مسائلی مردم را از پای صندوقهای رأی دور میکند؟ چه مشکلاتی آنها را از آینده کشور ناامید ساخته است؟ چرا فضای سیاسی کشور، جذابیت خود را برای طیفی از مردم از دست داده است؟ انتخابات به کدام دلایل اقتصادی، سیاسی یا فرهنگی برای بخشی از مردم بیهیجان است؟
🔸انتخابات و همراهی سیاسی مردم با حاکمیت، آفتهایی دارد که اگر این آفتها ریشه بدوانند دیگر سخت میتوان آنها را از شجره طیبه مردمسالاری دینی در ایران زدود.
🔹یکی از این آفتها تنگی معیشت و حاد شدن آن است. مهمترین دلیل گلایهمندی مردم بیشک دشواری گذران زندگی از نظر اقتصادی است و هر دلیلی جز این یک آدرس غلط است.
🔸آفت مهم دیگر، خلف وعده است. هرچند بین دولت کنونی با دولت سابق، فاصله بسیار زیاد است. در دولت کنونی اقدامات متراکم، مردمی و اثربخش کم نمیبینیم و مطمئنیم این اقدامات هم از شرایط بدترِ امروز جلوگیری کرده و هم اتفاقات خوبی را در آینده رقم خواهد زد .حال آنکه درمان خلف وعده، توضیح منطقی و صمیمانه به مردم است. در این حالت باید صمیمانه شرایط را با مردم در میان بگذارند و تصمیمات جدید را به آنها ابلاغ کنند.
🔹مخاطب مصوبهها و راهبردهای افزایش مشارکت نیز باید خود آنها باشند. مشارکت در انتخاباتهای ایران بالاتر از میانگین جهانی بوده؛ اگر الآن پایین آمده باید بخشی از دلایلش را در خودمان جستجو کنیم.
🖊جواد شاملو
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای ازدواج دخترِ مأمون عباسى با امام جواد (علیه السلام) از زبان رهبر انقلاب اسلامی امامخامنهای مدظلهالعالی
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای مصوبه تشدید مجازات اسیدپاشی
🔹سخنگوی شورای نگهبان از چگونه بررسی مصوبه تشدید مجازات اسیدپاشی و پاسداری از حق مردم توسط شورای نگهبان گفت.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
💢 ۱۰۸ روز جنگ؛میدان دست کیست؟
قسمت 1⃣
۱) تحرکات تروریستی چند هفته اخیر اسرائیل را نه باید دست کم گرفت و نه مسئله اول جنگ جاری در منطقه تصور کرد. مهم است، چون اسرائیل به همراه آمریکا می خواهد زمین بازی را که در آن گرفتار شده، تغییر دهد. بنابراین، بانیان عملیات ترور باید برای احیای بازدارندگی جبهه مقاومت، ضربات موثر و دردناک دریافت کنند.
این ضربات، به طراحی ها و تدارکات جدید نیاز دارد. لازم است تهدید ها، مقدورات و ظرفیت ها، با وسعت دید بیشتری بازنگاری شوند و اقدامات تلافی جویانه به گزینه های رایج محدود نماند. در عین حال، نباید اجازه داد، این اقدامات تروریستی در لبنان و سوریه و عراق و ایران، جای واقعیات و اولویت های جنگ فعلی را از میدان تا اذهان بگیرد یا موجب خطای محاسباتی شود.
کاری که جبهه مقاومت کرده و بلایی که سر اسرائیل در آورده است، با هزار جنایت و ترور، جبران نمی شود...
۲) امروز ۱۰۸ روز از آغاز جنگ غزه و ضربه مهیبی که "عملیات طوفان الاقصی" به اسرائیل زد، می گذرد. اسرائیل و آمریکا در این مصاف صد روزه، با وجود جنایت و قساوت بسیار، هرگز نتوانستند ابتکار عمل را به دست بگیرند یا از تاثیرات ضربه اولی که اسرائیل خورد، بکاهند، بلکه در چند مقطع، ضربات موثر تری هم از حزب الله لبنان، انصار الله یمن و مقاومت عراق و سوریه، و به ویژه مقاومت شجاع غزه دریافت کردند.
آمریکا به خاطر سربار پر درد سری به نام نتانیاهو، زیر ضرب حملات ضرب دری گروه های مقاومت قرار گرفته و نتوانسته هیچ واکنش موثری نشان بدهد. چند روز قبل، خبرنگاری از جو بایدن پرسید که "آیا حملات هوایی به یمن اثری دارد؟" و او پاسخ داد: "اگر منظور این است که آنها حملات رو متوقف کنند، نه!". نیویورک تایمز دیروز به نقل از مقامات پنتاگون اعلام کرد که حمله بعد از ظهر شنبه به پایگاه عین الاسد (با بیش از ۴۰ راکت و موشک)، جدی ترین حملات ظرف سه ماه گذشته علیه به پایگاههای آمریکا بوده و مجموعا در این حملات، ۷۰ نظامی زخمی شدهاند.
۳) روند میدان، هر چه تنگ تر کردن حلقه محاصره و فشار بر رژیم صهیونیستی بوده و اقدامات تروریستی نمی تواند این روند را متوقف نمی کند. اسرائیل (با کمک آمریکا و انگلیس و دیگران) می خواهد این تصویر را بسازد که دارای قدرت اطلاعاتی است؛ اما اگر واقعا این گونه بود آن سرشکستگی تاریخی در عملیات طوفان الاقصی (۱۵ مهر) را متحمل نمی شد.
روزنامه معاریو اخیرا به عنوان یک نمونه از سرشکستگی چند لایه نوشت: "به نظر می رسد همانطور که ارتش اسرائیل، تخمین اطلاعاتی اشتباهی در مورد تونل های غزه داشت، همین امر در مورد تخمین تعداد موشک های موجود درغزه نیز صدق می کند". همزمان، روزنامه وال استریت ژورنال می نویسد: "بر اساس برآوردهای اطلاعاتی آمریکا، حماس مهمات کافی برای چندین ماه در اختیار دارد و می تواند به اسرائیل حمله کند. با وجود حملات هوایی و زمینی به غزه، نابودی حماس محقق نشده است".
۴) تفاوت "چیرگی راهبردی" جبهه مقاومت با تحرکات مذبوحانه اسرائیل، آشکار است. اسرائیل دست و پا می زند، چون "نفرین هشتاد سالگی" را پیش چشم می بیند. حتی حامیان اسرائیل هم به این واقعیت اقرار دارند. اخیرا دو تحلیلگر شبکه صهیونیستی"ایران اینترنشال" گفتند:
- "در این منازعه به ویژه منازعه اطلاعاتی، اسرائیل پیروز نهایی نخواهد بود. من مخالف جمهوری اسلامی و طرفدار عبور از آن هستم. ولی صرف این که بگوییم اسرائیل دستش بالاست، این واقعیت خاورمیانه نیست. جمهوری اسلامی بخش نظامی اش را تقویت کرده و چهار تا قدرت برای خودش ایجاد کرده؛ توان موشکی، پهپادی، نیروی تهاجمی سپاه و نیروهای نیابتی. جمهوری اسلامی از ۱۹۸۲ که اسرائیل به لبنان حمله کرد، ۴- ۵ تهدید ایجاد کرده.
حزب الله وجود نداشت. الان یک تهدید بزرگ علیه اسرائیل است. سال ۱۹۸۷، حماس و جهاد اسلامی نبودند و الان تهدید امنیتی جدی هستند. حوثی ها نبودند و الان تهدید جدی علیه هستند. حشد الشعبی نبود. بنابراین اگر بخواهیم بر اساس واقعیت صحبت کنیم، جمهوری اسلامی تهدید هایی را در خاورمیانه به وجود آورده، کما این که اسرائیل، به آن سه هدف نرسیده؛ نه حماس نابود شده، نه گروگان ها آزاد شده اند، نه تهدید امنیتی از بین رفته است".
💢ادامه دارد
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نزدیکی به قله؛ کدام قله؟!
👥 مناظره آقایان یاسری و شفیعیان
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
💢 ۱۰۸ روز جنگ؛میدان دست کیست؟
قسمت 2⃣
- "الان هم ابزار های تهدید ایران خیلی خوب عمل می کنند. نا امن شدن دریای سرخ موضوع مهمی است. حوثی ها توانستند ۲۰ تا ۳۵ درصد تجارت جهانی را معلق کنند. حماس در مقابل ارتش مجهز بیش از سه ماه مقاومت کرده و اسرائیل نتوانسته به اهدافش برسد. اسرائیل، حزب الله را تهدید به حمله می کند ولی بدیهی است وقتی در غزه به اذعان خودشان در این وضعیت مانده و چه بسا تا پایان سال میلادی جدید هم ادامه پیدا بکند، طبعتا جنگ با حزب الله، هدف بسیار سخت تری خواهد بود و لبنان مانند غزه نیست".
۵) دو واژه "باتلاق" و "اسرائیل" را کنار هم در اینترنت جست وجو کنید و ببینید چند ده تحلیگر غربی یا عبری می گویند اسرائیل در باتلاق گرفتار شده است. چند نمونه:
"آموس هرئیل، تحلیلگر روزنامه هاآرتص: نشانه های واضحی وجود دارد دالّ بر اینکه اسرائیل به طور کامل در باتلاق غزه و کرانه باختری، گیر افتاده است".
"ایهود باراک، نخست وزیر اسبق: حماس شکست نخورده و احتمال بازگرداندن گروگان ها، هر لحظه رو به کاهش است. نبود هدفی واقعی، ما را در باتلاق غزه غرق خواهد کرد".
"پروفسور دنی رابینوویچ استاد دانشگاه تل آویو: اسرائیل در سایه نبود استراتژی خروج، در باتلاق غزه غرق خواهد شد".
"روزنامه یدیعوت آحارانوت: مقامات مختلف در واشنگتن و برخی کشورهای عربی به تل آویو هشدار داده بودند وارد غزه نشوند، زیرا در باتلاق گرفتار خواهد شد".
"اندرو بوستامانته مامور ویژه سابق سیا: ایرانی ها درحال کشاندن اسرائیل به نسخه اسرائیلی باتلاق جنگ ویتنام هستند. نتانیاهو باید بفهمد که دارد از ایران بازی می خورد".
"پایگاه عبری زبان واللا: آیا اسرائیل در باتلاق غزه گرفتار شده؟ پس از گذشت چند ماه، ظاهرا دیگر حرف زیادی در مورد پیروزی قاطع در جنگ به میان نمی آید. فهرست نظامیان کشته شده هر لحظه طولانی تر، وجایگاه حماس نزد افکار عمومی، بهتر میشود؛ نه فقط به خاطر اینکه توانست با حمله هفتم اکتبر، اسرائیل را غافلگیر کند، بلکه به این خاطر که با موفقیت می جنگد".
۶) توماس فریدمن تحلیلگر آمریکایی، دو روز پس از عملیات طوفان الاقصی هشدار داده بود: "ورود به غزه، پانهادن در باتلاق است، چنان باتلاقی که آریل شارون و نتانیاهو در گذشته از آن اجتناب کردند". او مدتی بعد تاکید کرد: "اصرار اسرائیل به این معناست که برای همیشه در باتلاق غزه غرق خواهد شد"
این تحلیل او در نیویورک تایمز به (۱۹ آبان) هم خیلی دست به دست شد که نوشته بود:
"چند روز پیش از آنکه به تل آویو بروم، بسیاری از دوستان، به من هشدار دادند اسرائیل پس از ۷ اکتبر، دیگر اسرائیل قبلی نیست. آنها حق داشتند. اسرائیل به مکانی تبدیل شده که ساکنان آن هرگز قبلاً در آن زندگی نکرده و ژنرال های اسرائیل هرگز مجبور نشده بودند از آن محافظت کنند.
آمریکا هرگز قبلاً مجبور به مداخله و دفاع مستقیم نشده بود. پس از سفر، درک می کنم که چرا همه گفتند این حجم بزرگ از تغییر پس از حمله حماس، رخ داده. کاملاً روشن است که اسرائیل در معرض خطر واقعی و بزرگتر از هر زمان دیگر قرار دارد. تهدیدات مجموعه ای از دشمنان که جهان بینی خداسالارانه را با تسلیحات مدرن قرن ۲۱ ترکیب کرده اند. دشمنان اسرائیل را نمیتوان به عنوان گروه های کوچک شبه نظامی سازماندهی کرد، بلکه هر کدام دارای ارتش مدرن با قابلیتهای سایبری، موشکی بالستیک، پهپادی و پشتیبانی فنی هستند.
آنها مدت ها برنامه ریزی کرده و اکنون، کنار هم ظاهر شده و اسرائیل را از همه طرف تهدید می کنند. هدف این است که اعتماد اسرائیلی ها را از بین ببرند و اثبات کنند که سرویس های دفاعی و اطلاعاتی دیگر نمی توانند از آنها در برابر حملات غافلگیرانه محافظت کنند.
اگر این مهم اثبات شود، ساکنان اسرائیل مجبور خواهند بود از مناطق مرزی و سپس اسرائیل خارج شوند. متأسفانه باید اذعان کنم حماس، ترس را در دل بسیاری، حتی در مناطقی بسیار دورتر از غزه انداخته است".
💢ادامه دارد
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
این زن پارسال میخواست براندازی کنه و بشه بانوی اول نظام بعدی
الان میگه رای ندید :)
احتمالا دم انتخابات ازمون بخواد حالا که قراره کل برگه رای رو پر کنیم حداقل اسم او رو هم در لیست بنویسیم😂
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
💢۱۰۸ روز جنگ؛میدان دست کیست؟
قسمت 3⃣
۷) نتانیاهو در اسرائیل، به عنوان بی کفایت ترین و نحس ترین زمامدار ۷۵ سال گذشته شناخته می شود. گزارش های متعدد مانند گزارش هاآرتص، از اختلافات شدید حکایت می کند. هاآرتص به نقل از یک مقام وزارت امنیت نوشت "جنگ، هیچ آینده ای ندارد و نتانیاهو تنها به دنبال فرار از مسئولیت و خریدن زمان، به جنگ ادامه می دهد".
همزمان، يديعوت آحارانوت و نیویورک تایمز، از قول "گادی آیزنکوت" عضو کابینه جنگ نوشتند: "رفتار دولت، قبل و بعد از ۷ اکتبر، یک شکست بزرگ بود. اسرائیل باید از خود سوال کند، چگونه می توان با مقاماتی شکست خورده، به جنگ ادامه داد؟ نتانیاهو در مورد اهداف جنگ، حقیقت را نمی گوید".
شدت فشار وارده را باید در درگیری میان مقاماتی دید که قبلا بر سر اختلافات عمیق سیاسی، دست به گریبان بودند، اما افتادن در سربالایی سخت جنگ، منازعات آنها را بیشتر کرده است. وبسایت "واللا" دیروز گزارش داد: "گالانت وزیر جنگ، می خواست به زور وارد دفتر نتانیاهو شود و چیزی نمانده بود درگیری فیزیکی رخ دهد. او، وزیر امور راهبردی را تهدید کرد که با استفاده از نیروهای گولانی، کنترل کابینه جنگ را به دست می گیرد".
رسانههای عبری دو روز قبل، از تقویت احتمال فروپاشی کابینه جنگ به علت اختلافات شدید بین اعضا خبر دادند. روزنامه اسرائیل هیوم نوشت: «بنی گانتز مدت هاست تصمیم گرفته استعفا دهد و تنها چیزی که نیاز دارد، بهانه است».
در حالی که آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسبق می گوید "کابینه جنگ نتانیاهو، سردرگم است و در نگرانی به سر می برد"، روزنامه انگلیسی تایمز، به نقل از یک مسئول امنیتی نوشت: "کابینه جنگ اسرائیل، نفس های آخر را می کشد و در آستانه فروپاشی است. نتانیاهو مردّد و سردرگم، و فقط به دنبال اتلاف وقت است".
۸) عملیات ترکیبی محورهای مقاومت ظرف سه ماه گذشته، ناظران نظامی جهان را در حیرت فرو برده است، اما به همان میزان اهمیت بلکه مهم تر از آن، اطلاعات-عملیات پیشرفته جبهه مقاومت است که توانسته مقدمات دقیق برای اجرای ده ها عملیات بزرگ و پیچیده از غزه تا شمال فلسطین و از عراق و سوریه تا اقیانوس هند و دریای سرخ (از جمله شناسایی و شکار کشتی های اسرائیلی و آمریکایی در میان انبوه کشتی های عبوری) را فراهم کند.
دردناک ترین ضربات باید به اقتصاد و امنیت اسرائیل زده شود و به هر میزان که دیگران، آشکار یا پنهان، در جنایات و ترورها یا دادن تنفس مصنوعی به اقتصاد اسرائیل شریک شوند، باید هزینه بپردازد.
بعد از به تعطیلی کشاندن بندر مهم ایلات، حالا نوبت دو بندر دیگر در حیفا و اشدود، و فلج کردن اقتصاد رژیم صهیونیستی است. این کار الزما آتش تهیه سنگین نمی خواهد و احتمالا با نقطه زنی متناوب و موثر، قابل وصول است.
گرای دیگر را لابلای تحلیل فریدمن و دیگران می توان یافت؛ ضربه در عمق اسرائیل، و مناطقی مانند تل آویو، حیفا، عکا، عسقلان، هرتزلیا، بیت المقدس، نهاریا، بئر سبع، شمس بیت، نتانیا، رعانانا، سدیروت و طبریا، تا برای جمعیت وارداتی و سرمایه گذاران، این یقین حاصل شود که اسرائیل، هیچ آینده ای ندارد.
همچنین یقینا مقامات، تاسیسات و منافع رژیم صهیونیستی، دیگر در هیچ جا امنیت نخواهند داشت و در فهرست بانک اهداف جبهه مقاومت قرار گرفته اند. زدن این ضربات الزاما نیازمند شلیک موشک نیست و طبیعتا می تواند عملیات ترکیبی فعلی برای فلج کردن رژیم، گسترش و تنوع بیشتری پیدا کند؛ هر چند که اولویت، داخل سرزمین های اشغالی است.
🖍 محمد ایمانی
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
شبهه انتخابات2.pdf
1.8M
📌 فایل کتاب: «شبهات انتخابات»
⬅️با این اوضاع مملکت چرا رای بدهیم؟
⬅️چرا رای بدهیم وقتی نظام خودش انتخاب میکند؟
⬅️چرا نظام، خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰اعتراف مستندساز [امام] "خمینی" شبکه منوتو به محبوبیت بیحد و حصر امام خمینی در بین مردم و منفور بودن شاه حتی نزد ارتشبد و سپهبدهای پهلوی!
🔺تصاویر تشییع [امام] خمینی بسیار من و مدیر شبکه را شگفتزده کرد و دیدیم که چقدر با تشییع محمدرضاشاه تفاوت داشت؛ مردم برای [امام] خمینی چه کردند!
🔺امید خلیلی: برای من خیلی سوال برانگیز و تعجبآور بود که حتی هیچ یک از نظامیان، ارتشبدها و سپهبدهای پهلوی خارج از کشور هم در مراسم تدفین شاه در قاهره شرکت نکردند
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توهین یک عضو مجلس خبرگان به یکی از کارگران پروژه انتقال بن-بروجن درحالیکه در دمای منفی ۳۰ درجه مشغول کار بود.❗️
همین تیتر برای این ویدئو کافی بود تاچند ماه خوراک رسانهها فراهم و این خبر به سرعت وایرال شود اما متأسفانه ماجرا چیز دیگری است وخبر بایکوت میشود!
آیت الله اسلامیان
🔹عضو مجلس خبرگان رهبری درجریان برف سهمگین دیماه سال گذشته برای سرکشی و خداقوت به کارگرانی که برای تأمین آب شرب نیمی ازجمعیت استان در بدترین شرایط جوی مشغول کار بودند، عدهای از مدیران استان را همراه کرده و در معیت استاندار از یکی از مهمترین و حیاتیترین پروژههای استان بازدید کنند تا دلگرمی و خداقوتی حاصل شود و مطمئن شود که کار مردم بر زمین نمانده..
🔸و در این اثنا دست یکی از کارگران زحمتکش پروژه را میبوسد
اگر از زاویه رسانه به این اتفاق نگاه کنیم میبینیم که به این دست اتفاقات در هرکجای دنیا که بود، توسط رسانههای حاکمیتی وحتی مردمی ویژه پرداخته میشد وحتی ما در این سوی دنیا از آن با خبر میشدیم
اما اینجا ایران است و من چنین صحنه زیبایی را اولین بار، بعد از یکسال و به بهانه سالگردش تقدیم میکنم!
💬 کمال حسنی
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌محمد قبادلو مرتکب چه جرایمی شده و چرا به اعدام محکوم شد؟
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
﷽🕎 ترورهایی که اسرائیل را به خَطِ پایان نزدیکتر می کند. 🔺روز شنبه ۳۰دیماه معاون اطلاعات نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه ۴تَن از همرزمانش در شهر دمشق سوریه با بمباران جنگنده های رژیم صهیونسیتی به شهادت رسیدند. 🔸چند روز قبل از آن یعنی چهارم دیماه سردار سید رضی موسوی مسئول پشتبانی جبهه مقاومت توسط رژیم صهیونسیتی ترور شد و به شهادت رسید و در ادامه این رژیم، چند تن از فرماندهان ارشد حزب الله و حماس را شناسایی و ترور کرد و در انتها حادثه تلخ عملیات انتحاری کرمان در سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی اتفاق افتاد. 🔸بعد از این چند حادثه و مطالبه پاسخ سخت و عادلانه به جنایت در کرمان توسط مقام معظم رهبری و ملت ایران، سپاه پاسداران مقرهای موساد و تروریستهای تکفیری را در عراق،سوریه و پاکستان در هم کوبید و ضربات اساسی بر پیکره آنها وارد کرد. 🔸اما سوال این جاست که چرا اسرائیل دست به این ترورهای کور می زند؟ در پاسخ باید گفت هدف از این ترورها واکنش دیوانه وار به وضعیت بحرانی این رژیم در سرزمین های اشغالی است چرا که سران رژیم صهیونسیتی در طول ۷۵سال عمر ننگین این کشور جعلی با چنین شرایط پیچیده و فشار حداکثری مواجه نبوده اند، لذا برای کاهش فشارها و افزایش تاب آوری در جنگ غزه دست به این اقدامات از سر استیصال می زنند. ✅ سخن پایانی اینکه در واقع این ترورها مصداق دست و پا زدنهای قبل از مرگی می ماند که به نابودی این رژیم ختم خواهد شد و جبهه مقاومت را در انتقام خون فرماندهان شهیدِ خود مصمم تر خواهد کرد، چرا که وضعیت به هم ریخته سیاسی، اقتصادی ،امنیتی ،شکاف اجتماعی و مهم تر از همه شکست در میدان جنگ و انزجار افکار عمومی جهان از نسل کشی بی سابقه در غزه نشان روشنی از نزدیک تر شدن این رژیم به پایان تلخ اما عبرت آموز برای تمام مستکبرین دنیا می باشد ✍ ابوالفضل فرح بخش 💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊 📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج) 🆔 @BasirateSalamat
👆👈 نقشه حملات هوایی آمریکا و انگلیس در یمن
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🔰 انتخابات فراتر از گزینش افراد
📌 عبدالله گنجی
🔹معنای انتخابات در فرهنگ سیاسی ایرانیان به انتخاب زید و عمرو یا اصلاحطلب- اصولگرا یا عضو فلان قوم و طایفه تقلیل یافته است. این فهم تقلیلگرایانه از رأی را زمانی بهتر متوجه میشویم که در جمع رأیدهندگان حاضر شویم یا با آنان پرسش و پاسخی داشته باشیم. عمده سؤالات این است که «فکر میکنید کی رأی بیاورد»، «اصلاحطلبان در مجلس آینده حاکماند یا اصولگرایان»، «به فلانی رأی دادیم کاری نکرد»، «باید کاری کنیم فلانی رأی بیاورد»، «من فقط به این دلیل شرکت میکنم که فلانی رأی نیاورد و برای این کار تلاش میکنم» و...
🔹این گزارهها نشان میدهد نازلترین معنای انتخابات در صدر معنادهی به انتخابات نشسته است. نه اینکه انتخاب نوع آدمها مهم نباشد، اما معنای رأی- خصوصاً در جمهوری اسلامی ایران- بسیار موسعتر از انتخاب افراد است و اگر مردم در این تراز به انتخابات معنادهی کنند قطعاً انگیزههای مشارکت متنوع خواهد شد. دقیقاً به همین دلیل است که رهبر معظم انقلاب میفرمایند: کسانی که بنده را قبول ندارید یا جمهوری اسلامی را قبول ندارید شما هم مشارکت کنید.
🔹آیا منظور رهبری حضور مردم برای رأی آوردن فلان کس است؟ حتماً خیر! رهبری امنیت ایران را گوشزد میکند، پس انتخابات معنایی والا دارد که در ایران والاتر هم جلوه میکند.
🔹اولین معنای آن امنیتآوری است. ما دشمنان قسم خورده و قدرتمندی داریم که میزان مشارکت مردم محل دوری و نزدیکی یا محل استقرار آنان را تنظیم میکند. قطعاً مشارکت کم دشمن را به جلو خواهد آورد و مشارکت بالا او را به عقب برمیگرداند. دشمنان جایگاه مردمی نظام را از راهپیمایی روز قدس یا ۲۲ بهمن استنتاج نمیکنند، بلکه سه عنصر میزان، کیفیت و جهتگیری رأی ملت ایران دریچههای منازعه را بسته و باز میکند. رهبر معظم انقلاب بعد از مشارکت ۲۹ میلیونی مردم در خرداد ۱۳۷۶ با صراحت اعلام کردند این رأی یک تهدید بزرگ را از کشور دور کرد و آن تهدید حد فاصل ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ اتفاق افتاده بود که مشارکت مردم حدود ۱۵ میلیون و رئیسجمهور منتخب (هاشمی) ده و نیم میلیون رأی آورد.
🔹دومین معنای رأی اصرار بر استمرار نظام جمهوری اسلامی است. اینجا غرب نیست که مشارکت مردم صرفاً رأی به برنامههایی نظیر بیمه بیکاری، سن بازنشستگی، نحوه مواجهه با مهاجرین خارجی، قانون کار، تعرفه واردات و صادرات و درمان باشد. اینجا رأیدهندگان به کسانی رأی میدهند که مورد تأیید نظام سیاسی هم هستند و اینچنین معنای رأی و رفراندوم به نظام سیاسی هم هست. اگرچه عدم مشارکت بخشی از مردم (عدم استفاده از حق خویش) مانعی بر سر مشروعیت و قانونی بودن انتخابات نیست، اما معنایی که مشارکت بالا میدهد اصلاً در قانون انتخابات نیامده است و آن تولید سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی است.
🔹سومین معنای انتخابات ایستادگی ملت ایران در مقابل ۱۸۰۰ تحریم دشمن است و نشان میدهند که بهرغم اینکه چکمه دشمن روی گلوی ملت ایران است، اما همچنان نفس میکشیم و شما قدرت خفه کردن این ملت را ندارید. رأی نشاندهنده شکست پروژه شکاف ملت-حاکمیت است. رأی نشان میدهد هدف تحریم محقق نشده است و دشمن باید راههای دیگری را بپیماید.
🔹چهارمین معنای آن وحدت ملی است. انتخابات نوعی سازمانیافتگی اکثریت ملت در یک سو است. با هم بودن، همجهت بودن و مثل هم اندیشیدن از معانی اصولی مشارکت ملی است. شعار «ما همه با هم هستیم» هیچ جا به اندازه انتخابات معنا نمیشود و کثرتی از ملت ایران را نشان میدهد که در عین وحدت است.
🔹معنای پنجم انتخابات ما «میثاقگرایی» است. آنان که امام میفرمود تا پایان راه با ما هستند مردان و زنان مشارکتجو هستند. انتخابات تجدید عهد با امام، حاج قاسم و همه شهدای گمنام و برجسته انقلاب اسلامی است که خون خود را به صندوق ریختند تا ما بر روی آن رأی بریزیم. عدول از مسیر پربهجت آنان یادآور تجربه تلخ اسلام و تشیع در قرن اول اسلام و همه تاریخ است. اصرار بر «راه ما راه امام است» در زیر فشار حداکثری دشمن، معنایی مقدس دارد که نباید با نظامهای عرفی که از رأی صرفاً فایدهگرایی و سودگرایی ماتریالیستی را مطالبه میکنند مقایسه شود. حاکمیت باید برای رفاه مردم هر آنچه میتواند بکند، اما عزت در فرهنگ سیاسی ایران در رتبهای بالاتر از امور دنیوی است که البته خود انقلاب اسلامی مؤید این مدعاست. ناامید کردن دشمن خود یکی از پلههای رفاه و توسعه کشور است. او باید بفهمد تحریم اهدافش را محقق نمیکند و این فهم با رأی مردم محقق و منتقل میشود.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دو باور غلط در مورد انتخابات
1⃣ همهی نامزدهای انتخاباتی "سر و ته یه کرباسن" و همشون دزد و نالایقن»
2⃣ همه کسانی که شورای نگهبان تأیید کرده خوبن و فرقی نمیکنه به کی رأی بدیم»
✅ اولی به مشارکت آسیب می زند و دومی به انتخاب اصلح
🔸پاسخ را در کلیپ را ببینید
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
🟡 شبهه
چرا اینقدر به کلمات انگلیسی گیر میدید در حالیکه اینقدر از کلمات عربی استفاده میکنید؟
🟢 پاسخ
حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔸اتفاقاً ما هم این سوال را از اونایی داریم که مرسی و اوکی و .... از دهنشون نمی افته، اما نوبت سلام که میشه یادشون میافته ایرانیان و میگن درود!!
🔸 اما در پاسخ باید دانست کلماتی که در فارسی به کار میبریم اما به نظر عربی میرسد، چند دستهاند:
1⃣بعضی از آنها کلمات "فارسی شده" ای هستند که مفهوم آنها در زبان فارسی با آنچه در عربی مطرح میشود، به طور کلی متفاوت است؛ مانند، ملت، انقلاب، ازدواج، مراجعه (مثلاً مراجعه در عربی یعنی بازگشت اما وقتی میگید به پزشک مراجعه کردم، اصلا منظور بازگشت از پزشک نیست) و...
2⃣یک دسته دیگر از الفاظ در حقیقت مربوط به فرهنگ اسلامی است نه فرهنگ عربی. این دو تا با هم فرق دارند. مثلاً همین سلام یک فرهنگ اسلامی است و لذا عربهایی که مذهبی نیستند هنگام دیدار یکدیگر از کلمات دیگری مثل اهلا و سهلا استفاده میکنند. سلام یکی از اسامی خداوند است و طبق آیات قرآن، مومنان در بهشت با این لفظ به یکدیگر سلام و درود میفرستند.
بنابراین استفاده از این کلمات منافاتی با فرهنگ ما ندارد، چون فرهنگ ما از دو بخشی ملیت و اعتقادی تشکیل شده در حالی که زبان انگلیسی هیچ جایگاهی در فرهنگ ما ندارند نه ملیت و نه دینمون
3⃣بله دسته سومی هستند که ممکن است همان معنای عربی در آن باشد و ربطی به دین و اعتقادات هم نداشته باشد. ما نیز در جایگزین کردن کلمات فارسی با آنها مشکلی نداریم اما چیزی که هست اینکه اصرار بر حذف آنها از زبان فارسی مساوی است با حذف بخش بزرگی از میراث، فرهنگ و ادبیات ملی ما. چون ادب فارسی مملو از این کلمات است. یعنی اگر شما بخواهید این گونه کلمات را از ادبیات فارسی حذف کنید، باید آثار بزرگی مانند اشعار حافظ، گلستان و بوستان سعدی ، مثنوی مولوی ، آثار خیام ، آثار صائب تبریزی و.... را از پهنه ادب فارسی حذف کنید! چون عدم استفاده از آنها باعث میشود نسل های آینده به طور کلی با آن کلمات بیگانه شود و در نتیجه وقتی نسل های بعدی حافظ و سعدی میخوانند، گویی یک زبان خارجی و نامفهوم میخوانند!
🟡 نهایتاً اینکه باید بدانیم زبان و ادبیات یکی از شیوههای مهم تاثیر گذاری فرهنگی است. یعنی برای تغییر در ذائقه و نگرش فکری افراد، کافی است ادبیات آنها را تغییر دهید، کمکم و به تبع ادبیات جدید، فکر جدید ایجاد میشود، مرسی و اوکی و پرفکت و..... تنها الفاظ نیستند، حامل و نمادی از یک فرهنگ و نگرشی متفاوتند.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞برشهایی از مستند تلخ
" تهران پایتخت ایران است "
📍فِلاکت پایتخت، نِکبت تاجوتخت
📍تولید سال ۱۳۴۶ به کارگردانی کامران شیردل؛ مستندی که نیمهکاره بدستور وزارت فرهنگ و هنر پهلوی توقیف شد!
📍پس از سرنگونی خفقان شاهنشاهی، نگاتیوهای این مستند برای تدوین نهایی در اختیار کارگردان قرار گرفت تا انتشار یابد.
💊 بصیرت مدافعان سلامت 💊
📣 کانال معاونت سیاسی دانشگاه بقیه الله (عج)
🆔 @BasirateSalamat