🔴 #اطلاعیه_مهم
💐 مژده به طرفداران #امام_خامنهای
💥 #اولین و #بزرگترین کانال تحلیلی در ایتا افتتاح شد.
💢 شما هم به جمع طرفداران آیت الله العظمی خامنه ای بپیوندید👇
💠 http://eitaa.com/joinchat/4126343189C0df58e261b
#عید_مبعث_مبارک_باد
🔴 تضمین بهشت با شش شرط
🔻 شرح حدیثی از #پیامبر اکرم (ص) توسط رهبر معظم انقلاب
🔻 پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمودند: این شش چیز را شما قبول کنید، ما هم در مقابل بهشت را برای شما قبول میکنیم:
◾ إِذَا حَدَّثْتُمْ فَلَا تَکْذِبُوا
◽ [هرگاه سخن گفتید،] دروغ [مگویید.]
◾ وَ إِذَا وَعَدْتُمْ فَلَا تُخْلِفُوا
◽ [هر گاه وعده دادید، خُلف وعده نکنید.]
◾ وَ إِذَا ائْتُمِنْتُمْ فَلَا تَخُونُوا
◽ [هرگاه امینتان دانستند، خیانت نکنید. در] امانت مالی، امانت موقعیت و مسئولیت، امانت سخن و حرف و خبر خیانت نشود.
◾ وَ غُضُّوا أَبْصَارَکُمْ
◽ [چشمانتان را] از چیزهایی که خلاف محارم الهی است [فرو بندید.]
◾ وَ احْفَظُوا فُرُوجَکُمْ
◽ شهوت خودتان را نگه دارید.
◾ وَ کُفُّوا أَیْدِیَکُمْ وَ أَلْسِنَتَکُمْ
◽ زبان و دست خودتان را نگه دارید؛ یعنی در اختیار داشته باشید.
@basiratesiyasii
#به_بهانه_بعثت_پیامبر
🔴 درسهایی از #رفتار_سیاسی پیامبر(ص)
🔻 از همان ابتدایی که حکومت پیامبر(ص) در جامعهی نوپای مدینه شکل گرفت، دشمنان آن هم شروع به کار کردند. پیامبر(ص) در دوران حکومت خود، حداقل با سه گروه دشمن مواجه بود:
1️⃣ دشمن اول، قبایل نیمه وحشی: که اطراف مدینه زندگی میکردند «و تمام زندگی آنها عبارت از جنگ و خونریزی و غارت و به جان هم افتادن و از همدیگر قاپیدن است.» ۸۰/۲/۲۸؛
پیامبر «در هر کدام از آنها اگر نشانهی صلاح و هدایت بود، #پیمان بست ... و بر #عهد و پیمان خودش، بسیار پافشاری میکرد و پایدار بود.» اما آنهایی که شریر و #غیرقابل_اعتماد بودند، «پیغمبر سراغ آنها رفت و آنها را منکوب کرد و سر جای خودشان نشاند..»
2️⃣ دشمن دوم، #اشراف_مکه و اهل قریش: «پیغمبر احساس کرد اگر بنشیند تا آنها سراغش بیایند، یقیناً آنها فرصت خواهند یافت؛ لذا سراغ آنها رفت؛ منتها به طرف مکه حرکت نکرد. راه کاروانىِ آنها از نزدیکی مدینه عبور میکرد؛ پیغمبر تعرّض خودش را به آنها شروع کرد، که جنگ بدر، مهمترینِ این تعرّضها در اوّلِ کار بود. پیغمبر تعرّض را شروع کرد؛ آنها هم با تعصّب و پیگیری و لجاجت به جنگ آن حضرت آمدند. تقریباً چهار، پنج سال وضع اینگونه بود؛ یعنی پیغمبر آنها را به حال خودشان رها نمیکرد؛ آنها هم امیدوار بودند که بتوانند این مولود جدید - یعنی نظام اسلامی - را که از آن احساس خطر میکردند، ریشه کن کنند. #جنگ_اُحد و جنگهای متعدّد دیگری که اتّفاق افتاد، در همین زمینه بود.» آخرین جنگ پیامبر(ص) با این دشمنان، جنگ خندق بود و پس از آن، ماجرای صلح حدیبیه پیش آمد و پیامبر(ص) با آنان پیمان صلح امضا کرد. اما سال هشتم بعثت، «که کفّار نقض عهد کرده بودند، پیغمبر رفت و مکه را فتح کرد، که فتحی عظیم و حاکی از تسلّط و اقتدار آن حضرت بود.»
3️⃣ دشمن سوم، یهودیها: «یعنی بیگانگانِ نامطمئنی که علیالعجاله حاضر شدند با پیغمبر در مدینه زندگی کنند؛ اما دست از موذیگری و اخلالگری و تخریب برنمیداشتند... پیغمبر تا آنجایی که میتوانست، با اینها مدارا کرد؛ اما بعد که دید اینها مدارابردار نیستند، مجازاتشان کرد. هرکدام از این سه قبیله عملی انجام دادند و پیغمبر بر طبق آن عمل، آنها را مجازات کرد. اوّل، بنیقینقاع بودند که به پیغمبر خیانت کردند؛ پیغمبر سراغشان رفت و فرمود باید از آنجا بروید؛ اینها را کوچ داد و از آن منطقه بیرون کرد و تمام امکاناتشان برای مسلمانها ماند. دستهی دوم، #بنینضیر بودند. اینها هم خیانت کردند لذا پیغمبر فرمود مقداری از وسایلتان را بردارید و بروید؛ اینها هم مجبور شدند و رفتند.
🔹دستهی سوم #بنی_قریظه بودند که پیغمبر امان و اجازهشان داد تا بمانند؛ اینها را بیرون نکرد؛ با اینها پیمان بست تا در جنگ خندق نگذارند دشمن از طرف محلاتشان وارد مدینه شود؛ اما اینها ناجوانمردی کردند و با دشمن پیمان بستند تا در کنار آنها به پیغمبر حمله کنند!... بعد که قریش و همپیمانانشان شکست خوردند و از خندق جدا شدند و به طرف مکه رفتند، پیغمبر به مدینه برگشت. همان روزی که برگشت، نماز ظهر را خواند و فرمود نماز عصر را جلوِ قلعههای بنیقریظه میخوانیم؛ راه بیفتیم به آنجا برویم؛ یعنی حتّی یک شب هم معطل نکرد؛ رفت و آنها را محاصره کرد. بیستوپنج روز بین اینها محاصره و درگیری بود؛ بعد پیغمبر همهی مردان جنگی اینها را به قتل رساند؛ چون خیانتشان بزرگتر بود و قابل اصلاح نبودند.» بنابراین در هیچکدام از این قضایا، پیغمبر نقض عهد نکرد اما در مقابل نقض عهد آنان، ساکت نماند و پاسخ خیانتشان را با #اقتدار کامل داد.
@basiratesiyasii
✅وقتی کمک های جمهوری اسلامی در شرایط سخت دیگران، آنها را هم مشتاق کمک به ایران در شرایط سخت میکنید 👇
🔸هواپیمایی قطر اعلام کرد کمکها به ایران برای مقابله با کرونا را از سراسر جهان به صورت رایگان منتقل میکند
آری تو نیکی کن در دجله انداز
که ایزد در بیابانت دهد باز
#کرونا_را_شکست_میدهیم
@basiratesiyasii
🔴رهبرمعظم انقلاب در سخنان امروز:
🔹دستورات مسئولان کشور برای کنترل بیماری باید از سوی همه رعایت شوند
🔹آمریکاییها خود برای کنترل بیماری دچار مشکل هستند، مسئولان آمریکایی اگر امکاناتی دارند به مسئولان خودشان بدهند که دائم در رسانهها میگویند امکانات نداریم
🔹آمریکایی ها خود متهم اند که ویروس را بوجود آوردهاند، چه طور می شود به اینها اعتماد کرد
🔴 الزامات قوی شدن جامعه در سخنان امروز رهبرمعظم انقلاب👇
🔻برخی از الزامات و ابزار قوی شدن جامعه:
1⃣ رشد موالید و فرزندآوری
2⃣ قوت در حوزه فضای مجازی
3⃣ پیشرفت در بهداشت و درمان
4⃣ #جهش_تولید
@basiratesiyasii
♦️رهبر معظم انقلاب: آمریکا متهم به تولید کرونا است
🔹به دستورات مسوولان (در زمینه مقابله با کرونا) باید عمل کرد. آمریکایی ها تاکنون چند بار گفتند ما حاضریم از لحاظ درمان و دارو به شما کمک کنیم. چند بار تکرار کردند؛ فقط شما از ما بخواهید. این از آن حرفهای عجیب است. اولا خودتان دچار کمبودید! اگر دستتان باز است صرف خودتان کنید. شما آمریکایی ها متهم به این هستید که شما این ویروس را تولید کرده اید. وقتی چنین متهم اید، کدام عاقلی به شما اعتماد می کند؟ به شما اعتمادی نیست. ممکن است شما دارویی وارد کشور کنید و این ویروس را ماندگار کنید.
🔹اگر کسی را به عنوان درمان کننده و پزشک بفرستید ممکن است او برای دیدن اثرات و تکمیل اطلاعات بیاید. {خطاب به ملت ایران} عزیزان من تجربه ۴۰ ساله به ما نشان می دهد که کشور ظرفیت مقابله با مسائل و چالش ها را در هر سطحی داراست. در همه بخش ها، افراد مومن، جوان های باانگیزه به کار گرفته بشوند.
🔹توصیه می کنم دستوراتی را که مسئولین ستاد ملی مبارزه با کرونا پخش کرده اند و اعلام کرده اند، دستورات را همه عمل کنند. اجتماعات دینی را تعطیل کرده اند، که در طول تاریخ ما به این شکل بی سابقه است. حتی حرم های مطهر و نمازهای جماعت تعطیل شده اند، چاره ای نبوده است.
@basiratesiyasii
🔴مشکل ما ضعف در #ملی_گرایی ست!
🔺شخصی نوشته بود «اگر کوروش کبیر زنده بود، حتما دست آیت الله خامنه ای را می بوسید. چون او از همه ملی گراها ملی گرا تر است. اما امروز مدعیان طرفداری کوروش از رسم و آداب ملی گرایی مایل ها فاصله دارند.»
🔹انتخاب نام سال به #جهش_تولید پس از سال «رونق تولید» و بعد از سال ها تاکید روی ملی کردن اقتصاد و حمایت از کالای ایرانی، به این معناست که رهبر معظم انقلاب ملی گرایی در اقتصاد را، راه حل مشکلات مملکت می داند. راه حل واکسینه شدن در برابر تحریم دشمنانی که حتی بحران جهانی کرونا باعث نمی شود دست از تحریم ها بردارند یا آنان را کاهش دهند، جهش تولید است.
🔹مقام معظم رهبری در بیانات نوروزی شان فرمودند در سال گذشته شاید یک دهم اتفاقی که باید در مسیر رونق تولید می افتاد، افتاد و هنوز تاثیر رونق تولید بر سفره های مردم نمایان نشده. یک دلیل مهم اینکه هنوز ما موفق نشده ایم تولید ملی را چنان رونق دهیم که اقتصادمان خودکفا باشد و در برابر تحریم مقاوم گردد، ضعف در ملی گرایی ست؛ چه در مسوولان - دولت و مجلس - چه در مردم و نخبگان.
🔹اگر دولت به دنبال منافع ملی بود، به عنوان بزرگترین مصرف کننده کالا در کشور، برای دستگاه هایش کالای خارجی دارای نمونه مشابه داخلی تهیه نمی کرد؛ اعطای مجوز تولید ده برابر مجوز صادرات هزینه و زمان نمی برد؛ مجوز ترخیص 70 میلیون کالاهای لوکس مثل غذای سگ و گربه فقط در سال 98 را صادر نمی کرد و...
🔹مجلس اگر ملی گرا میبود، قوانین حمایت از تولید کننده، جلوگیری از واردات، منع خرید خارجی توسط دستگاه های دولتی،... را به صورت ضربتی تصویب می کرد. تا این جور طرح ها در حد ادعا باقی نمانند. یا مثلا وزارت کشاورزی را بابت بی نظمی در اعلام نرخ خرید تضمینی گندم که باعث شد کشاورزان در سال 98 بیش از 3 میلیون تن گندم را به دلال و قاچاقچی بفروشند و در نتیجه برای رفع نیاز داخل مجبور به واردات 137 هزار تن گندم به ارزش 35 میلیون دلار شویم، مواخذه می کرد.
🔹ما مردم نیز در ملی گرایی ضعف داریم؛ وقتی هنوز خرید کالای خارجی را ترجیح می دهیم و با میل و رغبت به سراغ خرید ایرانی نمی رویم. وقتی هنوز با ماندن کالاهای بعضی تولیدکنندگان روی دستشان مواجهیم و هنوز می بینیم بعضی تولیدی ها برای فروش بیشتر، روی جنس ایرانی برندهای فیک خارجی می زنند... یعنی ما مردم به اندازه کافی پای خرید ایرانی نبوده ایم؛ یعنی پای ملی گراییمان می لنگد و در حد ادعای وطن دوستی ست.
🔹این موضوع را در میان هنرمندان و نخبگان نیز به وفور می بینیم. ملی گرایی نه در شیوه صحبت کردنشان (با استعمال واژه های غربی فراوان) دیده می شود، نه در حضورشان در تبلیغات برندهای خارجی، نه در داشتن برنامه ی مشخصی برای رواج استفاده از کالای ایرانی در آثار هنری تولیدی شان. بماند که ترویج روح ناامیدی و تمسخر باور و توان ایرانی چقدر به ویژه در آثار سینمایی دیده می شود.
🔹در کتاب تاریخ تحولات سیاسی ایران در شرح واقعه تحریم تنباکو آمده است سه سال زمینه چینی علما و روحانیت [به عنوان دستگاه رسانه ای و تبلیغاتی آن زمان] با مدیریت شخص آیت الله میرزای شیرازی علیه هجوم اقتصادی اجنبی باعث شکل گیری یک نهضت یکپارچه و سراسری قیام تحریم تنباکو شد. سه سال تلاش پی در پی آنان در افزایش شناخت و برائت از دشمن زمینه باروری لازم و آمادگی روحی مردم برای اقدام نهایی برای درهم شکستن کلی هجوم اقتصادی را فراهم کرد.
🔹تا نخبگان، حوزویان و دانشگاهیان، هنرمندان و رسانه ها پای کار این حمایت نیایند، زمینه تحول فرهنگ جامعه نسبت به این امر مهم فراهم نمی شود. باید همه ما – مردم، مسئولان، نخبگان- باور کنیم اقتصاد کشور جز با اتکا به داخل درست نمی شود. راهی که تمام کشورهای اول اقتصاد دنیا رفته اند.
🔹نکته آخری که باید گفت این است که ملی گرایی نه به عنوان یک ایدئولوژی و نه اصالت نژادپرستی، بلکه به عنوان #حب_الوطن در خدمت اهداف والای الهی و انسانی، می تواند ابزاری برای افزایش انگیزه حرکت در جهت تامین منافع ملی و رشد و توسعه یافتگی باشد.
🔻ملی گرایی تیغ دولبه ایست که گاها افراط یا تفریط در مسیر آن تولید چالش کرده است. اما واقعیت این است که در کشور ما مدعیان اصالت ملی گرایی هیچگاه جز در حد حرف، حامی منافع ملی نبوده اند یا اینکه نهایتاً به انحراف رفتند. از جریان مصدق که عاقبت با اعتماد به آمریکا زمین خورد و ملی مذهبی ها که طی هشت سال جنگ تحمیلی حاضر نشدند حتی یک روز در جبهه ها به دفاع از میهن بپردازند؛ تا جریان مدعی مکتب ایرانی که به خطا و انحراف کشیده شد و کورش پرستان که چیزی جز نفرت پراکنی نسبت به اسلام ندارند و هیچ حرکتی در دفاع از ملیت و فدا کردن جان و مال در راه منافع ملی از آنان دیده نمی شود.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔰إِنَّ هَٰذَا الْقُرْآنَ يَهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ
🔶رهبر معظم انقلاب در سخنرانی نوروزی امروز خود که ۳۹دقیقه طول کشید ۱۶ بار به صورت مستقیم از آیات قرآن و ۲ بار از نهج البلاغه استفاده کردند (یعنی هر دو دقیقه و نیم، یک آیه).
این برای اهل منبر و افرادی که در تقویت جبهه انقلاب سخنرانی می کنند یک درس بزرگ است که ریشه و نقطه ثقلِ تحلیل و تبیین بیاناتشان را قرآن قرار دهند.
http://Eitaa.com/basiratesiyasii