eitaa_5.0(1716).apk
24.64M
🔴 نسخه جدید ایتا رو نصب کنید
🆕 عرضه نسخه جدید اندروید
ضمن گرامیداشت #هفته_دفاع_مقدس به اطلاع کاربران گرامی میرساند برنامه اندروید ایتا به نسخه 5.0 بروز رسانی شد
✅ امکاناتی که در #نسخه_جدید_ایتا ارائه شده است:
🔹امکان ایجاد #پخش_زنده در گفتگوی شخصی، کانال و گروه
🔸 نمایش میزان حجم دانلود/آپلود شده حین بارگیری/بارگذاری
🔹 امکان درج لینک ایتافلای در هایپرلینک
🔸 افزوده شدن تب جستجو در وب به صفحه جستجو
🔹 بهبود فرایند اشتراک گذاری ویدئو با کپشن از واتساپ به ایتا
🔸 رفع باگها و اصلاح ایرادات گزارش شده
https://eitaa.com/basiratesiyasii
همه بروزرسانی کنید و برای دیگران بفرستید 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌کشورهای تحریم شده میتوانند تحریمهای آمریکا را نابود کنند
🔹باشگاه تحریمیها
👈سخنرانی بسیار مهم استاد حسن عباسی
👇
eitaa.com/basiratesiyasii
✅تفاوت دوران ریاست اژهای با دوران رئیسی
🔹هشتاد روز از ریاست حجت الاسلام محسنی اژه ای بر قوه قضاییه می گذرد و می توان چشم اندازی برای دوران جدید قوه قضاییه و تفاوت آن با دوران قبل بیان کرد.
1️⃣ محسنی اژه ای درحالی به عنوان یک قاضی خوشنام ریاست قوه قضاییه را به عهده گرفت که آیت الله رئیسی با میزان بالایی از محبوبیت مردمی به قوه مجریه رفت. طبیعی است که این محبویت چشمگیر، سبب شد که افکار عمومی ناخواسته به خاطر علاقه خاص به آیت الله رئیسی، رئیس جدید را سخت تر قضاوت کند. از سوی دیگر این نگرانی ناخواسته در افکار عمومی ایجاد شده بود که قوه قضاییه پس از آیت الله رئیسی دچار عقبگرد یا حداقل کاهش کارآمدی رو به رو خواهد شد. اما پس از هشتاد روز این احساس منفی در افکار عمومی ایجاد نشده است. اژه ای برای فائق آمدن بر ایجاد چنین تصور منفی، دو برابر معمول باید از خود قابلیت نشان می داد که نشان هم داد.
2️⃣ گرچه طرح تحول قوه قضاییه از برکات ماندگار دوران کوتاه آیت الله رئیسی در قوه قضاییه هست ولی آنچه بیشتر در افکار عمومی دیده شد، دفاع ایشان از حقوق عامه و برخورد قاطع با مفسدین قدرتمندی بود که یک پا در قدرت سیاسی داشتند و یک پای دیگر در ثروت های کلان؛ اما پس از پایان پرتلاطم دولت روحانی، برخی بسترهای خاص فسادی که برای برخی گردن کلفت ها ایجاد شده بود نیز پایان یافته و این روزها درگیری اصلی قوه با مفسدین سرشناس کمتر است و به صورت طبیعی میزان توجه و اولویت های رسانه ای نیز با کاهش رو به رو شده است.
اژه ای گرچه یکی از دلایل شهرتش در دو دهه اخیر مبارزه با مفسدین گردن کلفت سیاسی و اقتصادی بوده ولی اینک تمرکز ویژه اش، بهبود چرخه اداری و روند قضایی دستگاه عدلیه است. موضوعی که اهمیتش حتی بیشتر از قضاوت پرونده های سیاسی و اقتصادی پرسر و صدا هست ولی کمتر در افکار عمومی حق مطلب ادا می شود. هشتاد روز ریاست محسنی اژه ای بیشتر به بهبود مباحث تخصصی درونی قوه قضاییه گذشته است، که هم رسانه ها و هم افکار عمومی کمتر به آن توجه فراگیر دارد؛ این در حالیست که این اتفاقات در واقع بسیار بزرگ و مهم هستند.
دوران اژه ای با این دست فرمان، دوران بهبود کارآمدی با خروجی مشخص و چابک سازی از طریق بهبود روندهای درون قوه قضاییه و تحول کمی و کیفی در نیروی انسانی است. به نظر می رسد او پس از چهل سال حل چند صورت مساله مشخص راهبردی مروبط به کارآمدی قوه قضاییه را مهمترین ماموریت خود تعریف کرده است.
3️⃣ برای درک ساده عملکرد مشخص اژه ای در هشتاد روز گذشته، مصادیق روشنی را می توان بیان کرد؛ بازدیدهای محسنی اژه ای نه تنها نظارت میدانی نیست؛ بلکه خروجی مشخص و گاه بسیار غیرقابل پیش بینی دارد. در این بازدیدهای میدانی، رئیس قوه به بررسی نزدیک صحنه کفایت نمی کند بلکه اظهارات و گفتگوهای خود محکومین نیز نقش تصمیم سازی پیدا کرده است! همچنانکه بهبود حقوق و شرایط متهمین و زندانیان به طرز چشمگیری در این هشتاد روز پیگیری شده است. کوتاه کردن فرآیندهای دادرسی از دیگر هدفگذاری های استراتژیکی است که اژه ای برای حل آن حرکت جدی عملیاتی آغاز کرده است. همچنین اژه ای در پرونده های کلان فساد اقتصادی که تعداد زیادی از مردم درگیر آن می شوند، قبل از مجازات محکوم، به دنبال فرآیندهایی است که ابتدا اموال مردم به خودشان برگردد و بعد روند طولانی محکومیت های قضایی آن آغاز شود. اژه ای کارنامه قوه را در تعداد موفقیت در جرم نگاری نه تنها نمی داند بلکه کاهش آن از طریق شورای حل اختلاف دنبال می کند. اینکه قوه قضاییه جدید هم تلاش دارد بین منافع مردم، دولت و قوه قضاییه، نقش منافع مردم را پررنگ تر ببنید بزرگترین اقدام هست. خلاصه آنکه مردم باید آسانتر، ارزان تر، عادلانه تر و با کمترین وقت ممکن در قوه قضاییه کار خود را پیش ببرند، موضوعی که در گفتار و عمل اژه ای تاکنون بروز حقیقی داشته است.
🔺مهدی جهان تیغی
🆔 | eitaa.com/basiratesiyasii
🔶️بازتاب سخنرانی آیت الله رئیسی در سازمان ملل در رسانههای خارجی
خبرگزاری رویترز گزارش داد:
🔹ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران در نشست سالانه مجمع عمومی تاکید کرد که ایران خواهان از سرگیری مذاکراتی است که به رفع تحریم های آمریکا بینجامد.
خبرگزاری فرانسه نیز در گزارش خود در این باره آورده است:
🔹رئیس جمهوری جدید ایران روز سه شنبه گفت که تلاش های آمریکا برای هژمونی به شکل تاسف باری شکست خورده است.
🔹روزنامه واشنگتن پست با انتشار بخش هایی از صحبت های روز سه شنبه رئیس جمهوری کشورمان در سازمان ملل نوشت که سخنرانی ابراهیم رئیسی در سازمان ملل نشان دهنده هویت جمهوری اسلامی و جایگاهی است که ایران خود را در جهان می بیند.
شبکه فرانس٢٤ هم گزارش داد:
🔹رئیس جمهور ایران در اولین سخنرانی خود در مجمع عمومی گفت که از مذاکرات هسته ای حمایت می کند اما به طور همزمان به انتقاد از آمریکا پرداخت و تاکید کرد که تحریم برای آمریکا تبدیل به یک ابزار جنگی علیه ملت ها شده است.
شبکه بلومبرگ در گزارشی ضمن انتشار سخنان سید ابراهیم رئیسی تصریح کرد:
🔹رئیس جمهور ایران در این سخنرانی گفت که کشورش پس از خروج یکجانبه واشنگتن از توافق هسته ای ٢٠١٥ دیگر به آمریکا اعتماد نخواهد کرد.
🔹همچنین رسانه های صهیونیستی، ازجمله روزنامه های اورشلیم پست، هاآرتص و تایمز آو اسرائیل سخنرانی رئیسی در مجمع عمومی که به صورت ویدئویی پخش شد را منتشر کردند و بخش هایی از صحبت های او درباره آمریکا و رژیم صهیونیستی را مورد توجه قرار دادند.
خبرگزاری آناتولی ترکیه نیز گزارش داد:
🔹رئیس جمهوری ایران با تاکید بر اینکه "هژمونی آمریکا دیگر در جهان اعتباری ندارد"، انتقاد کرد که این کشور از تحریم به عنوان یک سازوکار جنگی علیه ایران استفاده می کند.
🔹شبکه های سی.ان.ان، الجزیره، المیادین، پایگاه خبری نشنال نیوز، خبرگزاری های یاهو نیوزو شینهوا، رادیو بین الملل فرانسه، شبکه آی٢٤ نیوز ازجمله رسانه های متعدد دیگری بودند که سخنرانی سید ابراهیم رئیسی در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل را پوشش دادند.
@basiratesiyasii
🔴قالیباف:کسری بودجه یعنی دست در جیب مردم کردن
❌رئیس مجلس: واقعیت تلخ این است که وقتی کسری بودجه داریم در حقیقت این دست در جیب مردم کردن است در این شرایط در حالی حقوق ها را افزایش می دهیم که قدرت خرید مردم پایین آمده است در قوانین تورم داریم و باید نظارت بر اجرای قوانین را اولویت قرار دهیم
#کسری_بودجه
@basiratesiyasii
🔴فعلا به فکر سفر اربعین نباشید.
✅تذکر رئیسی به وزرا و مدیران: هوس رفتن به کربلا را فعلا از سر بیرون کنید ، اولویت ما فقط کار، کار، کار، هست.خیالتان راحت نشود که معاونین خود را انتخاب کرده اید....
#اربعین
#دکتر_رئیسی
@basiratesiyasii
🔴خواستار تصویب قوانین سختگیرانه سگگردانی در کشور
1. به رسمیت شناختن سگگردانی در پارکها و اختصاص دادن مکانهای مخصوص سگ در پارکها متناقض سبک زندگی اسلامی مردم مسلمان ایران میباشد لذا به صورت جدی خواستار اصلاح این قانون که در تعارض با آموزههای دینی جامعه اسلامی ایران میباشد هستیم .
2. آلودگی و همچنان نجاست سگ و بیماریهای ناشی از آن که حتی با تزریق واکسن قابل پیشگیری و درمان نیست و عدم آسایش خانوادهها در آپارتمان، پارک و مکانهای عمومی ناشی از بیماریهای مختلف، ادرار و مدفوع در مکانهای عمومی و عدم جمعآوری آن توسط صاحبان سگ، علاوه بر آن آزار روحی و ظلم به حیوان و دربند بودن او و عملهایی مثل جراحی حنجره سگ و......دلیلی بر قانونگذاری محکم در این رابطه میباشد.
3.با توجه به فتوای مراجع تقلید، خرید و فروش سگهای زینتی و ... جز سگ شکاری و سگ گله عملی حرام و در تعارض با احکام اسلامی میباشد لذا خواستار تصویب قانونی برای حذف این عمل حرام و جلوگیری از فراگیری و علنی شدن آن و همچنین تصویب قانون جلوگیری از ورود سگ به اماکن عمومی و پارکها میباشیم.
4. در آخر خواستار تصویب قانون مجازات جدی قانونشکنی در این رابطه توسط مراجع قانونی جمهوری اسلامی ایران میباشیم.
حمایت از کمپین در خبرگزاری فارس 👇👇👇
https://farsnews.ir/my/c/94607
@basiratesiyasii
🌹🍃هفته دفاع مقدس
✅مسلمان و ارمنی و آشوری و زرتشتی، شانه به شانه هم جنگیدیم تا این پرچم در اهتزاز و این خاک در امنیت باقی بماند🇮🇷🍃
🌹🍃گرامی باد هفته دفاع مقدس
#دفاع_مقدس
@basiratesiyasii
💢این عکس کاملا واقعی است، و این پنج نفر آخرین نفراتی هستند که از روی پل خرمشهر عبور میکنند، تا نیروهای عراقی را معطل کنند، که در نتیجه مردم فرصت بیشتری داشته باشند تا شهر را خالی کنند، پنج نفری که هرگز برنگشتند، و ما نه نامشان را فهمیدیم و نه تصویرشان را داریم!
بغض عجیبی پشت این عکس هست، نبودیم اگر نبودن , اگر نرفته بودن😭
هفته دفاع مقدس گرامی باد🌸
🌷نگاهت را به شهید بسپار
#دفاع_مقدس
#هفته_دفاع_مقدس
@basiratesiyasii
🔴وزیر خارجه: انگلیس باید بدهیاش را بدهد
👤امیرعبداللهیان در دیدار با وزیرخارجه انگلیس:
💢 ایران در برجام وعدههای زیادی شنیده، اما عملی ندیده است. آمریکا با همراهی اروپا، هم چنان به تحریمهای غیرقانونی ادامه میدهد و همزمان ادعای بازگشت به برجام را دارد، این تناقض آشکار است.
💯💯برای دولت ایران معیار، اقدام و عمل از سوی طرفهای مقابل در برجام است و حرف ملاک نخواهد بود. بازپرداخت بدهی ۴ دههای انگلیس به ایران باید عملیاتی شود.
#برجام
#تحریم
@basiratesiyasii
🔴 اردوغان گفته مرزهای تاریخی باید به جای خود برگردند
✅آقای اردوغان «کبریت توکلی ایرانی» ۵ سال زودتر از تأسیس کشور از ترکیه تأسیس شده، بشین سرجات فعلا😅
💯💯اگر قرار به بازگشت به مرزهای تاریخی باشد تو و همه کشورهای کوچک و بزرگ اطرافت باید به ایران ملحق بشید💯💯
#ایران_مقتدر
@basiratesiyasii
✅ پیام روشن برجامی ایران در نیویورک
📝نور نیوز
🔹حسین امیرعبداللهیان در ملاقاتهای دوجانبه خود با مقامات اروپایی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با تاکید بر اصولی چون عدم اتلاف وقت، تسلیم نشدن در برابر زیادهخواهی غربیها، عدم پذیرش بازنگری در توافق اولیه، عدم پذیرش متممهای جدید، ضرورت راستیآزمایی و اجرای بدون تنازل قانون مجلس، محورهای اصلی سیاست رسمی کشور در موضوع مذاکرات برجامی را تشریح و بر عزم ایران مبنی بر تداوم مذاکرات تاکید کرد.
🔻در این خصوص توجه به نکات زیر ضروری است:
🔸دلیل وقفه ایجاد شده در مذاکرات بیش از آنکه تغییر دولت در ایران باشد، بنبستی است که آمریکاییها به دلیل عدم پذیرش تعهدات خود ایجاد کردهاند، لذا طرف غربی نمیتواند با ادعای گریز ایران از مذاکره به توجیه تحریمها و تهدیداتش بپردازد.
🔸تهران نه به دنبال اتلاف وقت است و نه پذیرنده بازی طرف غربی با زمان، لذا نخواهد پذیرفت که آمریکا و اروپا با این بهانه بخواهند منویات غیرمنطقی خود را به کرسی بنشانند.
🔸شکست سیاست فشار حداکثری نشان داد دوران تهدید و اجبار گذشته، لذا طرفهای غربی برجام باید از این سیاست نخنما دست برداشته و بر اساس واقعیتهای موجود وارد مذاکره شوند و به تعهداتشان عمل کنند.
🔸موضوع برجام، هستهای است و ایران بازنگری در آن و اضافه کردن موضوعات جدید را هرگز نخواهد پذیرفت.
🔸چنانچه منطق هر مذاکره و توافقی ایجاب میکند، خواست ایران عمل در برابر عمل و راستیآزمایی تعهدات غرب است و زیر بار تعهدات یکطرفه و مطالبات زیادهخواهانه نخواهد رفت.
🔸آمریکا و اروپا باید رویه غلط استفاده ابزاری از آژانس و دبیرکل آن را تغییر داده و بیش از این با حیثیت این نهاد فنی-حقوقی بینالمللی بازی نکنند.
🔸غرب باید بداند که جمهوری اسلامی نه منکر برجام و نه دل بسته به آن است و رویکرد دولت جدید در ایران گره زدن اقتصاد و معیشت به این توافق نیست.
🔹بر این اساس؛ تکلیف اروپا و آمریکا در قبال مذاکرات کاملا روشن است و آن اینکه هیچ توافقی جز با تغییر رفتار خصمانه، انجام کامل تعهدات و پذیرش حقوق مسلم ملت ایران از سوی آنها به سرانجام نخواهد رسید.
@basiratesiyasii
🍃🌷 علی لندی ، نوجوان فداکار ایذه ای ، آسمانی شد.
🍃🕯 علی لندی ، نوجوان ۱۵ ساله ایذه ای ، که در جریان یک آتش سوزی مهیب به دل آتش زد و مادر و خواهر شهید عزیزی را نجات داد ، میهمان شهداء شد.
💐 هدیه به روح مطهر این نوجوان پاک و فداکار ، فانحة مع الصلوات.
🌿 رَحِمَ اللهُ مَن یَقرُ الفاتحه مَعَ الصَلَوات🌿 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
@basiratesiyasii
🔴فتوشاپ بیشرمانه کانالهای اصلاحطلب و ضدانقلاب
👤صادق نیکو نوشت:
💢 من هنوز نرسیدم خونه اینا عکس رو دستکاری کردن و به اسم صف خالی برکت جا زدن! این عصبانیت رو نمیفهمم! عکسهای بیشتر و کراپ نشده میذارم بلکه خجالت بکشن
🔹وقتی مرزهای بی شرفی رو میخوای با فتوشاپ یک شبه طی کنی!
#فتوشاپ
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
@basiratesiyasii
843.7K
خیلی از دوستان اخیراً سؤال می کنند با توجه به رویکرد دولت آمریکا به برجام وریاکاری این دولت یاغی،ونگاه بی اعتمادی ایران به آمریکا،آیا توافقی بین ایران و آمریکا ولغو تحریم ها انجام میشود در آینده نزدیک یا با تاخیر؟
سید جلال حسینی
@basiratesiyasii
30.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⏯ #نماهنگ #جاماندگان #اربعین
🍃دلشوره هارو میبینی
🍃اسم مارو بنویس تو زائرای اربعینی
🎤 #حسین_طاهری
@basiratesiyasii
👌فوق زیبا
✍️«زنان» بازیچه «سیاسی کاری» جریان اصلاح طلب
🔹روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «چالش پیشرویرئیسی مردی با پیراهن شماره 8» نوشت:«فارغ از موضوعات حساس و مهمی که پیشروی دولت رئیسی است اما مسئله فوتبال و رسیدگی به موضوعاتی که فیفا روی آن حساسیت دارد، میتواند در آیندهای نهچندان دور برای ابراهیم رئیسی دردسرساز شود. واقعیت این است که جانی اینفانتینو، رئیس فیفا در نظر دارد زمستان همین امسال به تهران سفر کند».
🔹این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:«رئیس فیفا بهتازگی در دیداری که با رئیس فدراسیون فوتبال ایران داشته دو شرط مهم برای دادن میزبانی به تیم ملی ایران در مسیر انتخابی جام جهانی داشته که اولی نصب تجهیزات VAR است و دومی ورود زنان به ورزشگاه. این دو شرطی است که طرف ایرانی باید تلاش کند تا 20 مهرماه و زمان بازی تیم ملی با کره جنوبی رفع و رجوعش کند».
🔻نکته و نظر:
🔸متاسفانه بخشی از جریان اصلاح طلب به موضوع زنان صرفا به عنوان ابزاری جهت نیل به اهداف سیاسی نگاه می کند. نگاه این طیف به مسئله زنان، نگاهی جنسیت زده و ابزاری است.
🔸اصلاح طلبان تاکید دارند که زنان باید برای تماشای بازی مردان به ورزشگاه بروند تا «هم فحش بدهند و هم فحش بشوند»!. فعالین اصلاح طلب مدعی هستند که «اگر زنان برای تماشای بازی مردان به ورزشگاه نروند، دچار بیماری های روحی و روانی می شوند»! آیا این نوع دیدگاه، توهین به بانوان محترم ایرانی نیست؟!
🔸آیا اکنون دغدغه اصلی بانوان کشورمان، حضور به عنوان تماشاچی در بازی مردان است؟! یک سوال؛ جریان اصلاح طلب که از سال 96 تا 1400 شهرداری تهران را در اختیار داشت، در زمینه سرانه اماکن ورزشی بانوان چه اقداماتی انجام داده است؟!
🔸جریان اصلاح طلب که از سال 92 تا 1400 دولت را در اختیار داشت، برای رسیدگی به مطالبات زنان سرپرست خانوار چه اقداماتی انجام داد؟ در حمایت از جوانان نخبه چطور؟ آیا دولتِ اصلاح طلبان در رسیدگی به مطالبات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بانوان کشورمان کارنامه موفقی به جا گذاشت؟
🔸واقعیت این است که جریان اصلاح طلب با مطالبات اصلی جامعه فرسنگ ها فاصله دارد.
eitaa.com/basiratesiyasii
✳️نظم نوین جهانی در سایه شانگهای و اوکوس
🔸هفته گذشته شاهد تغییرات ویژهای در ساختار محافل بینالمللی و منطقهای بودیم که میتواند تغییراتی را در موازنههای بینالمللی ایجاد کند.
🔹یکی از این تحولات عضویت کامل ایران در پیمان شانگهای بود و دومین پدیده نیز مربوط به ایجاد توافق امنیتی - استراتژیک اوکوس با مشارکت آمریکا، انگلیس و استرالیا بود که زاییده اختلافات راهبردی کشورهای اروپایی با سیاستهای آمریکاست.
🔹این تحولات اگر نگوییم به دنبال ایجاد نظم جدید در عرصه بینالملل است، اما دستکم میتواند زمینهساز رویکردهای جدیدی در موازنههای بینالمللی باشد.
🔸آمریکا بعد از پایان جنگ سرد، هزینههای سیاستهای تک قطبی خود در جهان را سرسام آور دید و برای پیشبرد اهداف و راهبردهایش در جهان سعی کرد ضمن تقویت ائتلافهای بینالمللی نظامی و راهبردی از جمله پیمان ناتو، هزینههای سیاست خارجی خود در کشورهای مختلف را با متحدان اروپاییاش تقسیم کند. این عامل باعث تقویت پیمانهای بینالمللی با مشارکت متحدان اروپایی کاخ سفید شد.
🔹با این وجود، اعمال نفوذ حداکثری آمریکا در این پیمانها و تناقض در راهبرد سیاسی آمریکا با برخی طرفهای بینالمللی، تنشهایی را در این سازمانها ایجاد کرد که نقش آنها را در تحولات جهانی به حاشیه راند.
این موضوع باعث شد کشورهای اروپایی زمزمههایی در خصوص ضرورت ایجاد استراتژی دفاعی اروپا مستقل از پیمان ناتو و آمریکا مطرح کرده و سیاستهای اقتصادی، صنعتی، نظامی و امنیتی خود را نیز مستقل از آمریکا پیش ببرند.
🔸 این چیزی بود که رهبران اروپایی در اجلاس سران گروه هفت از آن تحت عنوان حاکمیت خودمختار استراتژیک استقبال کردند.
🔹از دیگر موارد اختلاف راهبردی آمریکا و اروپا میتوان به موضوع چین اشاره کرد، آمریکا در حالی اولویت سیاست خارجه خود را تقابل با نفوذ روزافزون چین در جهان تعریف کرده که اروپاییها به دنبال تقویت راهبرد اقتصادی خود با این قدرت نوپای جهانی هستند.
🔸تولد پیمان اوکوس بین کشورهای آمریکا، انگلیس و استرالیا و اختلافات عمدهای که بین این کشورها و فرانسه در زمینه بحران زیردریاییها و مسایل راهبردی دیگر پدید آمده، نتیجه علنی شدن اختلافاتی است که در مواضع اروپا با آمریکا شکل گرفته و نشان میدهد که اروپاییها دیگر نمیخواهند بر خلاف منافع ملی خود هزینه سیاستهای واشنگتن را تأمین کنند.
🔹در طرف مقابل، نشست اخیر سران پیمان شانگهای که در دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار شد.
کشورهای آسیایی در پیمان شانگهای ثابت کردند که به مزایای بلوکبندیهای جدید و پایان دوره تک قطبی آمریکا در ساختار نظام بینالملل یقین دارند و در مناسبات بینالمللی دیگر تنها نباید منافع آمریکا را در نظر بگیرند.
🔸تطابق متغیرات به وجود آمده در نتیجه پیمان شانگهای و تشکیل ائتلاف اوکوس نشان دهنده تغییراتی در روند نظم بینالملل دو دهه پس از ۱۱ سپتامبر است و تاکید مجدد بر این نظریه است که آمریکا بعد از دوره تک قطبی، به سمت انزوای بینالمللی در حرکت است و مجبور است نظم چند قطبی حاکم بر جهان که از حدود دو دهه پیش بر آن حاکم شده و سیاستمداران واشنگتن با وجود موضعگیریهای رسمی خود در تأیید آن، عملا از پذیرش این روند سرباز میزنند، را بپذیرد.
🔹به این ترتیب میتوان گفت آمریکا در یک هفته دو ضربه بزرگ دریافت کرده و بعد از تلاشهایی که اروپاییها در جهت مستقل نشان دادن خود از سیاستهای آمریکا و گرایش به سمت پروژههای آسیایی نشان میدهند، موضوع عضویت کامل ایران در پیمان شانگهای ضربه بزرگ دیگری به پیکره تحریمهای جائرانه آمریکا ضد این کشور بود که البته پیش از این با اقداماتی از جمله اعزام کشتیهای صادراتی ایران به سواحل ونزوئلا و لبنان شکست آن ثابت شده بود.
🆔 | eitaa.com/basiratesiyasii
بهجای پتروس و انگشت یخزدهاش، در کتابهای درسی از "علی لندی" و بدن سوختهاش بنویسید.
@basiratesiyasii