فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چطور فردی که در انتخابات مجلس رد صلاحیت شده، در انتخابات ریاست جمهوری تایید شده است؟
💠خود را از مردم پابرهنه و مستضعف و بی پناهی که تمامی عزت ما رهین منت و خدمت آنان است، و شهیدان و جانبازان و اسرا و مفقودین نیز از همین قشرند، دور نسازید.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ،جلد ١٩،صفحه ٢٩٧
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
یادداشت|کوتاه درباره احراز صلاحیتها
🔹مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت: مشارکت حداکثری اگرچه یک ضرورت حیاتی و نیاز ضروری است ولی مسئولیت آن بر عهده شورای نگهبان نیست. این شورا نمیتواند گزاره یاد شده را به شرایط ضروری نامزدها اضافه کند!
🔹گفته میشود انتظار آن بوده و هست که شورای نگهبان برای هر یک از جناحها و سلیقههای سیاسی موجود در کشور، نامزد معرفی کند که باید گفت وظیفه قانونی شورای نگهبان احراز صلاحیت نامزدهای ثبتنام کرده - صرفنظر از وابستگیهای حزبی و جناحی آنها- است.
🔹نامزدهای مطرح برای ریاست جمهوری از کره مریخ که نیامدهاند! آنها در مسئولیتهای قبلی خود عملکردی داشتهاند که برای مردم نیز شناخته شده است.
🚨 تخریب شورای نگهبان تخریب انتخابات است
✍رهبر معظم انقلاب: وقتی تصمیمهای شورای نگهبان زیر سؤال رفت و ادّعا شد که اینها غیر قانونی است، معنایش چیست؟ معنایش این است که انتخاباتی که پیش رو است، غیر قانونی است...معنای تخریب شورای نگهبان این است و دشمن این را میخواهد.
البتّه آنکسانی که با دشمن در داخل همصدایی میکنند، بیشترشان ملتفت نیستند چهکار میکنند. من متّهم نمیکنم کسی را به خیانت؛ ملتفت نیستند، توجّه ندارند امّا واقع قضیّه این است. اینکه شورای نگهبان را ما زیر سؤال ببریم و بگوییم که تصمیمگیریهایشان برخلاف قانون بوده است، تخریب شورای نگهبان نیست، تخریب انتخابات است.
۱۳۹۶/۰۲/۰۹
#روحانی می گوید «خدا نکند روزی بیاید که مردم حس کنند بدون آن ها و برای آن ها تصمیم بگیریم.»
آن روز آمد آقای روحانی! و شما بدون #مردم برایشان تصمیم گرفتید یکباره با #شوک_بنزینی آتش به دارایی شان بیاندازید. آن روز که مردم بی مسئولیت ترین رییس جمهور کشور را دیدند که بعد از بهم ریختن کشور با فتنه بنزینی، با خنده می گفت من خودم صبح جمعه فهمیدم!
این حرف ها به هرکس بیاید به شما نمی آید که الهه نادیده گرفتن نظر و عزت مردم هستید!
✍ #محمد_عبدالهی
شریعتمداری: وظیفه شورای نگهبان سامان دادن به امور گروهها و احزاب نیست
مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹گفته میشود انتظار آن بوده و هست که شورای نگهبان برای هر یک از جناحها و سلیقههای سیاسی موجود در کشور، نامزد معرفی کند.
🔹باید گفت وظیفه قانونی شورای نگهبان احراز صلاحیت نامزدهای ثبتنام کرده - صرفنظر از وابستگیهای حزبی و جناحی آنها- است.
🔹بنابراین، ابتدا باید نامزد واجد صلاحیت ثبتنام کند و سپس انتظار احراز صلاحیت داشته باشد! وظیفه شورای نگهبان سامان دادن به امور گروهها و احزاب نیست!
🔹برخی نیز با تاکید بر ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیشروی ابراز میدارند که رد صلاحیت برخی از نامزدهای یک جناح میتواند به مشارکت حداکثری آسیب برساند! که در این خصوص باید گفت:
🔹الف- جناح مورد اشاره نیز نامزدهای احراز صلاحیت شده همسو با خود را دارد و چنانچه بر این باورند که نامزدهای اصلی آنها ثبتنام نکردهاند! باید خود پاسخگو باشند و این تقصیر یا قصور به شورای نگهبان ربطی ندارد.
🔹ب- مشارکت حداکثری اگرچه یک ضرورت حیاتی و نیاز ضروری است ولی مسئولیت آن بر عهده شورای نگهبان نیست. این شورا نمیتواند گزاره یاد شده را به شرایط ضروری نامزدها اضافه کند! و اساساً مصلحتاندیشی بیرون از شرح وظایف شورای نگهبان است.
🔹چرا؟! زیرا مصلحتاندیشی یک مقوله کیفی است و مادام که به کمیت و یک گزاره کمّی تبدیل نشده است قابل اندازهگیری نخواهد بود و میتواند زمینه و مقدمهای برای فشلشدن امور مربوط به احراز صلاحیت نامزدها باشد.
🔹ج- فراهم آوردن زمینه مشارکت حداکثری بیش و پیش از همه بر عهده مسئولان و بهویژه مسئولان اجرایی کشور و عملکرد مثبت و یا منفی آنهاست.
چند نکته درباره رأی شورای نگهبان
آیا درصورت کاهش مشارکت نحوه بررسی صلاحیتها عامل کاهش هستند؟!
⤴️ سال 92 هاشمی رفسنجانی رد صلاحیت شد و کسی حسن روحانی را نمیشناخت اما بیش از 72٪ مردم در انتخابات شرکت کردند.
⤴️ سال 96 محمود احمدی نژاد رد صلاحیت شد و باز بیش از 73٪ مردم در انتخابات شرکت کردند.
⚠️ آقایان فاز طلبکاری برندارید، اگر احساس میشود مردم حضور کمرنگتری نسبت به سالهای قبل دارند، نه رد صلاحیتها که ناامیدی ایجاد شده بابت عملکرد شما عامل آن است، وگرنه مردم قبل از اعلام نتایج بررسی صلاحیتها هم به شما اقبالی نشان نداده بودند.
انشاءالله با رسیدن پای مسببین و خائنین به دادگاه امید مردم هم برگردد.
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 الان زیر ۴۰ درصد ظرفیت اقتصاد ایران در حال کار است
دکتر محمد خوش چهره استاد اقتصاد دانشگاه تهران:
🔹در برجام به جامعه القا کردیم که اگر توافق کنیم رفاه مردم بهتر میشود در حالی که این طور نبود
🔹این که ما پولهای حاصل از برجام را کجا خرج کنیم طرف خارجی تعیین کرد که مثلا بوئینگ بخریم
🔹اقتصاد ما یک رشد اقتصادی سه تا ۴ درصد بالقوه دارد که با رشد اقتصاد ملی به وجود می آید
🔹 اقتصاد ملی زیر ۴۰ درصد فعالیت می کند که با برطرف شدن موانع به بالای ۷۰ و ۸۰ درصد میرسد
🔹 آدم عاقل اقتصاد ملی را را رها نمی کند که به سرمایه گذاری خارجی بچسبد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا میشه فهمید چرا ضد انقلاب و براندازان سالهای قبل تبلیغ امثال روحانی رو تو انتخابات میکردند!
⬅️ نمیتونستن جلوی مشارکت مردم رو بگیرن و با سوق دادن مردم به سمت بدترین گزینه بعد از چند سال روی فاجعه مدیریتی گزینه مورد نظرشون سوار شدن تا مردم رو از کل نظام ناامید کنن!