▼حرف روز
👈رؤیای بیتعبیر!
آمریکا در مواجهه با انقلاب اسلامی ایران، راهبردهای مختلفی را آزموده است؛ در دوران ترامپ نیز راهبرد فشار حداکثری با این ادعا که در مدت شش ماه ایران به زانو در خواهد آمد، اجرا شد. اکنون پس از گذشت 4 سال، به اعتراف مقامات آمریکایی، این طرح با شکست مواجه شده است؛ اما در دولت بایدن، رویکرد فشار حداکثری با معادلههای دیگری پیگیری میشود که تمرکز بر گروهکهای تروریستی، یکی از مؤلفههای آن است.
👈نکات تحلیلی:
1️⃣- بهرهگیری از ظرفیت گروهکهای تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران، خروجی اندیشکدههای آمریکایی است که در آن، آمریکا بهعنوان پشتیبان عمل نموده و رژیم صهیونیستی قرار است نقش آموزشدهنده و مدیر میدانی را بازی کند.
2️⃣- در همین راستا مقرهای تروریستهای کومله و دموکرات واقع در اقلیم کردستان برای آموزش تروریستها و مراکز شنود و جاسوسی علیه جمهوری اسلامی ایران در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده شد و اقدامات خرابکارانه گروهکها در داخل کشور سرعت بیشتری به خود گرفته است.
3️⃣- جمهوری اسلامی ایران در واکنش به این اقدامات خصمانه، به تروریستها و حامیان آنها هشدار داد که در صورت ادامه روند، با اقدام سخت نیروهای مسلح مواجه خواهند شد و با توجه به تداوم این روند تروریستی، اخیراً نیروی زمینی سپاه طی یک عملیات حسابشده، تعدادی از این لانههای جاسوسی را در اقلیم کردستان عراق منهدم نمود. این عملیات از قبل توسط فرمانده نیروی زمینی سپاه رسانهای شد تا پس از ترک تروریستها از مقرها، توپخانه و پهپادهای نیروی زمینی، متناسب با اهداف از پیش تعیینشده عملیات کنند؛ هدف اصلی در این عملیات، نه گرفتن تلفات انسانی از تروریستها، بلکه مقابله با ظرفیتها و تجهیزات جاسوسی و شنود و آموزش تروریستها بود.
👈نکته راهبردی:
بهرهگیری از ظرفیت گروهکهای تروریستی برای فعال کردن مسائل قومیتی در کشور نقشه جدیدی برای تحمیل هزینههای امنیتی علیه جمهوری اسلامی محسوب نمیشود. اوایل انقلاب نیز شاهد بهرهگیری آمریکا از این نقشه بودهایم. با توجه به تجارب آن زمان و اشراف اطلاعاتی و قدرت نظامی کنونی، میتوان از هماکنون پیشبینی کرد که توطئه استفاده از ظرفیت گروهکهای قومی به شکست میانجامد. اقوام مختلف ایران اسلامی در طی بیش از 4 دهه گذشته، مدافعان مقاوم نظام اسلامی بودهاند و خود همین مردم تروریستها را از کشور بیرون راندهاند و فتنه آنها را خاموش کردهاند. بااینحال هوشیاری مسئولین برای مقابله با این گروهکها و جلوگیری از پا گرفتن مجدد آنها در آن سوی مرزها، ضرورتی اجتنابناپذیر است.
✍#مصطفی_برزکار
@maktab_shahid_soleimani_Arak
👈دشواری های رسیدن به توافق در وین
امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا درباره آغاز دوباره مذاکرات هسته ای به همشهری گفت: «مذاکرات سرانجام آغاز میشود اما در شرایط فعلی رسیدن به نتیجه دور از انتظار بهنظر میرسد؛ چراکه ایران بهشدت به آمریکا بیاعتمادتر شده و از نظر آمریکاییها نیز ایران۲۰۲۱ بهمراتب خطرناکتر از ایران۲۰۱۵ محسوب میشود.
ایران که به 60درصد غنیسازی دست پیدا کرده، سانتریفیوژهای بیشتری دارد، اقتصادش بهکار خود ادامه میدهد، توانایی سرنگونکردن پهپاد آمریکایی را دارد، به پایگاه آمریکاییها در منطقه موشک زده و نفتکشهایش مقابل چشم آمریکاییها و اسرائیلیها به لبنان سوخت میرساند، بنابراین ایران۲۰۲۱ ایرانی بسیاری قویتر است و از نظر آمریکاییها باید بیشتر مهار و کنترل شود
#مذاکرات_وین
@maktab_shahid_soleimani_Arak
⭕️ وعده ی سرخرمن،مذاکره و گره زدن معیشت مردم به کدخدا ۱۰۰ سکه هدیه گرفت!
پهلوون و قهرمان المپیکوجهان موجب خوشحالی ۸۰میلیوننفر شد ۲سکه هدیه گرفت!
قضاوت با شما...
#محاکمه_ظریف #محاکمه_روحانی
@maktab_shahid_soleimani_Arak
🔻 چرا همه وظیفه داریم راه را برای بازگشت روحانی فراهم کنیم؟!
🔹 این روزها حسن روحانی با کمک و البته بخوانید با تحریک برخی مشاورانش برای ورود مجدد به سپهر سیاسی ایران تحرکاتی داشته است.
🔸 رئیس دولت تدبیر و امید که خودش هم می داند درباره وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم، کارنامه ای بر جا گذاشته که اگر در مقابل هر سیاستمدار ضعیفی در ایران نیز قرار بگیرد، مغلوب خواهد شد، تلاش می کند سیاست ورزی در عرصه سیاست خارجه و امنیت ملی را به عنوان دریچه ورود مجدد به عرصه سیاسی کشور انتخاب کند.
🔹 اینکه چرا او زود برگشته، نشانه اضطراری است که در طیف وسیعی از اعتدالیون و اصلاح طلبان درباره آینده سیاسی این دو جریان وجود دارد. اما برخی اصلاح طلبان و مشاوران روحانی البته یک محاسبه پنهان دارند؛ آنها معتقدند که دولتی که رئیسی تحویل گرفته و مین گذاری های که دولت روحانی برای دولت سیزدهم در موضوعاتی همچون تحریم ها، اقتصاد، بودجه، مباحث ارزی، ارزش پول ملی، سیاست خارجه و .... گذاشته، آنقدر افتضاح است که امید داشته باشند که دولت رئیسی نتواند رضایت مردم را در معیشت و اقتصاد کسب کند.
🔸 آنها در روزهای آخر عامدانه چند برابر سخت تر از شرایط عمومی دولت روحانی، دولت را تحویل رئیسی دادند و در گوشه ای به انتظار نشسته اند تا در جایگاه مدعی و منتقد دوباره برگردند.
🔹 مشاوران شیخ دیپلمات، تصویر سازی هاشمی ثانی بودن، حسن روحانی را نیز در برنامه تبلیغاتی خود قرار داده اند. موضوعی که با چند مانع جدی راهبردی رو به رو هست؛
📌 اولا روحانی هیچگاه به وزن سیاسی آیت الله هاشمی در سپهر سیاسی ایران دست نیافته.
📌 دوما هاشمی شانزده سال طول کشید تا بتواند خاطره های تلخ بخش های زیادی از مردم از شرایط اقتصادی دولتش را پنهان سازی کند و از فتنه 88 نیز به صورت جدی تصمیم گرفت که نشان بدهد که هاشمی انقلابی دهه شصت نیست و تغییرات زیادی در موضوعاتی همچون آزادی، مذاکره با آمریکا و ... داشته است.
📌 سوما؛ روحانی با کارنامه ای که از خود به جای گذاشته اعتبار و آبروی خود هاشمی رفسنجانی را نیز در این سالها را کاهش چشمگیری داده،
📌 چهارما؛ روحانی در واقع افکار هاشمی را در سیاست خارجه و اقتصاد دنبال کرد و شرایط کشور اینگونه شده که نباید میشد. در هر صورت هاشمی رفسنجانی این روزها برای کارگزاران، اعتدالیون جناح راست و فرزندانش نوستالژی شیرینی محسوب می شود نه برای جامعه ای که هشت سال از دولت نیابتی و فرزندان معنوی اش رنج کشیدند.
🔹 با این وجود به نظر می رسد که علاوه بر جریان غرب گرا، اعتدالیون و اصلاح طلبان، جبهه ارزشی انقلاب نیز باید از بازگشت حسن روحانی استقبال کند؛ چه قطب مقابل و رقیبی بهتر از روحانی!
🔸 او باید به عرصه سیاسی برگردد تا دوباره این حس خطر که ممکن هست به روزهای بی ثبات دولت روحانی برگردیم، در جامعه زنده شود. این حس خطر بی شک برای درک بیشتر اقدامات آیت رئیسی در برنامههای مثل سفرهای استانی، واکسیانسیون گسترده کرونا، اجرایی شدن ساخت یک میلیون مسکن در سال و ... به جامعه کمک بیشتری خواهد کرد.
🔹 حسن روحانی باید فعال باشد تا در افکار عمومی تفاوت و قیاس رئیسی و روحانی روزانه انجام شود.
🔸 حسن روحانی باید برگردد تا جریان انقلابی بداند که همچنان وحدت باید در اولویت باشد و رقیب به خانه نمی خواهد برگردد و جریان غرب گرا قصد بازنشسته شدن از سیاست در ایران را ندارد.
🔹 حسن روحانی و مدل تفکرات او و همفکرانش از بزرگترین تجربه ها و عبرت های جمهوری اسلامی هستند، انقلاب اسلامی به زنده ماندن این تجربه و عبرت برای ادامه مسیر نیاز دارد!
#مهدی_جهان_تیغی
#محاکمه_روحانی
@maktab_shahid_soleimani_Arak
مقام سابق آمریکایی: برای دادنِ شانس به دیپلماسی، باید ایران را بترسانیم
🔹راس، مشاور سیاستخارجی اوباما: ایران، مذاکرات را به عنوان امتیاز به ما تلقی میکند. تهران فکر میکند بالا و پایین کردن ترس از برنامه هستهایاش، باعث میشود که رفع تحریمها بیشتر از آنچه در برجام آمده باشد و در ازای آن ایران امتیازهای کمتری بدهد. برای اینکه به دیپلماسی شانس بدهیم باید ایران را بترسانیم.
#برجام_نافرجام
@maktab_shahid_soleimani_Arak
♦️نصب عکس سردار سلیمانی در اتاق مذاکرات
نصب عکس حاج قاسم عزیز در اتاق مذاکرات به آن معناست که در دوران جدید، آمریکاییها و همپیمانان اروپاییشان باید پاسخگوی ترور بزرگترین سردار منطقه نیز باشند!
این مسئله، قطعا کار را برای آنها بسیار سخت خواهد کرد.
عزت، حكمت و مصلحت در #دیپلماسی، منافع ملی ما را تامین خواهد کرد.
✍ سید محسن دهنوی
#مذاکرات_وین
@maktab_shahid_soleimani_Arak
🔰 دعوت ظریف و عراقچی به مناظره
♨️حجت الاسلام سید محمود نبویان نماینده انقلابی مجلس شورای اسلامی در شبکه 5 سیما گفت:
🔸«من صریحاً عرض بکنم بنده در صداوسیما ممنوعالتصویر بودم. صریحاً به من گفتند تو را راه نمیدهیم چراکه اگر راه بدهیم آقای روحانی بودجه ما را قطع میکند (این را معاون پارلمانی و مسئولین صداوسیما به من اعلام کردند).
🔸 من هزاران بار اعلام کردم آماده هستم نه در پستو ها بلکه بهطور زنده با آقای ظریف و آقای عراقچی مناظره کنم. هشت سال دولت دست اینها بود اجازه نمیدادند کسی بیاید (صحبت کند) اما الان من اعلام آمادگی میکنم.»
🔻 کاری با روحانی، ظریف و عراقچی ندارم؛ روی سخنم با طرفداران اینهاست. همانها که ظریف را سردار دیپلماسی و روحانی را حقوقدان میخواندند. روی سخنم با جریان اصلاحات است.
🔻شما که از ظریف حمایت میکنید و او را به حق میدانید و با انگلیسی صحبت کردن او ذوق می کنید،یک بار از ظریف بخواهید متن انگلیسی برجام را با خود بیاورد و با آقای نبویان از روی متن برجام مناظره کند.
🔻ظریف و عراقچی دیگر، مسئولیت هم ندارند که بخواهند بهانههای سیاسی بیاورند و بگویند این قبیل مناظرات به دلیل شان قانونی و بین المللی وزیر امور خارجه یا معاون او میتواند اثراتی بر روی برجام داشته باشد!
🔻🙏🏻 لطف کنید برای شفافیت اذهان عمومی از امیرکبیرتان بخواهید ذرهای در مقابل مردم پاسخگو باشد و این پیشنهاد مناظره را بپذرید.
#محاکمه_ظریف #محاکمه_روحانی
@maktab_shahid_soleimani_Arak
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️افشاگری در برنامهی ثریا؛ خوابی که آمریکا و اروپا در نشست وین با عنوان برجام2021 برای ایران دیده بودند
🚫 اگر ایران با شرایط پیشنهادی وین، برجام را احیا میکرد چه سرانجامی در انتظار کشور ما بود؟
#مذاکرات_وین
@maktab_shahid_soleimani_Arak
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ پاسخ به یک شبهه، یک بار برای همیشه
❌ افشاگری نبویان
🎥 بسیار #مهم تا انتها ببینید
▪️ماجرای تصویب ۲۰ دقیقهای برجام!
▪️آیا برجام تصمیم نظام بود؟
▪️آیا ظریف فقط مجری سیاستهای نظام بود؟
▪️پس چرا شروط رهبری را زیر پا گذاشت؟
🔺برجام در هیچ کجای مملکت به رأی گذاشته نشد!
آن چیزی که ۲۰ دقیقهای تصویب شد، طرح ۹ مادهای لاریجانی بود! که به همان هم عمل نشد!
🔺ظریف از قبل خودش تعهد بینالمللی داده بود که این یعنی تصویب آن در داخل هیچ معنیای ندارد!
🔺آقای روحانی با آقای ظریف دعوا میکردند که چرا نمیتوانید جواب اشکالات به برجام را بدهید!
🔺آقای صالحی که گفته بود من مسئولیت شرعی و قانونی برجام را میپذیرم، وقتی حقایق برجام را برایشان بازگو کردند، گفتند من مشکل قلبی دارم انقدر توضیح ندهید!
🔺رهبری برجام را با ۲۸ شرط قبول کردند نه ۹ شرط که همانها هم رعایت نشد.
#محاکمه_ظریف #محاکمه_روحانی
@maktab_shahid_soleimani_Arak
✍امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السَّلام میفرمایند:
خداوندا! به تو پناه میبرم از اینکه ظاهرم در نگاه مردم نیکو باشد و باطنم که بر تو آشکار است زشت، و خود را ریاکارانه نزد مردم بیارایم به چیزی که تو بهتر از من بدان دانایی؛ پس ظاهر نیکویم را برای مردم آشکار دارم و بدی کردارم را نزد تو آورم و بدینسان به بندگات نزدیک شوم و از خشنودی تو دور مانم!!!
📚نهج البلاغه، حکمت 276
┄┅┅❅💠❅┅┅┄