این بود پزشکیان!
کسانی که پزشکیان را میشناسند، میدانند که او تسلطی به امور مختلف کشور ندارد. او پزشک خوبی است که نهایتا میتواند نماینده خوبی آن هم در حوزه تخصصی خودش باشد. افکار عمومی هنوز فراموش نکرده که پزشکیان، در حالی از برجام دفاع میکرد که حتی برای خواندن آن وقت نگذاشته بود. برای همین شاهد افول او در بین هوادارانش پس از اولین نشست نیمه تخصصی هستید.
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 نظر #پزشکیان در مورد شهید رئیسی قبل و بعد از شهادت
.
#امیدمجید | عضوشوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2557345827C5a933ecdf7
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️میگه دعوای ما دعوای قدرته...
کافر همه را به کیش خود پندارد!
بگذریم...
نمیخواستم منتشر کنم اما تعداد زیادی مخاطب اینو فرستادن به احترامشون منتشر کردم.
این نوع ادبیات اهانت آمیز و تخریبی برای این جماعت عادی و مرسوم هست اما وقتی ما عملکرد خودشون رو فقط به عنوان مرور تاریخ برای روشنگری و تبیین بازخوانی میکنیم میگن ببینید دارید تخریب میکنید!
یک عده خودی هم ناخواسته و بی غرض صرفا از روی بی اطلاعی باهاشون همراهی میکنن.
اما ما اهل دروغ و تهمت و تخریب نیستیم و حرف داریم و اهل مباحثه هستیم چون مبنا داریم.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
🟢 توصیه های انتخابات،
🟢 👈 چگونه درست و موثر انتخاب کنیم؟
🔵 👈 شخصی از امام صادق (ع) پرسید،
بین دو حاکم در تردیدم،؟
🌼 👈 امام فرمود، عادل، صادق، فقیه و با تقوا ترین را انتخاب کن،
🔵 👈 شخص، اگر به تشخیص نرسیدم،؟
🌼 👈 امام فرمود، ببین افراد متدین به کدام مایلند،
🔵 👈 شخص گفت، اگر نفهمیدم،؟
🌼 👈 امام فرمودند، بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر می پسندند، او را کنار بگذار، و ببین کدام بیشتر، آنها را خشمگین میکند، او را برگزین.
📚 اصول کافی، جلد 1، ص 68،
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
🔴 طی اطلاعات بررسی شده توسط تیم تشکیل شده توسط سه کشور کانادا اوکراین و ایران و شنود جعبه سیاه و گزارش های دادگاه داخلی ایران و صحبت های پرسنل پدافندی، مشخص شد:
هواپیما بر خلاف تایید دستگاه های امنیتی ایران و با فشار خلبان پرواز کرده و در طول پرواز از مسیر مشخص شده پروازی به دلیل نقص فنی به ادعای خلبان خارج شده است.
🔹در این زمان اپراتور پدافندی با هواپیما به عنوان پرنده ناشناس نزدیک شونده ارتباط گرفته و یک بار هم توسط مرکز پدافند خاتم الانبیا با هواپیما ارتباط برقرار شده که مشخص شد خلبان با توجه به اینکه پیامها را دریافت کرده اما پاسخی به آن ها نداده است.
🔹سپس اپراتور که به دلایل نامشخصی ارتباط خود را با مرکز پدافندی از دست داده بوده طبق قوانین بین المللی در زمان ۱۰ ثانیه از ۱۵ ثانیه مقرر اقدام به پرتاب دو فروند موشک پدافندی کرده است.
🔹در این پرونده شرکت هواپیمایی اوکراینی به دلیل عدم بررسی فنی هواپیما و خرابی سیستم فرستنده هواپیما مقصر و محکوم شده است.
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
✅دیروز دادگاه کانادا شرکت هوایی بینالمللی اوکراین رو عامل سقوط پرواز ۷۵۲ در ایران معرفی کرد و خطوط هوایی اوکراین ملزم به پرداخت غرامت بازماندگان سانحه پرواز «پی اس ۷۵۲ » در ایران شدن
پرونده هواپیمای اوکراینی بسته شد
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
🔰 معرفی و دانلود رایگان کتاب الغدیر
🔹 اَلْغَدیر فِی الْکِتابِ وَ السُّنّة وَ الْاَدَب، معروف به الغدیر کتابی به زبان عربی با موضوع اثبات امامت و خلافت بلافصل امام علی(ع) در واقعه غدیر، نوشته عبدالحسین امینی است.
🔸این کتاب در ۱۱ جلد تنظیم شده و علامه امینی برای نوشتن این کتاب به کتابخانههای کشورهای مختلف از جمله هند، مصر و سوریه سفر کرده است.
🔹 چنانکه علامه امینی گفته، او بیش از صد هزار کتاب را دیده و بیش از ده هزار کتاب را مطالعه کرده است. نوشتن کتاب الغدیر بیش از ۴۰ سال طول کشیده است.
❇️ برای دانلود رایگان این کتاب می توانید از لینک های زیر استفاده کنید:
۱. جلد اول
🔹 متن عربی 👈 دانلود
🔸 ترجمه فارسی 👈 دانلود
۲. جلد دوم
🔹 متن عربی 👈 دانلود
🔸 ترجمه فارسی 👈 دانلود
۳ جلد سوم
🔹 متن عربی 👈 دانلود
🔸 ترجمه فارسی 👈 دانلود
۴. جلد چهارم
🔹 متن عربی 👈 دانلود
🔸 ترجمه فارسی 👈 دانلود
۵. جلد پنجم
🔹 متن عربی 👈 دانلود
🔸 ترجمه فارسی 👈 دانلود
۶. جلد ششم
🔹 متن عربی 👈 دانلود
🔸 ترجمه فارسی 👈 دانلود
۷. جلد هفتم
🔹 متن عربی 👈 دانلود
🔸 ترجمه فارسی 👈 دانلود
۸. جلد نهم
🔹 متن عربی 👈 دانلود
🔸 ترجمه فارسی 👈 دانلود
۹. جلد نهم
🔹 متن عربی 👈 دانلود
🔸 ترجمه فارسی 👈 دانلود
۱۰. جلد دهم
🔹 متن عربی 👈 دانلود
🔸 ترجمه فارسی 👈 دانلود
۱۱. جلد یازدهم
🔹 متن عربی 👈 دانلود
🔸 ترجمه فارسی 👈 دانلود
♻️ در ثواب نشر این لیست سهیم باشید.
ا•┈┈••••✾•▪️•✾•••┈┈•ا
🆔 @tasnim_pdf
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
هدایت شده از الیس الصبح بقریب ۲
چرا در بین نامزدهای موجود دکتر جلیلی را شایستهتر میدانم؟
۱- فهم درونی شده از مسائل کشور: جلیلی برنامه دارد. برنامه داشتن او به معنای داشتن یک فهم منسجم درونی شده از مسائل کشور و راه حلهای آنهاست، نه جزوه ای که سایرین برایش تهیه کردهاند. چنین فهمی پیشنیاز مؤثر بودن سایر ویژگیهای مثبت مورد نیاز سکاندار قوه مجریه است.
۲- سلامت اقتصادی: جایگاه ریاستجمهوری به معنای دسترسی به میزان قابل توجهی از منابع اقتصادی (شرکتها، پروژهها و ...) است. سلامت اقتصادی شخص رئیسجمهور و شبکه همراه یا مورد وثوق او پیشنیاز استفاده مؤثر از این منابع در راستای منافع ملت است. نگاه طعمهوار به منابع در دسترس رئیسجمهور چه برای کسب منفعت شخصی و چه ایجاد پشتوانه سیاسی مهمترین مانع استفاده از این ظرفیتها در جهت بهبود زندگی مردم است. جلیلی نه تنها یک نقطه سیاه بلکه نقطهای خاکستری هم در کارنامهاش ندارد. این گزارهای است که حتی مخالفینش نیز به آن اذعان دارند.
۳- سلامت سیاسی: جلیلی اهل زد و بندها و بده بستانهای متعارف دنیای سیاست نیست. در عین اینکه با بدنه نسبتاً گستردهای از کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف ارتباط دارد اما باند و حلقه شخصی ندارد. اگرچه ممکن است همین ویژگی موجب شده باشد، به او وصله «اهل تشکیلات نبودن» بچسبد.
۴- آشنایی با سیستم اداری کشور: جلیلی بر خلاف بسیاری از سیاستمداران، نظام اداری کشور را از کف شروع و پلهپله طی کرده است. او از ابتدا مدیر نبوده و بههمین دلیل با آنچه در بدنه و کف دستگاه اداری کشور میگذرد بیگانه نیست.
۵- فهم سیاستگذاری و تصمیمگیری: سِمَت ریاست جمهوری، جایگاهی راهبردی و سیاستگذار است و بیش از مهارت مدیریت پروژه، به قدرت تصمیمگیری و فهم دیدگاههای مختلف نیاز دارد. رئیسجمهور به طور طبیعی در موضوعات مختلف در معرض دیدگاههای مختلف و بعضاً متضاد قرار میگیرد و باید بتواند این دیدگاهها و «هزینه-فرصت» هر کدام را فهم کند و بین آنها انتخاب کند. تجربه جلیلی چه بهعنوان مدیر کل بررسیهای سیاسی دفتر رهبری و معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه و چه در شورای عالی امنیت ملی، سازگار با این اصلیترین ویژگی لازم برای هدایت قوه اجرایی کشور است. مسیری که بعد از سال ۹۲ در دولت سایه هم ادامه داشتهاست.
۶- مبانی فکری منسجم و مستحکم: جلیلی با اینکه سالهاست حضور فعالی در عرصه سیاست داشته و به تبع آن نسبت به موضوعات و حوادث مختلف کشور موضع گرفته، اما در دیدگاههای او نمیتوان اعوجاج و رنگبهرنگ شدن مشاهده کرد. آنچه جلیلی بیان میکند، برخاسته از مجموعهای از مبانی فکری و اعتقادی است. او فاقد چرخشهای اساسی گفتاری و رفتاری است. براساس سنجش جَوّ سیاسی یا برداشت از ذائقه عمومی موضع نمیگیرد. جلیلی از این جهت سیاستمداری قابل اعتماد است. رای دهنده میتواند بفهمد به چه کسی میخواهد رای بدهد یا ندهد.
۲۲ خرداد ۱۴۰۳