♨️ نیکزاد و حاجیبابایی نواب رئیس مجلس شدند.
🔹حاجیبابایی با ۱۷۵ رای و نیکزاد با ۱۶۹ رای به ترتیب نایب رئیس اول و دوم مجلس شدند.
🔹عبدالرضا مصری با ۱۱۵ رای، حاجی دلیگانی با ۹۶ رای، حمید رسایی با ۳۵ رای، موسی غضنفرآبادی با ۱۶ رای از مجموع ۲۸۷ رای نتوانستند به عنوان نواب رئیسی مجلس دست یابند.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
✅خیابان پاستور به نام شهید جمهور نامگذاری شد/ خیابان کوشک بنام شهید امیرعبدالهیان
🔹دو معبر بزرگراه بعثت و خیابان پاستور بنام شهید جمهور آیت الله رئيسی نامگذاری شد.
🔹خیابان کوشک در محدوده ساختمان وزارت خارجه نیز با نظر موافق اعضای شورا بنام شهید امیر عبدالهیان نام گرفت.
🔹همچنین مصوب شد نامگذاری هر کدام از معابر بنام شهدای خدمت در دستور کارشورا قرار بگیرد.
#رئیسی
#شهید_جمهور
#سید_شهیدان_خدمت
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
بیانات رهبر معظم انقلاب در دانشگاه امام حسین سلام الله علیه (1392/03/06)
...
خب، ما باید خودمان کارهای خودمان را منظم و مرتب کنیم. مردم نگاه کنند به اظهارات داوطلبان محترمی که در این میدان وارد شدند، ما هم نگاه میکنیم؛تشخیص بدهیم، ترجیح بدهیم، ببینیم آن کسی که میتواند برای انقلاب، برای کشور، برای آینده، برای عزت ملی، برای باز کردن گره مشکلات، برای ایستادگی قدرتمندانه و عزتمندانه در مقابل جبههی معاندان، و برای الگو کردن جمهوری اسلامی در چشم مستضعفان عالم، بیشتر و بهتر تلاش کند، کیست؟ ممکن است تشخیص یک آقائی با تشخیص یک آقای دیگر مخالف باشد؛ هیچ اشکالی ندارد. این را من به همه بگویم: ممکن است شما به یکی از نامزدها علاقهمند شوید، رفیقتان به یک نامزد دیگر؛ این موجب نشود که شما در مقابل هم قرار بگیرید. برای انتخابات و برای گزینش عالیترین مقام اجرائی در کشور - که بسیار هم حساس است، بسیار هم مهم است - سازوکارهای درستی وجود دارد؛ سازوکار قانون. هیچ مانعی ندارد که شما به یکی علاقهمند باشید، بنده به یکی دیگر علاقهمند باشم؛ شما به او رأی دهید، من به دیگری رأی دهم؛ بالاخره اکثریتی هست، اقلیتی هست، ضابطهای هست، قانونی هست؛ بر طبق آن عمل خواهد شد. آحاد مردم با هم کدورت بیجا درست نکنند، به خاطر اینکه این به آن علاقهمند است، این به آن علاقهمند است؛ خب، باشند. خود داوطلبان محترم هم باید رعایت کنند. کار را با حماسه، با شور، با غیرتمندی، اما بدون چالش، بدون منافرت پیش ببرند. ظرافت کار اینجا است که ممکن است سکون و سکوت و جمود و خمودگی وجود نداشته باشد، نشاط باشد، تحرک باشد، در میدان و در عرصه گفتگو باشد - گفتگوهای گرم و داغ - درعینحال نفرتپراکنی نباشد؛ این میشود. این یک نکتهای است که آقایان داوطلبان محترم خوب است که رعایت کنند.
نکتهی دیگر این است که رفتار داوطلبان در ریختوپاش و خرج و تبلیغاتِ زیاد از اندازهی لازم میتواند ماها و آحاد مردم را نسبت به آنچه که بعداً پیش خواهد آمد، آگاه و هشیار و بیدار کند. آن کسی که یا از بیتالمال هزینه میکند، یا از پول مشتبه به حرامِ بعضیها استفاده میکند، نمیتواند اطمینان مردم را جلب کند؛ به این چیزها خیلی باید توجه کرد.
در تبلیغات انتخاباتی، در شعارهای انتخاباتی، آنچه که اهمیت دارد، این است که مواضع عزتآفرین و صحیح و عاقلانه و حکیمانهی انقلاب و نظام تثبیت شود. مبادا در شعارهایمان، ما به زید و عمرو در خارج از این مرزها یا آدمهائی در داخل مرزها، چراغ سبز نشان دهیم. خب، دشمن کار خودش را دارد میکند؛ علیه کسی، علیه کسانی، و بیشتر از همه علیه خود انقلاب و نظام و انتخابات لجنپراکنی میکند. البته حنجرههای بیتقوائی هم در داخل وجود دارد. در داخل، متأسفانه زبانهای بیتقوا، قلمهای بیتقوا و حنجرههای بیتقوائی هستند که همان حرفهای دشمن را که به قصد نومید کردن و افسرده کردن مردم گفته میشود، تکرار میکنند؛ آحاد مردم به اینها نباید اعتنائی کنند. فردای این ملت، فردای روشنی است. فردای این انقلاب، فردای عزتمدارانهای است. فردای این کشور و این ملت، فردائی است که انشاءاللّه به توفیق الهی برای همه الگو خواهد شد...
#انتخابات
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
✅ حامیان کشوری دکتر سعید جلیلی
https://eitaa.com/joinchat/1799684909Cbceb2e5e54
سلام
دوستان در این گروه سعی بر این هست که تلاش کنیم فضای هیجانی و جوی که بر اذهان داره حاکم میشه رو کمی آرام کنیم
وقتی به انتخابات میرسیم ، موجی از احساسات به قلیان میاد که این امواج بهترین فرصت و دست آویز برای بهره برداری سودجویان انتخاباتیه
تا زمانی که احساس گرایی در اوج باشه ، تصمیم گیری منطقی و عقلانی از اولویت ساقط میشه.
متأسفانه هر چه به شور و هیجانات شب انتخاباتی بیشتر دامن زده بشه ، دو قطبی سازی ها و بد اخلاقی های انتخاباتی و گفت و شنودهای اختلاف افکنی بین حامیان کاندیدا بیشتر و بیشتر میشه
در همچین فضایی کسانی بیشترین آسیب رو خواهند خورد که حرف حق و گفتمان اصیلی رو پیگیری میکنن.
ما در این گروه گفتمان اصیل انقلاب اسلامی را ان شاء الله پیگیری خواهیم کرد.
گروه در ساعات زیر باز هست برای گفتگو ( در زمان های بسته بودن مطالب برای انتشار در گروهها و کانالها بارگذاری خواهد شد)
زمان باز بودن گروه به این شرح است ان شاء الله
صبح از ساعت ۹ الی ۱۱
ظهر از ساعت ۱۵ تا ۱۷
شب از ساعت ۲۰ تا ۲۲
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
🚨تروریست سعدی محمدی از رهبران گروهک تروریستی دمکرات توسط نیروهای امنیتی کشورمان دستگیر شد.
🚫دستگیری نامبرده در چهارچوب تعهدنامه امنیتی ایران و عراق بوده است و با همکاری دستگاه اطلاعاتی اقلیم کردستان دستگیر شده است.
🚫جمهوری اسلامی ایران با تروریست های مستقر در اقلیم کردستان عراق مماشات نخواهد کرد و به زودی بسیاری از سرکردگان گروهک های تجزیه طلب تحویل ایران خواهند گردید.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
▪️ویراست▫️
درباره انتخابات #ریاستجمهوری بسیاری میپرسند: کدام شخص؟
پرسش دقیقتر این است: کدام شاخصها و کدام گفتمان؟
رقابت اگر به جای افراد، بین افکار و تیمهای کاری و جریانی و الگوهای حکمرانی باشد راهگشاتر و کارسازتر است.
کدام جریان فکری برای حل مسائل کلان و ابرچالشهای کشور دارای راهحلهای متمایز و کارآمدتر است؟
گزینههای فاقد نگاه تمدنی و تحولگرا که شناخت درستی از معادلات جهانی، الگوهای تحمیلی و اسناد استعماری بینالمللی ندارند ولو اینکه به لحاظ شخصی یا حتی اجرایی توانمند محسوب شوند اسیر دستگاه تصمیمساز و بدنه کارشناسی حاکم بر دولت خواهند شد، بدنهای که در مسیر تحول مدنظر #رئیسجمهور شهید نیز مانعتراشی کرد.
✍️ مهدی عسگری
🆔 @mahdiasgari133
#انتخابات
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
درباره انتخابات ریاست جمهوری، نبودِ آیتالله رئیسی در این شرایط خسران است و انتخاب فرد ضعیفتر و کسی که ویژگیهای خوب ایشان را نداشته باشد، خسران بیشتری دارد!
فعلاً نظری برای طرح عمومی ندارم و ابراز نمیکنم. باید ببینیم آرایش انتخابات چگونه میشود و چه کسانی وارد گود میشوند. خصوصی پیگیر مباحث هستیم اما طرح عمومی روزهای آینده. انشاءالله..
با دعوت از برخی شخصیتهای حوزوی هم موافق نیستم. رئیسجمهور باید با دولت و کار اجرایی و وزارتخانهها و قوانین آشنا باشد؛ با جریانات سیاسی کشور آشنا باشد؛ شناختِ حداقلی از کارگزاران و مدیران دستگاهها و سازمانها داشته باشد؛ با نظام مسائل کشور و موضوعات و بحرانها آشنا باشد و البته طرح و برنامه برای مسائل کشور داشته باشد.
من در بین شخصیتهای حوزوی که این روزها معرفی شدهاند کسی را نمیشناسم که ویژگیهای بالا را داشته باشد.
البته انتخابات، فصل بروز اختلافات سیاسی است. این اختلافات طبیعی است نباید به دشمنی تبدیل شود. به نظرم باید گفتگو کرد. نامزدها حق مطلق و باطل مطلق نیستند که از روی تعصب و حب و بغض به آنان نگاه کنیم و همدیگر را برنجانیم.
البته برخی ویژگیها خط قرمزند؛ فردی که سلامت ندارد و اطرافش پر از فساد است حتماً باید برای مردم روشن شود. طبیعی است خطر اینها باید گوشزد شود.
داود مدرسی یان
#انتخابات
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 فرارسیدن فصل انتخابات و لزوم ترکِ جدل و جرّوبحثهای لجوجانه!
🔹فصل انتخابات از راه رسیده و جرّوبحثهای بیمنطق و لجوجانه هم شروع شده است. در گروههای خانوادگی، فامیلی، دوستانه و عمومی مشاهده میشود که افراد درگیر جروبحثهای لجوجانه شده و شرط ادب و احترام در گفتگوها رعایت نمیشود و به اهانت و کدورت میانجامد.
🔸پیشنهاد میکنم عزیزان اگر حرفی درباره نامزدها-رد یا تایید- دارند مستند بزنند و رد شوند. عزیزان حامی نامزدها هم وقتی مستند یا حرف حقی دیدند، بپذیرند و رد شوند. تعصب بیجا و شخصپرستی یکی از عادات بد انسان است که باید خودمان را از این خصلت دور کنیم.
🔹خوب است به چند حدیث از حضرت امیرالمومنین علی علیهالسلام درباره ترک جدلِ لجوجانه و مِراء توجه کنیم:
◀️ لا يَبلُغُ عَبدٌ حقيقَةَ الإيمانِ حتّى يَدَعَ المِراءَ و هُو مُحِقٌّ.
امام على عليه السلام: هيچ بنده اى به حقيقت ايمان نرسد، مگر اين كه در عين حال كه حق با اوست، مجادله را رها كند.
◀️ «اَيّاكُم وَ الْمِراءَ وَ الْخُصُومَةَ فَاِنَّهُما يَمْرُضانِ الْقُلُوبَ عَلَى الاِْخوانِ وَ يُنْبِتُ عَلَيْهِمَا النِفاقَ».
از مراء و جر و بحثهاى كينه توزانه بپرهيز كه دلهاى برادران را نسبت به يكديگر بيمار مى سازد و سبب تفرقه آنان مى شود.
◀️ «جِماعُ الشَّرِ اللِّجاجُ وَ كَثْرَةُ الْمُمارَاةِ»
كانون شر، لجاجت و كثرت جر و بحثهاى بى منطق است.
❇️ پیشنهادم به برادران و خواهران این است که از اطاله بحثهای تکراری، جرّوبحثهای بیمنطق و اصرار برای قانع کردن همدیگر بپرهیزند. حرف و منطقی و نقد مستندی اگر دارند، بگویند و رد شوند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نمیتوانم همه چیزها را بگویم
🔹 روایت شنیدنی آیتالله صفایی بوشهری، از ملاقات با رئیس جمهور، یک هفته قبل از شهادت
#شهید_جمهور
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
💸تدروس آدهانوم، رییس سازمان بهداشت جهانی ، از کمک مالی عربستان به این سازمان تشکر کرد. این کمک بدین شرح است:
💵ژنرال عبدالله الربیعهء عربستانی، مبلغ 19.4 میلیون دلار به WHO کمک کرده تا این رقم، خرج کمکهای بهداشت جهانی در کشورهای یمن، سودان و سوریه شود.
📌اینکه عربستانی که از سال 1394، به یمن حمله کرده اکنون دلسوز یمنیها شده و برایشان، این طور هزینه میکند، عجیب و غریب نیست؟
❓کجای داستان این دشمنی برایتان ملموس نیست؟
🔻عربستان، دشمن یمن، اکنون به واسطهء سازمان بهداشت جهانی، به دشمنی خویش ادامه میدهد!
🔺نکته: ژنرال الربیعه، نمایندهء مرکز کمکهای امدادی و بشردوستانهء بن سلمان است که کمکهای عربستان سعودی را در 98 کشور جهان، توزیع میکند.
♨️شایان ذکر است که نشستهای اولیهء سران WHO با مقامات بهداشتی کشورها در حاشیهء هفتاد و هفتمین نشست مجمع جهانی بهداشت، WHA، از امروز آغاز شده و دیدار الربیعهء عربستانی هم در زمرهء همین جلسات است.
🔜نشست هفتاد و هفتم WHA، صبح دوشنبه آغاز خواهد شد.
#WHA77
#خروج_از_WHO
🆔@CoronaDeception
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
🗓در دومین روز از نشست WHA77، کشورهای عضو WHO موافقت کردند که تا پایان نشست کنونی، اصلاحات IHR (2005) را نهایی کنند و در مورد زمان، فرمت و فرآیند ختم و انعقاد پیمان پاندمی، به توافق برسند.
🔖کشورهای عضو مجدداً تأکید کردند که جهان به یک توافق همهگیر نیاز دارد؛ توافقی که بر اساس اصول برابری، حاکمیت و پیشگیری، آمادگی و واکنش و برای اطمینان از مصون ماندن نسلهای بعد در برابر تهدید پاندمیهای اجتنابناپذیر آینده باشد.
✔️خیلی تمایل ندارم به این مطلب با ریزهکاریهایش بپردازم، چرا که به گمانم برای خوانندگان، خسته کننده خواهد بود، اما به ناچار این پست را نوشتم، به جهت اینکه به هیچ روی نباید ساده به قضیه نگاه کرد و مسئله را تمام شده دانست.
✔️هیچ چیزی تمام نشده، فقط کمی طولانی شده، تا احتمالاً در کشاکش طول زمان و اخبار ضد و نقیض، مردم خسته شوند، حساسیتها کم شود و سرانجام، هدف نهایی حاصل شود!
🆔@CoronaDeception
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
🔴 نامگذاری خیابان پاستور و بزرگراه بعثت به نام شهید رئیسی
🔹با رای اعضای شورای شهر تهران، خیابان پاستور شرقی و بزرگراه بعثت به نام شهید آیتالله رئیسی نامگذاری شد.
🔹همچنین خیابان کوشک ، حدفاصل خیابان سی تیر تا خیابان فردوسی به نام شهید حسین امیرعبدللهیان، وزیر امور خارجه نامگذاری شد.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
✳️ اطلاعیۀ شمارۀ یک
ستاد انتخابات کشور
🔹ثبتنام داوطلبان انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری از پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۰ تا دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۴ از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۸ در محل وزارت کشور انجام میپذیرد.
🔹دارا بودن شرایط ذیل جهت ثبت نام از داوطلبان گرامی الزامیست:
۱-سابقه تصدی حداقل مجموعاً چهار سال در مناصب ذیل که در احراز مدت جمع سابقه تصدی در یک یا چند مورد از مناصب مذکور کفایت می کند.
۱-۱مقامات سیاسی موضوع بندهای (الف) (ب) و ( ج) ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۸/۷
۲-۱-معاونین روسای قوای سه گانه.
۳-۱- اعضای شورای عالی امنیت ملی.
۴-۱- اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام.
۵-۱- مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور.
۶-۱- روسای سازمان ها، موسسات ، نهادهای دولتی و موسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی در سطح ملی.
۷-۱ -فرماندهان عالی نیروهای مسلح با جایگاه سرلشگری و بالاتر.
۸-۱- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور.
۹-۱- استانداران.
۱۰-۱- شهرداران شهرهای بالای دو میلیون نفر جمعیت .
۱۱-۱- اشخاص، مقامات و مدیران هم طراز مناصب فوق به تشخیص شورای نگهبان.
۲- سلامت و توانایی لازم جهت ایفای مسئولیت های ریاست جمهوری.
۳- حداقل سن ۴۰ سال تمام شمسی و حداکثر سن ۷۵ سال تمام شمسی در هنگام ثبت نام .
۴-داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی ارشد یا معادل آن مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مرکز مدیریت حوزه های علمیه .
۵-ارائه برنامه ها و خط مشی های اجرایی در چارچوب صلاحیت و اختیارات قوه مجریه مبتنی بر اسناد بالادستی از جمله قانون اساسی و سیاست های کلی نظام .
۶-معرفی مشاوران جهت تشریح برنامه ها و توان مدیریتی .
۷- عدم محرومیت از حقوق اجتماعی در زمان ثبت نام .
۸- فقدان سابقه محکومیت کیفری موثر .
۹- عدم محکومیت قطعی کیفری به جرایم اقتصادی از جمله کلاهبرداری، رشاء و ارتشاء، اختلاس، تبانی در معاملات دولتی، پولشویی، اخلال در نظام اقتصادی کشور و عدم محکومیت به اقدام علیه نظام جمهوری اسلامی ایران.
۱۰- وابسته نبودن به گروه های غیر قانونی و فقدان سوابق سوء امنیتی از جمله در فتنه سال ۱۳۸۸.
۱۱-عدم وابستگی به رژیم گذشته و موثر نبودن در تحکیم آن.
#انتخاب_اصلح
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
ببینید امیرعبداللهیانی که برکناری اش دردولت روحانی پیش شرط مذاکرات با کشورهای عربی شد، در کم از سه سال چه اقتداری از خود نشان داد که وزیر خارجه عمان تا منزل شهید هم برای عرض تسلیت اومده!
روحت شاد سردار ابدی دیپلماسی💔🙏
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
دومین گزارش شفاف از دومین روز کاری مجلس دوازدهم (سه شنبه ۸خرداد )
حدود ساعت 6 صبح رسیدم به مجلس. قرار بود قبل از شروع صحن علنی، جلسه ای با حضور تعدادی از نمایندگان برگزار شود تا درباره رای دهی به نامزدهای هیات رییسه برای سال اول، بحث و مشورت شود. جلسه تا حدود 7.30 طول کشید اما جمع بندی بسیاری از نمایندگان این بود که جریان سیاسی آقای قالیباف با ائتلاف با اصلاح طلبان مجلس دوازدهم، دست برتر را در رای گیری صحن خواهد داشت. پیش بینی دقیقی که چند ساعت بعد محقق شد.
بعد از صبحانه، حدود ساعت ۸ وارد صحن شدم. جلوی میز نمایندگان پر از کاغذ و بروشور تبلیغاتی بود. مجموعا ۶۸ نفر از ۲۹۰ نماینده نامزد حضور در هیات رییسه شده اند! یعنی حدود یک چهارم کل مجلس!
چند نفر از نمایندگان فکر می کنند من هم نامزد شده ام. حتی خبر اشتباهی هم در این باره در فضای مجازی منتشر شده اما هرکس که می پرسید تاکید میکردم که نامزد هیچ سمتی نیستم چون معتقدم حداقل در سال اول باید بیشتر با فضای مجلس و آیین نامه آشنا شوم و حتما افراد باتجربه و جوان دیگری هستند که برای حضور در هیات رییسه اولویت داشته باشند. صبر در سیاست، ضرر ندارد.
اما از بین آقایان قالیباف، ذوالنور و متکی به هیچ کدام رای ندادم و آگاهانه روی برگه رای، خط کشیدم. اما چرا این کار را کردم؟
1. حدود سه هفته قبل در جلسه مفصلی با حضور خود دکتر قالیباف در عین احترام، با صراحت استدلال کردم که چرا با ریاست وی بر مجلس جدید موافق نیستم و توضیح دادم که پپام رای مردم تهران در 11 اسفند تغییر بود.
همانجا گفتم که اگر این اتفاق تکرار شود، نه فقط آنهایی که در انتخابات شرکت نکردند بلکه بخش قابل توجهی از کسانی که در انتخابات شرکت کردند نیز سرخورده خواهند شد و این مساله باعث کاهش بیشتر سرمایه اجتماعی نیروهای انقلابی خواهد شد و القای انسداد سیاسی به جامعه خواهد کرد. در واقع با تکرار این مساله مردم خواهند گفت که انگار حضور در انتخابات باعث تغییر نمی شود چون وقتی که به یک نفر چه 1 میلیون و 200 هزار رای می دهیم (سال 98) و چه 450 هزار رای (سال 1402)، باز هم سرجایش هست، پس مسیر تغییر در مناسبات سیاسی کشور از چه راهی است؟
البته، نقدهای دیگری نیز داشتم اما یکی از اصلی ترین دلایلم برای رای ندادن به آقای قالیباف علیرغم همه زحمات ایشان در مجلس یازدهم همین مساله بود.
2. اما به آقای ذوالنور نیز رای ندادم و حتی روز قبل از رای گیری، دلایلم را به خود ایشان نیز گفتم. ادله ای که برخی مربوط به عملکردشان بود و برخی هم مربوط به بعضی سخنان ایشان در سالهای اخیر که فاقد دقت لازم بوده و حتی نقل قولهای مخدوش و بی اعتبار از افراد دیگری بوده که بازتاب آنها در فضای مجازی، هم به شخصیت انقلابی خود آقای ذوالنور ضربه زده و هم در وحدت نیروهای انقلابی خدشه وارد کرده.
3. و اما به آقای متکی نیز رای ندادم چون عقبه سیاسی ایشان را جریان راست سنتی و حتی اعتدال (لاریجانی- باهنر) می دانم و با وجود احترام به ایشان، با رویکرد سیاسی او مخالفم.
لذا تصمیم گرفتم اسم هیچ کدام از سه بزرگوار را روی برگه رای ننویسم تا حداقل آقای نبویان برای سال بعد روی جوانان انقلابی مجلس را زمین نزند و برای ریاست مجلس نامزد شود. چون من هر یک رای را یک نماد می دانم و به اصطلاح «رای هویتی» ولو در اقلیت را قابل دفاع تر از رای به کسانی می دانم که با آنها همسو نیستم.
اما پس از انتخاب هیات رییسه، آقای رسایی به بعضی عددهای اعلام شده برای نایب رییسان شک کرد و درخواست بازشماری آرا را داد. عجیب آنکه پس از بازشماری مشخص شد در اثر اشتباه، یا غفلت یا هر چیز دیگری، حدود 20 رای بیشتر برای آقایان حاج بابایی، نیکزاد و مصری اعلام شده! هرچند با شمارش دوباره رای ها تغییری در ترتیب نواب رییس به دست نیامد اما این اتفاق باعث حیرت خیلی از نمایندگان شده بود. به همین خاطر از باب محکم کاری با مسئول حراست مجلس تماس گرفتم و درخواست بازشماری آرای نامزدهای ریاست را نیز مطرح کردم و مجددا آرای نامزدهای ریاست را بازشماری کردیم. البته در اینجا هیچ اشکالی وجود نداشت و آرای آقایان قالیباف (198)، ذوالنور (60) و متکی (5) هیچ تغییری نکرد.
اما آنالیز رای ها نشان داد که تحلیل خیلی از نمایندگان در جلسه صبح درست بوده و با ائتلاف جریان اصلاحات و اعتدال و قالیباف، وی توانست ریاستش بر مجلس جدید را تمدید کند و ظاهرا حضور سه چهره اصلاح طلب در هیات رییسه مجلس نیز حاصل همین ائتلاف بوده.
بعد از پایان صحن علنی، تا الان که ساعت ۳ بامداد است، چند جلسه پشت سرهم درباره انتخابات ریاست جمهوری داشتم.
البته چند ساعتی هم برای قسمت جدید برنامه حافظه تاریخی که آن هم درباره انتخابات است و به زودی منتشر میشود، وقت گذاشتم و کم کم می خواهم بروم منزل تا بخوابم! روزهای عجیب و پر اتفاق و پرتراکمی است...
@Sabeti ✅
https://eitaa.com/joinchat/1799684909Cbceb2e5e54
سلام
دوستان در این گروه سعی بر این هست که تلاش کنیم فضای هیجانی و جوی که بر اذهان داره حاکم میشه رو کمی آرام کنیم
وقتی به انتخابات میرسیم ، موجی از احساسات به قلیان میاد که این امواج بهترین فرصت و دست آویز برای بهره برداری سودجویان انتخاباتیه
تا زمانی که احساس گرایی در اوج باشه ، تصمیم گیری منطقی و عقلانی از اولویت ساقط میشه.
متأسفانه هر چه به شور و هیجانات شب انتخاباتی بیشتر دامن زده بشه ، دو قطبی سازی ها و بد اخلاقی های انتخاباتی و گفت و شنودهای اختلاف افکنی بین حامیان کاندیدا بیشتر و بیشتر میشه
در همچین فضایی کسانی بیشترین آسیب رو خواهند خورد که حرف حق و گفتمان اصیلی رو پیگیری میکنن.
ما در این گروه گفتمان اصیل انقلاب اسلامی را ان شاء الله پیگیری خواهیم کرد.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ از هفت اکتبر تاکنون بیش از ۱۵ هزار کودک فلسطینی توسط ارتش اسرائیل شهید شدهاند.
"هر کدام آرزویی داشتند"
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
🚨شبکه CNN : اثر انگشت آمریکا در حمله وحشتناک اسراییل به اردوگاه رفح به چشم می خورد
🔺تجزیه و تحلیل کارشناسان شبکه CNN نشان میدهد که حمله هوایی مرگبار ارتش اسرائیل به چادرهای پناهجویان رفح که منجر به کشته شدن دستکم ۴۵ نفر شد، با سلاحهای آمریکایی انجام شده است- علیرغم اینکه پرزیدنت بایدن تاکید کرد که اجازه استفاده از آنها را در حمله رفح نمیدهد.
🔹دم یک بمب GBU-39 تولید شده توسط شرکت آمریکایی بوئینگ - که ظاهراً برای حملات با دقت بالا طراحی شده است - در فیلم بررسی شده توسط چهار کارشناس سلاح های انفجاری CNN قابل مشاهده است.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
🔴 رسانه های اسرائیلی: صدای انفجار قوی در سراسر الجلیل شنیده شد
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️