فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 کلیپ استوری / ریلز | کیستی تو ای قرار دل بیقرار من
🔸 نوحه خوانی زیبای راغب
✍الان هر کی تو مدار حب و معرفت به امام حسین قرار بگیره به همون میزان به خدا تقرب پیدا میکنه
یکی در حد مشکی پوشیدن
یکی خدمت در هیئات و مساجد
یکی مثل علماء و بزرگان با منبر رفتن و بیان حقایق کربلا
یکی با زیارت
یکی با پختن نذری
هر کس باید خودش رو به امام حسین نزدیک کنه
او بوده که با فدا کردن خودش و اهل بیت شان خدا و خداپرستی را بما رسانده اگر آقا فداکاری نکرده بود در جهانی سراسر تعفن و ظلمانی محض و شیطانی تدریجا جان می کندیم!
پس وقتی میگیم زیارت عاشورا بخونیم جدی بگیریم!
دریایی که کشتی حضرت مهدی علیه السلام را به ساحل ظهور می رساند از اشکهای عارفان به امام حسین علیه السلام که در مصیبت حضرت ریخته اند، تشکیل شده است
اشک بر حسین ذوب گناهان است و قدرت برای یاری حضرت مهدی علیه السلام
اشکی که با معرفت باشد
تمام کسانی که علم اسلام را برافراشته اند همه مقید به خواندن زیارت عاشورا و اشک بر مصائب حضرت بوده اند
و اینکه این خاندان مدیون کسی نمی مانند هر قدمی در این مسیر هم پاداش دنیوی دارد هم شفاعت و پاداش اخروی
پس همت کنیم و زیارت عاشورا را حتما بخونیم وضو و رو به قبله بودن و مهر هم مستحبه و بخونیم
یه روزی که ممکنه همین فردا باشه اومد و قبض روح شدیم حداقل یه توشه ی اساسی برای سرازیری قبرمون و طول وقوفمان در برزخ و عبور از صراط و عبور از داخل جهنم داشته باشیم
و اگر بدونیم فضائل خواندن زیارت عاشورا رو روزی چند مرتبه می خواندیم و دنیا و آخرتمون رو گلستان می کردیم
ما فقیریم و باید از این فرصتها بهره ی کافی ببریم
زیارت عاشورا را بخونیم!
قدمی هرچنداندک به وقت انتظار
🎥 رجزخوانی مادر ایرانی برای مریم رجوی: یا فرزندم را آزاد میکنی یا اردوگاهت را روی سرت خراب میکنم
خدایا به حرمت این شبها خبر مرگ مریم رجوی را برایمان بیاور و هجران این مادر را به روزگار وصل تغییر ده
روایت شده است که: روز قیامت بنده ای را حاضر می کنند که بسیار گناه بجا آورده و نامه ی عملش را به دستش می دهند و او از خجالت و شرمساری راه دوزخ را درپیش می گیرد که ناگاه از طرف «رب العزه» ندا می رسد که ای بنده ی شرمسار، اگرچه گناه تو بسیار و جزع تو بیشمار است، اما امانتی از تو نزد ماست. صبر نما تا آن امانت را به تو بسپاریم. در آن لحظه فرشته ی موکل آن امانت، به فرمان ذات احدیت آن را به او تسلیم کند. وقتی که آن بنده آن را باز کند درّ سفیدی در نهایت صفا و روشنی مشاهده می نماید که در حریر و سندس پیچیده اند.
پس آن بنده گنه کار می گوید: خداوندا؛ این امانت را چه وقت به تو سپرده ام که در خزانه ی هیچ پادشاهی مثل آن نبوده و در دنیا مانند آن را ندیده و نشنیده ام و از آن اطلاعی نداشتم.
خداوند می فرماید: این امانت همان است که در دنیا یک روز به مکانی وارد شدی که ذکر حسین بن علی (ع) می شد و تو با شنیدن مصیبت آن حضرت شدیداً متأثر شدی و گریه نمودی و چند قطره اشک از چشم تو خارج شد و ما آن را نگه داشتیم. چرا که جایگاه امام حسین(ع) نزد ما بسیار عزیز است و ما آن قطره ها را جمع کرده ایم تا در این روز بیچارگی و بی کسی به تو تحویل دهیم. گرچه عبادت تو خیلی کم است اما این سرمایه بهترین سرمایه هاست و از برکت امام حسین (ع) امروز تو را سرافراز خواهد کرد.
اکنون این گوهر گرانبها را به هر قیمتی که دوست داری به من بفروش چرا که هیچکس قدر آن را چون من نمی داند. پس از آن پیغمبران بزرگ را حاضر می کنند تا آن گوهر را قیمت گذاری کنند.
اول حضرت آدم (ع) می گوید: خداوندا؛ قیمت این درّ آن است که صاحبش را از حرارت آفتاب این روز حفظ کنی. خداوند می فرماید کم قیمت کردی.
حضرت ابراهیم (ع) می گوید: خداوندا؛ قیمت این درّ آن است که حساب صاحب آن را آسان گردانی و او را در سایه عرش خود جای دهی. همین گونه انبیاء دیگر هر یک قیمت می کنند تا نوبت به پیغمبر اکرم (ص) می رسد. رسول خدا عرضه می دارد: کریما؛ این بنده ی فقیر این گوهر را به وسیله ی دوستی فرزندم حسین (ع) اندوخته، پس بهتر است که خود فرزندم حسین (ع) ارزش آن را بیان کند.
پس به امام حسین (ع) خطاب می رسد: ای برگزیده ی ثقلین هر قیمتی که برای این گوهر تعیین می کنی ما خریداریم هرچه بیشتر قیمت کنی بیشتر می خریم! امام حسین (ع) عرضه می دارد: قیمت این درّ آن است که حسابرسی به اعمال صاحبش را آسان نمایید و از صراط او را بگذرانید و از تشنگی قیامت نگهداشته و با دست پدرم از حوض کوثر او را سیراب و از ثواب شهدا او را بهره مند گردانید و در بهشت او را با من همنشین سازید.
پس خداوند می فرماید: ای حسین؛ آن درّ را بدین حد قیمت کردی خریدیم و از تو قبول کرده و صاحبش را بخشیدیم و تو از هر دری که دوست داری او را داخل بهشت نما.
💠 #دعای_عهد
✳️تغییر مقدرات الهی با مداومت بر خواندن دعای عهد...
🌸امام خمینی رحمه الله علیه؛
اگر هرروز بعد از نماز صبح دعای عهد خواندی، مقدراتت عوض میشود...
اگه بعد نماز صبح یادمون رفت بخونیم در ۲۴ ساعت یکبار بخونیم ترک نکنیم⚘
خواندن زیارت عاشورا و هر آنچه که باید بدانید
زیارت عاشورا دعایی با فضیلت است که از امام محمد باقر ( ع) نقل شده است. خواندن زیارت عاشورا فضایل زیادی دارد و هرکس این دعا را هر روز بخواند و مراقب رفتار و کردار خود باشد، خداوند او را مورد لطف و رحمت خود قرار داده و در آخرت مورد شفاعت امام حسین (ع) قرار خواهد گرفت.
فضائل خواندن زیارت عاشورا
ثواب دوازده هزار حج
ثواب هزار جهاد.
ثواب دو هزار حج عمره
ثواب مصیبت هر پیامبری از اوّلین تا آخرین.
ثواب مصیبت هر رسولی.
ثواب مصیبت هر وصیّی تا روز قیامت.
ثواب مصیبت هر صدّیقی تا روز قیامت.
ثواب هر شهیدی تا روز قیامت.
بلندی مقام او صد هزار درجه.
نوشته شدن هزار حسنه
از طریق خواندن زیارت عاشورا و خصوصاٌ مداومت به خواندن این زیارت شریف به ثواب اخروی و برآورده شدن حاجات دنیوی می رسید.
ای کاش هر روز زیارت عاشورا می خواندم
عالم جلیل، شیخ عبدالهادی حائری مازندرانی از والد خود (حاجی ملا ابوالحسن) نقل کرده است که من حاج میرزا علی نقی طباطبایی را بعد از رحلتش در خواب دیدم و به او گفتم:آیا آرزویی داری؟ گفت:یک آرزو دارم و آن این است که چرا در دنیا هر روز «زیارت عاشورا» نخواندم.
باید بدانید که در هر زمانی که به سیدالشهدا سلام می دهید ، مطمئن باشید که امام حسین(ع) جواب سلام شما را می دهد زیرا جواب سلام واجب است و امام معصوم محال است ترک واجب نماید.
امام صادق (ع) به یکی از یاران خود به نام صفوان، درباره اثرات زیارت عاشورا میفرمايند: زيارت عاشورا را بخوان و از آن مواظبت کن، به درستی که من چند خير را برای خواننده آن تضمين مینمایم؛ اول: زيارتش قبول شود، دوم: سعی و کوشش او شکور باشد، سوم: حاجات او هرچه باشد، از طرف خداوند بزرگ برآورده میگردد و نا اميد از درگاه او برنخواهد برگشت؛ زيرا خداوند وعده خود را خلاف نخواهد کرد.
امام صادق (ع) همچنین فرمودهاند: خداوند سوگند یاد کرده که زیارت زائری که زیارت عاشورا را تلاوت نماید، بپذیرد و نیازمندیهایش را برآورده سازد. او را از آتش جهنم برهاند و در بهشت برین جای دهد و همچنین حق شفاعت و دستگیری کردن از دیگران را به وی عطا نماید.
به تحقیق این دعا دعایی است که ملائکه آن را میخوانند و خداوند در قبال آن برای تو صد هزار هزار درجه مینویسد و مثل کسی خواهی بود که با امام حسین (ع) شهید شده باشد. نوشته شود برای تو ثواب زیارت هر پیغمبری و رسولی و ثواب زیارت هر که زیارت کرده حسین (ع) را از روزی که شهید شده است.
مرحوم شهید دستغیب(ره) حکایتی درباره برکت خواندن زیارت عاشورا را اینگونه نقل مینماید: «یکی از علما نجف حدود یکصد سال پیش، در خواب، حضرت عزراییل را می بیند، پس از سلام میپرسد: «از کجا می آیی؟»، ملک الموت میفرماید: «از شیراز!، روح مرحوم میرزا ابراهیم محلاتی را قبض کردم.»، شیخ میپرسد: «روح او در چه حالی است؟»، عرزاییل میفرماید: «در بهترین حالات و بهترین باغهای عالم برزخ، خداوند هزار ملک را برای انجام دستورات شیخ قرار داده است.»، آن عالم پرسید: «آیا برای مقام علمی و تدریس و تربیت شاگرد به چنین مقامی دست یافته است؟»، فرمود: «نه!»، گفتم: «آیا برای نماز جماعت و بیان احکام!»، فرمود: «نه!»، گفتم پس برای چه؟ فرمود: «برای خواندن زیارت عاشورا».
نقل است که مرحوم میرزا، سی سال آخر عمرش، زیارت عاشورا را ترک نکرد و هر روز که به سبب بیماری یا امر دیگری نمیتوانست بخواند، نایب میگرفت.
از عارف بزرگ، مرحوم آیت الله میرزا سید علی آقای قاضی (ره) (استاد آیت الله بهجت و علامه طباطبایی) نقل شده که بعد از رحلتشان، کسی ایشان را در خواب دید و سوال کرد: «چه عملی در آنجا مهمتر است؟»، فرمود: «زیارت عاشورا، و من پشیمانم که چرا روزی یک بار زیارت عاشورا را قرائت کردم و دوبار نخواندم!». مرحوم قاضی(ره) میگفتند: «هر چه دارم از سید الشهداء(ع) و قرآن دارم».
تأکید امام زمان (عج) به خواندن زیارت عاشورا
در کتاب مفاتیح الجنان، قبل از زیارت جامعه کبیره و بعد از دعای علقمه، سفارش امام زمان (عج) به سید رشتی اینگونه بیان شده است: «شما چرا زیارت عاشورا را نمیخوانید؟ عاشورا، عاشورا، عاشورا».
✍اینهم از فضائل بی شمار زیارت عاشورا که هم دنیا رو گلستان میکنه هم آخرت رو
حالا هر کی بخونه برد کرده!
┅═✧﷽✧═┅
[ زیارت عاشورا ]
اَلسلام عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ رَسُولِ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خِیَرَةَ اللَّهِ و َابْنَ خِیَرَتِهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ اَمیرِ الْمُوْمِنینَ ، وَابْنَ سَیِّدِ الْوَصِیّینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ فاطِمَةَسَیِّدَةِ نِسآءِ الْعالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا ثارَ اللهِ وَابْنَ ثارِهِ ، وَالْوِتْرَ الْمَوْتُورَ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنآئِکَ ، عَلَیْکُمْ مِنّی جَمیعاً سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ ، یا اَباعَبْدِاللهِ لَقَدْ عَظُمَتِ الرَّزِیَّةُ ، وَجَلَّتْ وَعَظُمَتِ الْمُصیبَةُ بِکَ عَلَیْنا وَعَلی جَمیعِ اَهْلِ الاِْسْلامِ ، وَجَلَّتْ وَعَظُمَتْ مُصیبَتُکَ فِی السَّمواتِ ، عَلی جَمیعِ اَهْلِ السَّمواتِ ، فَلَعَنَ اللهُ اُمَّةً اَسَّسَتْ اَساسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَیْکُمْ اَهْلَ الْبَیْتِ ، وَلَعَنَ اللهُ اُمَّةً دَفَعَتْکُمْ عَنْ مَقامِکُمْ ، وَاَزالَتْکُمْ عَنْ مَراتِبِکُمُ الَّتی رَتَّبَکُمُ اللهُ فیها ، وَلَعَنَ اللهُ اُمَّةً قَتَلَتْکُمْ ، وَلَعَنَ اللهُ الْمُمَهِّدینَ لَهُمْ بِالتَّمْکینِ مِنْ قِتالِکُمْ ، بَرِئْتُ اِلَی اللهِ وَاِلَیْکُمْ مِنْهُمْ ، وَمِنْ اَشْیاعِهِمْ وَاَتْباعِهِمْ وَاَوْلِیآئِهِم ، یا اَباعَبْدِاللهِ اِنّی سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ ، وَحَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلی یَوْمِ الْقِیامَةِ ، وَلَعَنَ اللهُ آلَ زِیاد وَآلَ مَرْوانَ ، وَلَعَنَ اللهُ بَنی اُمَیَّةَ قاطِبَةً ، وَلَعَنَ اللهُ ابْنَ مَرْجانَةَ ، وَلَعَنَ اللهُ عُمَرَ بْنَ سَعْد ، وَلَعَنَ اللهُ شِمْراً ، وَلَعَنَ اللهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَاَلْجَمَتْ وَتَنَقَّبَتْ لِقِتالِکَ ، بِاَبی اَنْتَ وَاُمّی ، لَقَدْ عَظُمَ مُصابی بِکَ ، فَاَسْئَلُ اللهَ الَّذی اَکْرَمَ مَقامَکَ وَاَکْرَمَنی بِکَ ، اَنْ یَرْزُقَنی طَلَبَ ثارِکَ مَعَ اِمام مَنْصُور مِنْ اَهْلِ بَیْتِ مُحَمَّد صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ ، اَللّهُمَّ اجْعَلْنی عِنْدَکَ وَجیهاً بِالْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ فِی الدُّنْیا وَالاْخِرَةِ ، یا اَبا عَبْدِاللهِ ، اِنّی اَتَقَرَّبُ اِلی اللهِ وَاِلی رَسُولِهِ ، وَاِلی اَمیرِالْمُوْمِنینَ وَاِلی فاطِمَةَ ، وَاِلَی الْحَسَنِ وَاِلَیْکَ بِمُوالاتِکَ ، وَبِالْبَرآئَةِ مِمَّنْ اَسَسَّ اَساسَ ذلِکَ ، وَبَنی عَلَیْهِ بُنْیانَهُ ، وَجَری فی ظُلْمِهِ وَجَوْرِهِ عَلَیْکُمْ ، وَعلی اَشْیاعِکُمْ ، بَرِئْتُ اِلَی اللهِ وَاِلَیْکُمْ مِنْهُمْ ، وَاَتَقَرَّبُ اِلَی اللهِ ، ثُمَّ اِلَیْکُمْ بِمُوالاتِکُمْ وَمُوالاةِ وَلِیِّکُمْ ، وَبِالْبَرآئَةِ مِنْ اَعْدآئِکُمْ وَالنّاصِبینَ لَکُمُ الْحَرْبَ ، وَبِالْبَرآئَةِ مِنْ اَشْیاعِهِمْ وَاَتْباعِهِمْ ، اِنّی سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ ، وَحَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ ، وَوَلِیٌّ لِمَنْ والاکُمْ ، وَعَدُوٌّ لِمَنْ عاداکُمْ ، فَاَسْئَلُ اللهَ الَّذی اَکْرَمَنی بِمَعْرِفَتِکُمْ وَمَعْرِفَةِ اَوْلِیآئِکُمْ ، وَرَزَقَنِی الْبَرآئَةَ مِنْ اَعْدآئِکُمْ ، اَنْ یَجْعَلَنی مَعَکُمْ فِی الدُّنْیا وَالاْخِرَةِ ، وَاَنْ یُثَبِّتَ لی عِنْدَکُمْ قَدَمَ صِدْق فِی الدُّنْیا وَالاْخِرَةِ ، وَاَسْئَلُهُ اَنْ یُبَلِّغَنِی الْمَقامَ الْمَحْمُودَ لَکُمْ عِنْدَاللهِ ، وَ اَنْ یَرْزُقَنی طَلَبَ ثاری مَعَ اِمام هُدیً ظاهِر ناطِق بِالْحَقِّ مِنْکُمْ ، وَاَسْئَلُ اللهَ بِحَقِّکُمْ وَبِالشَّاْنِ الَّذی لَکُمْ عِنْدَهُ ، اَنْ یُعْطِیَنی بِمُصابی بِکُمْ اَفْضَلَ ما یُعْطی مُصاباً بِمُصیبَتِهِ ، مُصیبَةً ما اَعْظَمَها وَاَعْظَمَ رَزِیَّتَها فِی الاِْسْلامِ ، وَفی جَمیعِ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ ، اَللّهُمَّ اجْعَلْنی فی مَقامی هذا مِمَّنْ تَنالُهُ مِنْکَ صَلَواتٌ وَرَحْمَةٌ وَمَغْفِرَةٌ ، اَللّهُمَّ اجْعَلْ مَحْیایَ مَحْیا مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، وَمَماتی مَماتَ مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اَللّهُمَّ اِنَّ هذا یَوْمٌ تَبَرَّکَتْ بِهِ بَنُو اُمَیَّةَ ، وَابْنُ آکِلَةِ الاَْکبادِ ، اَللَّعینُ ابْنُ اللَّعینِ ، عَلی لِسانِکَ وَلِسانِ نَبِیِّکَ صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ ، فی کُلِّ مَوْطِن وَمَوْقِف وَقَفَ فیهِ نَبِیُّکَ صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ ، اَللّهُمَّ الْعَنْ اَبا سُفْیانَ وَمُعوِیَةَ وَ یَزیدَ بْنَ مُعاوِیَةَ ، عَلَیْهِمْ مِنْکَ اللَّعْنَةُ اَبَدَ الاْبِدینَ ، وَهذا یَوْمٌ فَرِحَتْ بِهِ آلُ زِیاد وَآلُ مَرْوانَ بِقَتْلِهِمُ الْحُسَیْنَ صَلَواتُ اللهِ عَلَیْهِ ، اَللّهُمَّ فَضاعِفْ عَلَیْهِمُ اللَّعْنَ مِنْکَ وَالْعَذابَ الألیم ،
اَللّهُمَّ اِنّی اَتَقَرَّبُ اِلَیْکَ فی هذَا الْیَوْمِ ، وَفی مَوْقِفی هذا وَاَیّامِ حَیاتی ، بِالْبَرآئَةِ مِنْهُمْ وَاللَّعْنَةِ عَلَیْهِمْ ، وَبِالْمُوالاتِ لِنَبِیِّکَ وَ آلِ نَبِیِّکَ عَلَیْهِ وَعَلَیْهِمُ اَلسَّلامُ
🔸سپس صد مرتبه می گویی : ( میتونی یبار بگی به نیت ۱۰۰ مرتبه)
اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِم ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، وَآخِرَ تابِع لَهُ عَلی ذلِکَ ، اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتی جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ ، وَشایَعَتْ وَبایَعَتْ وَتابَعَتْ عَلی قَتْلِهِ ، اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَمیعاً
🔸آنگاه صد مرتبه می گویی( میتونی یبار بگی به نیت ۱۰۰ مرتبه) : اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ ، وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنآئِکَ ، عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ ، وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ ، وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ ، وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ ، وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
🔸سپس می گویی : اَللّهُمَّ خُصَّ اَنْتَ اَوَّلَ ظالِم بِاللَّعْنِ مِنّی ، وَابْدَأْ بِهِ اَوَّلاً ثُمَّ الثّانِیَ وَالثّالِثَ وَالرّابِعَ ، اَللّهُمَّ الْعَنْ یَزیدَ خامِساً ، وَالْعَنْ عُبَیْدَ اللهِ بْنَ زِیاد وَابْنَ مَرْجانَةَ وَعُمَرَ بْنَ سَعْد وَشِمْراً ، وَآلَ اَبی سُفْیانَ وَ آلَ زِیاد وَ آلَ مَرْوانَ اِلی یَوْمِ الْقِیمَةِ
🔸آنگاه به سجده می روی و می گویی : اَللّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ حَمْدَالشّاکِرینَ لَکَ عَلی مُصابِهِمْ ، اَلْحَمْدُ للهِِ عَلی عَظیمِ رَزِیَّتی ، اَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ ، وَثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْق عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ ، اَلَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ».
قدمی هرچنداندک به وقت انتظار
┅═✧﷽✧═┅ [ زیارت عاشورا ] اَلسلام عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ رَسُولِ
✍خب زیارت عاشورا رو گذاشتیم در کانال
نه جهت قبله نه وضو و نه مهر و سر به سجده گذاشتن هیچ کدومش واجب نیست!
همه اش مستحبه
پس کسی بهونه نیاره!
همه باید بخونیم و غرق نعمت و رحمت بشیم و گره های دنیوی و اخروی کلا حل شه
و بعد از خواندن زیارت عاشورا بگیم؛
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
که دیگه میشه نور علی نور و امام مهدی هم ویژه دعامون میکنه و چی بهتر از دعای امام!
✅اگر شخص برای سجده زیارت عاشورا مهر در دسترس ندارد آیا میتواند روی دستش سجده کند ؟
مانعی ندارد. ( استفتاء از دفتر آیت الله العظمی خامنه ای)
و چون بعضی ها فراز آخر زیارت عاشورا را حفظ نیستند همونطور نشسته پشت دستشون رو بزارن رو پیشانی و از رو بخونن
✅برای خواندن زیارت عاشورا وضو واجب نیست (هرچند بهتر هست)
✅سجده زيارت عاشورا را به هر جهتي مي توان انجام داد و لزومي ندارد رو به قبله باشد.
قدمی هرچنداندک به وقت انتظار
صفحه ۲۲۹
تلاوت صفحه ۲۲۹ قرآن مجید🌸🌱