🔴 چرا امام صادق(ع) را رئیس #مکتب_شیعه نامیدند ؟
💠 مهمترین معرف امام صادق(ع) برای ما شیعیان با صفت #رئیس_مکتب عجین شده است؛ اما پاسخ به این سوال بسیار مهم است که چرا از میان ائمه(ع)؛ امام صادق(ع) را به عنوان رئیس مکتب شیعه معرفی کرده اند؟ برای پاسخ به این سوال باید تاریخ را با نگرشی که رهبرانقلاب به تاریخ ائمه(ع)دارند بازنگری کنیم.
🔺رهبرانقلاب معتقدند بدین علت امام صادق(ع) را رئیس مکتب شیعه معرفی کرده اند؛ که در زمان ایشان #تشکیلات_شیعه در اوج اقتدار و انسجام قرار گرفته بود و هویت مستقلی در برابر دیگر مذاهب داشت.
🔸 شیعه زمانی می تواند مدعی یک مذهب باشد که با پر رنگ کردن مرزهای اعتقادی و رفتاری میان اعضاء خود یک انسجام تشکیلاتی ایجاد کند تا هویت انسان شیعه از غیر شیعه متمایز گردد.
💢 "تشکیلات یعنی چه؟ اینکه امام صادق(ع) اراده می کند آنچه را که او می خواهد بدانند نمایندگان او در سراسر آفاق عالم اسلام به مردم بگویند تا بدانند."( 59/6/14 ر،ک انسان250ساله) به تعبیر روشن تر یعنی همانگونه که مردم برای مسائل شرعی به مراجع تقلید مراجعه می کنند برای امور سیاسی و اجتماعی خود هم به رهبر جامعه اسلامی مراجعه کنند.
📁 پرونده ویژه #مرد_تشکیلات
📜#مجموعه_نکات ۵
◻️#استاد_موسوی
🚩کانال جامع بصائر
t.me/bassaer_ir
eitaa.com/bassaer_ir
🔴 آیا شما صلاحیت دارید رهبر یک تشکیلات دینی باشید؟!
🖼 مجموعه #تصویرنوشت ۳
📁 پرونده ویژه #مرد_تشکیلات
◻️#استاد_موسوی
🚩کانال جامع بصائر
t.me/bassaer_ir
eitaa.com/bassaer_ir
🔴 راهکار عبور از بحران های فرهنگی و اقتصادی
☑️ نتیجه زحماتی که امام سجاد(ع) و امام باقر(ع) در تربیت نیرو متحمل شدند؛ شکل گیری تشیکلات وسیعی بود که امام صادق(ع) برپا کردند.
💠 مهمترین شرط ایجاد یک تشکیلات منسجم وجود افرادی است که واسطه میان امام و ملت باشند.
💠 مهمترین تفاوتی که میان تشکل های غربی و اسلامی وجود دارد این است که درجوامع غربی بیشتر با ساختار و قانون تشکل های خود را اداره می کنند؛ لکن در تشکل های دینی بیشتر بر نیروی انسانی سرمایه گذاری می شود.
✅ اگر بخواهید در این برهه از زمان تشکیلاتی قوی در عرصه های اقتصادی،فرهنگی و سیاسی داشته باشیم و از بحران های فرهنگی و اقتصادی خارج شویم باید فعالیت هایی از جنس کار امام سجاد(ع) و امام باقر(ع) انجام دهیم و آنهم راه اندازی یک #نهضت_آموزشی برای #تربیت_نیرو است.
📁 پرونده ویژه #مرد_تشکیلات
📜#مجموعه_نکات ۶
◻️#استاد_موسوی
🚩کانال جامع بصائر
t.me/bassaer_ir
eitaa.com/bassaer_ir
16.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ویژه
#بازنشر
🎥 #ببینید | من، ما هستم..!!
📍حجت الاسلام #سید_منصور_موسوی
📂پرونده ویژه #سداد
🗂#مرد_تشکیلات
#پیشنهاد_دانلود
🚩کانال جامع بصائر
t.me/bassaer_ir
eitaa.com/bassaer_ir
📂 معرفی مبحث #کربلا_دو_راهی_انتخاب_آزادی_یا_اسارت
⭕️ انسان قوی ترین موجود عالم است، بیشترین استعداد و توانایی را خداوندمتعال به انسان عطا کرده است. به قدری که میتواند تمامی موجودات عالم را به خدمت بگیرد و در طبیعت پیرامون خود تصرف کند و بر دیگران تسلط پیدا کند؛ چرا که خداوند به او عقل داده است تا بتواند از تمامی توانایی های خود بهره ببرد.
⭕️ خداوند متعال به هیچ موجودی در عالم به اندازه ی انسان قدرت نداده است، به میزانی که می تواند بر بلایای طبیعی همچون زلزله و ... تا حد زیادی چیره شود.
⭕️ اما در پَس این قدرت توجه به یک نکته ی مهم لازم است، که انسان ضعیف ترین موجود عالم هم می باشد؛ یعنی هیچ موجودی به اندازه ی انسان در اداره ی امورات خویش محتاج دیگران نیست. برای مثال درمان بیماری ها و یا تهیه غذا و وجود مشاغل گوناگون همه نشانگر نیاز انسان به دیگران است.
⭕️ آیا این مسئله جمع نقیضین است ؟ زمانی از جمع نقیضین سخن می گوییم که تناقض از یک جهت ایجاد شده باشد، لکن در محل بحث ما از دو جهت به انسان، قدرت و ضعف او می نگریم.
⭕️ چه زمانی توهم قدرت، انسان را مدهوش می کند ؟ إِنَّ الْإِنْسَانَ لَيَطْغَى أَن رَآهُ اسْتَغْنَی علق آیه 6 / وقتی انسان خود را بی نیاز دانست، توهم قدرت او را فرا می گیرد و احساس بی نیازی می کند. اما باید به انسان گفت، ای انسان تو می توانی دیگران را تحت سلطه قرار دهی اما در اداره ی خودت ضعیف هستی.
⭕️ انسان چون نمی تواند خودش را اداره کند در عالم رقابتی میان قدرتمندان عالم برای مدیریت او اتفاق افتاده است. انسان باید بنده باشد زیرا محتاج است. انتخاب با انسان است که بنده ی همه بشریت باشد یا بنده خداوند متعال شود و از غیر خدا آزاد شود ؟
➖➖➖📝➖➖➖
🚩کانال جامع بصائر
t.me/bassaer_ir
eitaa.com/bassaer_ir
4_5927210058533306988.mp3
16.33M
📂 #کربلا_دو_راهی_انتخاب_آزادی_یا_اسارت (1)
🔻جلسه اول
◻️#استاد_موسوی
▫️ دانشگاه علوم پزشکی اهواز
🚩کانال جامع بصائر
t.me/bassaer_ir
eitaa.com/bassaer_ir
💠معرفی مبحث
#کربلا_دو_راهی_انتخاب_آزادی_یا_اسارت
⭕️ انسان قوی ترین موجود عالم است، خداوند متعال به انسان توانایی ها و قدرت هایی داده است که با آن می تواند تمام عالم را مدیریت کند و از بقیه ی موجودات بهره روی کند، آنها را در استخدام خود قرار دهد، قدرت انسان باعث می شود که او دچار توهم قدرت مطلق بودن شود، این توهم انسان را به طغیان می کشاند.
⭕️ انسان باید به یک نکته ی دیگری هم توجه کند و اینکه انسان در عین اینکه قدرتمندترین موجود عالم است؛ ضعیف ترین موجود عالم هم می باشد. انسان از آن جهت قوی ترین موجود عالم است که می تواند دیگر موجودات عالم را به استخدام خود درآورد و آنها را اداره کند، لکن از آن جهت ضعیف ترین موجود عالم است که نمی تواند خود را اداره کند برای اداره ی اموراتش به هزار و یک اسباب احتیاج دارد.
⭕️ به قدری انسان نیازمند است که مورد سوء استفاده ی قدرتمندان عالم قرار می گیرد چون انسان محتاج و ضعیف است مستعد سوء استفاده است؛ آری! همین ضعف او را مستعد ظلم می کند.
⭕️ سنتی در طبیعت وجود دارد، هر که قدرتمندتر است، ضعیف تر را به استخدام خود در می آورد و از آن بهره کشی می کند.
⭕️ مثل توموری که در بدن انسان ایجاد می شود، چگونه این تومور به بدن انسان ضرر می زند؟ این تومور روز به روز قوی تر می شود، از خون و دیگر ویتامین ها و پروتئین های بدن تغذیه می کند آنگاه دیگر اعضای بدن بهره ای نمی برند و ضعیف می شوند.
⭕️ همیشه در کنار کاخ ها، کوخ هایی بوجود می آیند، بله! مهم ترین اثر استکبار، استعمار است.
⭕️ سوال این است که ما چگونه با یکدیگر تعامل داشته باشیم که حق اساسی انسان یعنی آزادی، به اسارت کشیده نشود؟ ما مستعمره ی دیگران نشویم؟ در این تعامل برای رفع نیازهایمان، مهم ترین نیازمان یعنی احتیاج به آزادی را از دست ندهیم؟
⭕️ زمانی که ابی عبدالله علیه السلام فرمود «کونوا احرارا فی دنیاکم» یعنی اگر می خواهید در دنیای فانی زندگی کنید، باشد! لکن آزاد مرد باشید ...
⭕️ در تاریخ بشریت هیچ مفهومی به اندازه ی آزادی جذابیت نداشته است. حتی عدالت هم به اندازه ی مفهوم آزادی جذابیت ندارد، با بررسی علت های موفقیت تمدن غرب در عصر حاضر، درمی یابید مهم ترین قدرت گفتمانی تمدن غرب آن می باشد که عَلَم آزادی خواهی را در دنیا بلند کرده است.
⭕️ زمانی که امام انقلاب کرد، یکی از مهم ترین شعارهایی که موجب شد مردم را به انقلاب اسلامی جذب کند، شعار آزادی بود.مردم خسته شده بودند وقتی می دیدند باید چاکر و نوکر شاه و اعوان و انصارش باشند.
⭕️ برای اینکه نیازهایمان را رفع کنیم ناچاریم با دیگران تعامل داشته باشیم، در این تعامل اگر آموزه های اسلام را رعایت نکنیم آزادی ما دچار خدشه می شود! آن آموزه ی مهم آزادگی است.
⭕️ بر اساس فرمایش شهید مطهری در کتاب آزادی معنوی تفاوت عمده ی ما با تمدن غرب در همین مسأله است. تمدن غرب علم آزادی اجتماعی را بلند کرده است در صورتی که این یک فریب بزرگ است، آزادی اجتماعی را تنها کسانی می توانند ایجاد کنند که آزای معنوی داشته باشند.
⭕️ تا از اسارت هوای نفس و طبیعت رها نشده ایم تا به کوچکترین قدرت و برتری بر دیگران دست پیدا کنیم، ناخودآگاه دیگران را به اسارت خواهیم کشاند. آزادمردان، دیگران را به اسارت نمی کشند.
⭕️ منظورمان از تمدن غرب کشور خاصی نیست، اگر عزاداران اباعبدالله علیه السلام حقیقتا پیام امام حسین علیه السلام را درک کرده باشند، بیش از آنکه عمر سعد و یزید را لعن کنند، تمدن غرب را لعن خواهند کرد!
⭕️ در شعار آزادی تمدن غرب یک فریب پنهانی وجود دارد و آن فریب این است که آزادی معنوی و روانی انسان مورد غفلت واقع شده و می خواهند آزادی اجتماعی را بدون پشتوانه ی آزادی معنوی ایجاد کنند.
⭕️ اسلام به آزادی معنوی و روانی انسان ها بسیار احترام می گذارد، در مکتب اسلام کارها با القاء و به اسارات کشیدن انسان جلو نمی روند.
⭕️ غالبا کسانی که حجابشان را رعایت نمی کنند،می ترسند مورد تمسخر دیگران واقع شوند! یعنی شیطان و اولیاء شیطان برای اینکه دیگران را با خود همراه کنند، در آزادی روانی انسان ها اخلال ایجاد می کنند.
➖➖➖📝➖➖➖
☑️کانال جامع بصائر
t.me/bassaer_ir
eitaa.com/bassaer_ir
4_5929227340247728872.mp3
21.31M
📂 #کربلا_دو_راهی_انتخاب_آزادی_یا_اسارت (۲)
🔻جلسه دوم
◻️#استاد_موسوی
▫️ دانشگاه علوم پزشکی اهواز
🚩کانال جامع بصائر
t.me/bassaer_ir
eitaa.com/bassaer_ir
📋یادداشت های حجت الاسلام والمسلمین سید منصور موسوی با موضوع انتخابات ۱۴۰۰
🔻بخش اول
🔴براساس جهان بینی توحیدی و ایدئولوژی مکتبی حاکم بر آن، حق حاکمیت و مدبّریت خلق در تمام شئون از آن خالق می باشد و هیچکس در هیچ مسئله ای حق ندارد، مگر آنکه خداوند به او این حق را تفویض نموده باشد. لذا در نظام ارزشی اسلام، بین حق و تکلیف رابطه تضایف وجود دارد، یعنی همانگونه که فی المثل بین مفهوم "پدر و فرزند" رابطه تضایف برقرار است. -یعنی به کسی می گویند پدر، که فرزندی داشته باشد و به کسی می گویند فرزند، که برای وی پدری تصور شود. و این دو مفهوم در همه حال با هم تصور می شوند.- در رابطه با حق نیز هر جا برای فردی حقی قائل باشیم، در عوض تکلیفی نیز بر دوش او متعین است. چرا که هیچ کس هیچ حقی فی ذاته از خودش نداشته و می بایست در مقابل صاحب حقی که آن را به او تفویض کرده پاسخگو باشد.
💠 #مجموعه_نکات
💠 #انتخابات
💠 #یادداشت
🚩کانال جامع بصائر
t.me/bassaer_ir
eitaa.com/bassaer_ir
📋یادداشت های حجت الاسلام والمسلمین سید منصور موسوی با موضوع انتخابات ۱۴۰۰
🔻بخش دوم
🔴به همین منظور در نظام مردمسالاری دینی که حق انتخاب وکلای قانونگذار و متصدیان اجرایی به عهده مردم گذاشته شده، این حق نیز همراه با تکلیفی شرعی می باشد و این جمله که "انتخاب حق ماست" در عین صحت، ناقص است و باید گفت: "انتخاب هم حق و هم تکلیف می باشد. "چرا که اگر انتخاب"حق مردم" باشد و در عین حال تکلیف ایشان نیز نباشد، در این صورت نه شرکت در انتخابات و نه انتخاب اصلح ضرورت و وجوب شرعی نداشته و شخص هرگاه که دلش خواست می تواند رای بدهد و یا ندهد و یا به هر کس که تمایل پیدا کرد رای بدهد، ولو اینکه فاقد صلاحیت باشد.
💠 #مجموعه_نکات
💠 #انتخابات
💠 #یادداشت
🚩کانال جامع بصائر
t.me/bassaer_ir
eitaa.com/bassaer_ir
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 نماهنگ #شاخص
🤔 چرا #امنیت در ایران بی نظیر است اما #اقتصاد ⁉️
🔈 #استاد_موسوی
📂#چشم_به_راه
☑️ @bassaer_ir