فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 میگن توی اروپا با درآمد یه کارگر ساده میشه بنز و BMW خرید
🔹 خب بخرید حداقل برید توی ماشین هاتون بخوابید، بهتر از توی مترو و زیرپله ها، و کف پیاده رو خوابیدن نیست؟!!
🔹 کی میخواید از این تخیلات بیدار بشید...
@bavelayattashahadat2
💢 امروز رسما اعلام شد ایران به مشتقات آب سنگین دست یافته!
🔹این مشتقات برای ساخت رادیودارو و درمان سرطان کاربرد داره ایران جزء 3کشور اول دنیا در تولید رادیودارو بر پایه آب سنگینه و صادرات اون ملیونها دلار ارزآوری داره
اینو برسونید به اوناییکه میگفتن صنعت هستهای به درد ما نمیخورد!
«علی فرحزادی»
@bavelayattashahadat2
💢 چهرهسازی علمی از یک بهایی و جاسوس اسرائیلی
🔹 بهتازگی مقالهای به اسم نیلوفر بیانی، جاسوس محیطزیستی که در سال ۹۶ دستگیر شد، منتشر شده که در آن به حوزۀ مدیریت محیطزیست کشور اتهام زده شده. این مقاله را هم یک شبکۀ حقوق بشری آمریکایی بهنام «محققان در خطر» با هدف فضاسازی علیه ایران و نمادسازی از نیلوفر بیانی در جایگاه یک پژوهشگرِ در بند زندان، منتشر کرده است.
🔹 بررسیِ سوابق مقالات و تحقیقات بیانی پیش از دستگیری نشان میدهد او علاقۀ خاصی به همکاری با شبکه بهاییانِ خارج از کشور در موضوعات بهظاهر علمی داشته است.
🔹 یکی از مهمترین این همکاریها انتشار یک ویژهنامه به اسم چالشهای محیطزیستی ایران بههمراه مراد طاهباز، کاوه مدنی و هومن جوکار برای عباس امانت، تاریخنویس و بهایی معروف ساکن آمریکاست.
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 فرار مغزها به روایت تصویر
🔹 اینا همون مغزهایی هستند که اصلاحیون هی میزنن تو سرشون که وامصیبتا از عملکرد دولت سیزدهم که باعث شده این همه فرار مغزها داشته باشیم!
@bavelayattashahadat2
⭕️کارگزاران سازندگی شرکت در انتخابات مجلس را با دست می زنند عقب، با پا می کشند جلو. در ضمن، مثل جبهه مشارکت، روی رای زن ها هم حساب ویژه ای باز کرده اند.
دلیل؟ جلو انداختن فرزانه ترکان در مقابل آذر منصوری.
ترکان مثل منصوری تندرو نیست، پس شانس بهتری دارد.
@bavelayattashahadat2
🔻وقتی مدیر شنود با اجیر کردن لشگر مجازی میخواست به داد اصلاحطلبان برسد!/ سیاسی بودن آذری جهرمی از ابتدا هم سوتفاهم بود
🔹روز دوشنبه رجانیوز نظرسنجیای با موضوع «اولین همهپرسی پیرامون انتخابات مجلس» منتشر کرد. انتشار این نظرسنجی علاوهبر اینکه باعث وحشت، ترس و لرز اصلاحطلبان و مخالفین دولت شد، بیسوادی آنها را نیز به مردم نشان داد.
🔹مسئله اینجا بود که اصلاحطلبان با جمع زدن درصدهای این نظرسنجی که مجموع آن بیشتر از ۱۰۰ میشود، به گمان اینکه «عجب کشفی کردهایم!»، سریع اقدام به طنزپردازیهایی ناشیانه کردند تا شاید بتوانند اصل مسئله را به حاشیه ببرند؛ اما بعد مشخص شدن ابعاد دیگر این نظرسنجی(فرمول آن و تک گزینهای نبودنش) خیلی زود اقدام به بهانهجوییهای جدیدی کردند.
🔹یکی از افراد که تقریبا درباره هر مسئلهای ابراز نظر میکند و «لشگر مجازیاش» برای به حاشیه بردن این نظرسنجی به خط شد، وزیر سابق ارتباطات بود. او ابتدا پروژهاش را با افراد معلومالحالی در توییتر کلید زد. در ادامه آذری جهرمی که اصلا ورودش به سیاست حاصل روندی غیرسیاسی و بهنوعی یک شوخی مضحک با اهل سیاست بود، وارد گود شد! وی به عرصه نظرسنجی و همهپرسی که از تخصصیترین حوزههای علوم انسانی است، کاملا با ژست یک متخصص ورود و از مسائلی صحبت کرد که هیچ ارتباطی با تحصیلات آکادمیکاش نداشت!
🔹ورود وزیر خوشنمک دولت روحانی به این حوزه درحالیست که مدرک تحصیلی وی لیسانس بوده و بر همین اساس از ورود به رقابتهای انتخابات مجلس که نیازمند تحصیلات کارشناسی ارشد است، ناکام خواهد ماند!
🔹این مسئله زمانی اهمیت خود را نشان میدهد که بدانیم وزیر ارتباطات کنونی، عیسی زارعپور، مدرک پست دکتری هوش مصنوعی از دانشگاه نیو ساوت استرالیا اخذ کرده است. آذری جهرمی که بهره چندانی از سواد آکادمیک ندارد و بهتازگی در حال گذراندن دروس کارشناسی ارشد است، تصور کرد میتواند همچون دوره وزارتش که با بلاگری از زیر انتقادات فرار میکرد، فضاسازی سنگینی برای به حاشیه بردن نتیجه این نظرسنجی انجام دهد!
🔹بنظر میرسد کسی که مهارت اصلیش نوشتن توییتهای طنز و کلکلهای فوتبالی است چندان صلاحیت اظهارنظرهای تخصصی در مسائل علوم انسانی و سیاست را ندارد و بهتر است میدان سیاست را به اهلش واگذار کند. البته میدانداری چنین شخصیت سطحیای نشان از دست خالی اصلاحطلبان در تربیت سیاستمداران دارد.
@bavelayattashahadat2
✅ وزیر جنگ اسرائیل : اگر جنگ شود لبنان را به عصر حجر بازمیگردانیم
🔹یوآو گالانت وزیر جنگ اسرائیل ادعا کرد این رژیم در صورت هر حملهای خاک لبنان را، که حزبالله و دیگر گروهها در آن داراییهایی دارند، هدف قرار خواهد داد.
🔹وزیر جنگ اسرائیل برای امید دادن به فرماندهان ارتش و شبهنظامیان گفت: در صورت وقوع یک درگیری نظامی، اسرائیل لبنان را "به عصر حجر" بازمیگرداند.
@bavelayattashahadat2
✅ موضوع هستهای ایران محور گفت وگوی گانتس و رهبر دمکراتهای کنگره آمریکا
🔹بنی گانتس رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در حساب خود در شبکه اجتماعی اکس نوشت که با حکیم جفرز رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا و استینی هاور عضو کنگره درباره آنچه که « خطرات هستهای ایران و ظرفیتهای توسعه دامنه سازش در خاورمیانه » خوانده گفتوگو کرده است.
@bavelayattashahadat2
✅ مقام اسرائیلی: پایان رؤیای صهیونیسم نزدیک است
«تامیر پاردو» رئیس سابق موساد:
🔹هر روز که میگذرد به پایان رؤیای صهیونیسم نزدیک میشویم. مسیحیان و فاشیستها، حریدیهای مخالف صهیونیسم را به نخستوزیری گره زدهاند که تغییر رنگ داده و حزب خود را به یک دیکتاتوریِ ارتدوکسِ نژادپرست بدل کرده است.
🔹انسان در عجب است که چگونه رژیم صهیونیستی با دستان خود، در حال از بین بردن خود است.
@bavelayattashahadat2
صادرات که افزایش یافته؛
پس پول نفت کجا می رود ؟!
🔹تعبیر سنگ پا، در توصیف وقاحت بانیان و حامیان خسارت های دولت روحانی، نارسا است.
🔹یکی شان، روزنامه سازندگی که در تحلیلی با عنوان "بی خوابی رئیسی"، دغذغه رئیس جمهور نسبت به فشار تورم بر معیشت مردم را به سخره گرفت.
🔹دومی، عباس عبدی که در روزنامه اعتماد نوشت: «چرا در دو دولت رئیسی و دولت احمدينژاد بهرغم بهبود درآمدهاي نفتي، وضع بدتر ميشود ولي در دولت خاتمي و روحاني، بهرغم كاهش درآمدهاي نفتي وضع بهتر ميشود؟ ارزش صادرات نفت ايران در سال ۱۴۰۱، به ۴۳ ميليارد دلار رسيد كه در مقايسه با ۲۶ ميليارد دلار در سال ۱۴۰۰ و ۸ ميليارد دلار در سال ۱۳۹۹ و ۱۹ ميليارد دلار در سال ۱۳۹۸ افزايش چشمگيري داشته و به ميزان ۶۱ ميليارد دلار ارزش صادرات نفتي در سال ۱۳۹۷ كه تحريمهاي آمريكا احيا شد، نزديك شده. اينكه هر روز به فروش بيشتر نفت افتخار شود، مساله مردم نيست؛ آثار اين فروش در كسب و كار و سفره مردم مهم است».
🔹او به روی خود نمی آورد که دولت موفق شده "بدون برجام" و با وجود تحریم های دو برابر شده در اثر آن، صادرات نفت را از ۳۰۰ هزار بشکه در اواخر دولت روحانی، به حدود ۱/۵ تا ۱/۹ میلیون بشکه برساند.
🔹مصیبت بزرگ این است که می دانند چه میدان مین گسترده ای را پیش پای دولت بعدی پهن کردند، اما کتمان می کنند. به چند آمار بر جا مانده عنایت کنید:
🔻 کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی
🔻 جارو کرددن خزانه و پیشخور کردن بودجه ارزی سال ۱۴۰۰
🔻 انتشار پول بی پشتوانه ( ۲۰۰ هزار میلیارد تومان) و انفجار نقدینگی،
🔻 بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی
🔻 سررسید اوراق فروخته شده به میزان ۵۳۲ هزار میلیارد تومان
🔹همچنین مرور کنید حجم بدهی ها و تعهدات و انتظارات ایجاد شده در دولت قبل که از سوی دولت فعلی، پرداخت شده است. فقط چند نمونه:
🔻تسویه ۲۷۰ هزار میلیاردتومان بدهی سود اوراق
🔻تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل به صندوقهای بازنشستگی
🔻اختصاص ۴۰ هزار میلیارد تومان برای رتبهبندی معلمان
🔻اختصاص ۵۴ هزارمیلیارد تومان برای تسویه بدهی بانک مرکزی و...
🔹تامین اعتباراین هزینه های هنگفت و نظایر آن (در کنار بودجه عمومی کشور) به واسطه افزایش درآمدهای نفتی و غیر نفتی انجام شده. یعنی با وجود "کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی"، ۴۶۴ هزار میلیارد تومان از بدهی ها و تعهدات دولت قبل هم تسویه شده است.
🔹معیشت مردم، گرفتار تورم سنگینی است و باید چاره جویی شود؛ همچنان که برخی مدیریت های ضعیف باید دستخوش تحول جدی شود و روند های غلط منتهی به توزیع رانت و تولید تورم اصلاح گردد.
🔹اما در عین حال باید عنایت داشت که دولت سابق، کشور را از نظر اقتصادی درست به همان بن بست مد نظر غرب کشانده بود و انتظار شان این بود که کشور در بن بست درآمدی، در ابعادی به مراتب خسارتبار تر از برجام، تسلیم غرب شود.
🔹اما به مدد الهی و تدابیر دولت در حوزه دیپلماسی تجاری، این بن بست شکسته شده و نرخ رشد اقتصادی که در دولت دوم روحانی به صفر نزدیک شده بود، اکنون به حدود ۴ درصد رسیده است.
🔹این نرخ می تواند و باید به بالای ۸ درصد برسد و ظرفیت های معطل بسیاری، قابلیت فعال سازی دارد.
🖌محمد ایمانی
@bavelayattashahadat2
سیل جاده چالوس فریبکاری آمریکا در ساخت سد کرج را عیان کرد
🔹سیل خرداد ۱۴۰۲ در جاده چالوس، انتقال آب شرب به کرج و تهران را چند روز مختل کرد؛ علت اصلی این اتفاق ایجاد کوهی از گل و لای در دهانه خروجی سد کرج اعلام شد.
🔹سد کرج از اولین پروژههایی است که از محل وامها و اعتبارات اصل چهار کشورِ آمریکا ساخته شد؛ اصل چهار آمریکا در نطق افتتاحیه دور دوم ریاست جمهوری ترومن تبیین و اعلام شد.
🔹ترومن ۲۰ ژانویه ۱۹۴۹ درباره اصل چهارم گفت: ما باید اقدام جدیدی راجع به قابل دسترس کردن مزایای پیشرفتهای علمی و صنعتی کشورهای در حال توسعه انجام دهیم. اما این اتفاق متاثر از جنگ سرد آمریکا و شوروی بود.
🔹در این بین ایران نزدیکترین کشور به شوروی بود که باید مورد حمایت آمریکا قرار میگرفت تا به طرف جبهه مقابل تمایل نکند؛ بههمیندلیل نماینده اصل چهار ترومن در ایران مشخص و وامهای خارجی برای انجام فعالیتهای اقتصادی به ایران رسید.
🔹پس از آن برای احداث یک نیروگاه و سد کرج از دو شرکت آمریکایی و فرانسوی متقاضی شدند. سازمان برنامه ایران تصمیم میگیرد پروژه را به فرانسویها بسپارد اما آمریکا از اینکه قرار است سد کرج با پول آمریکا توسط فرانسه ساخته شود ناراحت شد و به شاه اعتراض کرد.
🔹شرکت آمریکایی موریسون ندسن در نامهای به شاه چند ایراد جدی برای ساخت سد کرج در محل فعلی اعلام میکند؛ آنها گفتند پایه بتونی سد باید ۵۴متر باشد که در طرح فرانسویها ۳۰متر پیشبینی شده و همچنین برای تولید ۹۰مگاوات برق باید ارتفاع سد ۱۰متر بلندتر باشد.
@bavelayattashahadat2
اتحادیه اروپا نمیتواند امنیت اوکراین را تضمین کند
سخنگوی سرویس سیاست خارجی اتحادیه اروپا:
🔹اتحادیه اروپا نمیتواند امنیت اوکراین را تضمین کند زیرا یک سازمان نظامی نیست.
🔹اتحادیه اروپا نمیتواند تضمینهای امنیتی برای اوکراین ارائه کند، زیرا این صلاحیت را ندارد.
@bavelayattashahadat2