🔻شکست برابر روسیه، احساس مشترک اوکراین و غرب
یادداشت رامی الشاعر، تحلیلگر فلسطینی:
🔹اظهارات امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه درباره امکان اعزام نیرو از کشورهای ناتو برای جنگ در اوکراین با جنجال گسترده و تحلیل های مختلف از سوی همه طرف ها مواجه شد؛ به ویژه پس از آنکه کشورهای عضو ناتو آن را رد و به صراحت اعلام کردند، هیچ کس به فکر مقابله با روسیه نیست.
🔹پس از این موضع گیری ها بود که مکرون گفت، هیچ اتفاق نظری درباره اعزام نیرو به اوکراین در اروپا وجود ندارد. همین اظهارنظر کافی بود تا مخالفت های بیشتری با رئیس جمهور فرانسه به دلیل اتخاذ چنین سیاستی انجام شود. داگلاس مک گرگور، مشاور سابق پنتاگون به نقل از یکی از دوستانش که افسر بازنشسته ارتش فرانسه بود، گفت: ارتش فرانسه تنها برای تور سافاری در شمال آفریقا آماده شده است.
🔹وی معتقد است، کشورهای ناتو و اتحادیه اروپا چیزی برای عرض اندام مقابل روسیه در برابر اوکراین ندارند و باید آمریکا را به حال خود رها کنند. اروپایی ها بارها در مناسبت ها و محافل مختلف اعلام کرده اند در اوکراین یا جاهای دیگر تمایلی به رویارویی مستقیم با روسیه ندارند.
🔹معتقدم مکرون بدخواهانه و زیرکانه به دنبال راهی برای خروج از بحرانی است که در وهله نخست فرانسه و به طور کلی اروپا را با خود درگیر کرده و آن، ناتوانی در شکست راهبردی روسیه در میدان نبرد است. اعضای اتحادیه اروپا با آگاهی کامل می دانند ادامه افزایش تنش علیه روسیه عواقب جدی و ویرانگری برای این قاره خواهد داشت و شکست ناتو در این هماورد قطعی خواهد بود؛ حتی اگر ناتو موفق شود تمام توانایی های انسانی خود را که حدود 3.5 میلیون سرباز می شود، به کار گیرد.
🔹با توجه به شکست مفتضحانه عملیات «ضدحمله اوکراین» و با وجود همه کمک های نظامی، مستشاری و حتی کمک مزدورانی که در صفوف نیروهای اوکراینی می جنگند، عملیات نظامی خسارت های سنگینی به ارتش اوکراین وارد کرده است.
🔹مکرون خواهان مشارکت با نیروهای ناتو و غرب در حال بررسی اقداماتی برای محافظت از خود پس از حذف نهایی نیروهای مسلح اوکراین و نابودی دولت کی یف است. نگرانی ناتو بسیاری از نظامیان اوکراین را نیز نگران می کند و احساسات مشابهی میان شهروندان اوکراینی وجود دارد؛ آن هم پس از گذشت دو سال از رویکرد مخرب دولت آلمان در کی یف و خودداری مطلق از مذاکره با روسیه به امید دستیابی به توهم آمریکایی ها مبنی بر سرنگونی حکومت روسیه. واشنگتن با این توهمات می خواهد نظامی طرفدار آمریکا را در مسکو روی کار بیاورد.
🔹بی تردید احساس شکست در میدان نبرد در قلب اوکراینی ها رخنه کرده است و بسیاری از آنها متوجه شده اند شرط بندی روی غرب و آمریکا به ویژه با توجه به کمبود مهمات و کاهش بسته دریافتی کمکهای آمریکا به وسیله کنگره اشتباه بوده، هرگونه تغییر داخلی در روسیه سرابی است که آنها را فریفت و از شهرها و روستاهایشان آواره کرد.
🔹غرب نیز به نوبه خود این واقعیت را درک کرده است که آنچه از اوکراین باقی مانده باید به عنوان منطقه حائلی که ناتو را از مرزهای روسیه جدا می کند، حفظ شود و در حال سوق دادن اوکراین به سمت مذاکره با روسیه و لغو همه قوانینی است که از این موضوع جلوگیری می کند.
🔹به همین دلیل است اروپا از وضعیت دولت ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین به تنگ آمده است و بر گزینه حذف فوری نظام کی یف تأکید می کند. اظهارات مکرون و حتی لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا در همین راستاست؛ آنها آگاهانه می دانند رویارویی با روسیه توهمی از پیش باخته است و می تواند باعث نابودی کشورهای ناتو در منطقه شود و اروپا را در برابر گزینه تهدید هسته ای قرار دهد.
🔹در این راستا تنها راه جلوگیری از همه پیامدهای منفی و خودداری از شکست ناتو، خلاص شدن از شر رژیم فعلی اوکراین است که بر طبل افزایش تنش می کوبد و زنگ خطر را در شهروندان اوکراینی به صدا درآورده است.
🔹بارها نوشته ام، هرگونه درگیری مستقیم با ناتو، روسیه را مجبور به اعلام بسیج عمومی می کند، یعنی در روسیه ارتش ۲۰ میلیونی برای مقابله با تهدیدات شکل خواهد گرفت. امروز در حالی شاهد بی ثباتی اوضاع داخلی آمریکا و تعدادی از کشورهای اروپایی هستیم و در عین حال پیامدهای تحریم اروپا و آمریکا را علیه روسیه می بینیم که در دوران حساس تاریخی به سر می بریم.
🔹علاوه بر این، تحریمها و جنگ اوکراین باعث شده است مردم روسیه پشت سر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور کشورشان متحد قرار بگیرند و ملت روسیه در حفظ تاریخ، حاکمیت، تمامیت ارضی، هویت، سنتها و سرزمین خود مستحکم باشد.
🔹سخنرانی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خطاب به مجلس فدرال که ۲۹ فوریه انجام شد، نه تنها در راستای پاسخ به تحرکات برخی رهبران غربی و اظهارات آمریکا درباره وضعیت اوکراین بود، بلکه خطاب به مردم روسیه در وهله نخست و مردم جهان در وهله دوم انجام شد.
@bavelayattashahadat2
🔻نشریه معتبر آمریکایی: ایران برنامههای واشنگتن در منطقه را بر هم زده
🔹نشریه «فارن افرز» در گزارشی به موضوع خلاءقدرت در خاورمیانه و ناتوانی آمریکا در مدیریت اوضاع پرداخت و اعتراف کرد که ایران با برهم زدن برنامهها، موجب شکست رویکردهای منطقهای کاخ سفید میشود.
🔹جنگ سال ۲۰۰۶ اسرائیل با حزب الله نشان داد که مبانی جنگ حداقل در خاورمیانه در حال دگرگونی است؛ زیرا نبرد بین ارتشها جای خود را به مقابله فرسایشی با بازیگران غیردولتی داد.
🔹پنج ماه جنگ بین اسرائیل و حماس برخی افسانههای بزرگ را نابود کرد؛ باورهایی همچون این موضوع که آرمان فلسطین مرده است و یا اتحاد در حال ظهور میان اسرائیل و کشورهای حوزه خلیج فارس به عنوان وزنهای علیه ایران عمل میکند.
🔹امروزه اسرائیل و ائتلافی به رهبری ایالات متحده در پنج مکان - غزه، عراق، لبنان، سوریه و یمن- با نیروهای نزدیک به ایران میجنگند ولی کشورهای حوزه خلیج فارس روند تنشزدایی خود با ایران را تشدید کردهاند.
@bavelayattashahadat2
🚨آمریکا و نقشهراه آینده فلسطین
🔻تلاش اسرائیل برای تخریب «مسجدالاقصی» و رونمایی «معبد سلیمان»/ هشدار سیدحسن نصرالله: جنگ منطقهای رخ خواهد داد
🔹آیا قبل از فروپاشی و نابودی رژیم اسرائیل، یهودیان صهیونیست در پیمانی مشترک با آمریکا، موفق به تخریب مسجدالاقصی و رونمایی معبد سلیمان در فلسطین خواهند شد؟ کابینه نتانیاهو و تخصیص بودجه برای آن، حاکی از پیچیده شدن اوضاع در دیپلماسی سیاست خارجی اسرائیل است. موضوعی که با مخالفت احزاب سکولار نیز مواجه شده است.
🔹در سال ۱۹۴۷ میلادی دیوید بن گوریون بنیانگذار دولت اسرائیل، از سران دینی ارتدکس یهودی نیز دعوت کرد تا به همراه یهودیان سکولار در تأسیس دولت اسرائیل و تنظیم بیانیه استقلال سهیم شوند، تشکیل عملی دولت یهود نیازمند نوعی تقسیم قدرت بین مذهبیها و سکولارها بود تا از بروز مناقشات دائمی بین دو طرف پرهیز شود. اما نخستین مناقشه بین یهودیان سکولار و مذهبی بر سر اشاره به نام خدا در بیانیه استقلال بود. روشن است که ارتدوکسهای یهود بر لزوم آغاز بیانیه به نام خدا اصرار میورزیدند، در حالی که سکولارها بشدت با آن مخالفت می کردند.
🔹ارتدوکسهای مذهبی، تاسیس اسرائیل را به مثابه دستگاهی برای اجرای احکام شریعت یهود می خواستند و بر ماهیت دینی دولت اصرار می ورزیدند، حال آنکه سکولارها در پی جدایی دین از دولت و تشکیل دولتی بر پایه ملیت یهود بودند.
🔹اختلاف بین دو جریان یهودی به اندازهای ژرف بود که از تدوین قانون اساسی برای اسرائیل بازماندند و هنوز هم پس از گذشت هفتاد سال از تأسیس دولت اسرائیل، این رژیم قانون اساسی ندارد و بر مبنای سلسله قوانین اداره میشود که به نام قانون پایه شهرت دارد.
@bavelayattashahadat2
🔻 انتخابات چطور خاتمی را از توهم در آورد؟ / مردی با وزن سیاسی یک درصدی!
🔹نتایج انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی حاوی پیامهای مهمی از جامعه، به افراد و جریانات سیاسی بود. فارغ از آرای معنادار شهر تهران و برخی از شهرهای دیگر، این انتخابات عیار سیاسی اصلاحطلبان، بخصوص محمد خاتمی که از او به عنوان رهبر اصلاحات نیز یاد می شود را عیان کرد.
🔹در شرایطی که گروههای اپوزیسیون ایرانی از جمله گروهک تروریستی و تجزیهطلب کومله ، منافقین و سلطنتطلبان مردم را به عدم مشارکت در انتخابات فرا میخواندند، بدنه تشکیلاتی اصلاحطلبان نیز با هدایت محمد خاتمی، انتخابات مجلس شورای اسلامی را تحریم کرد تا عملا همصدا با جریان ضدایرانی، در مقابل مردم سالاری و البته منافع ایران، بایستند.
🔹البته پیشفرض ذهنی خاتمی برای عدم مشارکت و دعوت مردم به انتخابات این بود که با توجه به تحلیل ها و نظرسنجی برخی از موسسات غربی از میزان مشارکت ۲۰ تا ۳۰ درصدی مردم ایران در انتخابات، او می تواند این افت مشارکت را به نام خود فاکتور کند و اینگونه وزن سیاسی خود یا جریانی که آن را نمایندگی می کند نشان دهد اما برخلاف پیش بینی او، مشارکت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس تفاوتی با انتخابات پیشین مجلس که ازقضا محمد خاتمی در آن انتخابات شرکت کرده بود نداشت!
🔹به بیان دیگر این انتخابات نشانگر آن بود که حضور یا عدم حضور ، دعوت یا عدم دعوت مردم از سوی خاتمی و جریان اصلاحات عملا مورد توجه هیچ بخشی از جامعه قرار نمی گیرد ، به ویژه آنکه خاتمی بر اثر توهم «تکرار می کنم» گمان می کرد همانگونه که می تواند در سال ۹۶ بخشی از میزان مشارکت مردم را به نام خود بزند ، از آب گل آلود «افت احتمالی مشارکت » در انتخابات مجلس نیز برای خود ماهی بگیرد، اما ترازوی انتخابات نشان داد در خوش بینانه ترین حالت وزن سیاسی خاتمی در جامعه ایران ۱ درصد است که آنهم در همراهی و همصدایی با تجزیهطلبان، سلطنتطلبان و منافقین به دست آمده است.
🔹پرت شدن خاتمی به بیرون از دایره سیاست البته بیش از پیش این فرصت را به او میدهد که عمر خود را در گعده ها و مراسم ختم ها سلفی گرفتن ها با اطرافیانش بگذرد، شاید از این جهت برای او هم نعمتی باشد!/ آرمان ایران
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در نشست کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد:
📹مادران فلسطینی مجبورند گرسنه بمانند تا کودکانشان غذا بخورند
🔸کمتر از یک درصد از کمکهای بشر دوستانه به غزه میرسد.
🔸همانگونه که در کشور خودمان تلاش میکنیم، برای رفع فقر در غزه تلاش کنیم.
🔸در حالی دور هم جمع شدهایم که گزارش پیشرفت زنان را به اشتراک بگذاریم که زنان فلسطینی در تلاش برای بقا هستند.
🔸در هر ساعت دو مادر فلسطینی کشته میشوند.
🔸به نمایندگی از زنان قدرتمند ایران و جهان خواستار لغو عضویت رژیم صهیونیستی از کمیسیون زنان سازمان ملل هستم
@bavelayattashahadat2
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اظهار عجز و ناتوانی مقامات آمریکایی به مقابله مستقیم نظامی با ایران
🔸هیچ راهحل نظامی نهایی برای درگیری با ایران وجود ندارد.
🔸جنگ با ایران پیامدهای مخربی خواهد داشت.
@bavelayattashahadat2
✅ ایرانگردی فدای قیمت ارزان تورهای خارجی!
🔹تعطیلات نوروز نزدیک است و افراد زیادی قصد دارند در این تعطیلات به سفر بروند و خستگی یکسال کار و فعالیت را از تنشان بیرون کنند. برای همین اولین سؤالی که برایشان پیش میآید، این است که اصلاً به کجا بروند؟ در این میان تبلیغات تورهای داخلی و خارجی که هم پیامک آنها دیده میشود و هم در سایتهای خبری و فضای مجازی بنرها و متنهای خوش آب و رنگشان منتشر میشود، در تلاشند از سایر رقبای خود سبقت بگیرند. متأسفانه در این بازار رقابتی، اما تورهای خارجی عمدتاً بهتر عمل کردهاند، چراکه قیمتهای مناسبتری دارند و حتی گاهی قیمتشان از تورهای داخلی هم ارزانتر است.
🔹در چنین شرایطی این سؤال ایجاد میشود که چرا سفر در داخل خود کشورمان گرانتر تمام میشود و چرا نظارتی بر این قیمتگذاریها نیست؟ اصلاً این شهرهای داخلی چه خدماتی به مسافران ارائه میکنند که اینقدر گران هستند؟
🔹عجیب است اگر کسی بخواهد به شیراز سفر کند، هزینه سفرش به اندازه سفر به ترکیه تمام میشود.
🔹بیشتر تورگردانها به جای تورهای داخلی به مسافرانشان تورهای همقیمت خارجی را توصیه میکنند، رئیس انجمن دفاتر مسافرتی فارس در این رابطه میگوید: «هزینه سفر در کل کشور گران است و شیراز مستثنی نیست، هتلهای شیراز بسیار با کیفیتتر از هتلهای ترکیه است.»
🔹در چنین شرایطی نیاز است مسئولان امر برای ایجاد سفرهای آسان و ارزان حداقل در شهرهای پرگردشگر اقدامات ویژهای را در دستور کار قرار بدهند. /جوان آنلاین
@bavelayattashahadat2
آمریکا تحریمهای مرتبط با ایران اعمال کرد
🔹بر اساس اعلام وزارت خزانهداری آمریکا، ایالات متحده تحریمهایی علیه ۴ شخص مرتبط با ایران اعمال کرده است.
🔹آمریکا این تحریمها را با ادعای مبارزه با تروریسم علیه این افراد اعمال کرده است.
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ابتذال اپوزیسیون؛ وقتی کمپین ضد انقلاب با عنوان «ما_سلیطهایم» در شبکههای اجتماعی و اینترنشنال، صدای کارشناس این شبکه را هم درآورد!
@bavelayattashahadat2
تشکر از روحانی قمی .mp3
3.3M
🔴بشنوید؛از صمیم قلب از حجه الاسلام اسماعیلی، روحانی مظلوم ومقتدر قمی تشکر وقدردانی می کنیم...
♦️احسنت... چقدر این روحانی عزیز، عالمانه، با صبر، با متانت و اقتدار در این صحنه حاضر شد؛
♦️بعضی از شبکه های ماهواره ای تا برخی روزنامه های داخلی، دنبال این هستند که به هر بهانه ای، روحیه غیرت و امر به معروف و نهی از منکر را تخطئه و تضعیف کنند که این امر باعث تسلط اشرار خواهد شد.
♦️بعضی هم متاسفانه اینطور می خواهند القاء کنند که امربه معروف یک مسئله دلبخواه و از سر بیکاری است! درحالی که در شرایط موجود، غالبا این فریضه بر همه ی افراد متدین واجب است و نمی توانند از آن شانه خالی کرده و چشم پوشی کنند.
@bavelayattashahadat2
🔴 سردار قاآنی: با تمام قوا برای روز قدس آماده میشویم
♦️ فرمانده نیروی قدس: جغرافیای حادثه بزرگ طوفان الاقصی، غزه، اما شعاع اثرگذاریاش جهانی است.
♦️ یک ویژگی مشخص عملیات طوفانالاقصی این بود که یکبار همه کشورها چه دوست و چه دشمن، امتحان شدند.
♦️خشم انباشته و عزم مردم برای حمایت از مظلومان، فلسطین را به میدان آورده است و باید تمرکزمان را در ماه مبارک بر روز قدس بگذاریم و برای آن روز آماده شده و با تمام توان در میدان باشیم.
@bavelayattashahadat2
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رئیس پیشین موساد:اسرائیل هرگز برای چیزی راهبرد نداشته و بر خلاف ما ایران نشان داد که باهوش است و دارای رهبری راهبردی است که توانست دسترسی تهران به دریای مدیترانه را به طور حیرتانگیزی باز کند...
@bavelayattashahadat2