🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸گناه، فهم روح را می گیرد🔸
برایت پیش آمده که دندانت درد بگیرد و تا صبح به خودت بپیچی ؟
گاهی کسی چندین سال به دندان درد مبتلاست. وقتی دندانش را کشید، دندان دیگرش شروع به درد میکند. دوا میخورد، یک هفته دیگر دوباره درد میگیرد.
یک لیوان آب میخورد، درد می گیرد، بستنی میخورد، درد میگیرد. این دردها را روی هم بسنجید چقدر است؟ آن لذّت را هم نگاه کنید، چقدر است؟
همانطور که معلم به بچه دبستانی می گوید : با دندانت بادام نشکن، انبیاء به انسان میگویند با روحت دروغ نگو، روح شکسته و خرد میشود، فهم روح گرفته میشود.
#آیت_الله_حائری_شیرازی
@mamanogolpooneha☘
زندگی را سخت نگیریم!!!
🍃زندگی مانند یک پتوی کوتاه است! آن را بالا میکشید انگشت شستتان بیرون میزند؛ آن را پایین میکشید شانههایتان از سرما میلرزد!!!
👈آدمهای وسواسی مدام در حال تست اندازه پتو هستند و زندگی را نمیفهمند! ولی آدمهای شاد زانوهای خود را کمی خم میکنند و شب راحتی را سپری میکنند.....
#ایده_دلبری💕
@mamanogolpooneha☘
با همدیگر زیاد بخندید 💕💕
این مسئله باعث میشود از بعضی لحظات دشوار،به راحتی بگذرید، و اگر گاهی اوقات با همسرتان اختلاف نظر دارید،سعی نکنید بر او غلبه کنید.
#ایده_دلبری💕
@mamanogolpooneha☘
چنانچه تمایل دارید که هرگز شخص سومی نتواند وارد زندگی شما بشود جمله
« به تو افتخار می کنم »☘
یکی از جملات روزانه شما باشد
#ایده_دلبری💕
@mamanogolpooneha☘
#نان_كدو_حلوايى
مواد لازم :
تخم مرغ :1 عدد
وانيل:1/4ق.چ
شكر :1/2 پيمانه
خمير مايه فورى :1ق.غ
آب ولرم:1/5پيمانه
بهبود دهنده :1ق.چ
روغن مايع:1/2 پيمانه
پوره كدو حلوايي:350 گرم
اردبه اندازه اى كه خمير بدست نچسبد
كنجدبه مقدار لازم
زعفران دم كرده :3ق.غ
زرده تخم مرغ :1عدد
☘طرز تهيه :
ابتداكدورا پوست كنده وبپزيد(
من موقع پخت دوعددچوب دارچين توي كدوحلوايي انداخته كه بعداز پخت بيرون مي اورم)بعد بصورت پوره درآوريد
درظرف گودى خمير مايه وآب و شكر رامخلوط كرده وتخم مرغ و وانيل و روغن را اضافه كنيد ، نكته : بعد از اينكه تخم مرغ را اضافه كرديد مواد را خوب هم زده تا تخم مرغ پخته نشود .
سپس بهبود دهنده و آرد را كم كم اضافه كنيد و آرام ورز دهيد تا خمير خود را جمع كند اما بايد كمى بدست بچسبد .
به خمير ٢٠ دقيقه استراحت داده و بعد پوره كدو را اضافه كرده و تا جايى كه خمير بدست نچسبد آرد اضافه كنيد تا خمير نرمى بدست آيد روى خمير را پوشانده و اينبار يك ساعت به خمير استراحت بديددر اين مدت حجم خمير دو برابر ميشود .
بعداز اين مدت خمير رابه چونه هاى مساوى تقسيم كرده و به شكل دلخواه درآوريد واز مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران روى نانها را رومال كرده،كنجدبپاشيد ودر فر با دماى 170درجه بمدت تقريباً ٤٥ دقيقه گذاشته تا بپزد .
_حتماً از خمير مايه تازه استفاده كنيد تا خمير شما ور بياد .
نوش جان
نكته ها:حتما قبل ازشروع كار از سالم بودن خمير مايه اطمينان حاصل نماييد
من زعفران نزدم به جاي اون يك ق غ دارچين وكمي زنجبيل به ارد اضافه كردم
بعدازاينكه به شكل دلخواه فرم داديم من15دقيقه استراحت دادم
ظرف ابجوش درفر فراموش نشود
#خوشمزه_جاتی
@mamanogolpooneha☘