eitaa logo
روشـــツــنی خونه [🌙]
2.8هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
3.9هزار ویدیو
149 فایل
عشق یعنی دعای خیر حضرت زهرا(س)همراهت باشه😍 نشر مطالب=صدقه جاریه میتونید با ما در ارتباط باشید 😉 @haniekhanooom بادڵ و جوݩ گوش میدیم بہ حرفاتوݩ♥️ یہ گروه داریم پراز مامان هاے باحاڵ و پرانرژے 💕 هرکے دوست داشت واردش بشہ بہ این شخصی یه ویس بفرستہ 🎼
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم نقاشی فاطمه جون و ساجده خانوم😍 🌱 @mamanogolpooneha
•°🌱 وا می‌کند بر روی ما... بُن‌بَست‌ها را بـاب‌الحوائج شد بگـیرد دسـت‌ها را 🌸🍃 @mamanogolpooneha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
[🦋] تمام هستی ما فدای کاظم آل علی(علیه‌السلام ) • . تولد پدر سلطان خراسان ، باب الحوائج موسی بن جعفر (علیه السلام) مبارک😍🎉 @mamanogolpooneha
🌺• ســـــلام خوشگلاے من😍 بازم عیـــــد و... بازم شادے و .... بازم عشق اهل بیت و... بازم لبخـــــند ...😌🌱 امـــــروز حسابی کار دارے 🌱یادت نره ... شاد کردن بچه ها یادت نره...🎈 خوشمزه هاےمامان پزیادت نره...🥧🥟 جیغ و... دست و... مولودے و... بپربپر هم یادت نره...🍬🍭🍬🍭 @mamanogolpooneha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺•راستی..😎 امـــــروز توے تقویم مامانی روز "استـــــراحت از کارخونه" یا روز "دوربرگردونه" یعنی چی ⁉️ یعنی شما باید کارهایی که این ده روزه نتونستید انجام بدین رو امروز وقت بذارید انجام بدین ...😌 روز کارهاے عقب افتاده ... فراموش نکنیا بانو ... امروز باید با هرروزت متفاوت باشه 😎 بزن بریم ..🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀ @mamanogolpooneha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥬 😋 🔸برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن 🔸اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن @mamanogolpooneha