eitaa logo
روشـــツــنی خونه [🌙]
2.8هزار دنبال‌کننده
15.6هزار عکس
3.8هزار ویدیو
137 فایل
عشق یعنی دعای خیر حضرت زهرا(س)همراهت باشه😍 نشر مطالب=صدقه جاریه میتونید با ما در ارتباط باشید 😉 @haniekhanooom بادڵ و جوݩ گوش میدیم بہ حرفاتوݩ♥️ یہ گروه داریم پراز مامان هاے باحاڵ و پرانرژے 💕 هرکے دوست داشت واردش بشہ بہ این شخصی یه ویس بفرستہ 🎼
مشاهده در ایتا
دانلود
قل شيئاً بمثابتة عناقك چيزى بگو كه مثلِ در آغوش كشيدَنت باشد...:)💜✨ @mamanogolpooneha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♥️ ‏سلامًا على من يعرفون معنى الحُب ولا يملكون حبيبًا ... سلام بر کسانی که معنی عشق را میدانند، ولی محبوبی ندارند ... ❤️❤️❤️ @mamanogolpooneha
【• 🗣 •】 ✨😍 هر انسانی عطر خاصے دارد ... گاهی ... برخی ... عجیب ... بوی خدا می دهند...🤩 اصلا قلب آدم باید بوی عطر خدا بده ...😍 @mamanogolpooneha
صبح و صبحوووونه در کنار آقای خونه و در طبیعت خیلی میچسبه 😍 حالا که طبیعت رو نداریم ولی آقای خونه رو داریم میتونیم بازم صبحمون رو به خودمون بچسبونیم ☺️😋😋 یه دیس خوشمزه و خوشگل 🍳🥚🧀🥗🌯🌮 و یه چای دبش و لب سوز ☕️ و یه لبخند ☺️که خدا نگم این لبخندارو چی کار نکنه که دل فرییییییبه 😅 اصلا هیچی نباشه همین یه لبخند باشه ...مگه یه مرد از دنیا دیگه چی میخواد😍 @mamanogolpooneha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
[🍝🤤] . . اصن روایت داریم یار بی‌لپ مث ماکارونی بدون ته دیگه🙊🤨♥️ . . @mamanogolpooneha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
[ يا مُنَفِّسَ الْكُرُبَات.ِ.♥️ ] ای بيرون آورنده‌ی‌غم‌ از دلـ ها..🌿 @mamanogolpooneha
[• ☺️ •] 🌱🌱سه دونه صلـــوات یهویے تقدیــم بدیم به آقــامون اباصالح المهدے (روحی و ارواح العالمین لے تراب مقدمه الفداء)🌱🌱 خــدا رو احساس کن @mamanogolpooneha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✿🖇⇟. . • برخے ڪه خیلے گناه دارنـد مےگویند یعنے خـدا مـن را مےبخشد؟ آنہا نمےدانند وقتے ڪه بہ این حال مےرسند یعنے اینڪه بخشیده مےشوند . . .(:🌱 〖〗 • @mamanogolpooneha
بسم الله الرحمن الرحیم : حق مرد بر زن اینست که چراغ برایش برافروزد، و طعام خوب تهیه بیند، و تا در حیاط به استقبالش شتابد و به او خوش آمد گوید، ... (مکارم الاخلاق، ص ۲۱۵) وقت پذیرایی از آقای خونه است @mamanogolpooneha
🌾 خصلت پسندیده! ما از رسوا شدن ترجیح می‌دهیم که نقطه‌های ضعفمان را بچه‌ها ندانند. اصلا به روی خودمان نمی‌آوریم مبادا آنها متوجه شوند که ما نمی‌توانیم جواب را که دارند بدهیم. بگذارید بچه شما این خصلت پسندیده را از شما یاد بگیرد که می‌شود انسان در جواب یک هم بگوید « ؛ مطالعه می‌کنم؛ تحقیق می‌کنم؛ جوابت را خواهم داد.» 📚 کتاب: نقش ‌آزادی ‌در تربیت ‌کودکان، شهید بهشتی «ره»، ص ۸۵. @mamanogolpooneha
💢 حرف پَرت آقا و خانم! به بچه بدهيد! بگذاريد يك حرف پَرت بزنـد؛ بگذاريد يك استدلال غلط بكند، يك نتيجه غلط هم بگيرد، و حتى تا آنجـا كـه خسارتِ شكننده ندارد دنبال اين نتيجه غلط بـرود و خـودش يـك تجربـه بـه دست بياورد. تجربه‌هاى تلخى كه اين بچه‌ها خودشان با بـه دست می‌آورند از يك كتاب نصيحت سعدى و فردوسى و لقمان بالاتر اسـت، از يك مجموعه حديث امامان و پيامبران بالاتر است و حتى مـی‌توانـد از همـه قرآن براى او ارزنده‌تر باشد. 📚 کتاب: نقش ‌آزادی ‌در تربیت ‌کودکان، شهید بهشتی «ره»، ص ۲۱ و ۲۲. @mamanogolpooneha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای کودک خجالتی 🎭پانتومیم یک جذاب است که با استفاده از نمایش بی کلام انجام می شود و جذابیت، نشاط و گروهی بودن، این بازی را به یکی از بازی های محبوب تبدیل کرده است.  یک بازیکن پانتومیم را اجرا می کند و بازیکنان دیگر باید در یک زمان مشخص حدس بزنند که منظور فردی که پانتومیم را اجرا می کند چیست. بازیکنان به صورت نوبتی این کار را انجام می دهند و با توجه به بهتر بازی کردن پانتومیم و حدس زدن درست می توانند امتیازاتی کسب کنند. گروه سنی پنج سال به بالا "بیاین امروز بازی کنیم😊" @mamanogolpooneha
مواد لازم برای تهیه حلوای زعفرانی آرد سفید2 لیوان روغن مایع1/2 لیوان آب2.5 لیوان شکر1.5 لیوان گلاب1/4 لیوان زعفران دم کرده به میزان لازم @mamanogolpooneha
طرز تهیه حلوا زعفرانی: 1- پس از اینکه مود اولیه را برای پخت این دسر خوشمزه آماده کردیم، لازم است در ابتدا شربت حلوا را درست کنیم. برای این کار لازم است آب و شکر را دخل ظرفی مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهیم تا شکر آن حل شود و شربت شفافی شروع به جوشیدن کند. 2- زعفران و گلاب را به شربتی که در مرحله اول آماده کرده بودیم، اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم. لازم به ذکر است که نیازی نیست تا شربت بجوشد بنابراین در حد اینکه شکر حل شود و محلول شفاف باشد، کافی است. 3- آرد الک شده را داخل تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. باید توجه کنید که نباید با حرارت زیاد این کار را انجام دهیم زیرا موجب سوختن آرد می‌شود و طعم آن را تغییر می‌دهد. در این مرحله میتونین رنگ نهایی حلوا رو تعیین کنین! اگه بوی خامی آرد گرفته بشه اما آرد تغییر رنگ نده، حلوای شما رنگ روشنی خواهد داشت و هر مقدار که بیشتر تفت بدین و آرد تغییر رنگ بده، حلوا تیره تر میشه. چطور بدون تغییر مزه حلوا، رنگ آن را تیره‌تر کنیم؟ برای تهیه حلوای تیره، آرد باید تغییر رنگ بده؛ اما این کار باید با حرارت کم باشه تا در طعم نهایی حلوا تاثیر بدی نداشته باشه. مدام باید آرد رو داخل تابه تفت بدین و هم بزنین تا رنگ آرد به صورت یکدست تیره تر بشه! اگه آرد به صورت مداوم تفت داده نشه، آرد کف ظرف تغییر رنگ میده و اما آرد روی اون سفیده. 4- بعد از اینکه آرد رو تفت دادین، حرارت رو خاموش کنین و مجددا آرد رو الک کنین و بعد داخل همون تابه برگردونین. ( الک کردن آرد بعد از تفت دادن در بافت و لطافت حلوا تاثیر زیاده داره پس حتما این کار رو انجام بدین). 5- روغن‌ها رو به آرد اضافه کنین و تابه رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا آرد و روغن‌ها ترکیب بشن. 6- به تفت دادن ادامه بدین تا مایه حلوا به رنگ شتری( یا نسکافه ای) برسه. 7- شربت رو کم کم و در چند مرحله اضافه کنید؛ بعد از اضافه کردن در هر مرحله به خوبی تفت بدین و مخلوط کنین تا شربت کاملا جذب حلوا بشه و بعد دوباره شربت رو اضافه کنین. این کار رو تا توم شدن شربت ادامه بدین. اضافه کردن شربت به حلوا باید حدود 8 الی 10 دقیقه طول بکشه و نباید عجله کنین! چون اضافه کردن یکجای شربت باعث میشه نتیجه خوبی به دست نیارید. بعد از اضافه کردن نصف شربت، هر ازگاهی حلوا رو بچشین تا ببینین به شیرینی دلخواه رسیده یا نه چون ممکنه نیازی نباشه همه شربت رو استفاده کنین حلوا را قنداق پیچ کنید! بعد از اینکه شربت رو به حلوا اضافه کردیم، باید حلوا رو قنداق پیچ کنیم. اما این کار رو وقتی انجام میدیم که بخوایم حلوا رو به صورت ساده داخل دیس تزیین کنیم. برای حلوایی که میخوایم با ماسوره تزیین کنیم، حلوا باید کمی شل تر از حالت قنداقه پیچ کردن باشه وگرنه از ماسوره رد نمیشه. و اما قنداق پیچ کردن چیه؟ برای قنداق پیچ کردن باید در مرحله آخر حلوا رو از روی حرارت برداریم و با ضربه های محکم حلوا رو به سمت چپ و راست حرکت بدیم؛ حلو به صورت یکپارچه به هم میچسبه و از ظرف جدا میشه و مثل یه گلوله بزرگ وسط ظرف میمونه و با هر حرکت و چرخوندن صدای بمی در اثر این مدل چرخوندن به وجود میاد و حلوا به روغن میفته. به روغن افتادن حلوا باید کاملا مشهود باشه و حرکات باید محکم باشن تا حلوا به روغن بیفته ( اگه حلوا از ظرف جدا نشد یعنی هنوز آماده نیست و باید زمان بیشتری روی گاز بمونه). این حرکت چون مثل تکون دادن گهواره نوزاده؛ اصطلاحاً میگن حلوا رو گهواره میکنیم یا قنداق پیچ میکنیم. "نذر اباعبدلله" 😋 @mamanogolpooneha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا