✅مقام معظم رهبری:
◀️مردم زیر فشار مشکلات معیشتی هستند/ آن کارمند روزمزد در این شرایط برایش چیزی نمیماند/ کارشناسان و بسیاری از مسئولین معتقدند مشکل درونی است..
🔹رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار اقشار مختلف مردم:
♦️آحاد مردم مشکلات معیشتی امروز را احساس میکنند. یک بخشی از مردم واقعاً زیر فشارند و این گرانی مواد غذایی و مسکن و... روی مردم فشار میآورد.
♦️کاهش ارزش پول ملی از مشکلات کنونی اقتصاد کشور است.
♦️وقتی قیمت ریال اینجور پایین میآید، آن کارمند روزمزد است که برایش چیزی نمیماند.
کارشناسان اقتصادی و بسیاری از مسئولین بر این مسئله متفقند که عامل این مسئله خارجی نیست، درونی است. نه اینکه تحریمها اثر نداشته باشد اما عمدهی تأثیر مربوط به عملکردهاست. اگر عملکردها بهتر و باتدبیرتر و بهنگامتر و قویتر باشد، تحریمها اثر زیادی نمیگذارد و میشود ایستاد.
♦️مثلاً در همین قضیهی ارز و سکه بر اثر برخی بیتدبیریها و بیتوجهیها ارز کشور رفت دست کسانی که از آن سوءاستفاده کردند. این مشکل، مربوط به نحوهی مدیریت و سیاستگذاری اجرایی است. وقتی ارز و سکه را بهصورت غلط توزیع میکنند، این توزیع دو طرف دارد: یکی که آن را میگیرد و یکی که آن را میدهد. ما همهاش داریم دنبال آن کسی میگردیم که میگیرد، درحالیکه تقصیر عمده متوجه کسی است که آن را داد؛ نمیگوییم خیانت، اما خطای بزرگی کرده است.
@Drseddighi
✅ #سوال: به نظر شما دلیل ایجاد بحران در روابط #ترکیه و #آمریکا چیست و چرا ترکیه دچار #جنگ_ارزی شده است؟
◀️ پاسخ:
به نظر می رسد چند دلیل برای فشار آمریکا علیه ترکیه وجود دارد:
دلیل اول اخلاق زورمدارانه آمریکایی هاست. اصولا دولت آمریکا همیشه اهل زورگویی به دیگران بوده است و هرکشوری در مقابلش اندکی بایستد با او برخورد می کند
دلیل دوم به مخالفت اردوغان رئیس جمهور ترکیه با آزادی کشیش آمریکایی که در ترکیه بازداشت شده، برمی گردد و درخواست ترکیه برای مبادله او با گولن.
دلیل سوم اصرار اردوغان بر خرید سامانه اس ۴۰۰ از روسیه به عنوان جایگزین پاتریوت است. برای آمریکا سخت است که یک عضو موثر ناتو سلاح روسی خریداری کند.
چهارمین دلیل احتمالا به مخالفت اردوغان با انتقال سفارت آمریکا به #قدس اشغالی و برخی مواضع او ضد اسرائیل برمی گردد.
احتمالا دلیل پنجم همکاری ترکها با ایران در دور زدن تحریم ها باشد. ترکها سالهاست در فرایند دور زدن تحریم ها به ما کمک می کنند و البته سود بالایی هم می برند.
نکته ششم به دعوای ترکیه و آمریکا در قضیه گولن و کودتای سال گذشته در این کشور بازمی گردد.
در مجموع به نظر بنده در صورتی که فشارها بر اقتصاد این کشور اثر جدی بگذارد، به دلیل منش عملگرایانه #اردوغان، ترکیه در نهایت کوتاه خواهد آمد و با عقب نشینی از برخی مواضع خود، با آمریکا مصالحه خواهد کرد اما اگر فشار آمریکا نتواند اثرگذاری جدی بر اقتصاد ترکیه داشته باشد، داستان متفاوت خواهد بود..
@Drseddighi
✅تاییدی بر تحلیل یک ماه پیش کانال؛وقتی #کره شمالی #آمریکا را سرکار گذاشت!
دو ماه قبل دونالد ترامپ، نشستی تاریخی را با رهبر کره شمالی برگزار کرد. برای#ترامپ هدف کلیدی از این نشست متعهد ساختن کره شمالی به "خلع سلاح "بود؛ عبارتی که از دید ترامپ به معنی تسلیم یکجانبه تسلیحات هستهای کره شمالی بود. از طرف دیگر برای رهبر کره شمالی هدف از این نشست فشردن دست ترامپ به عنوان رهبر یک کشور هستهای در موضعی برابر بود. هدف دیگر تلاش برای رهایی از "فشار حداکثری" آمریکا با نشان دادن این مسئله به چین و روسیه بود که کیم جونگ اون در مذاکره با آمریکا حسن نیت خود را نشان داده است.
این درحالی است که رهبر کره شمالی هرگز قصدی برای تسلیم یکجانبه تسلیحات هستهای خود نداشته؛ تسلیحاتی که به گفته کیم جونگ اون "شمشیر ارزشمند عدالت" کره شمالی است و او هرگز متعهد به انجام این کار نبوده است.
60 روز بعد از نشست سنگاپور، اوضاع برای کیم به خوبی پیش میرود. هرچند ترامپ از تکرار این ادعا که تهدید هسته ای کره شمالی را حل و فصل کرده ناامید شده، همانطور که بسیاری پیشبینی کردهاند، کره شمالی به توسعه زرادخانههای هستهای و بالستیک خود ادامه میدهد و در این بازی دیپلماتیک بسیار باهوش عمل کرد. پیونگ یانگ طبق برنامه مورد نظر خود زمان زیادی را تلف کرد، درحالیکه گامهایی عمدتا نمادین در برنامه هستهای خود، مانند تخریب یک سایت آزمایش هستهای و تاسیسات آزمایش موتور موشک برداشت. این اقدام درحالی انجام شد که برای تولید انبوه موشکهای بالستیک و هستهای به هیچ یک از این دو سایت نیازی نیست.
این اقدامات تنها زمان لازم را در اختیار کره شمالی قرار داد تا ترامپ را در فضای مذاکرات نگه داشته و از سوی دیگر پکن و مسکو (در نتیجه کاهش تحریمهای آمریکا) امکان تامین انرژی و کالاهای تجاری را به پیونگ یانگ داشته باشند.
منبع: تسنیم
@Drseddighi
✅#سانسور بیانات #رهبری و هزینهسازی های بیت رهبری
🔹🔸باز هم ماجرای حذف بخشی از بیانات رهبرمعظم انقلاب توسط بیت رهبری حاشیه ساز شده. اما ماجرا چیست؟
1⃣ - برخلاف تصور عمومی که وجود دارد، نه سایت Khamenei.ir و نه صدا و سیما هیچکدام متن و فیلم دیدارهای رهبری را حذف نمیکنند، یعنی اصلا و اساسا اجازه این کار را ندارند. اگر دو سایت leader.ir و Khamenei.ir را رصد کرده باشید، دقایقی پس از دیدار، «خبر دیدار» که حاوی رئوس مطالب مطرح شده توسط رهبری و گاهی «عین برخی جملات» است منتشر میشود.
♦️چند ساعت بعد هم «متن بیانات» که پیاده شده صحبتهای رهبری است منتشر میشود. متن بیانات که اهمیت بیشتری دارد، توسط «دفتر رهبری» که زیر نظر آقای حجازی است تهیه میشود و سایر رسانهها- حتی سایت Khamenei.ir - موظفند آن متن را منتشر کنند. صدا و سیما نیز نسخه فیلمی از دیدار را پخش میکند که توسط دفتر رهبری تدوین و برایش ارسال شده است.
2⃣ - واقعیت آن است که آقای حجازی از طرف شخص رهبری، اجازه دخل و تصرف در متن بیانات منتشره را دارند. اما یک سوال! هدف از حذف برخی جملات رهبری چیست؟ غیر از این است که حول آن صحبت در فضای رسانهای «حاشیهسازی» نشود؟ حالا یک سوال دیگر! اگر ما در این فرآیند جوری عمل کنیم که منجر به «هزینهزایی مضاعف» شود چه؟ چند مورد جنجالی سالهای اخیر را مرور کنیم. جمعی از دانشجویان در دیداری که سالی یکبار برگزار میشود حاضر بودهاند و از ایشان شنیدهاند که «من استالین نیستم» یا شنیدهاند که تلویحا تسخیر سفارت انگلیس را محکوم کردهاند. یا در دیدار اخیر مردم از رهبری شنیدهاند که در قضیه مذاکره با آمریکا اشتباه کردم به دولت اجازه دادم. بعد در تیتر و خبرهای منتشره توسط بیت رهبری، آن جمله سانسور شود. چه اتفاقی میافتد؟ کلی جنجال توسط افراد حاضر در دیدار و رسانههای مغرض و غیر مغرض داخلی و خارجی _از احمدینژادیهای کینه به دل گرفته از رهبری تا بیبیسی _ به راه میافتد که فلان جمله حذف شده توسط سایت رهبری چه بود؟ چرا سخنان رهبری سانسور میشود؟ چه کسی سخنان رهبری را سانسور میکند و کلی تیتر و مطلب و تحلیل های این مدلی.
♦️خب بینی و بینالله این کار دفتر رهبری حاشیهسازتر و آسیببزاتر است یا انتشار همان یک جمله؟ شما با سانسور آن جمله و تعبیر میخواهید جلوی انتشارش را بگیرید ولی با این کارتان هم آن جمله بیشتر شنیده شده و بلکه در فضای خبری ترکیده؛ هم کلی حاشیه و جنجال و فحش از طرف جاهلان و مغرضان و کلی شبهه از طرف دوستان به رهبری و بیت رهبری بار کردهاید. غیر از این است؟
3⃣ - نکته قابل توجه دیگر این است که اساسا چرا نباید این فرآیند تهیه بیانات رهبری به اطلاع مردم برسد؟ اینکه هر دفعه سر حذف بخشی از بیانات رهبری، عدهای سایت Khamenei.ir را شماتت کنند، عدهای صدا و سیما و عدهای آقای حجازی و دفتر را و به خاطر سکوت همه این مجموعهها در اینباره، جریان حزباللهی هم بر شبهاتش افزوده شود بهتر است یا اینکه یک بار این فرآیند و ابعادش تبیین شود و به این سوال پاسخ داده شود که چرا بیانات رهبری که در جمع عمومی بیان میشود سانسور میشود؟ آیا با این کار آن حاشیهسازیهای مغرض و مسموم ضدانقلاب و بدخواهان بیاثر و شبهات دوستان برطرف نمیشود؟
♦️از چه چیزی میترسیم؟ وقتی رهبری حرفی را در علن و در دیدار عمومی میزنند چرا باید برخی جملاتش حذف شود و آن اقدام اینچنین حاشیهساز شود؟ میفرمایند تصمیم بر این است؟ باشد، نتیجهاش را که دیدهاید، بهتر نیست بازخوردهای این اقدام را ارزیابی کرده و اگر اشتباه است اصلاحش کنیم؟
♦️از این میترسیم که مردم بشنوند رهبری گفته من اشتباه کردم؟ با این نگاه باید آن بخش از منشور روحانیت که امامخمینی فرمود "من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف میکنم که بعض تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمه کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشتهاند، اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن به راحتی از میان نمیرود، گر چه در آن موقع هم من شخصاً مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با صلاحدید و تأیید دوستان قبول نمودم" یا آن صحبت مرداد 58 که گفتند ما در مسامحه با ضدانقلاب اشتباه کردیم و "من توبه میکنم از این اشتباهی که کردم" را هم از تاریخ حذف کنیم!!
✍ #امین_فرج_اللهے
@Drseddighi
✅ سخنگویی دولت؛ سکوی پرتاب وزیر جوان!
👈به نقل از اخبار محرمانه:
◀️گزارشها حاکیست، وزیر جوان و جویای نام دولت که این روزها با انتشار عکس بازی با فرزندش نقل محافل خبری شده است، برنامهریزی بلند مدتی برای حضور در سمتهای اجرایی کشور دارد.
بنابراین گزارش تیم پشت پرده دولت که درحال برنامهریزی برای انتخابات 1400 ریاست جمهوری در ایران است، این وزیر امنیتی را یکی از سرمایههای خود دانسته و به وی توصیه کرده است تا زمان انتخابات با ایجاد محبوبیت بتواند افکار عمومی را به سمت خود متمایل کند.
گفته میشود برخی نزدیکان رئيس جمهور که پیش از این با وزیر جوان همکاری داشتهاند نیز به همین منظور، و پس از استعفای نوبخت از سخنگویی دولت، #آذری_جهرمی را برای این سمت پیشنهاد دادهاند، تا علاوه بر شوی جوانگرایی، و آمادهسازی اذهان برای پذیرش #جهرمی جوان، به عنوان یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 1400، وی را برای رویارویی با خبرنگاران و افکار عمومی آماده سازند.
@Drseddighi
✅ درباره جمله ای که حذف شد..
◀️من از پیشگاه خدای متعال و از پیشگاه ملت عزیز، عذر می خواهم... اگر ما انقلابی بودیم، اجازه نمی دادیم اینها اظهار وجود کنند. تمام احزاب را ممنوع اعلام می کردیم، تمام جبهه ها را ممنوع اعلام می کردیم. من توبه می کنم از این اشتباهی که کردم. (امام خمینی ره)
◀️ نکته:
فرمایش رهبر انقلاب در خصوص اینکه «در برجام #اشتباه_کردم » صنعتی ادبی است موسوم به «ذمّ بدل از مدح». ایشان در واقع کنایه میزنند که همین قدر هم که دست آقایان را باز گذاشتیم اشتباه بود، یعنی اینکه درست میگفتیم که خوش بین نیستیم.
علی جعفری
@Drseddighi
✅ خبری قابل تآمل؛ دست رد فتاح بر سینه دولتیها..
◀️ طبق برخی شنیده ها، پنجشنبه گذشته پس از رأی مجلس به استیضاح علی ربیعی، اسحاق جهانگیری با پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) مذاکراتی را جهت دیدار با حسن روحانی و حضور در هیئت دولت صورت داده است که گفته می شود این پیشنهاد با مخالفت فتاح مواجه شده است. به نظر می رسد دو احتمال در پس این واقعه وجود دارد:
احتمال اول اینکه دولتی ها و شخص رئیس جمهور از ناکارآمدی مدیران فاسد و غرب زده اطرافش عبرت گرفته و به دنبال ورود نیروهای انقلابی در راستای کارآمدی دولت است؛ این احتمال بیشتر شبیه یک آرزوست!
احتمال دوم که بیشتر عقلانی است به این نکته بازمی گردد که روحانی و تیم پشت پرده دولت به دنبال شریک کردن نیروهای انقلابی در ضعف ها و ناکارآمدی های دولت و کاهش فشار جریان انقلابی و مردمی بر خود است! به نظرم اعتدال به دنبال شریک جرم می گردد تا مدیران کارآمد!!!
@Drseddighi
✅ گزیده یک جلسه پرسش و پاسخ
◀پست های یک جلسه پرسش و پاسخ در یکی از گروه ها هم اکنون در کانال سروش بارگذاری شده است.
سلام
عصر بخیر
چرا مقام معظم رهبری فرمودند این دولت تا آخر دوره اش باید بماند..
👈به کانال سروش مراجعه کنید
✅پاسخ بسیار جالب و کوبنده حمید رسایی نماینده سابق تهران در مجلس به توئیت موذیانه محسن هاشمی رفسنجانی!
@Drseddighi
✅ از این مرحله هم به سلامت عبور خواهیم کرد..
امروز مهمان آقای رئیسی در حرم امام رضا بودیم. گفتند من خودم مکرر شاهد تضرع مقام معظم رهبری در حرم بودم. ایشان بعد از نماز ظهر گاهی تا ۳۰ دقیقه سر از سجده بر نمیدارند.
در چند روزی که ایشان مشهد بود مکرر از ایشان نقل شد که با قاطعیت فرموده بودند ما این مشکلات را به سلامت رد خواهیم کرد..
محمد علی الفت پور
@Drseddighi
✅ آیا برخی از نهادها در مبارزه با فساد نظام را همراهی نخواهند کرد!؟
اینکه روحانی گفته "اقتصاد با بگیروببند حل نمیشه" به بیان سادهتر یعنی از بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و وزارت اطلاعات و مابقی جاهای دولت، توقع کمک در امر مبارزه با فساد رو نداشته باشید!!!
علی قلهکی
@Drseddighi
✅ #گزارش_ویژه :
◀️ #لاریجانی به دنبال "رفاه ملت"!
علی لاریجانی برای ورود به انتخابات98 و 1400 رسما آغاز به کار حزب #رفاه_ملت ایران را اعلام کرده است. او از جمله سیاستمدارانی است که هرجا مسئولیت داشته، مدیریتش به کشور هزینه تحمیل کرده است؛ اولین بار شاید رفتارهای جناحی و سیاستهای خبری ساده انگارانه اش در دوران ریاست بر رسانه ملی، دردسرساز و مورد سوءاستفاده جریان مافیای رسانه ای اصلاحات شد و اصطلاح "سیمای لاریجانی" را همه گیر ساخت.
او سپس دبیر شورای عالی امنیت ملی شد. آنجا اظهارات سطح پایین، تک روی ها و اختلافاتش با احمدی نژاد دوباره مشکل ساز شد.
سپس با حمایت برخی از روحانیون در قم به مجلس راه یافت و رئیس قوه مقننه شد. اوج مصائب ملت اما در دوره ریاست او بر مجلس بود. دخالتهای بیجا و مستمرش در امورات قوه مجریه یکی از عوامل رفتارهای تند احمدی نژاد و واقعه تلخ یکشنبه سیاه مجلس شد. او در دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد آنقدر در امورات قوه مجریه دخالت و ورود نابجا داشت که عملا مجلس را تبدیل به سدی در مقابل دولت کرد و فرصت عرض اندام را برای حلقه انحرافی اطراف رئیس جمهور وقت مهیاتر ساخت.
در دوران دولت یازدهم و دوازدهم اما او تبدیل به یک دلال تمام عیار برای دولت در مجلس شد و کار را به جایی رساند که خانه ملت تبدیل به تجارتخانه دولت شد.
رفتار فاجعه بار لاریجانی در تصویب برجام، پالرمو و FATF و شکست استیضاح وزرای ناکارآمد، عملا در زدوبندهای پشت پرده او و یارانش با دولت اعتدال میسر گردید و هزینه های سنگینی بر کشور تحمیل کرد.
حالا او سودای سلطه بر مجلس و شاید هم ریاست جمهوری سال1400 را در سر می پروراند. حزب رفاه ملت ایران آمده تا ابزاری برای سلطه مجدد او بر مجلس و قوه مجریه باشد؛ شخصیتی که منسوب به جریان انقلابی است اما اقداماتش بیش از هر ضدانقلابی برای انقلاب هزینه ساز شده است!
#دکتر_صدیقی
@Drseddighi