فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️🎥 ویدیوی « هرم استکبار _ ایلومیناتی » / قسمت دوّم
🎙 با کلام و تحلیل جناب آقای #ایمان_اکبرآبادی / مدرس و پژوهشگر
▪️تهیه شده در مؤسسه منادی زمان
#ایلومیناتی
#فراماسونری
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🇮🇷بازگشت از نیمه راه🇮🇷
📽 رژه موتوری جنبش اصیل منطقه با دبههای زرد! گفته میشود این دبه ها معروف است به دبه انتحاری. 🇮🇷🕊☫h
🟡 #فوررررری 🟡
سپاه پاسداران، در جواب دبه های زرد انتحاری طالبان پهپادهای خود را به رنگ زرد درآورد.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
⚫️ پیشبینی روزنامه آرمان ملی:
لاریجانی برای انتخابات ۱۴۰۴ میآید و شورای نگهبان هم او را ردصلاحیت نمیکند
📰🗞روزنامه آرمان ملی نوشت:
برخی تحلیلگران معتقدند که لاریجانی را باید از لیست گمانههای انتخابات مجلس خارج کرد و در لیست کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری ۱۴۰۴ قرار داد. توصیههای اخیر بزرگان کشور مبنی بر رقابتی بودن انتخاباتها هم شاید انگیزهای برای حضور لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ باشد. از سوی دیگر بعید است شورای نگهبان بعد از گلایه رهبری از ردصلاحیت لاریجانی، و در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم تصمیم به ردصلاحیت او بگیرد.
✍ این راه که اصولگرایان پی گرفته اند و نظام را می برند به ترکستان است...
بجای اینکه همت کنند و با برخورد جدی با جریان نفوذ، مشکلات معیشتی مردم را حل کنند می خواهند با ایجاد جنگ زرگری در انتخابات افزایش مشارکت ایجاد کنند تا شاید چند صباحی بیشتر بر صندلی قدرت تکیه بزنند.
▪️زهی خیال باطل که حزب الله هر روز بیدارتر می شود...
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تو شاهنامه فردوسی درباره حجاب صحبت شده؟
مجری دلقک منوتو رو نابود کرد 😂
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهردادپارسا؛ یکی از اُسکُل ترین ودیوانهترین و متوهمترین اپوزیسیونهای ایران هم، آرزوی سرنگونی جمهوری اسلامی ایران رو به گور برد و مُرد.😂
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
✍ آیا قوه قضائیه قصد دستگیری دزدان اموال بیت المال را دارد؟
⚫️ فرشهای گرانقیمتِ سعدآباد کجاست؟
✔️ ۱۶ دستگاه تلویزیون هم دزدیده شده است!
✔️ساختمان حافظیه که در فاصله سالهای ۷۴ تا ۷۶ به بهرهبرداری رسیده، در ضلع جنوبی مجموعه فرهنگی و تاریخی کاخ سعدآباد قرار دارد و محل برگزاری جلسات ریاست جمهوری و پذیرایی و ملاقات سران سیاسی و شخصیتهای دیپلماتیک کشورهای خارجی است که اشیاء و اموال نفیس و گرانبهایی در آن نگهداری میشود.
✔️در جریان ساماندهی و صورتبرداری دورهای اموال مذکور که ورود و خروج آنها تابع مقررات نظارتی خاص و منوط به صدور مجوزهای لازم است، مشخص شده دو تخته قالیچه ابریشمی کم حجم مفقود شده و مشخصات ۴۸ طاقه فرش نفیس هم که تصاویرشان در سال ۹۱ در کتابچه کلکسیون بزرگ فرش جهان ثبت شده، با لیست اموال مطابقت ندارند.
✔️اما ناهمخوانی فهرست اموال با اشیاء موجود در حافظیه فقط محدود به فرشها نبود و ۱۶ دستگاه تلویزیون LED و LCD هم سر جای خود نبودند؛ در حالی که نتایج تحقیقات اولیه نشان میدهد در مقطعی و به دلایلی نامعلوم از صورتبرداری اموال مذکور ممانعت شده و دیگر اینکه ساختمان مذکور بعد از آخرین صورتبرداری در شهریور ۱۳۹۲ تا زمان مفقود شدن اموال مذکور پلمب بوده است!
✔️برخلاف آنچه در روزهای اخیر مطرح شده که نهاد ریاست جمهوری به محض دریافت نخستین گزارش در این باره در اواخر سال ۹۹ رسیدگی لازم را انجام داده، منابع آگاه گفتهاند عدم پاسخگویی مسئولان وقت پشتیبانی و خدمات عمومی ریاست جمهوری در این زمینه موجب پیگیری موضوع از طریق مراجع انتظامی و قضایی شده است.
✔️در جریان تحقیقات همچنین معلوم شد فرشها در بازه زمانی سه ساله ۹۲ تا ۹۵ از حافظیه خارج شدهاند که به گفته یکی از شاهدان که دراین مجموعه مسئولیت داشته، سال ۹۵ با یک دستگاه وانت مزدا به منزل یکی از مسئولان ارشد دولت سابق برده شدهاند؛ همچنین بر اساس یافتههای اولیه، دو تخته قالیچه ابریشمی مفقودی نیز در یک چمدان جاسازی شده و به سرقت رفتهاند.
✔️فارغ از اهمال و قصوری که در استفاده از سیستم های مراقبتی و حفاظتی ساختمان مذکور به عنوان مرکزی خاص و حساس که محل تردد مقامات عالی کشور و محل نگهداری اموال بیتالمال صورت گرفته که مصداق ترک فعل در انجام مسئولیت بوده و قابل پیگرد قضایی است، شنیدهها از خروج فرشهای مسروقه به مکانی مشخص در خارج کشور حکایت دارد.
✔️آنجا که بر اساس آیین نامه شرایط و نحوه انتخاب و حدود وظایف و مسئولیتهای امین اموال دولت، خروج این نوع اموال و اشیاء از مجموعههای اداری تابع ضوابط خاص و هماهنگی بخشهای مختلفی چون جمعداری، حراست، انتظامات و سایر بخشهای ذیربط است و همچنین با توجه به حجم و ابعاد و تعداد بالای فرشها و وجود دوربینهای مداربسته، خروج آنها بدون نظر افراد متنفذ و بهصورت فردی و در یک مقطع امکانپذیر نبوده است.
✔️براساس آخرین پیگیریها، پرونده این سرقت عجیب با ۹ متهم که برخی نزدیکان یکی از مقامات ارشد دولت سابق نیز در میان آنها هستند، تحت عنوان «اختلاس، خیانت در امانت، سرقت و تصرف غیرقانونی در اموال دولتی» بر اساس قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری در یکی از شعب ویژه قضایی در حال رسیدگی است.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ واردات خودروی کارکرده منتظر اعلام نظر قالیباف
سخنگوی دولت:
🔹لایحه دوفوریت واردات خودرو، بعد از اعلام مکتوب موافقت ریاست مجلس اجرا میشود.
🔹این واردات در چارچوبی که در لایحه مشخص شده انجام میشود.
✍سیاه بازی کافیه این ملت چند دهه سیاه شدن اینهم بازی جدید مجلس عنقلابی و دولت عنقلابی و یک ملت ۸۰ میلیونی سرکاری !!!
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
.
♻️ نقد منصوبین رهبری، درست یا غلط؟!
🔹بخش اول
🔰 حمید رسایی: برخی عزیزان دلپاک، وقتی از منصوبین امام خامنهای انتقادی میکنیم، احساس گناه میکنند! انتقاد از منصوبین رهبری را مایه تضعیف جایگاه ایشان میدانند. برخی هم توقع دارند که منصوبین ایشان، عاری از هر خطا و نقدی باشند، بیعیب و نقص!
این درحالی است که رهبر معظم انقلاب، خود چنین نگاهی را غلط و انتصاب از طرف رهبری را دلیلی برای غلط بودن انتقادها یا مصون بودن منصوبین رهبری از خطا و اشتباه نمیدانند.
در این بیانات ایشان تأمل کنید:
«در زمان امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام که مثال عدل و تقواست، دیگر شما از امیرالمؤمنین که کسی را عادلتر و با تقواتر سراغ ندارید!
مگر حُکّامی که بر ولایات مسلّط بودند و خودِ امیرالمؤمنین علیهالسلام فرستاده بود، همه «ابوذر» و «سلمان» بودند!؟
خیر! چهار نفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت. ما بقی، #آدمهای_عوضی بودند. تاریخ را بردارید نگاه کنید!
این تاریخ است. یکی از استانداران امیرالمؤمنین زیاد ابن ابیه بر منطقهی وسیعی حاکم بود. بسیاری از این قبیل، در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند.
امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام، سرداربزرگ جنگش عبیدالله بن عباس بود که میدانید چه کار کرد. شبانه رفت با معاویه که آن طرف بود، مذاکره کرد. پول گرفت، لشکرگاه خودش را ترک کرد و به دشمن پناهنده شد!» (۵ تیر ۱۳۷۵)
farsi.khamenei.ir/speech-content?id=4010
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
.
♻️ نقد منصوبین رهبری، درست یا غلط؟!
🔹بخش دوم
🔰حمید رسایی: (ادامه پست قبل) ... وقتی ایشان درباره منصوبین حضرت علی علیه السلام چنین میفرمایند و صرف انتصاب را موجب مصونیت نمیدانند، به طریق اولی درباره منصوبین خودشان چنین نظری ندارند.
برای اینکه به نتیجه برسیم که آیا انتقاد از منصوبین و جایگاههای منتسب به امام خامنهای درست است یا نه، باید به دیدگاه شخص ایشان مراجعه کنیم. امام خامنهای درباره انتقاد از عملکرد دفتر رهبری (که نزدیکترین جایگاه به ایشان است) چنین نگاهی دارند:
«بنده این نگاه نقادانه را صددرصد تأیید میکنم. ممکن است بعضی نقدها را وارد ندانم؛ چه آنچه به قوه مجریه است، چه آنچه به قوه قضائیه است، چه آنچه مربوط به #دفتر_رهبری است. ممکن است بعضی وارد باشد، بعضی وارد نباشد، لکن نفس این نگاه نقادانه را من صددرصد تأیید میکنم. هم نقادانه هم آرمان گرایانه ، باید دنبال آرمان ها باشند، روی کاستیها و کژیها علامت سوال بگذارند.» (۱۷ خرداد ۹۶)
«این پرچم آرمانخواهی و مطالبهگری را زمین نگذارید؛ مخاطب مطالبهگری، گاهی #دستگاه_دفتر_ما بود، گاهی مجموعههای دیگر بودند؛ این بسیار چیز با ارزشی است. این مطالبهگری را ازدست ندهید، این آرمانخواهی را از دست [ندهید]... این آرمانخواهی موجب میشود که ما راه را گم نکنیم و وسط راه، کج و راست و به چپ و راست حرکت نکنیم.» (۲۸ اردیبهشت ۹۸)
«يكی از اين اعتراضها، اعتراض به صدا و سيما بود و اينكه بعضي میگويند اگر چنانچه صدا وسيما را نقد كنيم، برخلاف رهبری مطلبی گفتهايم؛ چرا! چون رهبری رئيس صدا و سيما را معين میكند! اگر واقعاً ملاک اين باشد، كه آدم بايد به هيچكس اعتراض نكند؛ چون رئيس قوه قضائيه را هم رهبری انتخاب میكند، رئيس جمهور هم بعد از انتخابات، تنفيذ رهبری دارد؛ میگويد نصب كردم. پس بايد به هيچكس اعتراض نكرد. نه آقا، اولاً صدا و سيما را رهبری اداره نمیكند؛ اين معلوم باشد. صدا و سيما را رئيس صدا و سيما اداره میكند و رهبری هم در موارد زيادی اعتراضهائی دارد، انتقاد شما از صدا و سيما مطلقاً به رهبری منتقل نمیشود. شما حق داريد انتقاد كنيد؛ هيچ اشكالی ندارد.» (۷ مهر ۸۷)
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 در استانداری تهران چه خبر است؟!
محمدرضا تقویفرد:
دامداریهای مجتمع دامپروری دامگستر درحالی توسط بخشدار فشافویه و به بهانه احداث گاوداری در اراضی کشاورزی تخریب شدند که استانداری تهران صورتجلسه اعطأ زمینهای ۱۰۰هکتاری و ۸۰هکتاری و…به نورچشمیها در همان مجتمع را برای احداث دامداری تنظیم کرده است.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 رابرت مالی: طبق ارزیابی جامعه اطلاعاتی آمریکا، ایران در این مقطع زمانی تصمیمی برای دستیابی به یک بمب هستهای ندارد
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 شناسایی بیش از ۱۸۰ هزار حساب شخصی که فعالیت تجاری داشتند
سبحانیان، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: حساب برخی از افراد شخصی است و تجاری نیست، ولی رفتارهای تجاری انجام می دهند اما در هنگام ارائه خدمات اعلام می کنند دستگاه پوز ما خراب است که تقریبا بیش از ۱۸۰ هزار حساب شخصی را تاکنون شناسایی کرده ایم که غیر تجاری بوده ولی فعالیت تجاری داشتند.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 چند کارخانه داروسازی ایران به ترکیه منتقل شد!
مرتضی خیرآبادی، عضو هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی:
ترکیه در حال تلاش برای انتقال کارخانههای داروسازی ما به کشور خودش است و تا به امروز چند کارخانه داروسازی ما را بهصورت کامل به کشور خود منتقل کرده است.
سال گذشته ۴ بار مالیات بر ارزش افزوده دارو تغییر کرده است و در عرض 4 ماه دو لایحه راجع به مالیات دارو به مجلس رفته است که چنین امری غیرکارشناسی است.
۲۲ نهاد و سازمان در امر دارو دخیل هستند و هر کدام از این سازمانها بهدنبال اجرای حرف و برنامه خود هستند و در چنین شرایطی لازم است آییننامهای نوشته شود و سازمان غذا و دارو حرف اول را در حوزه دارو بزند.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 امتیاز پروانه طبابت، مانع اشتغال ۵ هزار پزشک جوان در سال
اعمال امتیازبندی در صدور پروانه طبابت، موجب گسترش فعالیتهای غیررسمی پزشکان جوان در درمانگاهها و مطبهای خصوصی کلانشهرها و یا تشدید انگیزه مهاجرت شده است. این در حالی است که ظرفیت پایین بخش دولتی که اصلیترین بستر اخذ امتیاز است برای فعالیت بیش از ۵ هزار پزشک جوان که سالانه دانشآموخته میشوند، نمیتواند پاسخگو باشد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، این روزها با یک جستجوی ساده در گروههای تلگرامی کاریابی پزشکان، میتوان بهراحتی درخواست درمانگاههای خصوصی برای بهکارگیری پزشکان جوان بدون پروانه طبابت را مشاهده کرد. این موقعیتهای شغلی برای پزشکان تازه فارغالتحصیلی که به هر دلیلی نمیتوانند برای کسب امتیاز از خانواده خود دور شده و به شهرهای محروم عزیمت کنند، تنها انتخاب ممکن است.
اگرچه فعالیت غیررسمی پزشکان جوان در درمانگاههای خصوصی درآمد بهتری نسبت به بخش دولتی برای آنها به همراه دارد، اما برنده این وضعیت صرفاً درمانگاههای خصوصی هستند؛ چرا که بعد از مدتی به سوءاستفاده از پزشکان بدون پروانه روی میآورند.
مانعی بنام قانون تأسیس مطب
اعمال امتیازبندی در صدور پروانه طبابت که برگرفته از "قانون تأسیس مطب" و آییننامه اجرایی آن بوده، موجب گسترش فعالیتهای غیررسمی این قشر در درمانگاهها و مطبهای خصوصی کلانشهرها و یا تشدید انگیزه مهاجرت شده است. طبق ماده ۱ این آییننامه که در سال ۱۳۶۳ به تصویب هیأت وزیران رسید، مطب به محلی اطلاق میگردد که پزشک در آن محل اعم از بخش خصوصی یا خیریه یا آزاد به طبابت میپردازد.
بنابراین "طبابت" در مراکز درمانی موجود منوط به اخذ مجوز "تأسیس" نیست. بااینوجود در طول سالهای بعد از تصویب این آییننامه، وزارت بهداشت، مفاد آن را به هرگونه طبابت پزشک در بخش خصوصی تعمیم داده است. در سازوکار طراحی شده، عملاً فعالیت در مراکز درمانی دولتی، اصلیترین بستر اخذ امتیاز است. این در حالی است که ظرفیت پایین بخش دولتی برای فعالیت بیش از ۵ هزار پزشک جوان که سالانه دانشآموخته میشوند، نمیتواند پاسخگو باشد.
حذف امتیاز پروانه طبابت و تسهیل اشتغال پزشکان جوان
مسأله انحصار در صدور پروانه طبابت به شکل مستقیم پزشکان جوان را تحت تأثیر قرار داده و مانع اشتغال مستقل آنها بلافاصله بعد از گذراندن تعهدات آموزشی خود شده است. باتوجهبه روند افزایشی تعداد فارغالتحصیلان رشته پزشکی نسبت به چند دهه پیش و تأمین تدریجی بخش عمده نیاز مراکز دولتی مناطق محروم از طریق بهکارگیری پزشکان تعهد بومی، محدودسازی امکان فعالیت آزاد پزشکان جوان آسیب گستردهتری در وضعیت فعلی ایجاد میکند.
به دنبال نامه رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسبوکار به رئیس سازمان نظامپزشکی در شهریور سال گذشته، موضوع شرایط انحصاری صدور مجوز طبابت بعد از ۴ دهه مورد بازبینی قرار گرفت. در نهایت بعد از چند ماه، وزارت بهداشت و سازمان نظامپزشکی به کاهش نسبی امتیازبندی این مجوز اکتفا کردند. اگرچه کاهش امتیاز صدور مجوز طبابت موجب تسریع نسبی فرایند اخذ مجوز برای پزشکان جوان خواهد شد، اما همچنان بستر کسب امتیاز در بخش دولتی پاسخگوی تعداد افزایشی فارغالتحصیلان این رشته نمیتواند باشد.
باتوجهبه اینکه وابستگی "فعالیت طبابت پزشکان" "و نه تأسیس مطب" به اخذ امتیاز فاقد پشتوانه قانونی است، بایستی آن دسته از پزشکان که تعهدات قانونی خود از قبیل خدمت نظاموظیفه و طرح نیروی انسانی را گذراندهاند، برای فعالیت طبابت در هر نقطه از کشور اعم از درمانگاهها و بیمارستان-های خصوصی، نیازی به جمعآوری امتیاز نداشته باشند.
حال باید منتظر ماند که آیا وزارت بهداشت و هیئت مقرراتزدایی وزارت اقتصاد مسیر اشتغال پزشکان جوان را جهت افزایش دسترسی بهتر و بیشتر مردم در اقصینقاط کشور، تسهیل و هموارتر از گذشته میکنند یا خیر؟
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدئویی از ارسال خودروهای زرهی جنگی از اسلواکی به سمت اوکراین
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اون فیلم و حتما دیدید که ورزشکار اوکراینی به ورزشکار ایرانی دست نمیده
حالا بعدش جواب سنگین ورزشکار ایرانی به ورزشکار اوکراینی😂:
💩ررررر ...به هیکلت😂
بعد واسه اون بغلی هم توضیح میده
😂💪💪
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
⚫️ تحرکات عضو میز ایران در موساد
همزمان با سفر هرتزوک به جمهوری باکو اعضای تیم رسانه ای میز ایران در موساد، به ارمنستان سفر کرده است
قابل توجه کسانی که خودشان را به خواب زده اند و فعالیت تیم رسانه ای میز ایران در موساد را جدی نمی گیرند
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 ایزدپناه: با قانون انتخابات جدید دست شورای نگهبان برای ردصلاحیت بازتر می شود
عبدالله ایزدپناه نماینده ایذه و باغملک درباره قانون انتخابات و موضوع وسیع شدن دایره ردصلاحیتها حتی پس از برگزاری انتخابات، میگوید: در قانون جدید دستان شورای نگهبان بازتر میشود.
این نماینده مجلس درباره تفاوت انتخابات تناسبی با غیرتناسبی نیز میگوید: «مثلا دو لیست از دو جریان هرکدام کاندیداهای فهرست خود را معرفی کردهاند. لیست اول ۸۰ درصد آرا را کسب کرده و لیست دوم بیست درصد رای آورده. بنابراین مثل گذشته همهی کاندیداهای لیست پیروز شده وارد مجلس نمیشوند و لیست دوم به اندازه بیست درصد رای ماخوذهی خود بیست درصد از سهمیه نمایندگی آن شهر را از آن خود میکند. یعنی برای شهر تهران شش نفر آخر در لیست پیروز میافتند(به اندازه هشتاد درصد یعنی ۲۴ نفر) و شش نفر اول لیست دوم(به اندازه بیست درصد رای) در فهرست ۳۰ نماینده تهران قرار میگیرند.»
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 مشاور زلنسکی: جنگ در داخل خاک روسیه عملا آغاز شده است/ حملات پهپادی اوکراینی ها به چندین منطقه روسیه
میخائیلو بودولیاک مشاور ریاست جمهوری اوکراین گفت: جنگ در داخل خاک روسیه عملا آغاز شده است.
🔻مقامات روس در بریانسک:
نیروهای اوکراینی شهرک تیتکینو در استان کورسک را گلوله باران کردند.
اوکراینی ها با ۱۰ پهپاد به منطقه کلیموفسک حمله کردند.
تولیدات نظامی را برای برطرف کردن نیازهای عملیات نظامی ویژه افزایش دادیم و همچنان به نوسازی تسلیحات خود ادامه می دهیم.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
⚫️ نامه انتقادی وصریح مدیر حوزه های علمیه به رئیس جمهور درباره وضعیت فعلی نهضت ملی مسکن!
ذهنیت مردم در این طرح بر آن است که با مبالغی معادل حدود وام تخصیص یافته (۵۵۰ میلیون تومان) صاحب یک خانه تقریباً ۸۰ متری خواهند شد،
اما با توجه به بررسیهای کارشناسی دقیق صورت گرفته (به شرح مستندات پیوست) برآورد ساخت یک واحد ۷۷ متری در بازه زمانی دو ساله، حداقل یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خواهد بود. با کسر مبلغ وام (۵۵۰ میلیون تومان) آورده مردم یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان است. یعنی هر متقاضی ماهانه حدود ۴۸ میلیون تومان برای ساخت خانه باید پرداخت کند. مبرهن است که این مبلغ، از استعانت اکثر توده جامعه خارج و در عوض به سود دلالان و به تبع آن، افزایش قیمت افسارگسیخته مسکن در آینده خواهد بود.
این در حالی است که اگر چنانچه با تغییر رویکرد آپارتمانی به ویلایی (یک یا دو طبقه) برای بیش از ۸۰ درصد شهرهای کشور (بر خلاف ۱۵ درصد فعلی) از سوی شورای عالی معماری و شهرسازی موافقت میشد، علاوه بر کاهش حدود ۵۰۰ میلیون تومانی هزینه ساخت (به شرح مستندات پیوست) امکان افزایش مشارکت مردم و کاهش تصدیگری دولت و نیز ساخت تدریجی بنا فراهم میشد و شرایط برای خانهدار شدن مردم (به ویژه دهکهای پایین جامعه) تسهیل و تسریع میشد.
✍این سخنان آقای اعرافی قابل تقدیراست، امیدواریم حوزه درهمه مسائل اینگونه وارد شود تامردم بدانند ماکنارآنها هستیم وبا هیچ دولتی عقداخوت نبستیم وپیگیری مطالبات مردمی توسط حوزه موجب همبستگی بیشتر مردم و روحانیت خواهد شد.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یارانه کالابرگ الکترونیکی از ۴۰۰ به ۴۸۰ هزار تومان افزایش مییابد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
🔹افرادی که در طرح الکترونیکی یارانه از کالابرگ الکترونیکی استفاده کنند، یارانه آنها از ۴۰۰ هزار به ۴۸۰ هزار تومان افزایش مییابد.
✍مگر قرار نبود اجناس بقیمت سال ۱۴۰۰ در کالا برگ داده شود؟ لااقل یک ماه اجرا میکردید بعد می گفتید نمیشه آخر نمیشه که شب بخوابید و صبح بلند شوید و یک طرح آبکی را اعلام کنید دوباره فردا تغییرش دهید آخر این چه نوع زمامداری کردن است؟
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
التماس از دشمن، برخلاف عقل و خطمشی عزتمندانه رهبری در تعاملات خارجی
⚫️ از صندوق بینالمللی پول بازگردید.
✍ آقای رییسی دقت کنید:
🔻آمریکا اجازه آزادسازی میلیاردها دلار پول ملت ایران در کشورهای خارجی را نمیدهد.
🔻آمریکا بزرگترین سهامدار صندوق بینالمللی پول است و تصمیمات آن تابع موافقت و سیاستهای آمریکاست.
✔️ اکنون مسئولان بانک مرکزی، بر اساس کدام موازین منطقی، خارج از اجلاس سالانه صندوق به واشنگتن سفر کرده و دست به دامان صندوق بینالمللی پول شدهاند؟
✔️ در بهترین حالت، برای یکی از این دو اقدام به صندوق بینالمللی پول رفتهاند:
✔️ درخواست پول از صندوق که افتادن در #دام_بدهی آمریکاست و سالها از این حربه برای فروپاشی کشورهای مستقل استفاده کرده است.
✔️ درخواست نسخه سیاستی از صندوق که به سان دریافت نقشه عملیات از فرماندهان دشمن در جنگ است!
✔️ چه پول بخواهید و چه نسخه، هر دو مستلزم ارائه اطلاعات اقتصادی کشور به آن نهاد است. در میانه جنگ اقتصادی، کدامیک منطقیتر است:
۱. این آمارها برای کمک به ایران توسط صندوق در مقابل اقدامات خصمانه آمریکا استفاده شود؟
۲. این آمارها توسط صندوق و آمریکا برای تکمیل سیاستهای خصمانه علیه ملت ایران (مشابه رفتار آژانس بینالمللی انرژی اتمی) استفاده شود؟
🟡 رهبر معظم انقلاب: توصیه به مسئولین کشور هم این است که دشمن را درست بشناسند... دشمن از طرق مختلف وارد میشود... گاهی مشت نشان میدهد، گاهی هم لبخند نشان میدهد، همه اینها به یک معنا است... فرقی نمیکند، دشمنی است. (۲۹ بهمن ۹۷)
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah