⚫️ دكتر احمدي نژاد جنايت تروريستي در مسير خاش به زاهدان را به شدت محكوم كرد
🔳 در پي اقدام تروريستي در مسير خاش به زاهدان كه به شهادت جمعي از مرزداران و فرزندان برومند ملت ايران انجاميد، دكتر احمدي نژاد با صدور پيامي اين جنايت ضدبشري را به شدت محكوم كرد.
🔻متن اين پيام به شرح زير است:
بسم الله الرحمن الرحیم
بار دیگر دست پلید فاسدان و خودپرستان از آستین عده ای حقیر بیرون آمد و جمعی از مرزداران و حافظان امنیت کشور را به خاک و خون کشید.
بدون تردید این عناصر بی ارزش و اربابان آنان از این جنایت ضد بشری طرفی نخواهند بست.
حامیان و هادیان تروریسم بدانند که جهان انسانی پیوسته است و صدور ناامنی به دیگر سرزمین ها و کشتار بیگناهان هرگز امنیت را برای آنان به ارمغان نخواهد آورد.
مقامات مسئول امنيت كشور با رعايت تدابير امنيتي موثر از تكرار اين حوادث تلخ به جد جلوگيري نمايند و مقامات ارشد کشور نيز باید با اتخاذ سیاست های مدبرانه و مقتدرانه و بسیج عمومی ملت ها و دولتها، ریشه های این جنایات و ناامنی ها را در منطقه بخشکانند.
اينجانب اقدام جنايتكارانه تروريست هاي فاسد را به شدت محكوم مي كنم و ضمن عرض تسلیت به خانواده های شهداي مظلوم اين فاجعه و آرزوی صبر و اجر برای آنان، از خداوند متعال علو درجات آن شهيدان و عزت و سرافرازی روز افزون برای ملت بزرگ ایران و صلح و امنیت و برادری برای جامعه انسانی مسالت دارم.
محمود احمدی نژاد
٢٥ بهمن ۱۳۹۷
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 ترک همدانی مشمول عفو شد
🔹مصطفی ترک همدانی از وکلای دادگستری که با شکایت سعید مرتضوی به دلیل انتشار جزئیات محکومیت او به حبس و شلاق محکوم شده بود در توئیتر نوشت که با عفو رهبری از زندان آزاد شده است/ ایسنا
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
🚩🏴 انا لله و انا الیه راجعون
⚫️ اقدام تروریستی موجوداتی بیگانه با خدا، دور از اسلام، تهی از مهر، آکنده از کین، آغشته به کفر، در شهید نمودن مرزبانان فداکار، اهل فتوت و وفا، پاسدار ملک و میهن، مظلومان مقتدر، قلب ملت ایران را مجروح و دلها را سراسر داغدار کرد، خداوند آرامش و صلح را از آنان دور کند که آرامش و امنیت را از خانوادههای بیگناه آنان دور میکنند. این فراز از دعای امام سجاد علیهالسلام را بهعنوان تسلیت به خانوادههای شهیدان و دعا برای همرزمانشان تقدیم و برای مجروحان سلامت عاجل مسألت میکنیم:
✍خدایا بر محمد و خاندانش درود فرست و بر شمار مرزداران بیفزا و سلاحهایشان را برنده و کاری ساز و از همه طرف پاسشان بدار و پیرامونشان را از نفوذ دشمن حفظ فرما. پیوند آنان را محکم ساز و خود و کارهایشان را بسامان کن و توشهٔ آنان را پیدرپی برسان. سنگینی وظیفه مرزبانی را تو خود بر ایشان سبک گردان، آنان را بر دشمنانشان پیروزی ده و بازویشان را قوی فرمای و با شکیبایی مدد نمای و چنان کن که نیرنگ دشمن را نیک بشناسند و پاسخ گویند.»
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
♦️ محبت معیار انسان بودن و قلب خالی از محبت سنگ است.
♦️ عشق درجهای از شدت محبت است که عاشق محو در معشوق می شود و جز او در عالم نمیبیند و این زیباترین مرحله کمال انسان است.
عشق از آسمان و خدا عشق مطلق است...
♦️ عاشقی گر زین سر و گر زان سر است
عاقبت ما را بدان سر رهبر است
محمود احمدی نژاد
۹۷/۱۱/۲۵
🚩 منبع:پایگاه اطلاع رسانی دکتر احمدی نژاد
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره جالب افخمی از تحصن مجلس ششم/ بعدا فهمیدم اینها دغدغه رای آوردن خودشان را داشتند!
#رو_در_رو
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نشان دادن کدام مدل از انحرافات جنسی در جشنواره های خارجی امتیاز دارد؟/ افشاگری افخمی از فیلم سفارشی جعفر پناهی برای ارائه تصویر سیاه از ایران
#رو_در_رو
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏚 این مکان کلبه فقیرانه دکتر علی اکبر ولایتی است...!
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
☫ eitaa.com/bazgashtaznimehrah👈ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش دکتراحمدی نژادنسبت به شعارعلیه آقای روحانی:
🔺عزیز من ،خواهش میکنم بحث ها یه مقدار عمیق تر است، سطحش رو پایین نیارید، هر دوره ای ممکنه این مشکلات پیش بیاد، ریشه مشکلات رو باید بشناسیم...
مسجد جامع رامهرمز/بهمن 97
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشای تبعیض مالیاتی در دولت از زبان یک اقتصاددان
🔹۳۰۰ هزار میلیارد تومان در ماههای اخیر برای عدهای رانت ارزی ایجاد شده، بدون آنکه ریالی مالیات بدهند، آن وقت از معلمی که فوق لیسانس دارد و ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان حقوق میگیرد، مالیات میگیرند، نظام مالیاتی کجاست؟!
🔹همه میدانند چه کسانی رانت ارزی گرفتند، اما ریالی مالیات نمیدهند!
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 در رژیم پهلوی اقتصاد چگونه بود؟
🔻فرشاد مومنی:
✍تقریبا پنج سال پیش تعدادی از دانشجویان بنده مراجعه کردند تا به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب، جلسهای تشکیل دهم و در مورد ریشههای اقتصادی انقلاب صحبت کنم. البته این دانشجویان با یک تصویرسازی به این نتیجه رسیده بودند که گویی نسل ما از فرط خوشی دست به انقلاب زده بودیم، منتها به دلیل حفظ حریم استاد و دانشجویی آن را بیان نمیکردند که البته بنده متوجه منظور آنها بودم. به هر روی بنده این جلسه را برگزار و حتی آن را به عنوان یک فصل از کتاب «اقتصادسیاسی توسعه در ایران امروز» منتشر کردم. در پایان جلسه وقتی از حضار خواستم تا نکات و ابهامات خود را بیان کنند حتی یک نفر هم حاضر نشد. جالب آنکه یکی از همسن و سالان بنده که از مقامات جمهوری اسلامی هم است ملتمسانه درخواست میکرد تا آن را به صورت کتاب منتشر کنم، وقتی دلیل اصرار ایشان را پرسیدم، پاسخ داد که من هم به نوبهی خود تحت تاثیر این فضا بودم و همیشه تصور میکردم که زمان پهلوی «گل و بلبل» بودهاست.
🔸فقر و نابرابری در ۱۳۵۵ تکاندهنده بود. من برای اینکه سوءتفاهمی وجود نداشته باشد و تنها متر و معیار، داوری علمی باشد در تهیه این گزارشِ مقایسهای، چند قید برای خود گذاشتم؛ به هیچیک از مخالفان رژیم پهلوی استناد نکردم، به هیچیک از اسناد جمهوری اسلامی مراجعه نکردم و مستندات بنده مبتنی بر اظهارات خود شاه، خاندان سلطنتی، مقامات، گزارشهای سازمان برنامه و بانک مرکزی و گزارشهای خارجیها در دوره پهلوی بود تا تصویر واقعی را نشان دهم. برای نمونه دادههای سرشماری سال ۱۳۵۵ از فقر و نابرابری چنان تکاندهنده بود که افراد همفکر بنده نیز آن را فراموش کرده بودند. بنابراین حالا که دولت قادر به فهم و حل مشکلات نیست، بسیاری باور دارند که آن دوران بسیار عالی بوده است.
🔸یکی از استنادات بنده به روزنامه کیهان مورخه ۳ آبان ۱۳۵۵یعنی یک روز مانده به ۴ آبان و تولد شاه بود که طبق روال معمول مصاحبهای را با دو روزنامه کیهان یا اطلاعات انجام میداد تا به اصطلاح تحلیلی از شرایط کرده و چشمانداز آینده را نیز نشان دهند. در آنجا خبرنگار کیهان از شاه پرسیده بود، برخی برآوردها نشان میدهد که بار دیگر شاهد جهش در قیمت نفت خواهیم بود، آیا اعلیحضرت برنامهای برای این مسئله تدارک دیدهاند؟ و شاه پاسخ داده بود: اگر بار دیگر چنین فرصتی نصیب ما شود، دیگر پولهای خود را «آتش» نخواهیم زد.
🔸شما ببینید که طرز اداره کشور در آن دوران چگونه بوده که فرد شماره یک کشور اعتراف میکند که پولهای کشور پس از «جهش بزرگ» به آتش کشیده شده است. در دادههای سرشماری سال ۱۳۵۵، بیش از ۳۵ درصد از جمعیت خانوارهای ایران تنها یک سقف برای زندگی داشتند که اگر این را تشریح کنیم، حساب کار دست ما میآید.
🔸از لحاظ ضریب جینی در کل دوره ۱۳۴۹ تا ۱۳۵۷ همواره این شاخص بالای۰/۵۱ بود که از منظر اقتصاد سیاسی هرگاه این ظریب بین۴/ تا ۵/ باشد به معنی قرارگرفتن در آستانه انفجار و بالای ۵/ شرایط انفجار اجتماعی را گوشزد میکند و گروه مهندسین "ست ایران" نیز با مشاهده این دادهها به شاه هشدار داده بودند که بقای شما در خطر است و باید انرژی خود را صرف حفظ خود کنید و دروازههای تمدن بزرگ پیشکش.
🔸اما نکته کلیدی که بنده به دانشجویانم گفتم این بود که وقتی۹۰ درصد یک جامعه اعلام میکنند که خواستار تغییر رژیم هستند دیگر نمیتوان ادعا کرد این۹۰ درصد احساساتی شدهاند. مثلا فردوست در خاطرات خود به شکلی و اسدالله اعلم به شکلی دیگر بیان میکنند که مشروعیت رژیم پهلوی در دورهی ۵۴ تا ۵۵ با ضريب بالای۷۰ درصد در میان خود درباریان فروریخته بود. دیگر موضوع مربوط به احساسات عدهای نبود بلکه شدت نابهنجاریها و نابرابریها بهگونهای غیرقابل تحمل شده بودند که به ندرت سراغ داریم که بیش از ۹۰ درصد جمعیت ایران در یک موضوع اتفاق نظر داشته باشند.
🔸رژیم پهلوی در دوره ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۷ از نظر شاخصِ «دستنشاندگی» به آستانه بحران رسیده بود. کتابی با عنوان سیاست خارجی آمریکا و شاه توسط «مارک کازروسکی» یک ایرانشناس لهستانی الاصل آمریکایی نوشته شده است. او در این کتاب با استفاده از استانداردهای دستنشاندگان، شاخصی را تهیه کرده است و با محاسبات خود نشان میدهد که رژیم پهلوی در دوره ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۷ از نظر شاخصِ «دستنشاندگی» به آستانه بحران رسیده بود.
🔸مطالعات جناب بایزید مردوخی در اواسط دهه ۶۰ نشان میدهد که کل صادرات صنعتی ایران در سالهای۵۵ تا ۵۶ قادر بود حداکثر نیازهای ارزی سه روز بخش صنعت ایران را تامین کند. شاید شاخص دستنشاندگی وجه سیاسی موضوع را بارزتر میکند اما وجه اقتصادی بسیار فاجعهآمیزتر از وجه سیاسی آن است.
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
☫ eitaa.com/bazgashtaznimehrah👈ایتا
⚫️ نام حجت الاسلام علوی وزیر اطلاعات (نقاش) دولت اصلاح طلب شیخ حسن روحانی در تاریخ سیاه ایران ماندگار شد،
✍وزیری که به امید یاری مادرش(حضرت زهرا ع) وزارت اطلاعات کشور بزرگی چون ایران را در اختیار گرفت و بعلت عدم توانایی اداره وزارتخانه فوق خون های زیادی بر زمین ریخته شد!
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 انقلاب اسلامی با خوانش حقوقی
✍️ دکتر غلامحسین الهام
مقدمه قانون اساسی سندی حقوقی - سیاسی است که جزئی از قانون اساسی محسوب شده و با قرائت در جلسه نهایی مجلس بررسی نهایی قانون اساسی (خبرگان) در بیست و چهارم آبان ۱۳۵۸، به تأیید نهایی رسیده است.
این مقدمه اصول راهبردی و رویکردهای حاکم بر تصویب قانون اساسی و در حقیقت اهداف و آرمانهای ملت را بیان میکند و خود را متعهد به تأمین این اهداف از مجرای نظام سازی اساسی میداند.
ازاینرو میتوان از این طریق و با استناد به این سند، به این سؤال که انقلاب به دنبال چه اهدافی بود، پاسخ داد و مطالبه گری کرد. حداقل از نگاه و قرائت خبرگان و با این تأکید که ملت بعدازآن نیز در همهپرسی دوازده آذرماه ۱۳۵۸ با رأی قاطعی آن را تصویب کرد.
آنچه انقلاب بر عهده دولت گذاشت و آنچه دولت اسلامی تعهد کرد:
۱-حکومت برخاسته از موضع طبقاتی و سلطه گری فردی یا گروهی نیست.
۲-هدف حکومت رشد دادن انسان در حرکت بهسوی نظام الهی است (وَإِلَى اللَّهِ الْمَصِيرُ) تا زمینه بروز و شکوفایی استعدادها بهمنظور تجلی ابعاد خداگونگی انسان فراهم آید (تَخَلَّقُوا بِاَخْلاقِ اللّه).
۳- مشارکت فعال و گسترده تمام عناصر اجتماع در روند تحول جامعه لازمه قطعی تحقق هدف فوق است.
۴- قانون اساسی زمینه چنین مشارکتی را در تمام مراحل تصمیمگیریهای سیاسی و سرنوشتساز برای همه افراد اجتماع فراهم میسازد تا در مسیر تکامل انسان هر فردی خود دستاندرکار و مسئول رشد و ارتقاء و رهبری گردد که این همان تحقق حکومت مستضعفین در زمین خواهد بود. (وَ نُريدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَي الَّذينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثينَ)
این گزارهها از متن مقدمه قانون اساسی نقل شدهاند. لذا میتوان این امور را مطالبات سیاسی مردم و اهداف سیاسی انقلاب اسلامی تعبیر کرد.
در پایان چهار دهه ارزیابی ملت از تحقق این اهداف چیست؟
١- از تأکید مقدمه قانون اساسی بر رشد انسان و تخلق او به اخلاق الله برداشت میشود که نظام اسلامی کمالگرا است و دولت نسبت به سرنوشت معنوی و اخروی مردم بیتفاوت و لابشرط نیست. اما تحقق این امر چگونه میسر خواهد شد؟
آیا این کار با الزامات قانونی و بسط سلطه کیفری و با داغ و درفش صورت می پذیرد؟ و اساساً حکومتاسلامی چنین سلطه و اختیاری دارد که با الزامات کیفری مردم را به سوی کمال و معنویت سوق دهد؟
آیا بهصورت واقعی با چنین الزامات حقیقتاً کمال و تعالی قابل حصول خواهد بود؟ کمال اخلاقی با الزام کمال محسوب میشود و ارزش اخلاقی دارد؟ و اگر چنین نیست و علی القاعده نیست، این مهم چگونه باید عملی شود؟
آیا بهصرف بیان این جمله که دولت نباید مردم را بهزور به بهشت ببرد، مسئولیت دولت تمام شده محسوب میشود؟
٢- منظور از ضرورت «مشارکت فعال و گسترده تمام عناصر اجتماع در روند تحول جامعه» چیست؟ این موضوع همان مشارکت در سرنوشت سیاسی است؟
آیا صرفاً با حق رأی و حضور در صحنههای اجتماعی و سیاسی همچون مراسم ۲۲ بهمن، این هدف تأمین میشود؟ ساز و کار رسیدن به این هدف کدامند؟ و در چه جهاتی احیاناً بیعملی و یا ضعف و ناکارآمدی وجود داشته است؟
@Elham_ir
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
☫ eitaa.com/bazgashtaznimehrah👈ایتا