امام علی علیه السلام:
درباره یتیمان از خدا بترسید! مبادا گرسنه بمانند و در جامعهی شما تباه شوند.
✍ آقای جمهوری اسلامی فردای قیامت باید پاسخگوی تک ، تک این کودکان و زنان بیوه باشید عذری پذیرفته نیست،
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🇮🇷بازگشت از نیمه راه🇮🇷
🔴 معرفی بهترین دانشگاههای سال ۲۰۲۴ جهان؛ رتبه دانشگاههای ایران چند است؟
گزارش جدید منتشر شده از رتبهبندی دانشگاهی QS حاکی از حضور پرشمار دانشگاههای اروپایی و آمریکای شمالی در بالای این فهرست برای سال ۲۰۲۴ است و موسسه فناوری ماساچوست (MIT) نیز برای دوازدهمین سال متوالی جایگاه برترین دانشگاه ها را به دست آورده است.
در بالای جدول، در فهرست ۱۰ دانشگاه برتر جهان نیز نیمی از رتبهها به دانشگاههای اروپایی اختصاص یافته است.
این بیستمین سال است که ارزیابی سالانه از وضعیت دانشگاههای جهان، در چهارچوب رتبهبندی دانشگاهی QS ارائه میشود و رتبهبندی امسال نیز پس از تجزیه و تحلیل ۱۷.۵ میلیون مقاله دانشگاهی و دریافت نظرات تخصصی بیش از ۲۴۰ هزار عضو هیأت علمی و کارفرما از سراسر جهان تهیه شده است.
در گزارش امسال، دانشگاههای اروپایی نیمی از ۱۰ جایگاه برتر فهرست را به خود اختصاص دادهاند و دانشگاههای انگلیسی زبان نیز با کسب امتیازات بالا در موضوعاتی همچون اعتبار علمی، اعتبار در میان کارفرمایان و نسبت استاد/دانشجو، بر ردههای بالای رتبه بندی تسلط دارند.
در این رتبه بندی، موسسه فناوری ماساچوست (MIT) در شهر کمبریج آمریکا با کسب امتیاز کلی ۱۰۰ برای دوازدهمین سال متوالی مقام اول را در میان ۱۴۹۷ دانشگاه در سراسر جهان دارد.
دانشگاه کمبریج بریتانیا نیز با ۹۹.۲ امتیاز در جایگاه دوم و رقیب محلی آن یعنی دانشگاه آکسفورد با ۹۸.۹ امتیاز در مقام سوم قرار دارد.
دانشگاه هاروارد با امتیاز ۹۸.۳ جایگاه چهارم و دانشگاه استنفورد با کسب ۹۸.۱ امتیاز جایگاه پنجم را به خود اختصاص داده است.
در میان ۱۰ دانشگاه برتر برای سال ۲۰۲۴ میلادی، نام ۵ دانشگاه اروپایی یعنی دانشگاه کمبریج (امتیاز ۹۹.۲ و رتبه دوم)، دانشگاه آکسفورد (امتیاز ۹۸.۹ و رتبه سوم)، امپریال کالج لندن (امتیاز ۹۷.۸ و رتبه ششم)، ETH یا همان مؤسسه فناوری فدرال زوریخ یا همان (امتیاز ۹۳.۹ و رتبه هفتم) و درنهایت دانشگاه کالج لندن (امتیاز ۹۲.۴ و رتبه نهم) دیده میشود.
علاوه بر ۵ دانشگاه اروپایی که در فهرست ۱۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفتهاند، فهرست دیگر دانشگاههای برتر این قاره نیز به شرح زیر است:
دانشگاه ادینبورگ در بریتانیا (امتیاز ۸۶.۱ و رتبه ششم در قاره اروپا)، دانشگاه PSL پاریس (امتیاز ۸۵.۸ و رتبه هفتم در اروپا)، دانشگاه منچستر (امتیاز ۸۲.۲ و رتبه هشتم در اروپا)، EPFL یا همان دانشگاه پلیتکنیک فدرال لوزان سوئیس ( امتیاز ۸۰.۴ و رتبه نهم اروپا) و دانشگاه فنی مونیخ آلمان (امتیاز ۸۰ و رتبه ۱۰ اروپا).
آموزش عالی نیز در دو دهه گذشته دستخوش تغییرات قابل توجهی شده است.
دکتر اندرو مک فارلین، مدیر رتبه بندی QS میگوید: «یکی از اولین تغییراتی که [در دهههای گذشته] متوجه شدیم، تمرکز واقعاً فزاینده بر میزان کاریابی دانشجویان بوده است.»
بررسی رتبهبندیهای سالانه QS همچنین حکایت از افزایش روزافزون شمار دانشگاههای برتر، نه تنها در اروپا و آمریکای شمالی بلکه در سراسر جهان دارد.
بطور مثال طی سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۴ میلادی شمار دانشگاههای آسیایی، آمریکای لاتین، خاورمیانه و آفریقا که وارد رتبهبندی دانشگاههای برتر جهان شدند، بطور قابل توجهی افزایش یافته است.
این مناطق در سال ۲۰۱۸ میلادی ۳۷ درصد از کل سهمها در رتبهبندی جهانی و در سال ۲۰۲۴ میلادی ۴۶ درصد از این سهم را به خود اختصاص دادند.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
ادامه🔰🔰
🔸چین در حال تبدیل شدن به یک مرکز بزرگ تحقیقاتی
دکتر اندرو مک فارلین، مدیر رتبهبندی QS خاطرنشان میکند رتبه دانشگاههای چین بطور ویژهای افزایش یافته که ناشی از افزایش تلاشهای تحقیقاتی در این کشور است.
او میگوید: «دانشگاههای چین بزرگترین تولیدکنندگان پژوهش در جهان هستند؛ تحقیقاتی که به طور فزایندهای نیز مورد استناد قرار میگیرند،. به این معنی که کیفیت تحقیقاتی که در چین انجام میشود واقعاً در افزایش رتبه آنها نقش داشته است.»
در این فهرست، نام ۷۱ دانشگاه چین مستقر در سرزمین اصلی این کشور آمده است که رتبههای حداقل ۳۰۱ و حداکثر ۵۰ را کسب کردهاند.
در مقابل، آمریکا و بریتانیا که بطور سنتی دارای عملکردی قوی در فعالیتهای دانشگاهی هستند، امسال افتی جزئی در رتبهبندی را تجربه کردند؛ البته این افت لزوماً به معنای بدتر شدن وضعیت آنها نیست بلکه دانشگاهها در دیگر نقاط جهان با سرعتی حیرتآور در حال نزدیک شدن به آنها هستند.
از نظر مک فارلین، این موضوع نشان میدهد که سایر مؤسسات علمی و دانشگاهی در سراسر جهان، در حال بهبود موقعیت خود هستند.
موقعیت برتر دانشگاههای اتحادیه اروپا مطابق با معیارهای بینالمللی
در سطح جهانی، دانشگاههای اروپایی در تعامل جهانی خود همچنان موفق و پیشرو هستند.
مؤسسات علمی برجسته اتحادیه اروپا که قدرت خود را در همکاریهای تحقیقاتی بینالمللی نشان دادهاند عبارتند از دانشگاه PSL پاریس که مقام سوم را در «رده شبکه تحقیقاتی بینالمللی» به خود اختصاص داده، دانشگاه سوربن (در رتبه چهارم)، دانشگاه کاتولیک لون در هلند و دانشگاه گنت در بلژیک (به ترتیب در رتبههای شم و هشتم) و دانشگاه مونپلیه در فرانسه (در رتبه نهم).
🔸موقعیت دانشگاههای ایران
در این فهرست، نام ۷ دانشگاه ایران آمده است که رتبههای ۳۳۴ تا ۱۰۰۱ را در میان ۱۴۹۷ دانشگاه در سراسر جهان کسب کردهاند.
این دانشگاهها عبارتند از دانشگاه شریف رتبه ۳۳۴، دانشگاه تهران رتبه ۳۶۰، دانشگاه امیرکبیر رتبه ۳۷۵، دانشگاه علم و صنعت رتبه ۴۵۱، دانشگاه شیراز رتبه ۶۸۱، دانشگاه شهید بهشتی رتبه ۹۵۱ و درنهایت دانشگاه فردوسی مشهد رتبه ۱۰۰۱. / یورونیوز
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
✍اگر توانستید یک عکس از احمدی نژاد بیاورید که اینگونه جلوی اشخاص مشهور تعظیم کرده باشد جایزه دارید.
#خادم_ملت
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 دکتر علیرضابیگی: دولت میخواهد با گفتار درمانی شرایط کشور را اداره کند/ مردم شعارهای رئیسی را باور نمیکنند/ هرقدر مشارکت مردم تضعیف شود، استحکام ملی دچار آسیب خواهد شد
دکتر احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها:
➖ به دولتمردان توصیه میکنیم که در صدد تحکیم انسجام داخلی برآیند و محور برنامهریزیها در همه امور چه در سیاست داخلی و چه در اقتصاد، مشارکت دادن مردم باشد. یعنی مردم باید در حوزه اقتصاد و سیاست مشارکت کنند. الان هیچ زمینهای برای مشارکت مردم وجود ندارد و مردم میبینند که نمیتوانند در حوزه اقتصاد و سیاست موثر واقع شوند.
➖ بستگی دارد خبرهای خوب را چه چیزهایی معنی کنید؟ اگر خبر خوب این است که ارتباطات خارجی در حال رونق گرفتن است و وضع اقتصاد خوب خواهد شد و قیمت دلار کاهش مییابد، این شعارهای آقای رئیسی را مردم باور نمیکنند. موضوع ما در دیپلماسی خارجی بستگی به این دارد که ما در درون خودمان و داخل کشور بتوانیم شرایط مسامحه ملی را برقرار کنیم. از اینرو تا زمانی که پذیرفتن حقانیت ملت، امکانپذیر نشده است، تصور اینکه بتوانیم تغییری را در روابط بینالملل شاهد باشیم، نباید متصور بود.
➖ اساساً استحکام ملی ما بر مبنای اراده مردم برقرار است و هرچقدر میزان مشارکت مردم تضعیف شود، استحکام ملی ما دچار آسیب و خدشه خواهد شد چون قدرت ما به عنوان جمهوری اسلامی ایران یک قدرت درونزا است و برخاسته از اراده مردم است. وقتی ضعف این قدرت را شاهد میشویم در روابط بینالملل هم نمیتوانیم توفیقی به دست بیاوریم. حتی متحدان ما از این برقراری ارتباط اینطور برداشت میکنند که ما به دنبال ثبات خودمان هستیم بنابراین مردم ما، خبرهای خوش را اگر فقط در قالب حرف باشد، باور ندارند.
➖ در مذاکرت خارج از کشور، چون از موضع ضعف وارد گفتوگو میشویم حتماً به ضرر ملت ایران خواهد بود. به دولتمردان توصیه میکنیم که در صدد تحکیم انسجام داخلی برآیند و محور برنامهریزیها در همه امور چه در سیاست داخلی و چه در اقتصاد، مشارکت دادن مردم باشد. یعنی مردم باید در حوزه اقتصاد و سیاست مشارکت کنند. الان هیچ زمینهای برای مشارکت مردم وجود ندارد و مردم میبینند که نمیتوانند در حوزه اقتصاد و سیاست موثر واقع شوند. سیاست داخلی کشور باید بر محوریت مردم طراحی و برنامهریزی شود که اگر اینطور باشد زمینه ثبات و تحکیم انسجام داخلی را فراهم خواهد کرد.
➖ هیچ کسی نمیگوید ماست من ترش است و دولت هم بنا دارد با گفتار درمانی شرایط کشور را اداره کند، ولی ما حتماً نیازمند اقدامات عملی برای جلب مشارکت و امیدوار کردن مردم هستیم. مردم میخواهند در تغییرات، عاملیت داشته باشند و خودشان تغییرات را اعمال کنند. حتی اگر تصور میکنیم که به نیابت از مردم میتوانیم تغییرات را انجام دهیم، همین موضوع هم مورد قبول مردم نخواهد بود. مردم میخواهند نقش مستقیم در ایجاد تغییرات داشته باشند.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 نماینده عراقی: کل میدان گازی الدره(آرش) متعلق به عراق است!
«وائل عبداللطیف» نماینده سابق عراقی مدعی شد که «کل میدان الدره متعلق به عراق است.»
به گزارش آرتی، عبداللطیف در کانال «UTV» گفت: «قانون دریایی تعیین کننده است و توافقنامه حقوق دریاها عامل فیصله دهنده اختلافات بین عراق، کویت، عربستان و ایران در این خصوص است.»
وی افزود: «این نقشه و این خط قرمز توسط کویت ترسیم شده که عراق را محدود کرده است. خط برش شده، مرز واقعی ماست و کل میدان الدره(آرش) متعلق به عراق است نه کویت و عربستان سعودی.»
پیش از این کویت و عربستان مدعی شده بودند که منابع طبیعی میدان گازی الدره(آرش) تنها حق مشترک این دو کشور است و طرف درگیری در آن حق ندارد.
میدان گازی آرش در دهه اخیر، محل اختلاف ایران با عربستان و کویت بوده است. ایران از یک سو و کویت و عربستان از سوی دیگر، همواره خود را مستحق بهرهبرداری از این میدان دانستهاند. افزایش تنش در روابط بین ایران و سعودی در سالهای اخیر به این اختلافات دامن زده بود.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
آمریکا فرو میپاشد؟
طی دو سده گذشته همه امپراطوری ها و دولت های بزرگ دچار فروپاشی شده اند. امپراتوری های عثمانی، اتریش-مجارستان، پادشاهی متحده بریتانیای کبیر، فرانسه، ایتالیا، ژاپن و این آخری اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی. ولی ایالات متحده آمریکا از هنگام شکل گیری در ۴ ژوئیه ۱۷۷۶ تا کنون، نه تنها نشانه های از هم پاشیدگی را تجربه نکرده، که طی این ۲۴۷ سال، آرام آرام و بی وقفه رو به پیشرفت و گسترش قلمرو و قدرتش بوده است. چرا آمریکا برخلاف بریتانیا، آلمان، فرانسه، ژاپن و روسیه، دچار فروپاشی نشده و بس بعید می نماید به چنین بلیه ای گرفتار شود؟!! می خواهم از منظر جغرافیا پاسخی برای این پرسش مهیا سازم:
۱- دور و نزدیک
آمریکا به واسطه دو اقیانوس اطلس و آرام از اوراسیا و آفریقا جدا شده و به اندازه ای از آنها دور است که هرگز جنگ های پیاپی و بنیاد برانداز اوراسیایی، بدانجا نرسیده است. این سپر دفاعی جغرافیایی-اقیانوسی مثلا باعث شد که طی دو جنگ جهانی حتی یک گلوله توپ هم به این سرزمین اصابت نکند. در عین این ایمنی جغرافیایی، آب های بیکران باختری- خاوری آمریکا، ممتازترین فضاها را برای رشد تجارت دریایی مهیا ساخته و واشنگتن با بهره گیری از همین موقعیت و گزینش استراتژی دریایی، به قدرت نخست چیره بر دریاها ارتقا یافته است. بنابراین گرچه از دیدگاه میدانگاه شدن جنگ، پرت و در حاشیه بوده، ولی از منظر تجارت دریایی، موقعیت جغرافیایی بی مانندی برای ابرقدرتی اش فراهم گشته است. فضاهایی که رهبرانش از آن کمال استفاده را برده اند؛
۲-یکپارچگی ماهوی
موقعیت و جای ۴۸ ایالت قارهای آمریکا بهگونه ای است که امکان جداگشتکی از یکدیگر را ندارند. همه ایالت های درونی مانند داکوتای شمالی، داکوتای جنوبی، نبراسکا، اوکلاهاما، آرکانزاس، میسوری، مینه سوتا و...برای دسترسی به دریا، حتما نیازمند ایالت های ساحلی اند. بنابراین با میل و رضایت خود و به مرور و طی چندین دهه به اتحادیه پیوسته اند. امکان فروپاشی آنها از یکدیگر از دیدگاه نیازهای متقابل جغرافیایی تقریبا ناممکن است. در واقع نیازهای جغرافیایی متقابل، ایالات را به سمت یکپارچگی هل میدهد؛
۳- بی دشمن قاره ای
در درازترین قاره جهان ۳۵ کشور تکوین یافته اند. ولی قدرت ملی هیچیک و حتی مجموع آن ها به ایالات متحده نمی رسد. چنین فضایی موجبات بی دشمنی تاریخی آمریکا شده است. سهل است که همسایگانش مانند کانادا، باهاما و مکزیک، متحد استراتژیک امدیکا به شمار می آیند. همین فضای امن جغرافیایی، بستر بالندگی فرا قاره ای آمریکا بوده است.
هم چنین آمریکا با وجود ظرفیت بی مانند اکولوژیک، منابع متعدد و کافی معدنی، نخبه پذیری گسترده، فضای مناسب کسب و کار و فضاهای نیاز متقابل ایالات، احتمال فروپاشی اش کمتر از بیشتر کشورها است. به هر روی تاب آوری USA به عنوان ابرقدرت، در تاریخ معاصر بی رقیب بوده است.
#یدالله_کریمی_پور
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔰غدیر و استبداد ستیزی
✍مصطفی آذرخشی
روزها یک به یک سپری می شوند و باز به غربت غدیر می رسیم.
غدیر از آن جهت حتی در میان ما شیعیان غریب است که نمی شناسیمش؛ اسفناک نیست که آن سخنور می گوید: حادثه ای در گذشته بود، حالا چه اهمیتی دارد که چه کسی در آن روزگار بر مسند خلافت بوده؛ به چه کار ما می آید؟" ؟
راستی اگر ماجرایِ غدیر، صرفاً دعوایی تاریخی و مصرف گذشته بوده، چرا با آن تاکید از سوی خداوند به رسول ابلاغ شده که: "اگر این پیام را نرسانی، گویی تمام رسالتت را نرساندی"؟
چه روحی در این پیام ها نهفته بود که اگر در کالبدِ اهل اسلام دمیده نمی شد، آئین شان تبدیل به پیکری بی جان می شد؟
مگر می شود به خاطر اسلام گرد هم جمع شویم و روحِ اسلام و عبودیّت را موضوعی تاریخیِ و غیر مهم تصوّر نمائیم؟
اما جدا از آنکه پیامِ غدیر، نمودار روح بندگیِ خداست و مادامی که قرار است انسان، خدا را عبادت کند، وحیِ غدیر نیز جاری و ساری است، برای آنان که در کنار آئین بندگی، این سوال را در ذهن دارند که پیام غدیر به چه کارِ زندگیِ دنیاییِ انسانِ امروز می آید، دو سه عرضِ کوتاه دارم.
مایلم که عرایضم را به سخنانِ بانویی مستند سازم که در همان آغازِ انحراف از غدیر، خروشید و بر آنان که اهل کودتا را با بیعت یا سکوتشان تایید کرده بودند، خبری هولناک از آینده ای نزدیک داد:
"با کنار گذاشتنِ علی، به زودی دچارِ استبداد خواهید شد."
آری ارزشِ همیشگیِ غدیر را می توان از مویه ها و شِکوِه های فاطمه شناخت. فاطمه زهرا از اینکه جامعه با کنار گذاشتن رهبریِ علی، دچار استبداد می شود، می گریست.
آنان که اهل تاریخ هستند به خوبی صدقِ این گفتار فاطمه را در روزهایی آتی که دیگر خودش از دنیا رخت بربسته بود، مشاهده کردند.
همه دیدند که رهبرانی که به جای علی آمدند، با مخالفین خود چه کردند؟ از مالک بن نویره بگوییم یا سعد بن معاذ؟
از هجوم به خانه ای بگوییم که تنها جرمِ اهلش این بود که حاکمیتِ خلیفه را نپذیرفته بودند، همگی تهدید به قتل و خراب کردن سقف خانه بر سرشان شدند، یا از کتک خوردن عبدالله بن مسعود و تبعید ابوذر صحابیان بزرگ و پاکیزه ی رسول خدا؟
از کدامشان بگوییم؟
اما علی علیه السلام، مسند نشینیِ حاکم را وابسته به اراده ی مردم می دانست و احقاقِ این حقِ الهی را در گرو اقبالِ جامعه بیان می کرد و می فرمود اگر حضور پرشمار مردم نبود، حاکمیت را رها می کردم.
اشتباه نشود!
حجّت خدا، به معرفی خداست؛ اما همین حجّت آنگاه قدرتِ سیاسی را به دست می گیرد که مردم به حکومت او روی آورند: " لنا حق فان اُعطیناه و الا رکبنا اعجاز الابل و ان طال السری"
سراسر منطق و سیره ی علی ع در نحوه ی شکل گیری حاکمیت و برخورد با مخالفان، حاکی از نگاه آزاد و استبداد ستیز ایشان است.
ببینید آنگاه که علی، سالها بعد از فاطمه، بر مسند نشست، چه رفتاری با مخالفین خود داشته است.
مگر این عبدالله بن عمر و سعد ابی وقاص نبودند که از بیعت با او سرپیچیدند، علی آنها را رها کرد و آنها را مجبور به پذیرفتنِ حاکمیتِ خویش نکرد؟
مگر این عبدالله بن زبیر ، سعید بن عاص و مروان بن حکم نبودند که علیه او جنگی بزرگ به راه انداختند، به صورت او و فرزندان و یارانش زخمها زدند و جمعیتی را کشتند، اما وقتی اسیر شدند، علی آنان را بخشید؟
مگر این خوارج نبودند که آشکارا و در حضور مردم به علی ناسزا می گفتند، امام حتی حقوقشان را نیز از بیت المال قطع نکرد و به آنها گفت تا وقتی علیه من سلاح نکشید، با شما نمی جنگم؟
وچقدر این حرف معاویه عجیب است. آنگاه که زنی ازمعاویه درحضور خودش انتقاد کرد، زبان به اعترافی بزرگ گشود؛ گفت : علی شما راعادت داده که درحضور حاکمان جرات پیدا کنید واعتراض نمائید؛چقدرطول میکشد که اصلاحتان نمایم!!
باری!
آنچه معاویه به عنوانِ اشکالِ حکومت داریِ علی بیان کرد، باورِ راستینی بودکه امام از پیامبرآموخته بود وهمان را به مالک اشتر تعلیم کرد:
"مالک! وقتی مردم برای اعتراض درباره ی حقوق خودشان به نزدت آمدند، سربازانت را مرخص کن!مبادامردم بامشاهده ی نظامیان، دچارترس شوند وزبانشان ازمطالبه ی حقوقشان بندآید؛ چون من بارها ازپیامبر شنیدم که جامعه پاکیزه نمی شود مگر آنکه ضعیفان بدون لکنت زبان حق خود را از زورمندان بستانند."
عجب تعبیرشگفت انگیزی!
بنگریدکه معاویه، چنین آزادی بیانی را در جامعه ی علوی نکوهش میکند ونوید می دهد که به زودی زبان مردم راکوتاه می کنم تابرابرسلطان به خودجرات ندهندکه اعتراضی داشته باشند.
اگراین آگاهی ایجاد شودکه غدیر، معرفی انسانی است که هدف آفرینش را در تمام ابعادش برآورده ، انسانی که بزرگترین حامیِ آزادی انسانها ودشمن سرسخت استبداد است، آنگاه معلوم می شود که گریه های فاطمه ازفراموشیِ غدیربه حال آدمیانی بود که باپایمال شدن پیام غدیر، آگاهی وآزادی شان قربانی شد.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 علی جنتی فرزند احمد جنتی:
🔻کل مجلس شورای فعلی دهملیون و نهصدهزار نفر رای دارد، آیا اینها نماینده ۸۵ ملیون نفر نفوس ایرانند؟
https://t.me/virayeshe_zehn🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🌺 شنبه روز پیامبر اکرم (ص) است .
💬 پیامبر اکرم (ص) می فرمایند :
❣محبّت من و محبّت اهل بيـت من در هـفت جا كـه هراس آنها بسيار بزرگ است، سودمند است:
🌤هنگام برانگیخته شدن
#ایام_هفته
📚 امالى صدوق، ص 18
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طنین فریاد «لَبیک یا عَلی» در حرم حضرت امیر (ع) در روز #عید_غدیر
#اللهم_ارزقنا_کربلا 😭🤲
#امام_حسین #امام_زمان #کربلا
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
⚫️ قـاتـل آبـرو نـبـاشـیـم
➖تذکری مهم به رسانه جبهه انقلاب
▪️چرا چهره مستضعفان و محرومان را در عکس و فیلمهای مربوط به جمع آوری کمک، نشان می دهید؟!
▪️بعد صورت فلان زن و مرد کذایی و بعضا بیحیا را میپوشانیم که البته در مواردی هم پوشاندن صحیح است.
▪️بسیاری از این خانوادهها با سیلی صورت خود را سرخ میکنند😢
▪️خداوند اینگونه از این گروه یاد میکند:
یحسَبُهُم الجاهلُ اغنیاءَ من التَّعفُّفِ
از شدت خویشتنداری، ناآگاهان آنها را غنی و بینیاز می پندارند...
▪️این عزیزان، آبرو دارند دوست وآشنا دارند بعدها میخواهند در این جامعه زندگی کنند.
▪️اینها از اسب افتادهاند، آنهم به خاطر بخشی از نااهلان، از اصل که نیفتادهاند.
#صاحبان_انقلاب
#فقرای_آبرومند
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 رکورد بی سابقه امارات در جذب سرمایه گذاری خارجی
بنابر جدیدترین گزارش کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (UNCTAD)، امارات موفق شده است در زمینه جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی رکورد جدیدی را در سال ۲۰۲۲ ثبت کند. این کشور طی سال گذشته میلادی رشد ۱۰ درصدی جریان سرمایه گذاری های مستقیم خارجی و رسیدن آن به ۸۴ میلیارد درهم (۲۱ میلیارد دلار) را تجربه کرده است.
این دستاورد بالاترین رقم سرمایه گذاری مستقیم خارجی در تاریخ کشور امارات محسوب می شود و آن را به رتبه شانزدهم در رده بندی جهانی جذب سرمایه گذاری خارجی رسانده است. پس از عملکرد موفق در سال ۲۰۲۲، امارات جایگاه خود را در این رده بندی نسبت به سال پیش از آن شش رتبه ارتقا داده است.
بنابر گزارش سرمایه گذاری جهانی ۲۰۲۳ که توسط کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل منتشر شده است، امارات با مجموع ۹۹۷ پروژه، رتبه نخست در جذب سرمایه گذاری خارجی بین کشورهای منطقه و چهارمین دریافت کننده بزرگ جهان در زمینه جذب سرمایه گذاری در پروژه های سبز و دوستدار محیط زیست بوده است. این جایگاه فوق العاده امارات را تنها پس از آمریکا، بریتانیا و هند قرار داده است. این گزارش همچنین افزایش ۸۰ درصدی در سرمایه گذاری های جدید در مقایسه با سال ۲۰۲۱ را نشان می دهد.
رکورد تاریخی امارات در جذب سرمایه گذاری خارجی در شرایطی ثبت شده است که جریان سرمایه گذاری خارجی در جهان طی سال ۲۰۲۲ کاهش ۱۲ درصدی را تجربه کرده است.
امارات، دومین اقتصاد بزرگ جهان عرب، حدود ۶۰ درصد از مجموع جریان سرمایه گذاری مستقیم خارجی به شش عضو شورای همکاری خلیج فارس را جذب کرده است که با افزایش بیش از دو برابری به ۳۷ میلیارد دلار رسیده است.
جریان سرمایه گذاری مستقیم خارجی به عربستان، بزرگترین اقتصاد منطقه و بزرگترین صادرکننده نفت در جهان، با کاهش تقریبا ۶۰ درصدی به ۷.۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲ رسید.
بر اساس گزارش کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل، خروجی سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI outflow) امارات نیز با ۱۰ درصد افزایش به 25 میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲ رسید که این کشور را از جایگاه بیستم در سال ۲۰۲۱ به جایگاه پانزدهم بزرگترین سرمایه گذار در جهان ارتقا داده است.
به گفته شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، معاون رئیس کشور و نخست وزیر امارات و حاکم دبی، نهادهای نظارتی، قانونگذاری و خدماتی به دلیل مشارکتشان در تبدیل امارات به یک مقصد سرمایه گذاری پیشرو در جهان شایسته تقدیر هستند. وی همچنین اشاره داشته است که امارات تداوم بهبود شرایط و پیشرفت اقتصاد خود و افزایش هرچه بیشتر جذابیت برای سرمایه گذاران را هدف قرار داده است. شیخ محمد نسبت به دستیابی به رکوردهای تاریخی جدید در سال جاری میلادی نیز ابراز اطمینان کرده است.
کشورهای حاشیه خلیج فارس که بیشتر به هیدروکربن ها برای کسب درآمد وابسته هستند، همگی برنامه هایی را برای تنوع بخشیدن به اقتصاد و منابع درآمد خود و جذب سرمایه گذاری خارجی در دست اجرا دارند.
امارات با در اختیار داشتن بخش هایی مانند خدمات مالی، بازرگانی و گردشگری و همچنین اجرای اصلاحات اجتماعی و کسب و کار یکی از پیشرفته ترین کشورها در این فرایند محسوب می شود.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 استقبال زلنسکی از طرح صلح به رهبری ترکیه
اردوغان پس از دیدار دوجانبه با زلنسکی در استانبول ضمن تاکید بر این که اوکراین بدون شک شایسته عضویت در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی است، متعهد شد که برای بازسازی دوباره این کشور، ترکیه همه اشکال پشتیبانی را ارائه دهد.
رئیس جمهوری ترکیه همچنین خاطر نشان ساخت که کشورش بیشترین تلاش را برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین از طریق مذاکرات مبتنی بر مبانی حقوق بین الملل انجام می دهد.
زلنسکی که با دعوت رسمی ترکیه به استانبول رفته بود نیز در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با اردوغان، اعلام کرد که اوکراین خواهان اجرای طرح صلح است و ترکیه آماده است نقش رهبری را در این زمینه بر عهده بگیرد.
دیدار دوجانبه روسای جمهوری ترکیه و اوکراین در کاخ «وحیدالدین» نزدیک به دو ساعت و نیم به طول انجامید و دیدار هیئت های دو کشور نیز به موازات آن برگزار شد.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🚨 #فوری :
🔻حمله انتحاری به کلانتری۱۶ زاهدان
▪️صبح امروز تعدادی افراد مسلح به سمت کلانتری ۱۶ زاهدان حمله کردند.
▪️بنا به اعلام منابع آگاه، این افراد مجهز به کمربند انتحاری بودند که ۲ نفر اقدام به انفجار کردند.
🖍اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام می شود
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 ۱۴ دانشگاه عربی در فهرست ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان
🔻فهرست ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان برای سال ۲۰۲۴ میلادی شامل اسامی ۱۴ دانشگاه عربی است.
دانشگاه ملک عبدالعزیز عربستان در رتبه ۱۴۳ جهان و رتبه نخست در جهان عرب قرار گرفته و پس از آن دانشگاه قطر در رتبه ۱۷۳ جهان جای گرفته سپس دانشگاه نفت و مواد معدنی ملک فهد عربستان رتبه ۱۸۰ را به خود اختصاص داده است. دانشگاه ملک سعود هم در رتبه ۲۰۳ و پس از آن دانشگاه آمریکایی بیروت در رتبه ۲۲۶ قرار دارند.
دانشگاه خلیفه در رتبه ۲۳۰، دانشگاه امارات متحده عربی رتبه ۲۹۰، دانشگاه حمد بن خلیفه در رتبه ۳۱۰، دانشگاه آمریکایی شارجه در رتبه ۳۶۴ و دانشگاه قاهره در رتبه ۳۷۱ قرار گرفتند.
همچنین دانشگاههای شارجه، سلطان قابوس، اردن و دانشگاه آمریکایی در قاهره به جمع ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان پیوسته و تعداد کل دانشگاه های عربی در این فهرست را به ۱۴ دانشگاه رساندند.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🔴 معاون رئیس جمهوری سابق افغانستان: آمریکا دو هلیکوپتر به طالبان هدیه داده بود
امرالله صالح، معاون سابق محمد اشرف غنی، رئيس جمهوری دولت پیشین حاکم بر افغانستان با انتشار توییتی مدعی شد که سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سیا، دو هلیکوپتر به طالبان هدیه داده بود.
آقای صالح حتی شماره بدنه حک شده روی دم این دو هلیکوپتر ساخت روسیه را که به گفته او از نوع «امآی۱۷» است در توییت خود آورده و آشیانه فعلی این دو بالگرد هدیه داده شده از سوی آمریکا را بخش غربی فردوگاه کابل عنوان کرده است.
به گفته امرالله صالح، دو بالگرد یاد شده در زمان استقرار دولت پیشین در افغانستان در اختیار عوامل سازمان سیا در کابل قرار داشت و سپس برای سپری کردن مراحل تعمیر و نگهداری به امارات عربی متحده انتقال داده شد.
وی سپس از توافق پیشین دولت ترامپ با طالبان در دوحه به عنوان یک توطئه یاد کرده و مدعی شده که این دو بالگرد بواسطه آنچه در ضمائم این توافقنامه آمده بود به طالبان هدیه داده شد.
معاون، محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری پیشین افغانستان به مخاطبان پیامش توصیه میکند که شعارهای مقامهای آمریکایی در خصوص حقوق بشر، ارزشها و اصول را باور نکنند.
به گفته وی، مبالغ دلاری هنگفت هشت رقمی که ایالات متحده مدعی پرداخت آن است به هیچ وجه برای مقاصد بشردوستانه به افغانستان ارسال نشده است.
امرالله صالح در پایان مدعی شده است که توافق دوحه میان دولت پیشین آمریکا و طالبان در زمان استقرار دولت پیشین در افغانستان که وی از آن به عنوان توطئه یاد میکند به منظور استخدام طالبان و در تداوم آن بهره بردن از گروههای افراطی به عنوان ابزاری ژئوپولیتیک منعقد شد.
صالح همچنین پیشتر به سخنان مایک پمپئو در خصوص توافق دولت ترامپ با طالبان و اینکه محمد اشرف غنی تمایلی به ادامه تلاشهای صلح آمریکا در افغانستان نداشت، واکنش نشان داده و ضمن شیاد خواندن وزیر خارجه سابقه آمریکا مدعی شده بود که واشنگتن عامل اصلی سقوط نظام جمهوری در کشورش بوده است./ یورونیوز
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اطاعت مشروط است، حتی در حکومت امیرالمومنین
🔸دو اسلام است یکی اسلام را ابزار حفظ و توسعه قدرت خود در کنار زور و شلاق میکند اما اسلام علی(ع) بهدنبال تربیت و رشد دادن مردم است نه تنها بهدنبال حفظ و توسعه قدرت با هر وسیله نیست بلکه به مردم حقوقشان را یادآور میکند.
🔸امیر مومنان(ع) چهار چیز را بر میشمارد و میگوید اگر این چهار چیز را من درباره شما انجام دادم، اطاعت من بر شما واجب میشود
۱_ شفافیت، به جز در اسرار جنگی، چیزی را از شما مخفی نکنم.
۲_ حقی را به تأخیر نیاندازم، یعنی اگر الان باید حقوقتان را بدهم آن را به تأخیر نیاندازم.
۳_مساوات [برابری و رفع تبعیض] بین شما برقرار کنم.
۴_با شما مشورت کنم و هیچ کاری را بدون همراهی شما انجام ندهم.
🔸بعداً معاویه گفته بود ابالحسن (امیرالمومنین) دهان مردم را باز کرد و مردم مطالبهگر و پررو شدند.
حجهالاسلام والمسلمین قنبریان در برنامه سوره با مجریگری مرحوم حجهالاسلام دیانی
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی که خبرگزاری تسنیم از اطراف کلانتری ۱۶ زاهدان منتشر کرد
✔️ تداوم درگیری در اطراف کلانتری ۱۶ زاهدان
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری جدید از درگیری در اطراف کلانتری ۱۶ زاهدان
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️
دکتر فیاض از هنر فقیر کردن مردم ایران میگوید..
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
.
♻️ هواداران سرکاری
🔰 حمید رسایی: کاریکاتور تلخی است اما هواداران سرکاری فقط مختص فوتبال نیست. شبیه همین صحنه را در سیاست هم میتوانید ببینید. دو جریان آبی و قرمز عرصه سیاست در حالی زمان انتخاباتها احساسات هواداران خود را تحریک میکنند و آنها را از طرف مقابل میترسانند تا رأی بدنه را در سبد خود بریزند که در بسیاری از مواقع یا شبیه هم عمل میکنند یا اشکالات طرف مقابل در باند خودشان هم هست ولی نسبت به آن سکوت میکنند!
تعبیر رهبر انقلاب درباره این جماعت چنین است: "میل به رفتارهای قبیلهای در میدان سیاست، در میدان اقتصاد، از دیگر نقاط ضعف ماست. رفتار قبیلهای معنایش این است که تخطئه یا تأییدی که نسبت به کار کسی میکنم، ناشی نباشد از ماهیت عمل او؛ ناشی باشد از نحوه ارتباط او با من. اگر از قبیله ما کسی کار خطائی انجام داد، راحت قابل اغماض باشد؛ اما از قبیله مقابل اگر همان کار را انجام داد، این قابل پیگیری و تعقیب میشود. کار خوب اگر از کسی که مربوط به قبیله ماست، انجام گرفت، قابل تحسین و تشویق باشد؛ اگر از قبیله دیگر بود، نه. رفتار قبیلهای این است. این رفتار، اسلامی نیست، انقلابی نیست. ما متأسفانه اینگونه رفتار را در میان خودمان داریم. نمیگویم همهگیر است، فراگیر است؛ اما وجود دارد." (۱۶ مرداد ۱۳۹۰)
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟩🟨🟦🟩🟨🟦
🟢 دیشب عجب سرودی را اجرا کردند خوزستانی ها در برنامه همآهنگ شبکه افق
⚔حیدر یا حیدر...
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah